• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
قرعه کشی لیگ برتر انجام شد. امسال لیگ فوق العاده جذاب خواهد بود:

Sat Aug 13 West Ham United Home
Sat Aug 20 Watford Away
Sat Aug 27 Burnley Home
Sat Sep 10 Swansea City Away
Sat Sep 17 Liverpool Home
Sat Sep 24 Arsenal Away
Sat Oct 1 Hull City Away
Sat Oct 15 Leicester City Home
Sat Oct 22 Manchester United Home
Sat Oct 29 Southampton Away
Sat Nov 5 Everton Home
Sat Nov 19 Middlesbrough Away
Sat Nov 26 Tottenham Hotspur Home
Sat Dec 3 Manchester City Away
Sat Dec 10 West Bromwich Albion Home
Tue Dec 13 Sunderland Away
Sat Dec 17 Crystal Palace Away
Mon Dec 26 Bournemouth Home
Sat Dec 31 Stoke City Home
Mon Jan 2 Tottenham Hotspur Away
Sat Jan 14 Leicester City Away
Sat Jan 21 Hull City Home
Wed Feb 1 Liverpool Away
Sat Feb 4 Arsenal Home
Sat Feb 11 Burnley Away
Sat Feb 25 Swansea City Home
Sat Mar 4 West Ham United Away
Sat Mar 11 Watford Home
Sat Mar 18 Stoke City Away
Sat Apr 1 Crystal Palace Home
Wed Apr 5 Manchester City Home
Sat Apr 8 Bournemouth Away
Sat Apr 15 Manchester United Away
Sat Apr 22 Southampton Home
Sat Apr 29 Everton Away
Sat May 6 Middlesbrough Home
Sat May 13 West Bromwich Albion Away
Sun May 21 Sunderland Home​

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کونته 2-5-3 بازه. لذا سیستمی که تو تصویر زیر هست (به احتمال بسیار زیاد) میشه سیستم چلسی تو فصل پیش رو. چون این تصویر آماده و شکیل بود گفتم از همین تصویر بهره ببرم. وگرنه (حالا جدای از اینکه آیا این بازیکنا به ترکیب چلسی اضافه میشن یا نه) کیه که ندونه نبودِ ویلیان در ترکیب چلسی اساسا غیر ممکن است.

upload_2016-6-18_8-29-55.jpeg

سیستمم که مشخصه. 3 مدافع وسط بازی میکنن. اون دو بازیکن کناری موقع دفاع به 3 مدافع وسط اضافه میشن تا ترکیب از 2-5-3 به 2-3-5 تغییر کنه. از اون سه هافبکی هم که وسط هستن یکیشون خیلی نزدیک به 3 مدافع وسط بازی میکنه. الان تو ایتالیا ده روسی اکثرا به سه مدافع نزدیک تره. مهاجمم که 2تا میشن.
اینم بگم که تضمین 100 درصد نیست که چلسی فصل بعد 2-5-3 بازی کنه. صرفا طبق سابقه کونته و اینکه اساسا 2-5-3 بازه این سیستم و ترکیب برای فصل بعد پیش بینی میشه.
به یه نکته ظریف دیگه هم اشاره کنم و آن اینکه با توجه به عدم حضور چلسی در رقابتهای اروپایی, چلسی تو لیگ کاپ باید زودتر از فصول گذشته و از دور دوم وارد بشه.
و در پایان: رکورد بیشترین امتیاز در بین لیگهای معتبر و 20 تیمی اروپا 102 امتیاز هست که توسط تیم کونته ثبت شده.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تیم کونته تو دور بعد باید با اسپانیا بازی کنه. من اصلا بازیهای اسپانیا رو ندیدم. الان اومدم بگم کونته با 4تا از بازیکنای چلسی رو به رو میشه که دیدم کوستا اصلا دعوت نشده!
از یه طرف هر چی ایتالیا زودتر حذف بشه واسه چلسی بهتره.
از طرفی دیگه اگه کونته بتونه قهرمان بشه %100 بعنوان مربی سال انتخاب میشه.
بدترین حالت اینه که تا فینال بره و ببازه. خودش مربی سال نمیشه هیچ, چلسی هم بیشترین زمان رو از دست میده.
==================
یوونتوسِ کونته 84 بازی 2-5-3 بازی کرد,
16 بازی 3-3-4,
5 بازی 1-3-2-4,
5 بازی 2-4-4,
و 4 بازی 1-1-5-3.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
باتشوایی فصل 2013-2012 برای استاندارد لیژ زیر نظر ردنیچ مربی رمانیایی بازی میکرد. ردنیچ امروز تو یه برنامه زنده ورزشی گفت که باتشوایی باهاش تماس گرفته و خبر از پیوستنش به چلسی داده.
طبق شواهد و قرائن کورتوا نقش مهمی رو در این انتقال ایفا کرده.
امشب ولز vs بلژیک یادتون نره.
===================
با توجه به رفتن پاتو, پدرو هم شماره ش از 17 به 11 تغییر کرد. شما عزیزانی که پیراهن پدرو رو با شماره 17 تهیه کردین هم ناراحت نباشید. باشگاه رایگان براتون عوض میکنه و شماره 11 رو بهتون میده.

Last edited:

darvishj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بر همه دوستان
یه نرم افزار پیدا کردم که شارژ رایگان برات میسازه
خیلی باحاله امتحانش کنید
http://goo.gl/GEaADr

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بعد از 7 روز استراحت رسما دیگه تو چلسی شروع میشه کارش.

upload_2016-7-3_14-3-23.jpeg
ای کاش چنتا از این با غیرتای ایتالیایی باهاش راهی لندن میشدن. بخصوص بونوچی ئه با غیرت.
================
چه لیگی میشه امسال. ای کاش سیمئونه هم بود.
باتشوایی هم فعلا هنوز رسما اعلام نشده. دیروز تو صفحه رسمیش با هوادارای مارسی خداحافظی کرد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
طبق اخبار, امروز و فردا میزان فیتنس بازیکنا بررسی میشه و کونته از 4شنبه میاد سر تمرین. شنبه چلسی با راپید وین بازی داره و اولین کنفرانس خبری کونته هم 5شنبه برگزار میشه.
از دیدن زوما تو این تصویر بسی شادمانم و از دیدن اسکار بسی غمگین.

upload_2016-7-11_18-7-57.jpeg
=================
کونته بر خلاف مورینیو تو تمرینات با توپ کار نمیکنه و در نتیجه امسال نسبت به 3 فصل گذشته پیش فصلی بمراتب طاقت فرساتر در انتظار بازیکن هاست.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازیکن محبوبم تا 2020 تمدید کرد.

upload_2016-7-12_21-12-33.jpeg
==================
دیروز و امروز, صبح و بعد از ظهر بکوب دوئیدن.

upload_2016-7-12_21-13-50.jpeg
=================
صاحب سبک ایتالیایی هم از فردا میاد سر تمرین. کنفرانس خبری هم 5شنبه 17:30.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این تیم مهاجم درجه یک نداره ، منظورم تمام کننده هست و به مشکل میخوره .
البته برای یک ایتالیایی نبود مهاجم مشکلی نیست :دی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ کوستا مهاجم خوبیه. بهترین نیست و 100 درصدِ تک به تک هاش گل نمیشن ولی کلا مهاجم خوبیه.
===================
"حضور نداشتن در لیگ قهرمانان در شان باشگاه چلسی نیست."

upload_2016-7-14_20-59-49.jpeg

"باتشوایی جوون هست و قدرتمند. تکنیک خوبی داره. دو پائه و مستعد. خیلی خوشحالم که اینجاست."

947947

Registered User
لایک‌ها
238
آنتونیو کونته به هواداران و رسانه‌ها معرفی شد

32fpc90yojl6j1h0kjad.jpg

مراسم معارفه آنتونیو کونته ساعتی پیش در ورزشگاه استمفورد بریج لندن با حضور رسانه های دنیا برگزار شد.

لیگ برتر
فکر می کنم لیگ برتر سخت ترین لیگ دنیا است. شش و یا هفت تیم می توانند قهرمان شوند. از حضور در چلسی و فوتبال انگلیس خیلی خوشحالم. این فصلی جدید برای من و خانواده ام است.

جان تری
تری بازیکن بزرگی است و همچنان کاپیتان باقی خواهد ماند. جان شخصیت بزرگ و جذبه زیادی دارد. او از نظر من بازیکن شگفت انگیزی است. می خواهم با او صحبت کنم چون باشگاه چلسی را به خوبی می شناسد.

خط دفاع سه نفره
هر زمان که به تیم جدید وارد می شوم به دنبال سیستمی می گردم که مناسب بازیکنانم باشد. مربی مثل یک خیاط است. شما باید بهترین لباس را برای بازیکنان بسازید و به شخصیت و استعدادشان احترام بگذارید. بارها پیش آمده که فصل را با یک سیستم اغاز کردم اما در میانه فصل نظرم تغییر کرده چون آن سیستم مناسبی برای بازیکنانم نبوده است.
دفاع چهار نفره و یا سه نفره؟این مهم نیست. مهمترین چیز روحیه تیم و نظم خوب است. فکر می کنم که می توانم باعث پیشرفت بازیکنانم شوم. مهم است که بازیکنانی داشته باشید که بتوانند بجنگند و خوب بازی کنند تا بتوانیم احساس و شورمان را به هواداران منتقل کنیم.

رانیری
مربیان ایتالیایی زیادی در لیگ برتر فعالیت کردند و نماینده ایتالیا بودند. همه ما بابت این موضوع احساس مسئولیت می کنیم. هنوز فرصت نکردم با رانیری صحبت کنم اما قطعا به زودی برای استفاده از توصیه هایش با او تماس می گیرم. زمانی که وارد کشور جدیدی می شوید، مهم است که از محیط جدید اطلاعات خوبی داشته باشید.

شباهت با مورینیو
من با همه چیزهایی که در دوران بازیگری و مربیگری یاد گرفتم به انگلیس آمدم. سعی می کنم نماینده خوبی برای کشورم باشم. می خواهم باعث افتخار مربیان ایتالیایی شوم. مربیانی وجود دارند که برنده هستند. بعضی از مربیان دارای ذهنیت پیروزی و برنده شدن هستند. باور دارم که در فوتبال برندگانی وجود دارند و همه مربیان از این ذهنیت برخوردار نیستند.

انتظارات برای فصل آینده
اول از همه باید بگویم که از آمدن به چلسی احساساتی شدم و لحظه فوق العاده ای برای من است. می دانم که رقابت در لیگ برتر بسیار داغ است و امیدوارم تیمی شایسته قهرمان شود. فکر می کنم افراد کمی چلسی را مدعی قهرمانی می دانند و امیدوارم بتوانیم آن ها را شگفت زده کنیم. امیدوارم نور کم یک شعله آتش را به جهنی سوزان تبدیل کنیم.می دانیم فصل آینده کارمان آسان نیست چون چلسی فصل پیش در رده دهم جای گرفت. همه می دانیم که باید تلاش زیادی کنیم. چلسی به لیگ قهرمانان تعلق دارد و به باید به آنجا بازگردد.

لقب
من در پیدا کردن لقب مناسب برای خودم خیلی وارد نیستم. امیدوارم شما بتوانید در طول فصل لقب خوبی برای من پیدا کنید. امیدوارم اسم خوبی باشد.

شیوه کاری
من عاشق کار کردن هستم و می دانم مسیر رسیدن به موفقیت از این راه می گذرد. برای بازگشت به لیگ قهرمانان و فتح جام باید فقط کار کنیم. ذهنیت بازیکنان را دوست داشتم و از این موضوع خوشحالم.

نقل و انتقالات
ترجیح می دهم در این مورد با باشگاه صحبت کنم و با هم تصمیم بگیریم. فقط نباید بازیکنان قهرمان را بخرید بلکه باید بازیکنانی که با فلسفه و فوتبال شما تطابق دارند را جذب کنید.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اکثر منابع خبری از جمله بر و بچ اسکای از توافق چلسی با کانته خبر دادن.

upload_2016-7-16_9-8-30.jpeg
upload_2016-7-16_9-8-48.jpeg
====================
تیم در اتریش هست و امروز با راپید وین بازی میکنه.

upload_2016-7-16_9-11-34.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
از یورویی ها باتشوآیی به تیم اضافه شد.

upload_2016-7-18_17-31-47.jpeg
=================
زوما هم بعد از سپری کردن مصدومیت داره با تیم تمرین میکنه.

upload_2016-7-18_17-33-51.jpeg

بالا