• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فرانسه گفت: ريمون دومنش در شرايط كنوني بهترين فرد براي هدايت اين تيم است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه اول تلويزيون فرانسه، ويلي سانيول اظهار داشت: ريمون دومنش تلاش چشمگيري براي كسب موفقيت در يورو 2008 داشت. از خاطر نبايد برد او براي تيم زحمات فراواني كشيد و به خاطر كسب يك ناكامي، نمي‌توان او را كنار گذاشت.
وي كه در تيم بايرن مونيخ آلمان توپ مي‌زند، ادامه داد:‌ با دومنش تا قهرماني جهان هم پيش رفتيم و عاقبت نايب قهرمان شديم. او اكنون به تجربيات گرانبهايي دست يافته و مي‌توان در‌ آينده با اقتدار و پرقدرت تيم فرانسه به پيش هدايت كند.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فرانسه گفت: ريمون دومنش در شرايط كنوني بهترين فرد براي هدايت اين تيم است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه اول تلويزيون فرانسه، ويلي سانيول اظهار داشت: ريمون دومنش تلاش چشمگيري براي كسب موفقيت در يورو 2008 داشت. از خاطر نبايد برد او براي تيم زحمات فراواني كشيد و به خاطر كسب يك ناكامي، نمي‌توان او را كنار گذاشت.
وي كه در تيم بايرن مونيخ آلمان توپ مي‌زند، ادامه داد:‌ با دومنش تا قهرماني جهان هم پيش رفتيم و عاقبت نايب قهرمان شديم. او اكنون به تجربيات گرانبهايي دست يافته و مي‌توان در‌ آينده با اقتدار و پرقدرت تيم فرانسه به پيش هدايت كند.

عجبا
164.gif

اقا بگن بره بهتره

به نظر من نباید بیشتر این مربی بمونه رفتنش بهتره
164.gif

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
عجبا
164.gif

اقا بگن بره بهتره

به نظر من نباید بیشتر این مربی بمونه رفتنش بهتره
164.gif

منم معتقدم این دومنک بی تعصب و بی غیرت باید هرچه زودتر از کار بر کنار بشه....من اصلا دوست ندارم فرانسه رو اینجوری ببینم....حیف نبود این بلال...حیف نبود ترزگه...حیف نبود کریم....:(

در مورد ویلی هم باید بگم کلا حرفهای مفت و بی ارزش زیاد می زنه...مثلا ناگهان دم از رفتن از بایرن می زنه اونم به یوونتوس سری ب و یا می خواد با سلطان در گیر بشه که نهایتش اینه که یه مشت می خوره و 3-4 ماه میشینه رو نیمکت تا عقلش بیاد سر جاش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم معتقدم این دومنک بی تعصب و بی غیرت باید هرچه زودتر از کار بر کنار بشه....من اصلا دوست ندارم فرانسه رو اینجوری ببینم....حیف نبود این بلال...حیف نبود ترزگه...حیف نبود کریم....:(

در مورد ویلی هم باید بگم کلا حرفهای مفت و بی ارزش زیاد می زنه...مثلا ناگهان دم از رفتن از بایرن می زنه اونم به یوونتوس سری ب و یا می خواد با سلطان در گیر بشه که نهایتش اینه که یه مشت می خوره و 3-4 ماه میشینه رو نیمکت تا عقلش بیاد سر جاش...

این جریان دعوای کان و سانیول چی بوده ؟ یه توضیحی میدی ؟:D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

بسی تایید میکنم این حرفا رو

سانیول هم بس که زیر دست این دومنک بوده افکارش عوض شده

ایشالله که برکنارش کنن و یه مربی عالی بیارن به جای اون

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فدراسیون فرانسه اعلام کرده دومنک برای جام جهانی 2010 مربی این تیم باقی میمونه.

لینک

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فدراسیون فرانسه اعلام کرده دومنک برای جام جهانی 2010 مربی این تیم باقی میمونه.

لینک

الان سایت فیفا هم این خبر رو درج کرده . من که به شخصه خوشحال شدم هر چند کابوس صعود از مرحله ی گروهی همیشه با ما هست. از 2004 تا حالا فرانسه 8 پله در جدول فیفا سقوط داشته ولی دومنک نشون داده که در مراحل حذفی خوب میتونه از پس حرفها بر بیاد. گروه بندی مقدماتی 2010 هم خیلی راحت به نظر میرسه . اولین بازی 6 سپتامبر با اتریش هست بیرون خانه .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
الان سایت فیفا هم این خبر رو درج کرده . من که به شخصه خوشحال شدم هر چند کابوس صعود از مرحله ی گروهی همیشه با ما هست. از 2004 تا حالا فرانسه 8 پله در جدول فیفا سقوط داشته ولی دومنک نشون داده که در مراحل حذفی خوب میتونه از پس حرفها بر بیاد. گروه بندی مقدماتی 2010 هم خیلی راحت به نظر میرسه . اولین بازی 6 سپتامبر با اتریش هست بیرون خانه .
جدا از اتریش فرانسه با کیا همگروهه؟

به هر حال... به نظرم کار عاقلانه ای کردن مسئولین فوتبال فرانسه چون گزینه ی بومی بهتری فکر نمیکنم وجود داشته باشه برای جایگزینی دومنک. به علاوه اکثر بازیکن های فرانسه هم میگفتن باید بمونه دومنک، که نشون میده روابط خوبی دارن باهاش و کارش رو قبول دارن.

چیه؟ دوستش نداری؟ با اینکه اینهمه به ایتالیا بد و بیراه گفته، ولی حس میکنم اگه میرفت دلم تنگ میشد براش :p

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جدا از اتریش فرانسه با کیا همگروهه؟

به هر حال... به نظرم کار عاقلانه ای کردن مسئولین فوتبال فرانسه چون گزینه ی بومی بهتری فکر نمیکنم وجود داشته باشه برای جایگزینی دومنک. به علاوه اکثر بازیکن های فرانسه هم میگفتن باید بمونه دومنک، که نشون میده روابط خوبی دارن باهاش و کارش رو قبول دارن.

France
Romania
Serbia
Lithuania
Austria
Faroe Islands

برای صعود مشکلی وجود نداره. مهم مرحله ی گروهی جام هست که دومنک همیشه باهاش مشکل داشته . به هر حال باید با این انتخاب کنار اومد هر چند که مطمئنم فعلا بهترین گزینه همین دومنک هست . اطمینان کردن به مربی ای که در فینال با ضربات پنالتی مغلوب شده ارزشش رو داره . دو سال دیگه صبر می کنیم ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قطعا مشکلی وجود نداره. گروه ساده ست! دومنک باید خوشحال باشه تا دو سال دیگه بنزما یک ابرستاره ست احتمالا... چون با این مهاجم هاییکه انتخاب میکنه به مشکل برمیخورد دوباره. حداقل من که چیزی نه از گومیس دیدم نه آنلکا.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
قطعا مشکلی وجود نداره. گروه ساده ست! دومنک باید خوشحال باشه تا دو سال دیگه بنزما یک ابرستاره ست احتمالا... چون با این مهاجم هاییکه انتخاب میکنه به مشکل برمیخورد دوباره. حداقل من که چیزی نه از گومیس دیدم نه آنلکا.

البته اگه دوباره یه خرافات جدیدی رو نیاره تو کارش اره میشه اینجور گفت که خوشحال میشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به دوستان فرانسه دوست
خوشحال شدم دومنك در تيم ملي ابقا شد . به نظر من مربي جالبي هست با شخصيت جالب و در حال حاضر در فوتبال دنيا اين تيپ مربي كم داريم . مطمئنم فرانسه راههاي پيروزي رو با اين مربي پيدا مي كنه . راستي فدراسيون فرانسه به دومنك هشدار داده فقط درباره مسائل فني مربوط به تيم صحبت كنه و از صحبتهاي حاشيه اي دوري بكنه ;)

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
eeeeeeeeh ...
15xmz5i_th.gif
چرا اين دومنك رو ننداختن بيرون :happycry:
از اين گروه كه حتما صعود ميكنن ولي ترزگه چي ؟ اون دعوت شده ؟
2i6fehs.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ورزشگاهي در فرانسه به نام "اريك كانتونا" نامگذاري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كانتونا بي‌ترديد يكي از بزرگان تاريخ فوتبال دنياست. اكنون به پاس افتخارآفريني‌هاي اين بازيكن فرانسوي ورزشگاه شهر "Tignes" به نام او خوانده خواهد شد. عصر شنبه اين ورزشگاه با حضور كانتونا گشايش يافت.

در اين ورزشگاه تيم ملي فرانسه و باشگاه المپيك ليون تمرين خواهند كرد.

كانتونا در اين مراسم با بيان خوشحالي‌اش از اين موضوع از اين كه ورزشگاه به نام او نامگذاري شده است، ابراز غرور كرد

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
میگم این اریک جواد خیابانی میگفت که بازیگری میکنه الان

راست میگفت:دی

قیافش که میخوره به بازیگرا

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
اره ،توي تبليغات كه خيلي خوب بازي ميكنه
gigglesmile.gif
يكي از از فيلماش هم از تلوزيون خودمون پخش شد ( اليزابت) منم اين فيلم رو ديدم ولي كانتونا رو نديدم شايد سانسورش كردن
biggrin.gif
، آخرين فيلمش هم سال 2007 بود .

بالا