• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
8i3d4jc33c9zt27yzqi.png
2006-2005 16 بازی بوده.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی از بیل کمتره...؟؟خدایی بیل چی داره ؟؟الکی بزرگش کردن
قدرت شوت بیل. کورتوا تو اتلتیکو بود راجع به شوتای بیل و رونالدو ازش پرسیدن, گفت: "هر 2 شوتاشون قویه ولی ضربات بیل اکثرا آخرین لحظه تغییر جهت میده و گرفتنش برای دروازه بان سخت تره."
بیل ایستگاهی خوب میزنه. میشه گفت یکی از بهترین هاست.
سرعت بیل بیشتره.
بیل تو کار دفاعی خیلی خوب کار میکنه (هازارد در این زمینه در حال پیشرفته) و تکلهای خیلی خوبی هم میزنه و قدرت بدنی و قدرت پرش بیل بیشتره.
از نظر تکنیک و پا عوض کردن و... هر 2شون خوبن و توان جا گذاشتن بازیکن روبروشون رو دارن.
در مورد تموم کنندگیشون (تک به تک زن بودنشون) هر 2شون تو صحنه هایی که انتظار نمیرفت فرصت از دست دادن ولی جفتشون میتونن بهتر بشن.
در مورد پاس دادنم هر 2شون خوبن ولی از نظر من تو پاسهای بلند, ظرافت و دقت پاسهای بیل بیشتره.
بازیکنای چپ پا اهمیت ویژه ای دارن که بیل چپ پاست.
اینی که میگم نظر شخصی من هست و نظر دیگران هم محترم. از نظر من (اگر دروازه بان ها و مدافعین رو کنار بذاریم) بیل بهترین بازیکن حال حاضر جهان هست.
===================
در مورد اینکه مثلا رئال به هازارد پیشنهاد بده و مورینیو اجازه نده, خود مورینیو گفته بود وقتی رئال برای روبن پیشنهاد داد من نمیخواستم روبن بره ولی خودش میخواست بره و ما چاره ای نداشتیم. در مورد گالاسم همینو گفته بود. یا وقتی تو اینتر بود دوست داشت زلاتان بمونه ولی زلاتان خودش میخواست بره و رفت.
این مطلب هم تایید میشه:
100 ملیون بدن شک نکن بازیکن خوب جاش میگیرن توپول
نمونش فروش زلاتان با اون مبلغ و اضافه کردن بازیکنایی مثل میلیتو و اتوئو و اشنایدر و تیاگو موتا و لوسیو که همه میدونیم چقدر در سه گانه اینتر تاثیر داشتن.
تو همین دوره تو چلسی عملکرد مورینیو و باشگاه تو خرید و فروش بازیکن فوق العاده بوده. کلا مورینیو خوب میفروشه و خوب میخره. گرونترین بازیکنی که زیر نظر مورینیو خریداری شده همین کوستا بوده با حدود 40 میلیون یورو.
همین فابرگاس و ماتا و اوزیل رو در نظر بگیریم. فابرگاس با حدود 36 میلیون یورو خریداری شده, در حالیکه ماتا رو حدود 45 میلیون یورو فروختیم و آرسنالم برای اوزیل حدود 50 میلیون یورو داد.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تو خریدهای نیم فصل خداکنه چندتا بازیکن خوب بگیریم مخصوصا تو پست اسکارو رامیرس و ویلیان وای اگه مارکو رویس و خدیرا بیان عالی میشه البته پیکه هم احتمالش هست;)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اگه جای شورله یا ویلیان، رویس یا یه وینگرِ بهتر تو ترکیب مون بود واقعا دیگه هیچی از خدا نمی خواستم :D
رویس واقعا خوبه .... لوکاس مورا هم خیلی خوبه ...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اگه جای شورله یا ویلیان، رویس یا یه وینگرِ بهتر تو ترکیب مون بود واقعا دیگه هیچی از خدا نمی خواستم :D
رویس واقعا خوبه .... لوکاس مورا هم خیلی خوبه ...
3c9cb08585a4.png

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خب مسئله اینه که خودِ رویس هم باید موافق حضور تو چلسی باشه ...
بنظرم رئال و بارسا رو ترجیح میده ... کلا اکثریا اگه طرفدارِ خودِ اون تیم نباشن رئال و بارسا رو ترجیح میدن به همه تیما ...

947947

Registered User
لایک‌ها
238
خب مسئله اینه که خودِ رویس هم باید موافق حضور تو چلسی باشه ...
بنظرم رئال و بارسا رو ترجیح میده ... کلا اکثریا اگه طرفدارِ خودِ اون تیم نباشن رئال و بارسا رو ترجیح میدن به همه تیما ...

همون جریان از بچگی طرفدار فلان تیم بودم هست دیگه....:D

947947

Registered User
لایک‌ها
238

947947

Registered User
لایک‌ها
238
بیل ایستگاهی خوب میزنه. میشه گفت یکی از بهترین هاست.
هازارد هم خوب میزنه....

سرعت بیل بیشتره.
مگه میخوان مسابقه بدن.....اون بازی رئال و بارسلون هم که یدفعه بیل دفاع بارسلون رو جا گزاشت و زد تو گل...دفاع خنگ بود و راحت میتونست با یه خطای کوچیک هم سرعتشو بگیره...هم گل نخورن...هم بازیو نبازن....هم جام رو از دست ندن...هم بیل رو گنده نکنن و....

از نظر تکنیک و پا عوض کردن و... هر 2شون خوبن و توان جا گذاشتن بازیکن روبروشون رو دارن.

اینو یکم باهات مخالفم....چون هازارد برای عبور از بازیکن مقابلش از تکنیک و سرعت استفاده میکنه ولی بیل فقط از سرعتش که اونم با یه پشتپا زدن حل میشه :D
در ضمن بیل با اون قد درازش تغییر جهت دادناش در مقایسه با هازارد سخت تر و کند تر هستش.

از نظر من تو پاسهای بلند, ظرافت و دقت پاسهای بیل بیشتره.
اینطور به نظر میرسه برادر....وقتی شما رونالدو و کریم رو تو خط حمله داری از هر جا و مکانی و هر طوری بندازی اونا یه بلایی سر توپ میارن که اول از همه پاس تو چشم میاد تا گل و زننده گل.

بازیکنای چپ پا اهمیت ویژه ای دارن که بیل چپ پاست.
اینو قبول دارم...:)

اینی که میگم نظر شخصی من هست و نظر دیگران هم محترم. از نظر من (اگر دروازه بان ها و مدافعین رو کنار بذاریم) بیل بهترین بازیکن حال حاضر جهان هست.

نظرت محترم ولی رونالدو چکار باید بکنه ؟؟مسی ؟؟ روبن ؟؟ و دوستان دیگه ؟؟؟ فیفا ؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در کل من هازارد رو به بیل ترجیح میدم....توی این پستی که بازی میکنه:)

947947

Registered User
لایک‌ها
238
چلسی خداکنه دوسه تا بازیکن خوب بگیره رامیرس ویلیلن و اسکار سینوسی عمل میکنن تو پست اینها یکی ویه دفاع توپم میخوایم ضعف داریم کمی تو دفاع

مخصوصا دفاع وسط... مورینیو میخواست واران رو بگیره ولی نشد...چند وقت پیشم قرار دادشو تا سال نمیدونم چند تمدید کردن رئالیها
اون وسط میدون هم یه نفر دیگه میخوایم تو مایه های فابرگاس...چون اینطور که به نظر میرسه از اون بازیکن شیشه ایی هاست و مسدوم زیاد میشه...اونم توی انگلیس که بازیها زیاد هستن

بالا