• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
حکمای اولیه ی بونوچی و په په:
3 سال و شش ماه محرومیت برای بونوچی=پایان دوران فوتبالی یک بازیکن
1 سال برای په په
اونوقت ما چرا باید تو این شرایط کراسیچ رو از دست بدیم؟؟؟؟
چون مربی که یک فصل کنارمون نیس از قیافه کراسیچ خوشش نمیاد؟؟؟همونطور که از قیافه الکس حوشش نمیومد؟
دلیل اصلی قهرمانی پارسال ما پیرلو بود نه شخص دیگه ای به نام کنته!!!

خیلی از این په په خوشم میومد حیف شد واقعا :(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از نقل و انتقالات
------------------

رسمی : پول پوگبا به یوونتوس پیوست
304672_268021989973428_1791582201_n.jpg

پول پوگبا هافبک سیه چرده ی فصل گذشته ی منچستر یونایتد به یوونتوس پیوست .

پوگبا که ماه پیش در عضویت تیم زیر ۱۹ ساله های فرانسه بود ، تا سال ۲۰۱۶ بیانکونری خواهد بود .

گفتنی ست پوگبا اولین بازی رسمی خود را چهارشنبه ی گذشته با پیراهن شیره آ ی افسانی در مقابل بنفیکا برای یوونتوس انجام داد .

چراغ سبز ژکو به یووه و میلان
timthumb.php

Juventusfc.iR – صحبتهای ادین ژکو مهاجم منچستر سیتی مبنی بر نارضایتی از شرایطش در انگلیس، می تواند چراغ سبزی برای یوونتوس و میلان باشد.

هر دو تیم ایتالیایی در بازار نقل و انتقالات به دنبال یک مهاجم هستند و خبرهایی از تمایل آنها به مهاجم بوسنیایی شنیده می شود.

روسونری به ادین ژکو به عنوان آلترناتیوی برای کارلوس توز نگاه می کند و به نظر می رسد در صورت پیوستن فن پرسی به منچستر سیتی، یوونتوس برای خرید ژکو وارد عمل شود.

اکنون با مصاحبه ژکو با مجله آلمانی کیکر که در آن صراحتا از ترک منچستر در تابستان خبر داده است، این دو تیم به شدت شرایط وی را رصد خواهند کرد.

بخش از این مصاحبه: “در نیم فصل دوم من کاملا به حاشیه رانده شدم و اصلا دلیل از دست دادن ثباتم را نمی دانم. من به اینجا آمدم تا بازی کنم و هیچ وقت به این مشکل فکر نکرده بودم. به نظر خودم خیلی بهتر از این هستم که یک فصل دیگر را هم روی نیمکت بگذرانم؛ بنابراین هر اتفاقی در آینده ممکن است بیفتد. حتی با وجود صحبتهای مانچینی. هرچند هنوز چیزی به طور حتم مشخص نیست.”

ژکو فصل گذشته فقط در ۱۶ بازی از ابتدا به میدان رفت و در ۱۴ بازی هم به عنوان یار تعویضی وارد بازی شد که در طول این بازیها ۱۴ گل به ثمر رساند.

آلوز می تواند یوونتوسی شود
timthumb.php

Juventusfc.iR – واشینگتن آلوز پدر برونو آلوز در مصاحبه ای درباره آینده فرزندش صحبت کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد آینده پسرش در یووه رقم بخورد اینگونه پاسخ داد: “برونو قراردادی ۲ ساله با زنیت دارد؛ هر چند او حرفه ای است و به نظرم اگر یووه او را میخواهد باید با زنیت به توافق برسد. در این صورت برونو می تواند راهی ایتالیا شود.”

- آیا تا کنون با مسئولین یوونتوس جلسه ای برگزار شده است؟

- “من علاقه یوونتوس را تایید می کنم و همچنین می دانم دو باشگاه یکبار در این باره مذاکراتی انجام داده اند. به هر حال ارتباطی وجود داشته و این برای بازیکنی مانند برونو طبیعی است. باید این نکته را هم در نظر بگیریم که اسپالتی نیز خواسته هایی دارد و این مذاکرات به نظر او هم بستگی دارد.”

- آیا امکان پیوستن برونو به باشگاهی خارجی وجود دارد؟

- “به شما گفتم. او در سن پترزبورگ بسیار خوشحال است. او از قبل می دانست به کشوری متفاوت با آب و هوایی سرد خواهد رفت. اما او و خانواده به راحتی با این مسئله کنار آمدیم. به لحاظ محیطی نمی توانیم شکایتی داشته باشیم.”

- البته به جز جذابیتهای یووه، جذابیت حضور در لیگ قهرمانان هم وجود دارد.

- درست است، اما زنیت هم به او این امکان را می دهد. در هر صورت برونو یک بازیکن حرفه ای است و اگر یووه بتواند با زنیت به توافق لازم برسد، او مشکلی با پوشیدن پیراهن یووه ندارد.”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]محروميت 3.5 ساله در انتظار ملي‌پوش يووه[/h]
[h=2] مدافع يوونتوس به اتهام دست داشتن در شرط بندي ممکن است با محروميت طولاني مدت روبه رو شود.[/h]
00939495.jpg

در ادامه بررسي‌هاي ماجراي شرط بندي در فوتبال ايتاليا بازپرس استفانو پالازي با اعلام برخي خبرها، هواداران تعدادي از باشگاه‌ها را در بهت فرو برده است.

به نقل از فارس کيفر خواستي که براي بازيکنان و باشگاه ها به وسيله پالازي اعلام شد به اين شرح است:

باشگاه بولونيا با 2 امتياز منفي، لچه سقوط به دسته پايين تر و 6 امتياز منفي و باشگاه اودينزه نيز 50 هزار يورو جريمه به دليل اينکه بازيکنان اين باشگاه اعلام کرده اند ممکن است در اين شرط بندي‌ها شرکت داشته اند.

خبر اصلي در اين زمينه مربوط به باشگاه يوونتوس و مدافع ملي‌پوش اين تيم است. لئوناردو بونوچي زماني که در باري حضور داشته متهم به دست داشتن در شرط بندي و تباني شده است. او ممکن است با 3 سال و نيم محروميت روبه رو شود. سيمونه په‌په، هافبک يوونتوس نيز به دليل اتهامي که به او در دوران حضور در اودينزه به او زده شده ممکن است با محروميت يک ساله روبه رو شود.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]ندود هدايت يوونتوس را بر عهده مي گيرد‎[/h]
[h=2] پس از ارائه کيفرخواست و احتمال محروميت 1 ساله و نيمه کونته ، به نظر ميرسد سران يوونتوس تصميم به پيدا کردن جانشيني موقت براي آنتونيو کونته هستند .[/h]
00031379.jpg

سايت گل- در اين باره اخيرا اظهارات ضد و نقيضي مطرح ميشود ، اما آلفردو پدولا ، خبرنگار و کارشناس مسائل نقل و انتقالات ايتاليا در وبسايت شخصي خود در اين باره مي نويسد : ” يوونتوس بايد بعضي مواقع به خوبي خود را سازماندهي کند و درباره محروميت نه و يا ده ماهه کونته و ريسک پذيري آن بيشتر فکر کنند ، پالاتزي بر 15 ماه مصمم است و نتيجه نهايي پنجشنبه و جمعه هفته آينده اعلام ميشود .

هر چند که يوونتوسي ها اخيرا پس از اخبار منتشر شده بر حمايت از کونته اصرار دارند ، احتمال پيدا کردن جانشين موقتي براي کونته نيز بعيد به نظر نمي رسد ، در اين صورت آنها به دنبال يک گزينه داخلي هستند ، اخيرا از مارکو باروني سرمربي تيم جوانان صحبت کرده بود اما در ساعات اخير متوجه شدم که يووه به شدت بر سر راضي کردن پاول ندود براي هدايت اين تيم است . ”

احتمال اينکه ندود موقتا تا پايان محروميت کونته هدايت يوونتوس را بر عهده بگيرد بالا به نظر ميرسد .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]قرارداد 4 ساله کراسيچ با فنرباغچه[/h]
[h=2] هافبک صربستاني يوونتوس با قراردادي چهار ساله به ارزش هفت ميليون يورو به فنرباغچه ترکيه پيوست.[/h]
00035658.jpg

باشگاه فنرباغچه اعلام کرد، با "ميلوش کراسيچ"، هافبک يووه به توافق نهايي رسيد و با اين بازيکن صرب قرارداد چهار ساله‌اي را امضا کرد. کراسيچ دومين بازيکن بزرگي‌ است که فنرباغچه به خدمت گرفته است. اين باشگاه ترکيه‌اي پيش از اين "ديرک کويت"، مهاجم هلندي ليورپول را هم خريداري کرده بود.

به گزارش ايسنا فنرباغچه رقم اين قرارداد را فاش نکرد، اما رسانه‌هاي ايتاليايي اعلام کرده‌اند، يوونتوس براي فروش اين هافبک صربستاني هفت ميليون يورو دريافت کرده است.

کراسيچ در نخستين فصل حضورش در تورين نمايش بسيار خوبي داشت، اما با آمدن "آنتونيو کونته" به يووه در تابستان گذشته و پذيرش هدايت اين تيم به بازيکني نيمکت‌نشين در تيم توريني تبديل شد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

من میگم ماروتا تعطیله بگید نه!! (البته کسی نمیگه نه :دی )

من موندم این ها رو چه حساب با وجود محرومیت په په کراسیچ رو دادن رفت!!

بعد اینکهه خیلی رو مربی بودن ندود فکر میکنم . نمیدونم انتخاب چگونه ای خواهد بود ولی ترجیح میدادم ندود این پست رو قبول نکنه مخصوصا تو این شرایط خاص. ممکنه براش گرون تموم بشه و همینطور تیم. یه جورایی حسم میگه نکنه سرمایه سوزی کنیم!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]يوونتوس 2 - مالاگا صفر: با دو گل ماتري[/h]
به گزارش سايت Juventus.ir، کونته در اين بازي مسئوليت تيم را به ماسيمو کاررا سپرده و خودش به همراه انجلو السيو و کريستين استليني بازي را از روي سکو هاي استاديوم دنبال کرد.

شاگردان کونته در نيمه اول با ترکيب بوفون - لختشتاينر - مارونه - لوسيو - پادوين - ويدال - پيرلو - مارکيزيو - اساموا - متري و جووينکو به ميدان رفتند که در همان دقايق ابتدايي متري موفق شد بر روي پاس مارکيزيو گل اول يووه را به ثمر برساند.

بازيکنان يووه که در دقايق ابتدايي نمايش خوبي از خود بر جاي گذاشته بودند رفته رفته تحليل رفتند و مالاگا ميدان را در اختيار گرفت و با انگيزه ي بالاي خود به سمت دروازه ي يووه حمله ور شدند اما نتيجه اي در بر نداشت.

در ادامه متري زننده ي گل اول موقعيت مسلم را از نزديکي دروازه به بيرون زد تا بازي در نيمه اول با همان تک گل به پايان برسد.

در نيمه دوم باز هم يوونتوسي ها خيلي زود توسط متري به گل دست پيدا کردند تا مهاجمي که در استانه جدايي از يووه مي باشد با دو گل ارزش هاي خود را نشان دهد.

بازي در ادامه با برتري محسوس تيم اسپانيايي دنبال مي شد و لوسيو در اين ديدار نيز چندان مطمئن ظاهر نشد و ترديد تيفوسي هاي تورين را در مورد خريد وي بالا برد.

بونوچي بازيکن يووه که بعد از ظهر امروز در دادگاه حضور داشت در ادامه به بازي آمد و با تشويق شديد تماشاگران يوونتوس همراه شد تا در کنار ساير مدافعان يووه حضور داشته باشد.

از نکات جالب توجه اين ديدار مي توان به نمايش فوق العاده مارونه در خط دفاعي اشاره کرد که بسيار بدون نقص و مطمئن در مقابل حريف اسپانيايي ظاهر مي شد.

در نهايت يوونتوسي ها با نتيجه دو بر صفر که هر دو توسط متري به ثمر رسيد تيم پيروز ميدان شدند و فردا براي برگزاري ديدار سوپر کاپ راهي چين خواهند شد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]محروميت بونوچي و په په کاهش مي يابد[/h]
[h=2] از دادگاه شهر رم که امروز با حضور جوزپه ماروتا ، په په و لئوناردو بونوچي برگزار شد ، خبرهايي از سازش بين طرفين منتشر شد که نشان دهنده کاهش محروميت بازيکنان يوونتوس است .[/h]

به گزارش سايت هواداران يوونتوس در ايران، آخرين اخبار حاکي از آن است که که با پيشنهاد سازش ميان طرفين ، په په و بونوچي تنها 3 ماه محروم خواهند شد و اتهام آنها در دادگاه رسيدگي نخواهد شد . رسانه ها خبر ميدهند اين پيشنهاد سازش از سوي پالتزي مورد بررسي قرار گرفته و احتمالا پذيرفته شده است . البته در صورت دفاعيه وکلاي بازيکنان سيمونه په په احتمال تبرئه از اين مسئله را نيز دارد .

اخبار تکميلي به زودي ارسال مي گردد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بشتابید آقا بشتابید که داش جواد ( JVD ) خودمون در مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز با آواتار کاپیتان شرکت کرده :happy:

دوست دارم ببینم کاپیتان چقدر رای می یاره ( فعلا عقب هستش :( ):cool:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]فهرست بازيکنان يووه براي حضور در سوپر جام[/h]
[h=2] باشگاه يوونتوس اسامي بازيکنان خود براي حضور در سوپرجام ايتاليا را اعلام کرد.[/h]
00030569.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، قرار است سوپرجام ايتاليا 11 آگوست (21 مرداد) در ورزشگاه لانه پرنده پکن واقع در چين برگزار شود.

نکته جالب توجه اين است که نام لئوناردو بونوچي،‌ مدافع اين تيم که گمانه‌زني‌هايي در مورد دست داشتن او در شرط بندي‌هاي اخير در ايتاليا وجود دارد نيز در بين نفرات اعزامي به چين قرار دارد.

فهرست بازيکنان يوونتوس براي حضور در سوپر جام ايتاليا که برابر ناپولي برگزار مي‌شود به شرح زير است:

بوفون، استوراري، لالي،‌ برانسکو،‌ بارزالي، بونوچي،‌ دي کليه، لوسيو، ماسي، روگاني، ليخت اشتاينر، اونترسه، زيگلر، آساموا، جاکريني، مارکيسيو، مارونه، پادويين، په په، پيرلو، پوگبا، ويدال، بواکي، جيووينکو، ماتري، کواليارلا، ووچينيچ

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ظاهرا خرید فان پرسی هم منتفی شده....
فان پرسی تو تازه ترین صحبت هاش از تمدید قراردادش با آرسنال خبر داده...:(

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد یادته تازه اومدی بودی این فروم بعد با هم هی عکس از الکس میزاشتیم؟

جان خودم اومدم تو تاپیک دیدم نوشتی ای جوووووون و عکس الکس رو دیدم گفتم یا خدا یعنی اله برگشته؟ یعنی یه شوک دادی ولی افسوس :دی
اره دیگه حمید جون . یه دونه اله داریم و یه یووه و خدا بده برکت والسلام / کلا من فقط به خاطر این تاپیک اومدم به پی تی و اینکه وقتی فهمیدم فقط جواد یه تنه این تاپیک رو جلو میبره (اون موقع ها جواد اکثرا تو این تاپیک تنهایی جلو میرفت و یه تنه پرچمدار بود****) دیگه گفتم منم برم عضو بشم ببینم فروم چیه و اینها که خوشبختانه دوستان خوب زیادی قسمت ما شد و کلا موندگار شدیم

- جواد جان خیلی شرمنده کردی داداش. به واقع ستاد تبلیغاتی میخوای فقط خودت :دی // از لطف دوستان هم ممنون بابت حضور گرمشون . این رای ها برای کاپتانه البته نه من :دی
-----------------------

فن پرسی داره تو ارسنال موندگار میشه!
خبری که دیدم اینه که ماتری رو هم دارن میفروشن! درستیش رو دقیق نمیدونم / باید سر فرصت یه چرخی بزنم ببینم چیه جریان.
تکلیف مربی چی شد خبری نشده؟
میگم حالا خوبه ندود بشه مربی و گیر بده اله رو میخوام ! هرچند من خروج اله رو از چشم باشگاه میبینم نه کونته ولی ندود جایگاه خوبی داره و میتونه باعث این موضوع بشه. نمیدونم شاید هم رویایی باشه.

بالا