• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
این 6 بازیکن به مرحله نهایی بهترین بازیکن فصل از دید هوادارا راه پیدا کردن:

Eden Hazard
Luis Suarez
Steven Gerrard
Aaron Ramsey
Yaya Toure
Adam Lallana​

تا دوشنبه هفته آینده رای گیری میشه و سه شنبه نتیجه اعلام میشه. اینجا میتونید به هازارد (یا هر کدوم از 5 بازیکن دیگه) رای بدید:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تعداد "Like" های صفحه باشگاه در شبکه اجتماعی از مرز 30 میلیون گذشته. اکانت باشگاه ماه می سال 2009 ایجاد شده. چلسی اولین تیم ورزشی بود که در شبکه اجتماعیش پرسش و پاسخ بین هوادارا و بازیکنها رو بصورت زنده و تصویری برگزار کرد.

upload_2014-5-21_20-6-30.jpeg
لباس دوم تیم برای فصل آینده زرد رنگ هست:

upload_2014-5-21_20-8-6.jpeg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
cfj8ptsnizt1gv51vhd.jpg

1o44e3gw04ceckw66mb2.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مصاحبه کورتوآ :
"احترام زیادی برای پتر چک قائل هستم؛ او یکی از بهترین دروازه بانان دنیاست و من فکر می کنم قرار گرفتن من و او در یک تیم می تواند تصمیم نادرستی باشد."
او در گفتگو با BBC Sport هفته ی آینده را به عنوان زمان نهایی تصمیم گیری اش مشخص کرد.
"هر دوی ما دوست داریم در تمام رقابت های به میدان برویم؛ هیچ کس از بازی در لیگ یا جام حذفی خوشحال نخواهد بود. در این صورت وضعیت آینده ی من مبهم خواهد بود.
هفته ی آینده با مسئولان چلسی در مورد آینده ام گفتگو خواهم کرد."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تقدیم به هواداران آس(A) آقای خاص:rolleyes:
اثری ادیت شده از خودم​
با تشکر از شما بابت ارائه این اثر زیبا, لطفا در اثرهای بعدی از چنین نتایجی هم در ادیت تصاویر استفاده نمایید:

upload_2014-5-22_1-54-31.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
@Mr.Ansari بسیــــــــــــــــــــــــــــــــار زیبا:rolleyes:
البته من منظورم این بود که نتایج رو کنار همون تصویر مورینیو قرار بدی, چون اون لبخندش واقعا می طلبه, یچیزی تو این مایه ها:

upload_2014-5-22_12-13-10.jpeg
=====================
در مورد چک و کورتوا هر دوشون فوق العادن و قبلا هم گفتم بعیده 2تاشونو با هم داشته باشیم. چک چنتا اشتباه این فصل داشته ولی در کل عملکردش خوب بوده. چک الان تازه 32 سالش شده, فن در سار تو 35 سالگی تازه رفت یونایتد و 6 سالم بازی کرد.
کلا چه کورتوا رو قرض بدیم یا بفروشیم یا کورتوا رو بیاریم و چک رو از دست بدیم یه تیم رقیب رو (یا در انگلستان یا در اروپا) قویتر میکنیم. 2تا شونم که نمیتونیم در حال حاضر با هم داشته باشیم...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
@Mr.Ansari بسیــــــــــــــــــــــــــــــــار زیبا:rolleyes:
البته من منظورم این بود که نتایج رو کنار همون تصویر مورینیو قرار بدی, چون اون لبخندش واقعا می طلبه, یچیزی تو این مایه ها:

=====================
در مورد چک و کورتوا هر دوشون فوق العادن و قبلا هم گفتم بعیده 2تاشونو با هم داشته باشیم. چک چنتا اشتباه این فصل داشته ولی در کل عملکردش خوب بوده. چک الان تازه 32 سالش شده, فن در سار تو 35 سالگی تازه رفت یونایتد و 6 سالم بازی کرد.
کلا چه کورتوا رو قرض بدیم یا بفروشیم یا کورتوا رو بیاریم و چک رو از دست بدیم یه تیم رقیب رو (یا در انگلستان یا در اروپا) قویتر میکنیم. 2تا شونم که نمیتونیم در حال حاضر با هم داشته باشیم...

آها پس من بد گرفتم :D آره ایده فوق العادیه ایشالله کار می کنم روش تموم که شد می زارش;)

----------------

چیزی که تا الآن مشخص هست باشگاه حتی 5% هم دوست نداره چک رو از دست بده و بنظرِ من هم نباید هر دوتارو داشته باشیم تو ترکیب در حالِ حاضر ....
اول باید باهاش تمدید کنم و بعد بازم به یه تیم دیگه قرضش بدیم چون واقعا الآن حیف هستش یکی از این دوتا گلر ها خراب بشن
این که یکی لیگ بازی کنه یکی حذفی و قهرمانان اصلا ایده خوبی نیست و باعث میشه هر دوتاشون اُفت کنن

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یکی رو بزارن برای لیگ و دیگری هم برای جامخهای دیگه خداییش عالی میشه
منم قبلا اینو گفتم چون دوس ندارم تیم دیگه ای یکی از این 2تا رو داشته باشه ولی بعیده این اتفاق بیفته. هر 2تاشون باید بازی کنن و هیچکدومشون جایگاهشون این نیست که مثلا تو لیگ برتر یا لیگ قهرمانان رو نیمکت باشن.
یه مساله دیگه ای هم هست هماهنگی دروازه بان و خط دفاعی هست, نباید تو هر تورنمنت عوضشون کرد.
حالا رئال این فصل تونست هم تا فینال حذفی بره و هم فینال لیگ قهرمانان و کاسیاس تونست تمام بازیهای حذفی و لیگ قهرمانان رو بازی کنه. اونی که لیگ قراره باشه همه بازیهارو بازی میکنه ولی اگه تو اولین بازی لیگ کاپ و جام حذفی تیم حذف بشه و لیگ قهرمانان تیم از گروهش صعود نکنه یا دور اول حذف بشه چی؟ در بدترین حالت میشه 8تا بازی برابر 38تا بازی.
همونطور که @Mr.Ansari گفت این کار باعث افتشون میشه.
مورینیو اول فصل گفته بود چلسی بهترین دروازه بان جهان و بهترین دروازه بان جوون جهان رو داره. حالا باید ببینیم چی میشه دیگه...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
به گفتی دیلی میل، داوید لوئیز در آستانه پیوستن به پاریسنت ژرمن با مبلغ باور نکردنی 50 میلیون پوند طی 48 ساعت آینده می باشد.

wawg9aggw.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در صورت به واقعیت پیوستن ادعای دیلی میل، لوئیز گران قیمت ترین مدافع تاریخ خواهد شد. جالب اینجاست که در صورت این انتقال، رکورد پی اس جی است که شکسته می شود. زیرا آن ها هنگام خرید مارکونیوش و تیاگو سیلوا باعث شدند که این دو بازیکن گران قیمت ترین مدافعان فوتبال شوند و حالا اگر 50 میلیون پوند برای لوئیز پرداخت شود بار دیگر رکورد شکنی شده است.

در صورتی که مبلغ انتقال بین چلسی و پاریس به توافق برسد، مسئولین تیم فرانسوی از اسکولاری اجازه خواهند گرفت تا وارد کمپ تیم ملی برزیل شوند و از این بازیکن تست پزشکی بگیرند.

منابع دیلی میل در پاریس تایید کردند که پی اس جی برای شکست بایرن و بارسلونا در خرید داوید لوئیز زود دست به کار شده و شاید دلیل این مبلغ عجیب که قرار است به چلسی پرداخت کنند، همین است.

چلسی نیز از این پول برای خرید دیگو کوستا و بازسازی تیم خود استفاده خواهد کرد.

با حضور جان تری و کیهیل و درخشش این دو بازیکن در فصل گذشته، به احتمال فراوان در فصل بعد نیز همین دو قلب خط دفاع چلسی را تشکیل خواهند داد و همه این ها در حالیست که آبی ها توماس کالاس و کورت زومای جوان را که جزو برترین مدافعان زیر 21 سال اروپا محسوب می شوند نیز در اختیار دارند و در آکادمی خود از حضور مدافعی مستحکم به نام کریستنسن سود می برند. علاوه بر این، ایوانویچ سال ها در پست دفاع میانی بازی کرده. به همین دلیل جدایی لوئیز از چلسی آسیب چندانی به خط دفاع آبی ها که در فصل گذشته فوق العاده بود نخواهد رساند.

لوئیز در این فصل بیشتر در پست هافبک تدافعی آن هم معمولا در لیگ قهرمانان به دلیل عدم حضور ماتیچ در این رقابت ها استفاده می شد. چلسی در این پست نیز مارکو ون خینکل جوان به همراه ماتیچ، رامیرس، آکی، احتمالا لمپارد و میکل را دارد و جوانانی همچون لوئیس بیکر و ناتان آکی در آکادمی درخششی فوق العاده ای داشته اند، حتی با این وجود صحبت هایی مبنی بر خرید یایا توره یا پائولینهو و حتی سسک فابرگاس به گوش می رسد.

باید منتظر بود و دید این صحبت ها تا چه حد به واقعیت نزدیک خواهند شد.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
لمپارد اگه قرار نبود تمدید کنه که تو تبلیغات شرکت نمیکرد

1qp76boaf0g28lva2zu.png

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
لوئیز رو اگه 50 میلیون پوند بخوان باید همین الآن بدیم بره :D

بالا