• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
جدا دلیل اینکه گورکوف داره برای فرانسه بازی میکنه چیه؟ اینه که از کشور نجس ایتالیا اومد بیرون و بلاخره دومنک دیدش؟ یا اینکه نصری و ... مصدوم هستن و گورکوف داره بازی میکنه؟ یا اینکه دومنک داره گورکوف رو به نسری ترجیح میده؟...

در این پست بالا هم گفتم گورکوف داره خودش رو پیدا میکنه و دومنک باید یه فرصت دیگه هم بهش بده، که داد و با گل دیدنی گورکوف بود که فرانسه از آبروریزی مقابل رومانی نجات پیدا کرد.

الان اینجا نوشته گورکوف تو سه بازی ملی اخیر سه پاس گل و یک گل داشته که واقعا برای یک هافبک خوبه.

فکر می‌کنم حداقل این مسئله دعوت شدن و نشدن گروکوف ربطی به دومنک نداره. چرا؟ چون این آنجلوتی پیرپرست میلان اصلا به این گروکوف جوون درست و حسابی بازی نمی‌داد تا آمادگیش رو نشون بده و به تیم ملی فرانسه دعوت بشه الان که توی فرانسه داره تقریبا فیکس برای یک تیم بازی می‌کنه و می‌تونه بازی خوبش رو نشون بده به تیم ملی دعوت میشه و نمی‌شه به دومنک خرده گرفت.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب مصدومیت این چند وقته ی نصری یکی از عوامل اصلی بازی دادن به گورکوفیه که الان توی لیگ فرانسه بازی میکنه (هر چند که دومنک ثابت کرد در عمل هیچ اطمینانی به نصری نداره ) ولی مطمئنا نمیشه گفت که فرانسوی ها برای بهره بردن از بازیکن جوانشون شرط "بازی در فرانسه " رو در نظر گرفته باشن (بر خلاف بعضی کشورها) . تیم گورکف در لیگ شرایط خوبی داره هر چند اونطور که معلومه لیون همچنان قصد داره به غارتش ادامه بده ولی خب رده ی 5 لیگ با توجه به اختلاف کم امتیاز نمیتونه رده ی بدی باشه .

تا جاییکه من میدونم هیچ کشوری بازی در لیگ داخلی رو شرط دعوت به تیم ملی قرار نمیده! به سلیقه ی مربی ها برمیگرده که خب دومنک نشون داده میونه ی خوشی با اونهاییکه در ایتالیا بازی میکنن نداره. آنری با اون فرم افتضاحی که پارسال در بارسا داشت باز هم به تیم ملی دعوت میشد ولی شکی نیست اگه در همون شرایط فیزیکی بازیکن یک تیم ایتالیایی بود به تیم ملی دعوت نمیشد.

دومنک گورکف رو توی لیگ داخلی دیده نه لیگ ایتالیا ضمن اینکه کیفیت لیگ ایتالیا به نظر من هیچ ارتباطی با سطح بازیکن هاش نداره . لیگ مجموعه ایه از استاندارها که به نظر من لیگ ایتالیا فاقد خیلی از اونهاست ...

در میلان فرصتی هم بهش نمیرسید شاید این دلیل اش باشه. طبعا نمیشه انتظار داشت بازیکن نیمکت نشین به تیم ملی فرانسه دعوت بشه.

در مورد نظرت راجع به کیفیت لیگ ایتالیا هم چیز زیادی نمیتونم بگم، نظر شخصی ات هست. مطمئنا نظر کسیکه هر هفته بازی های لیگی رو دنبال نکنه اعتباری هم نداره.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تا جاییکه من میدونم هیچ کشوری بازی در لیگ داخلی رو شرط دعوت به تیم ملی قرار نمیده! به سلیقه ی مربی ها برمیگرده که خب دومنک نشون داده میونه ی خوشی با اونهاییکه در ایتالیا بازی میکنن نداره. آنری با اون فرم افتضاحی که پارسال در بارسا داشت باز هم به تیم ملی دعوت میشد ولی شکی نیست اگه در همون شرایط فیزیکی بازیکن یک تیم ایتالیایی بود به تیم ملی دعوت نمیشد.
در میلان فرصتی هم بهش نمیرسید شاید این دلیل اش باشه. طبعا نمیشه انتظار داشت بازیکن نیمکت نشین به تیم ملی فرانسه دعوت بشه.
در مورد نظرت راجع به کیفیت لیگ ایتالیا هم چیز زیادی نمیتونم بگم، نظر شخصی ات هست. مطمئنا نظر کسیکه هر هفته بازی های لیگی رو دنبال نکنه اعتباری هم نداره.

اصلا بحث دیدن یا ندیدن لیگ ایتالیا نیست . اتفاقا به دلیل فراغت آخر شب بازی هایی که تلوزیون پخش میکنه رو می بینم که بیشتر هم در اون ساعت ها لیگ ایتالیا پخش میشه . گاهی هم بازی های اسپانیا رو میذارن. اصولا فوتبال سرگرمی اول منه . بحث یه سری قواعده و استاندارد هاست که مجموعه ش میشه لیگ .من کاری با سطح بازیکن ها و تیم های ایتالیا ندارم . دارم از مجموعه یعنی لیگ ایتالیا حرف می زنم . لیگی که از لحاظ سخت افزاری یه چیزیه در حد ایران .ورزشگاه هایی با کیفیت خیلی خیلی پایین چه از لحاظ ساختار چه از لحاظ چمن . در زمینه ی زد و بند و رشوه و پول شویی هم که شهره ی شرق و غرب هستن .کیفیت کار تلوزیونی شون هم که اینقدر پایینه که میشه مثلا با بازی های شهرستان خودمون مقایسه کرد .

در مورد بازی دادن به بازیکن های لیگ داخلی . مطمئنا ایتالیا در این زمینه یه تیمه با سابقه ی درخشان . توی اوج دوران بازیکنی خیلی ها به دلیل توپ نزدن در لیگ بهشون توی تیم ملی بازی نرسیده . (ورق زدن تاریخ برای یه طرفدار دو آتیشه بد نیست) البته این قضیه بعد از رسوایی تیم های میلان و یووه و محروم شدنشون و رفتن بازیکن هاشون به لیگ های دیگه یه خرده کمرنگ تر شده . پس بحث من سلیقه ای نیست هر چند که سلیقه م به طور کلی با فوتبال ایتالیا نمی خونه . با این حال این لیگ طرفداران خودش رو داره . کاملا هم قابل احترامه . قصد هم ناراحت کردن کسی نیست .

اما در مورد فرانسه :

این فرانسه با این مربی و طرز فکر به جایی نمیرسه . عدم استفاده ی درست از بازیکن هایی مثل نصری و بنزما یه جور بازی ندادن به امثال لودویک ژولی یه جور , محوریت ه تمام تیم , روی یه بازیکن (زیدان در دوره ی خودش و الان هم مثلا آنری) یه جور دیگه ... کنار گذاشتن بازیکن های آماده توسط دومنک فقط و فقط با تکیه به دلایل شخصی باعث میشه که حتی خوش بین ترین طرفداران هم آینده ی خوبی رو پیش بینی نکنن .بعد از مدت ها توی رنکینگ فیفا هم فرانسه سقوط داشته

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اصلا بحث دیدن یا ندیدن لیگ ایتالیا نیست . اتفاقا به دلیل فراغت آخر شب بازی هایی که تلوزیون پخش میکنه رو می بینم که بیشتر هم در اون ساعت ها لیگ ایتالیا پخش میشه . گاهی هم بازی های اسپانیا رو میذارن. اصولا فوتبال سرگرمی اول منه . بحث یه سری قواعده و استاندارد هاست که مجموعه ش میشه لیگ .من کاری با سطح بازیکن ها و تیم های ایتالیا ندارم . دارم از مجموعه یعنی لیگ ایتالیا حرف می زنم . لیگی که از لحاظ سخت افزاری یه چیزیه در حد ایران .ورزشگاه هایی با کیفیت خیلی خیلی پایین چه از لحاظ ساختار چه از لحاظ چمن . در زمینه ی زد و بند و رشوه و پول شویی هم که شهره ی شرق و غرب هستن .کیفیت کار تلوزیونی شون هم که اینقدر پایینه که میشه مثلا با بازی های شهرستان خودمون مقایسه کرد .

اینجا تاپیک تیم ملی فرانسه ست و نمیخوام بیراهه برم. فقط چند تا نکته رو باید بگم. چون هر چی بیشتر حرف هات رو میخونم بیشتر حس میکنم دارم حرف های کسی که داره با چشم بسته نظر میده رو میخونم...

اول از همه اینکه از کی تا حالا کیفیت رسانه ای معیاری شده برای سنجش کیفیت یک لیگ؟؟ مطمئنا از این لحاظ ایتالیا در حد لیگ آلمان و انگلیس نیست. ولی یعنی در حد شهرستان... احتیاجی هم هست که جوابی به این حرف بدم؟...

در مورد کیفیت ورزشگاه ها هم خب.. آنچه عیان است چه حاجت به بیان است؟؟ جدا از استادیوم 9 تا 10 تیم از جمله میلان / اینتر (5 ستاره طبق استاندارد های یوفا)، تورینو / یووه، سمپدوریا / جنوا، رم / لاتسیو (5 ستاره طبق استاندارد های یوفا) و ناپولی و شاید یکی دو تیم دیگه، بقیه ی تیم های سری آ استادیوم های مناسبی ندارن اصلا. ولی این تیم هایی که نام بردم به هیچ وجه ورزشگاه های بدی ندارن (گنجایش و multi-use بودن و حضور تماشاچی ها یه بحث دیگه ست. الان دارم راجع به کیفیت استادیوم ها صحبت میکنم) و بدون شک عمق فاجعه به اون بدی که تو فکر میکنی یا سعی داری نشون بدی نیست [بد دهنی ام رو ببخش ولی "یه چیزی در حد ایران" که شعر ئه].

در مورد چمن نمیدونم منظورت کدوم استادیوم هاست چون من که چمن های نامناسب نمی بینم. حتی در اون استادیوم های در پیتی. خوشحال میشم یه چند تا نمونه بهم نشون بدی تا از بی اطلاعی در بیام.

رشوه و شرط بندی؟ اولا اینکه هیچ کشوری به اندازه ی انگلیس از این نظر شهره ی عام و خاص نبوده و نیست و همه میدونن این کشور مرکز و احتمالا منشا اولیه شرط بندی ئه. کساییکه روی همه چیز شرط میبندن، از آدم گرفته تا اسب و سگ... دوما اینکه شرط بندی (قانونی و غیر قانونی) در همه ی لیگ ها هست و حتی در آلمان اش هم به رسوایی کشیده شده. پس سعی نکنی جوری نشون بدی که این اتفاقات فقط در ایتالیا میافته. رسوایی ایتالیا نفوذ روی انتخاب داور ها توسط تیم های مورد اتهام بود و اصلا ربطی به شرط بندی و اینا نداشت.

در مورد بازی دادن به بازیکن های لیگ داخلی . مطمئنا ایتالیا در این زمینه یه تیمه با سابقه ی درخشان . توی اوج دوران بازیکنی خیلی ها به دلیل توپ نزدن در لیگ بهشون توی تیم ملی بازی نرسیده . (ورق زدن تاریخ برای یه طرفدار دو آتیشه بد نیست) البته این قضیه بعد از رسوایی تیم های میلان و یووه و محروم شدنشون و رفتن بازیکن هاشون به لیگ های دیگه یه خرده کمرنگ تر شده . پس بحث من سلیقه ای نیست هر چند که سلیقه م به طور کلی با فوتبال ایتالیا نمی خونه . با این حال این لیگ طرفداران خودش رو داره . کاملا هم قابل احترامه . قصد هم ناراحت کردن کسی نیست .
در مورد بازیکن های داخلی و تیم ملی، باید بگم ایتالیا از معدود کشور هایی بوده که با تیمی که تمام بازیکن هاش در سری آ بازی میکردن سال 2006 قهرمان جهان شد (درسته، همون لیگ بی کیفیت). اکثرا هم تا جایی که من میدونم و یادم میاد، بازیکن های بزرگ ایتالیا همیشه بازی در ایتالیا رو به خارج از کشور ترجیح میدادن. تو که میگی ایتالیا در این مورد سابقه ی درخشانی داره حداقل چند تا اسم هم از بازیکن های بزرگی که به خاطر بازی در خارج از ایتالیا به تیم ملی دعوت نمیشدن ببر تا من باز از بی اطلاعی در بیام!!

ضمنا هیچ بازیکنی از میلان به خاطر کالچوپلی نرفت. رفتن شوچنکو هم به کلی قبل از این قضایا بود (قبل از جام جهانی رفت - نتایج دادگاه های کالچوپلی بعد از جام جهانی اعلام شد). قهرمانی اروپای میلان دقیقا در همون سال هم جواب بسنده ای بود به کساییکه فکر میکردن و میکنن میلان از داور ها کمک میگرفته.

اینکه تیم های ایتالیا با کمترین تعداد بازیکن و سرمایه خارجی (در نقطه ی عکس لیگ انگلیس با بیشتر بازیکن و سرمایه خارجی) هنوز هم جایگاهش رو به عنوان یکی از سه لیگ برتر اروپا حفظ کرده خودش خیلی ئه. در فوتبالی که پول و زرق و برق و قدرت رسانه ای و پرسرعت و اکشن بودن (دقیقا عین فیلم های هالیوود) ظاهرا حرف اول رو میزنه نه داشتن فوتبالی با شعور تکنیکی/تاکتیکی...

به هر حال میدونم نباید زیاد خودم رو سر بحث با کسی که انگار با هر چیزی که به نوعی به ایتالیا ربط داره دشمنه اذیت کنم! کسی که کیفیت رسانه و استادیوم ها (هر چند این یکی رو انکار نمیکنم که فاکتور مهمی در فوتباله) و کلا مسائل جانبی رو به خوب بودن بازیکن ها و تیم های یک لیگ ترجیح میده... فقط گفتم نظرم رو گفته باشم. نظرت شخصی ات هم محترم. فقط اون دو تا سئوال (زیر شون رو خط کشیدم) رو هم حتما جواب بده اگه نمیخوای بحث رو ادامه بدی. اگر هم میخوای ادامه بدی که من در خدمتم!

اما در مورد فرانسه :

این فرانسه با این مربی و طرز فکر به جایی نمیرسه . عدم استفاده ی درست از بازیکن هایی مثل نصری و بنزما یه جور بازی ندادن به امثال لودویک ژولی یه جور , محوریت ه تمام تیم , روی یه بازیکن (زیدان در دوره ی خودش و الان هم مثلا آنری) یه جور دیگه ... کنار گذاشتن بازیکن های آماده توسط دومنک فقط و فقط با تکیه به دلایل شخصی باعث میشه که حتی خوش بین ترین طرفداران هم آینده ی خوبی رو پیش بینی نکنن .بعد از مدت ها توی رنکینگ فیفا هم فرانسه سقوط داشته
شاید تا همین قبل از جام ملت ها دقیقا نظر عکس راجع به دومنک داشتی در حالیکه من همون موقع هم میگفتم فرانسه با این آدم لجباز و متعصب به جایی نمرسه (و فینال جام جهانی هم به لطف غیرت خود بازیکن ها خصوصا زیدان بود).

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اول از همه اینکه از کی تا حالا کیفیت رسانه ای معیاری شده برای سنجش کیفیت یک لیگ؟؟ مطمئنا از این لحاظ ایتالیا در حد لیگ آلمان و انگلیس نیست. ولی یعنی در حد شهرستان... احتیاجی هم هست که جوابی به این حرف بدم؟...

رسانه معیاری برای سنجش کیفیت یه لیگ نیست ؟ یعنی تمام لیگ رو صرفا بازیکن ها می سازن ؟ دیگه کیفیت تصویر برداری و پخش ماهواره ای قوی و نوع کار تلوزیونی مهم نیست؟ میگم بیا بهترین بازیکن های جهان رو ببریم توی یه لیگی که اصلا پخش تلوزیونی نداره . ببین اون لیگ اصلا توی رده بندی ها قرار می گیره یا نه . نکته ی دوم : با همه ی این مسائل (به قول تو حاشیه ای ) لیگ ایتالیا اصلا از نظر سطح بازیکن ها هم به لیگ مثلا انگلیس و اسپانیا نمی رسه (چیزی که تو اشاره کردی . یعنی خواستی کیفیت بد کار تلوزیونی رو زیر پوشش اون مخفی کنی ). یه مقایسه ی سرانگشتی کافیه که هر کسی بفهمه

در مورد چمن نمیدونم منظورت کدوم استادیوم هاست چون من که چمن های نامناسب نمی بینم. حتی در اون استادیوم های در پیتی. خوشحال میشم یه چند تا نمونه بهم نشون بدی تا از بی اطلاعی در بیام.

من امیدوار بودم روی این قضیه خیلی مانور ندی چون وضعیت لیگ ایتالیا در این زمینه وخیمه . حالا یه چند تا عکس رو با هم دیگه میریم تا ببینیم وضعیت چه طوریه ؟

Chelsea- Stamford Bridge
stamford_bridge.jpg

مقایسه شود با :

Empoli - Carlo Castellani
2n993t2.jpg

Arsenal - Emirates Stadium
Arsenal.jpg

مقایسه شود با :

AC Siena - Artemio Franchi
2crrg5l.jpg

اکثرا هم تا جایی که من میدونم و یادم میاد، بازیکن های بزرگ ایتالیا همیشه بازی در ایتالیا رو به خارج از کشور ترجیح میدادن. تو که میگی ایتالیا در این مورد سابقه ی درخشانی داره حداقل چند تا اسم هم از بازیکن های بزرگی که به خاطر بازی در خارج از ایتالیا به تیم ملی دعوت نمیشدن ببر تا من باز از بی اطلاعی در بیام!!

کاسانو بعد از رفتنش به رئال . دی کانیودر اوج دوران بازیکنیش توی لیگ انگلیس . دیوایو بعد از رفتنش به والنسیا , میکولی که توی بنفیکا بود و ... ولی مطمئنا دی کانیو مثال بارز این قضیه هست ... باز هم لازمه که بگم؟ هیچ کدوم اینها دوران حضورشون توی خارج از ایتالیا مورد توجه نبودن .گذشته از این حرفها یعنی واقعا نمیخوای تعصب بی جای ایتالیایی ها روی بازیکن های داخلی خودشون رو قبول کنی؟ رد کردن پیشنهاد 100 ملیون یورویی تیم چلسی از طرف توتی در پایان فصلی که رم داشت به دسته دو سقوط می کرد یا موندن بهترین دروازه بان جهان توی یوونتوسی که در سری B حضور داشت چه معنی دیگه ای میده ؟حتما عشقی در قلب این بازیکن ها وجود داره که برای انسان دیگه ای قابل درک نیست ...

ضمنا هیچ بازیکنی از میلان به خاطر کالچوپلی نرفت. رفتن شوچنکو هم به کلی قبل از این قضایا بود (قبل از جام جهانی رفت - نتایج دادگاه های کالچوپلی بعد از جام جهانی اعلام شد).

من کی اختصاصا از میلان حرف زدم ؟ من گفتم بعد از رسواییشون قضیه ی دعوت از بازیکن های داخلی یه خرده کمرنگ تر شد. رسوایی ای که به خاطرش تیم ملی ایتالیا مجبور شد کاناوارو و زامبروتا رو توی لیگ اسپانیا ببینه . تو که نمیخوای بگی به خاطر باد هوا تیمشون رو رها کردن؟

قهرمانی اروپای میلان دقیقا در همون سال هم جواب بسنده ای بود به کساییکه فکر میکردن و میکنن میلان از داور ها کمک میگرفته.

ما به این میگیم سفسطه . یعنی کشور A به کشور B تجاوز میکنه بعد یه عده میگن : پیروزی A بر B پاسخ شایسته ای بود به کسانی که میگن کشور A تجاوز کرده . خب یعنی الان تو کلا رفع اتهام میکنی از میلان؟ دقیقا به کدوم دلیل؟

رشوه و شرط بندی؟ اولا اینکه هیچ کشوری به اندازه ی انگلیس از این نظر شهره ی عام و خاص نبوده و نیست و همه میدونن این کشور مرکز و احتمالا منشا اولیه شرط بندی ئه. کساییکه روی همه چیز شرط میبندن، از آدم گرفته تا اسب و سگ... دوما اینکه شرط بندی (قانونی و غیر قانونی) در همه ی لیگ ها هست و حتی در آلمان اش هم به رسوایی کشیده شده. پس سعی نکنی جوری نشون بدی که این اتفاقات فقط در ایتالیا میافته. رسوایی ایتالیا نفوذ روی انتخاب داور ها توسط تیم های مورد اتهام بود و اصلا ربطی به شرط بندی و اینا نداشت.

شرط بندی؟! من اصلا در مورد شرط بندی صحبت نکردم . حتی یه جمله . جمله ای که من از شرط بندی توش گفتم رو نشون بده . دارم از تبانی و اتهام های ثابت شده ی داوری حرف می زنم . اینقدر قضیه ش واضح و روشنه که جای بحث نداره . میلان و یووه . کسر امتیاز . سقوط به سری B.این برای یه لیگ معتبر یعنی فاجعه . برای یه لحظه فکر کن مثلا منچستر به دسته ی دوی لیگ انگلیس سقوط کنه . فاجعه مصیبت بارتر از این حرفهاست که تو به راحتی از کنارش می گذری . فقط لیگی مثل ایتالیا میتونست یه همچین چیزی رو از سر بگذرونه

اینکه تیم های ایتالیا با کمترین تعداد بازیکن و سرمایه خارجی (در نقطه ی عکس لیگ انگلیس با بیشتر بازیکن و سرمایه خارجی) هنوز هم جایگاهش رو به عنوان یکی از سه لیگ برتر اروپا حفظ کرده خودش خیلی ئه.

این هم شد سفطسطه : چون لیگ ایتالیا سرمایه کمی داره باید در رتبه ی سوم درست زیر انگلیس و اسپانیا باشه . حتما توی پست بعدی هم میخوای بگی چون سرمایه توی لیگ ایتالیا کمه زمین هاش اونجوریه

در فوتبالی که پول و زرق و برق و قدرت رسانه ای و پرسرعت و اکشن بودن (دقیقا عین فیلم های هالیوود) ظاهرا حرف اول رو میزنه نه داشتن فوتبالی با شعور تکنیکی/تاکتیکی...

یه سفسطه ی دیگه : داشتن پول و سرعت و اکشن!!! بودن شده ویژگی های بد یه لیگ ؟ به چه خاطر؟ بعد چرا مقایسه با هالیوود؟ از کجا میگی شعور تکنیکی و تاکتیکی توی لیگ انگلیس وجود نداره؟!

فقط اون دو تا سئوال (زیر شون رو خط کشیدم) رو هم حتما جواب بده اگه نمیخوای بحث رو ادامه بدی. اگر هم میخوای ادامه بدی که من در خدمتم!

بایدی وجود نداره . ما همه علاقه مندیم . بحث هم تا جایی که با منطق همراه باشه واسه هم قابل احترامه . حالا تو هم اگه میخوای به بحث ادامه بدیم به اون چند تا سوالی که من زیرشون خط کشیدم جواب بده ...

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
رسانه معیاری برای سنجش کیفیت یه لیگ نیست ؟ یعنی تمام لیگ رو صرفا بازیکن ها می سازن ؟ دیگه کیفیت تصویر برداری و پخش ماهواره ای قوی و نوع کار تلوزیونی مهم نیست؟ میگم بیا بهترین بازیکن های جهان رو ببریم توی یه لیگی که اصلا پخش تلوزیونی نداره . ببین اون لیگ اصلا توی رده بندی ها قرار می گیره یا نه . نکته ی دوم : با همه ی این مسائل (به قول تو حاشیه ای ) لیگ ایتالیا اصلا از نظر سطح بازیکن ها هم به لیگ مثلا انگلیس و اسپانیا نمی رسه (چیزی که تو اشاره کردی . یعنی خواستی کیفیت بد کار تلوزیونی رو زیر پوشش اون مخفی کنی ). یه مقایسه ی سرانگشتی کافیه که هر کسی بفهمه

کاسانو بعد از رفتنش به رئال . دی کانیودر اوج دوران بازیکنیش توی لیگ انگلیس . دیوایو بعد از رفتنش به والنسیا , میکولی که توی بنفیکا بود و ... ولی مطمئنا دی کانیو مثال بارز این قضیه هست ... باز هم لازمه که بگم؟ هیچ کدوم اینها دوران حضورشون توی خارج از ایتالیا مورد توجه نبودن .گذشته از این حرفها یعنی واقعا نمیخوای تعصب بی جای ایتالیایی ها روی بازیکن های داخلی خودشون رو قبول کنی؟ رد کردن پیشنهاد 100 ملیون یورویی تیم چلسی از طرف توتی در پایان فصلی که رم داشت به دسته دو سقوط می کرد یا موندن بهترین دروازه بان جهان توی یوونتوسی که در سری B حضور داشت چه معنی دیگه ای میده ؟حتما عشقی در قلب این بازیکن ها وجود داره که برای انسان دیگه ای قابل درک نیست ...

...

به نظر من از لحاظ بازیکن خیلی از بازیکن های بزرگ بودن که تو ایتالیا بازی کردن ولی تو انگلیس نبودند مثل زیدان ، رونالدو ، ریوالدو ، رونالدینهو ، کاکا ، مارادونا (البته نمی دونم تو انگلیس هم بازی کرده یا نه ) ، ندود ، آدریانو ، و ... بوده اند که فقط در ایتالیا یا اسپانیا بازی کردن پس نمیشه گفت که لیگ انگلیس دارای بازیکن بهتری بوده است اگر هم دقت کنید مثلا لیورپول قهرمانش یک انگلیسی هست مثل جرارد یا چلسی لمپارد و یا در قدیم بکهام برای منچستر و الان هم کریستیانو رونالدو و فابرگاس هستند که یک قهرمان برای تیمشون هستند
من کلا منظورم از قهرمان کسانی مثل زیدان یا رونالدو هست که توانسته اند در جهان بدرخشند خوب می بینی که لیگ انگلیس از لحاظ بازیکن هیچ برتری نداشته بر ایتالیا و شاید هم در بعضی موارد خیلی هم پائین تر از ایتالیا قرار بگیره
و در مورد بازیکن های که گفتی که در تیم جای ندارند اگر در لیگ دیگه بازی کنند من قبول ندارم به نظر من همه اینها که گفتی در زمان خودشون بازیکن های دیگر از اینها بهتر عمل کرده اند که اینها به تیم دعوت نشده اند مثلا همین کاسانو وقتی رفت رئال نصف بازی که تو رم انجام می داد رو انجام نداد پس انتظار ندارید که مربی اونها رو دعوت کنه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
درست طرفدار تیم فرانسه هستم ولی دلیل نمیشه چشمهام رو ببندم و در مورد ایتالیا یا لیگ ایتالیا هرچی می‌دونم بدون دلیل منطقی بگم.
الان تقریبا 2 - 3 سالی هست که لیگ انگلیس و اسپانیا تونستم به یه جاهایی برسن قبل از اون رو اگه به خاطر داشته باشی سالهایی بود که سه تا تیم ایتالیایی توی نیمه نهایی جام باشگاههای اروپا بازی می‌کردن و تیمهای انگلیسی فقط بلد بدون وایسن و تشویق کنند. حتما یادتون می‌یاد که قبل از این 2 - 3 سال اخیر چندبار با فینال ایتالیایی توی لیگ قهرمانان داشتیم. این یعنی چی؟ یعنی اینکه کیفیت باشگاههای ایتالیا پایین هست و به همین خاطر به فینال لیگ قهرمانان میرسن. یکم انصاف داشته باش

الان توی این 2 - 3 سال اخیر به نظر من به دو دلیل لیگ انگلیس پیشرفت بالایی داشته و لیگ ایتالیا یک مقداری عقب افتاده: 1- مسئله رسوایی در لیگ ایتالیا که سبب شد هم سرمایه و هم تعدادی از بازیکنای صاحب نام از لیگ ایتالیا برن و البته بازیکنهای صاحب نام جوان هم کمتر به ایتالیا بیان 2- حجوم یک سرمایه هنگفت از طرف کشورهای عربی و روسیه به انگلیس که سبب شد برخی از باشگاههای انگلیس که تا چند سال قبل اصلا هیچ چیز برای گفتن نداشتن با این سرمایه‌های هنگفت بتونن حرفی برای گفتن داشته باشن. شما تصور کن اگه آبراهام به جای چلسی مثلا اگه لاتزیو یا فیورنتینا رو انتخاب کرده بود بازم شما می‌تونستی این ادعا رو بکنی که لیگ انگلیس سرتره.

خوب شما جواب این رو بده اگه لیگ انگلیس اینقدر که میگی عالیه پس چرا مربی تیم ملی انگلیس یک ایتالیایی هست؟ حتما هیچکس به پرورش مربی توی اون لیگ توجه‌ای نمیکنه!!!!!

ضمنا از امسال لیگ ایتالیا یک جوون تازه گرفته و الان بازیکنهای خیلی بزرگی دارن توی این لیگ بازی می‌کنن نسبت به سال قبل. و البته این سیر صعودی به نظر من ادامه خواهد داشت و سال بعد از این هم بهتر خواهد شد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

اولا که کی گفته کیفیت تلویزیون ایتالیا بده؟ الکی ورداشتی یه چیز گفتی و ازش نتیجه هم گرفتی. این "سفسطه" نیست؟ به یه طریقی به من ثابت کن که تلویزیون ایتالیا "بد"ه! مثلا بگو بازی رم-اینتر امشب تصویربرداری اش افتضاح بود تا من هم بفهمم کجا رو میگی. یا اینکه مثال معتبر مکتوب یا مصور بیار که کیفیت تلویزیون ایتالیا از طرف بقیه اروپا به خاطر بد بودن محکوم شده یا یه همچین چیز هایی! اصلا حرفی که میزنی پایه و اساسی نداره. تلویزیون ایتالیا در بدترین شرایط مطابق استاندارد های اروپا ست.

در مورد کیفیت بازیکن ها که اصلا نمیشه مقایسه کرد. تازه دو سه ساله که انگلیس به پشتوانه ی پول عرب ها و امریکایی ها و روس ها داره یه سری بازیکن خوب جذب میکنه. قبل از اون که اصلا حتی نمیشد به مقایسه اش با ایتالیا و اسپانیا فکر کرد.

طی 25 سال اخیر، فقط یک بار بازیکنی از لیگ انگلیس برنده ی توپ طلا/بازیکن سال جهان بوده (که امثال به لطف خدا میشه 2 تا تازه :lol:). وضع این لیگ تا این حد وخیمه در این زمینه. در مورد بازیکن سال جهان که اصلا وضع بحرانی ئه و تا حالا هیچ بازیکنی از لیگ انگلیس به این عنوان نرسیده و معمولا بین ایتالیا و اسپانیا چرخیده.

میلان و یوونتوس در صدر بیشترین بازیکن برنده ی توپ طلا هستن (فکر کنم هر دو از لیگ ایتالیا باشن!)

لیگ ایتالیا در صدر بیشترین بازیکن برنده توپ طلاست (18 برنده) در مقابل انگلیس که چهارم ئه (فقط 5 برنده)

میلان 8 برنده ی توپ طلا داشته. نزدیک ترین تیم انگلیسی منچستر هست با تنها 3 برنده.

اصلا چرا دور بریم؟ برنده ی حاضر نه تنها توپ طلا/بازیکن سال فیفا بلکه تمام جوایز فردی کیه؟ درست حدس زدی. کاکا. سال قبل اش؟ کاناوارو. دو سال قبل اش؟ رونالدینیو (فکر کنم هیچ ارتباطی با لیگ انگلیس نداره!). سه سال قبل اش؟ شوچنکو. چهار سال قبل اش؟ پاول ندود - از یوونتوس (محض اطلاع). پنج سال قبل اش؟ رونالدو (اینتر/رئال - باز هم هیچ ارتباطی با لیگ انگلیس نداره) فقط مایکل اوون این وسط یکبار این وسط این جایزه رو برده تا وضع لیگ انگلیس خجالت آور نشه دیگه. از 7 سال قبل بگیر برو تا اوائل دهه هشتاد که انگلیس در این زمینه هیچ حرفی برای گفتن نداشته.

این از تاریخچه ی بازیکن های بزرگ و جوایز بزرگ که لیگ انگلیس نه تنها در مقابل ایتالیا و اسپانیا، که حتی در مقابل آلمان هم حرفی برای گفتن نداره.

فکر نمیکنم حتی احتیاجی باشه بیشتر از این جلو برم. در مورد اینکه ایتالیا و اسپانیا همیشه بهترین بازیکن های دنیا رو بین خودشون داشتن که شکی نیست. در مورد اینکه از نظر استعداد بازیکن های بومی باز هم انگلیس به گرد پای این دو کشور نمیرسه هم شکی نیست. و اینکه کشوری که (به زعم خودش البته) بهترین لیگ دنیا رو داره ولی حتی نمیتونه به جام ملت ها راه پیدا کنه و میره مربی ایتالیایی استخدام میکنه خودش بیانگر خیلی چیز هاست. اگه دلت میخواد میتونی هنوز بگی بازیکن های لیگ ایتالیا به انگلیس و اسپانیا نمیرسه ولی فکر میکنم کسی که حتی یه ذره با فوتبال آشنایی داشته باشه بتونه تشخیص بده این حرف از پایه یک ادعای توخالی بیش نیست.

من امیدوار بودم روی این قضیه خیلی مانور ندی چون وضعیت لیگ ایتالیا در این زمینه وخیمه . حالا یه چند تا عکس رو با هم دیگه میریم تا ببینیم وضعیت چه طوریه ؟
در مورد عکس هایی که گذاشتی اصلا نمیدونم چی بگم! عکس بهترین استادیوم های انگلیس و بدترین های ایتالیا رو گذاشتی کنار هم مقایسه میکنی؟ بابا تو دیگه کی هستی...

من گفتم جدا از 10 تیم ایتالیا بقیه اصلا استادیوم های خوبی ندارن. احتیاجی نداشتم ورداری عکس داغون ترین استادیوم های ایتالیا رو بذاری کنار استمفورد بریج.

البته اینکه مثلا عکس این استادیوم رو نذاشتی نشون میده که چقدر در قضاوت ها منصف هستی! اگه قراره بهترین استادیوم انگلیس رو نشون بدی، از اونور هم بهترین ایتالیا رو نشون بده نه بدترین.

http://************/files/o888oki6osg62if40r7z.jpg

نمیدونم، شاید احساس کردی گوش های کساییکه این مطالب رو میخونن و درازه و نمیفهنن ورداشتی داغون ترین استادیوم ایتالیا رو عکس اش رو گذاشتی. وضع استادیوم ها ایتالیا در مقایسه یا آلمان/اسپانیا/پرتغال/انگلیس خوب نیست و کسی هم انکار نکرد. ولی مسلما به اون بدی که سعی داره با این عکس های مضحک نشون بدی نیست.

کاسانو همین الان اش هم زیاد به تیم ملی دعوت نمیشه و بیشتر مسائل اخلاقی اش مشکل ساز بوده نه قابلیت های فوتبالی بالاش که هیچ شکی توش نیست.

به هر حال دقیقا اشتباهت هم همینجاست. من گفتم بازیکن بزرگ نام ببر نه بازیکن هایی که هم پست های بسیار بزرگ تری در ایتالیا داشتن. کدوم مربی احمقی میاد دی کانیو رو به بازیکن های بزرگی که ایتالیا اون موقع داشت ترجیح بده؟ مطمئنا دعوت نشدن اینها ربطی به خارج از ایتالیا بودنشون نداشته باشه. دعوت نشدنشون به خاطر اینه که ایتالیا در اون پست ها بازیکن های خیلی بهتری داشته. قضیه در مورد دی وایو و میکولی هم به همین ترتیبه. اینها در بهترین حالت بازیکن های خوب (نه بازیکن بزرگ / نه ستاره) بودن که نهایتا میتونستن نیمکت ایتالیا رو با وجود بازیکن هایی مثل ویری و باجو و توتی و دل پیرو و ... گرم نگه دارن.

در مورد تعصب بی جا همه دارن دومنک رو میبینن که بازیکن ها با هزار ترس از محروم شدن از پوشیدن لباس فرانسه پاشون رو میذارن تو لیگ ایتالیا چون اخلاق این مربی رو در قبال بازیکن های حاضر در سری آ میدونن...

در مورد اونهاییکه با یوونتوس رفتن سری ب دقیقا همینه. به خاطر تعصب شون روی تیم شون بود که حاضر به اینکار شدن. متاسفام اگه برات قابل درک نیست ولی اونها هم خیلی راحت میتونستن مثل امثال زامبروتا و تورام و کاناوارو و ... بذارن برن. به هر حال در بین ایتالیایی ها یه چیزی هست به نام وفاداری و تعصب. میدونم کسی که مدام لیگی رو دنبال میکنه که توش قرارداد های پرسود تر و پول در آوردن و glamour حرف اول رو میزنه زیاد آشنایی ای با این واژه ها نداره.

من کی اختصاصا از میلان حرف زدم ؟ من گفتم بعد از رسواییشون قضیه ی دعوت از بازیکن های داخلی یه خرده کمرنگ تر شد. رسوایی ای که به خاطرش تیم ملی ایتالیا مجبور شد کاناوارو و زامبروتا رو توی لیگ اسپانیا ببینه . تو که نمیخوای بگی به خاطر باد هوا تیمشون رو رها کردن؟
یا سواد فارسی من نم کشیده یا سواد فارسی تو. واضحا داری میگی میلان و یووه و محروم شدنشون و رفتن بازیکن هاشون:

البته این قضیه بعد از رسوایی تیم های میلان و یووه و محروم شدنشون و رفتن بازیکن هاشون به لیگ های دیگه یه خرده کمرنگ تر شده .

تو میگی ایتالیا از بازیکن های خارجی اش برای تیم ملی دعوت نمیکنه من هم بهت کاناوارو و زامبروتا و ... رو نشون میدم که موقع بازی در اسپانیا به تیم ملی دعوت شدن. پس حرف ات هیچ اعتباری نداره. اینکه بری اسم یه سری بازیکن معمولی رو بیاری که فقط به خاطر اینکه ایتالیا بازیکن های بهتری داشته (که حتی نیاز نیست نام ببرم شون) به تیم ملی دعوت نمیشدن هم هیچ سند معتبری برای حرفت نیست.

ما به این میگیم سفسطه . یعنی کشور A به کشور B تجاوز میکنه بعد یه عده میگن : پیروزی A بر B پاسخ شایسته ای بود به کسانی که میگن کشور A تجاوز کرده . خب یعنی الان تو کلا رفع اتهام میکنی از میلان؟ دقیقا به کدوم دلیل؟
اگه قرار باشه مسائل اجتماعی و سیاسی وارد فوتبال شه پس انگلیسی ها یه مشت برده هستن در خدمت پولدار های خارجی! کشوری که داره استثمار میشه چون اول از همه جیب این سرمایه دار ها داره در این روز ها پر میشه. حداقل ایتالیا روی پای خودش وایستاده...

میتونی بری اتهام میلان رو تحقیق کنی و بفهمی چی بوده: چند دقیقه مکالمه ی تلفنی یکی از مدیران (که دیگه نیست) با یک داور. همین. فکر کردی وقتی تیمی پاش به به تبانی باز میشه حتما در 20 تا دیدار دست داشته؟ تنها تیمی که واقعا از داور ها سود برد یووه بود که به سری ب فرستاده شد که هیچ 9 امتیاز هم ازش کسر شد.

به هر حال میلان در همون سالی که ابتداش دچار این قضایا شد قهرمان اروپا شد. هر جور دوست داری تعبیر کن.

شرط بندی؟! من اصلا در مورد شرط بندی صحبت نکردم . حتی یه جمله . جمله ای که من از شرط بندی توش گفتم رو نشون بده . دارم از تبانی و اتهام های ثابت شده ی داوری حرف می زنم . اینقدر قضیه ش واضح و روشنه که جای بحث نداره . میلان و یووه . کسر امتیاز . سقوط به سری B.این برای یه لیگ معتبر یعنی فاجعه . برای یه لحظه فکر کن مثلا منچستر به دسته ی دوی لیگ انگلیس سقوط کنه . فاجعه مصیبت بارتر از این حرفهاست که تو به راحتی از کنارش می گذری . فقط لیگی مثل ایتالیا میتونست یه همچین چیزی رو از سر بگذرونه
از هر چی که صحبت کرده باشی. هر جا پول کلان در جریانه به هر حال مسائل پول شویی و زد و بند و ... هم هست. نظر منه. لزومی نداره قبول نکنی.

در ضمن داری به من میگی شرط بندی هایی که الان در انگلیس در جریانه پول شویی نیست؟؟

این هم شد سفطسطه : چون لیگ ایتالیا سرمایه کمی داره باید در رتبه ی سوم درست زیر انگلیس و اسپانیا باشه . حتما توی پست بعدی هم میخوای بگی چون سرمایه توی لیگ ایتالیا کمه زمین هاش اونجوریه
کل کشور ایتالیا در حال حاضر از نظر اقتصادی وضع خیلی خوبی نداره. ولی با این حال اونقدر وضع خراب نیست که تیم ها نتونن برنامه هایی برای بهبود وضع استادیوم هاشون داشته باشن کما اینکه خیلی هاشون برنامه هایی برای بهبود و یا نقل مکان به استادیوم های جدید دارن و چند سال دیگه نتایج اش رو میبینی.

اما در مورد سرمایه و پول و ... ظاهرا کمی بی خبر تشریف داری که تیم های انگلیسی در حال حاضر بیش از یک و نیم میلیارد پوند debt دارن. و شاید کمی بی خبر تر که یوفا در پی راهی ئه که برای تیم هایی که حساب شون پاک نیست مشکل درست کنه چرا که روش موفقیت این تیم ها مثل کلاهبرداری (دقیقا همونطور که پلاتینی توصیف کرد) میمونه. و مطمئن باش روزی که قانونی که این تیم ها رو از حضور در لیگ قهرمانان/یوفا محروم کنه روزی ئه که یا آبراموویچ نیم میلیارد پوند از جیب اش تقدیم میکنه به چلسی (که مسلما همچین کار نمیکنه) یا این تیم با ورشکستگی مطلق سقوط میکنه (حتما دیگه این رو میدونی که برای باشگاه های انگلیسی حال حاضر که در debt هست نرسیدن به اروپا حکم مرگ رو داره؟). به همینطور تیم های دیگه ای مثل منچستر و لیورپول و تیم های تازه به دوران رسیده ای مثل منچستر سیتی و ... .

موفقیت لیگ انگلیس دووم نمیاره. این لیگ دوباره برمیگرده به جایگاهی که تا قبل از غارت سرمایه دار های خارجی ها داشت. هر چند بحث یک سال و دو سال نیست و میتونی فعلا به این حرفم بخندی، ولی مطمئنم اون روز اونقدر نزدیک هست که شاید دوباره در همین فروم بتونیم راجع بهش صحبت کنیم.

یه سفسطه ی دیگه : داشتن پول و سرعت و اکشن!!! بودن شده ویژگی های بد یه لیگ ؟ به چه خاطر؟ بعد چرا مقایسه با هالیوود؟ از کجا میگی شعور تکنیکی و تاکتیکی توی لیگ انگلیس وجود نداره؟!
از نظر تکنینی که تکلیف انگلیس همیشه مشخص بوده. شمار بازیکن های تکنیکی و دریبل زن سال های اخیر تیم ملی انگلیس به تعداد انگشت های یک دست هم نمیرسه و اصلا انگلیسی ها معروفن به تکنیکی نبودن. میخوای باور کن میخوای نکن. تکنیک در اروپا منحصر هست به کشور های ایتالیا و اسپانیا و پرتغال و فرانسه. کشور های جنوبی و لاتین. امثال آلمان و انگلیس هیچوقت کشور هایی با بازیکن های تکنیکی محسوب نمیشدن.

در مورد تاکتیک هم من نظر خودم رو میگم. چیزی به اسم شعور تاکتیکی در اکثر تیم های انگلیسی (منهای لیورپول) نمیبینم. تاکتیسین هم نداره لیگ انگلیس جدا از بنیتز و شاید راموس. این رو هم در ذهن داشته باشه تاکتیک به معنی پاسکاری نیست! کسی مثل ونگر و فرگوسن و ... هم تاکتیسین نیستن (ربطی به مربی بزرگ بودن نداره). تاکتیک در فوتبال یعنی برنامه ریزی. یعنی قرار دادن بازیکن ها مثل مهره. یعنی از هر بازیکن توقع خاصی داشتن. تعیین وظیفه برای هر بازیکن. یعنی گاهی حمله نکردن. یعنی زمان های خاصی حمله کردن. یعنی بررسی تیم حریف و ضربه زدن به نقاط ضعف اونها و ... مربی های ایتالیایی شهره اند به تاکتیسین بودن. چون فوتبال رو فراتر از حمله/دفاع/حمله/دفاع/... میبینن.

بایدی وجود نداره . ما همه علاقه مندیم . بحث هم تا جایی که با منطق همراه باشه واسه هم قابل احترامه . حالا تو هم اگه میخوای به بحث ادامه بدیم به اون چند تا سوالی که من زیرشون خط کشیدم جواب بده ...
علاقه مندیم ولی من واقعا سختمه یک ساعت و نیم تمام بشینم quote کنم و جواب بدم. اگه مایل باشی همینجا بحث رو تموم کنیم (اگه میخوای ادامه بدی البته مسئله ای نیست و من یکی جا نمیزنم!). مطمئنا نه من نظرم رو عوض میکنم نه تو. بقیه ی کساییکه این بحث رو دنبال کردن هم بدون شک اونقدر شعور بالایی دارن که با برخی حرف های احتمالا بی پایه من و شما منحرف نشن همونطور که یکی دو نفر هم نظر دادن و میتونی ببینی تا چه حد با شما موافق هستن!
فکر میکنم فقط داریم خودمون رو خسته میکنیم...

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بهتر بود پیرو پی ام این بحث در تاپیک " ایتالیا" پی گیری می شد .
---
خوشم میاد که نوع بیان (توهین + "میخوای باور کن میخوای نکن" و یه سری حرف های صد من یه غاز الکی ) به راحتی میتونه روی آدم تاثیر بذاره . تمام مانور تو از زمانی که بحث شروع شد روی بازیکن های لیگ ایتالیا هست بدون توجه به حداقل هایی که یه لیگ احتیاج داره . تاکتیکت هم خوبه . یکی میزنی یکی عقب میشینی . یه چیزی میگی بعد سریع خودت رو عقب میکشی : "میخوای باور کن میخوای باور نکن" :

هر جور دوست داری تعبیر کن.

نظر منه. لزومی نداره قبول نکنی.

میخوای باور کن میخوای نکن

:D

بریم سر بحث خودمون :

نمیدونم، شاید احساس کردی گوش های کساییکه این مطالب رو میخونن و درازه و نمیفهنن ورداشتی داغون ترین استادیوم ایتالیا رو عکس اش رو گذاشتی. وضع استادیوم ها ایتالیا در مقایسه یا آلمان/ اسپانیا / پرتغال/ انگلیس خوب نیست و کسی هم انکار نکرد. ولی مسلما به اون بدی که سعی داره با این عکس های مضحک نشون بدی نیست.

داغون ترین ها !؟ مگه یه لیگ چند تا تیم داره که من 2 تا از داغونترین ها رو مثال زدم؟! اونم لیگ ایتالیا که 6 - 7 تا تیم از زمین اشتراکی استفاده می کنن .آخه برای من چه فرقی می کرد که عکس از Reebok بذارم یا مثلا St James' Park . همه ی زمین های لیگ انگلیس در یه حد هستن دیگه . تو اصلا فوتبال لیگ انگلیس رو دنبال می کنی؟
---
اینجا هم تاکتیکت رو دوس دارم . توی یه بخشی از حرفهات قبول میکنی که از لحاظ ورزشگاه لیگ انگلیس خیلی وضعیتش از ایتالیا بهتره بعد از اون ور میگی چرا این ورزشگاه ها رو با هم مقایسه کردی .

به هر حال دقیقا اشتباهت هم همینجاست. من گفتم بازیکن بزرگ نام ببر نه بازیکن هایی که هم پست های بسیار بزرگ تری در ایتالیا داشتن. کدوم مربی احمقی میاد دی کانیو رو به بازیکن های بزرگی که ایتالیا اون موقع داشت ترجیح بده؟ مطمئنا دعوت نشدن اینها ربطی به خارج از ایتالیا بودنشون نداشته باشه. دعوت نشدنشون به خاطر اینه که ایتالیا در اون پست ها بازیکن های خیلی بهتری داشته

دی کانیو بازیکن بزرگی نبوده!؟ :lol: یعنی حتی اینقدر بزرگ نبوده که روی نیمکت بشینه!؟ منو نخندون . نگو که تو میدونی دیکانیو یه دوره ی 2 - 3 ساله یکی از بهترین های لیگ انگلیس و اروپا بود به طوری که همیشه بحث خریدش توسط منچستر وجود داشت .

اینکه کشوری که (به زعم خودش البته) بهترین لیگ دنیا رو داره ولی حتی نمیتونه به جام ملت ها راه پیدا کنه و میره مربی ایتالیایی استخدام میکنه خودش بیانگر خیلی چیز هاست.

این چه ربط مسخره ای به لیگ دو کشور داره؟! چون انگلیس کاپلو رو به عنوان سرمربی انتخاب کرده پس ما نتیجه میگیرم که لیگ ایتالیا از هر لحاظ بهتر از لیگ انگلیسه؟! این دست استدلالت فقط به درد جاهایی در پرشین تولز میخوره که تو توش حضور داری :)

تو میگی ایتالیا از بازیکن های خارجی اش برای تیم ملی دعوت نمیکنه من هم بهت کاناوارو و زامبروتا و ... رو نشون میدم که موقع بازی در اسپانیا به تیم ملی دعوت شدن. پس حرف ات هیچ اعتباری نداره. اینکه بری اسم یه سری بازیکن معمولی رو بیاری که فقط به خاطر اینکه ایتالیا بازیکن های بهتری داشته (که حتی نیاز نیست نام ببرم شون) به تیم ملی دعوت نمیشدن هم هیچ سند معتبری برای حرفت نیست.

ظاهرا تو اصلا متن رو درست نمیخونی . دقیقا مصداق "چشمت رو ببند و دهنت رو باز کن ". کاناوارو و زامبروتا رو که من خودم مثال زده بودم . این دو تا بازیکن بازیکن هایی بودن که بعد از رسوایی میلان و یووه به لیگ اسپانیا رفتن . داری جواب منو به خودم برمیگردونی؟!
در مورد تعصب بی جا همه دارن دومنک رو میبینن که بازیکن ها با هزار ترس از محروم شدن از پوشیدن لباس فرانسه پاشون رو میذارن تو لیگ ایتالیا چون اخلاق این مربی رو در قبال بازیکن های حاضر در سری آ میدونن...

ما اینجا داریم چی می شونیم؟ تو اطلاعتت واقعا اینقدر پایینه یا اینکه در مضیقه ی زمانی بودی نتونستی درست به حرفهات فکر کنی؟ ویرا و مکسز و سباستین فری توی لیگ فنلاند بازی میکنن که الان دارن برای فرانسه بازی میکنن؟ حداقلش این بود که جستجویی تو ذهنت می کردی بعد پست میذاشتی . ظاهرا حتی دو روز هم برای سنجیدن همه ی جوانب کافی نبوده ...

موفقیت لیگ انگلیس دووم نمیاره. این لیگ دوباره برمیگرده به جایگاهی که تا قبل از غارت سرمایه دار های خارجی ها داشت. هر چند بحث یک سال و دو سال نیست و میتونی فعلا به این حرفم بخندی، ولی مطمئنم اون روز اونقدر نزدیک هست که شاید دوباره در همین فروم بتونیم راجع بهش صحبت کنیم.

پیش بینی های نوسترآداموسی هم که اضافه شد .چند سال ما صبر کنیم تا ببینیم لیگ انگلیس به واسطه ی پیشبینی جناب رادیوهد (یه طرفدار نسبتا کم اطلاع ایتالیا در فروم ایرانی پرشین تولز) دچار فروپاشی اقتصادی بشه :lol:. برادر من قضیه اینقدر که تو به مسخره ش گرفتی نیست . این احتمالا پیرو هم خبریه که چند وقت پیش با شوق و ذوق گذاشتی توی امضات . بعد از 2 روز پست گذاشتی که اطلاعات اینجوری به ما بدی؟! فقط پیشبینی کنی و متن یه خبر توی Goal.com رو برامون تفسیر کنی ؟ شرط می بندم گل دات کام Home Page ت هست :D

اصلا چرا دور بریم؟ برنده ی حاضر نه تنها توپ طلا/بازیکن سال فیفا بلکه تمام جوایز فردی کیه؟ درست حدس زدی. کاکا. سال قبل اش؟ کاناوارو. دو سال قبل اش؟ رونالدینیو (فکر کنم هیچ ارتباطی با لیگ انگلیس نداره!). سه سال قبل اش؟ شوچنکو. چهار سال قبل اش؟ پاول ندود - از یوونتوس (محض اطلاع). پنج سال قبل اش؟ رونالدو (اینتر/رئال - باز هم هیچ ارتباطی با لیگ انگلیس نداره) فقط مایکل اوون این وسط یکبار این وسط این جایزه رو برده تا وضع لیگ انگلیس خجالت آور نشه دیگه. از 7 سال قبل بگیر برو تا اوائل دهه هشتاد که انگلیس در این زمینه هیچ حرفی برای گفتن نداشته.

چرا راه دور میری . چرا مقایسه های تاریخی میکنی . همین الان چند تا بازیکن درجه یک دارن توی لیگ ایتالیا توپ میزنن . شوچنکوی افسرده ؟ رنالدینیوی کاغذی که خریدش توسط میلان فقط موجب خوشحالی هوادارن بارسا شد ؟ ندود فراموش شده ؟ گتوسوی همیشه متوسط؟ یا پدربزرگ دلپیرو؟ الان فقط میشه از کاکا یا مثلا پیرلو به عنوان بازیکنهای سطح بالا نام برد که اونها هم اصلا لیاقتشون لیگی مثل ایتالیا نیست . احتمالا سال دیگه کاکا رو توی لیگ انگلیس خواهیم دید ... اینا رو مقایسه کن با بازیکن هایی که الان دارن توی لیگ انگلیس توپ میزنن . جرارد , لمپارد , فابرگاس , پیتر چک , دروگبا , دکو , رونی , رونالدو که بدون شک در پست هاشون از بهترین های جهان هستن ... به معنای واقعی بهترین ها . نه مثل کاناوارویی که در جام جهانی راه به راه لایی میخوره بعد میشه بهترین بازیکن جهان . شما هنوز معنی لیگ رو نمیدونی . لیگ برای تو فقط و فقط در بازیکن خلاصه میشه که من برای این نمی تونم کاری کنم .

اولا که کی گفته کیفیت تلویزیون ایتالیا بده؟ الکی ورداشتی یه چیز گفتی و ازش نتیجه هم گرفتی. این "سفسطه" نیست؟ به یه طریقی به من ثابت کن که تلویزیون ایتالیا "بد"ه! مثلا بگو بازی رم-اینتر امشب تصویربرداری اش افتضاح بود تا من هم بفهمم کجا رو میگی. یا اینکه مثال معتبر مکتوب یا مصور بیار که کیفیت تلویزیون ایتالیا از طرف بقیه اروپا به خاطر بد بودن محکوم شده یا یه همچین چیز هایی! اصلا حرفی که میزنی پایه و اساسی نداره. تلویزیون ایتالیا در بدترین شرایط مطابق استاندارد های اروپا ست.

کیفیت تصویر برداری لیگ ایتالیا افتضاحه . من تقریبا تمام پخش مستقیم ها رو می بینم . توپ توی دروازه است ولی بیننده با استعانت از دوربین مثلا کمک هنوز 3 متر با خط دروازه فاصله داره . با اون نماهای بسته ی مسخره . می خوای قبول کن میخوای نکن . این دیگه چیزی نیست که من بخوام بهت نشون بدم .

در مورد کیفیت بازیکن ها که اصلا نمیشه مقایسه کرد. تازه دو سه ساله که انگلیس به پشتوانه ی پول عرب ها و امریکایی ها و روس ها داره یه سری بازیکن خوب جذب میکنه. قبل از اون که اصلا حتی نمیشد به مقایسه اش با ایتالیا و اسپانیا فکر کرد.

وضعیت اسف بار تیم های میلان و یووه ای که همیشه گل های سر سبد سری آ بودن رو این روزها میشه خیلی خوب دید . اینتر هم که همیشه جایگاه / پناه گاه یه سری بازیکن درجه دو از آمریکای جنوبی بوده . یه مروری به تیم های لیگ انگلیس بزن ببین که چقدر نام فوتبالی توش وجود داره . اگه احتمالا منظورت از کیفیت بازیکن ها کیفیت بازیکن هایی مثل دژان استانکوویچ و مایکون و ماترازی و ابینا و پاتو و سیدورف و ... هست که من با اجازت فقط یه خرده می خندم . سرعت و جذابیت لیگ قدرت مندی مثل لیگ انگلیس فقط و فقط و با تکیه به بازیکن های نداشته ی لیگ ایتالیا به سخره گرفته میشه؟ اونوقت با یه سری حرف دهن پر کن قراره مثلا ما مجاب بشیم که لیگ انگلیس الان فقط 2 ساله که شده لیگ ؟! لیگ شکست خورده ی ایتالیا که کاناوارو همین امسال توی یکی از مصاحبه هاش آلوده ترین لیگ دنیا معرفی کرده رو داری مقایسه میکنی با پرطرفدارتین لیگ دنیا؟

در مورد اونهاییکه با یوونتوس رفتن سری ب دقیقا همینه. به خاطر تعصب شون روی تیم شون بود که حاضر به اینکار شدن. متاسفام اگه برات قابل درک نیست ولی اونها هم خیلی راحت میتونستن مثل امثال زامبروتا و تورام و کاناوارو و ... بذارن برن. به هر حال در بین ایتالیایی ها یه چیزی هست به نام وفاداری و تعصب. میدونم کسی که مدام لیگی رو دنبال میکنه که توش قرارداد های پرسود تر و پول در آوردن و glamour حرف اول رو میزنه زیاد آشنایی ای با این واژه ها نداره.

تعصب ؟! این دیگه چه مسخره بازی ایه راه انداختی؟ هر چی که دوست داری میگی , قضاوتت رو میکنی می بوسی میذاری کنار؟ بحث رو به شدت کیفی میکنی بعد برای ما کشف اسرار از دل یه سری بازیکن حرفه ای که همیشه سود و منفعت براشون مطرحه میکنی؟ یاد ج.ا خودمون افتادم ...

از نظر تکنینی که تکلیف انگلیس همیشه مشخص بوده. شمار بازیکن های تکنیکی و دریبل زن سال های اخیر تیم ملی انگلیس به تعداد انگشت های یک دست هم نمیرسه و اصلا انگلیسی ها معروفن به تکنیکی نبودن. میخوای باور کن میخوای نکن. تکنیک در اروپا منحصر هست به کشور های ایتالیا و اسپانیا و پرتغال و فرانسه. کشور های جنوبی و لاتین. امثال آلمان و انگلیس هیچوقت کشور هایی با بازیکن های تکنیکی محسوب نمیشدن.

اون آلمانه برادر . بحث رو اینقدر به بیراهه بردی که خودت هم نمی فهمی داری چی میگی . تکنیک اینه که بازیکن با دریبل های تین ایجری وسط زمین واست ژانگولر بازی دربیاره؟ اگه اینجوری بود که الان شرکت کنندگان در جام جهانی فوتبال نمایشی باید در بهترین لیگ های دنیا توپ می زدن . این وسط تکلیف پاسکاری های دقیق و شوت از راه دور و بهره بردن از ضربات ایستگاهی و ... چی میشه ؟ حتما اینها هم با توجه به ایده های سطح بالای تو جزو تکنیک حساب نمیشه ؟! . نه برادر . توی فوتبال امروز دنیا سرعت حرف اول رو میزنه . همون چیزی که مورینیو بارها گفته بود به خاطرش لیگ انگلیس رو انتخاب کرده .

در مورد تاکتیک هم من نظر خودم رو میگم. چیزی به اسم شعور تاکتیکی در اکثر تیم های انگلیسی (منهای لیورپول) نمیبینم. تاکتیسین هم نداره لیگ انگلیس جدا از بنیتز و شاید راموس. این رو هم در ذهن داشته باشه تاکتیک به معنی پاسکاری نیست! کسی مثل ونگر و فرگوسن و ... هم تاکتیسین نیستن (ربطی به مربی بزرگ بودن نداره). تاکتیک در فوتبال یعنی برنامه ریزی. یعنی قرار دادن بازیکن ها مثل مهره. یعنی از هر بازیکن توقع خاصی داشتن. تعیین وظیفه برای هر بازیکن. یعنی گاهی حمله نکردن. یعنی زمان های خاصی حمله کردن. یعنی بررسی تیم حریف و ضربه زدن به نقاط ضعف اونها و ... مربی های ایتالیایی شهره اند به تاکتیسین بودن. چون فوتبال رو فراتر از حمله/دفاع/حمله/دفاع/... میبینن.

از نظر تاکتیکی هم مطمئنا تو در حدی نیستی که از خودت تئورهای بین المللی داشته باشی . با کیفیت ترین بازی های یه دوره از اروپا رو آرسنال ارائه می داد و الان هم منچستر . به هر حال از آدمی که معقده تیم رم که 7 تا گل از منچستر خورده بهترین فوتبال سال جهان :blink: رو ارائه میده این چیز عجیبی نیست. دیگه از تئورسین های بزرگی مثل گوردن استراکن و همین بنیتز چیزی نمیگم و یادم نمیره که فوتبال ایتالیا رو توی دنیا با دفاع مطلقش می شناسن . چیزی که اونها حتی اسم هم روش گذاشتن .

من از کل بحث یه نتیجه ی منطقی گرفتم : تو خودت هم قبول داری که کیفیت لیگ ایتالیا از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری در مقابل لیگ انگلیس یه شوخی ه تمام عیاره بعد از دو تا حربه این وسط استفاده کردی : 1 . تکیه فقط و فقط بر روی بازیکن گویی که فوتبال مجموعه ایه از 11 بازیکن و دیگر هیچ . زمین پر .امکانات پر . میزان بیننده و جذابیت پر . سطح بازی ها پر ...
2 . زدن حرفهایی که همیشه توی لیگ های بزرگ وجود داشته .رسیدن به حساب مالی باشگاه ها ... پارما زیر ناف کالچیو قربانی ورشکستی میشه , یه پای دون برلوسکونی همیشه در بحث های تخلفات مالی و مافیای فوتبال هست , پرکارترین پلیس ورزش دنیا پلیس ورزش ایتالیاست که هر دفعه داره به بهونه ای وارد سیستم مالی باشگاه ها میشه اون وقت لیگی مثل لیگ انگلیس که به قول شما از سرمایه ی هنگفت عرب ها بهره می بره تا چند سال دیگه فروپاشیده میشه . این ایده ها رو برای خودت و تاپیک میلان نگه دار :rolleyes: ...

علاقه مندیم ولی من واقعا سختمه یک ساعت و نیم تمام بشینم quote کنم و جواب بدم.

اخوی تو دچار این توهم هستی که برای پست هات و کلا حضورت در پرشین تولز باید ازت تشکر کنیم (اینو جدی میگم . اصلا به قصد توهین یا تخریب نیست).من احتمالا نوکرت نیستم که برای کوت کردنت سر من نق می زنی . تو اگه برای یکی دو نفر رفیق فاب هستی برای من و بقیه یه کاربر معمولی هستی . منم بی کار نیستم که بشینم به پست های کسی جواب بدم که اصلا حرفی برای گفتن نداره . بقیه هم اینقدر شعور دارن که قضاوت کنن

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هیچ معلوم هست چی داری میگی؟...

اول از همه اینکه اون پ.خ رو بعد از ارسال این پست دیدم.

بحث فوتبال رو ادامه نمیدم چون دیگه برام مهم نیست چی فکر میکنی. با کسی که انقدر برخلاف زعم خودش از عالم فوتبال بی اطلاعه که هنوز حتی نمیدونه مثلا سباستین فری از دست دومنک تیم ملی فرانسه خداحافظی کرده بحث کردن یعنی وقت تلف کردن.

اخوی تو دچار این توهم هستی که برای پست هات و کلا حضورت در پرشین تولز باید ازت تشکر کنیم (اینو جدی میگم . اصلا به قصد توهین یا تخریب نیست).من احتمالا نوکرت نیستم که برای کوت کردنت سر من نق می زنی . تو اگه برای یکی دو نفر رفیق فاب هستی برای من و بقیه یه کاربر معمولی هستی . منم بی کار نیستم که بشینم به پست های کسی جواب بدم که اصلا حرفی برای گفتن نداره . بقیه هم اینقدر شعور دارن که قضاوت کنن

فقط میتونم بگم شدیدا برداشت اشتباهی از حرفی که زدم کردی و کلی توهین و حرف های بی معنی هم برام ردیف کردی...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
De Monarch جان شما رونالدینهو را بازیکن بدرد نخور می دونی در صورتی که دو بار همین بازیکن بهترین بازیکن جهان شه و من اعتقاد دارم که به روز های اوجش بر می گرده
شما بازیکن های الان هم مقایسه کنی همون کریستیانو رونالدو و لمپارد و جرارد را میشه بعنوان یک قهرمان واقعی نشان داد ولی یکی مثل فابرگاس یا رونی هنوز اون وجه قهرمانی رو ندارند که مثلا یک تیم باشند
شما می گوید این لیگ بدرد نمی خوره پس چرا توی این چند سال اخیر بهترین بازیکن جهان بیشتر از لیگ اسپانیا و ایتالیا بوده هست مثل کاناوارو ،کاکا یا توتی آقای گل اروپا شد ولی در انگلیس تازه امسال کریستیانو رونالدو قراره بشه
تازه با اینکه اون افتضاحی که برای لیگش پیش اومد بعدش قهرمان جهان شد ولی همون انگلیس تو جام جهانی نتونست حتی تو چهار تیم بیاد و همینطور نتونست به جام ملتها بیاد و در موقعی که 3 انگلیسی و آث میلان با هم اومدند تو چهار تیم باز این آث میلان بود که 3 تیم دیگه رو ناکام گذاشت

البته نمیشه قدرت لیگ انگلیس رو منکر شد و به نظر من دارای سطح بالای هست ولی به نظر من لیگ ایتالیا هم دارای همون سطح هست اگر نگیم بهتر بوده یا خواهد بود

و این را قبول دارم که تیم های انگلیسی مثل چلسی و جدیدا منچستر سیتی با واسطه پول های تاجر های روسی و عرب تونستند نامی برای خود در سطح اروپا دست وپا کنند البته فعلا چلسی و لی در گذشته نه چندان دور چلسی حرفی برای گفتن نداشته :happy:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هیچ معلوم هست چی داری میگی؟...
اول از همه اینکه اون پ.خ رو بعد از ارسال این پست دیدم.
بحث فوتبال رو ادامه نمیدم چون دیگه برام مهم نیست چی فکر میکنی. با کسی که انقدر برخلاف زعم خودش از عالم فوتبال بی اطلاعه که هنوز حتی نمیدونه مثلا سباستین فری از دست دومنک تیم ملی فرانسه خداحافظی کرده بحث کردن یعنی وقت تلف کردن.
فقط میتونم بگم شدیدا برداشت اشتباهی از حرفی که زدم کردی و کلی توهین و حرف های بی معنی هم برام ردیف کردی...

این که نشد جواب برادر؟ به حرف های شما توی پست قبلتون اشکالات اساسی وارده . اینکه نمیشه بحثی رو شروع کنی بعد با یه " دیگه برای من مهم نیست" قال قضیه رو بکنی ( اگه اشتباه نکنم این برای چندمین بار در یه سال اخیر بود که این کار رو کردی) .با این وضعیت که سنگ روی سنگ بند نمیشه . به هر حال هر وقت احساس کردی که بحث کنیم تا قضایایی روشن بشه من در خدمتتم . در مورد فری : خب ویرا هم الان در واقع جزو بازیکن های فرانسه محسوب نمیشه . چرا مغلطه میکنی؟ تو گفتی دومنک نسبت به بازیکن های حاضر در لیگ ایتالیا حساسه من 3 تا مثال نقض برات زدم .دیگه اینقدر فرانسه رو دوس داریم که هر دفعه که بازی ای برگزار میشه لیست اعضاش رو از FFF.Fr چک کنیم.

من هیچ وقت در هیچ نقطه از پرشین تولز به کسی توهین نکردم مگر اینکه طرفم یه چشمه هایی از توهین رو نشون داده باشه هر چند به هیچ وجه من الوجوه من توی پست بالای خودم توهین نمی بینم . در مورد اون قضاوتم هم متاسفم که اینجوری فکر میکنم . خیلی دوس داشتم اونجوری فکر نمی کردم

پ ن : با این پست ها و سوالاتی که بی جواب موند من به چیزی که میخواستم رسیدم . بقیه ش با دوستان ...

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این که نشد جواب برادر؟ به حرف های شما توی پست قبلتون اشکالات اساسی وارده . اینکه نمیشه بحثی رو شروع کنی بعد با یه " دیگه برای من مهم نیست" قال قضیه رو بکنی ( اگه اشتباه نکنم این برای چندمین بار در یه سال اخیر بود که این کار رو کردی) .با این وضعیت که سنگ روی سنگ بند نمیشه . به هر حال هر وقت احساس کردی که بحث کنیم تا قضایایی روشن بشه من در خدمتتم . در مورد فری : خب ویرا هم الان در واقع جزو بازیکن های فرانسه محسوب نمیشه . چرا مغلطه میکنی؟ تو گفتی دومنک نسبت به بازیکن های حاضر در لیگ ایتالیا حساسه من 3 تا مثال نقض برات زدم .دیگه اینقدر فرانسه رو دوس داریم که هر دفعه که بازی ای برگزار میشه لیست اعضاش رو از FFF.Fr چک کنیم.

من هیچ وقت در هیچ نقطه از پرشین تولز به کسی توهین نکردم مگر اینکه طرفم یه چشمه هایی از توهین رو نشون داده باشه هر چند به هیچ وجه من الوجوه من توی پست بالای خودم توهین نمی بینم . در مورد اون قضاوتم هم متاسفم که اینجوری فکر میکنم . خیلی دوس داشتم اونجوری فکر نمی کردم

پ ن : با این پست ها و سوالاتی که بی جواب موند من به چیزی که میخواستم رسیدم . بقیه ش با دوستان ...

من همیشه گفتم تا وقتی حس کنم منطقی در بحث وجود داره و کار هم به بی احترامی کشیده نمیشه به بحث ادامه میدم. ولی منصفانه بگم منطقی در خیلی از حرف های تو نمیبینم (باز نمیکنم شون تا باز بحث نشه) - تو هم همین حس رو در مورد حرف های من داری - و به علاوه میبینم در مورد من چنین حرفی میزنی:

طبعا نمیتونم چنین حرف هایی رو نادیده بگیرم و راجع به فوتبال بحث کنم!

معذرت میخوام اگه دارم "قال قضیه رو میکنم" ولی این آخرین پست من در مورد این بحث ها بود.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من همیشه گفتم تا وقتی حس کنم منطقی در بحث وجود داره و کار هم به بی احترامی کشیده نمیشه به بحث ادامه میدم. ولی منصفانه بگم منطقی در خیلی از حرف های تو نمیبینم (باز نمیکنم شون تا باز بحث نشه) - تو هم همین حس رو در مورد حرف های من داری -
معذرت میخوام اگه دارم "قال قضیه رو میکنم" ولی این آخرین پست من در مورد این بحث ها بود.

رفتی بعد از 2 روز اومدی با یه مشت حرفهای قدیمی و تکراری و بعضا متناقض و اشتباه . حالا هم با مظلوم نمایی داری خودت رو کنار می کشی .
و به علاوه میبینم در مورد من چنین حرفی میزنی:
طبعا نمیتونم چنین حرف هایی رو نادیده بگیرم و راجع به فوتبال بحث کنم!

من در موردت چنین حرفی می زنم و روی این قضیه پافشاری هم میکنم . اصولا این نظرم مختص این تاپیک و این زمان نیست . آدمی که برای کوت کردن و وقت گذاشتن روی بحثی که خودش باز کرده داره سر من منت میذاره اصلا ارزش بحث کردن نداره .گویا ما باید برای ادامه ی بحث به حساب شما مبلغی رو واریز کنیم . درسته که ما ملت عادت کردیم به شعورمون توهین بشه ولی نه دیگه به این غلظت و با این شرایط ... به هر حال بقیه قضاوت بهتری در مورد پست های من و تو خواهند کرد .

این هم آخرین پست من در این مورد بود . احتمالا این صفحه برای مدت ها توی امضای من خواهد موند

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
http://www.************/files/ksir2tz1rjmmvw3chrnw.jpg​

طی گیری که FFF به تیمهای آمریکایی داده فرانسه 19 نوامبر یعنی دو روز دیگه با اروگوئه یه بازی تدارکاتی انجام میده . ببینیم در اوج ناآمادگی سومین گلزن تاریخ لیگ برتر , آنلکا میتونه خودش رو نشون بده یا نه . ویرا دوباره به تیم برگشته . نصری و گروکف هم این بار با همدیگه توی لیست اولیه حضور دارن . مهاجم ها هم که از قبل معلوم هستن . آنری , بنزما , آنلکا و ریبری .

حضور 4 بازیکن از خط دفاعی آرسنال هم در نوع خودش جالبه :rolleyes: . سانیا , سیلوستره , گالاس و کلیچی که البته بازی کردن کلیچی با این بازی های ضعیف اخیر در حضور اورا یه خورده بعیده ( البته انجام دادن کارهای بعید از دومنک اصلا بعید نیست )

دروازه بان ها :

http://www.************/files/nqtlyssay45dpfwbol70.jpg​

لیست بازیکن های دعوت شده در سایر خطوط :

http://www.************/files/5gg2ljpz1utwdr6z8fo6.jpg​

پ ن : راستی زیر 21 ساله های فرانسه هم با تیم دانمارک بازی خواهد کرد .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
علی رغم حضور اسکلت اصلی تیم دومنک , ما بازی با اروگوئه رو مساوی کردیم . آنری بود . آنلکا بود . نصری و گورکف هم بودن ولی افسوس . تنها نکته ی خوشحال کننده از زمان دومنک بازگشت خوب آنلکا بوده . برای خود تیم متاسفم و بیشتر از این چیزی نمیگم . دومنک به تنهایی قصد کرده این همه هوادار رو ناامید کنه .

آنری هم اگه اشتباه نکنم 108 مین بازی ملیش رو انجام داد و با رکود زیدان مساوی کرد

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
علی رغم حضور اسکلت اصلی تیم دومنک , ما بازی با اروگوئه رو مساوی کردیم . آنری بود . آنلکا بود . نصری و گورکف هم بودن ولی افسوس . تنها نکته ی خوشحال کننده از زمان دومنک بازگشت خوب آنلکا بوده . برای خود تیم متاسفم و بیشتر از این چیزی نمیگم . دومنک به تنهایی قصد کرده این همه هوادار رو ناامید کنه .

آنری هم اگه اشتباه نکنم 108 مین بازی ملیش رو انجام داد و با رکود زیدان مساوی کرد
يه مصاحبه قبل از بازي از انري تو روزنامه خبر ورزشي خونده بودم كه توش اشاراتي به اخراج دومنك شده بود

و همينطور هم انري ميگفت كه اين دو تيم (اروگوئه و فرانسه ) كاملا نحوه بازيشون با هم تفاوت داره و سخت هست بازيشون

مثله اينكه حرفش درست در اومد و همه چي سخت پيش رفت !!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
رنکینگ ژانویه ی 2009 هم اعلام شد . فرانسه هیچ افت و صعودی توی رنکینگ نداشته . از ژانویه ی 2001 تا حالا که اول بودیم این بدترین افت بوده :

993_gdffdd.JPG

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
یکمی به نظرت تو حق ما ظلم نشده ؟ !!

به نظر من حد اقل ترکیه و روسیه باید پایین تر از ما باشن

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یکمی به نظرت تو حق ما ظلم نشده ؟ !!

به نظر من حد اقل ترکیه و روسیه باید پایین تر از ما باشن

نه به نظرم ظلم نشده . من نمی دونم ساز و کار فیفا برای این رده بندی چیه اما بعد از جام جهانی 06 کدوم بازی رو یادت میاد که ما خوب کار کرده باشیم ؟! یا داشتیم برای صعود می جنگیدیم یا دنبال مساوی تمام کردن بازی های باخته بودیم . از این حجم جوون مشهوری / با استعدادی که داریم کجا استفاده کردیم؟ ببین انگلیس چه جوری به جوون هاش میدون میده ! یا هلند! این وسط فقط فرانسه ست که نمیتونه از پتانسیل هاش بهره برداری کنه . نمیگم این رده بندی نشون دهنده ی حقیقت محضه ولی این خارج شدن از لیست 10 تیم اول , در عرض چند سالی که دومنک اومده , حق فرانسه ست .

منتظر جام جهانی هستیم ولی کی با این وضعیت به جام جهانی امیدواره؟! خیلی دوس داشتم جام آفریقای جنوبی رو بالای دست آنری ای که یه عنوان بهترین بازیکن جهان حقش بود ببینم (می دونم که تو هم دوس داشتی) ولی فسوس آنری هم تموم میشه بعد از این جام جهانی ...

Last edited:
بالا