• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
جوری تاتنهام ُ ترکوندیم که ویاش بواش امروز اخراج شد!!
جام امسال مال ِ ماست و لا غیر! بعد از 8 سال تو وایت هارت لین برنده شدیم، اونم تو نبود کاپیتان.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از خبر تمدید قراردادش شوکه شدم!!! خیلی سریع اتفاق افتاد!
و یه جورایی هم خوشحال شدیم چرا که اگر قرار بود زا لیورپول بره می رفت به رئال و این برای لیگ برتر خیلی خوب نبود! حالا لیورپول از مدعیان قهرمانیست!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
سوارز امروز خیلی بهتر از بازی‌های قبل بازی کرد، با این که دو گل بیشتر نزد ولی عالی بود!
لیورپول 3 کاردیف سیتی 1
لیورپول فعلا در رده اول جدول قرار میگیره تا ببینیم آرسنال با بازی سخت فردا چه میکنه
سوارز 12 بازی و 19 گل...YNWA

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از خبر تمدید قراردادش شوکه شدم!!! خیلی سریع اتفاق افتاد!
و یه جورایی هم خوشحال شدیم چرا که اگر قرار بود زا لیورپول بره می رفت به رئال و این برای لیگ برتر خیلی خوب نبود! حالا لیورپول از مدعیان قهرمانیست!

همونطور که میدونید اصولا تمدید قرارداد همیشه به معنی موندن طولانی مدت نیست. خیلی از اوقات باشگاه ها برای کسب عواید مالی قرارداد بازیکن رو تمدید میکنند که موقع فروشش درآمد خوبی بدست بیارن و موجب جدایی بازیکن بصورت آزاد نشن.
بنظرم هنوزم احتمال انتقالش به تیم دیگه ای به قوت خودش باقیه.
سوارز فوق العادست.

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
عاقا یه 16ساله با استعداد پارسال تو تمیرن های لیور بود اون چی شد؟ مدتی ـه خبری ازش نی! اسمش یادم نمییاد بَبَختی!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
عاقا یه 16ساله با استعداد پارسال تو تمیرن های لیور بود اون چی شد؟ مدتی ـه خبری ازش نی! اسمش یادم نمییاد بَبَختی!
سوسو...فعلا انتقال قرضی خورده...بازیش خوب بود.
آقا در ضمن مقام اولی مون تثبیت شد! YNWA

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همونطور که میدونید اصولا تمدید قرارداد همیشه به معنی موندن طولانی مدت نیست. خیلی از اوقات باشگاه ها برای کسب عواید مالی قرارداد بازیکن رو تمدید میکنند که موقع فروشش درآمد خوبی بدست بیارن و موجب جدایی بازیکن بصورت آزاد نشن.
بنظرم هنوزم احتمال انتقالش به تیم دیگه ای به قوت خودش باقیه.
سوارز فوق العادست.
همینجوریش قیمتش رفته بود رو 50 میلیون پوند!!! حالا قیمت Buy Clausش طبق نوشته مطبوعات رفته رو 70 میلیون پوند!!! دستمزدش هم شده هفته ای 225 هزار پوند در هفته!!! و صحبت های خود سوارز مبنی بر اینکه حمایت بی نظیر هواداران از من باعث شد در این تیم بمانم!!!
حرفتو می فهمم و مصداق هم داره اما نه در مورد سوارز! سوارز اگر این فصل با لیورپول هم به جایی نرسه فصل بعد هم در این تیم خواهد ماند تا بعد ببینیم چه خواهد شد!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
همینجوریش قیمتش رفته بود رو 50 میلیون پوند!!! حالا قیمت Buy Clausش طبق نوشته مطبوعات رفته رو 70 میلیون پوند!!! دستمزدش هم شده هفته ای 225 هزار پوند در هفته!!! و صحبت های خود سوارز مبنی بر اینکه حمایت بی نظیر هواداران از من باعث شد در این تیم بمانم!!!
حرفتو می فهمم و مصداق هم داره اما نه در مورد سوارز! سوارز اگر این فصل با لیورپول هم به جایی نرسه فصل بعد هم در این تیم خواهد ماند تا بعد ببینیم چه خواهد شد!!
میگن بندی هم برای رفتن به رئال یا بارسا تو قراردادش هست!!! جزئیاتش رو نمیدونم البته!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
میگن بندی هم برای رفتن به رئال یا بارسا تو قراردادش هست!!! جزئیاتش رو نمیدونم البته!!!
فکر کنم تا 2016 قرارداد داشت! و تابستان بعدی می تونست با 40 میلیون یا بیشتر بره به رئال! ولی وقتی قراردادش را به این سنگینی تمدید می کنه یعنی خودش را مقید به باشگاه می دونه! و الان سرنوشتش دست باشگاه هست که بخواد بفروشنش یا نه!
این حرفا هم دیگه جو دادن های الکی هست!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فکر کنم تا 2016 قرارداد داشت! و تابستان بعدی می تونست با 40 میلیون یا بیشتر بره به رئال! ولی وقتی قراردادش را به این سنگینی تمدید می کنه یعنی خودش را مقید به باشگاه می دونه! و الان سرنوشتش دست باشگاه هست که بخواد بفروشنش یا نه!
این حرفا هم دیگه جو دادن های الکی هست!
سایت گل زده بود فکر نکنم!
جو دادن هست یا نیست نمیدونم ؛ ولی خیلی بعید نیست !!!
اصلاً همین تمدید 3 سال قبل از پایان قرارداد هم اندکی عجیبه!!!
شاید برای همچین بندهایی قراردادش رو تمدید کرده ، چون اصلاً نمیشه تصور کرد که سوارز اول فصل با اون مصاحبه هاش 3سال زودتر قرارداد بلندمدت ببنده ؛ در صورتی که هنوز هم به خواستش که چمپیونز لیگ هست نرسیده!!
در کل خواستم به این وضوحی که شما میگی هم نیست !!
به شخصه خودم اصلاً دوست ندارم همچین بازیکن مستعدی به رئال یا بارسا بره ولی خبری بود که خونده بودم!!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان با سیتی به نظرتون لیورپول چیکار میکنه؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
واسه شرط میخوام اگه نه که منم دلم میخواد ببره
به لیورپول 4 و نیم برابر میده!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
رحیم استرلینگ در سه بازی گذشته مجموعا 40 دقیقه بازی کرده و 3 گل زده...فیزیک بدنی زیاد خوبی نداره ولی واقعا موقعیت شناسه
در مورد سوارز بگم که اگر جان هنری طمع نکنه، براندون بدش نمیاد همچین موتور گلزنی‌ای رو تو تیمش داشته باشه

بازی با من سیتی و چلسی هم که اوج حساسیت و تعیین کننده سرنوشت تیمه.
به نظرم بازی با سیتی حتی سخت‌تر از چلسیه! از تیم ما کاپیتان مصدومه و از من‌سیتی زابالتا، ولی هندرسون تو بازی با تاتنهام خیلی خوب کار کرد و نشون داد میتونه تا برگشت کاپیتان وسط زمین ُ پوشش بده.
اگر لیورپول بتونه از مجموع این دو بازی 4 امتیاز بگیره میتونم بگم جزء 3 تیم اول شدن‌مون قطعیه...چیزی که بعد از رفتن بنیتز دیگه بهش نرسیدیم. در آخر فراموش نشه که من مطمئنم اگر تیم کیفیتش رو حفظ کنه این فصل قهرمانیم YNWA

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
آقا تاپیک بحث فوتبالیه ها
باند شرط بندهای فوتبال ُ گرفتم...بیاین :))

آقا کجا می‌بندین اینا رو؟ تو اینترنت جای خاصی هست؟ البته من خودم اهلش نیستم برای یه محتاج میخواستم :D

بالا