• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تیمی که الان دمنک برای فرانسه جمع کرده واقعا پتانسیل قهرمانی رو داره و من معنقدم که دمنک می‌دونه که داره چیکار می‌کنه.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب دوستان اینم لیست بیست و سه نفرمون تو این رقابت ها

Goalkeepers

1 Steve Mandanda »
16 Sébastien Frey »
23 Grégory Coupet »

Defenders

2 Jean-Alain Boumsong »
3 Eric Abidal »
5 William Gallas »
13 Patrice Evra »
14 François Clerc »
15 Lilian Thuram »
17 Sébastien Squillaci »
19 Willy Sagnol »

Midfielders

4 Patrick Vieira »
6 Claude Makelele »
7 Florent Malouda »
11 Samir Nasri »
20 Jérémy Toulalan »
21 Lassana Diarra »
22 Franck Ribéry »

Forwards

8 Nicolas Anelka »
9 Karim Benzema »
10 Sidney Govou »
12 Thierry Henry »
18 Bafetimbi Gomis »

از غایبین بزرگ میشه ترزگه رو نام برد

مربی هم ریموند دونکه​

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
علی رغم نبود ترزگه خط حمله ی خیلی خوبی داریم . گومیس که این اواخر خیلی خوب کار کرد . بنزما و آنری و آنلکا هم که دیگه کارشون معلومه .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بله دقیقا همینطوره ! در خط حمله چیزی کم نداریم ، فقط تردید در جاییست که مدتها بزرگترین نقطه ی قوت تیم بود ، یعنی جایی که زیدان حکمرانی میکرد .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
هرچند زیدان بیماننده ولی به نظر میرسه ریبری و بقیه هافبکا بتونن لااقلش نصف کار زیدانو انجام بدن که همینم میتونه کلی به تیم کمک کنه

از حق نگذریم ریبری پیشرفت زیادی داشته تو این چند سال

Callisto

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
7
هنر زیدان فقط یه بازی فوق العاده نبود..زیدان بازی ساز بود..بی مانند بود..واقعا جاش تو تیم خالیه..
اما با این حال امیدوارم اینبار جام قهرمانی رو ببرن..چون حقشونه..همونطور که جام جهانی 2006 حقشون بود..
موافقم که ریبری خیلی بهتر شده..هرچند که تو 2006 هم خیلی درخشید..

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هنر زیدان فقط یه بازی فوق العاده نبود..زیدان بازی ساز بود..بی مانند بود..واقعا جاش تو تیم خالیه..
اما با این حال امیدوارم اینبار جام قهرمانی رو ببرن..چون حقشونه..همونطور که جام جهانی 2006 حقشون بود..
موافقم که ریبری خیلی بهتر شده..هرچند که تو 2006 هم خیلی درخشید..
cry.gif
حالا دیگه مارو یادخاطرات بد ننداز .... هیشکی زیدان نمیشه :p
---------------------
مرسی توماس جان بابت لیست بازیکن ها .
خوب من وقتی نگاه می کنم بابت خطر دفاعی خیلی نگران هستم . گالاس و تورام به عنوان دو دفاع مرکزی سن زیادی دارند و توی حرکت های سرعتی ( که شگرد ایتالیایی ها هم می تونه باشه ) کم میارند . ویلی ساینول هم چه عرض کنم ...
همچنین آبیدال و تورام در بارسلونا یه فصل کابوس بار رو داشتند اما دومنک اینقدر بزرگ هست که بتونه اینها رو آماده بازی کنه .

در هافبک های دفاعی فرانسه قدرتی توی اروپا به شمار میاد . ویرا و مکه له له تنهایی می توانند توپ های اول زمین خودشون رو بزنند و توی تنظیم دفاع خیلی کارایی دارند .

چه قدر خوشحالم که سمیر نسری هم به تیم دعوت شد ( از نظر من زیدان دوم هست , حتی راه رفتنش هم مثل اونه ) به عنوان مکمل مهاجمین فوق العاده موثر هست و قدرت بازی سازی بالایی داره.
همچنین مالودا و فرانک ریبری برای حرکت های کنار خط خوب هستند . اما نکته نگران کننده در مورد آنها عملکرد ضعیف در موقع دفاع هست که زیاد به عقب برنمی گردند و توپ گیری نمی کنند .

خط حمله هم که هیچی کم نداره . تی تی هانری و کریم بنزما , دومهاجم فوق العاده از دو نسل مختلف فوتبال فرانسه . یکی از بازی های سیدنی گوو رو هم دیدم اون هم واقعا بازیکن خوبی است و تازه به این جمع نیکولا رو هم اضافه کنید .

به طور کلی من وقتی لیست رو میبینم احساسم میگه فرانسه طوفانی بازی خواهد کرد . با دومهاجم ( شاید سه تا :D ) اکثر بازیکن های دعوت شده روحیه تهاجمی دارند و این برای ما طرفداران فوق العاده هست . بعد ناکامی در یورو 2004 وقتش هست که قهرمان بشیم :D

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
غیر از جای خالی زیدان یک مورد دیگه هم که نیاز به کار داشت و من امیدوارم حل شده باشه ، هماهنگی بین مدافعین نسل قدیم با ریبری ، مالودا و .. هست ، همونطور که بهروز عزیز گفت این دو نفر روحیه تهاجمی دارند و از طرفی مدافعین فرانسه معمولا برای پر کردن جای خالی در طرفین چندان هماهنگ و سریع نبوده و نیستند (البته به جز مثلا اورا در حال حاضر) ، امیدوارم دومنک فکری برای این مشکل کرده باشه .

Callisto

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مک له له تو بازی های جام جهانی با زیدان به تیم برگشت...الان پس هنوز تو تیم هست؟فکر میکردم رفته..
.......
درسته فرانسه داشت تیم مسنی میشد،حالا با حضور جوون تر ها باید یه هماهنگی درست بینشون ایجاد شه..بازم این زیزو بود که این هماهنگی رو خیلی خوب ایجاد میکرد..امیدوارم دومنک تو این مورد اشتباه نکنه...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
cry.gif

مرسی توماس جان بابت لیست بازیکن ها .
خوب من وقتی نگاه می کنم بابت خطر دفاعی خیلی نگران هستم . گالاس و تورام به عنوان دو دفاع مرکزی سن زیادی دارند و توی حرکت های سرعتی ( که شگرد ایتالیایی ها هم می تونه باشه ) کم میارند . ویلی ساینول هم چه عرض کنم ...
همچنین آبیدال و تورام در بارسلونا یه فصل کابوس بار رو داشتند اما دومنک اینقدر بزرگ هست که بتونه اینها رو آماده بازی کنه .

///

خط حمله هم که هیچی کم نداره . تی تی هانری و کریم بنزما , دومهاجم فوق العاده از دو نسل مختلف فوتبال فرانسه . یکی از بازی های سیدنی گوو رو هم دیدم اون هم واقعا بازیکن خوبی است و تازه به این جمع نیکولا رو هم اضافه کنید .

به طور کلی من وقتی لیست رو میبینم احساسم میگه فرانسه طوفانی بازی خواهد کرد . با دومهاجم ( شاید سه تا :D ) اکثر بازیکن های دعوت شده روحیه تهاجمی دارند و این برای ما طرفداران فوق العاده هست . بعد ناکامی در یورو 2004 وقتش هست که قهرمان بشیم :D

یه نقد خوب از هر سه خط تیم . دستت درد نکنه .

ولی من با بعضی جاهاش موافق نیستم . مثلا توی خط حمله به نظرم اصلا فرصت بازی به بازیکن های دیگه نرسه چون دومنک از وقتی اومد داره تک مهاجم کار میکنه . آنری هم که همیشه مهاجم اولش بوده ! دومنک هم که اصلا یه ذره از برنامه هاش عقب نمیشینه . من بازی با اکوادور رو ندیدم . اونجوری بهتر می شد نظر داد( کسی دیده ؟)

در مورد خط دفاعی هم گالاس سنش بالا نیست . اورا هم که یکی از بهترین دوران ها رو توی منچستر داشت

به نظر من تنها اشکال خط دفاعی بی انعطاف بودن ابیدال هست .خیلی خشک بازی می کنه . سانتر هاش از کناره ها هم اصلا خوب نیست

خط هافبک هم که سالاره . دو تا از بهترین هافک های دفاعی جهان رو داریم . نصری هم میتونه ورژن جدیدی از یه هافبک طراح باشه ( حالا نه مثل زیدان ).

دو دروازه بان خوب هم داریم که کاملا شناخته شده هستن البته به نظر من حق فری بود که خیلی زود تر از این ها دعوت بشه !

غیر از جای خالی زیدان یک مورد دیگه هم که نیاز به کار داشت و من امیدوارم حل شده باشه ، هماهنگی بین مدافعین نسل قدیم با ریبری ، مالودا و .. هست ، .

خوبی تیم اینه که بدنه ی اصلیش تغییر نکرده . همون ها بودن که توی جام جهانی بودن . البته پروسه ی هماهنگی بعد از مسابقات باشگاهی خیلی مهمه حتی اگه بازیکن ها سال ها در کنار هم بازی کرده باشن .

درسته فرانسه داشت تیم مسنی میشد،حالا با حضور جوون تر ها باید یه هماهنگی درست بینشون ایجاد شه..بازم این زیزو بود که این هماهنگی رو خیلی خوب ایجاد میکرد..امیدوارم دومنک تو این مورد اشتباه نکنه...

به نظر من یکی از نقاط قوت تیم , مربی باتجربه ی ما هست . این یکی از بزرگترین شانس های یه تیم میتونه باشه که وقتی طرفدار نشسته توی خونش از جانب مربی مطمئن باشه . نبودن زیدان فقدان بزرگیه اما وقتی دومنک روی نیمکته ما آسوده ایم . امیدوارم این بار با ضد فوتبال غافلگیر نشیم . همه چیز مهیاست و ما آماده ایم جام رو به خونه ببریم

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
یه خبر تقریبا جدیدی که من تو روزنامه خبر ورزشی خوندم این بود که

تورام و ویرا مصدوم هستن و احتمالا به بازی اول نرسن

که جای خالی این دو محور اساسی رو سخت بشه پر کرد گمونم

حالا باید دید نظر ریموند چیه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
رانیری مربی یوونتوس هم پیش بینی کرده فرانسه قهرمان میشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه خبر تقریبا جدیدی که من تو روزنامه خبر ورزشی خوندم این بود که

تورام و ویرا مصدوم هستن و احتمالا به بازی اول نرسن

که جای خالی این دو محور اساسی رو سخت بشه پر کرد گمونم

حالا باید دید نظر ریموند چیه

شاید از این شایعات باشه ...

رانیری مربی یوونتوس هم پیش بینی کرده فرانسه قهرمان میشه

دستش درد نکنه :D معلومه مربی خوبی است ....

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
رفقا نظرتون راجع به بازی اولی که در پیش داریم چیه؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خوب بالاخره رسیدیم به بازیهای گروه سوم :happy:
چه شود ! بازی اول رو که میبریم ، باید دید ایتالیا با هلند چه میکنند ، این بازی خیلی چیزها رو مشخص میکنه .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چه شود ! بازی اول رو که میبریم ، باید دید ایتالیا با هلند چه میکنند ، این بازی خیلی چیزها رو مشخص میکنه .

نمیگم نمیبرید ولی آخه به این با اطمینانی هم که نمیشه گفت :blink: ...

این دو تا عکس هم جالب بود:

فایل های ضمیمه

• 7c68929395c7f4da98c0eb5948554d32-getty-fbl-euro-2008-fra-vieira-flamini.jpg
    7c68929395c7f4da98c0eb5948554d32-getty-fbl-euro-2008-fra-vieira-flamini.jpg
    316.7 KB · نمایش ها: 3
  • f86ed1dc1e34c4798f97d6ee708a26ef-getty-fbl-euro-2008-fra-vieira-flamini.jpg
    f86ed1dc1e34c4798f97d6ee708a26ef-getty-fbl-euro-2008-fra-vieira-flamini.jpg
    471.2 KB · نمایش ها: 3

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

به نظر من این سخت ترین بازی ماست چون اولین بازی همیشه سخت ترین بازی یه
تیم مدعی ایه . درسته که شاید رومانی راحت ترین تیم این گروه فرض بشه اما چیزی
هم برای از دست دادن نداره . اونا می دونن که با بخت توی این بازی تمام امیدشون
رو از دست می دن

در مقابل فرانسه هم افق های دور تر رو نگاه میکنه و میتونه با یه بازی جدی رومانی رو شکست بده !
این میتونه یه دست گرمی خوب برای قهرمانی باشه !

امسال فقط آلمان مدعیه ! پرتغال در حد فکر کردن به قهرمانی نیست و ایتالیا هم که تکلیفش معلومه !
باید دید اسپانیا و هلند چه چیزی رو ارائه میدن !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فرانسه همیشه توی بازیهای اول مشکل داشته ولی کم کم که بازیها جلوتر رفتن بازیهاش بهتر و بهتر شده. امیدوارم این یورو 2008 با بقیه جامها فرق کنه و امروز فرانسه‌ای رو که انتظار داریم ببینیم. امید اصلی من امروز به ریبری و بنزما ....

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فرانسه همیشه توی بازیهای اول مشکل داشته ولی کم کم که بازیها جلوتر رفتن بازیهاش بهتر و بهتر شده. امیدوارم این یورو 2008 با بقیه جامها فرق کنه و امروز فرانسه‌ای رو که انتظار داریم ببینیم. امید اصلی من امروز به ریبری و بنزما ....
و البته سمیر نسری :D

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
به نظر من این سخت ترین بازی ماست چون اولین بازی همیشه سخت ترین بازی یه
تیم مدعی ایه . درسته که شاید رومانی راحت ترین تیم این گروه فرض بشه اما چیزی
هم برای از دست دادن نداره . اونا می دونن که با بخت توی این بازی تمام امیدشون
رو از دست می دن

در مقابل فرانسه هم افق های دور تر رو نگاه میکنه و میتونه با یه بازی جدی رومانی رو شکست بده !
این میتونه یه دست گرمی خوب برای قهرمانی باشه !

امسال فقط آلمان مدعیه ! پرتغال در حد فکر کردن به قهرمانی نیست و ایتالیا هم که تکلیفش معلومه !
باید دید اسپانیا و هلند چه چیزی رو ارائه میدن !

خوب البته تمام این حرفها درسته ، منتها تیم برای رفتن تا فینال باید اولین قدم رو محکم برداره و امیدوارم که برداره
victory.gif

بالا