zfarhad2003
Registered User
تیمی که الان دمنک برای فرانسه جمع کرده واقعا پتانسیل قهرمانی رو داره و من معنقدم که دمنک میدونه که داره چیکار میکنه.
هنر زیدان فقط یه بازی فوق العاده نبود..زیدان بازی ساز بود..بی مانند بود..واقعا جاش تو تیم خالیه..
اما با این حال امیدوارم اینبار جام قهرمانی رو ببرن..چون حقشونه..همونطور که جام جهانی 2006 حقشون بود..
موافقم که ریبری خیلی بهتر شده..هرچند که تو 2006 هم خیلی درخشید..
مرسی توماس جان بابت لیست بازیکن ها .
خوب من وقتی نگاه می کنم بابت خطر دفاعی خیلی نگران هستم . گالاس و تورام به عنوان دو دفاع مرکزی سن زیادی دارند و توی حرکت های سرعتی ( که شگرد ایتالیایی ها هم می تونه باشه ) کم میارند . ویلی ساینول هم چه عرض کنم ...
همچنین آبیدال و تورام در بارسلونا یه فصل کابوس بار رو داشتند اما دومنک اینقدر بزرگ هست که بتونه اینها رو آماده بازی کنه .
///
خط حمله هم که هیچی کم نداره . تی تی هانری و کریم بنزما , دومهاجم فوق العاده از دو نسل مختلف فوتبال فرانسه . یکی از بازی های سیدنی گوو رو هم دیدم اون هم واقعا بازیکن خوبی است و تازه به این جمع نیکولا رو هم اضافه کنید .
به طور کلی من وقتی لیست رو میبینم احساسم میگه فرانسه طوفانی بازی خواهد کرد . با دومهاجم ( شاید سه تا ) اکثر بازیکن های دعوت شده روحیه تهاجمی دارند و این برای ما طرفداران فوق العاده هست . بعد ناکامی در یورو 2004 وقتش هست که قهرمان بشیم
غیر از جای خالی زیدان یک مورد دیگه هم که نیاز به کار داشت و من امیدوارم حل شده باشه ، هماهنگی بین مدافعین نسل قدیم با ریبری ، مالودا و .. هست ، .
درسته فرانسه داشت تیم مسنی میشد،حالا با حضور جوون تر ها باید یه هماهنگی درست بینشون ایجاد شه..بازم این زیزو بود که این هماهنگی رو خیلی خوب ایجاد میکرد..امیدوارم دومنک تو این مورد اشتباه نکنه...
یه خبر تقریبا جدیدی که من تو روزنامه خبر ورزشی خوندم این بود که
تورام و ویرا مصدوم هستن و احتمالا به بازی اول نرسن
که جای خالی این دو محور اساسی رو سخت بشه پر کرد گمونم
حالا باید دید نظر ریموند چیه
رانیری مربی یوونتوس هم پیش بینی کرده فرانسه قهرمان میشه
خوب بالاخره رسیدیم به بازیهای گروه سوم :happy:
چه شود ! بازی اول رو که میبریم ، باید دید ایتالیا با هلند چه میکنند ، این بازی خیلی چیزها رو مشخص میکنه .
خوب بالاخره رسیدیم به بازیهای گروه سوم :happy:
چه شود ! بازی اول رو که میبریم ، باید دید ایتالیا با هلند چه میکنند ، این بازی خیلی چیزها رو مشخص میکنه .
و البته سمیر نسریفرانسه همیشه توی بازیهای اول مشکل داشته ولی کم کم که بازیها جلوتر رفتن بازیهاش بهتر و بهتر شده. امیدوارم این یورو 2008 با بقیه جامها فرق کنه و امروز فرانسهای رو که انتظار داریم ببینیم. امید اصلی من امروز به ریبری و بنزما ....
به نظر من این سخت ترین بازی ماست چون اولین بازی همیشه سخت ترین بازی یه
تیم مدعی ایه . درسته که شاید رومانی راحت ترین تیم این گروه فرض بشه اما چیزی
هم برای از دست دادن نداره . اونا می دونن که با بخت توی این بازی تمام امیدشون
رو از دست می دن
در مقابل فرانسه هم افق های دور تر رو نگاه میکنه و میتونه با یه بازی جدی رومانی رو شکست بده !
این میتونه یه دست گرمی خوب برای قهرمانی باشه !
امسال فقط آلمان مدعیه ! پرتغال در حد فکر کردن به قهرمانی نیست و ایتالیا هم که تکلیفش معلومه !
باید دید اسپانیا و هلند چه چیزی رو ارائه میدن !