• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
من این تاپیکو زنده میکنم :cool:

(همیشه بهترین ها در اقلیت اند ...)

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
پيشنهاد ليورپول براي خريد سانتي كازورلا هافبك ملي پوش ويارئال همچنان بدون جواب مانده است.

20110707112136_Santi-Cazorla.jpg

به گزارش فوتبال آنلاين به نقل از پايگاه خبري گل، باشگاه ليورپول چندي قبل براي خريد هافبك 26 ساله ويارئال پيشنهاد خود را به سران اين باشگاه ارائه كرد اما مسئولان زيردريايي هاي زرد تا وقتي نتوانند جانشين براي كازورلا پيدا كنند، قصد فروش او را ندارند.
ليورپول هنوز از خريد اين بازيكن ملي پوش نا اميد نشده و همچنان با او در تماس است، اما آنها بايد مدتی منتظر بمانند تا ببينند پيشنهادشان مورد قبول واقع مي شود يا خير.
كازورلا، درسال 2008 به همراه اسپانيا فاتح يورو 2008 شد، اما او كه 34 بازي ملي در كارنامه دارد به دليل مصدوميت درجام جهاني 2010 غايب بود.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@bernadot
چه عجب یه لیورپولی پیدا شد...خیلی خیلی خوشحالم از آشناییتون
پ.ن:البته من آنچنان طرفدار لیورپول نیستم ولی به هر حال ازش خوشم میاد

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
@bernadot
چه عجب یه لیورپولی پیدا شد...خیلی خیلی خوشحالم از آشناییتون
پ.ن:البته من آنچنان طرفدار لیورپول نیستم ولی به هر حال ازش خوشم میاد

ما هستیم V

ایشالا نوزدهمین قهرمانیمونو توی همین تاپیک جشن می گیریم :rolleyes:

:heart:

youll never Walk alone ...

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
dd0500dc0ef6.jpg

به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران، لیورپول قبل از انجام بازیهای دوستانه پیش فصل دو بازیکن تراز اول را به باشگاه آورده است و دمین کومولی این هفته ابراز داشت که بازیکنان دیگری به باشگاه می آیند و آن را ترک خواهند کرد.
دالگلیش معتقد است که جان هنری مالک باشگاه و تام ورنر رییس اجرایی باشگاه مستحق تمجید هستند.
او گفت:"مالکان می دانند که چکار می کنند و از ما حمایت زیادی کرده اند. آنها باشگاه را به روش درستی مدیریت می کنند.
"جان و تام هر چه پول در توانشان بود به ما داده اند. باید از آن پول با مسئولیت محدودی استفاده کنیم.
"ما تمام بازیکنانی که مورد نظرمان هستند را نخواهیم خرید اما باشگاههای دیگر همیشه بازیکنان مورد نیاز خود را نمی توانند بخرند.
"بازار نقل و انتقالات اینگونه است. تا به حال چند مورد نقل و انتقالات انجام داده ایم و به این کار ادامه خواهیم داد و با مسئولیت این کار را خواهیم کرد."
لیورپول پس از انجام یک هفته تمرینات سخت در ملوود، فردا برای تور پیش فصل خود به مقصد چین پروازخواهد کرد.
و دالگلیش گزارش داده است که اندی کرول، دنیل اگر و مارتین کلی – که همگی در پایان فصل مصدوم شدند – آماده می شوند تا در دیدار دوستانه برابر گوانگ دونگ سانری کیو چین چهارشنبه بازی کنند.
دالگلیش گفت:"وضعیت هر سه این بازیکنان خیلی خوب است. آنها بطور کامل در تمرینات شرکت داشتند و کاملاً از مصدومیتهای خود رها شده اند.
"تمرینات این هفته خیلی خوب دنبال شد و همه مشتاقانه منتظر سفر هستند."

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پیروزی 2-0 مقابل آرسنال در زمین حریف و در هفته دوم بسیار دلچسب هست. امیدوارم امسال لیورپول به حق چند ساله خودش برسه !

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
سلام به همه لیورپولی های عزیز. قبل از هرچیز برد شیرین جلوی آرسنال ر تبریک میگم اما پیروزی جلوی منچستر و چلسی یه مزه ی دیگه ای داره
من هوادار دو اتیشه لیورپولم. یعنی تو اروپا و کلا جهان تنها تیمی که بهش عشق میورزم و بهش حساسیت دارم لیورپوله تو ایرانم سپاهان
لیورپول برای این دوست دارم که بخشی از کودکی من رقم زده و وقتی 9 سالم بود با لیورپول با فوتبال آشنا شدم. همون موقعی که رابی فاولر و اوون و مک منمن و بقیه بازی میکردند بعدشم که جرارد و سایرین اومدند. در واقع لیورپول همیشه برای من حس نوستالژیکی داره
زنده باد لیورپول
به امید قهرمانی

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
براتون ارزوی موفقیت و شانس میکنم
YOU GONA NEED IT

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
از گذشته هاي خيلي دور زماني كه واقعه هيسل بروكسل رخداد و زماني كه يان راش در اين تيم معجزه مي كرد و كني دالگليش مربي - بازيكن بود ؛ سالها قبل از ظهور رابي فاولر و مايكل اوون و استيو مك منمن ؛ من بعد از يووه عاشق اين تيم بودم و ستاره هاي بزرگش رو به شدت دوست داشتم حتي عكس هاي يان راش رو هم با اون سبيل زمختي كه خيلي تو ذوق مي زد جمع مي كردم . فوتبال در اون روزگار در هر جاي دنيا رنگ و بوي بومي داشت و حداكثر دو سه بازيكن خارجي در تركيب تيمهاي بزرگ ديده ميشد
سالها از اون زمان گذشته و تا قبل از اومدن بنيتس و حتي در زمان هوليه فرانسوي من همچنان طرفدار ليورپول و حتي تيم دوم اين شهر يعني اورتون بودم . نميدونم چرا دوران بنيتس رو دوست نداشتم . يه جورايي تيم ديگه اون رنگ و بو و اصالت خودش رو نداشت ولي با بازگشت بزرگمرد آنفيلد ؛ كه سهم بزرگي در موفقيت هاي دوران طلايي دهه هشتاد داشت بار ديگر اين تيم احيا شده و دوباره اون حس و حال ديرين رو در من زنده كرده . بهمين خاطر ميخوام از اين به بعد بيشتر در اين تاپيك فعاليت كنم هرچند كه از حال و روز الانش كاملا مشخصه كه طرفدار چنداني نداره و شايد هم يكي از جذابيت هاي ديگه اين تيم براي من دقيقا همين موضوع باشه كه در عصر بارسا و رئال و منچستر زدگي ، حال ميده طرفدار تيمي باشي كه طرفدار چنداني نداره اما تاريخ بزرگي رو يدك مي كشه حتي بزرگتر از بارسا و منچستر

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
براي شروع نگاهي مي ندازيم به نتايج امسال تيم
چلسي 0-2 ليورپول ( جام حذفي)
ليورپول 1-1 منچستر سيتي
چلسي 1-2 ليورپول
ليورپول 0-0 سوانسي
وست بروم 0-2 ليورپول
استوك 1-2 ليورپول ( جام حذفي)
ليروپول 1-1 نوريچ
ليورپول 1-1 منچستر يونايتد
اورتون 0-2 ليورپول
ليورپول 2-1 ولور همپتون
برايتون 1-2 ليورپول( جام حذفي)
تاتنهام 4-0 ليورپول
استوك 1-0ليورپول
ليورپول 3-1 بولتون
اكستر 1-3 ليورپول( حذفي)
آرسنال 0-2 ليورپول
ليورپول 1-1 ساندرلند

حمعا در ليگ 13 بازي 6 برد 5 تساوي و 2 باخت

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
از زماني كه دالگليش هدايت تيم رو بدست گرفته اونها سه بار در زمين چلسي پيروز شدند - يكبار يونايتد رو در آنفيلد بردند و با آرسنال در ورزشگاه اين تيم يك بار مساوي كردند و يكبار هم پيروز شدند. همچنين در برابر من سيتي هم يك پيروزي 3-0 و يك تساوي 1-1 داشتند
نقطه ضعف عمده اونها در برابر تاتنهام بوده كه سال گذشته در زمين خودشون 2-0 و امسال در وايت هارلين 4-0 به اين تيم باختند

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
كلا در طي دوره مربيگري دالگليش كه از نهم ژانويه 2011 با بازي مقابل يونايتد در جام حذفي شروع شد( بازي كه در پي اخراج استيون جرارد 1-0 به يونايتد باختند ) نتايج تيم به اين شكل بوده
در خانه : 18 بازي 9 برد 8 تساوي و 1 باخت ( مقابل تاتنهام)
خارج از خانه :22 بازي 12 برد 2 تساوي و 8 باخت

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
وفتی لیور جون میبره غرق در خوشحالی میشم وقتی چلسی ر میبره که دیگه نور علی نور. به امید قهرمانی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
فردا ليورپول در خانه فولام بازي داره
از سال 2000 تا الان دو تيم 21 بار با هم بازي كردند كه 12 برد 5 تساوي و 4 باخت حاصل كار قرمزهاي آنفيلد بوده
در اين 21 بازي ليورپولي ها 36 گل زدند و 16 گل هم دريافت كردند
نكته جالب توجه اينه كه در تمام اين مدت هيچ وقت بازي دو تيم در زمين فولام مساوي نشده!!!
آخرين بازي كه فولام موفق به شكست دادن ليورپول شده به سال 2009 بر ميگرده كه در زمين خودش با نتيجه 3-1 پيروز شده و آخرين برد ليورپول هم به در تاريخ 9 -5-2011 بوده كه دز زمين فولام با حساب 5-2 به برتري رسيدند

اما امسال عمكلرد ليورپول در خارج از خانه فوق العاده بوده. شاگردان كني دالگليش در 6 بازي اخير خودشون در خارج از خانه هر شش بازي رو بردند كه در اين بين ميشه به دوبار پيروزي در زمين چلسي اشاره كرد

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
متاسفانه به دلیل فاصله گرفتن لیورپول از روزها و سالهای اوجش این کلوب هم کساد شده ولی هنوز طرفداران واقعی لیورپول مثل من هستند که عاشق لیورپول باشند. دیشب هم که منچستر سیتی ر 2-2 مساوی کردیم و رفتیم فینال جام اتحادیه و اونجا باید با کاردیف سیتی بازی کنیم. احتمالا بعد از چند سال بتونیم یه جام روی دستای استیو جرارد ببینیم اگه خدا بخواد. دلم برای روزهای اوج لیورپول تنگ شده. شنبه هم با منچستر یونایتد تو جام حذفی بازی داریم که ایشالله میبریم. بازیکنان باید خودشونو باور کنند.

عاشقتم لیورپـــــــــــــــــــــــــــــول

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
این است لیورپول
این است درک کویت
این است شکست دادن رقیب از نوع دشمن
این است راه یافتن به مرحله بعد و تاختن به سوی قهرمانی

عاشفتم لیورپول

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
مشکل تیم اینه که نوسانات خیلی شدیدی داره. در بازیهای حذفی مقابل رقبای بزرگ عالی هستیم در لیگ هم تیمهای مطرح خوب کار می کنیم اما در برابر تیمهای متوسط و ضعیف حتی در خانه امتیازات زیادی از دست میدیم
با این سبک و سیاق نمیشه تیم بزرگی بود. برای فصل آینده با جذب یکی دو بازیکن بزرگ باید این نوسانات رو کمتر کرد

بالا