خب یه مروری داشته باشیم به این پنجره نقل و انتقالاتمون...
مجموع خریدها 115 و فروشها 83.5 و پولی که از جیب باشگاه خرج شده 31.5!!!
یه بازیکن قرضی خریدیم، 10 تا قرضی فروختیم!
پس احتمالا یه 4_5 میلیون هم از اینجا سود کردیم.
یعنی کلا 26_27 میلیون خرج کردیم
ضمن اینکه اگه بورینی حاضر میشد بره ساندرلند، 14 میلیون دیگه گیر باشگاه میومد. یا اگه السعیدی زودتر به استوک سیتی بله رو میگفت و دائمی فروخته میشد، بجای 1 میلیون ، 6_7 میلیون از انتقالش سود به باشگاه میرسید.
یعنی این هزینه 26_27 میلیونی میتونست به کمتر از 10 میلیون کاهش پیدا کنه...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من یه پنجره کاملآ معمولی و حتی رو به ضعیف داشتیم!!!تیمی که رفته لیگ قهرمانان باید حداقل نزدیک 60 70 تا خرج میکرد ولی با این نقل و انتقالاتی که بعضیاشون افتضاح بودن فقط 31 میلیون خرج کردیم!!!
فروختن ارزون بازیکنا(به جز سوا که حتی سوا رو هم وقتی به قیمت دیماریا و رودریگز نگاه میکنیم ارزون فروختیم!) و خریدهایی که بعضیاشون کمی گرون و بی دلیل بودن!
دادن 20 تا به مارکوویچ و لوورن از نظر من بی دلیل بود(مخصوصآ لوورن) چون واقعآ اگری که 3 میلیون فروختیمش:general503: چیزی ازش کم نداشت که هیچی ازش بهترم بود!فقط تفاوت سن داشتن که خب اگر هم سنش زیاد نبود و راحت 2 3 سال دیگه جواب میداد...
در کل بدترین اتفاقات فروش مفت اگر
و بعد از اون فروش مفت کلی(در حالی که باییید جانسون فروخته میشد!) و بقیه فروشهامون از جمله رینا هم مفت بود واقعآ...
اینجوری بگم در امر خرید خوب کار کردیم ولی در فروش اصلآ و بازیکنایی که باید فروخته میشدن رو نفروختیم و به جاش اگر دوست داشتنی و کلی رو مفت دادیم رفتن...
از فروش کولو توره(که پیشنهاد هم داشت)،جانسون،آسپاس(دائمی)،لوکاس و حتی آلن(چون در بهترین حالتش هم یه ستاره نیست!) من به شدت استقبال میکردم...:general710:
فروش اگر و خرید لوورن واقعآ واسه من قابل هضم نیست و شبیه کارهای ریال بود که دیماریا رو فروختن و خامس بچه رو جایگزینش کردن یا کروس رو گرفتن و آلونسو رو مفت دادن رفت بود!!!ما هم لوورن رو گرفتیم و اگر رو مفت دادیم رفت!!!
لوورن رو اصلآ گرون نگرفتیم ولی بی دلیل گرفتیم چون اومدن لوورن باعث رفتن اگر شد،اگه لوورن میومد و به جای اگر توره میرفت بهترین اتفاق ممکن بود!
ویرایش:امیدوارم بورینی که خوشبختانه مفت نفروختیمش رو هم بیشتر تو ترکیب ببینیم چون نشون داده دلش با لیورپوله...
در کل جا داشت هم در فروشها بسیار بهتر کار کنیم و هم در خریدها بیشتر خرج کنیم ولی امیدوارم با این خرید و فروشها بهترین اتفاقات برامون رخ بده...
منکه آینده روشنی پیش روی لیورپول میبینم...