دادا نیومده کجا برن!؟
(به اونایی که امسال اومدن باید حداقل تا پایان فصل فرصت داد!)
با فروش هر 2 هم مخالفم،مورنو که بد نبوده و هر چی باشه از انریکه بهتره،بالو هم فعلا اصلا شرایطی براش مهیا نشده،بعد اومدن استوریج بالو هم خیلی بهتر میشه وضعیتش...
کلا الان بازیکن اضافه ای نداریم که بفروشیم،البته میشه اگه پیشنهادی برای توره،گلن،انریکه و آلن بود بررسیش کرد مخصوصآ که قرارداد 3 تای اول تابستون آینده تموم میشه و بازیکن آزاد میشن و بشه همین الانم یه پولی از فروششون به جیب زد عالیه!!!
در مورد خرید هم فقط اگه بازیکن مناسبی بود میتوینم بخریم(عین سوارز،استوریج و کوتینیو که تو ژانویه و با قیمتهای خوبی خریدیمشون!) و البته یه دروازه بان خوب اگه تو دسترس باشه عالی میشه،من خیلی دوست دارم چک رو بگیریم ولی موریانه فک نکنم بزاره!!!
قرارداد چک با اتوبوسا تا کی هست!؟
در کل هیچ بازیکنی نگیریمم مطمئنم با این ثبات نسبی تاکتیکی که راجرز بهش رسیده و البته با بازگشت استوریج قطعا بین 4 تا تیم خواهیم بود!
ولی با اون امتیازهای مفتی که کیلویی هم از دست دادیم دیگه امیدی به قهرمانی نیست...:general505:
---------------------------------------------
فقط بحث خرید آربلوآ رو امروز دیدم خیلی تعجب کردم!!!:| تیم ما همین الانش 3 تا دفاع راست(که هر 3شون میتونن دفاع چپ هم بازی کنن!) و 2 تا دفاع چپ داره!!! الان آربلوآ بیاد اونو کجای دلمون بزاریم!؟
جالب اینجاس که از بین این 5 تا بازیکن شده هیچکدوم تو ترکیب اولیه نباشن!!!
و این اواخر هم اکثر اوقات فقط یکیشون تو زمینه!!!(اونم باز بودنش قطعی نیست!:|)