• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تاپیک فیلم هست اینجا ؟ :D:D

ببخشید اشتباه اومدم . فکر کردم تاپیک فرانسه هست

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب فرانسه بازی دوستانه مقابل سوئد رو برد . 3 تا گل هم زد :blink: که این از تیم دومنک یه خورده عجیبه .
گل ها رو بنزما در دقیقه ی 19 و گوو در دقایق 61 و 78 زدن .

- - -

این هنریک لارسن هنوز بازی میکنه ؟!!!! دیشب گل اول مقابل فرانسه رو زده .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اوه جدی؟!!!

من که همش هر چی میخوام یاد بیارم بازیهای پر گلمون رو همش یاد بازی با برزیل میافتم

خدا کنه تحول ایجاد شده باشه (خدا کنه)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
WC 2010 qual. - Europe Group 7​

Austria - France
20:45​

خب اولین بازی مقدماتی فرانسه امشب هست . دومنک راه سختی در پیش داره با شرایطی که FFF پیش پاش گذاشته . اخبار جدید هم به جز عوض شدن کادر پزشکی تیم فرانسه , اضافه شدن Alain Boghossian به کادر فنی تیم هست

zkj3hu.jpg

امیدوارم دومنک بتونه از این بازی پیروز بیرون بیاد ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فک نکنم اتریش حریف قدری باشه .. ولی خوب دست کم هم نمیگیریمش

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اتریش در برابر ایتالیا همین 2 هفته پیش 2 بر 2 مساوی کرد . معلوم بود تیم خوبی شده . حالا هم با ابن نتیجه ثابت کرد تیم قابل احترامی هست

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دومنک مدت هاست تاریخ مصرف اش تموم شده. من نمیدونم دیگه مسئولین فوتبال فرانسه منتظر چی هستن...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فقط میتونم بگم متاسفم . کارل بروکنر همونطور که یوفا اعلام کرده یه شب رویایی رو برای اتریشی ها رقم زد . اتریش توی خوابش هم نمی دید که با فرانسه مساوی کنه حالا زد و برنده هم شد اونم با اختلاف 2 گل .

دیشب که نتیجه ی بازی رو هر از چند گاهی دنبال می کردم گل دوم اتریش رو به نام مکسز (گل به خودی) ثبت کرده بودن ولی حالا اصلاح شده .

با این نتیجه من حتی به صعود هم شک کردم .

- - -

بدون فرانسه , 2010 هیچ معنایی نداره

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فقط میتونم بگم متاسفم . کارل بروکنر همونطور که یوفا اعلام کرده یه شب رویایی رو برای اتریشی ها رقم زد . اتریش توی خوابش هم نمی دید که با فرانسه مساوی کنه حالا زد و برنده هم شد اونم با اختلاف 2 گل .

دیشب که نتیجه ی بازی رو هر از چند گاهی دنبال می کردم گل دوم اتریش رو به نام مکسز (گل به خودی) ثبت کرده بودن ولی حالا اصلاح شده .

با این نتیجه من حتی به صعود هم شک کردم .

- - -

بدون فرانسه , 2010 هیچ معنایی نداره
گل مکسز گل به خودی بوده انگار. چطور اصلاح شده؟

/

هر چند خیلی فرانسه ی حال حاضر رو دوست ندارم (فرانسه 98 رو دوست داشتم) - احتمالا به خاطر دومنک - ولی قبول دارم اصلا نمیشه جام جهانی رو بدون شون تصور کرد. امیدوارم جام 2010 از اون جام هایی نباشه که یکی دو تا تیم بزرگ ازش جا میمونن (مثل 2002 که هلند رو نداشت...).

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
گل مکسز گل به خودی بوده انگار. چطور اصلاح شده؟

/

هر چند خیلی فرانسه ی حال حاضر رو دوست ندارم (فرانسه 98 رو دوست داشتم) - احتمالا به خاطر دومنک - ولی قبول دارم اصلا نمیشه جام جهانی رو بدون شون تصور کرد. امیدوارم جام 2010 از اون جام هایی نباشه که یکی دو تا تیم بزرگ ازش جا میمونن (مثل 2002 که هلند رو نداشت...).

دیشب توی Livescore همون موقعی که بازی داشت برگزار می شد یکی از گل ها به نام مکسز ثبت شده بود الان نیست
الان گل های اتریش رو اینحوری ثبت کرده :

M. Janko 8'
R. Aufhauser 42'
A. Ivanschitz 73
من دیشب بازی رو ندیدم ولی یکی دو تا سایت دیگه حتی نوشتن که گالاس گل به خودی رو زده

- - -
یواش یواش دارم مطمئن میشم که فرانسه ی 2006 رو دومنک هدایت نکرد , زیدان هدایت کرد .

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دیشب توی Livescore همون موقعی که بازی داشت برگزار می شد یکی از گل ها به نام مکسز ثبت شده بود الان نیست

من دیشب بازی رو ندیدم ولی یکی دو تا سایت دیگه حتی نوشتن که گالاس گل به خودی رو زده
نه مثل اینکه کار مسکز بوده. همه جا نوشتن...

یواش یواش دارم مطمئن میشم که فرانسه ی 2006 رو دومنک هدایت نکرد , زیدان هدایت کرد .
[چه] عجب! :rolleyes:
البته حس میکنم بازی چهارشنبه رو فرانسه قاطعانه میبره تا این مرد عجیب باز هم سر شغل اش باقی بمونه...

فایل های ضمیمه

• 610x.jpg
    610x.jpg
    79.5 KB · نمایش ها: 3

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب فرانسه بازی در مقابل صربستان رو با نتیجه ی ضعیف 2-1 برد تا دومنک همچنان روی نیمکت فرانسه بشینه :

fcpjb7.jpg

گلها رو هم آنلکا و آنری زدن . شاید بهتر بود امشب فرانسه می باخت چون ترجیح میدم همین اول مرحله ی مقدماتی ناراحت بشم تا اینکه توی جام جهانی اصلا از گروه خودمون بالا نریم

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بله .. تایید میشه
هرچند برای تعویض مربی هم الان یه خورده دیره ...
154fs874871.gif
... دیگه باید این دومنک رو تحمل کنیم

مرسی بابت جدول
38.gif

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
تجربه نشان داده كه فرانسه ابتدا بايد چند نتيجه بد در اين مسابقات مقدماتي بگيره تا موتورش گرم بشه. مطمئنا فرانسه از اين گروه بعنوان تيم اول بالا مي آد زيرا اتريش كه امتياز گرفت خودش با فضاحت چهارشنبه باخت ! در هرحال هر مربي كه باشه بازهم فرانسه بدليل داشتن بازيكنان بزرگ در لحظات حساس نتيجه مي گيره .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فرانسه بدليل داشتن بازيكنان بزرگ در لحظات حساس نتيجه مي گيره .

قبول. مسئله اینجاست، به نظر من البته، بعد از زیدان دیگه بازیکنی نیست که بتونه در لحظات حساس کارهای خارق العاده ای بکنه. اگه بود فرانسه در یورو 2008 اینجور نمیشد...

راستی نمیدونم چی شد دومنک گورکوف رو بازی داد و ظاهرا خیلی خوب هم کار کرده. احتمالا نسری مصدومی چیزی بوده. پتانسیل گورکوف واقعا بالاست ولی اعتماد به نفس تقریبا صفر. اگه زیر دست یه مربی اینکاره (که آنچلوتی نبود) بازی کنه بازیکن بزرگی میشه. شک ندارم. امیدوارم این بازی ای که جلوی صربستان انجام داد کمی روحیه اش رو بالا ببره و دومنک هم یه فرصت دیگه بهش بده...

http://************/files/ludvk9hhj3kluat3lg9n.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب از تیم خبرهای خوبی نمیرسه . تصمیم فدراسیون فوتبال فرانسه برای نگه داشتن دومنکی که همه دیگه این روزا از دستش دادشون دراومده واقعا عجیب بود . بعد تساوی با رومانی در زمین رومانی من که به شخصه هیچ امیدی به موندن دومنک نداشتم اما این بار تونس باعث شد که دومنک چند وقت دیگه هم بمونه . وضعیت توی جدول خوب نیست و تیم همچنان روی آنری سواره ...

جدول :
ivh7yp.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
راستی نمیدونم چی شد دومنک گورکوف رو بازی داد و ظاهرا خیلی خوب هم کار کرده. احتمالا نسری مصدومی چیزی بوده. پتانسیل گورکوف واقعا بالاست ولی اعتماد به نفس تقریبا صفر. اگه زیر دست یه مربی اینکاره (که آنچلوتی نبود) بازی کنه بازیکن بزرگی میشه. شک ندارم. امیدوارم این بازی ای که جلوی صربستان انجام داد کمی روحیه اش رو بالا ببره و دومنک هم یه فرصت دیگه بهش بده...

جدا دلیل اینکه گورکوف داره برای فرانسه بازی میکنه چیه؟ اینه که از کشور نجس ایتالیا اومد بیرون و بلاخره دومنک دیدش؟ یا اینکه نصری و ... مصدوم هستن و گورکوف داره بازی میکنه؟ یا اینکه دومنک داره گورکوف رو به نسری ترجیح میده؟...

در این پست بالا هم گفتم گورکوف داره خودش رو پیدا میکنه و دومنک باید یه فرصت دیگه هم بهش بده، که داد و با گل دیدنی گورکوف بود که فرانسه از آبروریزی مقابل رومانی نجات پیدا کرد.

الان اینجا نوشته گورکوف تو سه بازی ملی اخیر سه پاس گل و یک گل داشته که واقعا برای یک هافبک خوبه.

http://************/files/3njs9s8bfkx6qik7jo97.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جدا دلیل اینکه گورکوف داره برای فرانسه بازی میکنه چیه؟ اینه که از کشور نجس ایتالیا اومد بیرون و بلاخره دومنک دیدش؟ یا اینکه نصری و ... مصدوم هستن و گورکوف داره بازی میکنه؟ یا اینکه دومنک داره گورکوف رو به نسری ترجیح میده؟...

در این پست بالا هم گفتم گورکوف داره خودش رو پیدا میکنه و دومنک باید یه فرصت دیگه هم بهش بده، که داد و با گل دیدنی گورکوف بود که فرانسه از آبروریزی مقابل رومانی نجات پیدا کرد.

الان اینجا نوشته گورکوف تو سه بازی ملی اخیر سه پاس گل و یک گل داشته که واقعا برای یک هافبک خوبه.

خب مصدومیت این چند وقته ی نصری یکی از عوامل اصلی بازی دادن به گورکوفیه که الان توی لیگ فرانسه بازی میکنه (هر چند که دومنک ثابت کرد در عمل هیچ اطمینانی به نصری نداره ) ولی مطمئنا نمیشه گفت که فرانسوی ها برای بهره بردن از بازیکن جوانشون شرط "بازی در فرانسه " رو در نظر گرفته باشن (بر خلاف بعضی کشورها) . تیم گورکف در لیگ شرایط خوبی داره هر چند اونطور که معلومه لیون همچنان قصد داره به غارتش ادامه بده ولی خب رده ی 5 لیگ با توجه به اختلاف کم امتیاز نمیتونه رده ی بدی باشه .

Since moving to Bordeaux in the summer, Gourcuff has starred domestically and, particularly, with the French international side.

پس دومنک گورکف رو توی لیگ داخلی دیده نه لیگ ایتالیا ضمن اینکه کیفیت لیگ ایتالیا به نظر من هیچ ارتباطی با سطح بازیکن هاش نداره . لیگ مجموعه ایه از استاندارها که به نظر من لیگ ایتالیا فاقد خیلی از اونهاست ...

بالا