• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
به گفته ی مورینیو تقریبا کاستا به دلیل مشکل کذایی همسترینگش کاری خاصی در تمرینات انجام نمیده و بیشتر به مداوای مصدومیتش می پردازه عجیبه با این حسابم قدرت بالقوه ی خودش رو در هر بازی نشون میده بله به همین دلیل بود که یکی از قطب های اصلی اتلتیکو مادرید فقیر در فصل گذشته ی لالیگا بود

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
مورینیو معتقد است که اسکار و ویلیان نشانه هایی از پیشرفت نشان داده اند ولی مصر است که تقویم فوتبالی به ضرر فوتبالیست‌ها است.
..................................................................................................................
او گفت: " ویلیان فصل را خوب شروع نکرد. فکر می‌کنم هر بازیکنی که از تیم ملی برزیل برگشت، فرصت استراحت و حضور در پیش فصل را نداشت و به همین علت هیچکدام فصل را خوب شروع نکردند. همه ی این‌ها قدم به قدم جلو می‌روند. اسکار هم همینطور است.در حال حاضر پیشرفت کرده‌اند. این موضوع فیزیکی است. بازیکنان به تعطیلات نیاز دارند ولی همیشه آن را نخواهند داشت. آنها به یک پیش فصل خوب نیاز دارند ولی همیشه اوضاع اینطور نیست. فکر می‌کنم بازیکنان دچار مشکلاتی می‌شوند."

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی موقتا در استادیوم راگبی بازیهای خانگی خود را برگزار خواهد کرد.
wz4r1sk8fa0v0z4jc.jpg

چلسی در نظر دارد که گنجایش استادیوم استمفوردبریج را تغییر بدهد. آنها تا پایان این تغییر در نظر دارند که بازیهای خانگی خود را در استادیوم توئیکنام برگزار کنند، استادیومی که بازیهای خانگی تیم ملی راگبی انگلیس در آن برگزار می شود.

چلسی در نظر دارد که گنجایش استادیوم خود را از ۴۱۸۰۰ نفر به ۶۰ هزار نفر برساند و به همین خاطر آنها چاره ای به جز برگزاری بازیهای خانگی در استادیومی دیگر ندارند.

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
ان شالله این استادیومی که دوستمون احسانبزرگی گفتن مایه ی برکت باشه ولی اگه اشتباه نکنم اندازه ی استادیوم راگبی با فوتبال متفاوته چطور امکانش هست!

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
ادن هازارد معتقد است با خرید بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، فیلیپه لوئیز، دیگو کاستا و لوئیک رمی، چلسی می تواند در این فصل هم در چمپیونزلیگ به قهرمانی برسد.
او به خبرنگاران گفت:" جاه طلبی من در چمپیونزلیگ، همان چیزی است که از ابتدای پیوستنم به چلسی در سر داشتم. شخصا فکر می کنم که می توانیم قهرمان این رقابت ها شویم. فکر می کنم با تیمی که در اختیار داریم، این اتفاق ممکن است. البته مدعیان دیگری هم هستند. مانند رئال که مدافع عنوان قهرمانی است؛ بایرن مونیخ که امسال هم بسیار قوی است. تیم های بزرگ دیگری هم هستند؛ پس باید منتظر ماند و دید که چه اتفاقی رخ خواهد داد.
ما ابتدا باید از مرحله گروهی صعود کنیم؛ این مهمترین موضوع است. البته رویای ما قهرمانی است. هر فصل که در این رقابت ها بازی می کنیم، برای قهرمانی به میدان می رویم. تیم های باکیفیتی در گروه ما حضور دارند اما همه ما امیدواریم که بتوانیم این مسیر را تا پایان طی کنیم."

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
یه خبر هست که احتمال داره درست باشه چلسی میخواد برای هیگواین 90 ملیون یورو پیشنهاد بده
برای بارکلی از اورتون هم 50 ملیون پوند

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
در مورد تغییر موقت استادیوم اگه تازه توافق صورت بگیره تا قبل از فصل 2017-2016 امکانش نیست.
===============
دروگبا و رامیرز نرفتن همراه تیم. رامیرز احتمال زیاد برابر آرسنالم نمیتونه بازی کنه.
طبق گفته مورینیو فردا کوستا از ابتدا تو ترکیب قرار میگیره و ابراز امیدواری کرده برابر آرسنالم بتونه بازی کنه.
===============
upload_2014-9-29_23-38-42.jpeg
=================
هنوز وقت هست؟ خوب بشین بامید اینکه چهارمی رو هم بخوری.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
واقعا اگه بتونه بارکلی رو بگیره عالیه ولی یه مدت نمی بینمش اورتون! مصدومه! همون کاستای ببر کافیه هیگواین هرگز به چلسی نخواهد امد هرگز۰۰

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
مربی چلسی، تاکید کرد تنها در صورتی این باشگاه را ترک می کند که اخراج شود.
مورینیو که اولین بار در سال 2004 هدایت آبی های لندن را برعهده گرفت و این تیم را به چند قهرمانی مهم رساند، در سال 2007 و بعد از اختلاف با رومن آبراموویچ، چلسی را ترک کرد.
او بعد از دوران موفقیت آمیز در اینتر و رئال، بار دیگر به چلسی بازگشت. ا و اکنون تاکید کرد که اگر پیشنهاد مناسبی دریافت می کرد، ممکن بود هدایت یک تیم انگلیسی دیگر را برعهده بگیرد اما در حال حاضر تنها به چلسی فکر می کند.

او در پاسخ به این سوال که آیا ممکن بود هدایت باشگاه انگلیسی دیگری را برعهده بگیرد، گفت:" اگر شرایطش وجود داشت، بله. البته اولویت من همیشه چلسی است و هرگز به علاقه مندی باشگاه های دیگر فکر نکردم. اما فوتبال را می شناسم و می دانم که اگر نتوانم چند سال به جام برسم، دیگر اینجا نخواهم بود. من چنین مربی ای نیستم زیرا دوست ندارم در حاشیه امنیت باشم. این به شخصیت من نمی خورد.
تنها در صورتی می روم که باشگاه بخواهد بروم. باشگاه، کشور یا یک پروژه دیگر من را وسوسه نمی کند. تنها در صورتی می روم که آبراموویچ به من زنگ بزند و بگوید وقتم تمام است."

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
بازی با اسپورتینگ رو یک بر صفر بردیم با گل ماتیچ صرب! نتیجه ی بازی شالکه:ماریبور مساوی شد که کاملا به سود چلسیه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بازی بهتری باید تو لیگ قهرمانان ارائه بدیم انشالله باس فکر یه جایگزین قدر جای شورله-اسکار باشیم باز ویلیان بهتره
دوتا تک به تک توپ کاستا و اسکار ازدست دادن دوتا موقعیت خوبم که شورله وصلاح از دست دادن متاسفانه تو این بازی تو زدن ضربات اخر خوب نبودیم باس 4میبردیم بازی رو

Last edited:

abbas19r

Registered User
لایک‌ها
131
مورینیو پس بازی با اسپورتینگ ابراز خوشحالی کرد و گفت که اکنون همه چیز در دست خودشان است.
او در جمع خبرنگاران گفت: " حالا سرنوشتمان دست خودمان است. دو بازی مقابل ماریبور انجام می‌دهیم ولی باید مراقب باشیم زیرا ماریبور دو امتیاز دارد. آنها در آلمان نباختند و همچنین مقابل اسپورتینگ هم شکست نخوردند بنابراین ماریبور تیمی است که باید مراقب آن بود. واقعیت این است که حالا در استمفوردبریج بازی خواهیم کرد. اگر بتوانیم آنها را شکست دهیم، 7 امتیازی می‌شویم و 7 امتیاز باز هم کافی نیست ولی به یک جایگاه تقریبا مطمئن می‌رسیم."
مورینیو درباره اینکه آیا تیم از نبود مصدومینش رنج می‌برد گفت: " فکر نمی‌کنم. حالا زمان آن رسیده که یک روز استراحت کنیم.به لندن بازخواهیم گشت و روز شنبه یک دیدار مهم داریم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تنها 2 تیم در این فصل لیگ برتر انگلستان شکست رو تجربه نکردن: چلسی و آرسنال.
فصل گذشته آرسنال 11 بازی خارج از خونه ش رو برد که بیشترین تعداد پیروزی بود و با 35 امتیاز بیشترین امتیاز رو هم در بازیهای بیرون از خونه کسب کردن.
بعد از بازی 0-6 چلسی و آرسنال, آرسنال 14 بازی در لیگ برتر انجام داده که فقط 1 بازی از این 14 بازی رو باخته.
ونگر 6579 روز هست که هدایت آرسنال رو بر عهده داره. از 1022 بازی 583 برد, 243 تساوی و 196 شکست حاصل کارش بوده.
500th بازی ونگر سال 2005 برابر چلسی مورینیو بود, 1000th بازیش هم فصل گذشته برابر چلسی مورینیو بود, و حالا این هفته 18th سالگرد حضور ونگر در انگلستان هست.
مورینیو و ونگر 11 بار برابر هم قرار گرفتن که نتیجه 6 پیروزی برای مورینیو و 5 تساوی بوده.
===============
گلزنان چلسی در لیگ برتر:
Diego Costa 8, Ivanovic 2, Schurrle 2, Hazard 1, Matic 1, Oscar 1, Ramires 1, Remy 1, Willian 1, own goal 1​
گلزنان آرسنال در لیگ برتر:
Ramsey 2, Sanchez 2, Giroud 1, Koscielny 1, Ozil 1, Oxlade-Chamberlain 1, Welbeck 1, Wilshere 1, own goal 1​
===============
رقابت برای کفش طلا:
Diego Costa 8
Leonardo Ulloa (Leicester) 5
Sergio Aguero (Man City) 4
Saido Berahino (West Brom) 4
Nacer Chadli (Tottenham) 4
Graziano Pelle (Southampton) 4​
===============
گل زده:
Chelsea 19, Everton 12, Man City 12, Arsenal 11, Man Utd 11, Southampton 11, Crystal Palace 10, West Ham 10, Hull 9, Leicester 9, Liverpool 8, Swansea 8, Tottenham 8, West Brom 7, Newcastle 5, Stoke 5, Sunderland 5, Aston Villa 4, QPR 4, Burnley 1​
===============
اگر در ترکیب قرار بگیرن ازپلیکوئتا 100th و ویلیان 50th حضورشون رو در ترکیب چلسی تجربه خواهند کرد.
داور بازی مارتین اتکینسون هست. آخرین باری که مارتین برای چلسی قضاوت کرده بازی 2-0 فصل گذشته برابر لیورپول بوده.
===============
پیرس هم طبق معمول feelingش رو بیان کرده:

upload_2014-10-3_11-41-25.png

بالا