• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
منظورت اینه که نباید اجازه بدن لمپارد بره یا مثلا اگه قرار بود بره یه مراسم خداحافظی براش میگرفتن یا...؟

بارسا پویول رو داشت
من یو>>گیگز
اینتر>>زانتی
یووه>>بوفون
و ..... (!)

نمیگم لمپارد هنوز همون فرانکه و می تونه کارایی لازم رو داشته باشه ولی خودش بارها گفته که می دونه دیگه پیر شده و می درک نیمکت نشین شدن رو داره
چند بار گفته که دوست داره با چلسی از فوتبال خداحافظی کنه ...
بعضی موقع ها می تونست واقعا به کمک مون بیاد... دیگه از این میکل که بهتر بودش (!) !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بیچاره میکل چیکارش داری حالا! لمپارد میاد جلو, شوت میزنه, کرنر و ضربه آزاد میزنه ولی میکل اکثرا عقب میمونه. خداییش این فصل هر وقت بازی کرده خوب بوده میکل.
بستگی به بازیکنم داره که چه زمانی بخواد خداحافظی کنه. زیدان تو اون شرایط خداحافظی کرد ولی رائول و دل پیرو و... تصمیم گرفتن که بازی کنن, حالا هر لیگی که میخواد باشه.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
فرانک لمپارد رسما جداییش رو تایید کرد ، اینم خبر اسکای :

من می خواهم از طرفداران چلسی تشکر کنم . من باور دارم که بزرگترین هوادار فوتبال جهان هستید. شما همیشه پشتیان هستید و بوده اید و همیشه در قلب من می مانید

من احساس افتخار می کنم که زمانِ زیادی را با شما سپری کرده ام ...

"چالش بعدی من هر چه باشد مهم نیست ... شما برای همیشه در قلب من خواهید ماند ، ممنون چلسی !
به تاریخ سازی ادامه دهید! "

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
1942314017370197025_1401736418.png

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
لمپارد ابرمرد چلسی بود دیگه باید از واژه ی گذشته استفاده کنیم الان کی میتونه بیاد واقعا مثل اون بازی کنه جای سواله؟ باید یکی از بهترین بازیگردان کنونی دنیا رو خرید؟ حرف از پوگبا میزنن ولی اون فی نسفه هافبک نیست، توره رو باید اگه سر رفتن داره با قرادادی سنگین زمین گیرش کرد. کی میتونه جای لمپارد بزرگ رو در بلند مدت پرکنه خیلی سخته پاسخ دادن به این پرسش کذایی

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
چلسی رو با لمپارد و تری شناختم... یکی از نمادهای تیم رفت! :general503:
لعنت به آبراموویچ

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
باشگاه رسما جدایی لمپارد رو اعلام کرد.

upload_2014-6-3_10-38-12.jpeg
این پی اس جی چه گیر داده فقط از چلسی بازیکن بگیره
لوئیز رو گرفت دنبال هازارد هم هست بعد دنبال پیترچک و ایوانویچ هم هست
مشتری خوب و دوس داشتنی ایه.
لعنت به آبراموویچ
چرا لعنت به آبرامویچ؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب تا الان خروجیها اتوئو-لوئیز-لمپارد-اشلی کول بودن
یه فکری هم باید فکر یه سری بازیکنهای قرضی بکنن که ردشون کنن مثل موزس و غیره
رامیرس *دمبابا-تورس هم باید رد کنن

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
از دست دادن دروگبا، کول و حالا لمپارد و خیلیای دیگه... جالبه همه طرفدارا از اینکه دیگران میگن تیمتون بی ریشه و بی تاریخه ناراحت میشن ولی نمیشینن دلایلشم بررسی کنن!
درست که هر چیزی یه شروعی داره و تاریخ‌سازی هر چند دیر هم شدنیه و کار عجیبی نیس ولی اولین قدم در مورد ساختن تاریخ واسه یه تیم، اسطوره سازیه! اسطوره هم وقتی ساخته میشه که تو تیم اوج بگیره، شناخته بشه، محبوب بشه و سالیان سال تو تیم بازی کنه و همونجا هم خداحافظی کنه! به قول یکی از بچه‌ها ما نه زانتی داریم، نه گیگز داریم و نه توتی... این خیلی بده! امیدوارم تری ناامیدمون نکنه و اولیش باشه لااقل... :general405:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
از دست دادن دروگبا، کول و حالا لمپارد و خیلیای دیگه... جالبه همه طرفدارا از اینکه دیگران میگن تیمتون بی ریشه و بی تاریخه ناراحت میشن ولی نمیشینن دلایلشم بررسی کنن!
درست که هر چیزی یه شروعی داره و تاریخ‌سازی هر چند دیر هم شدنیه و کار عجیبی نیس ولی اولین قدم در مورد ساختن تاریخ واسه یه تیم، اسطوره سازیه! اسطوره هم وقتی ساخته میشه که تو تیم اوج بگیره، شناخته بشه، محبوب بشه و سالیان سال تو تیم بازی کنه و همونجا هم خداحافظی کنه! به قول یکی از بچه‌ها ما نه زانتی داریم، نه گیگز داریم و نه توتی... این خیلی بده! امیدوارم تری ناامیدمون نکنه و اولیش باشه لااقل... :general405:

فرانک لمپارد تا ابد ابر مرد چلسی خواهد موند
اون تا ابد اسطوره چلسی هست و خواهد ماند تا سالیان سال
برترین هافبک گلزن تاریخ جهانِ فوتبال ....
همون طور که تا ابد الپیرو رو اسطوره یووه می دونن مطمئن باش لمپارد رو هم اسطوره چلسی می دونند
مرسی سور فرانکی بابتِ همه کارهایی که واسمون انجام دادی ، مرسی که باعث شدی طرفدار چلسی بشم

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
فرانک لمپارد تا ابد ابر مرد چلسی خواهد موند
اون تا ابد اسطوره چلسی هست و خواهد ماند تا سالیان سال
برترین هافبک گلزن تاریخ جهانِ فوتبال ....
همون طور که تا ابد الپیرو رو اسطوره یووه می دونن مطمئن باش لمپارد رو هم اسطوره چلسی می دونند
مرسی سور فرانکی بابتِ همه کارهایی که واسمون انجام دادی ، مرسی که باعث شدی طرفدار چلسی بشم
بله درسته دل‌پیرو همیشه اسطوره یووه بوده و خواهد بود ولی خیلی قشنگ‌تر بود که تو یوونتوس می‌موند و همون‌جا از فوتبال خداحافظی می‌کرد. نه که بره به تیمی مثه سیدنی و همچنان تو ۳۹ سالگی دنبال تیم جدید باشه و ارزش خودشو بیاره پایین...

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
لااقل نباید این بلا رو سر تری بیارن باید طوری باشه که در استمفوردبریج خداحافظی کنه این روند به هیچ وجه منل وجودی درست نیست باشگاه رو گذشته ی اون وجودیت و معنا میده به هرحال وضیعت اصلا خوب پیش نمیره تا الان...

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
زانتی الان تقریبا 41 سالشه و لمپارد تقریبا 36 سالشه. سال 2010 زانتی 37 سالش بود که میشه 1 سال بزرگتر از الان لمپارد. اون سال زانتی و کامبیاسو هافبک دفاعی های اینتر بودن. زانتی فیکس اینتر بود و یکی از بهترین ها در پستش در 37 سالگی. ولی لمپارد این فصل اگه فن گینکل مصدوم نمیشد و ماتیچ میتونست تو اروپا بازی کنه کمتر هم بهش بازی میرسید. ضمن اینکه میتونست تو همین سن تو چلسی خداحافظی کنه ولی میخواد بازی کنه همچنان. این فصل تری فوق العاده بود و 1 فصل دیگه تمدید کرد. در مورد یونایتدم مثلا فردیناند تصمیم گرفت جدا بشه ازشون و ضمنا هوادارای یونایتد خیلی هم از بازی کردن گیگز تا این سن راضی نبودن.
در مورد هوادارای تیمهای دیگه که گفتی, اگر خواستی من برات ازشون 1 پست میارم اینجا که گفتن چلسی تاریخ نداره و 1 پست دیگه از همون هوادارا میارم که مثلا گفتن رئال نصف لیگ قهرمانانی که گرفته کوزه هست و ارزش نداره, در واقع تاریخ رو هم زیر سوال میبرن خودشون. پس اصلا جدی نگیر این حرفهارو. به رکورد های لیگ برتر نگاه کنیم متوجه میشیم که چلسی تاریخ رو با کیفیت تر از قبل داره مینویسه.
و اما در مورد آبرامویچ. لمپارد سال 2001 به چلسی اومد. اگه همین روند رو به رشدش رو ادامه میداد و آبرامویچی نبود که چلسی رو به یکی از قدرتهای بزرگ اروپا تبدیل کنه آیا اصلا لمپارد تا این زمان تو چلسی میموند یا یه تیم دیگه تو دوران اوجش میخریدش؟ اصلا آبرامویچ نبود چند درصد احتمال داشت این تاپیک وجود داشته باشه؟ منم نمیگم آبرامویچ بدون اشتباه هست ولی اینکه بخوایم بگیم منفور هست و لعنت بفرستیم بهش رو قبول ندارم. خود لمپارد چند وقت پیش از آبرامویچ بخاطر زحماتی که تو چلسی کشیده تشکر کرده.

upload_2014-6-3_16-46-42.jpeg

بالا