مورینیو گفته وقتی توپ در اختیار تیم مقابل هست هافبکهامون باید تو کار دفاعی شرکت کنن و تو تمرینات اخیر فقط روی این موضوع کار کردیم.
و دیدیم که وقتی توپ دست آرسنال بود چقدر خوب بودن تو کار دفاعی هازارد و ویلیان, و شورله هم از وقتی که به بازی اومد.
در مورد نتیجه بنظرم میشه به 2 شکل بهش نگاه کرد:
1- بازیمون مساوی شد در خونه تیمی که چندین هفته گذشته صدرنشین لیگ بوده, که با این دید میتونیم بگیم تا حدودی نتیجه راضی کننده هست.
2- آرسنال دیده بود یونایتد 4تا از سیتی خورده و تاتنهام هم 6تا خورده. با این وجود خودشم 6تا از سیتی خورد, اگر با این دید نگاه کنیم باید بگیم نتیجه تساوی با چنین تیمی راضی کننده نیست برامون, حتی تو خونه حریف.
من فقط تعجبم چرا ماتا رو نیمکت بود
چون از نظر مورینیو ماتا نمیتونه وقتی توپ دست حریف هست بخوبی هازارد و ویلیان و شورله و اسکار تو کار دفاعی شرکت کنه. البته چند بار گفته ماتا بشدت داره تو تمرینات تلاش میکنه و خودش از اینکه مجبور هست تو بعضی بازیها ماتا رو روی نیمکت قرار بده ناراحت هست. تنها هافبکی که مورینیو ازش انتقاد کرده و گفته تو تمرینات اونی نیست که من انتظار دارم دی بروین هست.
چرا از شوارزر استفاده نمیکنه؟! دروازه بان قابل و با تجربه ایه
... البته این به معنای بد بودن پتر چک نیس!
واقعا شوارتزر قابل اعتماد هست, بخصوص رو توپهای هوایی. ولی چک انتخاب اول هست و شوارتزر پشتوانه ای مطمئن.
این بازی 150[SUP]th[/SUP] بود که چک تو لیگ برتر دروازه ش رو بسته نگه داشت.
پنجشنبه 18:30 میزبان سوانسی هستیم و سیتی هم پذیرای صدر نشین لیگ یعنی لیورپول خواهد بود.