• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
با هادی خان کاملا موافقم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بدون مورینیو هرگز

آندری شوچنکو مهاجم اوکراینی تیم فوتبال چلسی با رد شایعه جدایی خوزه مورینیو از استمفورد بریج به حمایت از این مربی پرداخت.
به گزارش خبرگزاری مهر، آندری شوچنکو اظهار داشت: وقتی به چلسی آمدم این تیم دو عنوان قهرمانی در لیگ برتر کسب کرده بود و این نشان می داد که خوزه مورینیو مربی بزرگ و پراهمیتی برای استمفوردبریج به حساب می آید. او قدرت ذهنی بالایی دارد و بازیکنان را با اعتماد به نفس بالا روانه میدان می کند.

بازیکن 31 میلیون پوندی چلسی در ادامه تصریح کرد: تیم ما برای 4 جام می جنگد بنابراین چطور می توانیم تصور کنیم خوزه در این تیم نباشد؟

تیم فوتبال چلسی پس از اینکه در رقابت های جام اتحادیه به عنوان قهرمانی رسید ، امروز در مرحله نیمه نهایی رقابت های جام حذفی مقابل بلکبرن به میدان خواهد رفت. چلسی مدعی کسب عنوان قهرمانی در رقابت های لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا هم هست.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
چه میکنه این لمپارد **** مقتدر خط میانی چلسی.عجب گلی زد.صعود تیم رو به فینال جام حذفی تبریک میگم.
za2.gif
guitar.gif
za2.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
اوه یادم رفت، و چه میکنه این میشائیل بالاک.
ugly_down.png

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دروگبا منچستر رو راحت نمیزاره ..
میبره .. !!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بابا این یورگن کلینزمن کیه آبراموویچ گیر داده بهش...
الان بهترین مربی دنیا رو داره چلسی.چرا باید از دستش بده.واقعا حیفه مورینیو از چلسی بره.
25.gif
258.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ایول امشب اخبار گفت که مورینیو فعلا سه سال دیگه تو تیم میمونه و روابطش با آبراموویچ خوب شده.خیلی خوبه.
122.gif
119.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مدیر اجرایی باشگاه چلسی:
خوزه مورینیو اخراج نمی شود
پیتر کنیون مدیر اجرایی باشگاه چلسی گفت این باشگاه نه تنها خوزه مورینیو را اخراج نمی کند بلکه او از حمایت کامل هم برخوردار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، کنیون به چلسی تی وی گفت: شایعات بسیاری در خصوص تیم فوتبال چلسی وجود دارد. با این حال اولا باید بگویم تیم فوتبال چلسی بی تردید از سرمربی خود حمایت خواهد کرد. ثانیا او تا سال 2010 با استمفوردبریج قرارداد دارد و کسی قصد ندارد او را اخراج کند.

وی در ادامه تصریح کرد: مورینیو از حمایت کامل باشگاه برخوردار است که این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد. فقط امیدوارم اوضاع روبه راه شود. چلسی تا به حال با 14 مربی گفتگو کرده اما هرگز به کسی پیشنهادی ارائه نکرده ایم. خوزه مورینیو مربی تیم ماست.

بر پایه این گزارش ، رومن آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی چند روز قبل از علاقه فراوان خود برای به خدمت گرفتن یورگن کلینزمن آلمانی خبر داده است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من خودم طرفدارتم .
تیمت رو دوست ندارم ولی خودتو خیلی دوست دارم .

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
من خودم طرفدارتم .
تیمت رو دوست ندارم ولی خودتو خیلی دوست دارم .
به به جناب محمدمهدی.من آخر نفهمیدم تو رو چی صدا بزنم؟:D
سرافراز کردین.
من هم تیمتو دوست ندارم ولی خودت آخرشی.خیلی مخلصیم.
277.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به به جناب محمدمهدی.من آخر نفهمیدم تو رو چی صدا بزنم؟:D
سرافراز کردین.
من هم تیمتو دوست ندارم ولی خودت آخرشی.خیلی مخلصیم.
277.gif
من نوکرتم .
تیما مهم نیست خودمونو بچسب .
کلوپ خوبی داری به امید خدا بهتر از این ها می شه .
یه عکس تیمی از چلسی بذار جدیدشو .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شياطين سرخ به فرار از چنگال چلسي مي‌انديشند
ليگ برتر به هفته‌هاي پاياني خود نزديک مي‌شود و رقابت منچستريونايتد و چلسي به اوج خود رسيده است.
اختلاف سه امتيازي در جدول حاشيه امنيت مناسبي براي شياطين سرخ نخواهد بود و شاگردان الکس فرگوسن در صورت يک لغزش صدر جدول را به رقيب هديه خواهند داد. بار ديگر هيجان در جزيره موج خواهد زد و بايد ديد در پايان امروز چه نتايجي را دو تيم پرقدرت رقم خواهند زد.
منچستريونايتد در اولدترافورد ميزبان ميدلزبرو است؛ تيمي که چهارشنبه برابر ليورپول به ميدان رفت و حالا برابر ابرقدرت جزيره قرار مي‌گيرد.
منچستر سه‌شنبه شب در خانه و از مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان ميزبان ميلان خواهد بود و در مصاف امشب نبايد تمام انرژي‌اش را به هدر دهد.
بازگشت لويي ساها و آمادگي ساير همبازيانش نويد بازي هجومي و غيرقابل مهار را مي‌دهد.
گريت ساوت‌گيت، سرمربي جوان ميهمان بارها به عنوان بازيکن رودرروي منچسترقرار گرفته و به خوبي مي‌داند وقتي آنها در مسير قهرماني قرار دارند، غيرقابل مهار مي‌شوند و گرفتن امتياز از تيم فرگوسن دور از ذهن است.
جاناتان وودگيت، مدافع باتجربه ميدلزبرو معتقد است که براي آنکه از منچستر امتياز بگيرند نبايد به مهار يکي، دو بازيکن آن اکتفا کنند، بلکه بايد تمام تيم را تحت کنترل در آورد.
او به درستي از قدرت ميزبان مي‌گويد چرا که يونايتد فعلي همين گونه است و بزرگان بسياري زهر تيم هجومي فرگوسن را چشيده‌اند.
حال بايد ديد فرگوسن که دو ديدار حياتي را طي چهار روز پيش رو دارد، چگونه تيمش را راهي ميدان مي‌کند.
ميهمان در خط دفاع پرنوسان است؛ جايي که منچستر در خط آتش پرقدرت بوده و شايد آنها بتوانند از ضعف حريف استفاده کرده و آتش بازي به راه بيندازند.
به هر صورت منچستر به کارش ادامه مي‌دهد و در صورت پيروزي با خيالي آسوده به مصاف ميلان مي‌رود.
دربي لندن هم تماشايي خواهد بود. ورزشگاه وايت هارت لين ميزبان تاتنهام و آرسنال است.
توپچي‌ها تقريبا ليگ را پايان يافته مي‌دانند و سکوي چهارمي را قطعي کرده‌اند. اورتون و بولتون با هشت امتياز اختلاف نسبت به آنها حرکت مي‌کنند و حاشيه امنيت مناسبي براي قرمزپوشان لندني ايجاد شده است.
پيروزي قاطع آرسنال برابر منچسرسيتي در بازي سه‌شنبه شب از لحاظ روحي براي تيم آرسن ونگر مناسب بوده تا در چهار بازي پاياني با اطمينان خاص بيشتري بازي کنند.
اما تاتنهام نيم‌نگاهي به رتبه ششم دارد تا بتواند سهميه جام يوفا را دريافت کند. حذف از مرحله نيمه‌نهايي جام يوفا برابر اسپانيول آنها را زخمي‌تر کرده و از همين رو به بازي‌هاي باقي مانده اميد بيشتري دارند.
اسپورزها با بولتون رده ششمي، پنج امتياز اختلاف دارند و اگر بتوانند در پنج هفته باقي مانده به پيروزي برسند، چه بسا به آرزوي خود دست يابند.
مارتين يول هم چنين عقيده‌اي دارد و عنوان کرد تيمش با صلابت‌تر از گذشته به 15 امتياز پيش رو مي‌انديشد.
پس رقابت دو همشهري بسيار ديدني‌تر خواهد بود. توپچي‌ها نمي‌خواهند شکست را تجربه کنند و تاتنهام هم به شدت به پيروزي نياز دارد.
ليورپول در ورزشگاه آنفيلد ميزبان ويگان است. لک‌لک‌ها هفته حساسي را پيش رو دارند و بايد به جنگ با چلسي در ليگ قهرمانان بينديشند.
ويگان تا حدودي از منطقه سقوط رهايي يافته است اما اين دليل نمي‌شود که بخواهند در بازي امروز دست و پا بسته باشند.
رافا بنيتس طبق معمول به تمامي ستاره‌هايش ميدان مي‌دهد تا آنها را مهياي نبرد سخت چهارشنبه شب کند.
او راضي نيست که سکوي سومي را تقديم آرسنال کند و از همين رو با خط آتش زهردارش به دنبال پيروزي پرگل بر حريف است.
پل جوئل، سرمربي تيم ميهمان با توجه به ضعف خط دفاعي‌اش که تاکنون 52 گل دريافت کرده با سيستم تدافعي به دنبال آن است تا حداقل يک تساوي از حريف بگيرد. البته با توجه به اينکه اين احتمال مي‌رود بنيتس به تعدادي از ستاره‌هايش استراحت بدهد، کار حريف آسان‌تر مي‌شود ، اما نيمکت‌نشينان ليورپول هم در مقابل بازيکنان ويگان از قدرت بيشتري برخوردار هستند.
بولتون در خانه از ردينگ پذيرايي مي‌کند. ميزبان اگر دير بجنبد اين احتمال وجود دارد تا سهميه جام يوفا را از دست بدهد.
آنها فعلا وضعيت خوبي دارند اما يکي، دو شکست آنها را از هدف دور خواهد کرد.
سام آلارديس از رتبه فعلي راضي است اما در صورت لغزش جايگاه ششمي هم از دست خواهد رفت.
ردينگ شش امتياز کمتر از بولتون دارد و در صورت پيروزي مي‌تواند به آينده اميدوار باشد.
استيوکاپل همچنان به گلزني‌هاي ليتا اميدوار است تا بتواند در خانه حريف سه امتياز با ارزش را کسب کند.
وستهام نگونبخت چهارشنبه شب در خانه با چهار گل مغلوب قدرتنمايي چلسي و يک گام ديگر به سقوط نزديک شد.
چکش‌ها امروز ميزبان اورتون هستند. آبي‌پوشان بندرليورپول در مکان پنجم قرار دارند و به اين راحتي‌ها هم نمي‌خواهند جايگاه فعلي را از دست بدهند. آلن کربيشلي در بازي‌هاي باقي مانده راهي جز پيروزي ندارد اما دفاع ضعيف‌ تيمش که ناتوان‌ترين خط دفاع جزيره محسوب مي‌شود، تاکنون اجازه راه فرار از بحران را به وي نداده است.
وستهام در صورت پيروزي مي‌تواند به آينده مطمئن شود.
چارلتون، ديگر تيم در حال سقوط در خانه به مصاف شفيلد يونايتد که همسايه آنها در جدول است، مي‌رود.
با توجه به نياز دو تيم براي فرار از سقوط مطمئنا بازي زيبا و پرگلي در انتظار هواداران دو تيم خواهد بود.
اين بهترين فرصت براي پيروزي است تا از مهلکه سقوط نجات پيدا کنند و سرانجام واتفورد انتهاي جدولي که به عنوان نخستين تيم سقوط کننده لقب گرفته در خانه ميزبان منچسترسيتي است.
تيم استيوارت پيرس با 41 امتياز در مکان سيزدهم قرار دارد و خيالش از بابت سقوط راحت شده و تنها براي اعاده حيثيت بازي مي‌کند.
البته واتفورد دو هفته پيش در خانه با چهار گل پورتسموث را هم در هم کوبيده و شايد چنين بلايي را نيز بر سر من سيتي بياورد.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
محمد دستت درد نکنه.
277.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
مدیر اجرایی باشگاه چلسی:
خوزه مورینیو اخراج نمی شود
پیتر کنیون مدیر اجرایی باشگاه چلسی گفت این باشگاه نه تنها خوزه مورینیو را اخراج نمی کند بلکه او از حمایت کامل هم برخوردار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، کنیون به چلسی تی وی گفت: شایعات بسیاری در خصوص تیم فوتبال چلسی وجود دارد. با این حال اولا باید بگویم تیم فوتبال چلسی بی تردید از سرمربی خود حمایت خواهد کرد. ثانیا او تا سال 2010 با استمفوردبریج قرارداد دارد و کسی قصد ندارد او را اخراج کند.

وی در ادامه تصریح کرد: مورینیو از حمایت کامل باشگاه برخوردار است که این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد. فقط امیدوارم اوضاع روبه راه شود. چلسی تا به حال با 14 مربی گفتگو کرده اما هرگز به کسی پیشنهادی ارائه نکرده ایم. خوزه مورینیو مربی تیم ماست.

بر پایه این گزارش ، رومن آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی چند روز قبل از علاقه فراوان خود برای به خدمت گرفتن یورگن کلینزمن آلمانی خبر داده است.
ایول.اگه مورینیو بمونه خیلی عالی میشه.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
در پاسخ به مسئولان نيوكمپ
تري: در بارسلونا نمي توانم موفق باشم

مدافع تيم فوتبال چلسي در پي تمايل مسئولان بارسلونا براي انتقالش به نيوكمپ گفت: در اسپانيا نمي توانم موفق باشم.

A0271310.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، جان تري از نسبت به انتقالش به بارسلونا ابراز بي تمايلي كرد و افزود: علاقه زيادي به ليگ برتر انگليس دارم و هرگز به جدايي از انگليس فكر نمي كنم.
وي تاكيد كرد: درباره انتقالم به اين تيم با ايدور گويانسن مشورت كردم. وي تمرينات در اسپانيا را به مراتب راحت تر از انگليس مي داند.
تري اظهار داشت: نمي توانم در لاليگا موفق باشم چرا كه تطبيق با شرايط اسپانيا برايم دشوار است.
مدافع ملي پوش چلسي تاكيد كرد: فوتبال محكم و پرخورد را دوست دارم. مي خواهم در ليگي بازي كنم كه بازيكنان در جلسات تمريني، در تمامي نقاط ميدان با يكديگر سخت نبرد كنند. بارسلونا گزينه خوبي برايم نيست.

بالا