امره چان هافبک دفاعی جوان و آینده دار آلمانها رو جذب کردیم.
بعد از ریکی لمبرت و آدام لالانا از ساوتهمپتون سومین خرید تابستانی لیورپول هستش.
بعد از ریکی لمبرت و آدام لالانا از ساوتهمپتون سومین خرید تابستانی لیورپول هستش.
لمبرت : 4 میلیون ؛ یه قیمت عالی برای سومین پاسور لیگ
چان : 10 میلیون ؛ فقط میتونم بگم یه شکار بزرگ و نیاز اصلی تیم یعنی هافبک دفاعی. امیداورم فوتبالش در کنار جرارد تکمیل شه و 100 میلیون بدیم به لاشخورای فوتبال.
لالانا : 23 میلیون ؛ بحث در مورد ایشون هستش ؛ بازیکنی که یه فصل میدرخشه اصولا زیر 10 میلیون فروش نمیره ؛ بازیکنی که تیم ملی دعوت میشه هفت هشت میلیون رو قیمتش میاد. اینم در نظر بگیریم که آدام کاپیتان و سوپر استار تیمش بود پس ساث یه قیمتی هم بابت این مورد اضافه میکنه. و کلا بازیکنای انگلیسی گرون قیمت هستن.
تاکید میکنم منه هوادار چیکار به قیمت بازیکنا دارم ؛ این انتخاب سرمربی بوده و خرید مدیر باشگاه از دارایی های باشگاه . بجای این کار عبث تمرکز میذارم رو شمردن تعداد جامهایی که قراره با اضافه شدن بازیکنای با کیفیت به دست بیاریم. همین بس که این فصل راجرز رو هر کی دست گذاشت به تیم اضافه شده و راضی کنندس.
کاش باشگاه برا فروش بازیکنا هم برنامه ای داشت ؛ سه سااله اسعیدی رو داریم ؛ دو ساله بورینی رو داریم ؛ سه ساله کواتس رو داریم. آسپاس و امثالهم که کیفیتشون در سطح لیورپول نیست. خیلی های دیگه. اصولا هر خریدی که با اقبال هوادار روبرو نشده موفق نبوده... کوتی و استوریج رو از اولش شکار بزرگ میدونستیم و خوشال بودیم سوارز رو 23 میلیون روش چقدر مانور دادیم. یا ساخو دو دل بودیم و هنوزم هستیم ... کانچسکی و پولسن و کیراکیوس و آسپاس هم وضعیت هوادار مشخص بود. آرزوی موفقیت رو داشتیم ها ولی خب ته دلمون میگفتیم ببین کیا دارن خرید میشن.
با فروش این بازیکنا میشه 30 - 40 میلیون به دست آورد و یه وزنه به تیم اضافه کرد. چمپیونز لیگ در پیش رو داریم و نیاز به دو بازیکن با کیفیت تو یه پست محسوسه.
میمونه وضعیت سوارز و پیشنهاد 87 میلیونی بارسا که در موردش حرفی نمیزنم ؛ چون تمایل به فروشش دارم و ممکنه نقد بشم تا آخر فصل