• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مدير برنامه هاي فن پرسي:
[h=1]فن پرسي با يوونتوس قرارداد امضا کرده است[/h]
[h=2] به گزارش سايت ساکرنت، مدير برنامه هاي رابين فن پرسي مدعي شد که قرارداد اين بازيکن با باشگاه يوونتوس نهايي شده است.[/h]
00939934.jpg

مهاجم تيم ملي هلند ماه گذشته به باشگاه آرسنال اعلام کرد که علاقه اي به تمديد قرارداد جديد ندارد. و همين مسئله موجب شد تا باشگاه يوونتوس، منچستر سيتي و منچستريونايتد تلاش شان را براي به خدمت گرفتن او آغاز کنند.

فابيو پاريسي در گفتگو با رسانه هاي ايتاليايي گفت:" فکر مي کنم يوونتوس با فن پرسي قرارداد امضا کرده؛ البته اين نظر من است اما فکر مي کنم بايد اين انتقال را به احتمال 80 درصد انجام يافته دانست.

يوونتوس به دنبال قهرماني است و به همين دليل بهترين ها را به خدمت مي گيرد."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]آنيلي: شيوه ديکتاتوري فدراسيون بايد پايان يابد[/h]
[h=2] رئيس باشگاه يوونتوس در بيانيه اي شديدالحن، فدراسيون فوتبال ايتاليا را به توطئه ريزي عليه اين باشگاه متهم کرد.[/h]
00033430.jpg

به گزارش سايت هواداران يوونتوس در ايران، سر انجام آندره آ آنيلي سکوت رسانه اي خود را شکست و در بيانيه اي به فدراسيون فوتبال ايتاليا به شدت حمله کرده و در اين بيانيه که در وبسايت رسمي آمده است درباره بحث هاي کالچيواسکومسه گفت :

” ما متوجه شديم که فدراسيون فوتبال و دادگاه عدالت ورزشي همچنان بر سيستم خود که مبتني بر بي منطقي و به دور از عدال قانون اساسي است برپاست. کاملا مشخص بود آنها در حال پي ريزي يک توطئه جديد عليه يووه و اعضاي آن بودند . تناقضي بزرگي ميان ارجاعات آمده و جرايم اعلام شده وجود دارد و اين قابل قبول نيست.

تصميم ديروز فدراسيون و کميته انضباطي آن بر رد کردن پيشنهاد سازش و عدم توجه به درخواست وکلاي ما مبني بر عدم صلاحيت دادستان ، نشان دهنده عدم صلاحيت اين فدراسيون بر انجام اعمال خود است . رد کردن درخواست سازش توسط دادستان فدراسيون ، نشان دهنده سيستمي است که ما با آن برخورد کرده ايم و آن هم سيستم ديکتاتوري فدراسيون فوتبال است که اکنون گريبانگير کارکنان يوونتوس شده است.

منتظر راي نهايي آنها هستيم ، اما قبل از صادر کردن حکم نهايي به اين مسئله توجه داشته باشند که يوونتوس به طور کامل از تمامي کساني که تحت نظر اين مجموعه هستند حمايت ميکند . فصل سختي است ، اما تمرکزمان را براي فصل آتي بر زمين مسابقه داريم نه جاي ديگري . “

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
لعنت به این پالاتزی ! حکم کونته خوانده شد : 15 ماه محرومیت !

تازه ترین اخبار به دست آمده از ایتالیا حاکی از آن است که آنتونیو کونته قصد توافق با دادستان را ندارد و میخواهد تا نهایت اعلام حکم پرونده از خود دفاع کند .

- ساعت ۱۵:۴۳ بود که آنتونیو کونته درخواست معامله و سازش با دادستان پالاتزی را رد کرد . به نظر میرسد کونته قصد دارد از خود در دادگاهی رسمی دفاع کند . در آخرین مرحله از مذاکرات دادستان پالاتزی اعلام ۱۵ ماه محرومیت برای کونته را کرده بود .

-پالاتزی دقایقی قبل کیفر خواست را خواند …

” برای متهم کیفرخواستی ۱ ساله و سه ماهه میخواهم ، او یک سال باید به دلیل عدم گزارش و ۳ ماه به دلیل تکرار محروم بشه . ”

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
افتخار می‌کنم هوادار تیمی هستم که این همه دشمن داره !
، اون قدر تیم شاخی بودیم و هستیم که رقبا مارو مافیا صدا می‌کنن ! ما میشیم تیم بده اما رقبا میشن تیم خوبه !
، خوشحالم از این بابت ، انقدر ما قدر بودیم و هستیم که مارو میفرسن سری ب !
آخه چقدر یه تیم بخواد اسکودتو و تموم القابو واسه خودش درو کنه !! و رقبا امثال برلسکونی و موراتی فقط نظارهگر باشن و حسرت به دل ! حق د
ارن چاره‌ای جز این ندران ، واسه اینکه تو زمین عاجزن !
انقدر ما پر افتخار بودیم و هستیم که تنها تیم ۳ ستاره میشیم در صورتی‌ که هنوز تیم رقبا آرزو ستاره دوّم رو دارن !
، ما انقدر هواداران با وفا داشتیم و داریم که اگه مارو از ایتالیا هم بیرون کنن باز میگیم فرزا یووه !
ما انقدر مرد بودیم و هستیم که حتا اگه مربی‌ مون را ۱۵ ماه ازمون بگیرن باز واسه قهرمانی تو زمین میجنگیم هیچ وقت تسلیم نخواهیم شد ،
بذارید رقبا مارو مافیای صدا بزنن ، برای تموم هواداران ، یوونتوس یه قهرمانه واسه همیشه ، زنده باد یوونتوس همیشه قهرمان :X:X:X
578715_268314299944197_499265804_n.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

گفتم که این گمانه زنی ها بی سر و ته هست و اخرش 16 ماه محرومیت هست! حالا یه ماه کمتر و بیشتر به قول یه دوستی تو سرعت نشون نمیده!
نمیخوام فاز منفی بدم ولی این دعوای یووه و فدراسیون از اولش هم مسخره بود و بهتر بود مدیران یووه با سیاست تر رفتار میکردند / اینطوری همش دودش به چشم ما خواهد رفت.

در مورد 15 ماه هنوز قطعی نیست ولی به نظر من کار تمومه.

این 15 در راستای پیشنهاد کمیته انظباطی هست که به نوعی مدعی العموم محسوب میشه و شاکی پرونده هست به نمایندگی از جامعه فوتبال و باشگاهها و اینها. حالا باید دادستان قبول کنه و تایید و ... / اما چیزی که مشخص هست وقتی اعتراف مصنوعی رو قبول نکردند مشخصا میخواستند بیشترش کنند.
تساوی در برابر دو تیم الان موضوع اصلی پرونده هست. دو تیم نوارا و البینو لفه هستند و در حالی که تمام بازیکنان میگن کونته گفت مخالف این قضیه هستم و ... اما Filippo Carobbio که فکر کنم کاپتان هست میگه نه کونته نقش داشت و جالبه که این بازیکن هنوز حکمش اعلام نشده و در حالی که از اول این بازیکن از متهمین اصلی بود الان صحبتش شده سند و آخر سر به مجازات خودش رسیدگی میشه که احنمالا محرومیت 5 ساله خواهد بود.

مربی میخواهیم اینطوری نمیشه/ نقش مربی کنار زمین تقریبا بیشتر از 50 درصد هست.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یه چیزی یادم رفت که از همش جالب تر هست:
دقت کنید که وقتی یووه و موجی بدنبال اثبات جرم سایرین بودند کار رسید به شنود 3000 مکالمه تلفنی. نکته جالب اینه که این ماجرای کالچیو اسکومسه کلا از شنود اون مکالمات شروع شد. مکالماتی که در اون زمان گفته شد سندیت و صلاحیت نداره و خلاصه محکمه پسند نیست و اصلا دادگاه اونها رو بررسی هم نکرد. ولی استارت این پرونده رو زد و این شد که حالا شده.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]درخواست محروميت 15 ماهه براي کونته[/h]
[h=2] بازپرس فدرال مسئول پرونده اسکومس پولي براي آنتونيو کونته، سرمربي يوونتوس درخواست 15 ماه محروميت کرد.[/h]
00036774.jpg

اين در حالي است که پيش از اين کونته با استفانو پالاتزي به توافق رسيده بود که با پذيرش سه ماه محروميت و 200 هزار يورو جريمه، اتهامش در دادگاه رسيدگي نشود اما کميته انظباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا با اين مسئله موافقت نکرد.

اما اکنون پالاتزي براساس شواهدي که فيليپو کاروبيو، بازيکن سابق سيه نا ارائه کرده، براي سرمربي 42 ساله يووه محروميت سنگين تري در نظر گرفته است. کاروبيو اعلام کرد که کونته از تلاش براي تباني براي دو ديدار سيه نا مقابل نووارا و آلبي نولفه آگاه بوده است.

اين در حالي است که آندره آ آنيلي، رئيس باشگاه يوونتوس، در بيانيه اي شديد اللحن، فدراسيون فوتبال ايتاليا را به توطئه عليه اين باشگاه متهم کرد.

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
[h=6]واقعا دلم نمیخواد اخبار دادگاه رو آپلود کنم.۱ سال و نیم محرومیت برای کونته ؟ دادگاه امروز هم که بدون نتیجه پایان گرفت.فکر کنم فردا دوارن محرومیت می‌شه ۳ سال !!! سیر صعودی مدت محرومیت کونته مثل سیر صعودی دلار تو ایران می‌مونه !!! از ۳ ماه شروع شد و در طی‌ ۱ روز رسیده به ۱ سال و نیم .

خدا به بونوچی رحم کنه که الان صحبت از محرومیت ۲ ساله می‌کنن فکر کنم بره تو دادگاه در نهایت اعدامش کنن !!!
[/h]313571_470961989580998_26434746_n.jpg

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
حکمای اولیه ی بونوچی و په په:
3 سال و شش ماه محرومیت برای بونوچی=پایان دوران فوتبالی یک بازیکن
1 سال برای په په
اونوقت ما چرا باید تو این شرایط کراسیچ رو از دست بدیم؟؟؟؟
چون مربی که یک فصل کنارمون نیس از قیافه کراسیچ خوشش نمیاد؟؟؟همونطور که از قیافه الکس حوشش نمیومد؟
دلیل اصلی قهرمانی پارسال ما پیرلو بود نه شخص دیگه ای به نام کنته!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بالا