• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دوستان خودتونو ناراحت نکنین،اگه راجرز حماقت دیگه ای تو این پنجره نقل و انتقالات نکنه و با خرید 1 دروازه بان خوب(همین والدز بهترین گزینه هست!) و یه هافبک دفاعی خوب(هنوزم حسرت سانگ رو میخورم،خیلی به دردمون میخورد و میخوره،خیییییلی!!!) و فروختن(بیرون انداختن) بازیکنایی مثل آلن و لمبرت و 100 البته مهمترین نکته بازگشت استوریج تیم قشنگ به روال خوبش برمیگرده و بین 4 تا تیم که سهله میتونیم به راحتی سوم بشیم!!!
بالوتلی هم خیلی زوده بخواد بره و هنوز باید بهش فرصت داد،دیگه هممون شاهدیم که بیچاره تو لیگ طلسم شده و هر کاری میکنه توپاش گل نمیشه!1گل بزنه و این ابر سیاه از رو سرش بره کنار گلهای بعدی از راه میرسه و مطمئنآ با 20 میلیون مهاجمی بهتری نمیشه و نمیشد خرید،نبود استوریج هم خیلی تو ناکامی بالو تاثیر گذاشته،استوریج بیاد ببینید کی گفتم بالو هم میوفته رو غلطک...:);)
فقط بازم میگم امیدوارم حماقت نکنیم تو این پنجره و خبر حتی پیشنهاد به بعضی بازیکنا شایعه باشه!مثلا 65 میلیون پوند به کسی مثل بنزما دادن دیگه خریتی هست که تیمی رسمآ به گاج میده و امیدوارم اگه قراره همچین خرجهایی بشه صرف خرید بازیکنی بشه که واقعآ استحقاقش رو داره...(کریم نهاتش نهایتش همون 25 30 تا میارزه وقتی وقتی کاستا با 35 تا خریده میشه!!!!)
لورن و مارکوویچم کم کم را میافتن...
کلا یه هافبک دفاعی خوب با یه دروازه بان اضافه شه مشکل آنچنانی نداریم!!!حالا اگه لمبرتم فروخت یه مهاجم 25 30 تایی هم میشه گرفت که دیگه عالی میشه...
------------------------------------
خلاصه نباید ترکیب تیم زیاد دستکاری بشه و با همین ترکیب و بازگشت استوریج یکی از بهترین و قوی ترین تیمهای جزیره ایم...:general206:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بر عکس من میگم باید هافبک تهاجمی خریده بشه یا حداقل هافبک کناری دونده با سانترهای دقیق .
پیتر چک گزینه بهتری نسبت به والدز هست ، هر چند قیمت والدز کمتر باشه ولی چک مطمئن تره .
با اومدن استوریج مسلمه که اوضاع بهتر میشه ولی با پسرک سیه چرده و یاقی ایتالیایی موافق نیستم ، اصلا گروه خونش به لیورپول نمیخوره .
امروز بازی من یو و تاتنهام رو میدیدم ، پارسال با تاتنهام چه کردیم ، از چپ و راست حمله میکردیم و گل میزدیم ، بعد اون نتیجه سنگین مجبور شدن مربی رو عوض کنن ، ...

به راجرز امیدواریم !

.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
نه دادا،هافبک تهاجمی به حد کافی داریم،یه هافبک دفاعی خوب و مطمئن خریده بشه از استیوی هم میشه تو اون پست استفاده کرد،اگه بخوایم بازیکن هجومی بخریم باید 1 فوروارد خوب بخریم(کریم نه هااااااا) که اگه گوش شیطون کر استوریج خوب بشه و دیگه مصدوم نشه نیازی به اینم نیست!
مشکل ما تو هافبک دفاعی هست و باید با 2 هافبک دفاعی خوب بازی کنیم،مخصوصآ تو بازی با تیمهای قوی!(من هنوزم نظرم رو سانگ هست،خدا بگم راجرزو چیکار کنه که بارسا مفت میداد بازم نگرفتش،حتی قرضی هم نگرفت!با اینکه هر نفهمی هم جاش بود میفهمید مشکل ما تو هافبک دفاعی هست و از آلن بازیکن درنمیاد واس ما!:general210::general211:باز خدا پدر لوکاس رو بیامرزه چند بازی هست یه سر و سامون نصفه نیمه داده به این قسمت!)
چک رو هم چلسی عمرآ نمیدتش به ما و بده هم سلاخیمون میکنه،همین والدز بیاد عالیه،من هنوزم به مینیوله اعتماد دارم و فقط واسه تلاش بیشتر این والدزم گفتم،حتی به نظرم مربی دروازه بانامون عوض بشه بهتر از اومدن هر دروازه بانی هست چون مقصر اصلی و مشکل از ایشونه نه رینا و مینیوله و دروازه بان بعدی!!!:|
بالوتلی هم تنهاست و با این سبک بازی لیورپول سازگار نیست ولی استوریج بیاد بالو هم خیلی بهتر میشه وضعیتش...
همین امسالم تاتنهامو له کردیم،آخرین بازی بود استوریجو داشتیم!!!:general505::(:general503:
بعد این اتفاقات حاضرم 3 4 تا از بهترین بازیکنامون 1 جا مصدوم بشن ولی استو نه!!!:(

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من هنوزم نظرم رو سانگ هست،خدا بگم راجرزو چیکار کنه که بارسا مفت میداد بازم نگرفتش،حتی قرضی هم نگرفت!

سانگ تموم شد رفت :دی
چیزی به اسم آلکس سانگ دیگه ازش نمونده بود ، یه بازیکن بی اثر و کندی شده بود که تو هیچ پستی نمیشد ازش استفاده کرد ، من بازیهاش رو میدیدم ....
اگه مفتی هم میدادن خریدش اشتباه بود ، تو این مورد 1% هم شک نکن ...

.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سانگ تموم شد رفت :دی
چیزی به اسم آلکس سانگ دیگه ازش نمونده بود ، یه بازیکن بی اثر و کندی شده بود که تو هیچ پستی نمیشد ازش استفاده کرد ، من بازیهاش رو میدیدم ....
اگه مفتی هم میدادن خریدش اشتباه بود ، تو این مورد 1% هم شک نکن ...

.
تو کندیش بحثی ندارم درسته کنده ولی من از بازیش خوشم میومد و میاد،حالا باشه سانگ نشد یه بازیکن دیگه!
ام ویلا رو هم یه زمانی میخواستیم بگیریم رفت اینتر،اون چطوره الان!؟
اصلا چرا به این کان خودمون فرصت بیشتری نمیده!؟:|

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
عجب بازی ای بود ... بسی شادمان گشتیم ،:android01:
این نوع پرس حریف و همچنین بازی بدون توپ بازیکنان موقعی که صاحب توپ هستیم از بهترین شگردهای راجرز هست که تو تیم جا انداخته و خدا رو شکر بازیکنها هم چون اکثرشون جوون هستن تا دقیقه آخر اجرا میکنن .
اصلا جا انداخته که بر عکس اکثر تیم ها بازیکنها موقعی که توپ رو میگیرن به جای بردن بیهوده بازی به کناره ها ، رو به جلو حرکت کنن . چه موقعیت های خوبی که تو این حرکات خلق نمیشه ، کم کم اون تیم پارسال داره نشانه هاش هویدا میشه .
از لالانا هم انتظار نداشتم اینقدر خونسرد و حرفه ای گل بزنه ، جای امیدواری داره ... رحیم هر چی زد بد شانسی آورد ، شبش نبود ، فقط به داور اعتراض میکرد ...

77295.jpg

77293.jpg

اینم گل به خودی جناب شلوی ...

77297.jpg

جرارد هم نیمه اول داشت گرم میکرد که وقتی نتیجه بدست اومد دیگه نیاوردش ، بالوتلی هم چند تا موقعیت خوب داشت که طبق معمول با بی میلی و کندی از دستشون داد ...
جالبه تو جدول جای سوانسی رو گرفتیم رفتیم 8 ام ...

.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
LFC team v Leicester: Mignolet, Toure, Sakho, Can, Moreno, Henderson, Gerrard, Lucas, Coutinho, Lallana, Sterling

Confirmed LFC subs v Leicester: Ward, Lovren, Lambert, Manquillo, Borini, Markovic, Ojo

بالو چرا نیست!!!؟یعنی رفتنیه!؟این بازی بهترین فرصت واسه شکستن طلسمش بود که!!!:general505:
توره رو کجای دلمون بزاریم،این بابا دیگه آخر خطه چرا راجرز دست از سرش برنمیداره،اگه قرار بود توره فیکسمون باشه پس واسه چی 25 میلیون دادیم واسه لوورن!؟اگر دوست داشتنی چرا رفت!؟:((جاش خیلی خالیه،اولین گل سال 2014 رمون رو هم به ثمر رسوند،این بار ببینیم اولین گل سال 2015 رو چه کسی خواهد زد!)یعنی در حد این توره سوتی هم نبود!؟:general106:
کلا این راجرز آدم خیلی عجیبیه!!!اونم عجیب از نوع بد و اعصاب خورد کنش!این بازی بالو یا بورینی یکیشون باید فیکس میبودن و به رحیم یا لالانا حداقل 1 نیمه استراحت میداد!!!
اگه ببریم با تیم سوم جدول فقط 6 امتیاز فاصله خواهیم داشت،به امید یه بازی خوب همراه با برد...
تنها نکته مثبت بازی امشب بازگشت حضرت استیوی و بازی نکردن مانکیو هست که عملا خنثی هست!!!

Last edited by a moderator:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خاک عالم تو سرت راجرز،2 امتیاز مفت دیگه سر لجبازیهات پرید...:|
حیف و 100 حیف!!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
تو یک دقیقه دو تا گل خوردن. خدا کنه پرین رو بخرن دروازه مون بیمه شه حداقل.
هرچی میکشیم از دفاع و دروازه می‌کشیم. خط دفاع اصلا با هافبک هماهنگ نیست، همه توپ‌ها هم اینجوری خراب میشه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تو باد بازی خوب و پیروزی بازی با سوانسی بودن هنوز ... تیم جوون همینه ،
اگه مثل بازی قبل بازی میکردن با اختلاف فاحش برده بودیم نه اینکه با تیم ته جدولی مساوی کنیم اونم تو خونه ... تازه گلهامون هم جفت پنالتی ...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ای بابا چرا اینجوری کرد لیورپول:eek:
نیمه اول رو چک کردم 2-0 جلو بود بعد اومدم خونه اخبار گفت 2-2 دهنم وا موند
اگه میبرد 3مین برد متوالی میشد دیگه درسته؟ راحت میتونستید نزدیک بشید به تیمهای بالای جدول

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
استیون جرارد رسما اعلام کرد که در انتهای فصل 2014-2015 از تیم لیورپول جدا خواهد شد
وی در مصاحبه با LFC TV گفت این سخت ترین تصمیم در کل دوران بازی من بوده است اما فکر می‌کنم جدایی من از تیم در این برحه زمانی می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. در مورد آینده هیچ چیز کاملا مشخص نیست ولی مطمئنا روزی به لیورپول باز خواهم گشت و آماده خدمت دوباره به هواداران در هر پستی که تیم به من نیاز داشته باشد هستم. وی گفت این تصمیمی بوده که در ابتدای فصل با سرمربی و رئیس باشگاه مطرح کرده بودم و دلیل اعلام پیش از موعد آن را آمادگی بیشتر باشگاه و سایر بازیکنان برای پذیرش موضوع و همچنین جلوگیری از حاشیه‌سازی رسانه‌ای دانست.
استیون جرارد همچنین گفت از این لحظه تا آخرین بازی فصل همانند همیشه تمام تلاش و انرژی خودم را برای تیم خواهم گذاشت.
مصاحبه انگلیسی جرارد و راجرز:
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/177355-rodgers-gerrard-is-one-of-the-greatest

پیغام تصویری جرارد برای هواداران لیورپول

B6VVv9wCQAAXLH6.jpg

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
بدترین خبر فوتبالی عمرمو امروز شنیدم. فقط به خاطر جرارد طرفدار لیورپول شدم، از نظر من کامل ترین بازیکن ممکن بود، تو همه پست‌ها وظیفه شو به بهترین نحو انجام می‌داد. تو بدترین شرایط تیم پیشنهاد چلسی رو رد کرد و با اون مصاحبه معروفش دهن همه تیم‌ها رو بست. اگر فینال استانبول میلان آنچلوتی رو بردیم بخش خیلی زیادیش تاثیر جرارد بود.
این که تصمیم به جدایی تو این مقطع گرفته هم نشون از بزرگیش میده به نظر من. راحت می‌تونست تا پایان دوران بازیش تو لیورپول بمونه ولی مطمئنا این جدایی یه تغییر و تحول اساسی توی تیم صورت میده.
خداحافظ کاپیتان دوست داشتنی.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این که این همه مونده، تا آخرش بمونه دیگههههههههههههههههههههههههههه

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
نرو:|
البته در تاریخ زیاد داشتیم بازیکنی ها بزرگ همچین خبرهایی دادن ولی تعداد کمی واقعا رفتن . البته جرارد احتمالا جرارد حس میکنه آخرای فوتبالش ـه و میخواد تنوعی بده :( و دوباره برگرده

اگه تیمهای ثروت یکی مثل جرار داشتن اینقدر میریختن ب پاش . بسوزه پدر نداری:(

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
مصاحبه جرارد رو دیدم. رسما اعلام کرد که پایان فصل به امریکا میره ولی نگفت قراره برای کدوم تیم بازی کنه.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
تورس برگشت اتلتیکو
والدز رو منچستری خرید که عملا بهش هیچ احتیاجی نداره
اوریگی هم که فعلا تق و لقه

خاک بر سر هنری و ایر بکنن که معلوم نیست برنامه شون چیه واقعا.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
عجب گلری داریم انصافآ!!!:D
ولی من اصلا نمیدونم چرا هر کاری میکنم از این مینیوله بدم بیاد نمیاد و هنوزم بهش اطمینان کامل دارم،فقط بازی با پاش رو دوست ندارم،اصلا دقیق نیست اصلا!!!:general210:
بالاخره نیهایت بعد 25 30 بازی استاد راجرز فهمید از لازار کجا بایستی بازی بگیره،واقعآ امروز عالی بود لازار و منو به خودش امیدوار کرد...:)(حیف اون شوت استثنایی که زد و گل نشد فقط!:()
نبود استرلینگ و حضور بورینی در ترکیب اصلی هم از دیگر نکات جالب توجه بازی بود!!!حضرت کاپیتان هم انگار یه آسیب دیدگی جزئی پیدا کرده،ایشالا که چیز خاصی نیس...:general504:
داور نکبت هم که 2 3 تا پنالتی واضحمون رو نگرفت و اگه میگرفت خیلی راحت تر بازی رو میبردیم،هنوزم تو زدن ضربه آخر ضعف داریم که ایشالا با بازگشت استو از هفته آینده یا هفته بعدیش این مشکل هم رفع میشه...;)
خلاصه روزهای خوبه لیورپول در راهه،امروزم جز بازی با پای ضعیف مینیوله و شوتهای ضعیف کوتی از هیچ کدوم از بازیکنا ناراضی نیستم...

بالا