Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
اون بازی خوب جلوی من سیتی و این بازی جلوی من یونایتد ...
طراوت و جنگندگی این تیم آدمو یاد لیورپولِ زمان بنیتس میندازه .
اون بازی خوب جلوی من سیتی و این بازی جلوی من یونایتد ...
بله...جلوی تیمی که بهترین هاشو در اختیار نداره بایدم بشه با طراوت بازی کرد.
کم لطفی میفرمایید :happy:
لیورپول جلوی من سیتی که فقط بالوتلی رو نداشت هم بازی بسیار قشنگی انجام داد . کلا مالکیت توپ رو گرفته بود . نمیدونم مربی تاثیر روانی روی تیم گذاشته و چند تا بازی دیگه افت میکنن یا نه ولی الان لیورپول شده همون لیورپولی که زمانی تو اروپا همه تیمها ازش میترسیدن .
کم لطفی میفرمایید :happy:
لیورپول جلوی من سیتی که فقط بالوتلی رو نداشت هم بازی بسیار قشنگی انجام داد . کلا مالکیت توپ رو گرفته بود . نمیدونم مربی تاثیر روانی روی تیم گذاشته و چند تا بازی دیگه افت میکنن یا نه ولی الان لیورپول شده همون لیورپولی که زمانی تو اروپا همه تیمها ازش میترسیدن .
نیمه دوم رو باید 10 نفره بازی می کردن
از ترس کارت قرمز خطای فردیناند رو سوارز رو نگرفت!!؟!!
نیمه دوم رو باید 10 نفره بازی می کردن
از ترس کارت قرمز خطای فردیناند رو سوارز رو نگرفت!!؟!!
داور خیلی چاق نبود؟
آدمو یاد بازاری های اینجا می نداخت با اون شکمش:دی
شکم و سن و سالش به کنار ، سبک داوریه این انگلیسیها خیلی جالبه .
با بازیکن صحبت میکنه و متقاعدش میکنه . بجای عصبانی تر کردن یه بازیکنی مثل رونی با چند کلمه آرومش کرد ، این هنره !
.
...
مثلا تو مملکت ما اگر بود چنان چکشی با بازیکن برخورد میکرد که کار تا اخراج و محرومیت هم پیش بره. نمونه داور اینطوری هم که کم نداریم.
...
روی اون صحنه به نظرم تصمیم داور درست بود
نظر شما در مورد پنالتی استقلال مقابل سپاهان و خطای بیک زاده رو شریفات چی هست؟چون دقیقا اول توپ رو زد و در ادامه بازیکن سرنگون شد
پ.ن: بسیار این سوارز رو دوست دارم . از وقتی با 22 و نیم سال سن شد کاپتان آژاکس نشون داد چه گوهری هست و بعد تیم ملی و حالا..
:blink:
جدی گفتی!؟
خداییش بازیکن خوبه
بله منم منظورم فوتبالی هست.از نظر فوتبالی گلزن خوبیه. تو آژاکس آمار خوبی داشته فکر کنم.
ولی سوابق بدی هم داره.
توهین نژادپرستانه اش به اورا هم که ثابت شد. حتی خودش تایید کرد که به اورا گفته negro برای 7 بار! ولی معذرت خواهی که نکرد هیچ، امروز هم دست نداد.
فکر نمی کنم قابل دفاع باشه.
بله منم منظورم فوتبالی هست.
واقعا خلاق هست و ضریب هوشی بالایی هم داره. کیفیت فنی خوبش هم که لازمه اصلیش هست و در کل فروارد کاملیه.
این بحثهای نژادپرستی هم منکر نیستم و هست. بحث تیم و بازیکن هم نیست. تو تیمهای مختلف و در زمانهای مختلف اینو دیدیم. ولی فکر کنم یه فشارهایی حالا به هر علت درست یا نادرست وجود داره گاها که باعث این رفتارها میشه.
پ.ن: امیر جان آخر بازی دست نداده؟ یا اول بازی؟ چون من یه صحنه دیدم اول بازی انگار کسی که بغل دست گلر منچستر بود باهاش دست نداد. ندیدم کی بود ! درست میگم یا اشتباه دیدم؟
ممنون از پستهای شمايكي از جذابيت هاي ديگه اين تيم براي من دقيقا همين موضوع باشه كه در عصر بارسا و رئال و منچستر زدگي ، حال ميده طرفدار تيمي باشي كه طرفدار چنداني نداره