• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بلاخره بعد از این همه سکوت خبری نقل و انتقالات مثل این که اتفاقاتی در حال رخ دادن هستش , فن پرسی که در آرسنال موندگار شده و از لیست خرید ماروتا خط خورده ولی گویا ادین ژکو به همراه ایجنتش دقایقی قبل وارد ایتالیا شده ( باید دید ماروتا چه می کنه ) :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
گمانه‌زني رسانه‌هاي ايتاليايي درباره متهمان در رسوايي شرط‌بندي
[h=1]10 ماه محروميت براي کونته[/h]
[h=2] گفته مي‌شود قرار است سرمربي يوونتوس به 10 ماه محروميت محکوم شود و بازيکنان اين تيم نيز بخشيده شوند.[/h]
00940201.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، از چهارشنبه تا جمعه اين هفته قرار است نخستين حکم‌ها در مورد رسوايي‌هاي شرط بندي در فوتبال ايتاليا اعلام شوند.

نشريه گازتا دلو اسپورت در اين خصوص گمانه‌زني‌هايي انجام داده که بر اساس آن آنتونيو کونته تا 9 ژوئن 2013 از حضور در فوتبال محروم خواهد شد. اين محروميت اعلام شده 5 ماه کمتر از محروميتي است که بازپرس استفانو پالازي در اين مورد اعلام کرده است.

در همين حال لئوناردو بونوچي و سيمونه په په که قرار بود با محروميت‌هاي طولاني مدتي روبه‌رو شوند، بخشيده خواهند شد ولي آندره‌آ ماسيلو که با همين اتهام روبه‌رو شده بخشيده نخواهد شد.

پيش از اين قرار بود بونوچي 3 سال و نيم و په په يک سال از حضور در فوتبال محروم شوند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یک خبر خوب امیدوارم همینطور خوب باقی بمونه :happy:
-----------------

نامه ای برای بی گناه بودن بونوچی
name1.jpg

امروز نامه ی دادستان باری بعد از بازجویی از بونوچی منتشر شد و در این اینگونه امده است: "صحبت های بونوچی به عنوان یک شاهد شنیده شد و به عنوان متهم از سوی دادستان شناخته نشد. به همین دلیل و بر اساس قانون حکم آزادی وی صادر خواهد شد "

بر اساس این نامه پالاتزی نباید بونوچی را به عنوان متهم به دادگاه ورزش معرفی می کرد. قبل از پالاتزی دادستان باری آقای گویدو بی گناه بودن بونوچی را اعلام کرده بود.

گفتنی است پالاتزی به بونوچی پیشنهاد داده بود تخفیف اتهام را قبول کند و اتهام گزارش نکردن تلاش برای تبانی را قبول کند و 5 ماه محروم شود.

دشمنی و مخالفت شدید پالاتزی قاضی پرونده کالچواسکومسه با یوونتوسی ها برای همه اثبات شده اما هیچ مقام رسمی تاکنون تلاشی برای این موضوع انجام نداده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان
------------------

مارکیزیو: جای خالی دل پیرو احساس می شود
timthumb.php

Juventusfc.iR – کلودیو مارکیزیو می گوید با اینکه احتمال محرومیت ۱۰ ماهه آنتونیو کونته وجود دارد، اما همچنان برای او یک الگو محسوب می شود.

احتمال محرومیت ۱۰ ماهه این مربی به دلیل نقش وی در رسوایی تازه شرط بندی فوتبال ایتالیا تا ۹ ژوئن ۲۰۱۳ از حضور در کنار زمین وجود دارد.

با این وجود کلودیو مارکیزیو معتقد است او همچنان الگویی برای سایر بازیکنان به حساب می آید.

شماره ۸ یوونتوس در مصاحبه ای با اسکای گفت: “مشخص است که او (کونته) از وضعیت موجود احساس راحتی نمی کند. اما او الگویی برای ماست چرا که این مسئله را در زمین به روی خودش نمی آورد. مانند همیشه سر ما فریاد می زند، مانند همیشه به ما تمرین می دهد و انگیزه و روحیه معمول را به تیم وارد می کند.”

“بنابراین او الگویی عالی برای ماست و به ما نشان می دهد چگونه در زمین بر روی کارمان تمرکز کنیم.”

از مارکیزیو درباره اینکه چگونه بدون بازیکنی با شماره ۱۰ بازی می کنند، سوال می شود. شماره ۱۰ ـی که تا همین اواخر در اختیار الساندرو دل پیرو بود و از او درباره علاقه اش به این شماره سوال می شود.

“خلا دل پیرو به طور آشکار احساس می شود. اهمیت او برای ما از آوازها و شعارهای هواداران چینی مشخص می شود. دیدن رختکن خالی او در وینوو اثرات زیادی دارد. اله اسوه همه ماست.”

با این وجود من شماره ۱۰ دل پیرو را نخواهم پوشید. این رویای من در زمان جوانی بود، زمانی که مهاجم بودم. اما الان من یک هافبک هستم و همچنین من پلاتینی، باجو و دل پیرو هم نیستم.”

“من کسی نیستم که بتوانم نتیجه بازی را با یک گل تعیین کنم، بنابراین هرگز لیاقت پوشیدن این شماره را ندارم.”

این هافبک همچنین در مورد بازی یکشنبه مقابل ناپولی در سوپر کاپ ایتالیا نیز صحبت کرد: “سوپرکاپ عنوان بسیار مهمی است. ما قهرمان هستیم و این فرصت مناسبی است که ثابت کنیم هنوز قویترین هستیم.”

“بچه های ما به شدت پر انگیزه هستند. ناپولی همیشه برای ما مشکل ساز بوده است، اما کاملا آماده هستیم. ناپولی سال به سال قدرتمندتر می شود و در لیگ آینده هم آنها مطمئنا به همراه میلان، اینتر، رم و اودینزه از رقیبان خطرناک ما به شمار می روند.”

این سومین فینالی است که مارکیزیو و برخی از بازیکنان یووه در چند ماه گذشته بعد از فینال کوپا ایتالیا و فینال یورو ۲۰۱۲ مقابل اسپانیا تجربه می کنند.

“امیدواریم بتوانیم پیروز شویم. اما من از آنهایی هستم که معتقدم حضور در فینال به خودی خود اتفاق مهمی است. حتی در صورتی که بازنده باشید تجربه ای با ارزش و شناخت بهتری از حریف به شما خواهد داد.”

“صادقانه بگویم، هرگز تصور نمی کردم با این سرعت به بالاترین سطح برگردیم. اما لیگ سال گذشته از تک تک روزها ساخته شد و اعتماد به نفس گمشده را به ما بازگرداند. اکنون وظیفه ما ماندن در این سطح است.”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]کونته استعفا مي‌دهد؟[/h]
[h=2] برخي خبرها در رسانه‌هاي ايتاليايي نشان از آن دارد که سرمربي يوونتوس از سمت خود استعفا خواهد داد.[/h]
00038140.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، گفته مي‌شود آنتونيو کونته به دليل اينکه احتمال مي‌رود در شرط‌بندي‌هاي سال 11-2010 که مربوط به زمان حضور او در سيه‌نا مي‌شود، 15 ماه از حضور روي نيمکت تيمش محروم خواهد شد.

کميسيون انضباطي ايتاليا اعلام کرده ممکن است محروميت او 10 ماهه باشد ولي در هر حال او را تا 9 ژوئن 2013 نمي‌تواند روي نيمکت تيمش بنشيند.

البته اين محروميت نمي‌تواند او را از حضور در فوتبال محروم کند. کونته مي‌تواند تيمش را تمرين دهد و در کنار شاگردانش باشد ولي در روزهاي مسابقه نمي‌تواند روي نيمکت تيمش بنشيند.

يوونتوس اکنون در پکن حضور دارد و خود را براي ديدار سوپرجام ايتاليا آماده مي‌کند. از اين شهر خبر مي‌رسد که گمانه‌زني‌هايي نيز در مورد استعفاي آنتونيو کونته به گوش مي‌رسد. او آماده است که پس از استعفاي دستيارش کريستين استليني، خودش نيز استعفا دهد.

از سوي ديگر سران يوونتوس بارها اعلام کرده‌اند کونته از حمايت کامل آنها برخوردار است و اگر محروم نيز باشد، باز هم به عنوان سرمربي يوونتوس به کار خود ادامه خواهد داد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]توافق يووه و گالاتاسراي براي انتقال قرضي ملو[/h]
[h=2] طبق گزارش منتشره در ان.تي.وي.اسپور، سران دو باشگاه يوونتوس و گالاتاسراي برسر انتقال قرضي فليپه ملو به اين تيم ترکيه اي به توافق رسيده اند و بدين ترتيب اين ستاره 29 ساله برزيلي با قراردادي قرضي و يک ساله به باشگاه ترکيه اي منتقل خواهد شد.[/h]
00030560.jpg

در سال 2009 بود که فليپه ملو با قراردادي 25 ميليون يورويي از فيورنتينا به يوونتوس منتقل شد. فصل قبل او به صورت قرضي به گالاتاسراي منتقل شد و يکي از ستاره هاي کليدي اين تيم در کسب عنوان قهرماني ليگ ترکيه بود. تابستان امسال، تلاشهاي اين تيم ترکيه اي براي خريد دائمي اين بازيکن برزيلي به بن بست خورد ؛چرا که آنها حاضر نبودند تا مبلغ 13 ميليون يورو مورد درخواست سران يووه را بپردازند.

حالا سران دو باشگاه براي انتقال قرضي ملو به اين باشگاه ترکيه اي براي يک سال ديگر، به توافق رسيده اند.

اين درحالي است که سران گالاتاسراي خوان پابلو پينو را هم از تيم مرسين ايدمان يوردو را براي خط مياني شان به خدمت گرفته اند و سروت ستين را از اسکسهيرسپور براي خط دفاعي شان خريداري کرده اند و براي خط حمله هم بوگدان ستانکو را از اوردوسپور جذب کرده اند.

روزنامه آ.اس در گزارشي به اين نکته اشاره کرده که آنهابراي انتقال قرضي نوري شاهين از رئال مادريد هم اقدام کرده اند ولي اين انتقال انجام نخواهد شد.

انتظار مي رود تا اين خبر امروز به صورت رسمي و از سوي سران دو باشگاه اعلام شود.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]ليپي: يوونتوس کنته، مدل همان يووه من است[/h]
[h=2] مارچلو ليپي، سرمربي سابق يوونتوس معتقد است که تيم آنتونيو کنته با همان شخصيت و روحيه اي که يووه او داشته به رقابت مي پردازد[/h]
00938860.jpg

اين مربي 64 ساله که درحال حاضر هدايت گوانگژو اورگرانده را در دست دارد، يکي از مربيان افسانه اي تاريخ يووه بود و در سال 1996 با اين تيم موفقيتي اروپايي را به دست آورد و حالا در صحبتهايي به تمجيد از عملکرد کنته بر روي نيمکت مربيگري بينکونري پرداخته است.

ليپي در صحبتهايي به گاتزتا دلوسپورت گفت:« يوونتوس کنته، از نظر انگيزه، تعهد و اشتياق به برد، مثل يوونتوس من است. فتح اسکودتو دستيابي بزرگي بود. حالا کنته تيم فوق العاده اي دارد که فلسفه اش براي بازي ، رقابت و مبارزه کاملا تعريف شده است.»

يوونتوس شنبه شب در ديدار سوپرکاپ ايتاليا در پکن، مقابل ناپولي قرار خواهد گرفت.

دراين ميان ليپي اميدوار است تا موفقيت هاي يووه تکرار شود و به اين نکته اشاره کرده که بينکونري براي بازگشت به اوج قله هاي اروپايي بايد به شدت تلاش کرده و خودش را باز يابد.

اين مربي ايتاليايي ادامه داد:« يوونتوس بايد براي لذت بردن به ميدان برود. اين تيم، تيمي رقابتي است و خريدهاي جديد اين تيم هم فوق العاده اند. بوفون و پيرلو هم قهرمانان يووه هستند و در ليگ ايتاليا، تيم قدرتمندي مثل يووه نمي بينيم. در اروپا هم فقط دو تيم قدرتمند هستند: رئال و بارسلونا که فراتر از تمام تيمهاي ديگر هستند. بعد از اين دو تيم، 5 يا 6 تيم ديگر مي آيند که يووه يکي از آنهاست. فکر مي کنم که کليد موفقيت در باور بازيکنان تيم به عملکرد و کيفيت کاري شان است. آنها بايد اين طور فکر کنند که مي توانند همه را شکست دهند.»

اين درحالي است که اين روزها يووه و به ويژه کنته با مسائل حاشيه اي و اتهام دست داشتن در تباني دست و پنجه نرم مي کنند و کريستين استليني، يکي از دستياران کنته، درهمين راستا از سمت خود استعفا داده است. ليپي معتقد است که کنته بيگناه است. او دراين باره گفت:« من آنتونيو را به عنوان انساني صادق و جدي مي شناسم و فکر نمي کنم که او کار اشتباهي انجام داده باشد.»

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]حمايت موجي از سرمربي يوونتوس[/h]
[h=2] مدير پيشين يوونتوس با انتقاد از فدراسيون فوتبال ايتاليا تاکيد کرد اتهام‌ به کونته بي اساس است.[/h]
00030871.jpg

به نقل از ساکروي، آنتونيو کونته 43 ساله در صورتي که نتواند مدارکي در راستاي عدم حضور در تباني و شرط بندي‌هاي سال 2010 و زماني که سرمربي سيه‌نا بود ارائه کند، به مدت 15 ماه از حضور در فوتبال محروم خواهد شد.

کونته در سال 2011 به يوونتوس پيوست و جانشين جي جي دل نري شد و توانست در نخستين فصل حضورش در يووه، اين تيم را به قهرماني در سري A برساند.

لوچيانو موجي که خود به دليل تباني و مسائل مربوط به کالچوپولي در سال 2006 از حضور در فوتبال محروم شده است، به دفاع از بازيکن پيشين بيانکونري پرداخته است.

موجي در اين مورد گفت: آنتونيو را بيش از 10 سال است که مي‌شناسم. اتهام‌هايي که به او زده شده بدون اساس هستند.

موجي همچنين از فدراسيون فوتبال ايتاليا در نحوه رسيدگي به اين موضوع و از فيليپو کاروبيو، بازيکن پيشين سيه‌نا که پاي کونته را به اين قضيه باز کرده است نيز انتقاد کرده است.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اون قسمتایی که داخل « » نیست ، توضیحات خود CNN بین صحبتای الکسه و من چیزی اضافه نکردم ..

67619441328649221230.jpg

^ به عنوان زیر عکس کم کم باید عادت کرد انگار .. ؛ [ کاپیتان سابق :( ]

الساندرو دل پیرو بازی خداحافظی که شایسته اش بود رو دریافت کرد ، یه تشویق سرپایی 20 دقیقه ای از طرف طرفدارانش در آخرین بازیش برای یوونتوس. معاشقه الکس با یووه ، نزدیک به 2 دهه بطول انجامید و تعجبی نداره که خودش و هوادارانش کمی احساساتی بشن ...

« افراد زیادی اون روز گریه میکردن و من خیلی احساساتی شدم. سعی کردم با خم شدن و پاک کردن چشم هام ، اشک هام رو پنهان کنم (به احتمال زیاد منظورش همون جمع کردن شال گردنهایی که از سکوها براش پرتاب میشد) . لحظات بسیار خاص و غیرقابل باوری بود. هنوز نمیتونم با کلمات توصیفش کنم. تا ابد همراهم خواهند بود »

دل پیرو بدرستی جایگاه یک اسطوره زنده یوونتوس رو بدست آورده. او درحالی تورین رو ترک کرد که رکورد بیشترین گل و بیشترین حضور در زمین مسابقه از آن اوست. در مجموع الکس 15 جام در 20 سال بالای سر برد. با این حال موفقیتی که در فوتبال کسب کرد هیچوقت نگرش کلی او رو تغییر نداد. همیشه تودار و خجالتی بود. درست مثه پسربچه ای که از بزبون رویاش - یه بازیکن حرفه ای فوتبال شدن - خجالت میکشه

« وقتی بچه بودم ، ازم پرسیدن که وقتی بزرگ شدم میخوام چیکاره بشم. حقیقتش نمیدونستم که فوتبالیست بودن میتونه یه شغل باشه ، بنابراین نمیدونستم که چی جواب بدم. بیشتر یه نوع ورزشه، میدونید چی میگم؟ و صادقانه بگم که فوتبالیست شدن همیشه آرزوی من بوده و دیگه چه چیز بیشتری میتونید بخواید وقتی که در بچگی این فرصت رو پیدا میکنید که به آرزوتون جامه عمل بپوشونید؟ »

و خب او موفق شد! و دورترین آرزوش ، بردن جام جهانی ، در سال 2006 رنگ واقعیت بخودش گرفت

« نمیتونم این واقعیت رو که بردن جام جهانی بزرگترین پیروزیم بوده رو پنهان کنم. از همون بچگی هی بخودت میگی که نه! میخوام اون رو فتح کنم! واقعاً موفقیت بزرگی بود .. »

دل پیرو با یووه فرازهایی زیادی رو تجربه کرد ولی فرودهایی نیز وجود داشتند ... مدت کوتاهی بعد از فتح جام جهانی در سال 2006 ، دو مقام قهرمانی از یووه گرفته شد و اونها به سری B تبعید شدن. الکس میتونست بره ولی موند و به تیم کمک کرد تا به دسته اول برگرده ...

« حتی قبل از اینکه سقوطمون قطعی بشه به باشگاه گفتم که اگه بهم نیاز داشتید ، من اینجام! هیچوقت به رفتن فکر نکردم و بردن جام جهانی یا جایگاهم رو دلیل مناسبی برای ترک یووه نمیدونستم. مدیون یووه بودم (
sigh.gif
) .. »

و فصل پیش داستان یووه با فتح اسکودتو کامل شد. این اولین قهرمانی اونا در لیگ بعد از اتفاقات سال 2006 بود و بعد از یک فصل عملاً بی نقص تحت ***** آنتونیو کنته بدست اومد. بیانکونری حتی یک بازی رو هم در سری آ نباخت!

« یووه قهرمان شد برای اینکه همه چی عالی پیش رفت. ما حقیقتاً پرانگیزه و همه در کنار هم متحد بودیم. تیم با کیفیتی داشتیم و عدم حضورمون در اروپا هم کمک کرد. همچنین ورزشگاه جدید ما رو کلی جلو انداخت »

قهرمانی یووه پایان خوشی بود که دل پیرو در آخرین فصلش در کنار بانوی پیر انتظارش رو میکشید. اما این سوال پیش میاد که چرا او در یووه باقی نموند؟

« دروغ گفتم ، اگه بگم انتظار داشتم یووه قراردادم رو تمدید کنه. هیچوقت نگفتم : اوه! آخه چرا تمدیدش نکردن؟ من همه چیزم و چه بسا بیشتر از اون برای باشگاه ، هوادارا و تیم گذاشتم و خیلی از عملکردم راضی ام. حالا باید پیگیر سرنوشتم باشم و سرنوشت من دیگه اینجا رقم نمیخوره (
sigh.gif
) »

پس مقصد بعدی اسطوره 37 ساله ایتالیایی کجاست؟

« ایالات متحده یک گزینه ست و کشور خارق العاده ایه. بدم نمیاد اونجا باشم و کلی لذت ببرم. ولی هنوز با هیچ تیمی بتوافق نرسیدم. بعداً مشخص میشه که آیا تیم بعدیم در اونجاست و یا جای دیگه ... »

منبع : سایت derby

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
المپیک من

News%282%29.jpg

من مسابقات المپیک لندن را با توجه و دقت زیادی دنبال میکنم.

احساساتی که این رویداد به ما می هد، بی نهایت است و به عنوان یک ورزشکار با شور و هیجان زیادی که نسبت به تمام ورزشها دارم؛ نمیتوانم از جلوی تلویزیون بلند شوم؛ البته به جز مواقعی که تمرین دارم...

برای ما ایتالیایی ها دلایل زیادی برای افتخار کردن به ورزشکارهایمان وجود دارد. شروع عالی، از دختران پدیده مان که در شمشیربازی سلطنت کردند تا طلای تیرکمان مردان، 2 مدال نقره در تیراندازی 10 متر و شمشیربازی سابر و مدال برنز جودو... خسته نباشید بچه ها! و این تازه اول کار است...

آرزوی موفقیت برای تمام ورزشکاران ملی مان که امروز و روزهای دیگر رقابتشان را انجام میدهند، من شما را دنبال و تشویق خواهم کرد! باید بگویم تمام این حرفه ای گری، بالا رفتن مفهوم ورزش مرا بی قرار میکند؛ خواسته دوباره بازی کردن در من بسیار زیاد است. نمیتوانم برای چالش دیگری صبر کنم... به همین خاطر است که تمریناتم را دنبال میکنم تا در موقعیت مناسب در بهترین شرایط باشد.

مسابقات المپیک من در آستانه آغاز است.

در همین حال در حال لذت بردن از المپیک لندن هستم!

الساندرو

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان
------------------

مارکیزیو: جای خالی دل پیرو احساس می شود
timthumb.php

Juventusfc.iR – کلودیو مارکیزیو می گوید با اینکه احتمال محرومیت ۱۰ ماهه آنتونیو کونته وجود دارد، اما همچنان برای او یک الگو محسوب می شود.

احتمال محرومیت ۱۰ ماهه این مربی به دلیل نقش وی در رسوایی تازه شرط بندی فوتبال ایتالیا تا ۹ ژوئن ۲۰۱۳ از حضور در کنار زمین وجود دارد.

با این وجود کلودیو مارکیزیو معتقد است او همچنان الگویی برای سایر بازیکنان به حساب می آید.

شماره ۸ یوونتوس در مصاحبه ای با اسکای گفت: “مشخص است که او (کونته) از وضعیت موجود احساس راحتی نمی کند. اما او الگویی برای ماست چرا که این مسئله را در زمین به روی خودش نمی آورد. مانند همیشه سر ما فریاد می زند، مانند همیشه به ما تمرین می دهد و انگیزه و روحیه معمول را به تیم وارد می کند.”

“بنابراین او الگویی عالی برای ماست و به ما نشان می دهد چگونه در زمین بر روی کارمان تمرکز کنیم.”

از مارکیزیو درباره اینکه چگونه بدون بازیکنی با شماره ۱۰ بازی می کنند، سوال می شود. شماره ۱۰ ـی که تا همین اواخر در اختیار الساندرو دل پیرو بود و از او درباره علاقه اش به این شماره سوال می شود.

“خلا دل پیرو به طور آشکار احساس می شود. اهمیت او برای ما از آوازها و شعارهای هواداران چینی مشخص می شود. دیدن رختکن خالی او در وینوو اثرات زیادی دارد. اله اسوه همه ماست.”

با این وجود من شماره ۱۰ دل پیرو را نخواهم پوشید. این رویای من در زمان جوانی بود، زمانی که مهاجم بودم. اما الان من یک هافبک هستم و همچنین من پلاتینی، باجو و دل پیرو هم نیستم.”

“من کسی نیستم که بتوانم نتیجه بازی را با یک گل تعیین کنم، بنابراین هرگز لیاقت پوشیدن این شماره را ندارم.”

این هافبک همچنین در مورد بازی یکشنبه مقابل ناپولی در سوپر کاپ ایتالیا نیز صحبت کرد: “سوپرکاپ عنوان بسیار مهمی است. ما قهرمان هستیم و این فرصت مناسبی است که ثابت کنیم هنوز قویترین هستیم.”

“بچه های ما به شدت پر انگیزه هستند. ناپولی همیشه برای ما مشکل ساز بوده است، اما کاملا آماده هستیم. ناپولی سال به سال قدرتمندتر می شود و در لیگ آینده هم آنها مطمئنا به همراه میلان، اینتر، رم و اودینزه از رقیبان خطرناک ما به شمار می روند.”

این سومین فینالی است که مارکیزیو و برخی از بازیکنان یووه در چند ماه گذشته بعد از فینال کوپا ایتالیا و فینال یورو ۲۰۱۲ مقابل اسپانیا تجربه می کنند.

“امیدواریم بتوانیم پیروز شویم. اما من از آنهایی هستم که معتقدم حضور در فینال به خودی خود اتفاق مهمی است. حتی در صورتی که بازنده باشید تجربه ای با ارزش و شناخت بهتری از حریف به شما خواهد داد.”

“صادقانه بگویم، هرگز تصور نمی کردم با این سرعت به بالاترین سطح برگردیم. اما لیگ سال گذشته از تک تک روزها ساخته شد و اعتماد به نفس گمشده را به ما بازگرداند. اکنون وظیفه ما ماندن در این سطح است.”

خیلی از اون قسمت اول حرف هاش خوشم اومد.واقعا نشون میده که می فهمه چیکار بکنه و در مورد مسائل چگونه حرف بزنه.این رو نشون میده که واقعا دلپیرو الگوی اون بوده و برای مثل اون شدن تلاش میکنه.میگه من پلاتینی و باجو و دلپیرو نیستم و واقعا این نشون دهنده تواضع این بازیکنه.درسته اصلا مثل اون ها نیست ولی همینکه مثل بعضی از این مسئولان نیست که بگه دلپیرو هم از اول به این بزرگی نبود.خیلی بهتره.من میگم بزرگی توی اخلاق/توی رفتار و کرداره.حالا چه بهتر که این جووون هم اخلاق داره هم بازیکن خوبی هست.این شماره ی ده مقدس تر از این حرف هاست.
واقعا اون رو وارث الکس میدونم..من امیدوار بودم که مارکیزیو یا بوفون شماره 10 رو بپوشند...
.
.
آخر گفته هاش هم نشون دهنده ی بزرگ بودن و حرفه ای بودن اونه...می دونه که لیگ امسال فشار بیشتری باید تحمل کنند و اون ها روزهای سخت رو برای رسیدن به همین روزها پشت سر گذاشته اند...

13444364751.jpg

فروزا یووه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا الکس تکرار نشدنی هستش :happy:
در مورد مارکیزیو هم باید بگم که واقعا شخصیت بالایی داره و می تونه برای تیم تبدیل به شخصی مثل الکس بشه :happy:

اما امروز گویا رسانه های ایتالیایی هرچی این چند وقته سکوت داشتند درباره شایعات نقل و انتقالات امروز با نزدید شدن ون پرسی به منچستر و دور شدنش از یووه دوباره فعال شدند :D

امروز اول خبر از آمدن یورنته به یووه پخش شد و الان که سری به سایت ایرانی یووه زدم می بینم که حالا علاوه بر یورنته دوباره خبرهایی از حضور یووتیچ و کاوانی در لیست یووه دیده می شه در حالی که قبل از اون هم خبر حضور ژکو در یووه پررنگ شده بود و مثل این که بازم باید صبر کرد تا دید چه می شود :(

اگه به ماروتا باشه این گزینه ها هم مثل فن پرسی و سوارز خواهند شد :hmm:

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
اگه به این ماروتا باشه دو روز دیگه خبر از مذاکره با مسی و رونالدو و لونی و دو سه تا از این کله گنده ها میده بعدش میاد سراغ ارش برهانی و اکبرپور خودمون:دی
والا نمیدونم خودشو مسخره کرده یا ما رو.
من

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
10 لحظه خاطره انگیز پسر طلایی یوونتوس
10 لحظه طلایی الساندرو دل پیرو در یوونتوس

166943hp2.jpg

Ten Best Juve Moments

زندگی اسطوره ای الساندرو دل پیرو در یوونتوس با 19 سال حضور متدوام، رکورد گلزنی و تعداد حضور باشگاه، 8 اسکودتو یک لیگ قهرمانان و جوایز، رکوردها و جامهای بیشمار دیگر به پایان خود رسیده است.

گل.کام 10 لحظه طلایی پسر طلایی یوونتوس را در زیر لیست میکند.

Line4.gif

1- گل برابر فیورنتینا (1994)

174225hp2.jpg

در سال 1994 دل پیرو به عنوان یک استعداد و پسر طلایی شناخته میشد اما این گل به دنیا نشان داد که "پینتوریکیو" واقعا چه بازیکن خاصی است. یوونتوس در خانه در حالی که فقط 17 دقیقه به پایان بازی زمان باقی بود، 2-0 با گلهای گابریل باتیستوتا از حریف عقب بود که جانلوکا ویالی در مدت کوتاهی دو گل به ثمر رساند. فقط 3 دقیقه باقی مانده بود که دل پیرو با یک ضربه سرضرب دیدنی از فاصله 50 یاردی و با یک ضربه بیرون پا (!) معروفترین گلش برای یوونتوس را به ثمر رساند. این شوت آغازگر دوران افسانه ای دل پیرو در یوونتوس بود که منجر به خروج بازیکنی مثل روبرتو باجو از تیم شد و به یووه این باور را داد تا پس از 9 سال دوباره اسکودتو را کسب کند.

Line4.gif

2- درخشش مقابل بورسیا دورتموند (1996)

174227hp2.jpg

در اوایل دوران بازیگری دل پیرو به حرکت از سمت چپ و نواختن شوتهای زیبا به کنج دروازه و زدن گلهای قشنگ از پشت محوطه جریمه مشهور شد. این نوع شوتها به Gol alla Del Piero معروف شدند. ارزشمندترین این نوع گل در برد 3-1 فصل 96-1995 مرحله گروهی لیگ قهرمانان هنگامی که تنها 21 سال داشت مقایل دورتموند به ثمر رسید. استادیوم وست فالن استادیوم خاطره انگیزی برایDel Boy بوده است. او همچنین آن گل معروف در نیمه نهایی جام جهانی 2006 به آلمان را نیز در همین استادیوم به گوشه دروازه ینس لمان فرستاد.

Line4.gif

3- برتری دل پیرو جوان مقابل رائول (1996)

52852.jpg

رکورد دل پیرو مقابل رئال مادرید در طول دوران بازیگری اش به راستی شگفت انگیز بوده است و قوهای سفید حتما از دیدن مهاجم ایتالیایی وحشت می کنند. در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 96-1995 رئال مادرید بازی رفت را به لطف گل رائول 18 ساله، 1-0 به نفع خود به اتمام رساند. در بازی برگشت در تورین دل پیرو ستاره نمایش بود و بانوی پیر را یک تنه به پیروزی 2-0 رساند. الکس روی یک ضربه ایستگاهی کم نظیر گل مساوی مجموع را در دقیقه 16 به ثمر رساند و بعد از آن میکله پادووانو گل سرنوشت دوم ساز را به تور دروازه رئال دوخت.
یوونتوس در آن فصل تا قهرمانی لیگ قهرمانان پیش رفت و دل پیرو با 6 گل در 11 بازی نقش اصلی این پیروزی بود.

Line4.gif

4- قهرمان جام جهانی باشگاهها (1996)
149913hp2.jpg

در روزهایی که جام جهانی باشگاهها (international cup) یک جام با پرستیژ بین بهترین تیم اروپا و بهترین تیم امریکای جنوبی بود، دل پیرو در فینال 1996 این جام برنده بودن خود را مقابل ریورپلاته آن روزها متشکل از بازیکنانی مانند آریل اورتگا، خولیو کروز، مارسلو سالاس و انزو فرانچسکولی ثابت کرد.
فقط 9 دقیقه به پایان کافی بود تا اله با یک حرکت باورنکردنی توپ را به سه طاق دروازه بدوزد و یوونتوس را برای اولین بار در 11 سال به عنوان قهرمانی جهان برساند.

Line4.gif

5- گلهای با پشت پا و خارق العاده (2002 و 1997)
7409hp2.jpg

مانند ضربات آزاد و شوتهای از راه دور مواجش، او همچنین به خاطر گلهای پشت پا و خارق العاده اش مشهور شد. یکی از بهترین این نوع گلها در فینال لیگ قهرمانان 1997 مقابل دورتموند بود و یکی از خاطره انگیز ترین آنها هم به دربی تورین در سال 2002 برمیگردد که الکس تقریبا به صورت آکروباتیک با پشت پا در برد 4-0 به دورازه تورینو رساند.
الکس در مدت بازی حرفه ای اش گلهای باورنکردنی زیادی به ثمر رسانده است.

Line4.gif

6- شاهزاده موناکو (1998)

174230hp2.jpg

بهترین فصل انفرادی الکس فصل 98 بود که او موفق شد در 47 بازی 32 گل در تمام رقابتها بزند و عنوان آقای گلی لیگ قهرمانان را کسب کند. یکی از هایلایتهای این فصل او در نیمه نهایی cl برابر موناکو بود. در دوبازی رفت و برگشت او 4 گل زد که شامل بهترین ضربه ایستگاهی دوران بازیگری او بود که توانست فابیان بارتز را مغلوب کند و گلی که در بازی برگشت در مونته کارلو روی یک ضربه سرضرب زیبا به ثمر رساند تا یووه 6-4 در مجموع برنده شود.

Line4.gif

7- تحقیر هیرو (2003)

174232hp2.jpg

هفت سال بعد از غرق کردن رئال مادرید دل پیرو دوباره اینکار را انجام داد! این دفعه در نیمه نهایی. کهکشانی ها با رائول، رونالدو، لوییس فیگو و یوونتینو سابق، زین الدین زیدان در ترکیبشان و با برتری 2-1 در بازی رفت به استادیو دل آلپی سفر کردند. در تورین گل اول بازی را برای ترزگه ساخت و بعد از آن گل دوم شگفت انگیز و درخشان را پس از گمراه کردن فرناندو هیرو به ثمر رساند. یووه آن بازی را 3-1 در مجموع برد اما نبود ستاره اش پاول ندود در فینال اولدترافورد مقابل میلان مانع قهرمانی آنها شد.

Line4.gif

8- وفاداری بعد از کالچوپولی

47169.jpg

سیاهترین نقطه تاریخ حیات یوونتوس در تابستان 2006 رسید. جایی که تیم بعد از رسوایی کالچوپولی به سری بی تبعید شد. -مدارک و شواهد بعدها نشان داد فقط بیانکونری نباید در این ماجرا متنبه میشد.- بعد از 6 سال یووه همچنان در حال جنگیدن برای بازگشت است و اکثر طرفداران روزهای سخت گذشته را فراموش نکرده اند. آنهایی که در سال 2006 یووه را تنها گذاشتند افرادی مثل زلاتان ابراهیموویچ، فابیو کاناوارو و پاتریک ویه را هرگز بخشیده نخواهند شد. در این حال آنهایی که ماندند تا یووه را به اوج برگردانند به قهرمان تبدیل شدند.
کسی مثل جانلوییجی بوفون و البته سمبل و قدیس یووه، الساندرو دل پیرو.

Line4.gif

9- CAPOCANNONIERE (آقای گل) (2008)

30514hp2.jpg

در 33 سالگی بالاخره دل پیرو با آقای گلی فصل 08-2007 موفق به کسب عنوان Capocannoniere شد. دل پیرو 21 گل زد و به دومین ایتالیایی -بعد از پائول روسی- تبدیل شد که در دو لیگ موفق به کسب این عنوان شده است. (با آقای گلی در سری بی در فصل قبلش). در 2008، ADP همچنین به رکورد بیشترین بازی برای یوونتوس در تاریخ این باشگاه رسید. از آن زمان او چندین رکورد باشگاهی را هم شکسته است؛ رکورهایی مانند بهترین گلزن تمام دوران یوونتوس.

Line4.gif

10- تشویق ایستاده برنابئو

37537hp2.jpg

یوونتوس در آغاز فصل 09-2008 به شدت با مشکل مواجه شده است و کلودیو رانیری سرمربی این تیم قبل از اینکه نمایش تحسین برانگیز دل پیرو در مرحله گروهی لیگ قهرمانان مقابل رئال در برنابئو نجاتش دهد، خطر اخراج را به شدت احساس می کند. در خانه یووه با گل تماشایی الکس از 30 یاردی 2-1 نتیجه را به سود خود تمام کرد. اما در بازی برگشت در پایتخت اسپانیا بود که اله شاید بهترین بازی تمام عمر خود را انجام داد. مهاجم کهنه کار در دقیقه 17 با یک ضربه مواج دیدنی از پشت محوطه توپ را به گوشه پایین دروازه کاسیاس فرستاد و اندوخته خود را با یک ایستگاهی مواج دیدنی دو برابر کرد. نمایش دل پیرو انقدر درخشان بود که در کنار نمایش رونالدینیو 2005 و مارادونا 1983 در این استادیوم قرار گرفت.
هنگام تعویض با پائولو دی چیلیه در اواخر بازی استادیوم برنابئو ایستاده تشویقش کرد.

ترجمه حمیدرضا
goal.com
By Carlo Garganese | Deputy Editor

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
juventus.ir– پس از اعلام خبر توافق فان پرسی با منچستر یونایتد ، خبری عجیب این بار در ایتالیا منتشر شد .
البته از صحت این قضیه اطلاع چندانی در دست نیست ، اما پس از عدم توافق سران یووه با باشگاه آرسنال بر سر جذب فان پرسی ، دقایقی قبل رسانه های ایتالیایی از حضور ادینسون کاوانی در یووه سخن گفتند . این در حالی است که گفته می شود ، آرلیو دی لوریانتس به علت مسائل اقتصادی قصد فروش کاوانی پس از بازی سوپرکاپ ایتالیا را دارد .
نشریه رپابلیکا ، نشریه معتبر ایتالیایی نیز این خبر را تایید کرد و احتمال حضور مهاجم اروگوئه ای را در یووه بالا دانست .
اخبار تکمیلی به زودی ارسال می گردد .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تصویر پالاتزی قاضی پرونده یوونتوس ( سمت راست) و دوستان دیگه که میشناسینشون ... ( وسطی پسر گالیانیه !!)

از این عکس میشه کاملا فهمید که این همه دعوا و سر و صدا برای اینه که میخوان از اوج گیری دوباره یووه تو ایتالیا و البته اروپا جلوگیری کنن...

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]بوفون: به بازنشستگي فکر نمي کنم[/h]
[h=2] دروازه بان باتجربه يوونتوس در صحبتهايي اعلام کرد که کمک رساني به بينکونري در مسيرموفقيت تنها چيزي است که در ذهن او وجود دارد .[/h]
00033477.jpg

جانلوئيجي بوفون، دروازه بان باتجربه يوونتوس انتشار شايعاتي مبني بر خداحافظي اش از دنياي فوتبال را رد کرده واعلام کرد که تنها به فکر امتداد موفقيت هايش با يووه است .

به نقل از گل اين دروازه بان 34 ساله اين روزها خودش را براي بازگشت به اروپا با يووه آماده مي کند.

بوفون در کنفرانسي خبري در چين که در آستانه ديدار سوپرکاپ ايتاليا برگزار شد به خبرنگاران گفت:« هنوز به بازنشسته شدن فکر نکرده ام. تنها چيزي که اين روزها در ذهن من است، فوتبال است. ما از فصل گذشته تيم خوبي داريم و تلاش سران باشگاه در بازار نقل و انتقالات هم ما را در بازگشت به اروپا قدرتمندتر نموده است. برايمان مهم نيست که حريفمان چه تيمي خواهد بود. ما هميشه به دنبال برد هستيم.»

بوفون در ادامه درمورد شرايط تيم ملي ايتاليا صحبت کرده و به تمجيد از بالوتلي پرداخت و از سوي ديگر، ايکر کاسياس، دروازه بان رئال را هم تحسين کرد.

بوفون ادامه داد:« اندکي زود است که بخواهم درمورد حضور در جام جهاني 2014 صحبت کنم ولي هميشه همان انگيزه هميشگي را براي حضور در ترکيب آتزوري دارم. بالوتلي در رقابتهاي يورو2012 نمايش خوبي داشت و قطعا عملکرد او به خودش کمک زيادي مي کند تا به بلوغ رسيده و بازيکن کاملتري شود. کاسياس هم بازيکن فوق العاده اي است؛ يک دروازه بان عالي و با روحيه ورزشي.بدون اينکه بخواهم بگويم که او بهتر است يا من.»

درجريان رقابتهاي يورو2012 بوفون، کاپيتان تيم چزاره پراندلي بود. آتزوري در فينال يورو2012 با نتيجه 0-4 مغلوب اسپانيا شد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
برنامه کامل بازیهای یووه در سری آ :

هفته اول یوونتوس - پارما

هفته دوم اودنیزه - یوونتوس

هفته سوم جنوا - یوونتوس

هفته چهارم یوونتوس - کیه وو

هفته پنجم فیورنتینا - یوونتوس

هفته ششم یوونتوس - رم

هفته هفتم سیه نا - یوونتوس

هفته هشتم یوونتوس - ناپولی

هفته نهم کاتانیا - یوونتوس

هفته دهم یوونتوس - بولونیا

هفته یازدهم یوونتوس - اینتر

هفته دوازدهم پسکارا - یوونتوس

هفته سیزدهم یوونتوس - لاتزیو

هفته چهاردهم میلان - یوونتوس

هفته پانزدهم یوونتوس - تورینو

هفته شانزدهم پالرمو - یوونتوس

هفته هفدهم یوونتوس - آتالانتا

هفته هجدهم کالیاری - یوونتوس

هفته نوزدهم یوونتوس - سمپدوریا

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

گویا امروز شماره پیراهن های بازیکنان اعلام شده و شماره 17 ترزگه در انتضار مهاجم جدید مونده :happy:

( مربی پیشین یورنته هم در جواب به سوال یورنته و یووه ؟ اعلام کرده که برای یورنته و تیم جدیدش آرزوی موفقیت می کنه ( ببینیم ماروتا چه می کنی :wacko: )
-----------------

رسمی : شماره پیراهن های یووه در فصل آینده
timthumb.php

Juventusfc.iR – اخیرا نام های زیادی برای پوشیدن پیراهن شماره ده یوونتوس پس از خداحافظی دل پیرو شنیده شد ، اما امروز و با اعلام رسمی باشگاه تا به اینجای کار این پیراهن بر تن کسی نخواهد بود .
به دلیل رسمی بودن دیدار با ناپولی باید باشگاه یوونتوس شماره پیراهن های خود را رسما اعلام می کرد ، از این رو امروز وبسایت رسمی باشگاه شماره های پیراهن ها را رسما اعلام کرد که به شرح زیر است .

۱ – بوفون
۲ – لوسیو
۳ - کیه لینی
۴ – کاسرس
۵ – مازی
۶ – پوگبا
۷ – په په
۸ – مارکیزیو
۹ – وچینیچ
۱۱ – دچلیه
۱۲ – جووینکو
۱۳ – لئالی
۱۵ – بارزالی
۱۶ – زگلیر
۱۸ – بواکیه
۱۹ – بونوچی
۲۰ – پادویین
۲۱ – پیرلو
۲۲ – آساموائه
۲۳ – ویدال
۲۴ – جاکرینی
۲۶ – لخشتاینر
۲۷ – کوالیارلا
۳۰ – استوراری
۳۲ – ماتری
۳۳ – ایسلا
۳۹ – مارونه

پ.ن:
عکس های حضور یووه در چین

پ.ن2:
از من نشنیده بگیرید ولی احتمال دادن شماره الکس به مهاجم جدید از جمله ژکو زیاده .

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
احکام نهایی لحظاتی پیش صادر شد

کونته 10 ماه محروم

بونوچی و سیمونه په په تبرئه شدند

پ ن : بونوچی تبرئه شد :))))))
قیافه خیلی ها اندازه یه دلقک دیدن داره الان :))

بالا