حالا کلا نمیخام توجیه کنما
ولی نه چک بود نه ماتا نه دروگبا نه لمپارد . دیگه مگه یه تیم بنیان های اصلیش چند تاس؟
استراحت داده برا بایرن
پ ن : چلسی اولا اینکه چهارمی رو هم بدست نیاره تقصیره دی متیو . بخاطره بواس هست . دی متیو که عالی نتیجه گرفته
البته استدلال شما درسته. اما خب ماتا و دروگبا زیاد با خط دفاعی کاری ندارن. در ضمن ذخیره های نیمکتتون هم خیلی ضعیف نیستند. تورس و اسین خودشون یه پا تیمن.
متاسفانه هنوز که هنوزه یه سری جای سوختنشون خوب نشده و ...
بگذریم :دی
لیورپول بهتر از ما بازی کرد و حقش هم برد بود ما هم افتصاح بازی کردیم هر چند بازیکن های اصلیمون رو هم نداشتیم ولی بازم دلیل نمیشه خیلی بد بازی کردیم
الان شما خوش شانسی اوردید 6 تا نخوردید قبول نداری !!!!
اون جام که تمام شد رفت. شما هنوز در توهم این مساله ای که ما هنوز غصه باخت تیممون رو داریم. ما ناراحتیمون بیشتر از اینه که الان مربیمون از تیم رفت.
در مورد تیم چلسی , من از چلسی بدم نمیاد. زمان مورینیو اتفاقا خیلی خوب بود. اما اینقدر دوستان هوادار چلسی دی ماتئو دی ماتئو میکنن - یکی ندونه فکر میکنه طرف فرگوسن و ونگر رو میذاره تو جیبش. دی ماتئو مربی خیلی خوبیه قبول.
اما چند تا بازی بزرگ رو خوش شانسی اورد. نیاز به گفتنش نیست. وگرنه چلسی تو همون 2 بازی هم اگه یکی از اون 4 5 تا تیر دروازه ها گل شده بود. حذف میشد.
تو این بازی لیورپول شانسهاتو ته کشید. شاید هم دوران تیر دروازه ها تموم شده باشه. :دی
به قول شما بگذریم. فینال 30 اردیبهشت هست. یوفا هم که محرومیت ها رو نبخشید. باید دید دی ماتئو برای اون فینال چه نفشه ای در سرش هست.
بی شک دوست ندارم چلسی قهرمان بشه. حتی تو فینال لیورپول هم با اینکه منچستری هستم دلم میخواست دالگلیش جام رو بره.
اما خب امیدوارم در فینال چمپیونز لیگ , تیمی که واقعا حقش هست قهرمان بشه.