یوونتوس - ناپولی
زمان : 21 مردادماه 1391 ساعت 16:30
به امید برد در این بازی.وقهرمانی دیگر...
پ.ن:خدا کنه شماره ده رو کسی برنداره.البته اگه خواستن من می تونم برم بپوشم و براشون بازی کنم...حالا هر جور خودشون می خواند...:دی
مرسی اعتماد به نفس / قبلا اینقدر جسور نبودی :دی فرزاد جان شما اول به پیرهن 8 شاکی آبی برس بعد برو اروپا. :دی :blush:پ.ن:خدا کنه شماره ده رو کسی برنداره.البته اگه خواستن من می تونم برم بپوشم و براشون بازی کنم...حالا هر جور خودشون می خواند...:دی
![]()
در سال 1994 دل پیرو به عنوان یک استعداد و پسر طلایی شناخته میشد اما این گل به دنیا نشان داد که "پینتوریکیو" واقعا چه بازیکن خاصی است. یوونتوس در خانه در حالی که فقط 17 دقیقه به پایان بازی زمان باقی بود، 2-0 با گلهای گابریل باتیستوتا از حریف عقب بود که جانلوکا ویالی در مدت کوتاهی دو گل به ثمر رساند. فقط 3 دقیقه باقی مانده بود که دل پیرو با یک ضربه سرضرب دیدنی از فاصله 50 یاردی و با یک ضربه بیرون پا (!) معروفترین گلش برای یوونتوس را به ثمر رساند. این شوت آغازگر دوران افسانه ای دل پیرو در یوونتوس بود که منجر به خروج بازیکنی مثل روبرتو باجو از تیم شد و به یووه این باور را داد تا پس از 9 سال دوباره اسکودتو را کسب کند.
Paolo Mazzoleni has been assigned as the referee, plus goal-line refs Nicola Rizzoli and Paolo Tagliavento.
دوستان یه سوال...من طرفدار یووه هم نیستم اتفاقا به عنوان یه طرفدار لیورپول از دست یووه به خاطر اون اتفاق ورزشگاه تورین عصبی هم هستم
ولی خدایی چرا این یووه اینقدر جرم مرتکب میشه؟ خرید داور که مال 2006 بود...امسال چیکار کردن که هی کار به دادگاه می کشه...
پ.ن: من با احدی دشمنی ندارم پس منطقی جواب بدید
احکام نهایی لحظاتی پیش صادر شد
کونته 10 ماه محروم
بونوچی و سیمونه په په تبرئه شدند
به امید برد در این بازی.وقهرمانی دیگر...
پ.ن:خدا کنه شماره ده رو کسی برنداره.البته اگه خواستن من می تونم برم بپوشم و براشون بازی کنم...حالا هر جور خودشون می خواند...:دی
بعد یه چیزی رو بارها خواستم بگم یادم میره : اینکه توی این بررسی ها مثلا میگن رضا از تیم آ با جواد از تیم ب قصد تغییر نتیجه رو داشتند که مثلا رضا به تیم جواد گل نزنه! خب. حالا اگر این اتفاق افتاده باشه حتی اگر در جریان واقعی بازی رضا بیاد و هتریک هم بکنه و تیمش 3-0 هم ببره باز محکومیت هست و کاری اصلا به جریان بازی ندارند. فوقش اینه که به رضا میکن شاید میتونستی 5 تا گل بزنی !! چرا سه تا زدی؟ :دی
سلام دوستان
رضا جان بهترین خبری بود که دیدم :happy:
واقعا تبرئه شدن بونوچی خیلی چیزا رو ثابت کرد درحالی که بهش پیشنهاد داده بودن که سازش کنه و سه ماه محروم بشه :wacko:
ایشالله
فرزاد جان جلوی کاپیتان ( JVD ) درمورد شماره 10 حرفی نزن شاکی می شه
من هرگونه تبانی رو با رضا رد می کنم :blush:
رضا بیا از خودت دفاع کن الان جواد سه سال و شیش ماه محروممون می کنه:lol:
[h=1]بوفون: فعلا بايد ساکت بمانيم[/h] [h=2] دروازهبان يوونتوس با ابراز ناراحتي از محروميت سرمربي تيمش اعلام کرد فعلا بايد ساکت بمانيم و قهرمان سوپرجام ايتاليا شويم.[/h] |
آنتونيو کونته سرمربي يوونتوس به اتهام دست داشتن در شرط بنديهاي سري A و B به مدت 10 ماه از نشستن روي نيمکت تيمش محروم شده است. به گزارش فارس جيان لوييجي بوفون در اين مورد گفت: وقتي اتفاقهاي اين چنيني رخ ميدهند، همه چيز در اطراف شما به هم ميريزد. در ايتاليا همه ميگويند اين موضوع بايد شما را محکمتر و قويتر کند. من فکر ميکنم اين موضوع به هيچ وجه نميتواند به يک شخص يا يک تيم کمکي بکند. در حال حاضر تنها کاري که ميتوانيم انجام دهيم اين است که ساکت بمانيم و به وظيفههايي که داريم عمل کنيم. بايد قهرمان سوپر جام ايتاليا شويم. شکست در اين ديدار به هيچ وجه نميتواند براي ما خوب باشد. سيمونه په په و لئوناردو بونوچي، 2 تن از بازيکنان يوونتوس که آنها نيز به اتهام دست داشتن در تباني در آستانه محروميت قرار داشتند، تبرئه شدند. وي افزود: براي سيمونه و لئوناردو خوشحال هستم. آنها دوست و هم تيمي من هستند. احساسي که در تبرئه شدن آنها دارم بر خلاف احساسي که از محروميت کونته دارم. ما يک تيم هستيم. |
[h=1]حمايت باشگاه يوونتوس از کونته[/h] [h=2] در حالي که سرمربي يوونتوس 10 ماه محروم شده اما اين باشگاه اعلام کرد حمايتي همه جانبه از او به عمل خواهد آورد.[/h] |
![]() |
يوونتوس از تبرئه شدن لوناردو بونوچي و سيمونه پهt> په ابراز خوشحالي و اعلام کرده از سرمربي خود در رابطه با محروميت حمايت خواهد کرد. به نقل از فارس ،آنتونيو کونته به دليل احتمال دست داشتن در تبانيها و شرط بنديهاي مربوط به فصل 11-2010 به مدت 10 ماه از نشستن روي نيمکت تيمش محروم شده است. در سايت رسمي يوونتوس آمده: "باشگاه فوتبال يوونتوس، پس از انتشار راي به وسيله کميته انضباطي فوتبال ايتاليا، خوشحالي خود را از تبرئه شدن سيمونه په په و لئوناردو بونوچي ابراز و حمايت کامل خود را از آنتونيو کونته و آنجلو السيو اعلام ميکند. باشگاه اميدوار است در مرحله بعدي رسيدگي دادگاه به اين اتهامها بي گناهي اين 2 نيز ثابت شود. |
[h=1]پيرلو: شانسي براي کسب توپ طلا ندارم[/h] [h=2] ستاره تيم ملي فوتبال ايتاليا و باشگاه يوونتوس بر اين باور است که شانسي براي کسب توپ طلاي فوتبال جهان ندارد.[/h] |
![]() |
آندرهآ پيرلو در فصل گذشته سريA بازيهاي زيبايي را براي يوونتوس به نمايش گذاشت و از دلايل اصلي قهرماني تيمش بود. وي همچنين در يورو 2012 هم عملکرد بسياري خوبي داشت و در صعود آتزوري به فينال تاثيرگذار بود. همين مسئله باعث شده است تا بسياري او را از نامزدهاي کسب توپ طلاي فوتبال جهان بدانند اما خود پيرلو نظر ديگري دارد. به گزارش ايسنا وي که در حال حاضر در چين به سر ميبرد و خود را آماده ديدار سوپرجام ايتاليا مقابل ناپولي ميکند، گفت: در حقيقت شانسم براي کسب توپ طلا کم است. معمولا اين جايزه به کسي ميرسد که در ليگ قهرمانان اروپا درخشيده باشد. به همين علت بر اين باورم که توپ طلا مطمئنا از دست اين سه نفر يعني ليونل مسي، کريستيانو رونالدو و آندرس اينيستا خارج نخواهد بود. مدتهاست به يقين رسيدهام که اين جايزه به يکي از اين سه نفر خواهد رسيد. پيرلو درباره ديدار تيمش مقابل ناپولي که قرار است، شنبه شب در چين برگزار شود گفت: تا الان دوبار به ژاپن رفتهام اما به چين سفر نکردهام. در اينجا استقبال پرشوري از ما شد. اميدوارم که بتوانيم با ارائه يک بازي خوب و پيروزي جواب زحمتهاي آنها را بدهيم. بازي سختي را مقابل ناپولي پيش رو داريم اما آماده بازي هستيم. وي درباره فصل جديد سريA گفت: تمام تلاش خود را ميکنيم تا از عنوان قهرماني خود دفاع کنيم؛ همچنانکه در پي درخشش در ليگ قهرمانان اروپا پس از مدتها غيبت هستيم. پيرلو درباره زيباترين لحظه دوران ورزشي خود گفت: قهرماني در جام جهاني 2006 زيباترين لحظه دوران ورزشيام بود. در مقابل شکست در فينال يورو 2012 بسيار ناراحت کننده بود اما بايد گذشته را فراموش کرده و به آينده نگاه کنيم. |
دوستان یه سوال...من طرفدار یووه هم نیستم اتفاقا به عنوان یه طرفدار لیورپول از دست یووه به خاطر اون اتفاق ورزشگاه تورین عصبی هم هستم
ولی خدایی چرا این یووه اینقدر جرم مرتکب میشه؟ خرید داور که مال 2006 بود...امسال چیکار کردن که هی کار به دادگاه می کشه...
پ.ن: من با احدی دشمنی ندارم پس منطقی جواب بدید
جون داداش منظورم خودم بود لکن محرومیت شما بلامانع است :دیمن هرگونه تبانی رو با رضا رد می کنم :blush:
رضا بیا از خودت دفاع کن الان جواد سه سال و شیش ماه محروممون می کنه:lol:
الکیه رضا جون. دیدی که کونته قبول کرد دیدن کمه دبه کردن :دیمن به طور کلی محکومیتم رو قبول دارم
جواد قبول کن،سازش میکنن.اینجوری خودشون میفهمن میزنن کلا محروممون میکننا)
[h=1]پيشنهاد 16 ميليوني يوونتوس براي يورنته[/h] [h=2] در حالي که رقابت هاي فصل جديد سري آ از روز 25 آگوست (4 شهريور) آغاز خواهد شد، يوونتوسي ها همچنان به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد هستند .[/h] |
![]() |
باشگاه يوونتوس براي خريد فرناندو يورنته، مهاجم اتلتيک بيلبائو پيشنهادي 16 ميليون يورويي ارائه داده است. در حالي که رقابت هاي فصل جديد سري آ از روز 25 آگوست (4 شهريور) آغاز خواهد شد، يوونتوسي ها همچنان به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد هستند و اکنون اين مهاجم باسکي هدف اصلي آنها محسوب مي شود. يورنته 27 ساله که در يورو 2012 نيز عضو تيم ملي اسپانيا بود، در 5 فصل گذشته، 69 گل براي بيلبائو به ثمر رساند. او که قراردادش با باشگاه باسکي در تابستان 2013 به پايان مي رسد، هنوز حاضر به تمديد قرارداد با بيلبائو نشده و به همين دليل، مديران اين باشگاه نمي خواهند با حفظ او، دست به ريسک بزنند. در صورتي که خوسو اوروتيا، رئيس باشگاه بيلبائو، پيشنهاد يوونتوسي ها را بپذيرد، آنگاه باشگاه توريني بايد با اين بازکن بر سر دستمزدش به توافق برسند. گفته مي شود اين بازيکن براي هر فصل، 5 ميليون يورو ي خواهد؛ مبلغي که يوونتوسي ها چندان با آن موافق نيستند. همچنين گفته مي شود يوونتوسي ها قصد ندارند براي سمت چپ خط دفاعي الکساندر کولاروف، مدافع منچسترسيتي را به خدمت بگيرند و فدريکو پلوسو، مدافع آتالانتا، که به تازگي به اردوي تيم ملي ايتاليا نيز دعوت شده، ترجيح مي دهند. در واقع نداشتن پاسپورت يکي از کشورهاي اتحاديه اروپا باعث شد تا يوونتوسي ها تمايل شان براي خريد کولاروف را از دست بدهند. |