سلام دوستان
مثل این که فروش لختشتاینر داره جدی می شه
امشب هم در غیاب پیرلو و بوفون در جام برلوسکونی با میلان بازی داریم :happy:
------------------
تیم بعدی الکس چه زمانی انتخاب می شود ؟
در حالی که همگان در انتظار تصمیم الکس دل پیرو برای انتخاب تیم بعدی می باشند وی همچنان در سکوت به سر می برد و نامی از تیم و تصمیمی که برای آینده ی ورزشی خود گرفته نبرده است.
طبق آخرین گفته های مدیر برنامه های این بازیکن پیشنهادات جدیدی از کشورهای آسیایی همانند چین، ژاپن و امارات و با مبالغ بسیار بالا به دست ما رسیده اما فعلا تصمیمی در این باره گرفته نشده است.
لیگ آمریکا یکی دیگر از گزینه های کاپیتان می باشد اما به دلیل اینکه این لیگ هفته های آخر خود را سپری می کند و بعد از آن به تعطیلات خواهد رفت شاید تاثیر زیادی در انتخاب الکس داشته باشد زیرا دل پیرو علاقه ی زیادی به بازی کردن دارد و انتظار بیش از این منطقی به نظر نمی رسد.
تیم های اروپایی و در صدر آنها آرسنال از جدی ترین مشتریان دل پیرو می باشند و این در حالی است که ارسنال در شرایط فعلی از کمبود مهاجم رنج می برد و حضور الکس می تواند در این تیم بسیار جالب باشد.
خبری عجیب ! مایکون در راه یوونتوس
چند روزی است بحث فروش استفن لختشتاینر مدافع سوئیسی باشگاه یوونتوس به تیم فرانسوی پاری سن ژرمن مطرح شده و این در حالی است که با توجه به سیستم بازی یووه که به احتمال فراوان 3 - 5 - 2 خواهد بود لختشتاینر کارایی چندایی ندارد.
شینده می شود یوونتوسی ها برای فروش مدافع قدرتمند خود مبلغ 15 میلیون یورو طلب کرده اند و در صورتی که فرانسوی ها این مبلغ را پرداخت کنند آنها این پول را به بودجه ی خود اضافه خواهند کرد و یک مهاجم کار آمد دیگر خریداری خواهند کرد.
در طرف دیگر امروز توتو اسپورت از علاقه مندی یوونتوسی ها به مایکون بازیکن باشگاه اینتر خبر داد که تا چند روز پیش بحث حضور وی در رئال و چلسی مطرح بود اما به دلیل به توافق نرسیدن در مسائل مالی وی در ایتالیا ماندنی شد و خود این بازیکن نیز تمایل زیادی به جدایی از اینتر دارد.
حضور مایکون در یووه بعد از خریداری لوسیو دیگر بازیکن اینتر می تواند باعث حساسیت های زیادی شود و این موضوع در حالی است که مدیر برنامه های این بازیکن اعلام کرد در طول روزهای اخیر هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
مدت زمان زیادی از حضور کوادو اساموا ستاره ی غنایی در یووه نمی گذرد اما وی توانسته در همین زمان اندک بازی های خوبی را در دیدارهای دوستانه انجام دهد و اوج نمایش وی در دیدار مقابل ناپولی بود. وی در جدید ترین مصاحبه ی خود گفت:
کوادو نام شماست ؛ ریشه ی این نام ؟
"کوادو یعنی دوشنبه. در غنا نام روزی که نوزاد در آن به دنیا می آيد برای وی انتخاب می شود ؛ نام دو برادر من یاو یعنی پنجشنبه ، برادر دیگرم کواکو یعنی چهارشنبه و خواهرم اویا یعنی جمعه ست. برخی هم نام های انگلیسی برای خود انتخاب میکنند. پسر دو ماهه ی من جیسون کوامی يعنی شنبه نام دارد ؛ نام همسر من برتا ست ، وی نیز غنایی ست ، ما در یک محله زندگی می کردیم و من با یک نگاه عاشق وی شدم ؛ او را دوست دارم زیرا یا در خانه کنار مادرش می ماند یا اینکه به مدرسه می رود و مثل من بیرون از خانه ماندن ر دوست ندارد."
"شخصی مثل من باید همسر مناسبی داشته باشد ، بعد از بازگشت از تمرینات نباید در منزل با کسی روبرو شوید که با وی مشکل دارید ؛ برتا بعد از اینکه در رشته ی اقتصاد فارغ التحصیل شد ، زندگی مشترک ما شروع شد ؛ من در رشته ی هنر تحصیل کردم ؛ به نقاشی علاقه ی زیادی دارم ؛ الکترونیک کار و تخصص پدرم بود اما بدلیل اینکه وی 69 سال سن دارد بازنشست شد ؛ می خواهم به دیدار وی بروم ، برای وی یک سوپرایز دارم " یک خانه ی جدید و مجهز "
رفتار آساموا
" من کسی نیستم که بعد از تمرینات برای خوردن چیزی بیرون از خانه بمانم ؛ ممکن است گاهی وقت خود را با صحبت کردن سپری کنم اما در غیر این صورت من بعد از پایان تمرینات به خانه باز می گردم ؛ افرادی که با من آشنا هستند به من می گویند که تو شخص درستکار هستی و با دیگر بازیکنان آفریقایی متفاوت هستی."
"در اودینه غنایی های زیادی وجود دارند که شب ها را در باشگاه های شبانه سپری می کنند و محض اینکه جمله ای ناپسند بشنوند عصبانی می شوند اما من اینگونه نیستم و اگر کسی به من توهین نژادپرستانه کند در مقابل فقط لبخند میزنم."
وضعیت کشور غنا :
" غنا از نظر سیاسی وضعیت خوبی دارد و از نظر طبیعی هم همینطور آمار جرم و جنایت پایین هست ، میزان مرگ و میر نوزادان شیرخوار 57 نوزاد از 1000 نوزاد هست ؛ میانگین سن برای مردان 57 و زنان 59 سال ؛ 30 % از مردم غنا زیر خط فقر هستند و این مشکل در تمام آفریقا مشاهده می شود زیرا کمتر کسی به مردم فکر میکند و دولتمردان هم از این دست هستند."
"قدرت های نظامی یا متزلزل هستند یا فاسد ، تنها 10 % از دولتمردان به مردم فکر می کنند و تنها به فکر پول و جایگاه خود نیستند ؛ من همیشه ماشین خودم را پر از غذا و اسباب بازی می کنم و انها را بین بچه های فقیر محله ی خودم پخش می کنم ؛ نمی خواهم در این مورد صحبت کنم ؛ می دانم چه کاری باید بکنم و از آن حرفی نزنم "