• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به به لیورپول هم باخت داد، ما ریدینگ رو اول فصل 2-1 برده بودیم :) آلان فقط آرسناله که باخت نداره، آره؟
واای دروگبا عمل شده، خدا کنه زود خوب بشه :-( عین من زانو درد داشته!
هفته دیگه با والنسیا بازی داریم، دو هفته دیگه با آرسنال، سه روز بعد بازی با آرسنال، با لیورپول تو جام حذفی! جام حذفی رو باید ببریم مگر نه من میمیرم!

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Middlesbrough 2 - 1 Arsenal
زنده باد میدلزبرو.
اینم از اولین باخت آرسنال.
این آرسنالیا خیلی مغرور شده بودن.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یوفا: ديدار چلسي - والنسيا در چارچوب رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا فرصتي است تا "آورام گرنت" سرمربي چلسي برنامه‌هاي تيمش را متناسب با غيبت "ديديه دروگبا" تنظيم و ارزيابي كند.

به‌گزارش یوفا: دروگبا روز شنبه عمل جراحي داشت و دست كم به مدت يك ماه غايب خواهد بود.

به اين ترتيب مهاجم ساحل عاجي چلسي در ايام شلوغ كريسمس كه شامل ديدار با آرسنال و يك مسابقه جام اتحاديه برابر ليورپول است، استراحت مي- كند.

حتي اگر تا سال جديد ميلادي هم به آمادگي برسد، بعيد است كه چلسي بتواند تا اواسط بهمن ماه او را در اختيار بگيرد چراكه رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا در ماه ژانويه آغاز مي‌شود.

از دست دادن چنين مهره مهمي به مدت دو ماه، به اندازه كافي به تيم لطمه مي‌زند چه رسد به اين كه ناآمادگي بازيكنان جانشين وي نيز مزيد بر علت شود.

"آندره شوچنكو" در جريان پيروزي روز شنبه چلسي برابر ساندرلند گلزني كرد اما مشكلات او در اين تيم آنقدر بوده كه به سختي مي‌توان تصور كرد بتواند به آمار گل دروگبا برسد.

باشگاه چلسي "كلوديو پيزارو" مهاجم پرويي را به خاطر بازي فيزيكي كه مشخصه دروگباست به عضويت گرفت اما او نيز تاكنون فقط يك گل زده است.

اگر دو بازيكن مذكور يا "سالومون كالو" نتوانند جاي دروگبا را پر كنند، چلسي تا برگشت او از دور رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا و كورس قهرماني در ليگ برتر باشگاههاي انگليس باز خواهد ماند.

اين تيم صدرنشيني خود را در گروه دوم رقابتهاي باشگاه‌هاي اروپامسجل كرده بنابراين ديدار با والنسيا فرصتي براي آزمودن ديگر گزينه هاست.

گرنت اعتراف مي‌كند كه پركردن جاي خالي دروگبا دشوار است اما اطمينان دارد تيمش از توانمندي لازم براي تطبيق با شرايط تازه برخوردار است.

وي گفت: بدون دروگبا شرايط راحتي نخواهيم داشت اما من هم انتظار راحتي در اين تيم ندارم. نمي‌خواستيم مصدوم شود، عمل او موفقيت آميز بوده ولي تحت هر شرايطي بايد پيروز شويم.

به گفته وي "بهترين شرايط وقتي است كه چهار مهاجم متفاوت در يك تيم حضور دارند به همين دليل شوچنكو، پيزارو و بقيه در چلسي هستند." گفته مي‌شود دروگبا خواستار تسريع در عمل شده تا بتواند براي حضور در جام ملتهاي آفريقا آماده شود. وي اعلام كرد نمي‌توانست جراحي را به تعويق اندازد و مصمم است براي ساحل عاج بازي كند.

مهاجم چلسي ادامه داد: باشگاه نمي‌خواهد مرا به دردسر اندازد. اگر مي توانستم به بازي ادامه دهم، حتما اين كار را مي‌كردم. از وقتي كه پيراهن تيم ملي كشورم را برتن كردم، همه مي‌دانند كه هيچ چيز نمي‌تواند مرا از حضور در آن رقابتها باز دارد.

دروگبا تصريح كرد: مي‌توانيد بفهميد اين مسابقات براي يك آفريقايي و بويژه من چه اهميتي دارد؟ هيچ سرمربي قادر نيست مرا از بازي در آن منع كند.

والنسيا در ‪ ۱۳‬مسابقه اخيرش متحمل هشت باخت شده و نمي‌تواند همراه با چلسي به مرحله حذفي چمپيونزليگ صعود كند.

تنها فايده برد در لندن اين است كه بتوانند اميدشان را براي حضور در رقابتهاي جام يوفا زنده نگه دارند آن هم مشروط بر اينكه شالكه نتواند مقابل روزنبورگ پيروز شود.

تيم تحت رهبري "رونالدو كومان" در ليگ باشگاههاي اسپانيا (لاليگا) نيز وضعيت خوبي ندارد و روز شنبه برابر اوساسونا بدون گل مساوي كرد.

كومان در ماه اكتبر جانشين "كوئيكه سانچز فلورس" شد.

"سانتياگو كانيزارس" دروازه بان با تجربه والنسيا معتقد است هر وقت اعضاي اين تيم دست از تاسف خوردن به حال خودشان بردارند، اوضاع بهتر خواهد شد.

وي گفت: نتايج منصفانه باشد يا نباشد، بايد بپذيريم كه اتفاق افتاده و گذشته. وقتي اوضاع خوب نيست متاسف و مايوس مي‌شويم در حاليكه بايد به جلو حركت كنيم.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گرانت: شوا خیلی خوب تمرین می کند

آورام گرانت، سرمربي چلسي به رغم ناآماده بودن آندري شوچنكو هنوز براي اين بازيكن تيمش ارزش قائل است و او را در برنامه‌هايش قرار داده است.

به گزارش یوفا: او در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره ستاره سابق خط حمله ميلان كه از زمان پيوستن به آبي‌ ها نتوانسته بازي هميشگي‌اش را به نمايش بگذارد گفت: "همه بايد به شوا احترام بگذارند. او يكي از بهترين مهاجمان تاريخ فوتبال است.

با آنكه شوچنكو در حال حاضر براي ما به ميدان نمي‌رود اما اين باعث نمي‌شود كه همه فكر كنند او ديگر در برنامه‌ هاي ما جايي ندارد.

وقتي بازيكني به تيمي منتقل مي‌شود كه داراي مهاجمان بزرگ است بايد بداند ممكن است بعضي مواقع شانس بازي پيدا نكند. شوا نيز مثل هر بازيكن حرفه‌اي ديگر با اين مسئله كنار آمده است و به هيچ وجه افسرده و ناراحت نيست.

من با توجه به عملكرد بازيكنان در تمرينات، در مورد آن ها قضاوت مي‌كنم و بايد بگويم اين بازيکن خيلي خوب تمرين مي‌كند و در سر تمرينات نيز بسيار خوشحال و سرحال است."

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
فکر کنم امشب مساوی بدیم دقیقه 84 و هنوز صفر-صفر اونم تو استنفورد بریج :-(

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب چلسی & شالکه سعود کردند و روزنبورگ هم به جام یوفا رفت.
والنسیا حقش بودکه حذف بشه که شد.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخرین اخبار چلسی هاکی از آن است که آورام گرانت سر مربی اسرائیلی چلسی به مدت ۴ سال با چلسی قرار داد بست

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، این سر مربی اسرائیلی که بعد از رفتن خوزه مورینیو از چلسی ، به عنوان سر مربی موقت چلسی شناخته شد بعد از کسب نتایج خوب و موفقیت آمیز امروز با چلسی برای ۴ سال قرارداد بست و حالا این سر مربی موقت تا ۴ سال دیگر مربی چلسی خواهد بود

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چلسی 0 - 1 آرسنال .

چلسی خیلی بد بازی کرد.
اصلا انتضار نداشتم.
البته آرسنال هم همچین خوب بازی نکرد.
گلی هم که زدن خطا بود که داور کور ندید.( گالاس, Ben Haim رو شارژ کزد).
موقعیت های خوبی رو از دست دادیم.
فقط یه سوال گل آرسنال دقیقه 47 زده شد... داور چند دقیقه وقت اضافه گرفته بود؟

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داربی لندن هم تمام شد و چلسی تیمی بود که با توجه به عدم حضور ستارگانش و نمایش زیبای نیمکت نشینانش نتوانست امتیازی کسب کند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ این دیدار که اولین تجربه دربی گرانت بود نمایش قابل قبولی به نمایش نشان داد . این در حالی اتفاق افتاد که بد نیست نگاهی بیاندازیم به وضعیت جسمانی بازیکنان چلسی در تمام خطوط ٬ چک بعد از مصدومیت طولانی چندین هفته ای که در بازی با شالکه مصدوم شده بود به تازگی به ترکیب باز می گردد و درون دروازه می ایستد که به دلیل دور بودن او از میادین رخ دادن اشتباهاتی چون بازی با آرسنال که باعث شد تا گالاس ( همان بازیکن بی رگ که کاپیتان آرسنال است ) دروازه اش را باز کند که می تواند این امر برای چک طبیعی باشد

در خط میانی که همچنان کاروالیو ستاره مطمئن چلسی مصدوم می باشد که به تازگی جان تری کاپیتان تیم ملی و چلسی نیز به خاطر حرکت رزمی ابوئه مصدومیتش در این فصل تکرار شد

اشلی کول مدافع ملی پوش و گوش چپ چلسی نیز بعد از مصدومیت چند ماه به ترکیب بازگشته است که واقعا عملکردش مقابل کارگرهای لندن فوقالعاده بوده با آنکه اشلی هنوز اشلی ایده آل نشده است

در خط میانی نیز نامی که سریعا به ذهنمان می رسد ٫ میشائیل بالاک است که هنوز به حاطر مصدومیت نتوانسته است تا شرایط بازی را پیدا کند که می توانست با حضورش نبود اسین را در مقابل قرمزهای لندن پر کند

فلورانت مالودا ستاره فرانسوی و چپ پای چلسی نیز به علت مصدومیت چند ماهی هست که مصدوم شده و نمی تواند تیمش را باز هم همراهی کند

یک خط جلو تر ستاره چلسی و بهترین بازیکن سال قاره سیاه ٬ دیدیر دروگبا آقای گل فصل گذشته لیگ برتر نیز به علت مصدومیت نتوانست در ترکیب تیمش مقابل کارگرها قرار گیرد

اینکه چلسی نمی بایست در مقابل آرسنال شکست بخورد کاملا حق است ولی ما هواداران این تیم بزرگ باید ار داشتن چنین تیمی که با نداشتن : کاروالیو ٬ تری ( بیشتر بازی ) ٬ اسین ٬ دروگبا ٬ مالودا و بالاک می تواند چنین درخشان بازی کند خوشحال باشیم...

بد نیست نگاهی به بازی های تیمهایی چون آرسنال بیاندازیم که در نبود فابرگاس ٬ هلب ٬ ون پرسی چگونه بازی می کند....

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
باخت ستاره های گرانقیمت تیمتون رو در برابر جووون های آرسنال رو به همتون تسلیت میگم ...
انشالله غم اخرتون باشه

:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
چلسی 0 - 1 آرسنال .

چلسی خیلی بد بازی کرد.
اصلا انتضار نداشتم.
البته آرسنال هم همچین خوب بازی نکرد.
گلی هم که زدن خطا بود که داور کور ندید.( گالاس, Ben Haim رو شارژ کزد).
موقعیت های خوبی رو از دست دادیم.
فقط یه سوال گل آرسنال دقیقه 47 زده شد... داور چند دقیقه وقت اضافه گرفته بود؟

جدا؟ مطمنی؟؟ حالا چلسی بد بازی کرد باخت

دیگه نگو ارسنال هم بد بازی کرد:happy:

حتما ما یه چیز داشتیم که بردیم برید مسایل روانی تیمتون رو درست کنین بابا

تیمی که با رفتن مربیش بدرد اشغال هم نخوره تیم نیست که

بازیکنش هم بازیکن نیست

بعدشم عزیز دل حالا قرار نیست داور مثل باشگاهای المان سر 45دقیقه بازی رو تموم کنه که

اگه تیمی تو موقعیت حمله باشه بازی تموم نمیشه هنوز اینقدر ای کیو نداری که بفهمی:D

تازه کلی نیمه دوم براتون وقت اضافه گرفت;)

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
هوو اگه درست بازی میکردید نتیجه فرق میکرد، فکر کنم آدبایور وحشی بود که زد پای تری رو داغون کرد، همین وحشی گری ها باعث شده که تیممون افت کنه:(

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ابویه بیشعور بود!
حالا چهارشنبه حذفی با لیورپول داریم، باید حواسمون حسابی جمع اون بازی باشه، کارمون سخته چون اکثر مهره های کلیدیمون مصدوم هستن.
پیشنهاد میکنم که لمپارد رو بفروشن بره، هر روز که میگذره بازیش ضعیف تر میشه، گل هم اگه میزنه از رو پنالتیه.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ابویه بیشعور بود!
حالا چهارشنبه حذفی با لیورپول داریم، باید حواسمون حسابی جمع اون بازی باشه، کارمون سخته چون اکثر مهره های کلیدیمون مصدوم هستن.
پیشنهاد میکنم که لمپارد رو بفروشن بره، هر روز که میگذره بازیش ضعیف تر میشه، گل هم اگه میزنه از رو پنالتیه.

منم پیشنهاد میکنم لمپارد رو بفروشن به شموشک ... در همین حد .

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ابویه بیشعور بود!

پیشنهاد نکن ، چون داری اشتباه میکنی.

4شنبه حتما باید ببریم ، جام اتحادیه رو برای سومین با در 3سال اخیر خواهیم برد.

من نمیدونم این آرسنالی ها دلشون به چی خوشه؟ هیچ جامی نمیبرن ، خوبه چلسی جام میبره. ( الان Orginalfilm میاد فش میده :دی. شوخی ) 4شنبه هم باید با بلکبرن بازی کنن.( اصلا به ما چه)

بعد از اون هم با بلکبرن بازی داریم ... بلکبرن 9 جدول 26 امتیاز داره، تیم خوبی دارن ولی امسال یه کم بدشانسی آوردن.

اگر بازی با لیورپول رو نبریم معلوم نیست چی به سرمون میاد .

اگر اینا بودن لیورپول رو پودر میکردیم: دروگبا ، تری ، مالودا ، بالاک ، کاروالیو ،

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام به دوستان عزيز
متاسفانه جان تري بنا به گفته اخبار 18:45 tv تا 3 ماه از همراهي چلسي محروم شد. ابوئه هم كه اون خطا رو انجام داده بود ضمن عذرخواهي از تري گفته كه هدفش از اون تكل مصدوم كردن كاپيتان چلسي نبوده . به عنوان يك منچستري آرزو ميكنم مصدومهاي تيمتون هر چي سريعتر به تيم برگردن تا شاهد رقابت جذابتري باشيم . شاد و پيروز باشيد

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان عزيز
متاسفانه جان تري بنا به گفته اخبار 18:45 tv تا 3 ماه از همراهي چلسي محروم شد. ابوئه هم كه اون خطا رو انجام داده بود ضمن عذرخواهي از تري گفته كه هدفش از اون تكل مصدوم كردن كاپيتان چلسي نبوده . به عنوان يك منچستري آرزو ميكنم مصدومهاي تيمتون هر چي سريعتر به تيم برگردن تا شاهد رقابت جذابتري باشيم . شاد و پيروز باشيد

واقعا منچستری ها مثل تیمشون با شخصیت اند.

مثل آرسنالی ها نیستند که فقط بلد اند ** بگن.

افتخار میکنم که رقیب ما تیمی مثل من یونایتد کبیره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
واقعا منچستری ها مثل تیمشون با شخصیت اند.

مثل آرسنالی ها نیستند که فقط بلد اند ** بگن.

افتخار میکنم که رقیب ما تیمی مثل من یونایتد کبیره.

نظر لطفتونه دوست عزيز . شاد باشي

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
پیشنهاد نکن ، چون داری اشتباه میکنی.

4شنبه حتما باید ببریم ، جام اتحادیه رو برای سومین با در 3سال اخیر خواهیم برد.

من نمیدونم این آرسنالی ها دلشون به چی خوشه؟ هیچ جامی نمیبرن ، خوبه چلسی جام میبره. ( الان Orginalfilm میاد فش میده :دی. شوخی ) 4شنبه هم باید با بلکبرن بازی کنن.( اصلا به ما چه)

بعد از اون هم با بلکبرن بازی داریم ... بلکبرن 9 جدول 26 امتیاز داره، تیم خوبی دارن ولی امسال یه کم بدشانسی آوردن.

اگر بازی با لیورپول رو نبریم معلوم نیست چی به سرمون میاد .

اگر اینا بودن لیورپول رو پودر میکردیم: دروگبا ، تری ، مالودا ، بالاک ، کاروالیو ،

فش؟ ن آقا بیا بزن تو سرم ... ما دلمون به جوون های آرسنال خوشه ... به فوتبالی که بازی میکنن به اینکه قیمت هر 11 تاشون به اندازه ی این شومیگو (شوچنگو) بدرد نخور شما نیست ... ( شاید هم باشه)
شما هم با پول آباموویچ جام ها رو ببرین

بالا