• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اریک آبیدال که بعنوان دفاع میانی چندان خوب هم بازی نمیکرد اخراج شد و نصری که تو دقیقه های اول جای ریبری اومده بود تو بازی با بومسونگ تعویض شد که 4 تا دفاع رو کامل کنه. به نظر من میتونست تولالان یا ماکلله رو هم بزاره دفاع وسط. یکی هم که عقبه، اینجوری هم که اینا بازی میکنن اگه نیمه ی دوم تغییر ندن تو روند بازیشون حداکثر یه مساوی بگیرن و یک کم آبرومندانه تر حذف بشن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نمی دونم این دیگه چه جور بدشانسی هست که گیر ما افتاده . اما هرچی بود تموم شد .

از طرفی خوشحالم چون مطمئن بودم با این وضعیت ( مصدومیت ویرا , ربیری و ... ) حتما از اسپانیا می خوریم . . .

بیخیال تموم شد . 4 سال دیگه صبر می کنیم

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
نمی دونم این دیگه چه جور بدشانسی هست که گیر ما افتاده . اما هرچی بود تموم شد .

از طرفی خوشحالم چون مطمئن بودم با این وضعیت ( مصدومیت ویرا , ربیری و ... ) حتما از اسپانیا می خوریم . . .

بیخیال تموم شد . 4 سال دیگه صبر می کنیم

چرا چهار سال؟!
12.gif

دو سال ایشالله جام جهانی
hanghead.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا که هیچ چیزی نمی‌شه گفت! اینقدر هم بدشانسی در یک مسابقه می‌تونه علیه یک تیم باشه

فرانسه با وجود 10 نفره بودن بازم بد بازی نکرد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا که هیچ چیزی نمی‌شه گفت! اینقدر هم بدشانسی در یک مسابقه می‌تونه علیه یک تیم باشه

فرانسه با وجود 10 نفره بودن بازم بد بازی نکرد.
فقط یه سئوال: مصدومیت و نبود ریبری رو انکار نمیکنم، ولی بیشتر مشکل فرانسه مربوط میشد به اشتباه آبیدال و 10 نفره شدن فرانسه در اکثر دقایق. این رو هم به حساب بد شانسی دارید میذارید؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فقط یه سئوال: مصدومیت و نبود ریبری رو انکار نمیکنم، ولی بیشتر مشکل فرانسه مربوط میشد به اشتباه آبیدال و 10 نفره شدن فرانسه در اکثر دقایق. این رو هم به حساب بد شانسی دارید میذارید؟
من این رو به حساب حماقب دومنک میگذارم ... اخه کی آبیدال رو میگذاره دفاع وسط !!!!؟

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
فرانسه ليدر نداشت . سالها قبل پلاتيني و اين چندسال گذشته هم زيدان اين نقش را داشتند اما حالا خلا بزرگي در ميانه ميدان فرانسه بود كه خدا كنه تا مسابقات افريقاي جنوبي ترميم بشه كه البته بعيد بنظر مي رسه . كلا سن و سالها هم بالا رفته و بايد يك جوانگرايي اساسي در تيم خروسها انجام بشه . به اميد ظهور فراسه قوي در جام جهاني 2010 !!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اول از همه باید این مربی خرافاتی تیمتون برکنار بشه........

اخه کدوم عاقلی جلو ایتالیا ابیدال رو میذاره دفاع وسط ........... اون یکی دفاعش (بومسانگ) هم جلو تونی کم اورده بود.

فرانسه بعد از ده نفره شدن حرف خاصی برای گفتن نداشت. اشتباه ابیدال تیم رو به هم ریخت و ایتالیا نهایت استفاده رو کرد.

بازی اسپانیا و ایتالیا بازی زیبایی خواهد شد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نباید خطا می کرد.
گل میشد بعد 75 دقیقه وقت داشتی 11 نفره حمله کنی.
نمیدونم آبیدال در اون لحظه چه فکری کرد؟ (اصلا فکر کرد)
ولی در بازیهایی در این سطح ایجور اشتباهات بعیده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نباید خطا می کرد.
گل میشد بعد 75 دقیقه وقت داشتی 11 نفره حمله کنی.
نمیدونم آبیدال در اون لحظه چه فکری کرد؟ (اصلا فکر کرد)
ولی در بازیهایی در این سطح ایجور اشتباهات بعیده.
وقتی آبیدال رو که در دفاع چپ به زور بازیکن معمولی ای هست رو بذاری دفاع وسط همین میشه دیگه.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
تبريك ما ايتاليايي ها رو به خاطر حذفتون بپذيرين!!!
ولي به نظر من مشكل اصلي فرانسه علاوه بر بدشانسي نبودن پت ويرا بود!!!
به نظر من اون ميتونست جاي زيدان رو از لحاظ رهبري تيم بگيره!!
ديشبم بيچاره هانري تنها بود شايد اگه ريبري بود ميتونستن كاري بكنن!!ولي بوفون هم عالي بود و چندتا موقيعت رو از بنزما گرفقت!!

راستي توجه كردين خياباني شوت اولاي بازي به بنزما ميگفت بنزاما!!!!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^

به بنزما میگفت بن زمان!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

خوب قبول می‌کنم که هیچ مربی عاقلی نمی‌یاد در این بازی به این حساسی آبیدال رو دفاع وسط بزاره ولی اینکه آبیدال بیاد روی تونی اون خطا رو انجام بده و تیم رو ده نفره کنه درسته که تقصیر آبیدال و دومنک است ولی بدشانسی فرانسه هم هست که 80 دقیقه باید 10 نفره بازی کنه.

اصلا دیروز که همون دقایق اول بازی ریبری به اون شکل مصدوم شد یه حسی به من داشت می‌گفت که امروز روز خیلی بدشانسی برای فرانسه هست که بعدش هم آبیدال اخراج شد و بعد هم اون گل واقعا بیهوده دروسی که صددرصد براساس شانس بود نه چیز دیگه‌ای. :(

به هرحال فکر نمی‌کنم ایتالیا هم بیشتر از این بتونه جلو بره. هم فرانسه و هم ایتالیا باید تا جام جهانی تحولات عظیمی در تیمشون داشته باشن.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خوب قبول می‌کنم که هیچ مربی عاقلی نمی‌یاد در این بازی به این حساسی آبیدال رو دفاع وسط بزاره ولی اینکه آبیدال بیاد روی تونی اون خطا رو انجام بده و تیم رو ده نفره کنه درسته که تقصیر آبیدال و دومنک است ولی بدشانسی فرانسه هم هست که 80 دقیقه باید 10 نفره بازی کنه.

اصلا دیروز که همون دقایق اول بازی ریبری به اون شکل مصدوم شد یه حسی به من داشت می‌گفت که امروز روز خیلی بدشانسی برای فرانسه هست که بعدش هم آبیدال اخراج شد و بعد هم اون گل واقعا بیهوده دروسی که صددرصد براساس شانس بود نه چیز دیگه‌ای. :(

به هرحال فکر نمی‌کنم ایتالیا هم بیشتر از این بتونه جلو بره. هم فرانسه و هم ایتالیا باید تا جام جهانی تحولات عظیمی در تیمشون داشته باشن.
من قبل از جام فکر میکردم ایتالیا یک مدعی باشه، ولی اعتراف میکنم در حد قهرمانی نیست امسال (البته این دلیل نمیشه که قهرمان نشه یه وقت ;)) یعنی مشکلاتی که در خط دفاع پیش اومد و گل نزنی های تونی کمی ناامیدم کرده. مگر اینکه واقعا در بازی با اسپانیا تیم متحول بشه و درست از موقعیت هاش استفاده کنه و گرنه بعید میدونم ایتالیا از این فراتر بره.

گل دِروسی روی اتفاق بود، درست، ولی قبول کن در همون نیمه اول ایتالیا باید حداقل دو تا دیگه میزد. ایتالیا هم "در گلزنی" بد شانس بود. تونی چند بار تک به تک خراب کرد و ضربه ی ایستگاهی گروسو به تیرک خورد. ضربه ی سر پانوچی تقریبا از روی خط برگردونده شد و ... و همه ی این ها در نیمه اول، که هنوز 10 نفره شدن فرانسه اثرات خودش رو (مثل خستگی) نشون نداده بود، اتفاق افتاد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من قبل از جام فکر میکردم ایتالیا یک مدعی باشه، ولی اعتراف میکنم در حد قهرمانی نیست امسال (البته این دلیل نمیشه که قهرمان نشه یه وقت ;)) یعنی مشکلاتی که در خط دفاع پیش اومد و گل نزنی های تونی کمی ناامیدم کرده. مگر اینکه واقعا در بازی با اسپانیا تیم متحول بشه و درست از موقعیت هاش استفاده کنه و گرنه بعید میدونم ایتالیا از این فراتر بره.

گل دِروسی روی اتفاق بود، درست، ولی قبول کن در همون نیمه اول ایتالیا باید حداقل دو تا دیگه میزد. ایتالیا هم "در گلزنی" بد شانس بود. تونی چند بار تک به تک خراب کرد و ضربه ی ایستگاهی گروسو به تیرک خورد. ضربه ی سر پانوچی تقریبا از روی خط برگردونده شد و ... و همه ی این ها در نیمه اول، که هنوز 10 نفره شدن فرانسه اثرات خودش رو (مثل خستگی) نشون نداده بود، اتفاق افتاد.
عمرا اگه اسپانیا رو ببرید :D:D هرچی باشه رئال مادرید دوم هست :p

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عمرا اگه اسپانیا رو ببرید :D:D هرچی باشه رئال مادرید دوم هست :p
ولی تاریخ چیز دیگه ای میگه: اسپانیا 88 ساله (!!!) که نتونسته در یک مسابقه ی رسمی ایتالیا رو شکست بده :eek:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بالا