• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
آقا من چند وقت نبودم، من نباشم این جا باید بشه برهوت؟ شلوغش کنید بابا
از الان فقط منتظر بازی با رئالم. ترافیک مکفی خریدم میخوام بازی رو از ESPN ببینم.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنی خدا وکیلی باید بالو بره پیش مدافعین QPR گل زدن یاد بگیره!!!:D:general304:
عجب بازی ای بود،چه کرد رحیم(نیمه دوم!) و کوتی:general206: و چه ها نکرد بالوتلی!!!واقعآ دیگه کم کم دارم به طلسم شدنش شک میکنم،آخه مگه میشه از اینقدر موقعیت یکیش گل نشه!!!:general210:
و ضعف خط دفاع که QPR هم واسمون شاخ شده بود و هر حملشون بوی گل میداد!!!واقعآ دفاع تیمی این تیم مریضه و خیلی راحت جا میمونه!!!انریکه سر هر 2 گل مخصوصآ گل دوم شاهکار کرد اصلا!!!بازی با ریال باید از مورنو استفاده کنه چون انریکه نشون داد توانایی تنهایی به گاج دادن کل زحمات تیم رو داره!:general208:
مینیوله هم عالی بود و هیچ خرده ای بهش وارد نیست،بدترین هامون اول انریکه و بعدش بالوتلی بودن که بالوتلی هنوزم بدشانسی گریبانش رو گرفته و ول کنشم نیست،ایشالا بازی با ریال بالاخره ولش میکنه!:)

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
استوریج امشب نمیرسه اون ک هیچ

ولی تا کی مصدومه؟

ب دلم افتاده که

troll_football_image_bae6b4485da449ce7727363268a4b891.jpg

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
:D

تیمی ک شانس سعود از گروهش در هاله ای از ابهامه و تیمی ک اصن نیست تو این دوره از مسابقات فَن و پنکه هاش چی میگن:D

کدومتون تو تاریخ تون توانایی برد100% مقابل رئال رو داشتید و با تفاضل/؟:دی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
تیم خوب ریده خوب!
لینکر و رئیس هم درگیری لفظی پیدا کردن. اصلا اوضاع مساعد نیست، امیدوارم بازی چلسی رو نبازیم حداقل.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
liverpool-chelsea-anfield-preview-premier-league-jose-mourinho-brendan-rodgers_3225716.jpg

از جرارد و استوریج خبری نیست ، در مقابل چلسی با شورله و دروگبا و فابرگاس و هازارد !!
لیورپول فردا یا نمیبره یا از اون بردهای حماسه وار بدست میاره .

.

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
فروش سوارز و افت جرارد لیورپول رو نابود کرد. حیف.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
درمورد بازی آخر:
ناداوری چلسی رو نجات داد واقعا. حق ما اگر بگیم برد نبود دیگه یه مساوی بود با اون دو تا پنالتی که گرفته نشد.
تیم فعلا در بحرانه! راجرز دوباره داره سعی میکنه با اون مهاجم تیم ملی بلژیک قرارداد ببنده ولی اینا مشکل خط حمله رو حل نمیکنه.

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
خوب لحظاتی پیش بازی منچستر هم باختیم 3 بر 0 !
دفاع تیم پر اشتباه . بالوتلی یه تیکه زباله . 4 توپ 100 درصدی رو از دست داد. استرلینگ هم امروز خیلی بد بود. موقعیت های طلایی رو از دست داد.
لیورپول امسال کجا لیورپول سال قبل کجا .
ما از بی کسی ضربه میخوریم. بازیکن های معمولی درجه پائین باید هم در مقابل خرج های آنچنانی منچستر این طوری ببازن.
هر چی پول بدی آش میخوری .
وقتی زباله ای به نام بالوتلی بخری همین میشه

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
آقا عجب وضع کسشری. یه طوری شده که باید از مساوی گرفتن تو دقیقه 96 جلو آرسنال اونم تو آنفیلد خوشحال باشیم
راجرز واقعا بد خرید کرده و همین دلیل مکفیه که ببنده بره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حقمون بیشتر از مساوی بود ، با این بازیکنهای داغون خوب حمله کردیم و مالکیت توپو در اختیار داشتیم ، آرسنال هم بیشتر خوش شانس بود تا شایسته ی مساوی ...

یه مقدار شانس یارمون بود بجای 1 امتیاز 3 امتیاز داشتیم ، فکر کنم بعد این تیم بتونه نفسی بکشه و تقریبا بیوفته روی غلتک ، باید به راجرز اعتماد کرد ، با یکی دو خرید تو ژانویه میشه فصل آبرومندی رو سپری کرد ، رسما غیر از اسکرتل ، کوتینیو و جرارد بازیکنی نداریم ...

بالوتلی برای ما مهاجم نخواهد شد ،
همین اول فصلی گفتم که بعدا گله ای نباشه ،
با اون بی انگیزگی خاصی که تو سبک بازیش هست من موندم چطور اصلا خریداری شده ، خیلی بعیده که بتونه موفقیتی داشته باشه .

.

s%20%289%29.gif

.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
بابا خرید بالوتلی، نخریدن یه دروازه بان درست درمون، خرید مارکویچ، اون همه پول بابت لاورن. اینا همه کار راجرزه دیگه، انصافا پول فروش سوارزو آتیش زدیم قشنگ
تیم تموم کننده نداره اصلا. راجرز هم تا نتیجه نمیگیره مصاحبه بعد بازی میگه استوریج مصدومه و بلا بلا بلا، بابا مصدومیت پیش میاد، نباید یه آلترنتیوی، پلن بی ای چیزی داشته باشی؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خریدا که دست راجرز نیست گذشت اون زمونا که خرید ها دست مربی بود الان نقش مشورتی دارن فکر کنم تو لیگ برتر فقط ونگر باشه که نقل و انتقالات دستشه
ولی در کل من راجرز رو مربی نمیدونم پارسالم به خاطر زوج استوریج و سوراز بود که خوب کار کرد همون پارسالم لیورپول کیسه گل شده بود و با گل زدن جبران میکردن امسالم همین طور فقط گل دیگه نمیتونن بزنن

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ضمنا حالا شما نبینین جلو منچستر و آرسنال خوب موقعیت ایجاد میکنیم، حمله ها خطرناکه (حالا کاش همینا هم گل میشدن)، این دو تا تیم تو دفاع مشکل اساسی دارن. بازی جلوی سیتی و چلسی آبرو ریزی بود قشنگ. کلا اکثر بازی‌های تیم از اول فصل رو دیدم، برنامه خوبی نداریم. از اون بدتر تو زدن ضربه آخر قشنگ اوتیم.

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
بابا خرید بالوتلی، نخریدن یه دروازه بان درست درمون، خرید مارکویچ، اون همه پول بابت لاورن. اینا همه کار راجرزه دیگه، انصافا پول فروش سوارزو آتیش زدیم قشنگ
تیم تموم کننده نداره اصلا. راجرز هم تا نتیجه نمیگیره مصاحبه بعد بازی میگه استوریج مصدومه و بلا بلا بلا، بابا مصدومیت پیش میاد، نباید یه آلترنتیوی، پلن بی ای چیزی داشته باشی؟

خریدا که دست راجرز نیست گذشت اون زمونا که خرید ها دست مربی بود الان نقش مشورتی دارن فکر کنم تو لیگ برتر فقط ونگر باشه که نقل و انتقالات دستشه
ولی در کل من راجرز رو مربی نمیدونم پارسالم به خاطر زوج استوریج و سوراز بود که خوب کار کرد همون پارسالم لیورپول کیسه گل شده بود و با گل زدن جبران میکردن امسالم همین طور فقط گل دیگه نمیتونن بزنن

متاسفانه درد لیورپول فقط راجرز نیست.
مشکل ضعف مدیریتی هم هست. مدیریت باشگاه عملا با دستمزد بالا دادن مخالف شدید هست. یکی از عمده دلایلی که سوارز لیورپول رو اون هم در آستانه لیگ قهرمانان اروپا ترک کرد این بود که رئسای باشگاه مخالف دستمزد بالا هستن.
انگار که تیم مونیخ 1860 دستشونه. اصلا ملاحظه بزرگی لیورپول رو ندارن.
وگرنه صد در صد فالکائو رو میشد خرید.
صد در صد پیتر چک رو میشه خرید.
صد در صد امثال آرتور ویدال رو میشه گرفت.
منتهی فقط میخوان از آب کره بگیرن.

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
عجب بازی شد بازی امروز. من طرفدار چلسی هستم ولی تو این بازی دوست داشتم لیورپول ببره.

بالا