• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

مورینیو باید برگرده

بالا رفتن سن و رفتن دروگبا . اشلی کول . جان تری و لمپارد در این 2-3 سال خیلی به چلسی ضربه زده

نیمه اول سیتی سرتر بود . امیدوارم نیمه دوم چلسی به خودش بیاد
البته این تیم امسال خیلی خسته شده

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

نیمه ی اول نیمه ی سیتی

و نیمه دوم نیمه ی چلسی بود

اسکار واقعن بد بازی کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی هم تمام شد. 2 1

بازی فوق العاده قشنگی شده بود. این اسپیلی کوئتا اصلا در حد و اندازه های بازیکنای دیگه چلسی نیست.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
بازی هم تمام شد. 2 1

بازی فوق العاده قشنگی شده بود. این اسپیلی کوئتا اصلا در حد و اندازه های بازیکنای دیگه چلسی نیست.

سلام

آره بازی زیبایی شد

آزپیلیکوئتا واقعن در حد چلسی نیست
2-3 تا اشتباه اول و که زد باید تعویضش میکرد

رامیرس هم روز خوبش نبود

به نظرم چلسی خسته بود کمی . البته این توجیه نیست

دفاع هم که روی گل دوم ول بود . وقتی آگوئرو بین این همه قد بلند سر میزنه فاتحه س

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بهترین بازیکن زمین هم یحیی توره بود و انتخاب هم شد.

فوق العاده است این بازیکن. واقعا حسرت میخورم چطوری بارسلونا این توره رو از دست داد !!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی یه صحنه عجیب داشت.
آگرو با دو پا پرید روی باسن داوید لوئیز و داور عکس العملی نشون نداد!
چند بار صحنه آهسته رو هم که نشون داد به نظر میومد عمدا چنین حرکتی زده.
به نظرم باید در جا اخراج میشد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی یه صحنه عجیب داشت.
آگرو با دو پا پرید روی باسن داوید لوئیز و داور عکس العملی نشون نداد!
چند بار صحنه آهسته رو هم که نشون داد به نظر میومد عمدا چنین حرکتی زده.
به نظرم باید در جا اخراج میشد.

وقتی صحبت از نظر و داوری میشه باید یه استثنا برای اقایان السیتی قائل شد. اون حرکت صد درصد اخراج داشت.

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
دیگه داره حالم از این اشتباهات داوری به هم میخوره.
آخه تا کی چلسی باید این طوری بازی هاشو واگذار که؟؟؟؟
اگر آگئرو اخراج میشد و سره اون صحنه کمپانی که دیگه داشت رسما از تورس سواری میگرفت اخراج میشد و پنالتی میگرفت الان fa کاپ ماله ما بود.
خیلی وضعیته تیم خوبه داور ها هم هی لطف میکنن.

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
[h=2] ادن هازارد: نیمه اول از سیتی ترسیده بودیم![/h]

هافبک باشگاه چلسی، ادن هازارد ادعا کرد که او و هم تیمی هایش در دیدار جام حذفی مقابل منچستر سیتی از این تیم وحشت زده شده بودند!

egs5g.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی های لندن در دیدار چلسی و منچستر سیتی در جام حذفی، آبی های لندن ابتدا با دو گل از حریف خود عقب افتادند. با این حال گل زیبای دمبا با باعث شد که چلسی به بازی برگردد، ولی در پایان کار با همان نتیجه 2-1 به اتمام رسید.

ادن هازارد، ستاره جوان بلژیکی در گفتگو با نشریه سان گفت: "ما در نیمه اول از سیتی ترسیده بودیم. ما در 40 دقیقه پایانی بازی کردیم، ولی این برای شکست دادن منچستر سیت کافی نبود."

"موقعیت هایی داشتیم و بر این باور بودیم که می توانیم کاری انجام دهیم. ولی دروازه بان آن ها چند مهار خیلی خوب داشت."

اشلی کول که چند بازی را به دلیل مصدومیت همسترینگ از دست داده است، برای دیدار چهارشنبه شب مقابل فولام نیز غایب خواهد بود.

بنیتز گفت: "او به دیدار چهارشنبه شب نمی رسد. کول به بازگشت نزدیک شده، ولی فعلا زود است."

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
[h=2] داوید لوئیز: آگوئرو را بخشیدم[/h]

داوید لوئیز، ستاره باشگاه چلسی عنوان کرد که تکل دو پای سرگیو آگوئرو را بر روی خود فراموش خواهد کرد.

fwafwaaw.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از این که داوید لوئیز با تنه ای قانونی آگوئرو را کنار زد و سپس به روی زمین افتاد، مهاجم آرژانتینی با تکلی دو پا و خشن بر روی پای داوید لوئیز فرود آمد.

با این حال داوید لوئیز، مدافع خوش اخلاق برزیلی پس از اتمام بازی که با شکست 2-1 چلسی همراه بود گفت: "من هرگز ندیده بودم که آگوئرو تکل بدی بر روی دیگر بازیکنان بزند. این یک خشم چند ثانیه ای بود و من او را بخشیده ام."

این حرکت که به صورت قانونی کارت قرمز مستقیم را در پی داشت، توسط کرس فوی نا دیده گرفته شد. به نظر می رسد که اتحادیه فوتبال انگلستان برخورد جدی با آگوئرو خواهد کرد.

لوئیز ادامه داد: "بسیاری از مردم در مورد این تکل از من می پرسند. من این صحنه را ندیدم، زیرا از پشت روی زمین افتاده بودم. گاهی اوقات در زمین فوتبال بازیکنان برای 5 ثانیه عصبی می شوند و کاری را انجام می دهند که واقعا دوست ندارند آن را انجام دهند. من فکر می کنم که تکل آگوئرو چنین چیزی بود."

"من همه را در زندگیم می بخشم. بینندگان وقتی که آگوئرو گل می زند و یا حرکتی مثبت انجام می دهد خوش حال می شوند. بسیاری از کودکان بازی را می بینند و می خواهند چیزهای خوبی تماشا کنند، نه حرکات منفی."

هنگامی که از لوئیز پرسیده شد که اگر به جای آگوئرو بود، آیا عذرخواهی می کرد، وی پاسخ داد: "صد البته، من از همه معذرت خواهی می کردم. من فقط می خواهم که خوبی ها را به دیگران نشان دهم. وقتی که در چنین مسابقاتی بازی می کنید، فوتبال بازی زیباییست. هر دو تیم برای پیروزی تلاش کردند و موقعیت های فراوانی داشند."

تصویر تکل آگوئرو بر روی داوید لوئیز که هیچ گونه عکس العملی را از سوی داور مسابقه، کریس فوی در بر نداشت.

r48hrfsf.jpg

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
استفاده از فن آوری خط دروازه در فصل آینده لیگ برتر انگلستان
w7193_02.jpg
به گزارش سایت خبری هواداران چلسی و به نقل از دیلی میل، لیگ برتر انگلستان در فصل ۱۴-۲۰۱۳ از فن آوری خط دروازه "چشم شاهین" استفاده خواهد کرد.
در فن آوری چشم شاهین، هفت دوربین هر کدام از دروازه‌ها را تحت پوشش خود دارند و حرکت توپ را دقیقا زیر نظر می‌گیرند.
بر اساس گفته ارایه کنندگان این تکنولوژی: "چشم شاهین دقت میلی متری دارد و اطمینان می دهد که بازپخش تصاویر تلویزیونی نمی تواند تصمیم گرفته شده را رد کند."
فدراسیون فوتبال انگلستان این فن آوری را برای مسابقه جام خیریه که پیش از آغاز لیگ برتر برگزار می‌شود در در ورزشگاه ومبلی نصب خواهد کرد.
همه بیست رئیس هیئت مدیره باشگاه های لیگ برتر، در جلسه روز پنج شنبه به استفاده از فن آوری خط دروازه رای داده‌اند.
چشم شاهین با سیستم ردیابی توپ، بیشتر برای استفاده در ورزش‌هایی مثل تنیس و کریکت شناخته شده است. در مدل فوتبالی این فن آوری، اگر توپ از خط دروازه عبور کرد، ساعتی که روی مچ داور بسته شده با لرزش و همین طور علایم نوری داور را در کمتر از یک ثانیه از گل شدن توپ مطلع می‌کند.
کارهای اجرایی آماده سازی این فن آوری برای مسابقات فوتبال در حال انجام است. نصب این سیستم برای ۱۷ باشگاه لیگ برتری که در خطر سقوط قرار ندارند و سه تیم دیگری که پیش بینی می‌شود به لیگ برتر صعود کنند، شش هفته به طول خواهد انجامید.
فشار برای معرفی این فن آوری پس از گل فرانک لمپارد به آلمان در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی که داور اروگوئه‌ای بازی متوجه عبور توپ از خط دروازه نشد، افزایش پیدا کرد.
پیش از این، اتحادیه بورد بین المللی فوتبال (IFAB) در زوریخ استفاده از دو فن آوری "چشم شاهین" و "داورگل" را تایید کرده بود.
پس از این تصمیم، لیگ برتر انگلستان اعلام کرده بود که خواستار استفاده هر چه زودتر از این فن آوری است.

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39

83027980349724044340.gif

به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز روزنامه مشهور دیلی میل اعلام کرده است که راس ترنبول دروازه بان دوم تیم فوتبال چلسی در لیست فروش روسای این باشگاه قرار گرفته و بزودی از این تیم جدا شده و راهی تیم های دیگر خواهد شد.
به نوشته دیلی میل این دروازه بان در تابستان آینده از این تیم جدا خواهد شد و به تیم های دیگر خواهد پیوست .

گفتنی است: هنوز رسانه های خبری جایگزین این دروازه بان در تیم فوتبال چلسی را بطور رسمی اعلام نکرده اند و هنوز مشخص نیست چه کسی جایگزین این بازیکن خواهد شد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

متاسفانه در روزی که راحت میتونستیم سوم بودنمون رو بهش تکیه کنیم

با گل دقیقه ی 96:40 ثانیه از دست دادیم . اگر ایران بود نمیدونی چی میشد

متاسفانه بعضی بازیکناشون هم هنوز به پولی که در باشگاه میگیرن بسنده نمیکنن و مانند موجودات هار گاز میگیرند

آقا گاز نگیر

گل دقیقه منتهی به 97 موجب تساوی شد

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
[h=2] لوئیز: بنیتز عامل پیشرفت من بوده است[/h]

داوید لوییز، مدافع جوان باشگاه چلسی بر این باور است که رافائل بنیتز نقش پر رنگی در پیشرفتش داشته است.​
_______ag_single_image.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، لوئیز که در این فصل در فرم بسیار خوبی قرار داشته و بازی های خوبی از خود به نمایش گذاشته است، بر این باور است که رافائل بنیتز سبب پیشرفت فوتبالش شده است.
سرمریی اسپانیایی باشگاه چلسی در ماه نوامبر جانشین دیمتئو شد و تا پایان فصل هدایت آبی ها را بر عهده خواهد داشت.
لوئیز در گفتگو با تلویزیون باشگاه چلسی گفت: "رافا بنیتز کمک زیادی به من کرده است. من فلسفه فوتبالی او را دوست دارم."
"او سبک بازی مرا تغییر داده و این کمک فراوانی به من کرده است. بنیتز عاشق فوتبال است و نگاهش به این ورزش همانند من است."
"او می خواهد که بازیکنانش با توپ بازی کنند، به شدت حریف را پرس کنند و شانس خود را امتحان کنند. او به من اعتماد به نفس داد که کارهای بیشتری را در زمین فوتبال از جمله شوت زدن و پاس دادن را انجام دهم تا به تیم کمکی کرده باشم."
مدافع 25 ساله تیم ملی فوتبال برزیل در پایان گفت: "او فوتبال مرا درک می کند و من این را دوست دارم."

majidxxlightxxboy

Registered User
لایک‌ها
39
[h=2] فرانک لمپارد، خواهان تغییر سیاست چلسی[/h]

فرانک لمپارد بر این باور است که باشگاه چلسی باید سیاست خود در تغییر سریع کادر فنی را تغییر دهد.

wqg54.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، رافا بنیتز در ماه نوامبر به عنوان جانشین روبرتو دیمتئو روی کار آمد و تا پایان فصل نیز هدایت آبی ها را بر عهده خواهد داشت. این در حالیست که نه دیمتئو و نه ویلاس بواس نتوانستند برای یک فصل کامل روی نیمکت چلسی دوام بیاورند.

لمپارد بر این باور است که عدم ثبات کادر فنی در چلسی می تواند مشکل ساز شود. آبی های لندن در 13 سال گذشته 10 بار سرمربی خود را عوض کرده اند.

لمپارد، ستاره 34 ساله باشگاه چلسی گفت: "در هر وضعیتی، اگر سرمربی بیاید که بتواند ثبات داشته باشد و در پست خود ابقا شود، خوب است."

"همه ما می دانیم که چندین سرمربی موقت داشته ایم. هواداران و باشگاه در صورت این که بتوانیم مربی پیدا کنیم که بتواند بیش از نیم فصل و یا برای مدتی طولانی تر سکان هدایت چلسی را بر عهده بگیرد، خوش حال خواهند شد."

لمپارد در مورد شرایط کنونی چلسی در آستانه دیدار مقابل لیورپول نیز توضیح داد: "ما می خواهیم در وضعیت خوبی باشیم. مطمئنا یک شنبه شب بازی سختی مقابل لیورپول خواهیم داشت. پس از آن با یونایتد در خارج از خانه، تاتنهام در خانه، استون ویلا در خارج از خانه و اورتون در خانه بازی خواهیم کرد. کار سختی پیش رو داریم، ممکن است که کسب سهمیه لیگ قهرمانان به هفته آخر رقابت ها کشیده شود."

بالا