• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: بازیکنان چلسی باید با مسئولیت کنار بیایند

چلسی سه دیدار دشوار پیش رو دارد.

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی چلسی گفته تیمش باید مسئولیت رقابت بر سر قهرمانی را بپذیرد.

چلسی با چهار امتیاز کمتر از آرسنال در رده دوم قرار دارد. آنها یکشنبه ساوتهمپتون را سه بر یک بردند و اکنون قرار است در خانه ساندرلند و استوک‌سیتی و در خانه با کریستال پالاس بازی کنند.

مورینیو گفته: «اگر 10، 12 امتیاز عقب باشید یعنی دارید تیم را می‌سازید اما برای قهرمانی نمی‌جنگید. اما اگر سه، چهار یا پنج امتیاز کمتر داشته باشید یعنی هم دارید می‌سازید و هم برای قهرمانی تلاش می‌کنید.

یکی از چیزهایی که پسرها باید یاد بگیرند این است که دریابند چگونه با این مسئولیت کنار بیایند. ما نمی‌توانیم در دسامبر 15 امتیاز کمتر داشته باشیم.

ما اکنون دو بازی خارج از خانه داریم و سپس میزبان کریستال پالاس هستیم. ما مقابل سه تیمی بازی می‌کنیم که در ته جدول به دنبال امتیاز هستند و به همین دلیل مسابقات بسیار سختی خواهیم داشت.

من نمی‌توانم بگویم پنج برد پیاپی می‌خواهم. من نمی‌گویم می‌خواهم صدرنشین لیگ باشیم. به نظرم تیم من این را ترجیح می‌دهد که برایشان هدف تعیین نکنم. من تنها می‌خواهم با آنها کار کنم و بازیکنان جوان را پرورش دهم. این تیم جدیدی است که چند ماه است زیر نظر من کار می‌کند.»

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اتوئو مصدومیتش برطرف شده و میتونه فردا بازی کنه.
لوئیز همچنان مصدوم هست و اسکار هم بدلیل مصدومیت نمیتونه فردا بازی کنه (مصدومیت اسکار جدی نیست).

John Hollins هم که 592 بازی برای چلسی انجام داده تری رو تحسین کرده و گفته تری یکی از اسطوره های باشگاه هست.

JH.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ خیر.
شبکه 3, 23:15 : یونایتد - اورتون.
شبکه ورزش, 23:30 : فولام - تاتنهام.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش فولام .تاتنهام مهمتره یا بازی چلسی
من نمیدونم اینا چه فکری میکنن دارن این بازی رو بجای چلسی نشون میدن چقدرم طرفدار دارن این دو تیم تو ایران
حتما باور کنید بخاطر اشکان میخوان نشون بدن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی با پیروزی در یک دیدار فوق العاده زیبا موفق شد جایگاه خود در رده دوم جدول لیگ برتر را تحکیم کند.

geshhese.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها در شبی صاف در ورزشگاه استادیوم آف لایتس به مصاف ساندرلندی رفتند که با گوستاوو پویت، بازیکن سابق چلسی نتایج نسبتا خوبی گرفته بود.

مورینیو در این مسابقه ویلیان را با اسکار و لمپارد را با اسین جایگزین کرد.

در نیمه اول چلسی توپ و میدان را در اختیار داشت. آبی ها می توانستند همان ابتدا روی سانتر خوان ماتا به گل برسند با این حال موفق به انجام این کار نشدند. سپس روی یک ضربه آزاد و پس از چند رفت و برگشت آلتیدور با چرخشی دیدنی و با زدن ضربه ای مهار نشدنی پیتر چک را مغلوب خود کرد و ساندرلند 1-0 جلو افتاد.

چند دقیقه بعد ادن هازارد با حرکتی انفجاری از سمت چپ سانتری دقیق برای فرانک لمپارد فرستاد و شماره 8 چلسی موفق شد بازی را مساوی کند. 19 دقیقه بعد ادن هازارد با جا گذاشتن دو بازیکن و سپس زدن ضربه ای زیبا دروازه مانونه را برای بار دوم باز کرد تا چلسی در خانه حریف پیش بیفتد.

نیمه اول با همان نتیجه 2-1 به اتمام رسید.

نیمه دوم این مسابقه چیزی فراتر از یک بازی فوتبال بود. ابتدا ساندرلند موفق شد دروازه چلسی را باز کند. چند دقیقه بعد ادن هازارد باز هم با حرکتی فوق العاده چند بازیکن را جا گذاشت و با ضربه ای زیبا دروازه مانونه را هدف گرفت که این دروازه بان توپ را مهار کرد و در برگشت تورس نتوانست دروازه را باز کند.

چند دقیقه بعد باز هم هازارد حرکت کرد و بعد از دریل زدن چند بازیکن با ضربه ای مهلک گل فوق العاده دیگری به ثمر رساند تا چلسی 3-2 پیش بیفتد. مورینیو تورس را با دمبا با تعویض کرد، مهاجم سنگالی از سمت راست حرکت کرد و با پاسی عرضی موجب شد که مدافع ساندرلند، باردسلی دروازه خودی را به اشتباه باز کند. بازی 4-2 شد.

چند دقیقه بعد همین بازیکن موفق شد گل سوم ساندرلند را بزند تا بازی 4-3 شود. داور 6 دقیقه وقت تلف شده گرفت که لحظاتی نفس گیر برای آبی ها رقم زد. با این حال در نهایت پس فیل دود سوت پایان این بازی نفس گیر را به صدا در آورد و آبی ها موفق شدند با درخشش خیره کننده و بی نظیر ادن هازارد بازی را 4-3 از ساندرلندی که در این ورزشگاه موفق شده بود منچستر سیتی را شکست دهد بگیرند، به نظر می رسد که گوستاوو پویت تیم را متحول کرده و همانطور که مورینیو گفته بود عملکرد این تیم هرگز نشانی از یک تیم قعر جدولی را ندارد.

آرسنال نیز هال سیتی را شکست داد و لیورپول از پس نوریچ سیتی گذشت. آبی ها همچنان در رده دوم لیگ برتر باقی ماندند و چشم به روز های آینده دارند. چلسی در بازی بعدی خود میهمان استوک سیتی می باشد.

ترکیب چلسی: چک، ایوانویچ، کیهیل، تری، سزار، رامیرس، لمپارد، ویلیان (شورله)، ماتا (میکل)، هازارد، تورس (با)
نیمکت: شوارزر، اسین، کوین دی برووین، شورله، میکل، دمبا با
کارت زرد: رامیرس، هازارد، ویلیان
گل: لمپارد (17، هازارد (36 و 52)، باردسلی (84)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
هزارد بردادرش هم در اینده ای نچندان دور به چلسی خواهد پیوست
تورگان هازارد تاکید کرد که هر لحظه در حال پیشرفت است و چندان از ورود به تیم چلسی دور نیست.

29925jk.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، برادر جوان ادن، در سال 2012 به همراه برادرش با چلسی قرارداد بست و امسال برای دومین فصل پیاپی در زولت وارگم بازی می کند.

هازارد کوچک بازی های فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشته، اینقدر خوب که به تیم ملی بلژیک پرستاره هم دعوت می شود.

تورگان به مجله فوتبال گفت: "بعد از یک سال و نیم حضور در زولت وارگم، احساس می کنم که به سطح تیم اول چلسی نزدیک شده ام، ولی هنوز هم به آن سطح نرسیده ام."

"فکر نمی کنم چلسی قدم بعدی من باشد. می بینید که کوین، ملی پوش بلژیکی چه وضعیت سختی در چلسی دارد، می بینید که چند بازیکن از چلسی به صورت قرضی در تیم های دیگر اروپا بازی می کنند."
"بازیکنان 20 ساله زیادی وجود ندارد که در این سن رویای بازی کردن در تیم اصلی چلسی را در سر داشته باشند. فکر نمی کنم برای سومین فصل در زولت واگرم بازی کنم، چون قبلا هم گفته بودم که فصل پیش آخرین سال حضور من در این تیم است. امیدوارم قدم بعدی من حضور در یک تیم دیگر به صورت قرضی باشد."
هازارد که هفته گذشته هم گل تساوی بخش تیمش را مقابل ویگان در لیگ اروپا به ثمر رساند ادامه داد: "وقتی سال 2012 به چلسی آمدم، می دانستم بازیکن تیم اول نمی شوم. چلسی را انتخاب کردم چون امیدوار بودم که روزی به همراه برادرم در یک تیم بازی کنم. رویای من بازی کردن با ادن در یک تیم است."
"ما همیشه در مورد زندگی حرفه ایمان صحبت نمی کنیم. او به من همیشه نصیحت نمی کند. وقتی با هم تماس میگیریم در مورد چیزهای دیگر حرف می زنیم، در مورد مسائل خانوادگی."
"فقط وقتی یکی از ما گل زیبایی می زند، در موردش حرف می زنیم. ولی او هرگز به من نمی گوید که این کار را بکن یا آن کار را نکن."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دیشب هازارد و ویلیان و ماتا پشت تورس از ابتدا تو ترکیب بودن که هر 3تاشون خوب بودن. مورینیو هم هر 3تاشونو تحسین کرده, بخصوص هازارد رو.
شنبه 18:30 میهمان استوک هستیم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ شبکه ورزش قرار هست 18:30 بازی لیورپول و وستهم رو پخش کنه.

برای بازی فردا اسکار آماده هست ولی لوئیز کماکان مصدوم هست.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
3-2 به استوک باختیم. گل سوم رو دقیقه 90 خوردیم. 2تا گلمونم شورله زد.

چهارشنبه تو آخرین بازی دور گروهی لیگ قهرمانان میزبان استوا هستیم.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

تو بازیهای که راحت میتونیم بیایم بالا امتیاز از دست میدیم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا متاسفم حالا من تا دیقه 90 دیگه جویای نتیجه نشدم گفتم چی میشه بگن 3بر2بردیم
نگو برعکس شده واقعا متاسفم برای دفاع چلسی انقدر راحت گل میخورن
ارسنال هم ببره فاصله میره رو 7 امتیاز فاتحه
میایم تیمهای خب رو میبریم اونوقت جلو چه تیمهایی باختیم یا مساوی دادیم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی با شکست مقابل استوک سیتی نتوانست فاصله خود را با آرسنال کاهش دهد.

wf5w959fw.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در شبی که آبی ها می توانستند خیلی راحت رقیب خود را شکست دهند، با اشتباهات دروازه بان و خط دفاع و بی دقتی مهاجمین خود بازی را به میزبان خود واگذار کردند تا پس از سه پیروزی دلنشین در لیگ برتر شکست خورده باشند.

در نیمه اول چلسی بازی خیلی خوبی از خود به نمایش گذاشت و خیلی زود می توانست روی ضربه رامیرس دروازه استوک را باز کند که شوت این بازیکن بیرون رفت، پس از این شورله، وینگر آلمانی چلسی با حرکت و شوتی دقیق با پای چپ دروازه بگوویچ را باز کرد. بعد از این گل آبی ها فرصت های فراوانی داشتند که اکثر آن ها توسط رامیرس از دست رفت. تورس نیز اگر کمی در جایگیری های خود دقت بیشتری می کرد می توانست پاس های ادن هازارد را گل کند.

تا این که در اواخر نیمه و روی یک کرنر و خروج اشتباه پتر چک، کراوچ به راحتی دروازه چلسی را باز کرد تا نتیجه بازی در پایان نیمه اول 1-1 شود.

در نیمه دوم والترز بر روی آزپیلیکوئتا خطا کرد که داور متوجه این صحنه نشد و همین حرکت تبدیل به گل دوم استوک سیتی شد. استوان آیرلند به زیبایی دروازه چک را باز کرد.

با این حال چند دقیقه بعد آندره شورله با شوتی سرکش و سرضرب دروازه بگوویچ را برای بار دوم باز کرد تا بازی مساوی شود. چند دقیقه بعد هم با ضربه ای فنی تیرک دروازه را نشانه گرفت.

در اواخر نیمه دوم بودیم که اسیدی به بازی آمد و چند دقیقه بعد با شوتی سرکش و غیر قابل مهار گل سوم تیمش را به ثمر رساند. بازی با نتیجه 3-2 به اتمام رسید تا چلسی سومین شکست خود را در این فصل لیگ برتر تجربه کند.

ترکیب چلسی: چک، آزپیلیکوئتا، کیهیل، تری، ایوانویچ، رامیرس، میکل (لمپارد)، هازارد، ماتا، شورله (اتوئو)، تورس (با)
نیمکت: شوارزر، کول، لمپارد، اسین، دی بروین، با، اتوئو
کارت زرد: تری
گل: شورله (10 و 53)

بالا