• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
دوستان منچستری تاپیک کل کل جای دیگه است.این تاپیک هم ارث بابای من نیست ولی شعور چیز خوبیه.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سه شنبه عالی بردیم ولی دو بازی قبل رو مفت از دست دادیم!
این مصدومیتهای لعنتی نبود مطمئنم قهرمان میشدیم ولی با این شانس بدمون که هی مصدوم میدیم من به 4رمی هم راضیم!
+اینکه مربیمون هم واقعآ در حد مربیای رقیب مثل ونگر و پیگیرینی و مورینیو نیست!باید قبول کنیم!
سوراز هم بازیش بگیر نگیر داره! وقتی بگیره کسی جلو دارش نیست ولی مثل بازی مقابل هال اگه روز بدش هم باشه نباید انتظاری ازش داشت!ولی بدون شک بهترین مهاجم دنیاست وقتی روز خوبشه!حتی میشه با مسی مقایسش کرد تو روز خوبش!!!
البته این بشر متخصص هتریک مقابل نوریچ هست و اینبار به هتریک هم راضی نشد و 4 تا زد!:D
ولی استیوی هم حداقل 1 گل باید میزد،حیف شد...

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
خودابیامرزتش

ge92kzjua1vida3odcp.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر چی تو این چند فصل خون دل خوردیم و تیم متوسطی داشتیم ، تو این فصل جبران شده ...
لیورپوله من اینه ، از دقیقه ی یک امون نمیده ، حمله حمله ....
مرسی از همــــــه ، فقط یکی دو مهره میخواهیم تا از یه تیم خوب به یه تیم عالی تبدیل بشیم .

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
به به، محسن جان قدم رنجه کردن بالاخره
محمد آقا هم که تاپیک ما رو منور فرمودن :))

وضعیت مصدومیت جرارد زیاد جدی نیست ولی راجرز گفته احتمالا تو بازی فردا ازش استفاده نمیکنم.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من سرم شلوغه زیاد نمیتونم پست بدم وگرنه همیشه تاپیک و کلا اخبار تیم رو دنبال میکنم و حتما بازیها یا خلاصشو میبینم ،
اصلا کی میتونه این فصل بازیهای لیورپول رو نبینه ؟
6qwup3.gif

جدول زیبای* لیگ برتر تا به اینجا :

jad.jpg

* زیبا برای ما و کابوس برای بعضی ها :دی

بازی بعدی هم یکشنبه هست تو زمین تاتنهام .

.

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
واقعا متاسفم بره صداسیمان که ر ب رـــه بازیهایی شیاطین مرغ رو نشون میدن که حداکثر بازیهاش 2گل بیشتر نداره اونم به صود تیم رقیب منچستر:D

لیورپول تاتنهام حساس ترـــــــــه یا استون ویلا منچستر!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
واقعا متاسفم بره صداسیمان که ر ب رـــه بازیهایی شیاطین مرغ رو نشون میدن که حداکثر بازیهاش 2گل بیشتر نداره اونم به صود تیم رقیب منچستر:D

لیورپول تاتنهام حساس ترـــــــــه یا استون ویلا منچستر!
دادا لیورپول تاتنهام هم از شبکه ورزش:D پخش میشه!!!:)

pryousefi

Registered User
لایک‌ها
0
دقت کرده بودن الان تاتنهام شش تایی شده بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تنها چیزی که راجع به لیورپوله این فصل میشه گفت میل به بردن و جنگیدن برای برد هست ، این روحیه جنگندگی اگه افت نکنه این تیم قطعا قهرمان میشه .
هیچ تیمی الان تو جزیره این طور با جون و دل بازی نمیکنه ، غیر از سوارز و جرارد بازیکن تاپی توی تیم نیست ، همه متوسط یا از متوسط مقداری بالاتر . ( بازیکنمون موقع تک به تک شدن و توی محوطه جریمه حریف اینقدر نتونست فاصلشو با توپ خوب تنظیم کنه که خورد زمین !!)
اما این هنر راجرزه که از این مجموعه بازیکنان طوری بازی میگیره که همه تیمها رو با اختلاف میبره ، واقعا روح امید و انرژی در تیم دمیده ...

suarez_3052612.jpg

.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
5 تا زدیم راحت 5 تا هم نزدیم!(+2 تا تیرک!)
کلا لندنو به اتیش کشیدیم اومدیم....:D
عالی بودن بچه ها،مخصوصآ هندو،سوارز،آلن،رحیم و فلانی...:heart:
ای کاش اون شوت اسکرتل هم گل میشد چون شب تولدش هم بود...:heart:
اگر بازم اماده بود ولی بازی نکرد،یه حس خیلی قوی از اول فصل بهم میگه اگر راهی بارسا میشه و حتی لیور ساخو رو به همین خاطر خرید!!!:wacko:
واسه این تو تابستون نداد اگر رو تا ببینه ساخو جا میوفته تو تیم یا نه و اینکه ژانویه با قیمت بالاتری بفروشتش!!!:);)
خودمونیم یه پا پیشگو هستم واسه خودما!!!خخخخخ
ریالم باید بدونه اگه قیمت بیل و کلنگ 100 میلیونه سوارزو زیر 150 تا نمیدیم!:Dتازه اگه به این هم بدیم!!!:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته لیورپول تو بازی با تیمهای بزرگ دچار مشکل میشه. نمونه اش جلو ارسنال که اصلا خوب بازی نکردن.

ولی تو بازیهای دیگه واقعا عالی بازی کرده و من واقعا 2 3 تا بازیشون رو دیدم لذت بردم.

منچستر ما رو میدونم 1 0 بردید تو زمین خودتون. گل رو هم اسکرتل زده بود.

الان غیر ارسنال و منچستر یونایتد با کدوم یک از بیگ 4 ها بازی کرده؟ با سیتی یا چلسی بازی کرده ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تبریک به دوستان لیورپولی، این فصل لیورپول زیبا بازی میکنه و سوارز بدون شک بهترین مهاجم حداقل 5 سال اخیر جزیرست. امیدوارم سهمیه سی ال رو بگیرن.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تبریک به دوستان لیورپولی، این فصل لیورپول زیبا بازی میکنه و سوارز بدون شک بهترین مهاجم حداقل 5 سال اخیر جزیرست. امیدوارم سهمیه سی ال رو بگیرن.

سهمیه چیه ، سهمیه کیه ، ما جام میخواهیم ...

الان غیر ارسنال و منچستر یونایتد با کدوم یک از بیگ 4 ها بازی کرده؟ با سیتی یا چلسی بازی کرده ؟

چیزی که من میبینم این تحلیل ها و مقایسه ها رو پس میزنه و بهم میریزه .
بازم میگم این تیم اگه شرایطش تغییر زیادی نداشته باشه قهرمانه ...

.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
ما سالی که با اختلاف4امیتاز دوم شدیم منچستر چلسیو دبل میکردیم اما این تاتنهام بازیه باخته رو تو خونش تو 5دقیقه برد!

همونایی که میگفتن ما اروپاهم نمیریم و...الان بره سیتی دارن رجز میخونن :eek: کولن ما ایرانی ها عادت داریم همه رو لــــــه کنیم تا از خودمون راضی باشیم

بالا