دیروز بازی خوبی رو ندیدیم از لیور،علتش هم نبودن کوتینیو(که با بد شانسی و وحشی گری ویلیامز لعنتی حداقل 1 ماه از دست دادیمش) و سوارز(که آخرین جلسه محرومیتش رو سپری کرد) و گلن(مصدوم!) و البته نا آماده بودن به خاطر مصدومیت(شایدم غرور) استوریج و بازی بد کاپیتان و استرلینگ و بازی افتضاح آسپاس:hmm: و اشتباههای راجرز در چیدن نفرات بود...
در کل تیم در فاز حمله بد بود...
از خوبهامون هم میشه به مینیوله:heart: که بهترین بازیکن این فصلمون تا به اینجا هست و توره و ساخو اشاره کرد...
در مقابل ساوتمهپتون هم یکی از بهترین بازیهاشو به نمایش گذاشت و خیلی کم اشتباه بازی کردن و طبق معمول دروازه بان حریف هم در انفیلد ستاره بود،هر چند نتونستیم موقعیتهای زیادی روی دروازش ایجاد کنیم!
حیف شد 3 امتیاز رو به راحتی از دست دادیم ولی مطمئنم با اومدن سوارز و کوتینیو و گلن امسال حرف های زیادی واسه گفتن خواهیم داشت و یکی از مدعیان قهرمانی و بیگ فور هستیم البته اگر این بدشانسی ها(مصدومیتها) دست از سرمون بردارن و گریبان بازیکنای تاثیر گذارمون رو نگیرن...
راستی الان داشتم بازی ناپولی با میلان رو میدیدم که رینا هم عملکرد خیلی خوبی برای ناپل داشت و امیدوارم این روند خوبشو حفظ کنه تا آخر فصل پول خوبی از فروشش به دست بیاریم...(شایدم برش گردونیم و 2 تا گلر تاپ تو دروازه داشته باشیم ولی من فروش با یه قیمت خوب رو ترجیح میدم به برگردوندنش(هر چند خیلی دوستش دارم!) چون تو لیور بی روحیه بازی میکرد!)
منم این برد شیرین رو به همه لیورپولیهای گل فروم تبریک میگم...
به نظرم استوریج بهترین بازیکنمون بود و سوارز با اینکه بعضی وقتها رو اعصابه ولی 2 گل زد تا نشون بده اومده برای اوای گلی...
در کل همه بازیکنا امروز خوب بودن ولی بدون شک تاثیرگزارترین بازیکنمون استوریج بود...
گل مارتین هم خیلی حیف شد که قبول نکردن!ای کاش 10 سانت عقب تر بود و گلش قبول میشد!خیلی دوست دارم مارتین گل زنی کنه،کلا یکی از بازیکنای مورد علاقمه اسکرتل!:heart:
با این برد اومدیم رده دوم بالا سر 2 تا لندنی...