• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
من از 10 سالگي بازي هاي ليورپولو دنبال مي كردم يه طرفدار ليورپولي_استقلالي دو اتيشه هستم و با هيچ كدوم از تيما (بجز منچستر يونايتد و رئال مادرید) مشكلي ندارم و البته براي طرفداراي همه تيم ها احترام خاصي قائلم

:D
@JaroOBarghi

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
من از 10 سالگي بازي هاي ليورپولو دنبال مي كردم يه طرفدار ليورپولي_استقلالي دو اتيشه هستم و با هيچ كدوم از تيما (بجز منچستر يونايتد و رئال مادرید) مشكلي ندارم و البته براي طرفداراي همه تيم ها احترام خاصي قائلم

:D
@JaroOBarghi

4ساله تو این تاپیک پست میدی تازه یادت افتاده خودتو معرفی کنی :D

منم دقیقا Fayvorite هام مثل شماست!:D

+ اون دروازه بان ـه که اسمشو یاد نیست:| همونی که لباس های عج و جغ میپویشید تو یه روز دوتا بازی کرد! هم بره باشگاه ش هم بره اینگیلیس

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
@JaroOBarghi این بیوگرافی من نبود .. اسم و رسمت رو از توی نت کشیدم بیرون حال کردی خداییش ؟ :D

دستگاه اطلاعاتی آیدین رو کم نگیر پسر :D

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
السعیدی رو با مبلغ 4.7 میلیون پوند به الاهلی دادیم،معامله خوبی بود!!!:)
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/178043-reds-confirm-assaidi-permanent-deal
--------------------------------------------------------------------
فقط نفهمیدیم پنجره خریده یا فروش!؟:D
امیدوارم این آقای عام ل...ی چک رو بفروشه بهمون...:general210:
یه کاری کرده از چلسی ای که زمان دی متئو و حتی بعد صعود اون مدلی(شانسی ترین صعود تاریخ!) جلو بارسا دوست داشتم قهرمان بشه الان بدم میاد،البته نصف تنفر از شخصه نصف از تیم که باعث شده بشن یکی مثل ریال و یونایتد واسم...:general710: وگرنه در حالت عادی و جدا از هم مشکلی با هیچ کدوم ندارم!:D
خلاصه نیاز به یه دروازه بان داریم فقط،اونم نه نیاز جدی،فقط امیدوارم اگه قصد جذب دروازه بانی رو داریم یه درست و حسابیش یا حداقل جوون و آینده دارشو جذب کنیم نه امثال رومرو،موسلرا و سیلسن رو!
واسه موسلرا 20 تا خواستن!!!:eek:یعنی اگه خریدیمش خاک بدین بریزم سر خودمو و راجرز!!!:general106:
و البته امیدوارم بعد بازگشت استوریج اگه قرار باشه استو مصدوم شه 4 5 نفر هرکی میخواد باشه(جز حضرت استیوی!) به جاش مصدوم شن ولی استو سالم باشه!!!:(:general503:واقعآ نبودش کمر تیمو شکونده بود و با بازگشتش یه جون دیگه ای میگیریم...:general206:(فقط امیدوارم خیلی زود به شرایط آمادگی اول فصلش برگرده...:) )

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
دیگه آمارت دستمه :D

پ . خ کون ببینم کی داده دستت :D

السعیدی رو با مبلغ 4.7 میلیون پوند به الاهلی دادیم،معامله خوبی بود!!!:)
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/178043-reds-confirm-assaidi-permanent-deal
--------------------------------------------------------------------
فقط نفهمیدیم پنجره خریده یا فروش!؟:D
امیدوارم این آقای عام ل...ی چک رو بفروشه بهمون...:general210:
یه کاری کرده از چلسی ای که زمان دی متئو و حتی بعد صعود اون مدلی(شانسی ترین صعود تاریخ!) جلو بارسا دوست داشتم قهرمان بشه الان بدم میاد،البته نصف تنفر از شخصه نصف از تیم که باعث شده بشن یکی مثل ریال و یونایتد واسم...:general710: وگرنه در حالت عادی و جدا از هم مشکلی با هیچ کدوم ندارم!:D
خلاصه نیاز به یه دروازه بان داریم فقط،اونم نه نیاز جدی،فقط امیدوارم اگه قصد جذب دروازه بانی رو داریم یه درست و حسابیش یا حداقل جوون و آینده دارشو جذب کنیم نه امثال رومرو،موسلرا و سیلسن رو!
واسه موسلرا 20 تا خواستن!!!:eek:یعنی اگه خریدیمش خاک بدین بریزم سر خودمو و راجرز!!!:general106:
و البته امیدوارم بعد بازگشت استوریج اگه قرار باشه استو مصدوم شه 4 5 نفر هرکی میخواد باشه(جز حضرت استیوی!) به جاش مصدوم شن ولی استو سالم باشه!!!:(:general503:واقعآ نبودش کمر تیمو شکونده بود و با بازگشتش یه جون دیگه ای میگیریم...:general206:(فقط امیدوارم خیلی زود به شرایط آمادگی اول فصلش برگرده...:) )

حاجی این مورنو و بالوخیکی رو نمیخوان بدن بره؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
پ . خ کون ببینم کی داده دستت :D

حاجی این مورنو و بالوخیکی رو نمیخوان بدن بره؟
دادا نیومده کجا برن!؟:D(به اونایی که امسال اومدن باید حداقل تا پایان فصل فرصت داد!)
با فروش هر 2 هم مخالفم،مورنو که بد نبوده و هر چی باشه از انریکه بهتره،بالو هم فعلا اصلا شرایطی براش مهیا نشده،بعد اومدن استوریج بالو هم خیلی بهتر میشه وضعیتش...
کلا الان بازیکن اضافه ای نداریم که بفروشیم،البته میشه اگه پیشنهادی برای توره،گلن،انریکه و آلن بود بررسیش کرد مخصوصآ که قرارداد 3 تای اول تابستون آینده تموم میشه و بازیکن آزاد میشن و بشه همین الانم یه پولی از فروششون به جیب زد عالیه!!!
در مورد خرید هم فقط اگه بازیکن مناسبی بود میتوینم بخریم(عین سوارز،استوریج و کوتینیو که تو ژانویه و با قیمتهای خوبی خریدیمشون!) و البته یه دروازه بان خوب اگه تو دسترس باشه عالی میشه،من خیلی دوست دارم چک رو بگیریم ولی موریانه فک نکنم بزاره!!!:( قرارداد چک با اتوبوسا تا کی هست!؟
در کل هیچ بازیکنی نگیریمم مطمئنم با این ثبات نسبی تاکتیکی که راجرز بهش رسیده و البته با بازگشت استوریج قطعا بین 4 تا تیم خواهیم بود!:);)
ولی با اون امتیازهای مفتی که کیلویی هم از دست دادیم دیگه امیدی به قهرمانی نیست...:general505:
---------------------------------------------
فقط بحث خرید آربلوآ رو امروز دیدم خیلی تعجب کردم!!!:| تیم ما همین الانش 3 تا دفاع راست(که هر 3شون میتونن دفاع چپ هم بازی کنن!) و 2 تا دفاع چپ داره!!! الان آربلوآ بیاد اونو کجای دلمون بزاریم!؟
جالب اینجاس که از بین این 5 تا بازیکن شده هیچکدوم تو ترکیب اولیه نباشن!!!:Dو این اواخر هم اکثر اوقات فقط یکیشون تو زمینه!!!(اونم باز بودنش قطعی نیست!:|)

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
دادا نیومده کجا برن!؟:D(به اونایی که امسال اومدن باید حداقل تا پایان فصل فرصت داد!)
با فروش هر 2 هم مخالفم،مورنو که بد نبوده و هر چی باشه از انریکه بهتره،بالو هم فعلا اصلا شرایطی براش مهیا نشده،بعد اومدن استوریج بالو هم خیلی بهتر میشه وضعیتش...
کلا الان بازیکن اضافه ای نداریم که بفروشیم،البته میشه اگه پیشنهادی برای توره،گلن،انریکه و آلن بود بررسیش کرد مخصوصآ که قرارداد 3 تای اول تابستون آینده تموم میشه و بازیکن آزاد میشن و بشه همین الانم یه پولی از فروششون به جیب زد عالیه!!!
در مورد خرید هم فقط اگه بازیکن مناسبی بود میتوینم بخریم(عین سوارز،استوریج و کوتینیو که تو ژانویه و با قیمتهای خوبی خریدیمشون!) و البته یه دروازه بان خوب اگه تو دسترس باشه عالی میشه،من خیلی دوست دارم چک رو بگیریم ولی موریانه فک نکنم بزاره!!!:( قرارداد چک با اتوبوسا تا کی هست!؟
در کل هیچ بازیکنی نگیریمم مطمئنم با این ثبات نسبی تاکتیکی که راجرز بهش رسیده و البته با بازگشت استوریج قطعا بین 4 تا تیم خواهیم بود!:);)
ولی با اون امتیازهای مفتی که کیلویی هم از دست دادیم دیگه امیدی به قهرمانی نیست...:general505:
---------------------------------------------
فقط بحث خرید آربلوآ رو امروز دیدم خیلی تعجب کردم!!!:| تیم ما همین الانش 3 تا دفاع راست(که هر 3شون میتونن دفاع چپ هم بازی کنن!) و 2 تا دفاع چپ داره!!! الان آربلوآ بیاد اونو کجای دلمون بزاریم!؟
جالب اینجاس که از بین این 5 تا بازیکن شده هیچکدوم تو ترکیب اولیه نباشن!!!:Dو این اواخر هم اکثر اوقات فقط یکیشون تو زمینه!!!(اونم باز بودنش قطعی نیست!:|)

من شکی در خوب بودن بالو از لحاظ فوتبالی ندارم ولی میترسم حواشی و دردسرهاش گربیان تیم بشه!اینجور بازیکنهای Sniper و فیزیکی ب درد من سیتی و چلسی میخوره نه تیمی که Overal ـه Speedش 85 ـه (ب نقل از فیفا15:D ) .احساس میکنم تو بازیهایی که تو زمین بوده از همه کمتر دوییده . امروز فیفا 15 یه خبر و یه عکسی از جرارد گذاشته بود کپچر کردم ولی یادم رفت بریزم تو فلش! فقط اون تیکه Galaxy Spurs شو یادمه

ولی در خوب بودن مورنو شک دارم:D آربلوآ هم پیر و کسل کننده شده! خودش هم ریشه کلی حواشی هاست همون قضیه آربلوآ و کاسیاس

با رفتن جرارد یکی باید عین سامی هیپیا پیدا کنن:|

داویده سانتون رو نمیفروشن؟ خوب ب نظر میرسه فک نکنم قیمتش هم بالا باشه!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من شکی در خوب بودن بالو از لحاظ فوتبالی ندارم ولی میترسم حواشی و دردسرهاش گربیان تیم بشه!اینجور بازیکنهای Sniper و فیزیکی ب درد من سیتی و چلسی میخوره نه تیمی که Overal ـه Speedش 85 ـه (ب نقل از فیفا15:D ) .احساس میکنم تو بازیهایی که تو زمین بوده از همه کمتر دوییده . امروز فیفا 15 یه خبر و یه عکسی از جرارد گذاشته بود کپچر کردم ولی یادم رفت بریزم تو فلش! فقط اون تیکه Galaxy Spurs شو یادمه

ولی در خوب بودن مورنو شک دارم:D آربلوآ هم پیر و کسل کننده شده! خودش هم ریشه کلی حواشی هاست همون قضیه آربلوآ و کاسیاس

با رفتن جرارد یکی باید عین سامی هیپیا پیدا کنن:|

داویده سانتون رو نمیفروشن؟ خوب ب نظر میرسه فک نکنم قیمتش هم بالا باشه!
دادا من خودم فیفا بازم،منظورت از اون اورال اسپید تیمی 85 چی بود!؟:D
آره بالو این روزا سرعتش خیلی کمتر شده و کلا اعتماد به نفسش رو از دست داده،زدن 1 2 تا گل تو لیگ خیلی میتونه بهش کمک کنه...(البته سبک بازیمون هم بهش نمیخوره ولی میشه تطبیقش داد!)
در مورد حواشی و اینام فک نکنم مشکل زیادی ایجاد کنه،حداقل کمتر از سوا خواهد بود!!!:)
در مورد جراردم متوجه نشدم چی گفتی،2 3 روزه نرفتم سراغ بازی و الانم دارم درس میخونم مثلا!!!:D
مورنو خوبه و خیلی جوون و بهترم میشه،شک نکن...;) آربلوآ رو هم که خود منم موافق اومدنش نیستم...:general509:
با رفتن جرارد امیدوارم یه پیشنهاد شگفت انگیز به رویس بدیم و رویس رو جانشین حضرت استیوی:( بکنیم...(از پیانیچ میانیچ جانشین واسه جرارد در نمیاد و فقط پول هدر دادنه!!!)
سانتونم اشتباه نکنم باز مدافع کناری هست که به اونم نیازی نداریم،همین الانش 5 تا داریم!!!o_Oتازه هندو و لازار هم میتونن اون پست بازی کنن!:|
--------------------------------------------------------------
یه کریر با لیورپول شروع کردم تو فیفا 15 و البته همون اوایل موندم و فقط قسمت نقل و انتقالات رو رد کردم،یه بازیکنایی خریدم که اصلا چی بگم!!!:Dتعریف از خود میشه نمیگم عکسشو میندازم خودت قضاوت کن!!!:p
عکس ترکیب کامل رو واست میزارم بفرست واسه راجرز بفهمه مدیریت و خرید و فروش یعنی چی!!!:general304:

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
تورس تو اولین بازی بعد از بازگشتش به اتلتیکو چه کولاکی کرد. واقعا سیمئونه مربیه، بلده چطوری از بازیکن بازی بکشه.

Benedict

Registered User
لایک‌ها
468
تورس تو اولین بازی بعد از بازگشتش به اتلتیکو چه کولاکی کرد. واقعا سیمئونه مربیه، بلده چطوری از بازیکن بازی بکشه.
بازیکن دوست داشتنی ایه؛ امیدوارم تو اتلتیکو احیا بشه.
الان قرضی اتلتیکو هست؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
منم خیلی ازش خوشم میاد و بهش اعتقاد خاصی دارم،مطمئنم اگه این جام جهانی سرمربی آرژانتین بود یا جام جهانی آینده باشه(که امیدوارم باشه!) قهرمانه...:general504:
برخلاف عام ها و مورایانه ها هم اصلا کارهای زشتی ندیدم بکنه،فقط خیلی جنب و جوش داره و همینم آدمو به وجد میاره...:)
فوتبال فیزیکیه تیمش هم دوست داشتنیه(فقط قبلآ کاستا و الانم اون مانژوکیچش رو اعصابه!:mad:) و حتی من خودم با اینکه طرفدار بارسام اصلا از قهرمانی اتلتیکو ناراحت نشدم...:general601:
حتی من دوس دارم تو لیورپول یا بارسا هم ببینمش که فک نمیکنم لیورپول بیاد و بارسا هم که عقل مدیراش کجا بود سیمئونه رو بیارن،میرن باز یه هندونه سر بسته میارن و تیمو به گند میکشه و باعث میشه مسی در اوجش از یه پنالتی زن عقب بمونه!!!:general210:
از نظر من با اون شاهکاری که پارسال کرد و لالیگا رو برد و با بردن cl هم فقط 1 دقیقه فاصله داشت باید بهترین مربی سال انتخابش میکردن چون واقعآ یه غیر ممکن رو بدون خوش شانسی و اینا ممکن کرد!!!(خلاصه از نظر خود من الان بهترین مربی دنیاس و چون آرژانتینی هم هست خیلی دوزش دارم!!!:general504::D)
امیدوارم تورس هم موفق باشه،از تورس هم بدی ندیدم و الانم ازش خوشم میاد...

Benedict

Registered User
لایک‌ها
468
نه، فول ترنسفر شد به نظرم.
چک کردم :(
qh765tcingwt6twkslk1.jpg

دوباره باید منتظر تورس چند سال اخیر باشیم

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
امروز بازی سختی رو تو ویلاپارک بردیم. همیشه جلو استون ویلا به مشکل میخوردیم، میترسیدم امروز هم همین بشه ولی روند خوب مون حفظ شد.
جایگاه تیم تو جدول خوب نیست ولی روند نتیجه گیری عالی شده تو 5 هفته اخیر، امیدوارم ادامه داشته باشه

پ.ن: هفته بعد با ساوثهمپتون بازی داریم. واقعا حرف ندارن این فصل، کومان از این تیم غول ساخته.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تبریک بابت برد امروز،قبلآ هم چندین بار گفته بود که روزهای خوبی در راهه،تیم به روزهای خوبش برمیگرده و از نیم فصل دوم همون لیورپول قدرتمند رو خواهیم دید...:):general504: که خب خدا رو شکر داره به واقعیت تبدیل میشه،هر چند دور از انتظار هم نبود...;)
بازی رو کامل از نت دیدم،خوب بازی کردیم ولی این بازی هم نکات عجیبی داشت!:general210: مهمترین نکته اینکه بالوتلی دیروز گفته جایی نمیره و برای جایگاهش میجنگه و راجرز هم تایید کرده و گفته بالو میخواد بمونه و تلاش کنه!ولی امروز هیچ خبری از ماریو حتی رو نیمکت ذخیره ها هم نبود!!!:eek:یعنی کلا ورزشگاه نبود!o_O
نکته ی بعدی بازی بسیار بد بورینی بود،درسته 1 گل زد و خیلی پرتلاش بود ولی نشون داد اصلا در حد و اندازه های لیورپول نیست و به نظرم باید ردش کنیم بره!!!یعنی یه کارایی میکرد که فک میکردم دارم بازی مهاجمای لیگ خودمونو میبینم!!!:eek::confused:حداقل بالوتلی میبینیم با بدشانسی و اینا توپاش خراب میشه،این هرچی زد از ورزشگاه بیرون میرفت!:general210:بالوتلی خیلی با استعدادتر و بهتر از بورینیه و اصلا کلاس بازیشون قابل مقایسه نیست...
استرلینگم که بازم نشون داد گل نزن خوبیه و کوتینیو هم امروز زیاد شاداب نبود!!!:|
در عوض بقیه بازیکنا عالی بودن،حتی لمبرتی که به عنوان بازیکن تعویضی اومد و یه گل خیلی خوبم زد...:)(مهمترین نکته بازی همین گل زدن 2 تا مهاجم گل نزنمون بود!)
بهترینامون لوکاس،اسکرتل و مینیوله بودن ولی بقیه هم خوب بودن جز بورینی و کوتینیو!
وقتی بازی 0-0 بود بازم اشتباه داوری به ضررمون و اینبار یه گل سالممون رو جناب داور آفساید اعلام کرد تا این بازی هم مانند گذشته از داوری ضربه خورده باشیم!!!:mad:(گلی که مورنو به زیبایی وارد دروازه ویلا کرد!:()
در کل لیورپول برگشته و تازه این بازی 2 تا مهاجم اصلیمونو نداشتیم و از بازیهای آینده زوج استوریج بالوتلی و پشت سرشون کوتی و رحیم و حضرت استیوی (یا لالانا!) یکی از خطرناکترین خطوط حمله دنیا میشه...:);)
اگه استوریج دوباره مصدوم نشه بدون شک حداقل رتبه 3 مال ماست،یعنی ذره ای شک ندارم و شمام نکنید و امیدوارم این اتفاق بازم نیوفته چون واقعآ به حد کافی از نبودن استو ضربه خوردیم...
وقت انتقام بود،از ویلا گرفتیم حالا نوبتی هم که باشه نوبت وستهام هست که هفته آینده تو آنفیلد و با برگشتن استوریج لهشون میکنیم...:general206:
البته فک کنم قبل بازی با وستهام با اتوبوسا تو حذفی بازی داریم که اول از اونا انتقام میگیریم(البته اگه جناب داور بزاره!) بعد از وستهام!:);)ynwa

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من فقط موندم یان ایر و بقیه مدیرا چه غلطی میکنن. تو حمله مشکل داریم، استوریج هفته بعد حالا برمیگرده ولی وقتی نیست تیم فلجه قشنگ.
اوریگی رو الان هفت ماهه میخوان بخرن. پرین که دیگه نمیاد. یه هافبک اندرلخت هم بود که سیتی و دورتموند هم افتادن دنبالش. امروز هم که 17 ژانویه است. فقط بلدن بفروشن احمقا.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
نکته ی بعدی بازی بسیار بد بورینی بود،درسته 1 گل زد و خیلی پرتلاش بود ولی نشون داد اصلا در حد و اندازه های لیورپول نیست و به نظرم باید ردش کنیم بره!!!یعنی یه کارایی میکرد که فک میکردم دارم بازی مهاجمای لیگ خودمونو میبینم!!!:eek::confused:حداقل بالوتلی میبینیم با بدشانسی و اینا توپاش خراب میشه،این هرچی زد از ورزشگاه بیرون میرفت!:general210:بالوتلی خیلی با استعدادتر و بهتر از بورینیه و اصلا کلاس بازیشون قابل مقایسه نیست...

بورینی بهتر از بالوتلیه به هزار و یک دلیل. بالوتلی جز خراب کردن توپ های حساس برای ما چیز دیگه ای نداشت. اصلا انگیزه لازم رو نداره، از این مصاحبه ها هم زیاد دیدیم ازش.
خرید بالوتلی بدترین اتفاق ممکن برای ما بود این فصل، کاش همون پول رو میدادن اوریگی رو میاوردن.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من فقط موندم یان ایر و بقیه مدیرا چه غلطی میکنن. تو حمله مشکل داریم، استوریج هفته بعد حالا برمیگرده ولی وقتی نیست تیم فلجه قشنگ.
اوریگی رو الان هفت ماهه میخوان بخرن. پرین که دیگه نمیاد. یه هافبک اندرلخت هم بود که سیتی و دورتموند هم افتادن دنبالش. امروز هم که 17 ژانویه است. فقط بلدن بفروشن احمقا.
دادا این حرف از شما بعید بود،اوریگی رو که تابستون خریدیم!!!:)فقط قرار شد یه فصل هم به صورت قرضی تو لیل بازی کنه و از تابستون آینده بیاد آنفلید...;)
بورینی بهتر از بالوتلیه به هزار و یک دلیل. بالوتلی جز خراب کردن توپ های حساس برای ما چیز دیگه ای نداشت. اصلا انگیزه لازم رو نداره، از این مصاحبه ها هم زیاد دیدیم ازش.
خرید بالوتلی بدترین اتفاق ممکن برای ما بود این فصل، کاش همون پول رو میدادن اوریگی رو میاوردن.
با این بازی که من امروز از بورینی دیدم کریم انصاریفرد رو بهش ترجیح میدم!!!اگه بازی رو ندیدی حتمآ خلاصه کاملشو نگاه کن ببین تنهایی چندتا موقعیت حروم کرده!!!راحت ر ی د تو 8 9 تا حمله خوب تیم!!!:eek::general210:(با بهترین موقعیتها یه کارایی میکرد آدم میموند بخنده یا گریه کنه!برو ببین فقط شوتهاشو کجا زده!!!:| همین کافیه!حالا پاس ندادناش،دید خیلی ضعیفش،بی سرعتی،قدرتی و تکنیکیش،عاجز بودنش در مقابل مدافعان حریف و اینا به کنار!فقط تنها حسنش جنگندگی و دوندگیه زیادشه وگرنه عملا تو خط حمله خطری نداریم با وجود بورینی!)
نمیدونم مشکلت با بالوتلی چیه ولی به نظرم بالوتلی بخواد و بتونن بهش انگیزه بدن یکی از 5 مهاجم برتر دنیا میشه،بورینی جلوش فقط یه جوکه!!!
تنها مشکل فعلی بالوتلی انگیزه هم نیست چون اونم الان داره فقط بدشانسی و استرس زیاد هست!!!اونقدر فشار روش زیاد شده نمیتونه خودشو از زیر این حجمه انتقادات بیرون بکشه و جالبه هیچ کس هم کمکش نمیکنه!!!o_O
چی میشه یه بازی همه فقط به بالو پاس بدن،اصلا به فکر گل زدن خودشون نباشن تا اونم احیا بشه!؟ که البته با اومدن استوریج احیا هم میشه،میگی نه نگا کن...;)
در کل با برگردوندن اوریگی هم تو ژانویه زیاد موافق نیستم...

بالا