• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران لیورپول

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
khwty.jpg

کریستال-پالاس-2-4-لیورپول

لاورن همونقدر که رو توپهای هوایی به حریفان گل میزنه رو دروازه خودی ضعف داره ، گل اول تقدیم کرد و رو گل دوم هم رو سرش ضربه سر زدن ، اسکرتل رو توپهای هوایی عالی بود .
با وجود پاسورهایی مثل هندرسون و کوتینیو و مهاجمهایی که داریم هر نتیجه ای قابل جبرانه !

بازی لیورپول رو تی وی پخش زنده نشون داد یا من اشتباه کردم ؟ :eek:
پخش کردن !
قبلش هم علیپور گفت کلی تماس داشتیم که لیگ برتر پخش کنید و ... انگار فهمیدن چه غلطی کردن .

.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
اخه قرار بود که بازی چلسی هم پخش بشه الان زدم داره والیبال نشون میده

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
هیچ چیز در دنیای من این روزا کیف موفقیت قرمزهای آنفیلد و منجلاب همیشگی منچستر رو نداره.

یورگی کبیر یک طرف لشگرکشی میکنه و افتخار میاره . یه طرف هم تیم پرمدعا و توخالی حریف از تیم های رده پائین ترکیه میبازه.

خلاصه بر طبل شادانه بکوب.. پیروز و مردانه بکوب.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هیچ چیز در دنیای من این روزا کیف موفقیت قرمزهای آنفیلد و منجلاب همیشگی منچستر رو نداره.

یورگی کبیر یک طرف لشگرکشی میکنه و افتخار میاره . یه طرف هم تیم پرمدعا و توخالی حریف از تیم های رده پائین ترکیه میبازه.

خلاصه بر طبل شادانه بکوب.. پیروز و مردانه بکوب.
چه کل کلی دارید شماها :D
شاعر میفرماید
روزگار است این که گه عزت دهد گه خوار دارد./.... چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد.....
چرخ روزگار زمانی برای لیورپول چرخید الان نوبت بقیه شده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
qrrr.jpg

لیورپول 6-1 واتفورد

اینم صدر جدول با یه 6 تایی .

چه کل کلی دارید شماها :D
لذتی که تو باخت من یو هست برا من یکی اگه بیشتر از برد تیمم نباشه ، کم از برد لیورپول نداره .

.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
آقا دمتون گرم خوب تیمی دارین آدم حال میکنه بازی تیمای کلوپ رو نگاه کنه

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
کلوپ پاره پاره کن !

تیمی از چنگال خونین این لیورپول جان سالم به در نمیبره. یورگی کبیر اگه امسال تو نیم فصل خریدهای لازمه رو بتونه اختیار کنه . از همین تاریخ قول نائب قهرمانی یا قهرمانی رو میدم.

یورگی کبیر سایه ات همیشه روی سر تیم آقاجان !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
coutinhokloppinjury.jpg

کوتی برنگرده کار تیم زار میشه ، لعنت به این شانس ... تازه داشتیم جون میگرفتیم ...

.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
چرا مارکو رویس رو نمیگیره کلوپ ؟! واقعا بازیکن خوش تکنیک و گلزن قهاری هست ، کاش بیاد به آنفیلد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
چند بازیه بدشانسی و بی عدالتی فوتبال گریبان تیم رو گرفته ، مطمئنا همیشگی نیست .
هنوز هم از ناحیه دروازه آسیب پذیریم و جانشین مینیوله هم داره تا حالا چیز خاصی رو نکرده .

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
امروز یه نظری رو تو ورزش 3 از یکی از کاربرا خوندم خیلی به دلم نشست ! نوشته بود ما که تماشاگر عادی هستیم میفهمیم دروازبان نداره تیم چطوره که کلوپ این رو متوجه نمیشه !!!

این مشکل دروازبان خوب رو همه بهش واقف هستن جز مربی ها ! سال های قبل هم تو پرسپولیس این اوضاع رو داشتیم ! و میدیدیم که مربی های کار بلد هم به دروازه تیم تی توجه هستند !

واقعا نمیدونم چرا بعضی مربی ها دروازه رو مورد بررسی قرار نمیدن ! به نظر من یه دروازبان خوب به اندازه یک خط دفاعی خوب کارایی داره

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
سادیو مانه میبوسمت از راه دور .. بازی نفس گیر و دفاعی اورتون رو در هم شکستی

لیورپول 1 - 0 اورتون .. سادیو مانه دقیقه 94

چه گلی زدی .. حیاتی 3 امتیازی ..

تبریک بابت پیروزی و از بیشتر نشدن فاصله با تیم اول

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مگر اینکه با هدیه داور(گل آفساید)،درآوردن پیراهن بازیکن پا به توپمون،موجودی به نام واینالدوم،تیم نصف و نیمه مون و یورگی که یادش رفته بود میتونه تعویض هم بکنه بتونن ازمون 1 امتیاز بگیرن...:);)
حیف شد 3 امتیاز مفت پرید،اه...:general208:
پوگبوم هدیه خوبی داد،حیف که داور دلش نیومد گرون ترین بازیکن جهان تنهایی هدیه بده...:mad:

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
منچستر باخته بود به راحتی .. کمک دارو شوت و بیق یه گل افساید تقدیم کرد تا اقای ماس (خاص) دوباره تو زمین خودش نبازه.
تبریک به تیم داوری و دسته گلی که به اب داد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
گل افساید زدن .. دارن باهاش پوز میدن .

مشاهده پیوست 988919
نیازی به کشیدن خط کج نیست،یه آفساید کاملا واضح بود متاسفانه(مخصوصآ که بین دو رنگ چمن بود و کاملا چمنا نشونش میدادن!)
داور که از قدیم الیام یار 12 یوناید هست،اینو میگرفت باید تعجب میکردیم...:|
ولی در نبود مانه،ماتیپ،کوتی که فقط 30 مین بازی کرد،کلاین که جاش یه بچه بازی میکرد و استو که اصلا به بازیش نیاورد و فقط با 1 تعویض بازم به زور و با داور یه مساوی ازمون گرفتن...

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
نیازی به کشیدن خط کج نیست،یه آفساید کاملا واضح بود متاسفانه(مخصوصآ که بین دو رنگ چمن بود و کاملا چمنا نشونش میدادن!)
داور که از قدیم الیام یار 12 یوناید هست،اینو میگرفت باید تعجب میکردیم...:|
ولی در نبود مانه،ماتیپ،کوتی که فقط 30 مین بازی کرد،کلاین که جاش یه بچه بازی میکرد و استو که اصلا به بازیش نیاورد و فقط با 1 تعویض بازم به زور و با داور یه مساوی ازمون گرفتن...

خط کج نیست . در حقیقت خط از روی چمن تیره تر کشیده شده تا منچستری هایی که کور تشریف دارن راحتتر ببینن و نتونن انکار کنن.
نبود مانه ضربه سختی به ماست. کلاوان هم کم فروغ بود . ماتیپ باید برگرده سریعا . کلاوان راضی ام ازش عالی بود.
کوتی هم هنوز مثل قبل از مصدومیتش نشده . مصدومیت روش تاثیر داشته .

یه پیرمرد 36 ساله به کمک خوزه شورتینیو اومد وگرنه تو اولترافورد حقارت بدی نصیبش میشد.

بالا