از خبر تمدید قراردادش شوکه شدم!!! خیلی سریع اتفاق افتاد!
و یه جورایی هم خوشحال شدیم چرا که اگر قرار بود زا لیورپول بره می رفت به رئال و این برای لیگ برتر خیلی خوب نبود! حالا لیورپول از مدعیان قهرمانیست!
سوسو...فعلا انتقال قرضی خورده...بازیش خوب بود.عاقا یه 16ساله با استعداد پارسال تو تمیرن های لیور بود اون چی شد؟ مدتی ـه خبری ازش نی! اسمش یادم نمییاد بَبَختی!
همینجوریش قیمتش رفته بود رو 50 میلیون پوند!!! حالا قیمت Buy Clausش طبق نوشته مطبوعات رفته رو 70 میلیون پوند!!! دستمزدش هم شده هفته ای 225 هزار پوند در هفته!!! و صحبت های خود سوارز مبنی بر اینکه حمایت بی نظیر هواداران از من باعث شد در این تیم بمانم!!!همونطور که میدونید اصولا تمدید قرارداد همیشه به معنی موندن طولانی مدت نیست. خیلی از اوقات باشگاه ها برای کسب عواید مالی قرارداد بازیکن رو تمدید میکنند که موقع فروشش درآمد خوبی بدست بیارن و موجب جدایی بازیکن بصورت آزاد نشن.
بنظرم هنوزم احتمال انتقالش به تیم دیگه ای به قوت خودش باقیه.
سوارز فوق العادست.
میگن بندی هم برای رفتن به رئال یا بارسا تو قراردادش هست!!! جزئیاتش رو نمیدونم البته!!!همینجوریش قیمتش رفته بود رو 50 میلیون پوند!!! حالا قیمت Buy Clausش طبق نوشته مطبوعات رفته رو 70 میلیون پوند!!! دستمزدش هم شده هفته ای 225 هزار پوند در هفته!!! و صحبت های خود سوارز مبنی بر اینکه حمایت بی نظیر هواداران از من باعث شد در این تیم بمانم!!!
حرفتو می فهمم و مصداق هم داره اما نه در مورد سوارز! سوارز اگر این فصل با لیورپول هم به جایی نرسه فصل بعد هم در این تیم خواهد ماند تا بعد ببینیم چه خواهد شد!!
قرارداد رو اونطوری که Liverpool.tv گفت بند خاصی نداشت.میگن بندی هم برای رفتن به رئال یا بارسا تو قراردادش هست!!! جزئیاتش رو نمیدونم البته!!!
فکر کنم تا 2016 قرارداد داشت! و تابستان بعدی می تونست با 40 میلیون یا بیشتر بره به رئال! ولی وقتی قراردادش را به این سنگینی تمدید می کنه یعنی خودش را مقید به باشگاه می دونه! و الان سرنوشتش دست باشگاه هست که بخواد بفروشنش یا نه!میگن بندی هم برای رفتن به رئال یا بارسا تو قراردادش هست!!! جزئیاتش رو نمیدونم البته!!!
سایت گل زده بود فکر نکنم!فکر کنم تا 2016 قرارداد داشت! و تابستان بعدی می تونست با 40 میلیون یا بیشتر بره به رئال! ولی وقتی قراردادش را به این سنگینی تمدید می کنه یعنی خودش را مقید به باشگاه می دونه! و الان سرنوشتش دست باشگاه هست که بخواد بفروشنش یا نه!
این حرفا هم دیگه جو دادن های الکی هست!
دوستان با سیتی به نظرتون لیورپول چیکار میکنه؟
اور 3.5!؟؟واسه شرط میخوام اگه نه که منم دلم میخواد ببره
به لیورپول 4 و نیم برابر میده!