• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فيفا درخواست ايرلند را براي تکرار بازي با فرانسه رد کرد
فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) اعلام کرد، درخواست اتحاديه فوتبال ايرلند را براي تکرار مسابقه پلي آف جام جهاني ۲۰۱۰ تيم ملي فوتبال اين کشور مقابل فرانسه نمي پذيرد.

فيفا در پاسخ به درخواست اتحاديه فوتبال ايرلند با انتشار بيانيه اي اعلام کرد: نتيجه مسابقه مذکور تغيير نکرده و اين بازي تکرار نخواهد شد.
در بيانيه فيفا آمده است: طبق قوانين، در جريان مسابقات، اين داور است که تصميم نهايي را مي گيرد.
سخنگوي فيفا نيز در اين باره گفت: هيچ راهي براي تکرار بازي وجود ندارد. چنين کاري باعث آشفتگي کامل در فوتبال مي شود. قوانين فيفا کاملا روشن است.

وي افزود: طبق قوانين فيفا، داور تصميم نهايي را مي گيرد. بر همين اساس نمي توان مسابقه را تکرار کرد.
تيم ملي فوتبال ايرلند پس از باخت يک بر صفر مقابل فرانسه در مسابقه رفت پلي آف جام جهاني ۲۰۱۰ در دوبلين، در بازي برگشت يک بر صفر در پاريس جلو افتاده بود که "تيه ري هانري" با خطاي هند، تيم ملي فرانسه را راهي آفريقاي جنوبي کرد.

"جان دلاني" رييس اجرايي اتحاديه فوتبال ايرلند پس از مسابقه با تنظيم شکايتي از فيفا خواست اين بازي را تکرار کند که مورد قبول فدراسيون جهاني واقع نشد

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
روی کین: ایرلند استحقاق بازی تکراری را ندارد

39900_news.jpg

سایت گل- روی کین، سرمربی تیم ایپسویچ تاون، فدراسیون فوتبال ایرلند و به ویژه جان دلینی، رئیس آن را به دلیل درخواست انجام یک بازی تکراری مقابل فرانسه مورد انتقاد شدید قرار داد. این درخواست امروز از جانب فیفا رد شد.

کاپیتان سابق شیاطین سرخ در این کنفرانس خبری مانند همیشه رک و صریح بود و گفت که فکر می کند این شرایط بازتاب عدم صداقت و درستکاری است که فدراسیون فوتبال ایرلند در گذشته از خود نشان داده است.

او به خبرنگاران گفت:" من از این همه هیاهویی که در این چند روز به راه افتاده، شگفت زده ام. من فکر می کنم نباید به حرکت آنری بپرداریم که البته او تایید کرد که توپ را با دست کنترل کرده اما من سوالم این است که چرا مدافعان ایرلند در مورد چیزی نگفتند. من از دست مدافعان و دروازه بانمان بیش از آنری ناراحت هستم. چطور اجازه دادید توپ در محوطه شش قدم ارسال شود؟ چطور اجازه دادید آنری تا دروازه شما پیشروی کند؟ و وقتی توپ در محوطه شش قدم ما سانتر شد، دروازه بان ما چه غلطی می کرد؟"

او اضافه کرد" به جریان بازی نگاه کنید، ایرلند در هر دو بازی از موقعیت های خوبی برخوردار بود. در بازی رفت آنها از این موقعیت ها استفاده نکردند و نمایش خوبی نداشتند. من بعد از بازی مصاحبه هایی شنیدم که مربی تیم گفت که هیچ بازیکنی کارت زرد نگرفت. شاید مشکل ما این بود. شاید بازیکنان ما باید در بازی رفت کارت زرد می گرفتند زیرا ما مقابل فرانسه تسلیم شدیم. ما در بازی برگشت موقعیت هایی برای گلزنی داشتیم که استفاده نکردیم. اما تنها واکنش فدراسیون فوتبال ایرلند چه بود؟ پیروزی ما را دزدیدند! فوتبال جوانمردانه لکه دار شد!

در یکی از بازی های مرحله گروهی بود، مطمئنم در مقابل گرجستان بود که یک پنالتی به نفع ایرلند گرفته شد که یکی از واضح ترین اشتباهاتی بود که من در زندگی ام دیدم و همان اشتباه جریان بازی را تغییر داد. فکر می کنم رابی کین آن پنالتی را به گل تبدیل کرد و ایرلند بازی را برد. یادم نمی آید فدراسیون فوتبال ایرلند پس از بازی صحبتی از بازی تکراری کرده باشد.

جان دلینی در حالی صحبت از پاکی و صداقت در فوتبال می کند که من در او این صفات را نمی بینم. مردم آخرین حضور ایرلند در جام جهانی در سال 2002 را فراموش کرده اند. به نظر می رسد مردم فراموش کردند در آن جام جهانی چه اتفاقاتی رخ داد و حالا این مرد از پاکی و درستی حرف می زند.

من یکی از بازیکنان تیم بودم. او حتی آنقدر ادب نداشت که به من زنگ بزند. او مصاحبه کرد و تنها چیزی که گفت این بود که "من نمی دانم او کجاست. فکر می کنم جایی در بریتانیا باشد." من از 15 سالگی با تیم ملی ایرلند بودم و این مرد آنقدر بی نزاکت بود که حتی یک تماس هم با من نگرفت.

من فکر می کنم که طرفداران ایرلند شایستگی بیشتری دارند، فکر می کنم مربی شان و بیشتر بازیکنان ایرلند استحقاق بیشتری دارند اما مطمئن نیستم که فدراسیون فوتبال ایرلند شایسته نتیجه ای بهتر از این بوده باشد. از هر دستی بدهی، از همان دست خواهی گرفت!"

این روی کین هم برای خودش پدیده ایی هست

هیچ وقت بازی تکرار نمیشه
اگه به تکرار بازی هست خیلی از بازیا باید تکرار بشه
مثلا بازی چلسی - بارسای فصل پیش هم باید پس تکرار بشه

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

1408

Registered User
لایک‌ها
57
تيه ري هانري بازيكن فرانسوي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا روز جمعه با انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد: تكرار بازي پلي آف تيم‌هاي ملي فرانسه و ايرلند، منصفانه‌ترين راه حل خواهد بود.

به گزارش روز جمعه اسكاي اسپورت، اتحاديه فوتبال ايرلند بعد از ديدار پلي آف جام جهاني دو تيم كه با خطاي هند هانري، به سود فرانسه خاتمه يافت، از فيفا خواست اين بازي را تكرار كند اما اين درخواست مورد قبول فيفا واقع نشد.

كاپيتان تيم ملي فرانسه در اين‌باره گفت: بعد از بازي گفتم و دوباره تكرار مي‌كنم كه با دست توپ را زدم. من فريبكار نيستم و هرگز هم نبوده ام . اين فقط يك واكنش غريزي به توپي بود كه با سرعت زيادي در محوطه جريمه حركت مي‌كرد.

وي افزود: به عنوان يك بازيكن، نمي‌توانم سرعت توپ را صد بار كمتر كنم تا بتوانم تصميم عاقلانه‌اي بگيرم. مردم فيلم آهسته بازي را مي‌بينند نه صحنه‌اي را كه من و ديگر بازيكنان در آن واحد با آن روبرو هستيم. اگر مردم هم بازي را با سرعت واقعي ببيند، متوجه واكنش طبيعي من مي‌شوند. من هرگز منكر برخورد توپ با دستم نشده ام. اين را به بازيكنان ايرلند، داور و رسانه‌ها هم گفتم.

هانري اظهار داشت: واقعا احساس شرمندگي مي‌كنم و براي ايرلندي‌ها كه قطعا شايسته صعود به جام جهاني بودند، خيلي متاسفم. البته منصفانه‌ترين راه حل تكرار بازي است اما تصميم‌گيري در اين‌باره بر عهده من نيست. غير از اعتراف به خطاي هندي كه انجام دادم، كاري زيادي از من بر نمي‌آيد.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
روی کین: ایرلند استحقاق بازی تکراری را ندارد

39900_news.jpg

سایت گل- روی کین، سرمربی تیم ایپسویچ تاون، فدراسیون فوتبال ایرلند و به ویژه جان دلینی، رئیس آن را به دلیل درخواست انجام یک بازی تکراری مقابل فرانسه مورد انتقاد شدید قرار داد. این درخواست امروز از جانب فیفا رد شد.

کاپیتان سابق شیاطین سرخ در این کنفرانس خبری مانند همیشه رک و صریح بود و گفت که فکر می کند این شرایط بازتاب عدم صداقت و درستکاری است که فدراسیون فوتبال ایرلند در گذشته از خود نشان داده است.

او به خبرنگاران گفت:" من از این همه هیاهویی که در این چند روز به راه افتاده، شگفت زده ام. من فکر می کنم نباید به حرکت آنری بپرداریم که البته او تایید کرد که توپ را با دست کنترل کرده اما من سوالم این است که چرا مدافعان ایرلند در مورد چیزی نگفتند. من از دست مدافعان و دروازه بانمان بیش از آنری ناراحت هستم. چطور اجازه دادید توپ در محوطه شش قدم ارسال شود؟ چطور اجازه دادید آنری تا دروازه شما پیشروی کند؟ و وقتی توپ در محوطه شش قدم ما سانتر شد، دروازه بان ما چه غلطی می کرد؟"

او اضافه کرد" به جریان بازی نگاه کنید، ایرلند در هر دو بازی از موقعیت های خوبی برخوردار بود. در بازی رفت آنها از این موقعیت ها استفاده نکردند و نمایش خوبی نداشتند. من بعد از بازی مصاحبه هایی شنیدم که مربی تیم گفت که هیچ بازیکنی کارت زرد نگرفت. شاید مشکل ما این بود. شاید بازیکنان ما باید در بازی رفت کارت زرد می گرفتند زیرا ما مقابل فرانسه تسلیم شدیم. ما در بازی برگشت موقعیت هایی برای گلزنی داشتیم که استفاده نکردیم. اما تنها واکنش فدراسیون فوتبال ایرلند چه بود؟ پیروزی ما را دزدیدند! فوتبال جوانمردانه لکه دار شد!

در یکی از بازی های مرحله گروهی بود، مطمئنم در مقابل گرجستان بود که یک پنالتی به نفع ایرلند گرفته شد که یکی از واضح ترین اشتباهاتی بود که من در زندگی ام دیدم و همان اشتباه جریان بازی را تغییر داد. فکر می کنم رابی کین آن پنالتی را به گل تبدیل کرد و ایرلند بازی را برد. یادم نمی آید فدراسیون فوتبال ایرلند پس از بازی صحبتی از بازی تکراری کرده باشد.

جان دلینی در حالی صحبت از پاکی و صداقت در فوتبال می کند که من در او این صفات را نمی بینم. مردم آخرین حضور ایرلند در جام جهانی در سال 2002 را فراموش کرده اند. به نظر می رسد مردم فراموش کردند در آن جام جهانی چه اتفاقاتی رخ داد و حالا این مرد از پاکی و درستی حرف می زند.

من یکی از بازیکنان تیم بودم. او حتی آنقدر ادب نداشت که به من زنگ بزند. او مصاحبه کرد و تنها چیزی که گفت این بود که "من نمی دانم او کجاست. فکر می کنم جایی در بریتانیا باشد." من از 15 سالگی با تیم ملی ایرلند بودم و این مرد آنقدر بی نزاکت بود که حتی یک تماس هم با من نگرفت.

من فکر می کنم که طرفداران ایرلند شایستگی بیشتری دارند، فکر می کنم مربی شان و بیشتر بازیکنان ایرلند استحقاق بیشتری دارند اما مطمئن نیستم که فدراسیون فوتبال ایرلند شایسته نتیجه ای بهتر از این بوده باشد. از هر دستی بدهی، از همان دست خواهی گرفت!"

این روی کین هم برای خودش پدیده ایی هست

هیچ وقت بازی تکرار نمیشه
اگه به تکرار بازی هست خیلی از بازیا باید تکرار بشه
مثلا بازی چلسی - بارسای فصل پیش هم باید پس تکرار بشه
عجب لحن خفنی داره

تيه ري هانري بازيكن فرانسوي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا روز جمعه با انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد: تكرار بازي پلي آف تيم‌هاي ملي فرانسه و ايرلند، منصفانه‌ترين راه حل خواهد بود.

به گزارش روز جمعه اسكاي اسپورت، اتحاديه فوتبال ايرلند بعد از ديدار پلي آف جام جهاني دو تيم كه با خطاي هند هانري، به سود فرانسه خاتمه يافت، از فيفا خواست اين بازي را تكرار كند اما اين درخواست مورد قبول فيفا واقع نشد.

كاپيتان تيم ملي فرانسه در اين‌باره گفت: بعد از بازي گفتم و دوباره تكرار مي‌كنم كه با دست توپ را زدم. من فريبكار نيستم و هرگز هم نبوده ام . اين فقط يك واكنش غريزي به توپي بود كه با سرعت زيادي در محوطه جريمه حركت مي‌كرد.

وي افزود: به عنوان يك بازيكن، نمي‌توانم سرعت توپ را صد بار كمتر كنم تا بتوانم تصميم عاقلانه‌اي بگيرم. مردم فيلم آهسته بازي را مي‌بينند نه صحنه‌اي را كه من و ديگر بازيكنان در آن واحد با آن روبرو هستيم. اگر مردم هم بازي را با سرعت واقعي ببيند، متوجه واكنش طبيعي من مي‌شوند. من هرگز منكر برخورد توپ با دستم نشده ام. اين را به بازيكنان ايرلند، داور و رسانه‌ها هم گفتم.

هانري اظهار داشت: واقعا احساس شرمندگي مي‌كنم و براي ايرلندي‌ها كه قطعا شايسته صعود به جام جهاني بودند، خيلي متاسفم. البته منصفانه‌ترين راه حل تكرار بازي است اما تصميم‌گيري در اين‌باره بر عهده من نيست. غير از اعتراف به خطاي هندي كه انجام دادم، كاري زيادي از من بر نمي‌آيد.
ای ول خیلی باش حال کردم
درود به شرفش
حالا اگه یارو ایرانی بود به شدت تکذیب میکرد

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نظرم در مورد انری عوض شد.

خوبه اقلا مرد بود که بیاد بگه

به قول دوستمون رضا شاید بازیکنان خودمون تو مورد مشابه تکذیب میکردند.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Thank You The Blues

بسیار نفس گیر بود بازی دوم و همچنین دقایق پایانی بازی اول ولی هر چی بود و هر چی شد به جام جهانی صعود کردیم . امیدوارم به هر ترتیبی هست FFF یه فکری برای این تیم بکنه . در شان فرانسه نبود که اینجوری صعود بکنه اما فعلا به چیزی که باید فکر کرد آفریقای جنوبی هست و نه چیز دیگه . یه سری جوون داریم که قادرن هر کاری بکنن - اگر از توانایی هاشون استفاده بشه - یه ملت بزرگ هم پشت این تیم هستن که همیشه حامی تیمشون بودن . امیدوارم بتونیم افسانه ی 98 رو تکرار کنیم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بهروز اگر - ملیت - رو یک تکه کاغذ بدونی نه . ما جزو اون ملت نیستیم اما اگر ملیت اینه که با موفقیت تیم اون کشور تو هم شاد بشی و از ناراحتیش هم ناراحت , بله ما بخش کوچیکی از اون ملت هستیم . حرص ها خوردیم سر بازی های این تیم بهروز , شادی ها کردیم , چه طور ممکنه که بخشی از این ملت بزرگ نباشیم .هر چند که خب بحث خاک و سرزمین مادری حکایتش فرق میکنه ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آنری در اندیشه خداحافظی از فوتبال/ از این شرایط بسیار غمگینم

تیه ری آنری مهاجم تیم ملی فوتبال فرانسه در آستانه کناره گیری از فوتبال قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آنری هفته گذشته در دیدار با ایرلند در دقیقه 102 بازی، توپی را با دست مهار کرد و آن را برای ویلیام گالاس فرستاد و آن دیدار در نهایت با نتیجه یک بر یک خاتمه یافت و تیم ملی فرانسه به رقابت‌های جام جهانی 2010 راه پیدا کرد.

روزنامه ورزشی "اکیپ" در گزارشی آورده که مهاجم تیم فوتبال بارسلونا بشدت از بابت انتقاداتی که از جانب سیاستمداران و بازیکنان پیشین به او وارد شده ناراحت است.

آنری گفت: روز بعد از مسابقه و روزهای بعدتر، احساس تنهایی کردم؛ واقعا تنهایی. من این کار را انجام دادم. من در حال حاضر بسیار غمگینم.

آنری در بخشی از مصاحبه خود با این روزنامه آورده که اگر حمایت دوستان و خانواده اش نبود، از فوتبال ملی خداحافظی می کرد اما اکنون در تلاش است تا با این موضوع مبارزه کند.

-----------------------

بیچاره.واقعا بهش سخت گذشته

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همون موقع كه از ارسنال و در اون شرايط خاص رفت فهميدم كه بازيكن بي شعوريه!و با اين كارش افكار من را تاييد كرد.
امثال انري و يك سري ديگه كه اگر اسم ببرم با سانسور مواجه ميشه فوتبال رو به گند كشيدن.البته FIFA & EUFA در صدر اين كثافت كاريان

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
امیر من در عجبم که در مورد بهترین بازیکن تاریخ آرسنال (اعلام رسمی از طرف خود باشگاه) چرا با این لحن حرف میزنی و بازم در عجبم که چرا در تاپیک هوادارن فرانسه این حرف رو عنوان میکنی . آنری از هر دو طرف یه اسطوره ست که ارزشش برای باشگاهی مثل آرسنال به مراتب بالاتر از ارزشش در تیم ملی هست . در تیم ملی شاید آنری زیر سایه ی امثال زیدان و پلاتینی باشه ولی در باشگاه آرسنال شماره ی اول و آخر هست

کلآ تعجب کردم از این حرفت

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب میبینم که فرانسه ی کبیر افتاده تو pot 2! حداقل بعد از اون طرز صعود، تقدیر کمی جبران کرد.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اميدوارم فرانسه با اقتدار....!!!همه بزرگان رو (‌هركي ميخواد باشه )‌تحقير كنه تا اين دوستانمون هي دور بر ندارن بگن ،‌فرانسه الكي صعود كرده...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
از خوشحالی در پوست نمی گنجیم :happy:

//

@ دومنک :

جان مادرت قدر این موقعیت رو بدون

فایل های ضمیمه

• qqq.JPG
    qqq.JPG
    14.3 KB · نمایش ها: 13

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ولی من می گم گروه خیلی سختیه!
و فرانسه صعود نمی کنه ازش
اگر بخواد صعود نکنه که خب نمیکنه . بدون گل زده هم حذف میشه ولی وقتی اولین قرعه ی خارج از شده از سبد چهارم میشه فرانسه که با بهترین تیم روی کاغذ یعنی آفریقا همگروه میشه چه طور ما اینجوری نشیم --->
greenstars.gif
. همه ی بزرگان می تونن به راحتی صعود کنن اگر همون چیزی باشن که ازشون انتظار میره

بالا