• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دومنک گند زد به تیمتون

نبود ترزگه رو حس کردید به طور کامل ؟ تورام هم فاجعه بود. بیخود نبود رایکارد زیاد بهش میدون نمیداد.

تفکر دفاعی و خرافی دومینیک باعث ناکامیه تیمتون شد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خداييش هلند تركوند فرانسه رو ... عجب لذت بخش بود برام ... يه حس خوبي بهم دست داد ... واقعا شارج

شدم ... به نظر من يه 20 سالي طول ميكشه كه تيمي مثل فرانسه 5 سال پيش دوباره درست بشه

نبود زيدان فرانسه رو به همون تيمي تبديل كرد كه يك تيم خيلي خيلي معمولي اروپايي شده ;)

به اميد حذف فرانسه ;)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اینجاست که آدم باید بین فرانسه و ایتالیا یکی رو انتخاب کنه
Onion19.gif

حالا این ترزگه و چند تای دیگه رو واسه ماه تولدشون دعوت نکرده؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
بلی ،آخه ایشون اعتقاد دارن بودن دوتا بازیکن متولد ماه عقرب تو یه تیم باعث بدشانسی میشه (مربی قرن 21 رو ببین ...)
دوم اینکه اگر فرانسه بخواد ایتالیا رو با اون همه بازیکن بالای 30 سال ببره فقط باید به جووناش میدون بده نصری و بنزما انگیزشون خیلی بیشتر از این هانری و اون انلکا س
دلیل باخت دیشب هم به نظر من غیر از بدشانسی سرعت فوق العاده بازی هلند بود که با بازی تک ضرب و شناور تونست دفاع فرانسه رو کاملا به هم بریزه ضمن اینکه از ضد حملات هم به خوبی استفاده کردن .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خداييش هلند تركوند فرانسه رو ... عجب لذت بخش بود برام ... يه حس خوبي بهم دست داد ... واقعا شارج

شدم ... به نظر من يه 20 سالي طول ميكشه كه تيمي مثل فرانسه 5 سال پيش دوباره درست بشه

نبود زيدان فرانسه رو به همون تيمي تبديل كرد كه يك تيم خيلي خيلي معمولي اروپايي شده ;)

به اميد حذف فرانسه ;)

وقاحت هم حدی داره ! نا سلامتی اینجا تاپیک فرانسه ست ، خوبه ما هم بیایم توی تاپیک تیمتون با خاک یکسانش کنیم ؟
nea.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
البته این باخت هیچی از ارزشهای فرانسه کم نمی‌کنه. فرانسه خیلی خوب بازی کرد ولی توی روز خوش شانسی نبود و هلند گل زد...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
وقاحت هم حدی داره ! نا سلامتی اینجا تاپیک فرانسه ست ، خوبه ما هم بیایم توی تاپیک تیمتون با خاک یکسانش کنیم ؟
nea.gif

آقا جوري ميگي وقاحت انگار اومدم فحش دادم ... سعي كنيد انتقاد پذير باشيد ... حق فرانسه نيست از گروهش

بياد بالا ... آدم منطقي باشه خوب چيزيه ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دیگر فرانسه اون فرانسه مقتدر نیست..
دیدید که چه جوری بازی می کردند...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دیگر فرانسه اون فرانسه مقتدر نیست..
دیدید که چه جوری بازی می کردند...

هنوز مونده تا اخر راه رفیق ببین حالا چی میشه
birgits_snill.gif

اگه ما ایتالیا رو نبردیم اون موقع باهات موافقم و میگم ما افت کردیم
183.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بلی ،آخه ایشون اعتقاد دارن بودن دوتا بازیکن متولد ماه عقرب تو یه تیم باعث بدشانسی میشه (مربی قرن 21 رو ببین ...)
.

به نظر من اگه اونا بودن الان وضع تیم این نبود:wacko:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظر من اگه اونا بودن الان وضع تیم این نبود:wacko:
نه من فکر می کنم فرقی نمی کرد .

الان همه بازیکن های فرانسه می تونند گل بزنند . ما مشکل تمام کننده گی نداریم ( به خاطر ضربه هانری منو نکشید حالا :D ) اما من دیروز داشتم فکر می کردم اگر ویرا به بازی با ایتالیا برسه خیلی فرق می کنه قضیه . . .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
FRANCE: DOMENECH'S PRIDE

6/15/2008

MILAN - Started out as one of the favourites for Euro 2008, the French national team will have to play for the qualification to the quarter finals against Italy. To beat the Azzurri, the French national coach Raymond Domenech is holding on to pride, asking his lads for a revenge of the World Cup final lost two years ago. "We have an opportunity," declared Domenech, who also added: "This is a particular competition. The final against Italy was played on July 9th 2006. Against Holland, two days ago, it was June 13th 2008. Two years later, it's a different world, with other teams. And it's good fortune that the two finalists are not always the same. Otherwise it will be too boring."

link

اصلا این حرف هایی که راجع به احتمال فیکس کردن نتیجه ی هلند و رومانی زده میشه بی معنی ئه به نظرم. حتی اگه فرانسه و ایتالیا هر دو الان حذف شده بودن، باز باید با انگیزه و به امید شکست دادن همدیگه بازی آخر رو برگزار میکردن!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
آقا جوري ميگي وقاحت انگار اومدم فحش دادم ... سعي كنيد انتقاد پذير باشيد ... حق فرانسه نيست از گروهش

بياد بالا ... آدم منطقي باشه خوب چيزيه ;)

چقدر هم که انتقاد ! بود حرف شما :blink: من همیشه سعی میکنم اونطور که شما منطقی بودید منطقی نباشم :D;)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بچه ها کسی نمی دونه پاتریک ویرا به بازی میرسه یا نه !!!؟

منم چیزی در این مورد ندیدم ولی اینا مهم نیست . مهم اینه که دومنک ممکنه حتی در صورت
در اختیار داشتن ویرا هم بهش بازی نده . همونطور که به بنزما بازی نداد. امیدوارم امشب بهش بازی
بده . سیدنی گوو هم بد نبود . به نظرم از آنری بهتر بود . توی خط هافبک هم انتخاب های زیادی وجود نداره
به نصری که ظاهرا کاملا بی اعتناست .

به هر حال اگه قراره ویرا بازی کنه به نظر من بهتره به جای مکه له له بیاد تا ته بجای تولالان .چون تولالان بازی قبل
عالی بود .

در هر صورت امسال آخرین سال همکاری فدراسیون فرانسه با دومنک هست امیدوارم ببریم اگه هم باختیم
با شایستگی ببازیم . کاش امشب زیزو توی ورزشگاه بود .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بچه ها کسی نمی دونه پاتریک ویرا به بازی میرسه یا نه !!!؟

جالبه که بازی قبلی هم جز لیست اولیه بود ویرا

ولی بازیش نداد

نمیدونم چرا ؟ ولی شاید امشب دیگه بازیش بده

امیدوارم

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
33omzo3.jpg

تركيب دو تيم :

France

Coupet - Diarra, Gallas, Thuram, Evra - Toulalan, Makelele - Govou, Ribery - Benzema, Henry

Trainer: Domenech

Italy

Buffon - Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso - Gattuso, Pirlo, de Rossi - Cassano, di Natale - Toni

Trainer: Donadoni

ذخيره ها :
ّ
France:Frey,Mandanda,Squillaci,Clerc,Sagnol,Abidal,Boumsong,Malouda,Nasri,Gomis,Anelka

Italy:Amelia,de Sanctis,Materazzi,Gamberini,Barzagli,Camoranesi,Aquilani,Perrotta,Ambrosini,Borriello,Quagliarella,del Piero

ويرا گويا جزء مصدومين بود .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من که دارم از استرس میترکم :D

جالبه هر دو تیم با سه مهاجم بازی می کنند :D:D یا مرگ یا زندگی ....

بالا