• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران تیم ملی فرانسه

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
منتظر جام جهانی هستیم ولی کی با این وضعیت به جام جهانی امیدواره؟! خیلی دوس داشتم جام آفریقای جنوبی رو بالای دست آنری ای که یه عنوان بهترین بازیکن جهان حقش بود ببینم (می دونم که تو هم دوس داشتی) ولی فسوس آنری هم تموم میشه بعد از این جام جهانی ...

بسی افسوس
sigh.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
France Vs Argentina

11 فوریه . مارسی. یه محک جدی دیگه برای دومنک . تیم ملی آرژانتین شب دوشنبه (9 فوریه) به فرانسه می رسه . هر چند برد این بازی نمیتونه چیزی رو عوض کنه ولی همچنان میشه امیدوار بود که با یه نتیجه ی ضعیف دومنک برکنار بشه . نکته ی جالب حضور ورون به جای ریکلمه ست ...

به سختی منتظر این بازی هستم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب اسامی دعوت شدگان توی سایت رسمی FFF هم اومد که توی عکس پایین هست . نکته ی جالب دعوت La.Diarra ه . خط حمله همونها هستن که اگه دومنک بمونه همینها باهاش به آفریقای جنوبی میرن . تیم ملی آرژانتین هم قرار بود امشب وارد فرانسه بشه

فایل های ضمیمه

• F.JPG
    F.JPG
    64.9 KB · نمایش ها: 3

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من فکر می کنم این از اون بازی ها هست که مساوی میشه و فرانسه اصلا خوب بازی نمی کنه ... ما چه باید بکنیم از دست این دومنک ؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ما چه باید بکنیم از دست این دومنک ؟

هیجی . باید منتظر باشیم تا فدراسیون فوتبال فرانسه بعد از اینکه نرفتن فرانسه به جام جهانی محرز شد بندازتش بیرون . واقعا این سری رو اعصاب بود . خوبه امشب حداقل یه بازی خوب ببینیم

---

آشغالها ظاهرا بازی رو میخوان با تاخیر پخش کنن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هیجی . باید منتظر باشیم تا فدراسیون فوتبال فرانسه بعد از اینکه نرفتن فرانسه به جام جهانی محرز شد بندازتش بیرون . واقعا این سری رو اعصاب بود . خوبه امشب حداقل یه بازی خوب ببینیم

---

آشغالها ظاهرا بازی رو میخوان با تاخیر پخش کنن
بازی دیشب هم با تاخیر پخش شد ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب بازی که اصلا با تاخیر هم پخش نشد # به سلامتی این بار هم باخت . 2 - 0 از آرژانتین # دیگه چیزی نگیم بهتره فکر کنم . بذاریم همینجوری پیش بره . خرابی که از حد بگذره آبادی میشه .

به سلامتی ریموند دومنک فاتحه مع صلوات

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خب بازی که اصلا با تاخیر هم پخش نشد # به سلامتی این بار هم باخت . 2 - 0 از آرژانتین # دیگه چیزی نگیم بهتره فکر کنم . بذاریم همینجوری پیش بره . خرابی که از حد بگذره آبادی میشه .

به سلامتی ریموند دومنک فاتحه مع صلوات
جا داره جمله چند پست بالاترم رو دوباره بیان کنم من اینجا :

بسی افسوس
sigh.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جا داره جمله چند پست بالاترم رو دوباره بیان کنم من اینجا :

بسی افسوس
sigh.gif

این دومنک پررو ترین و بی شعور ترین مربی ایه که من تا حالا دیدم . ورداشته بعد از بازی میگه ما درس های زیادی از این باخت گرفتیم . ای خدا . یعنی یه مربی تازه کار بیاد با تیمش توی خود فرانسه تو رو 2 - 0 ببره؟ اون از مصاحبه های فانتزیش بعد از حذف مفتضحانه ی فرانسه از یورو این هم از الان .

باید ترورش کرد

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من یازی رو کامل دیدم ... فر انسه نیمه اول 2 تا تک به تک داشت ( قبل گل آزانتین ) که یکیش رو آنلکا ناشیانه از دست داد .
نکته دوم برای من تعویض های دومنک بود , بنزما 70 و نصری 75 و خورده ای ....

بنزما که اصلا توپ به پاش نخورد نصری رو هم ندیدم کار خارق العاده ای بکنه .

گل دوم آرژانتین هم روی ضد حمله بود البته آرژانتین هم اصلا خوب بازی نکرد 2 تا موقعیت داشت که دوتاش گل شد .
کلا بازی خوبی نبود ... بیشتر خطا بود و وسط زمین تو سرو کله همدیگه می زدند ...

دیشب به شدت دلم برای زیدان تنگ شد :(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Lithuania V France

خب بازی امشب یه جورایی حکم مرگ و زندگی رو داره .دو بازی پشت سر هم (شنبه و چهارشنبه) با یه تیم. بازی اول توی زمین حریف هست . فرانسه با یه بازی کمتر الان 5 امتیاز از دو تیم صدر جدول عقب ه . البته روی کاغذ بازی امشب راحت ه ولی خب در صورت باخت یا مساوی باید با جام جهانی خداحافظی کرد . ترکیب فرانسه که توی FFF.Fr اومده رو می تونی توی عکسها ببینید . باز هم آرسنال بیشترین بازیکن رو توی تیم داره اما این بار با 5 بازیکن یعنی یکی از دفعه ی قبل بیشتر . این بار دیابی هم دعوت شده

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    29.1 KB · نمایش ها: 3
  • 2.JPG
    2.JPG
    36.7 KB · نمایش ها: 3

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
Lithuania V France

خب بازی امشب یه جورایی حکم مرگ و زندگی رو داره .دو بازی پشت سر هم (شنبه و چهارشنبه) با یه تیم. بازی اول توی زمین حریف هست . فرانسه با یه بازی کمتر الان 5 امتیاز از دو تیم صدر جدول عقب ه . البته روی کاغذ بازی امشب راحت ه ولی خب در صورت باخت یا مساوی باید با جام جهانی خداحافظی کرد . ترکیب فرانسه که توی FFF.Fr اومده رو می تونی توی عکسها ببینید . باز هم آرسنال بیشترین بازیکن رو توی تیم داره اما این بار با 5 بازیکن یعنی یکی از دفعه ی قبل بیشتر . این بار دیابی هم دعوت شده
خيلي از بازيكناي توي ليست براي من نا اشنا هستن (اكثرا از باشكاهاي فرانسه هستن ظاهرا مثله : سدريك كاراسو .. هوكو لوريس .. اندره بيره .. هواراوو و ... )

دروازه بان مشكل داره به نظر من .. نه فري هستش نه كوبه نه لاندرو !!

از نظر مهاجم باز خوبه ! با وجود كريم و تيري انري فك كنم خط حمله خوبي داشته باشيم

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب تبريك ميكم :rolleyes:

يه برد خوب اما كم كل !

1 به 0 بازي رو برديم با كل ريبري دقيقه 67

از فرانسه تولالان يه كارت زرد كرفت در دقيقه 22
خوب فك كنم يه خورده اوضاعمون تو جدول بهتر شد الان
بازي بعدي فرانسه دوباره مقابل ليتواني هستش يكم اوريل ( ميخوره به 4 شنبه )
با هفت امتياز فعلا تو جدول سوميم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
1 به 0 بازي رو برديم با كل ريبري دقيقه 67

بازی دومش رو هم بردیم (همون موقع) و 10 امتیازی شدیم . همچنان ناامیدیم

----

خب یه سری هم به لیگ فرانسه می زنیم که لیگ نسبتا مهجوری هست ولی جدولش خیلی شرایط حساس تری نسبت به لیگ هایی مثل لیگ انگلیس و اسپانیا داره . 6 تیم یعنی تیمهای بوردو و لیون و مارسی و تولوز و پاریسنژرمن و لیل با امتیازهای خیلی نزدیک به هم 6 تیم بالای جدول هستن . ضمن اینکه هفته ی بعد یه بازی بسیار بسیار مهم داریم که اون هم بازی تیم های اول و دوم جدول (فعلی) یعنی بوردو و لیون هست . خیلی ها دوس ندارن لیون قهرمان بشه چون اگه قهرمان بشه این 8 مین فصل پشت سر همی هست که قهرمان میشه. دارن در عرض چند سال رکورد سنت اتین که از سال 57 تا 81 تونسته 10 بار قهرمان بشه رو می شکنن . ضمن اینکه لیون در سال 2006 تونسته بود با 5 بار قهرمانی پشت سر هم رکورد سنت اتین و مارسی که 4 بار پشت هم قهرمان شده بودن رو بزنه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
logoFFF.png

خب امشب با نیجریه بازی داریم . بازیکنان دعوت شده رو از اینجا میتونید چک کنید . نمی دونم چی بگم . فقط امیدوارم به جوون ها بیشتر میدون بده . بنزما که جاش رو توی ترکیب پیدا کرده . میشه امیدوار بود که نصری هم بتونه خودش رو پیدا کنه . غائب بزرگ هم ویلی گالاس هست که مصدوم هست متاسفانه ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب از امروز شروع میکنیم به بحث تیم های ملی ....
ویلی هم باید بزاره بره . البته بعد دومنک که گذاشت رفت .

بخشی از بازی رو نمی تونم ببینیم اما نیمه دوم ( از نیمه های دوم بازی های دوستانه خوشم نمیاد ) میبینم .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

خب امشب با نیجریه بازی داریم . بازیکنان دعوت شده رو از اینجا میتونید چک کنید . نمی دونم چی بگم . فقط امیدوارم به جوون ها بیشتر میدون بده . بنزما که جاش رو توی ترکیب پیدا کرده . میشه امیدوار بود که نصری هم بتونه خودش رو پیدا کنه . غائب بزرگ هم ویلی گالاس هست که مصدوم هست متاسفانه ...

مرسی یه حالی به تاپیک دادی

.

از همین امروز تا فینال جام جهانی و بالا بردن جام :D;)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ویلی هم باید بزاره بره . البته بعد دومنک که گذاشت رفت .

بخشی از بازی رو نمی تونم ببینیم اما نیمه دوم ( از نیمه های دوم بازی های دوستانه خوشم نمیاد ) میبینم .

اوه اوه . ویلی "از نظر فنی " فوق العاده ست . هر چند دومنک چرت زیاد میگه ولی اون حرفش که گفته بود " گالاس بهترین مدافع دنیاست" رو با کمی اینور اونور قبول دارم /// بدجوری دلم برای دیدن فرانسه توی زمین تنگ شده

مرسی یه حالی به تاپیک دادی
از همین امروز تا فینال جام جهانی و بالا بردن جام :D;)

لذت بردیم از نقطه نظرات فنی ای که دادید :دی

بالا