• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
13445913261.jpg

یوونتوس - ناپولی
زمان : 21 مردادماه 1391 ساعت 16:30

به امید برد در این بازی.وقهرمانی دیگر...
پ.ن:خدا کنه شماره ده رو کسی برنداره.البته اگه خواستن من می تونم برم بپوشم و براشون بازی کنم...حالا هر جور خودشون می خواند...:دی

image.php

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خبر محرومیت ده ماهه کونته خوشبختانه نسبت به پیشنهاد قبلی به حقیقت پیوست. خوشبختانه برای اینکه 15 ماه قطعی نشد گفتم ها :دی
تبرئه بونوچی خیلی خوب بود و خوشبختانه حالا با وجود بونوچی وضع دفاعمون میشه گفت تقویت شده نه تضعیف.
په په هم هیچی :دی حالا یه ماه اینو محروم میکردن بد نبود ها :دی

نکته اساسی این رای در مورد کونته اینه که رای قابل اعتراض هست باز.
توی قوانین ایتالیا اینطوریه که 6-7 روز بازنده دادگاه حق اعتراض به رای داره. و توی این اعتراض دیگه حکم بدتر نمیشه. یا بهتر میشه یا تثبیت میشه. توی حکم کونته هم اومده ((initial )) این به معنی اولیه هست و یعنی هنوز جریان دنبال میشه ولی چون قبلش گفته شده (حکم نهایی دادگاه بررسی کننده ) یعنی دیگه این دادگاه کارش رو تموم کرده در این مورد. و دادگاه تجدید نظر میتونه رای رو بازم بشکنه و شکستن معمولا برای خرد کردن رای استفاده میشه که یعنی محرومیت کمتر بشه.
من خودم امید دارم 3 -4 ماه دیگه میشه کمش کرد و محرومیت رو به نیم سال که بیشتر از نیم فصل فوتبالی بشه رسوند.
این تجدید نظر بسیار مهم هست. در زمانی که دو اسکودتو ما رو گرفتند مدیر و مسئولین تیم ما رو محروم کردند و عملا تیم برای این اعتراض فلج بود و مهلت از دست رفت . هنوز هم که یووه اعتراض میکنه گاها گفته میشه که یووه اعتراض اولیه رو در زمان لازم انجام نداد و حالا این فرصت رو داریم که اعتراض کنیم.

برای بونوچی خوشحال شدم. جالبه که اون بازیکن سیه نا که کونته رو گیر گذاشته بود خیلی برای بونوچی هم اصرار داشته و علیه ش حرف زده ولی این صحبتهاش ظاهرا به اثبات نرسیده.

بعد یه چیزی رو بارها خواستم بگم یادم میره : اینکه توی این بررسی ها مثلا میگن رضا از تیم آ با جواد از تیم ب قصد تغییر نتیجه رو داشتند که مثلا رضا به تیم جواد گل نزنه! خب. حالا اگر این اتفاق افتاده باشه حتی اگر در جریان واقعی بازی رضا بیاد و هتریک هم بکنه و تیمش 3-0 هم ببره باز محکومیت هست و کاری اصلا به جریان بازی ندارند. فوقش اینه که به رضا میکن شاید میتونستی 5 تا گل بزنی !! چرا سه تا زدی؟ :دی
میخوام بگم کلا این رسیدگی ها ربطی به اونچه در زمین هست نداره البته با کمال تعجب. یعنی پشیمون شدن هم بی اثره و حتی اگر بزنی زیر قول و قرار نفس تصمیم شما در اول برات جرم حساب میشه. برای همین کسی کاری به بازیهای واقعی ما در اون دو سال نداشت.

پ.ن:خدا کنه شماره ده رو کسی برنداره.البته اگه خواستن من می تونم برم بپوشم و براشون بازی کنم...حالا هر جور خودشون می خواند...:دی

image.php
مرسی اعتماد به نفس / قبلا اینقدر جسور نبودی :دی فرزاد جان شما اول به پیرهن 8 شاکی آبی برس بعد برو اروپا. :دی :blush:

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دوستان یه سوال...من طرفدار یووه هم نیستم اتفاقا به عنوان یه طرفدار لیورپول از دست یووه به خاطر اون اتفاق ورزشگاه تورین عصبی هم هستم
ولی خدایی چرا این یووه اینقدر جرم مرتکب میشه؟ خرید داور که مال 2006 بود...امسال چیکار کردن که هی کار به دادگاه می کشه...
پ.ن: من با احدی دشمنی ندارم پس منطقی جواب بدید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در سال 1994 دل پیرو به عنوان یک استعداد و پسر طلایی شناخته میشد اما این گل به دنیا نشان داد که "پینتوریکیو" واقعا چه بازیکن خاصی است. یوونتوس در خانه در حالی که فقط 17 دقیقه به پایان بازی زمان باقی بود، 2-0 با گلهای گابریل باتیستوتا از حریف عقب بود که جانلوکا ویالی در مدت کوتاهی دو گل به ثمر رساند. فقط 3 دقیقه باقی مانده بود که دل پیرو با یک ضربه سرضرب دیدنی از فاصله 50 یاردی و با یک ضربه بیرون پا (!) معروفترین گلش برای یوونتوس را به ثمر رساند. این شوت آغازگر دوران افسانه ای دل پیرو در یوونتوس بود که منجر به خروج بازیکنی مثل روبرتو باجو از تیم شد و به یووه این باور را داد تا پس از 9 سال دوباره اسکودتو را کسب کند.

این گل در تاریخ زیباترین گلهای جهان تا وقتی که من این لیست رو دنبال میکردم هفتمین گل بود . توپی بود که از پشت سر الکس به شکل ارسال بهش نزدیک میشد و اله در حالی که اصلا به چارچوب نگاه نکرد به یه شوت روپا توپ رو به شکل قوسی ( نه کات دار!) به زیر طاق فرستاد و اصلا یه وضعی :دی
گلش رو دارم / پیداش میکنم و آپلود میکنم.

دو تا خبر هست.

یووه که فن و سوارز رو از دست داده چشم به مهاجمان رده دوم لیستش دوخته و یکیش فرناندو لورینته اتلتیکو هست . ظاهرا باشگاه نماینده ای رو هم به محل اون تیم فرستاده تا هم امادگیش رو ببینه و هم صحبتهایی با وکیلش داشته باشه.

خبر دیگه اینکه ظاهرا چلسی برای استفان لخشتاینر شروع به مذاکره کرده ولی گفته شده با توجه به وضعیت کاسرس (مصدومیت) و همینطور عملکرد خوب این بازیکن در فصل قبل یووه براحتی در مقابل این پیشنهادات مقاومت خواهد کرد و او را از دست نخواهد داد.

اینها هم داورهای سور کاپ :
Paolo Mazzoleni has been assigned as the referee, plus goal-line refs Nicola Rizzoli and Paolo Tagliavento.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان یه سوال...من طرفدار یووه هم نیستم اتفاقا به عنوان یه طرفدار لیورپول از دست یووه به خاطر اون اتفاق ورزشگاه تورین عصبی هم هستم
ولی خدایی چرا این یووه اینقدر جرم مرتکب میشه؟ خرید داور که مال 2006 بود...امسال چیکار کردن که هی کار به دادگاه می کشه...

جریان ورزشگاه کدوم رو میگید؟ فاجعه مربوط میشه به هجوم هوادارن لیور پول به سمت ایتالیایی ها و اصلا در ورزشگاه بلژیک بوده : این صفحه ویکی لیورپوله تازه که اینطور توضیح داده : فاجعه ورزشگاه هیسل نام باشگاه را در اروپا کمی بدنام کرد چرا که در آن حادثه ۳۹ هوادار یوونتوسی به دنبال فرار از دست هواداران لیورپولی کشته شدند. چهار سال دیگر باشگاه فاجعه دیگری را تجربه کرد.

امسال هم این جریانات ربطی به یووه نداره و مربوط به زمانی هست که این بازیکن ها و مربی در تیم دیگه ای حضور داشتند.

سال 2006 هم توضیحش خیلی مفصله و شما با مطالعه در سایتها براحتی به حقایق پی خواهید برد . البته نه سایتهای ایرانی !!! / رفتاری غیر ورزشی در بین تیمهای ایتالیایی در جریان بود. خیلی تیمها. اینتر و لازیو و میلان و فیوره و .... از این بین بیشتر از همه یووه و مقداری میلان مورد مواخذه قرار گرفتند و تیمهایی هم از این ماجرا تونستن فرار کنند که اسم نمیارم !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

احکام نهایی لحظاتی پیش صادر شد

کونته 10 ماه محروم

بونوچی و سیمونه په په تبرئه شدند

رضا جان بهترین خبری بود که دیدم :happy:
واقعا تبرئه شدن بونوچی خیلی چیزا رو ثابت کرد درحالی که بهش پیشنهاد داده بودن که سازش کنه و سه ماه محروم بشه :wacko:

به امید برد در این بازی.وقهرمانی دیگر...

ایشالله
فرزاد جان جلوی کاپیتان ( JVD ) درمورد شماره 10 حرفی نزن شاکی می شه :D

بعد یه چیزی رو بارها خواستم بگم یادم میره : اینکه توی این بررسی ها مثلا میگن رضا از تیم آ با جواد از تیم ب قصد تغییر نتیجه رو داشتند که مثلا رضا به تیم جواد گل نزنه! خب. حالا اگر این اتفاق افتاده باشه حتی اگر در جریان واقعی بازی رضا بیاد و هتریک هم بکنه و تیمش 3-0 هم ببره باز محکومیت هست و کاری اصلا به جریان بازی ندارند. فوقش اینه که به رضا میکن شاید میتونستی 5 تا گل بزنی !! چرا سه تا زدی؟ :دی

من هرگونه تبانی رو با رضا رد می کنم :blush:
رضا بیا از خودت دفاع کن الان جواد سه سال و شیش ماه محروممون می کنه:lol:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلام دوستان

رضا جان بهترین خبری بود که دیدم :happy:
واقعا تبرئه شدن بونوچی خیلی چیزا رو ثابت کرد درحالی که بهش پیشنهاد داده بودن که سازش کنه و سه ماه محروم بشه :wacko:

ایشالله
فرزاد جان جلوی کاپیتان ( JVD ) درمورد شماره 10 حرفی نزن شاکی می شه :D

من به طور کلی محکومیتم رو قبول دارم :D
جواد قبول کن،سازش میکنن.اینجوری خودشون میفهمن میزنن کلا محروممون میکننا :))

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]بوفون: فعلا بايد ساکت بمانيم[/h]
[h=2] دروازه‌بان يوونتوس با ابراز ناراحتي از محروميت سرمربي تيمش اعلام کرد فعلا بايد ساکت بمانيم و قهرمان سوپرجام ايتاليا شويم.[/h]

آنتونيو کونته سرمربي يوونتوس به اتهام دست داشتن در شرط بندي‌هاي سري A و B به مدت 10 ماه از نشستن روي نيمکت تيمش محروم شده است.

به گزارش فارس جيان لوييجي بوفون در اين مورد گفت: وقتي اتفاق‌هاي اين چنيني رخ مي‌دهند، همه چيز در اطراف شما به هم مي‌ريزد. در ايتاليا همه مي‌گويند اين موضوع بايد شما را محکم‌تر و قو‌ي‌تر کند. من فکر مي‌کنم اين موضوع به هيچ وجه نمي‌تواند به يک شخص يا يک تيم کمکي بکند. در حال حاضر تنها کاري که مي‌توانيم انجام دهيم اين است که ساکت بمانيم و به وظيفه‌هايي که داريم‌ عمل کنيم. بايد قهرمان سوپر جام ايتاليا شويم. شکست در اين ديدار به هيچ وجه نمي‌تواند براي ما خوب باشد.

سيمونه په په و لئوناردو بونوچي، 2 تن از بازيکنان يوونتوس که آنها نيز به اتهام دست داشتن در تباني در آستانه محروميت قرار داشتند، تبرئه شدند.

وي افزود: براي سيمونه و لئوناردو خوشحال هستم. آنها دوست و هم تيمي من هستند. احساسي که در تبرئه شدن آنها دارم بر خلاف احساسي که از محروميت کونته دارم. ما يک تيم هستيم.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]حمايت باشگاه يوونتوس از کونته[/h]
[h=2] در حالي که سرمربي يوونتوس 10 ماه محروم شده اما اين باشگاه اعلام کرد حمايتي همه جانبه از او به عمل خواهد آورد.[/h]
00026820.jpg

يوونتوس از تبرئه شدن لوناردو بونوچي و سيمونه پهt> په ابراز خوشحالي و اعلام کرده از سرمربي خود در رابطه با محروميت حمايت خواهد کرد.

به نقل از فارس ،آنتونيو کونته به دليل احتمال دست داشتن در تباني‌ها و شرط بندي‌هاي مربوط به فصل 11-2010 به مدت 10 ماه از نشستن روي نيمکت تيمش محروم شده است.

در سايت رسمي يوونتوس آمده: "باشگاه فوتبال يوونتوس، پس از انتشار راي به وسيله کميته انضباطي فوتبال ايتاليا، خوشحالي خود را از تبرئه شدن سيمونه په په و لئوناردو بونوچي ابراز و حمايت کامل خود را از آنتونيو کونته و آنجلو السيو اعلام مي‌کند. باشگاه اميدوار است در مرحله بعدي رسيدگي دادگاه به اين اتهام‌ها بي گناهي اين 2 نيز ثابت شود.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]پيرلو: شانسي براي کسب توپ طلا ندارم[/h]
[h=2] ستاره تيم ملي فوتبال ايتاليا و باشگاه يوونتوس بر اين باور است که شانسي براي کسب توپ طلاي فوتبال جهان ندارد.[/h]
00038273.jpg

آندره‌آ پيرلو در فصل گذشته سريA بازي‌هاي زيبايي را براي يوونتوس به نمايش گذاشت و از دلايل اصلي قهرماني تيمش بود. وي همچنين در يورو 2012 هم عملکرد بسياري خوبي داشت و در صعود آتزوري به فينال تاثيرگذار بود. همين مسئله باعث شده است تا بسياري او را از نامزدهاي کسب توپ طلاي فوتبال جهان بدانند اما خود پيرلو نظر ديگري دارد.

به گزارش ايسنا وي که در حال حاضر در چين به سر مي‌برد و خود را آماده ديدار سوپرجام ايتاليا مقابل ناپولي مي‌کند، گفت: در حقيقت شانسم براي کسب توپ طلا کم است. معمولا اين جايزه به کسي مي‌رسد که در ليگ قهرمانان اروپا درخشيده باشد. به همين علت بر اين باورم که توپ طلا مطمئنا از دست اين سه نفر يعني ليونل مسي، کريستيانو رونالدو و آندرس اينيستا خارج نخواهد بود. مدتهاست به يقين رسيده‌ام که اين جايزه به يکي از اين سه نفر خواهد رسيد.

پيرلو درباره ديدار تيمش مقابل ناپولي که قرار است، شنبه شب در چين برگزار شود گفت: تا الان دوبار به ژاپن رفته‌ام اما به چين سفر نکرده‌ام. در اينجا استقبال پرشوري از ما شد. اميدوارم که بتوانيم با ارائه يک بازي خوب و پيروزي جواب زحمت‌هاي آنها را بدهيم. بازي سختي را مقابل ناپولي پيش رو داريم اما آماده بازي هستيم.

وي درباره فصل جديد سريA گفت: تمام تلاش خود را مي‌کنيم تا از عنوان قهرماني خود دفاع کنيم؛ همچنان‌که در پي درخشش در ليگ قهرمانان اروپا پس از مدت‌ها غيبت هستيم.

پيرلو درباره زيباترين لحظه دوران ورزشي خود گفت: قهرماني در جام جهاني 2006 زيباترين لحظه دوران ورزشي‌ام بود. در مقابل شکست در فينال يورو 2012 بسيار ناراحت کننده بود اما بايد گذشته را فراموش کرده و به آينده نگاه کنيم.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

اون فاجعه که تو بازی لیورپول و یوونتوس رخ داد که مقصرش طرفدارهای لیورپول بودن و باعث کشته شدن چندین طرفدار یوونتوسی شدن ، اونقدر وحشتناک بود که یوفا بعد از اون تا چند سال کلا تیمهای انگلیسی رو از حضور در جام باشگاههای اروپا محروم کرد و چند سال بعد اصلا اون ورزشگاه رو تخریب کردن و یکی دیگه بجاش ساختن...
از اون سال به بعد لیورپول یکی از منفور ترین تیمها برای یوونتوسی هاست...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جون داداش منظورم خودم بود لکن محرومیت شما بلامانع است :دی
من به طور کلی محکومیتم رو قبول دارم :D
جواد قبول کن،سازش میکنن.اینجوری خودشون میفهمن میزنن کلا محروممون میکننا :))
الکیه رضا جون. دیدی که کونته قبول کرد دیدن کمه دبه کردن :دی

یاد یه حرفی از دلپیرو افتادم که در حمایت از داویدز گفته بود مشکل شما رنگ پوست داویدز نیست بلکه رنگ پیراهنشه ! دقیقا این دادگاهها همون رو نشون میده.

اما اله در صفحه توییترش نوشته: ((بچه ها در سوپر کاپ موفق باشید، من همیشه با شما هستم))

------------------------------------
بازی امروز رو هم رای یک نشون میده به صورت فری :
اینم فرکانسها :

121.jpg
ساعت 4 و نیم

و اما بعد :
در مورد محرومیت کونته و نوع اجراش یه مطلبی دیدم که نوشته کونته میتونه بره مصاحبه مطبوعاتی یا بره سر تمرین و ... اما (اینجاش مهمه) در حین بازی نمیتونه ارتباطی داشته باشه یا کلماتی در رابطه با بازی بگه. یا به رختکن بره قبل و حین بازی . و کلا در زمان انجام بازی میتونه فقط بشینه تو استادیوم و نگاه کنه. /// مخصوصا این عدم استفاده از تلفن همراه و بیسیم رو قید کرده بود که اگر اینطور باشه خیلی بد میشه. گفته شده حتی از طریق شخص ثالث هم ممنوعه.

----------------

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
از شانس ما سیل راه افتاد
2-1 عقبیم

گل اول رو کاوانی زد. حیف از اون تک به تک که بوفون گرفت و دفاع ما خیلی تعلل کرد رو برگشتش. از اولم که افساید گیری خیلی خراب بود. و از وسط زمین تک به تک ش کردن
گل ما قشنگ بود ولی چاشنی شانس هم داشت که توپ رفت اونجا
اخرشم که بونوچی اومد ابروش رو درست کنه چشمشم کور کرد. میتونست به جی جی پاس بده یا کلا بزنه تو اوت که خراب کرد.

کلا اونها مثل همیشه هستند با همون رفتارهای خاص ناپولی. مهم نیست.

ایشا.. میبریم ولی هوا خیلی بیخوده.

ادیت : مساوی کردیم با گل ویدال از نقطه پنالتی.

مرکز دفاعمون خوب نیست مخصوصا بونوچی روحیه نداره کلا.
ناپولی هم طبق معمول اخلاق براش مهم نیست. اول بازیکنهای ما رو عصبی کردند و اخرش خودشون ضرر کردند. پاندو به داور چیزی گفت و اخراج شد و بازیکن دیگه شون هم بخاطر خطای غیر ورزشی اخراج شد . مربیشون هم همچنین.

این وسط من موندم استوراری چه صحبتی برای بوفون میتونه داشته باشه :دی

بازی سنگینی هست واقعا و شرایط جوی هم نیروی دو تیم رو گرفت. اما شرایط یووه برای فصل پیش رو به نظرم خیلی خوبه. واقعا تیم آمادست.

میریم تو وقت اضافه کار رو تموم کنیم/

خب بعد گل به خودی ماجیو / ویچینیچ با سیبل هم موفق به گلزنی شد :دی 4-2

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
و نهایتا :

41607992571567824205.gif
تبریک میگم قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا رو
41607992571567824205.gif

واقعا لایق و برازنده بودیم.
نیمه اول شاید میشد گفت 50-50 بوده ولی بقیه زمان بازی کاملا بازی دست ما بود و به حق پیروز شدیم.
شرایط جوی کارمون رو سخت کرد
ناپولی مثل همیشه باید بگم خیلی چیزها رو فدای نتیجه کرد و اینبار خودش بابت این قضیه ضرر کرد .
مثل اینتر از شکست دادن این تیم لذت میبرم .

تبریک میگم بازم و امید که پیش زمینه موفقیت های بعدی باشه.

تیم خیلی خوبی داریم و فکر میکنم فصل خوبی پیش روست.

53707745149231799813.png

50361567131302900483.gif
98196925326413452046.gif
50361567131302900483.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
واقعا نمی شد از این مصاحبه گذشت:happy:
------------------

کاررا : این جام تقدیم به کونته
timthumb.php

Juventusfc.iR – ماسیمو کاررا سرمربی جدید تیم یوونتوس که در غیاب آنتونیو کونته هدایت یوونتوس را بر عهده دارد پس از پیروزی ۴-۲ تیمش مقابل ناپولی و قهرمانی در سوپرکاپ ایتالیا مصاحبه ای کوتاه با رای اسپرت در کنار زمین ترتیب داد .

کاررا در این باره گفت :

" در ابتدا باید از بازیکنان تشکر کنم که بازی بزرگی را به نمایش گذاشتند ، و به خاطر پیروزی خوشحالیم ، ما نشان دادیم که بدون کونته هم هنوز متحد هستیم ، در همان مسیری که کونته می خواهد حرکت میکنیم و میدانیم که چه می‌خواهیم . کونته با شما تماسی داشت ؟ خیر ، همانطور که به ما اعلام شده بود هیچ تماسی در طول بازی با هم نداشتیم . "

تیم ناپولی این بازی را ۹ نفره به اتمام برد ، کاررا در این باره میگوید :

" تیم ناپولی بسیار فوتبال کثیفی را ارائه داد و بازیکنان این تیم مدام بر روی بازیکنان یووه خطا می‌کردند "

یووه به یک مهاجم تراز اول نیاز دارد :

" بله ، یووه به یک مهاجم خلاق و متمرکز در خط حمله نیاز دارد و در سایر خطوط تیم منسجم و قدرتمندی هستیم . "

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تبریک به همه یوونتوسی ها ، به خصوص بر و بچه های یوونتوسی کلوپ...

اولین جام بدون حضور الکس...نبودش تو یووه واقعا سخته...
sadsmiley.gif

راستی یه مطلب اضافه کنم اون هم اینه که تو یکی از سایت ها خوندم که یووه تا قبل از این جام 4 بار قهرمان سوپر جام شده بود و هر بار الکس عزیز جام رو بالا برده بود...(خدا از باعث و بانی جدایی الکس نگذره)

مشاهده پیوست 185922

زنده باد یوونتوس
زنده باد الکسی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]پيشنهاد 16 ميليوني يوونتوس براي يورنته[/h]
[h=2] در حالي که رقابت هاي فصل جديد سري آ از روز 25 آگوست (4 شهريور) آغاز خواهد شد، يوونتوسي ها همچنان به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد هستند .[/h]
00037687.jpg

باشگاه يوونتوس براي خريد فرناندو يورنته، مهاجم اتلتيک بيلبائو پيشنهادي 16 ميليون يورويي ارائه داده است.

در حالي که رقابت هاي فصل جديد سري آ از روز 25 آگوست (4 شهريور) آغاز خواهد شد، يوونتوسي ها همچنان به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد هستند و اکنون اين مهاجم باسکي هدف اصلي آنها محسوب مي شود.

يورنته 27 ساله که در يورو 2012 نيز عضو تيم ملي اسپانيا بود، در 5 فصل گذشته، 69 گل براي بيلبائو به ثمر رساند.

او که قراردادش با باشگاه باسکي در تابستان 2013 به پايان مي رسد، هنوز حاضر به تمديد قرارداد با بيلبائو نشده و به همين دليل، مديران اين باشگاه نمي خواهند با حفظ او، دست به ريسک بزنند.

در صورتي که خوسو اوروتيا، رئيس باشگاه بيلبائو، پيشنهاد يوونتوسي ها را بپذيرد، آنگاه باشگاه توريني بايد با اين بازکن بر سر دستمزدش به توافق برسند. گفته مي شود اين بازيکن براي هر فصل، 5 ميليون يورو ي خواهد؛ مبلغي که يوونتوسي ها چندان با آن موافق نيستند.

همچنين گفته مي شود يوونتوسي ها قصد ندارند براي سمت چپ خط دفاعي الکساندر کولاروف، مدافع منچسترسيتي را به خدمت بگيرند و فدريکو پلوسو، مدافع آتالانتا، که به تازگي به اردوي تيم ملي ايتاليا نيز دعوت شده، ترجيح مي دهند.

در واقع نداشتن پاسپورت يکي از کشورهاي اتحاديه اروپا باعث شد تا يوونتوسي ها تمايل شان براي خريد کولاروف را از دست بدهند.

بالا