سلام دوستان
چند خبر از نقل و انتقالات
------------------
رسمی : پول پوگبا به یوونتوس پیوست
پول پوگبا هافبک سیه چرده ی فصل گذشته ی منچستر یونایتد به یوونتوس پیوست .
پوگبا که ماه پیش در عضویت تیم زیر ۱۹ ساله های فرانسه بود ، تا سال ۲۰۱۶ بیانکونری خواهد بود .
گفتنی ست پوگبا اولین بازی رسمی خود را چهارشنبه ی گذشته با پیراهن شیره آ ی افسانی در مقابل بنفیکا برای یوونتوس انجام داد .
چراغ سبز ژکو به یووه و میلان
Juventusfc.iR – صحبتهای ادین ژکو مهاجم منچستر سیتی مبنی بر نارضایتی از شرایطش در انگلیس، می تواند چراغ سبزی برای یوونتوس و میلان باشد.
هر دو تیم ایتالیایی در بازار نقل و انتقالات به دنبال یک مهاجم هستند و خبرهایی از تمایل آنها به مهاجم بوسنیایی شنیده می شود.
روسونری به ادین ژکو به عنوان آلترناتیوی برای کارلوس توز نگاه می کند و به نظر می رسد در صورت پیوستن فن پرسی به منچستر سیتی، یوونتوس برای خرید ژکو وارد عمل شود.
اکنون با مصاحبه ژکو با مجله آلمانی کیکر که در آن صراحتا از ترک منچستر در تابستان خبر داده است، این دو تیم به شدت شرایط وی را رصد خواهند کرد.
بخش از این مصاحبه: “در نیم فصل دوم من کاملا به حاشیه رانده شدم و اصلا دلیل از دست دادن ثباتم را نمی دانم. من به اینجا آمدم تا بازی کنم و هیچ وقت به این مشکل فکر نکرده بودم. به نظر خودم خیلی بهتر از این هستم که یک فصل دیگر را هم روی نیمکت بگذرانم؛ بنابراین هر اتفاقی در آینده ممکن است بیفتد. حتی با وجود صحبتهای مانچینی. هرچند هنوز چیزی به طور حتم مشخص نیست.”
ژکو فصل گذشته فقط در ۱۶ بازی از ابتدا به میدان رفت و در ۱۴ بازی هم به عنوان یار تعویضی وارد بازی شد که در طول این بازیها ۱۴ گل به ثمر رساند.
آلوز می تواند یوونتوسی شود
Juventusfc.iR – واشینگتن آلوز پدر برونو آلوز در مصاحبه ای درباره آینده فرزندش صحبت کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد آینده پسرش در یووه رقم بخورد اینگونه پاسخ داد: “برونو قراردادی ۲ ساله با زنیت دارد؛ هر چند او حرفه ای است و به نظرم اگر یووه او را میخواهد باید با زنیت به توافق برسد. در این صورت برونو می تواند راهی ایتالیا شود.”
- آیا تا کنون با مسئولین یوونتوس جلسه ای برگزار شده است؟
- “من علاقه یوونتوس را تایید می کنم و همچنین می دانم دو باشگاه یکبار در این باره مذاکراتی انجام داده اند. به هر حال ارتباطی وجود داشته و این برای بازیکنی مانند برونو طبیعی است. باید این نکته را هم در نظر بگیریم که اسپالتی نیز خواسته هایی دارد و این مذاکرات به نظر او هم بستگی دارد.”
- آیا امکان پیوستن برونو به باشگاهی خارجی وجود دارد؟
- “به شما گفتم. او در سن پترزبورگ بسیار خوشحال است. او از قبل می دانست به کشوری متفاوت با آب و هوایی سرد خواهد رفت. اما او و خانواده به راحتی با این مسئله کنار آمدیم. به لحاظ محیطی نمی توانیم شکایتی داشته باشیم.”
- البته به جز جذابیتهای یووه، جذابیت حضور در لیگ قهرمانان هم وجود دارد.
- درست است، اما زنیت هم به او این امکان را می دهد. در هر صورت برونو یک بازیکن حرفه ای است و اگر یووه بتواند با زنیت به توافق لازم برسد، او مشکلی با پوشیدن پیراهن یووه ندارد.”