• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اون بازی خوب جلوی من سیتی و این بازی جلوی من یونایتد ...
طراوت و جنگندگی این تیم آدمو یاد لیورپولِ زمان بنیتس میندازه .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اون بازی خوب جلوی من سیتی و این بازی جلوی من یونایتد ...
طراوت و جنگندگی این تیم آدمو یاد لیورپولِ زمان بنیتس میندازه .

بله...جلوی تیمی که بهترین هاشو در اختیار نداره بایدم بشه با طراوت بازی کرد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بله...جلوی تیمی که بهترین هاشو در اختیار نداره بایدم بشه با طراوت بازی کرد.

کم لطفی میفرمایید :happy:
لیورپول جلوی من سیتی که فقط بالوتلی رو نداشت هم بازی بسیار قشنگی انجام داد . کلا مالکیت توپ رو گرفته بود . نمیدونم مربی تاثیر روانی روی تیم گذاشته و چند تا بازی دیگه افت میکنن یا نه ولی الان لیورپول شده همون لیورپولی که زمانی تو اروپا همه تیمها ازش میترسیدن .

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
لیورپول جلوی من سیتی که فقط بالوتلی رو نداشت هم بازی بسیار قشنگی انجام داد . کلا مالکیت توپ رو گرفته بود . نمیدونم مربی تاثیر روانی روی تیم گذاشته و چند تا بازی دیگه افت میکنن یا نه ولی الان لیورپول شده همون لیورپولی که زمانی تو اروپا همه تیمها ازش میترسیدن .

نه هنوزم نشده متاسفانه ولی امیداورم بشه. با خرید چند بازیکن خوب میشه شد. هیچ وفت یادم نیمیره بازی با میلان ر تو فینال لیگ قهرمانان
من از داگلیش خوشم میاد فقط نمیدونم چرا درک کویت ر زیاد بازی نمیده. جزو بازیکنان محبوب منه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

بله بله :)

من منظورم فقط بازی با یونایتد بود.

جرارد: مقابل يونايتد شايسته پيروزي نبوديم

استيون جرارد، کاپیتان لیورپول، تایید کرد که تیمش در دیدار روز گذشته مقابل منچستریونایتد در دور چهارم رقابت های جام حذفی انگلیس شایسته کسب پیروزی نبود.

جرارد در گفتگو با آی تی وی گفت:" براساس مالکیت توپ و حتی براساس کل جریان بازی، ما شایسته پیروزی نبودیم.
باید برای منچستریونایتد احترام قائل شویم. آنها در بیشتر دقایق بازی، توپ و میدان را در اختیار داشتند. مهمترین مسئله نتیجه بود که در پایان به آن دست پیدا کردیم. ما این هفته بازی سختی داشتیم بنابراین باید به تیم مان به خاطر سخت کوشی اش تبریک گفت. ما در این دیدار با تعهد کامل بازی کردیم."

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
شک ندارم که بازی خیلی قشنگی خواهد بود .
با توجه به وضعیت این روزهای لیورپول بسیار به برد امیدوارم .

94216686295003233943.jpg

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
نیمه دوم رو باید 10 نفره بازی می کردن

از ترس کارت قرمز خطای فردیناند رو سوارز رو نگرفت!!؟!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
داور خیلی چاق نبود؟
آدمو یاد بازاری های اینجا می نداخت با اون شکمش:دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نیمه دوم رو باید 10 نفره بازی می کردن
از ترس کارت قرمز خطای فردیناند رو سوارز رو نگرفت!!؟!!

60% فکر میکنم باید اخراج میشد .

داور خیلی چاق نبود؟
آدمو یاد بازاری های اینجا می نداخت با اون شکمش:دی

شکم و سن و سالش به کنار ، سبک داوریه این انگلیسیها خیلی جالبه .
با بازیکن صحبت میکنه و متقاعدش میکنه . بجای عصبانی تر کردن یه بازیکنی مثل رونی با چند کلمه آرومش کرد ، این هنره !

در کل خیلی ترکیب شروع دفاعی بود و تعویض ها هم دیر بود و دیگه کارساز نشد. این لیورپولی نبود که تو این چند هفته دیده بودم . جرارد خیلی عقب بازی میکرد و نتونست موثر باشه .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شکم و سن و سالش به کنار ، سبک داوریه این انگلیسیها خیلی جالبه .
با بازیکن صحبت میکنه و متقاعدش میکنه . بجای عصبانی تر کردن یه بازیکنی مثل رونی با چند کلمه آرومش کرد ، این هنره !
.

بله واقعا. اینها باید الگو برداری بشه که چشم پوشی میشه!!! بجاش از چیزایی الگو میگیرن (که تازه همون هم اجرا نمیکنن) که به فوتبال ما نمیخوره یا حداقل خیلی ضروری نیست و تو رتبه های بعدی رشد قرار میگیره.
مثلا تو مملکت ما اگر بود چنان چکشی با بازیکن برخورد میکرد که کار تا اخراج و محرومیت هم پیش بره. نمونه داور اینطوری هم که کم نداریم.

روی اون صحنه به نظرم تصمیم داور درست بود. چون دقیقا اول توپ رو زد و در ادامه بازیکن سرنگون شد. البته این سلیقه ای هست و اگر میگیرفت هم گرفته بود!
به این هم باید فکر بشه که خب اگر خطا میگرفت باید کارت قرمز میداد و اون وقت تصمیم بحث انگیز تر میشد چرا که دفاع اول توپ و زد.

پ.ن: بسیار این سوارز رو دوست دارم . از وقتی با 22 و نیم سال سن شد کاپتان آژاکس نشون داد چه گوهری هست و بعد تیم ملی و حالا..

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
...
مثلا تو مملکت ما اگر بود چنان چکشی با بازیکن برخورد میکرد که کار تا اخراج و محرومیت هم پیش بره. نمونه داور اینطوری هم که کم نداریم.
...

استاد فغانی نمونه بارز و شاخصی هستن تو این زمینه :wacko: ......
smiley-sport031.gif

.

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
روی اون صحنه به نظرم تصمیم داور درست بود
چون دقیقا اول توپ رو زد و در ادامه بازیکن سرنگون شد
نظر شما در مورد پنالتی استقلال مقابل سپاهان و خطای بیک زاده رو شریفات چی هست؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پ.ن: بسیار این سوارز رو دوست دارم . از وقتی با 22 و نیم سال سن شد کاپتان آژاکس نشون داد چه گوهری هست و بعد تیم ملی و حالا..

:blink:
جدی گفتی!؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خداییش بازیکن خوبه

از نظر فوتبالی گلزن خوبیه. تو آژاکس آمار خوبی داشته فکر کنم.

ولی سوابق بدی هم داره.
توهین نژادپرستانه اش به اورا هم که ثابت شد. حتی خودش تایید کرد که به اورا گفته negro برای 7 بار! ولی معذرت خواهی که نکرد هیچ، امروز هم دست نداد.
فکر نمی کنم قابل دفاع باشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
از نظر فوتبالی گلزن خوبیه. تو آژاکس آمار خوبی داشته فکر کنم.

ولی سوابق بدی هم داره.
توهین نژادپرستانه اش به اورا هم که ثابت شد. حتی خودش تایید کرد که به اورا گفته negro برای 7 بار! ولی معذرت خواهی که نکرد هیچ، امروز هم دست نداد.
فکر نمی کنم قابل دفاع باشه.
بله منم منظورم فوتبالی هست.
واقعا خلاق هست و ضریب هوشی بالایی هم داره. کیفیت فنی خوبش هم که لازمه اصلیش هست و در کل فروارد کاملیه.
این بحثهای نژادپرستی هم منکر نیستم و هست. بحث تیم و بازیکن هم نیست. تو تیمهای مختلف و در زمانهای مختلف اینو دیدیم. ولی فکر کنم یه فشارهایی حالا به هر علت درست یا نادرست وجود داره گاها که باعث این رفتارها میشه.
پ.ن: امیر جان آخر بازی دست نداده؟ یا اول بازی؟ چون من یه صحنه دیدم اول بازی انگار کسی که بغل دست گلر منچستر بود باهاش دست نداد. ندیدم کی بود ! درست میگم یا اشتباه دیدم؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بله منم منظورم فوتبالی هست.
واقعا خلاق هست و ضریب هوشی بالایی هم داره. کیفیت فنی خوبش هم که لازمه اصلیش هست و در کل فروارد کاملیه.
این بحثهای نژادپرستی هم منکر نیستم و هست. بحث تیم و بازیکن هم نیست. تو تیمهای مختلف و در زمانهای مختلف اینو دیدیم. ولی فکر کنم یه فشارهایی حالا به هر علت درست یا نادرست وجود داره گاها که باعث این رفتارها میشه.
پ.ن: امیر جان آخر بازی دست نداده؟ یا اول بازی؟ چون من یه صحنه دیدم اول بازی انگار کسی که بغل دست گلر منچستر بود باهاش دست نداد. ندیدم کی بود ! درست میگم یا اشتباه دیدم؟

اول بازی دست نداد. حتی اورا بازوش رو گرفت که باهاش دست بده ولی باز هم دست نداد. فردیناند هم به خاطر این کارش باهاش دست نداد.

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
يكي از جذابيت هاي ديگه اين تيم براي من دقيقا همين موضوع باشه كه در عصر بارسا و رئال و منچستر زدگي ، حال ميده طرفدار تيمي باشي كه طرفدار چنداني نداره
ممنون از پستهای شما;)
و یک جذابیت دیگه طرف دار نبودن تیمی این هست که میشه براحتی فقط از دیدن فوتبال لذت برد(جدای این همه تعصب بیجا و رنگی دیدن همه مسایل)

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
حیف شد که لیورپول باخت. میتونست ببره:(

بالا