• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام

تیم الان در لیگ در وضعیت خوبی هست . اما چند تا مشکل داره
این نقدی هم که من میگم برا اینه که انتظار هوادارا کسب حداقل 2 جام هست که برای رسیدن به اون به نظرم باید این خلاها پر بشه

ساختار کلی :

به نظر من ساختار تیم دفاعی هست . دیدید مثلن میگند ساختار کلی یک اقتصاد ضعیف هست ( برای رسوندن منظور هست این اصطلاح و میگم )
ساختار تیم چلسی دفاعی هست . بیشتر توپ در نیمه میچرخه و متمایل به دفاع . دروازه بان و هافبک دفاعی که علت این سبک بازی در 2 سال اخیر و خواهم گفت
وقتی ساختار یک تیم دفاعی باشه بیشتر گل هاشو هافبکهاش میزنند به نظر من . چیزی که داریم در این فصل میبینیم و آزارد از جمع اتوئو و تورس هم بیشتر گل زده

ما الان یکی از بهترین دروازه بان ها و بهترین مدافعین و داریم . هافبک دفاعی مون هم خوب هست

درسته در تیمی که ساختار دفاعی داره مدافعین باید عالی باشند و بهترین خط دفاع لیگ هم گویای این هست .اما مگه یه تیم چقدر میتونه در برابر تهاجم حریف هم دوام بیاره . به هر حال یجا اشتباه میکنه

به نظر من مورینیو حالا که قرار هست چندین سال ایشالا در چلسی بمونه باید کمی روی تغییر ساختار تیم کار کنه که برای رسیدن به هدف علاوه بر خرید مهاجم تمام کننده ( چیزی که بیشتر از نون شب چلسی بهش احتیاج داره ) باید یک هافبک تهاجمی فوق العاده هم بگیره . یعنی بال اونطرف آزارد

فشار روی آزارد زیاد هست . خوب مسلم هست دیگه اگر ییادتون بیاد رئال و بایرن 2 فصل پیش بایرنی ها اون شب رونالدو رو کامل محو کرده بودند . امشب تقریبن اون حالت شده بود
علت فشار زیاد روی آزارد هم تک و تنها بودن اون به عنوان خلاق و هافبک تهاجمی هست

امشب ماتیج زیاد جالب بازی نکرد اما به نظر من شاید فقط این بازی چنین بود . من چیزی که از این بازیکن میبینم به نظرم میتونه واققعن مفید باشه و در ترکیب همیشه جا دشته باشه

اما محمد صلاح و که امشب دیدم متوجه شدم نمیتونه بال قوی ای برای سمت مقابل آزارد باشه در بازی های آتی

پس از اینها میرسیم که اصل مهاجم که بحث زیادی داره

اگر بازیهای اخیر و ببینید میبینید که اکثر گل ها رو هافبک زده . بازی از دفاع که شروع میشه و به بازیساز و یا هافبک دفاعی میرسه اصلن تمایلی دیده نمیشه که به مهاجم پاس داده بشه . چرا ؟ چون مهاجمین تمام کننده نداریم یعنی آزارد . اسکار . شورله . رامیرس هر کدوم توی ترکیب باشند حاضرند خودشون برند گل بزنند اما به مهاجم پاس ندند . به خصوص تورس که معتقدم با خیلی پول بیشتر بگذاریم روش و ردش کنیم هر چه سریعتر . اتوئو سنش بالاست اما هنورز موثرتر بازی میکنه باز 3 تا پاس گل میده و با مدافعان درگیر میشه

پس در کل به نظر من برای رسیدن به هدفهای اصلی مانند لیگ برتتر و لیگ قهرمانان باید : 1.کمی ساختار دفاعی رو تغییر داد و کمی تهاجمی ترش کرد 2 .خرید هافبک هجومی ای در سطح آزارد و مهمتر از اون خرید هر چه سریعتر مهاجم تمام کننده ( با توجه باز هم به ساختار تیم باید مهاجم فوق العاده تمام کننده ای خریده شود که از حداقل ها حداکثر بسازد ) . ( باید هر چه سریعتر تورس و رد کرد . مهاجمی خرید که اتوئو هم در حد 10-15 دقیقه جاش بازی کنه چون گاهی تجربه ش به نظرم به کار میاد )

در مورد امروز :

امروز در دفاع لوییز و آزپیلی کوئتا بهتر بودن . کیهیل نیمه دوم بهتر شد
هافبکهای دفاعی مانند رامیرس و ماتیچ خوب نبودند . ماتیچ نیمه دوم بهتر بود
هافبک اصلی ویلیان متوسط بود
هافبک تهاجمی یعنی آزارد و کنترل کرده بودن

تعویض محمد صلاح اونم جای اتوئو به نظرم درست نبود . باید تورس رو از همون نیمه دوم و در کنار اتوئو قرار میداد
در کل امروز خوب نبودیم و فقط کیهیل و ویلیان و ماتیچ و آزپیلی متوسط بودند

جبران این شکست و با قهرمانی در لیگ جزیره ازشون انتقامشو میگیرم . نگران نباشید شک نداشته باشید این فصل قهرمانیم

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
متاسفانه تو شبی که تری رو نداشتیم شکست خوردیم... گل دومشون هم که آفساید بود...

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو: "سیتی خیلی بهتر از ما بازی کرد و کاملا شایسته پیروزی بود. حتی اگه بگیم گل دومشون آفساید بود بازم اونها برتر بودن و برنده بازی میشدن."
من این بازی رو ندیدم ولی ظاهرا اصلا موقعیت گلزنی نداشتیم. بازیکنای ما 3شنبه کلی دویدن ولی سیتی 4شنبه بازی نکرد که این خیلی تاثیر داشت. هم مورینیو هم پلگرینی به خسته بودن چلسی و شاداب بودن سیتی اشاره کردن.
همونقدر که دوست داشتم تا فینال لیگ کاپ بریم, بهمون اندازه دوست داشتم تا فینال جام حذفی هم بریم که نشد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اما محمد صلاح و که امشب دیدم متوجه شدم نمیتونه بال قوی ای برای سمت مقابل آزارد باشه در بازی های آتی
فعلا زودِ در مورد صلاح قضاوت کنیم. بطور مثال بازیهای ویلیان اول فصل با بازیهای الانش قابل مقایسه نیست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا نمیدونم این چه تعویضایی بود که کرده مورینیو صلاح*تورس:confused:
لمپارد و بازیکن خوبی بنام شورله ایا باید رو نیمکت میبودن
اینجور پیش بره شورله هم فکر نکنم زیاد موندنی بشه تو تیم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
سیتی خیلی بازیکنهای خوبی داره تازه حساب کنید اگوئرو*فرناندینیو مصدوم هستن اینا اگه دیشب بودن من حدس میزنم بیشتر گل میزدن لاغل 3تا میخورد تیم من نمیدونم تیمچرا انقدر بی انگیزه بود دیشب

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فردا تمرینات برای بازی شنبه مقابل اورتون از سر گرفته میشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو: "صلاح به 6 ماه زمان احتیاج داره. بهش اطمینان دارم و این زمان رو در اختیارش قرار میدم."

upload_2014-2-19_14-48-47.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چلسی 261 گل به اورتون زده که بیشترین تعداد گلی هست که چلسی به یه تیم زده.

رقابت برای کفش طلا:
Luis Suarez (Liverpool) 23
Daniel Sturridge (Liverpool) 16
Sergio Aguero (Man City) 15
Eden Hazard 12
Yaya Toure (Man City) 12
Loic Remy (Newcastle) 11​
رقابت برای دستکش طلا:
Wojciech Szczesny (Arsenal) 12
Petr Cech 11
Hugo Lloris (Tottenham) 11
Tim Howard (Everton) 9
Jussi Jaaskelainen (West Ham) 8​

مورینیو کلا 224 بار هدایت چلسی رو بر عهده داشته, 149 پیروزی, 47 تساوی و 28 شکست با 400 گل زده و 149 گل خورده حاصل کارش بوده.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تری مصدومیتش برطرف شده و فردا در ترکیب قرار میگیره.
لوئیز دچار گرفتگی عضله شده و فردا بازی نمیکنه.
لوکاکو هم چون بازیکن خودمون هست فردا نمیتونه برای اورتون بازی کنه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازی امروز 16:15 از شبکه ورزش پخش میشه.
آخرین باری که اورتون لیگ رو برده 9794 روز پیش بوده.
آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده 8694 روز پیش بوده.
برانیسلاو امروز 30 ساله شده, تولدش مبارک.

upload_2014-2-22_13-9-40.jpeg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی با کسب سه امتیاز حیاتی مقابل تیم سرسخت و تدافعی اورتون، در صدر جدول لیگ برتر باقی ماند.

fwg.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها در روزی که همه می دانستند کار سختی پیش رو دارند، توانستند از پس اورتون با انگیزه این روزها با لطف جان تری و لمپارد و تاکتیک های مورینیو در نیمه دوم بر آیند تا یک قدم دیگر به قهرمانی این فصل لیگ برتر نزدیک تر شده باشند.

در نیمه اول اورتون می توانست روی شوت سرکش عثمان به گل برسد ولی عکس العمل فوق العاده پتر چک مانع از این امر شد. پس از این موقعیت بازی متعادل دنبال می شد و در جدی ترین موقعیت، اتوئو با ضربه ای پای چپ دروازه اورتون را نشانه گرفت که هاوارد به خوبی توپ را دفع کرد.

در ادامه این اورتون بود که توپ و میدان را در اختیار داشت و بازی در نیمه اول با نتیجه 0-0 به اتمام رسید.

در نیمه دوم رامیرس به جای اسکار به میدان آمد و این بازیکن جریان بازی را به کلی تغییر داد. ابتدا چلسی 3-3-4 بازی کرد و سپس با ورود تورس به جای ویلیان، سیستم به 1-3-2-4 تغییر کرد و اتوئو به کناره ها منتقل شد و چند دقیقه بعد هم اتوئو با شورله تعویض شد.

آبی ها می توانستند روی ضربه محکم ایوانویچ به گل برسند ولی هاوارد با واکنشی خارق العاده توپ را دفع کرد. قبل از آن نیز فرانک لمپارد می توانست روی پاس هازارد کار را تمام کند ولی باز هم این دروازه بان اورتون را نجات داد.

بازی با مالکیت کامل چلسی بر روی توپ و میدان و دفاع فوق العاده اورتون سپری میشد تا این که روی خطایی که بر روی رامیرس انجام شد، چلسی صاحب ضربه آزاد شد و لمپارد توپ را بر روی دروازه سانتر کرد و با دخالت تری و اشتباه هاوارد، آبی ها در دقیقه 92 بازی به گل پیروزی بخش این مسابقه حساس دست یافتند.

بازی با نتیجه 1-0 به سود چلسی به اتمام رسید تا فاصله آبی ها با منچسترسیتی به 6 امتیاز و با آرسنال به 4 امتیاز افزایش پیدا کند، این دو تیم امشب بازی دارند با این حال چلسی صدرنشین باقی خواهد ماند.

ترکیب چلسی: چک، ایوانویچ، کیهیل، تری، ازپیلیکوئتا، ماتیچ، لمپارد، ویلیان (تورس)، اسکار (رامیرس)، هازارد، اتوئو (شورله)
نیمکت: شوارزر، کول، رامیرس، شورله، صلاح، با، تورس
کارت زرد: اسکار
گل: جان تری (92)

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
upload_2014-2-24_21-3-33.jpeg
با تشکر از کاپیتان بریم سراغ لیگ قهرمانان, 21 بازیکن برای بازی چهارشنبه راهی استانبول شدن:

upload_2014-2-24_21-14-29.jpeg

upload_2014-2-24_21-16-37.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو تو پشت صحنه مصاحبه با کانال پلاس گفته مشکلش تو چلسی نداشتن مهاجم هست و اتوئو 32 سالشه شایدم 35 (بشوخی گفت).
دوست خبرنگارمون جو گیر شد و این ویدئو رو روی سایت شبکه قرار داد و البته الان برداشتن.

upload_2014-2-25_22-26-35.jpeg
تو کنفرانس خبری قبل از بازی با گالاتاسرای اول از اون خبرنگار انتقاد کرد بخاطر این کارش و بعدشم کلی از اتوئو تعریف کرد.
============
تو ادامه همین ویدئو مورینیو گفته که فالکائو گزینه مناسبی برای خط حمله چلسی هست.
============
در مورد لیگ قهرمانان هم گفته: "ما بخت نخست قهرمانی نیستیم ولی من 2بار این جام رو در حالی بردم که تیمم بخت نخست قهرمانی نبود. چون بازیها حذفی هست هر چیزی ممکنه."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هیچوقت طرفدار چلسی نبودم اما به این تیم احترام میذارم.

به شما قبطه میخورم که یه سرمربی دارید که خیالتون از بابت اون راحت هست. اما این مویس بی همه چیز منچستر رو نابود کرده.

بازی امشب بازی خاصی هست. حضور دروگبا جلو مورینیو و چلسی. امیدوارم استقبال خوبی ازش بشه.

البته امشب چلسی میهمانه.

Last edited:
بالا