Bhrzk
مدیر بازنشسته
تاپیک فیلم هست اینجا ؟
ببخشید اشتباه اومدم . فکر کردم تاپیک فرانسه هست
ببخشید اشتباه اومدم . فکر کردم تاپیک فرانسه هست
فک نکنم اتریش حریف قدری باشه .. ولی خوب دست کم هم نمیگیریمش
گل مکسز گل به خودی بوده انگار. چطور اصلاح شده؟فقط میتونم بگم متاسفم . کارل بروکنر همونطور که یوفا اعلام کرده یه شب رویایی رو برای اتریشی ها رقم زد . اتریش توی خوابش هم نمی دید که با فرانسه مساوی کنه حالا زد و برنده هم شد اونم با اختلاف 2 گل .
دیشب که نتیجه ی بازی رو هر از چند گاهی دنبال می کردم گل دوم اتریش رو به نام مکسز (گل به خودی) ثبت کرده بودن ولی حالا اصلاح شده .
با این نتیجه من حتی به صعود هم شک کردم .
- - -
بدون فرانسه , 2010 هیچ معنایی نداره
گل مکسز گل به خودی بوده انگار. چطور اصلاح شده؟
/
هر چند خیلی فرانسه ی حال حاضر رو دوست ندارم (فرانسه 98 رو دوست داشتم) - احتمالا به خاطر دومنک - ولی قبول دارم اصلا نمیشه جام جهانی رو بدون شون تصور کرد. امیدوارم جام 2010 از اون جام هایی نباشه که یکی دو تا تیم بزرگ ازش جا میمونن (مثل 2002 که هلند رو نداشت...).
نه مثل اینکه کار مسکز بوده. همه جا نوشتن...دیشب توی Livescore همون موقعی که بازی داشت برگزار می شد یکی از گل ها به نام مکسز ثبت شده بود الان نیست
من دیشب بازی رو ندیدم ولی یکی دو تا سایت دیگه حتی نوشتن که گالاس گل به خودی رو زده
[چه] عجب!یواش یواش دارم مطمئن میشم که فرانسه ی 2006 رو دومنک هدایت نکرد , زیدان هدایت کرد .
فرانسه بدليل داشتن بازيكنان بزرگ در لحظات حساس نتيجه مي گيره .
راستی نمیدونم چی شد دومنک گورکوف رو بازی داد و ظاهرا خیلی خوب هم کار کرده. احتمالا نسری مصدومی چیزی بوده. پتانسیل گورکوف واقعا بالاست ولی اعتماد به نفس تقریبا صفر. اگه زیر دست یه مربی اینکاره (که آنچلوتی نبود) بازی کنه بازیکن بزرگی میشه. شک ندارم. امیدوارم این بازی ای که جلوی صربستان انجام داد کمی روحیه اش رو بالا ببره و دومنک هم یه فرصت دیگه بهش بده...
جدا دلیل اینکه گورکوف داره برای فرانسه بازی میکنه چیه؟ اینه که از کشور نجس ایتالیا اومد بیرون و بلاخره دومنک دیدش؟ یا اینکه نصری و ... مصدوم هستن و گورکوف داره بازی میکنه؟ یا اینکه دومنک داره گورکوف رو به نسری ترجیح میده؟...
در این پست بالا هم گفتم گورکوف داره خودش رو پیدا میکنه و دومنک باید یه فرصت دیگه هم بهش بده، که داد و با گل دیدنی گورکوف بود که فرانسه از آبروریزی مقابل رومانی نجات پیدا کرد.
الان اینجا نوشته گورکوف تو سه بازی ملی اخیر سه پاس گل و یک گل داشته که واقعا برای یک هافبک خوبه.
Since moving to Bordeaux in the summer, Gourcuff has starred domestically and, particularly, with the French international side.