• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ کول در بازی سه شنبه انگلستان هم بدلیل مصدومیت به میدان نخواهد رفت.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
EPL چلسی - Cardiff 13/10/19،‏ 17:30 IRST
UCL شالکه - چلسی 13/10/22،‏ 22:15 IRST
EPL چلسی - منچسترسیتی 13/10/27،‏ 19:30 IRST
CCUP آرسنال - چلسی 13/10/29،‏ 23:15 IRST
EPL نیوکاسل - چلسی 13/11/2،‏ 16:15 IRST
UCL چلسی - شالکه 13/11/6،‏ 23:15 IRST
EPL چلسی - وست‌بروم 13/11/9،‏ 18:30 IRST
EPL وستهم - چلسی 13/11/23،‏ 21:00 IRST

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فرناندو برای بازی فردا آماده هست و مصدومیتش برطرف شده.
کول همچنان مصدوم هست و برترند از ابتدا در ترکیب قرار میگیره.
شورله بدلیل کشیدگی عضله پا فردا نمیتونه بازی کنه.
فردا پیتر چک برای سیصدمین بار در لیگ برتر به میدان خواهد رفت.
فرناندو در صورتی که بازی کنه برای یکصدمین بار با پیراهن چلسی به میدان خواهد رفت.
مورینیو تا بحال 63 بار هدایت چلسی رو در استمفورد بریج (در بازیهای لیگ برتر) بر عهده داشته و از این 63 بازی 49 پیروزی کسب کرده بدون شکست.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
چلسی - کاردیف سیتی: ملاقات در لیگ پس از 29 سال

چلسی میزبان لندنی که برد اخیرش را برابر نورویچ سیتی جشن گرفت شنبه عصر از هفته هشتم این رقابت ها به میزبانی حریف تازه واردش می رود

سایت گل-چلسی امیدوارست تا شنبه عصر بتواند به روند 13 بازی خانگی اش بدون شکست ادامه دهد،زمانی که به میزبانی کاردیف سیتی حریف تازه واردشان می روند.

پسران ژوزه مورینیو بعد از شکست 1-0 برابر کوئینز پارک رنجرز در ژانویه دیگر در بازی های خانگی لیگ طعم شکست را تجربه نکردند.

از آن زمان به بعد این لندنی در بازی های خانگی اش 10 برد و دو تساوی کسب کرد و در حال حاضر از این حیث در لیگ بهترین محسوب می شود

آنها همچنین با کسب 4 پیروزی و یک تساوی از پنج بازی در مجموع رقابت ها برای این بازی در فرم بسیار خوبی به سر می برند.

آخرین موفقیت آنها در یک دیدار خارج از خانه برابر نورویچ سیتی با حساب 3-1 بدست آمد.

آنتونی پکینگتون از نورویچ سیتی با گلش، تک گل نخست اسکار برای چلسی را بی اثر کرد اما بعد از آن چلسی موفق شد به لطف گلزنی ادین ازارد و ویلیان با سه امتیاز از زمین مسابقه خارج شود.

چلسی همچنین در آستانه این دیدار نگرانی هایی بابت آمادگی بدنی اشلی کول مدافع دارد،بازیکنی که در اردوی تیم ملی انگلیس با مصدومیت روبرو شد در حالی که فرناندو تورس پس از اینکه در جریان بازی برابر استوابخارست مصدومیت گریبانگیرش شد هنوز به تمرینات بازنگشته.

در سوی دیگر نگرانی اصلی سرمربی کاردیف سیتی عدم بسته نگه داشتن دروازه تیمش خواهد بود که اورتون تنها تیمی اشت که نتوانسته در این فصل در لیگ به این تیم گل بزند.

این تیم ولزی در مصاف اخیر خانگی اش متحمل شکست 2-1 برابر نیوکاس یونایتد شد.در آن بازی دو گل از لویک رمی در نیمه نخست کافی بود تا کسب هر سه امتیاز برای نیوکاسل قطعی شود هر چند که در نیمه دوم پیتر اودم وینگی موفق شد یکی از گل های خورده را برای تیمش جبران کند اما کافی نبود.

و در پایان کاردیف در آستانه این بازی هیچ نگرانی از بابت مصدومیت یا محرومیت جدید بازیکنانش ندارد و آندرس کورنلیوس خرید تابستانی کاردیف تنها غایب میدان خواهد بود.

جالب است بدانید این دیدار نخستین ملاقات دو تیم در لیگ پس از حدود 29 سال است که به ماه مارس 1984 بازمی گردد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو(1): در اسپانیا شعار «پرتغالی حرا***ده » از ته دل داده می شد؛ در انگلیس دشمنی ها ریشه ای نیست

وقتی لیگ برای برگزاری بازیهای ملی متوقف می شوند، خسته می شوم. از آن دسته افرادی نیستم که به دستیارانم بگویم که این 4 یا 5 بازیکن تیم را تمرین دهند ومن به تعطیلات بروم

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در گفتگو با روزنامه گاردین به آنالیز روزهای حضورش در رئال مادرید و بعد هم بازگشت به لندن و در دست گرفتن مجدد چلسی پرداخته.

سرمربی پرتغالی یادآوری کرده که در طول دوران مربیگری در اینتر و رئال دلش برای رقابت های لیگ برتر تنگ شده بوده .متن صحبت های مورینیو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که در اینجا می توانید بخش اول این گفتگوی جذاب را مطالعه کنید:

*تفاوت های فرهنگی بین هواداران فوتبال انگلیس واسپانیا: در ورزشگاه نوروویچ، هواداران چلسی می توانند نام مرا صدا کنند و سایر هواداران هم پاسخ می دهند:« ف*** یو مورینیو». بعید می دانم که این بحث دشمنی ریشه ای و عمیقی باشد. این بهتر است تا اینکه مرا نادیده بگیرند. اگر روزی من سرمربی نوروویچ شوم ، هواداران این تیم نام من را صدا می زنند. این احساسی خالص است. بدون شک، اگر به کشوری مثل اسپانیا بروی، وقتی هواداران داد می زنند:" این پرتغالی حر** *اده"می دانی که این را از ته دل می گویند و یک نفرت واقعی در میان آنها وجود دارد. واقعا می خواهند این حرف را بزنند ولی در انگلیس دشمنی ها متفاوت است.بحث دلتنگ شدن مطرح نیست.چون من از حضور در انگلیس لذت می برم وهمه این را می دانند.

*وقفه های ملی: وقتی لیگ ها برای برگزاری بازیهای ملی متوقف می شوند، من واقعا خسته می شوم. حس می کنم که روزهایم خالی هستند. من از آن دسته افرادی نیستم که به دستیارانم بگویم که این 4 یا 5 بازیکن تیم که در وقفه برگزاری بازیهای ملی در اردوی تیم هستند را تمرین دهند ومن به تعطیلات بروم. من این کار را نمی کنم؛ نمی توانم این کار را انجام دهم. من در طول تمام این مدت در کمپ تمرینی تیم بودم که واقعا ناراحت و ناامید شدم. من دوست دارم تا با تمام بازیکنان کارکنم ولی در وقفه بازیهای ملی نمی توانم این کار را انجام دهم.

*تیم پایه ای چلسی: شرایط آکادمی فوتبال ما گرچه ایده آل نیست اما تجهیزات و سرمربیان تیم های پایه ای چلسی همیشه عالی بوده. البته کیفیت جلسات تمرینی و فلسفه این آکادمی نیز فوق العاده است. آنچه واقعا به آن نیاز داریم این است که این بچه ها به رقابت بپردازند.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کاردیف 1-4 مغلوب شد. 2 گل هازارد, اتوئو و اسکارم هر کدوم یه گل (بالاخره یکی از مهاجما تو لیگ گل زد). رو گل اول چلسی اتوئو یه توپ ربایی فوق العاده انجام داد.
مورینیو هم از کنار زمین اخراج شد و رفت بالا تو تماشاچیا. اگه بخشیده نشه تو بازی با سیتی نمیتونه کنار زمین باشه.
اون ترکیب هازارد, ویلیان, ماتا که دوست داشتیمم از ابتدا بازی کردن ولی ماتا خیلی خوب نبود.
ضمنا گل خیلی بدی هم خوردیم.

j2.jpgj1.jpg

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی با انجام یک بازی کامل و با پیروزی پرگل موفق شد به رده دوم جدول لیگ برتر صعود کند.

fwaawafw.jpg
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی های لندن پس از 4 بازی خارج از خانه در استمفوردبریج به مصاف کاردیف سیتی رفتند که موفق شده بود منچستر سیتی را شکست دهد.

آبی ها در این مسابقه کول و شورله را به دلیل آسیب دیدگی در اختیار نداشتند. مورینیو که تیمش مقابل شالکه نیز باید بازی می کرد، ترکیب تیمش را چرخاند.

در نیمه اول آبی ها کاملا توپ و میدان را در اختیار داشتند، تا آن جا که حتی در دقایقی مالکیت توپ 78-22 به سود چلسی بود. با این حال اشتباه عجیب داوید لوئیز در دادن پاس رو به عقب باعث شد که بازیکن کاردیف با چک تک به تک شود و گل اول بازی را بزند.

چلسی به بازی خود ادامه داد و لوئیز نیز تلاش می کرد که اشتباهش را جبران سکند. بازی کاملا در دست چلسی بود تا این که ساموئل اتوئو با یک توپ ربایی توانست پایه ساز گل اول چلسی شود، طی چند رفت و برگشت سرانجام ادن هازارد بلژیکی برای دومین بار پیاپی در این فصل لیگ برتر برای چلسی گل زد تا بازی 1-1 شود.

نیمه دوم نیمه آتش بازی آبی ها بود. آبی ها حدود 20 دقیقه تلاش کردند و به هر دری زدند که گل بزنند، مورینیو برای این کار تورس را به جای رایان برتراند به بازی آورد. در دقیقه 66 بازی روی پاس ادن هازارد، اتوئو با سرتوپی فوق العاده و ضربه ای مهار نشدنی اولین گل خود برای چلسی را به ثمر رساند تا بازی 2-1 شود. پس از این مورینیو به دلیل اعتراض به داور از بازی اخراج شد و در جمع تماشاگران نشست.

اسکار که به جای ماتا به بازی آمده بود، با ضربه ای زیبا گل سوم چلسی را زد. پس از آن ویلیان موقعیت این را داشت که گل چهارم چلسی را بزند ولی ضربه این بازیکن را دروازه بان کاردیف، مارشال گرفت. تا این که ادن هازارد با ضربه ای هوشمندانه توانست گل دوم خود و گل چهارم چلسی را بزند.

چلسی با این پیروزی 17 امتیازی شد و به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به لیورپول در رده دوم جدول قرار گیرد.

ترکیب چلسی: چک، ایوانویچ، لوئیز، تری، برتراند، لمپارد، رامیرس، هازارد، ماتا، ویلیان، اتوئو
نیمکت: شوارزر، آزپیلیکوئتا، اسین، دی بروین، کیهیل، تورس، اسکار
کارت زرد: لوئیز
گل: ادن هازارد (33 و 83)، اتوئو (66)، اسکار (78)

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
اتوئو بالاخره گل زد اگه اتوئو راه بیفته در کنار تورس خیلی کارا میتونه بکنه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اتوئو فقط باید یکم دقت کنه گل اولم خودش میتونست یک ضرب بزنه گل بشه ولی علکی با توپ ور رفت که خوب بود هازارد اونجا بود
راستی انشالله بازی شالکه رو دیگه نشون میدن ؟چه ساعتی هست؟

بالا