SAEED VS DARK
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 89
- لایکها
- 39
فردوسی پور هم لیورپولیه!
انتقالی که این تابستون بی صبرانه منتظرش بودم بالاخره انجام شد،بزن دست قشنگه رو....:general206:
Transfer news: Liverpool in talks to sign AC Milan striker Mario Balotelli | Football News | Sky Sports
سوپر ماریو لیورپولی شد...
فقط امیدوارم قراردادشو احمقانه نبندیم،با 15 میلیونم میلان بالو رو میفروخت،مطمئنم!!!(میگن 16 میلیون پونده که من به همین راضیم!)
استعداد این بشر حرف نداره،فقط مشکلش حاشیش هست که مطمئنآ تو لیورپول خیلی کمتر میشه،میگید نه نگاه کنید...
واقعآ اگه زیر 20 تا خریده باشیمش یه خرید هوشمندانه و موفق هست...
فالکائو بره به جهنم،مفت هم میدادن نباید میخریدیم،کسی که دلش با تیم نیست به هیچ دردی نمیخوره،بره ریال،جلو بارسا سوراخ شن حالشو ببره...
میخوام چیکار مهاجم 29 30 ساله رو اونم بالای 50 تا!مگه دیوونه شدیم!؟:general509:
دادن 50 60 تا به امثال فالکائو،بنزما و کاوانی و... خریت محض بود،لیورپول با این خرید به جمع مدعیان قهرمانی برگشت...
قبل از بالو مهاجم 6 دانگی جز استوریجِ مستعد مصدومیت نداشتیم ولی الان یه زوج فوق العاده داریم که حضرت استیوی،کوتینیو،رحیم و هندو رو هم به این زوج اضافه کنید،دیگه چه شود....:general504:
نه اتفاقآ چون تو خط حملمون جمع سیاه ها جمعه فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد!!!(بالو هم باهاشون ارتباط خوبی برقرار میکنه!!!فقط هر 3 خودخواهن که این کمی نگران کنندس!!!:general505از الان دارم میبینم توهین های نژاد پرستی ـه هواداران تیم حریف رو ب ماریو و قاطی کردن ماریو رو نه فقط ب خاطر اینکه سیاه ــــــــــه (سیاه پوست هم زیاد هست تو جزیره ) ب خاطر ـه سابقه ش عرض میکنم . .
هنوز جا دارن بره خرید؟ کولن تا کی وقت دارن خرید کنن؟
دادا قحطی هست دیگه!!!آخه مگه مهاجم قحطه!!؟
جمع کردن حاشیه های این مهاجم {بالوتلی} خیلی دردسر داره واسه لیورپول
ویرایش..........
اوه اوه اوتوئو رو هم میخان بیارن
گل بود به سبزه هم اراسته شد
زوج خوبی رو جذب کردید تبریک میگم بهتون