• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام

دوستان وضعیت خیلی بد شده.مثل اینکه آرسنال و تاتنهام به دنبال یورنته هستند.به خصوص الان که آرسنال فن پرسی رو از دست داده خیلی تشنه ی یه مهاجم هستند.من نمیدونم این من سیتی با وجود این همه مهاجم چرا نمی زارن ژکو بیاد.البته این ماروتا هم خیلی دست و پا چلفتی هست.یکهو دیدی همین ماتری رو که داریم میده میره اون وقته که باید دور قهرمانی توی لیگ هم خط بکشیم.
یکی هافبک دفاعی خوب هم نخریدند که اگه توی یه هفته چند تا بازی داشتند ازش به جای پیرلو استفاده کنند.نمی دونم واقعا می خواند چیکار کنند...؟؟!!

53707745149231799813.png

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
دبير بخش اسپانيايي روزنامه گاتزتادلو اسپورت:
[h=1]يورنته مي تواند در يوونتوس موفق باشد[/h]
[h=2] يوونتوسي ها براي حضور پر قدرت در رقابت هاي فصل جديد به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد هستند و از فرناندو يورنته، مهجم ملي پوش اتلتيکو بيلبائو به عنوان گزينه اصلي اين باشگاه نام برده مي شود.[/h]
00028662.jpg

سايت گل - در حالي که يورنته در فاصله يک سال تا پايان قراردادش با بيلبائو، اعلام کرده که حاضر به تمديد قرارداد با اين باشگاه نيست، مبلغ مورد نظر باشگاه باسکي موجب شده تا انتقال اين بازيکن به يووه هنوز به سرانجام نرسد.

به گزارش گل و به نقل از پايگاه خبري باشگاه يوونتوس در ايران، فليپو ريکي دبير بخش اسپانيايي روزنامه گاتزتا دلو اسپرت در مصاحبه اي در باره اين انتقال صحبت کرد:

در اسپانيا ، در مورد يورنته چه چيزهايي گفته ‌مي‌شود ؟

” وضعيت او واضح است ، او خواهان پيوستن به يوونتوس است . او مي‌خواهد بعد از 16 سال اتلتيک بيلبائو را ترک کند و کار سختي به نظر مي‌رسد ، او ديگر قصد همکاري با باشگاهش را ندارد و تصميم به ترک اين باشگاه گرفته است .

بارسلونا هم به دنبال اوست ..

” آن‌طور که از شايعات پيداست ، او يووه را مي‌خواهد و سران اين باشگاه با پيشنهادي مناسب به راحتي مي‌توانند اين بازيکن را به خدمت بگيرند . ”

به نظرتان او در يووه موفق خواهد شد ؟

” واقعا دوست دارم او به يووه ملحق شود ، او در زدن ضربه سر مهارت خاصي دارد ، او مي‌توانند با اين پتانسيل تداعي کننده ترزگه ي فرانسوي در يووه باشد ، مهارت او در گلزني فوق العاده است . ”

اين درحالي است که اسپانيايي ها در سري آ به مشکل برمي‌خورند ..

” بله ، شايد در مورد بازيکناني مانند ويکتور مونز در سمپدوريا و گوارديولا در برشيا صدق نکند ، هر چند بازيکناني در آث رم دچار مشکل شده اند مانند کرکيچ اما من دليلي نمي‌بينم که تمام اسپانيايي ها در سري آ مشکل پيدا کرده اند و به حضور يورنته در يووه بسيار اميدوارم . ”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بوفون: دوست دارم در اروپا قهرمان شويم دروازه‌بان يوونتوس گفت: دوست دارم در پايان فصل قهرماني در اروپا را تجربه کنم. [بوفون: دوست دارم در اروپا قهرمان شويم] به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، يوونتوس پس از چندين فصل دوري از ليگ قهرمانان اروپا بار ديگر در اين جام حضور پيدا کرده‌ است. جيان لوييجي بوفون در اين مورد گفت: وقتي شما براي تيمي مانند يوونتوس بازي مي‌کنيد هدفتان بايد اين باشد که در همه جام‌ها قهرمان شويد. طبيعي است که هواداران تيم ما روياي موفقيت و قهرماني در جام‌هاي مختلف را دارند. به گزارش فارس وي افزود: اشتياق زيادي داشتيم که پس از سال‌ها بار ديگر بتوانيم در ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشيم و اکنون نيز به آن رسيده‌ايم. ما فصل گذشته تلاش زيادي کرديم و در ليگ نيز قهرمان شديم و در فصل پيش رو دوست دارم در اروپا به قهرماني برسيم.

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من که واقعا با فروش لیخشتاینر مخالفم , یووه هرگز نباید چنیین بازیکنی رو از دست بده ما سال آینده در سه جناح باید بجنگیم و فروش لیخشتاینر می تونه کارمون رو سخت کنه :(
در مورد یورنته هم اگه قرار بر انتخاب بین اون و ژکو باشه من ژکو رو ترجیح می دم البته حالا بگیرن , هرکدوم رو ماروتا گرفت ما می ریم از زحماتش تشکر می کنیم :D
------------------

یووه در برابر پیشنهاد PSG مقاومت می‌کند
timthumb.php

Juventusfc.iR – به نظر می‌رسد پیشنهاد های باشگاه ثروتمند پاریس سن ژرمن تمامی ندارد و آن‌ها دیروز برای جذب استفن لیخشتاینر رسما اعلام آمادگی کردند .

مدافع سوئیسی یوونتوس که فصل قبل از لاتزیو به این تیم پیوست ، او قراردادی ۴ ساله با دستمزد سالیانه ۴٫۸ میلیون دلار با یووه دارد و درخشش او در پست هافبک/ دفاع راست یووه باعث شده است که آنتونیو کونته علاقه ی خاصی به بازی دادن او در پست هافبک راست پیدا کند .

از طرفی مصدومیت مارتین کاسرس عاملی است که از نظر گاتزتا دلو اسپرت مانع اصلی عدم موافقت سران یوونتوس با پیشنهاد پاریس سن ژرمن است . هم‌چنین رسانه های فرانسوی دیروز مدعی شدند که کونته برای تأمین هزینه های جذب یک مهاجم تراز اول در ترکیب یوونتوس با فروش لیختشتاینر موافقت کرده است اما این خبر را رسانه های ایتالیایی رد کردند .

توافق با یورنته ؛ بیلبائو اجازه می‌دهد ؟
timthumb.php

Juventusfc.iR – به نظر می‌رسد داستان یورنته با یووه به پایان خود نزدیک شده است ، پایانی که با نتایج مثبت همراه شده است و بر اساس گزارشات این بازیکن با یووه به توافق رسیده است .

توتواسپرت چاپ تورین امروز گزارش می‌دهد که یورنته با سران یوونتوس به توافق رسیده است اما اکنون باید منتظر پاسخ سران اتلتیک بیلبائو باشند . اما هواداران عصبانی اتلتیک بیلبائو که از این‌که سران این باشگاه احتمالا ژاوی مارتینز را به بایرن مونیخ فروخته و یورنته را نیز به یووه معترض هستند و دیروز با بنرهایی نسبت به این موضوع بر سر تمرینات بیلبائو اعتراض خود را نشان دادند .

باشگاه باسکی اخیرا پیشنهاد ۱۶ میلیون یورویی جوزپه ماروتا را رد کرده بود اما در پشت پرده خبر می‌رسد ماروتا در نهایت پرونده این انتقال را با ۲۰ میلیون یورو خواهد بست . از سویی مهاجم اسپانیایی با پیشنهاد دستمزد ۴ میلیون یورویی یوونتوس موافقت کرده است

از سویی قرارداد این بازیکن سال آینده با اتلتیک بیلبائو به اتمام خواهد رسید و در صورتی که ریاست این باشگاه او را این فصل به یووه انتقال ندهد ، سال آینده این بازیکن می‌تواند به صورت بازیکن آزاد از این تیم جدا شود و مطمئناً ریاست این باشگاه قصد ندارد چنین ضرر مالی را متحمل شود .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
زندگینامه الساندرو دلپیرو (قسمت 5)
قصه تلخ جام جهانی
دلپیرو پردرآمد ترین بازیکن ایتالیا بود . ایتالیا با امید زیادی و
بدون روبرتو باجو به جام جهانی 2002 پرواز کرد. الکس طی این مدت دچار یک خلأ روحی نیز شد و پدر بزرگ خود را که از مشوقان واقعی اش بود از دست داد . الکس بعد از دو بازی نیمکت نشینی در بازی مقابل مکزیک به میدان رفت و در حالی که چند دقیقه ای از ورودش به بازی گذشته بود ضربه ی سر شیرجه ایش تور دروازه ی مکزیک را لرزاند تا ایتالیا با همین گل به مرحله ی بعدی رقابت ها راه پیدا کند . اله با چشمانی پر از اشک انگشتان خود را به سوی آسمان گرفت وگلش را تقدیم به پدر بزرگ فقیدش کرد . یک روزنامه نگار انگلیسی درباره ی او گفت : بدون دلپیرو فوتبال جنبه ی رومانتیک خود را از دست می دهد و بدون او چنین شد ...
توتی سوگلی تراپ از زمین بازی اخراج شد تا کره ی جنوبی ناشناس ، ایتالیا را حذف کند.
ازدواج در خفا
در حالی که همه آماده جشن عروسی با شکوه توتی بودند خبر رسید که الکس دلپیرو با نامزد خود یعنی سونیا آموروزو و فقط با حضور خانواده های دو طرف در یک کلیسا ازدواج کرده است . این خبر حتی خود بازیکنان یوونتوس و دوستان او را نیز شوکه کرد و در مصاحبه های خود ابراز تعجب می کردند.
الکس و سونیا در سال 1999 و
توسط نیکولا برادر سونیا با هم آشنا شدند . سونیا دارای یک بوتیک به نام Satu درتورینو است و آشنایی الکس با سونیا از همان بوتیک آغاز شد...
الکس در مصاحبه ای نظرش را در مورد سونیااینگونه بیان کرد : برای من دختری ارزش دارد که به ماحساس پاکی را بده، ملاک انتخاب من بدن زیبا یا چشمهای آبی نیست .
محبوبیت
طبق آماری که در سال 2002 منتشر شد اله بیش از یک میلیارد طرفدار در دنیا دارد که به عنوان محبوبترین فوتبالیست دراین سا ل در دنیا انتخاب شد . لازم به ذکراست که در ایران نیزدل پیرو یکی ازمحبوبترین بازیکنان فوتبال میباشد . اخلاق خوب ، سر به زیر بودن و همچنین بازی خوب وی دلیل محبوبیت چشمگیر این فوتبالیست میباشد.
کابوس بزرگ
سال 2004 با جدایی لیپی و حضور کاپلو و زلاتان سال وحشتناکی برای الکس آغاز و به یک نیمکت نشین تبدیل شد.
اما در اولین باری که برای یووه بازی کرد تک گل بازی را به ثمر رساند تا یووه با امتیاز کامل از میدان خارج شود و البته چندین بازی به همین نحو ادامه یافت تا ثابت کندکه یک بازیکن استثنائی ست. اما بازی های خوب اله باعث نشد تا کاپلو او را در ترکیب اصلی قرار بدهد و تا دو سال حضور کاپلو روی نیمکت یووه اله کاملا نیمکت نشین بود و در طی آن دو سال پیشنهادات مختلفی از پالرمو ، میلان و آرسنال را رد کرد و فقط یک کلمه به زبان آورد : نه

لقب
اله ازاينكه او را لازاريس و گودو مى خوانند ناراحت است و تنها لقبى كه دوست دارد پينتوريكيو pintoricchio ست كه جانى آنيلى صاحب فقيد باشگاه يوونتوس و كارخانه فيات براى او برگزيده است.
پينتوريكيو نقاش ايتاليايى به خاطر استفاده خيلی خوب از رنگ هاى طلايى و قرمز معروف بوده و شايد آنيلى از اين باخبر نباشد، اما حتی اسم پينتوريكيو هم از ديد برخى شبهه برانگيز است.
در كتاب زندگى هنرمندان، نوشته جورجيو واسارى، پينتوريكيو چنين معرفى شده: "خيلى از آدمها خوش شا نس هستند بدون اينكه استعدادهاى خيلى بزرگى داشته باشند، اما خيلى از مردان هستند كه با استعدادند اما شانس بدى دارند و اين به پينتوريكيو مربوط مى شود كه با وجود شهرت زياد هيچ وقت به آنچه كه بايد و شايد نرسيد..."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]غيبت بوفون در جام برلوسکني‎[/h]
[h=2] جان لوئيجي بوفون و آندره آ پيرلو به دليل مصدوميت جزئي، يووه را در بازي فردا همراهي نخواهند کرد.[/h]
00037901.jpg

به نقل از سايت گل، کاروان باشگاه يوونتوس فردا تورينو را به مقصد ميلان ترک خواهد کرد تا در ديدار سنتي در مقابل تيم آث ميلان ايتاليا قرار گيرد . اين بازي در چهارچوب ديدار جام برلوسکني برگزار مي‌شود .

اما جانلوئيجي بوفون و آندره آ پيرلو به دليل مصدوميت جزئي و عدم ريسک سرمربي يوونتوس براي بازي اين دو ، تيم را در بازي فردا همراهي نخواهند کرد . آندره آ پيرلو به خاطر مصدوميت از ناحيه زانوي پاي چپ خود ترجيح داده شده که در اين ديدار بازي نکند . اما از سويي گفته مي‌شود بوفون به تقاضاي خود نخواسته که در اين ديدار پيش فصل شرکت کند .

فردا ماسيمو کاررا بر روي نيمکت يوونتوس قرار خواهد داشت .

بازيکنان دعوت شده : لوسيو – مازي – پوگبا – مارکيزيو – ووچنيچ – دچليه – جووينکو – لئالي – بارزالي – زگلير – بواکيه – بونوچي – پادويين – آساموائه – ويدال – جاکريني – روگاني – لخشتاينر – کواليارلا – پاتزينزا – استوراري – برانچسکو – ماتري – مارونه

اين بازي رأس ساعت 23:30 دقيقه به وقت تهران در سَن سيرو و بر روي چمن مصنوعي و جديد اين استاديوم برگزار خواهد شد .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مثل این که فروش لختشتاینر داره جدی می شه :(
امشب هم در غیاب پیرلو و بوفون در جام برلوسکونی با میلان بازی داریم :happy:
------------------

تیم بعدی الکس چه زمانی انتخاب می شود ؟
alexnew3.jpg

در حالی که همگان در انتظار تصمیم الکس دل پیرو برای انتخاب تیم بعدی می باشند وی همچنان در سکوت به سر می برد و نامی از تیم و تصمیمی که برای آینده ی ورزشی خود گرفته نبرده است.

طبق آخرین گفته های مدیر برنامه های این بازیکن پیشنهادات جدیدی از کشورهای آسیایی همانند چین، ژاپن و امارات و با مبالغ بسیار بالا به دست ما رسیده اما فعلا تصمیمی در این باره گرفته نشده است.

لیگ آمریکا یکی دیگر از گزینه های کاپیتان می باشد اما به دلیل اینکه این لیگ هفته های آخر خود را سپری می کند و بعد از آن به تعطیلات خواهد رفت شاید تاثیر زیادی در انتخاب الکس داشته باشد زیرا دل پیرو علاقه ی زیادی به بازی کردن دارد و انتظار بیش از این منطقی به نظر نمی رسد.

تیم های اروپایی و در صدر آنها آرسنال از جدی ترین مشتریان دل پیرو می باشند و این در حالی است که ارسنال در شرایط فعلی از کمبود مهاجم رنج می برد و حضور الکس می تواند در این تیم بسیار جالب باشد.

خبری عجیب ! مایکون در راه یوونتوس
maicon1.jpg

چند روزی است بحث فروش استفن لختشتاینر مدافع سوئیسی باشگاه یوونتوس به تیم فرانسوی پاری سن ژرمن مطرح شده و این در حالی است که با توجه به سیستم بازی یووه که به احتمال فراوان 3 - 5 - 2 خواهد بود لختشتاینر کارایی چندایی ندارد.

شینده می شود یوونتوسی ها برای فروش مدافع قدرتمند خود مبلغ 15 میلیون یورو طلب کرده اند و در صورتی که فرانسوی ها این مبلغ را پرداخت کنند آنها این پول را به بودجه ی خود اضافه خواهند کرد و یک مهاجم کار آمد دیگر خریداری خواهند کرد.

در طرف دیگر امروز توتو اسپورت از علاقه مندی یوونتوسی ها به مایکون بازیکن باشگاه اینتر خبر داد که تا چند روز پیش بحث حضور وی در رئال و چلسی مطرح بود اما به دلیل به توافق نرسیدن در مسائل مالی وی در ایتالیا ماندنی شد و خود این بازیکن نیز تمایل زیادی به جدایی از اینتر دارد.

حضور مایکون در یووه بعد از خریداری لوسیو دیگر بازیکن اینتر می تواند باعث حساسیت های زیادی شود و این موضوع در حالی است که مدیر برنامه های این بازیکن اعلام کرد در طول روزهای اخیر هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

نام من یعنی دو شنبه
asamoah3.jpg

مدت زمان زیادی از حضور کوادو اساموا ستاره ی غنایی در یووه نمی گذرد اما وی توانسته در همین زمان اندک بازی های خوبی را در دیدارهای دوستانه انجام دهد و اوج نمایش وی در دیدار مقابل ناپولی بود. وی در جدید ترین مصاحبه ی خود گفت:

کوادو نام شماست ؛ ریشه ی این نام ؟

"کوادو یعنی دوشنبه. در غنا نام روزی که نوزاد در آن به دنیا می آيد برای وی انتخاب می شود ؛ نام دو برادر من یاو یعنی پنجشنبه ، برادر دیگرم کواکو یعنی چهارشنبه و خواهرم اویا یعنی جمعه ست. برخی هم نام های انگلیسی برای خود انتخاب میکنند. پسر دو ماهه ی من جیسون کوامی يعنی شنبه نام دارد ؛ نام همسر من برتا ست ، وی نیز غنایی ست ، ما در یک محله زندگی می کردیم و من با یک نگاه عاشق وی شدم ؛ او را دوست دارم زیرا یا در خانه کنار مادرش می ماند یا اینکه به مدرسه می رود و مثل من بیرون از خانه ماندن ر دوست ندارد."

"شخصی مثل من باید همسر مناسبی داشته باشد ، بعد از بازگشت از تمرینات نباید در منزل با کسی روبرو شوید که با وی مشکل دارید ؛ برتا بعد از اینکه در رشته ی اقتصاد فارغ التحصیل شد ، زندگی مشترک ما شروع شد ؛ من در رشته ی هنر تحصیل کردم ؛ به نقاشی علاقه ی زیادی دارم ؛ الکترونیک کار و تخصص پدرم بود اما بدلیل اینکه وی 69 سال سن دارد بازنشست شد ؛ می خواهم به دیدار وی بروم ، برای وی یک سوپرایز دارم " یک خانه ی جدید و مجهز "

رفتار آساموا

" من کسی نیستم که بعد از تمرینات برای خوردن چیزی بیرون از خانه بمانم ؛ ممکن است گاهی وقت خود را با صحبت کردن سپری کنم اما در غیر این صورت من بعد از پایان تمرینات به خانه باز می گردم ؛ افرادی که با من آشنا هستند به من می گویند که تو شخص درستکار هستی و با دیگر بازیکنان آفریقایی متفاوت هستی."

"در اودینه غنایی های زیادی وجود دارند که شب ها را در باشگاه های شبانه سپری می کنند و محض اینکه جمله ای ناپسند بشنوند عصبانی می شوند اما من اینگونه نیستم و اگر کسی به من توهین نژادپرستانه کند در مقابل فقط لبخند میزنم."

وضعیت کشور غنا :

" غنا از نظر سیاسی وضعیت خوبی دارد و از نظر طبیعی هم همینطور آمار جرم و جنایت پایین هست ، میزان مرگ و میر نوزادان شیرخوار 57 نوزاد از 1000 نوزاد هست ؛ میانگین سن برای مردان 57 و زنان 59 سال ؛ 30 % از مردم غنا زیر خط فقر هستند و این مشکل در تمام آفریقا مشاهده می شود زیرا کمتر کسی به مردم فکر میکند و دولتمردان هم از این دست هستند."

"قدرت های نظامی یا متزلزل هستند یا فاسد ، تنها 10 % از دولتمردان به مردم فکر می کنند و تنها به فکر پول و جایگاه خود نیستند ؛ من همیشه ماشین خودم را پر از غذا و اسباب بازی می کنم و انها را بین بچه های فقیر محله ی خودم پخش می کنم ؛ نمی خواهم در این مورد صحبت کنم ؛ می دانم چه کاری باید بکنم و از آن حرفی نزنم "

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

تبریک میگم قهرمانی در جام برلوسکونی رو.
بازی رو ندیم ولی انگار خیلی غایب داشتیم . بهر ترتیب تبریک یه جام پیش فصل دیکه اوردیم و با روحیه میریم برای استارت لیگ.

جواد جان بیا ما رو از شرایط آگاه کن.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب در یک بازی خوب تیم میلان رو 3-2 با گل های مارکیزیو (12) ویدال (42) ماتری (64) بردیم :happy:

گل های میلان هم روبینیو ( 9 - 77 P ) زد.

01.jpg

02.jpg

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام

خب یه قهرمانی دیگه هم بدست آوردیم.من نیمه ی دوم بازی رو دیدم.وتقعا بازی جالبی بود فک کنم توی همون نیمه 7-8 تا موقعیت حراب کردیم.من نمیدونم چرا این ماتری رو میخوان بدن بره.خوب بازی میکرد.البته سه چهار تا موقعیت خراب کرد.در کل تیم خیلی خوب بازی میکردومن که واسم جالب بود.

در هر صورت...تبریک فراوان

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سالي كه نكوست از جام هاي اول فصلش پيداست:دي
مونده جام حذفي و CL و ليگ و سوپر جام سال بعد و در نهايت باشگاه هاي جهان!!!!
ركورد بارسا رو هم ميزنيم!دي
راستي فراموش كردم سوپرجام اروپا رو!!!!دي
فقط موندم چرا بازي هاي يووره رو اينقدر كم پخش ميكنند:(

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
آلكس...

بازم آلكس...

با زيدان چه تيمي بوديم!

..........

يعني ميشه...؟

يك مدعي جدي براي تمام فصول(همچي نوشته براي تمام فصول انگار شامپويه!!!):دي

هي...يادش بخير...!

دي!!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
شرح بازی یوونتوس و میلان :
ظاهرا ماتری هم به میلانی شدن تمایل داره...

يوونتوس 3-2 ميلان

[h=1]پيروزي يوونتوس مقابل ميلان در جام برلوسکوني[/h]
[h=2] روسونري در بازي ديشب خود مقابل يووه در جام برلوسکوني، مکسس، الشراوي و آمبروسيني را در اختيار نداشت و البته کاسانو نيز در ورزشگاه حضور پيدا نکرد تا بر شايعات اخير مبني بر پيوستنش به اينتر دامن زند.[/h]
00940743.jpg

کريستين زاپاتا براي نخستين بار با لباس ميلان به ميدان رفت و اين در حالي بود که هواداران با پلاکاردي در دست اعتراض خود را به سران ميلان نشان دادند:" ما بوريلو را نمي خواهيم؛ لطفا يک قهرمان براي ما بياوريد آقاي رئيس"

يوونتوس نيز از حضور پيرلو، بوفون، کاسرس و کيه ليني محروم بود و البته بيش از 30هزار هوادار براي حمايت از آن ها در ورزشگاه حضور داشتند.

اين 22امين جام برلوسکوني بود و البته 18امين بازي ميلان و يوونتوس که هر تيم 9 پيروزي را در اين جام بدست آورده اند. اين نخستين بازي ميلان بر روي چمن جديد سن سيرو بود.

حرکت خوب اوربي امانوئلسن در لحظات ابتدايي بازي منجر به گل اول بازي شد. ضربه ي سنگين فلاميني در برابر روبينيو قرار گرفت و او با زدن ضربه ي نهايي دروازه ي يوونتوس را باز کرد.

چند دقيقه بعد پابلو دي چيليه با ارسال يک سانتر کوتاه از سمت چپ باعث شد تا مارکيزيو گل تساوي را به ثمر برساند.

ضربه ي دقيقه ي 22 امانوئلسون مي توانست يک بار ديگر ميلان را پيش بياندازد اما اين توپ راهي به چارچوب نداشت.

يوونتوس در لحظات پاياني نيمه نخست روي پاس مارونه و فرار ارتور ويدال از تله ي آفسايدي که آنتونيني آن را پر کرده بود در لحظات پاياني نيمه ي نخست از ميلان پيش افتاد.

نيمه ي نخست 2-1 به سود يوونتوس به اتمام رسيد

پاتو پس از شش ماه براي اولين بار وارد چمن سن سيرو شد. مطابق انتظار نيمه ي دوم تعويض هاي زيادي صورت گرفت که مهم ترين آن ها تعويض آباته و نوچرينو بود که به نظر مي رسد مچ پاي آباته رگ به رگ شده باشد.

يک کرنر کوتاه و يک ارسال براي ماتري کافي بود تا در غفلت مدافعين ميلان به راحتي با ضربه ي سر دروازه ي آبياتي باز شود. ماتري که يکي از گزينه هاي پيوستن به ميلان است پس ازاين گل شادي نکرد.

خطاي ماسي جوان بر روي روبينيو يک پنالتي را براي ميلان به همراه داشت که اين بازيکن برزيلي پشت توپ قرار گرفت و نتيجه را به 3-2 تغيير داد.اما زمان براي جبران نتيجه کافي نبود تا نشان دهد که سران روسونري در اندک زمان باقيمانده ميبايست به فکر تقويت تيم بخصوص در خط دفاعي باشند.

کوين کنستانت در اين بازي يکي از ضعيفترين بازيکن ميدان و ميلان بود و بهترين بازيکن ميلان بدون شک روبينيو بود که ظاهرا با پيراهن جديد خود که شماره 7 معروف است, انگيزه هاي بسياري دارد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
دانلود خلاصه بازی یوونتوس و میلان:

[video]http://video.varzesh3.com/clip/International/Friendly_games/Club/2012_2013/acmilan_2_3_juventus.mp4[/video]

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
berlusconi1.jpg

سرمربی راضی از نمایش و نتیجه یووه

دومین جام را در دومین دیداری که روی نیمکت بانوی پیر نشسته بالای سر می برد، جانشینی که به نظر می رسد توان یدک کشیدن جانشینی انتونیو کونته را در مدت محرومیت این مربی دارد. هر چند که فصلی سخت تر از گذشته انتظار بانوی پیر را می کشد.

بانوی پیر توانست در رقابتی دوستانه اما مهم برابر رقیب بزرگ میلانی به برتری نزدیک سه بر دو دست یابد و جام دیگری را در استانه اغاز رسمی رقابت های سری ا بالای سر ببرد. ماسیمو کاررا در پایان بازی از نمایش بازیکنان تقدیر کرد و این بازی را نمایشی خوب خواند.

یک یووه جنگنده و پرتلاش، از این تیم خوشتان امد؟
بله، ما خوب بازی کردیم، در روزهای اخیر خوب تمرین کردیم و بازیکنان بسیار خوب و اماده ظاهر شدند، همچنان به دنبال کسب امادگی بیشتر در روزهایی که داریم هستیم.

مارونه خوب بازی کرد و همچنین پوگبا ..
این دو بازیکنان جالب و قابل توجهی هستند، هنوز هماهنگی را به دست نیاوردیم اما در این بازی فوق العاده خوب بازی کردند و مانند سایرین خوب ظاهر شدند.

در خط حمله جووینکو و ووچینیچ تلاش زیادی کردند و در نیمه دوم ماتری و کوالیارلا، از انان راضی هستید؟
بله، همگی خوب کار کردند و زوج های خط حمله همگی تلاش خود را برای نمایشی خوب انجام دادند، هر وظیفه ای که داشتند را عملی کردند. از همگی خیلی راضی ام.

زمان...
خیر، می خندد

وسوال اخر در خصوص چهره یووه...
ما یک تیم هستیم، خیلی زیاد کار و تمرین می کنیم تا به نتایج خوب دست یابیم، مسئله مهمی که وجود دارد این است که مشخص شد ما یک تیم هستیم.

وی تاکید کرد که با این نتیجه، نمایش و نتیجه دیدار برابر پارما مشخص نشده و باید تا روز بازی بسیار تمرین و تلاش کرد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
alex-buffon.jpg

11 سال را با دل پیرو گذراندم

جیجی بوفون سنگربان ملی پوش یوونتوس از انگیزه ی زیاد بازیکنان تورینی برای شروع مسابقات خبر داد و اعلام کرد اعتماد به نفس و روحیه به صورت کامل به تیم ما بازگشته است.

جان الکان اخیرا مصاحبه با پیراهن شما انجام داد. پارسال پیراهن پیرلو بود که خب خیلی هم بد نشد.
"بله ، برای تغییر بود. باید این کار را می کرد. در مورد بازی هایی که یک دروازه بان می تواند کار مهاجمان را انجام دهد."

سوپر کاپ را بردید ، لیگ هم به زودی شروع می شود. رویکردتان به این فصل چه طوری است ؟ بازی های مورد علاقه ؟
"مطمئنا جو متفاوتی وجود دارد ، مثبت تر ، مطمئن تر و طبیعی است که با از راه رسیدنِ پیروزی ، هوشیاری ما هم بیشتر می شود ، که چیز کوچیکی بود که در سال های اخیرفاقدش بودیم. پس فکر می کنم برای تیمی مثل ما که پیروزی برایش اجباری است این بزرگترین موفقیتی بود که ّبه آن دست پیدا کردیم."

از بازگشت به لیگ قهرمانان خوشحال هستید. آنجا چگونه رویکردی دارید؟ تازه کار نیستید ولی تقریبا بعد از تغییر ساختار وارد مسابقات می شوید.
"همان رویکردی که پارسال ما را به سوی پیروزی رهنمون کرد، زیرا تنها راهی است که من می شناسم از لحظه ای که شما قوی ترین تیم نیستید ، برای اینکه تلاش کنید تا فاصله با رقبا را جبران کنید."

بعد از 19 سال دل پیرو نیست.شما سوپرکاپ را به وی تقدیم کردید و او به شما جواب داد ،جدیدا حرفی با هم زده اید ؟
"بله ، روز قبل از سوپرکاپ ، چون به نمایندگی از تیم برایم آرزوی موفقیت کرد ، برای همه ی بچه ها ، بعضی وقت ها پیغام هایش را می شنویم.بالاخره ما 11 سال را با هم گذراندیم، 11 سال بخش بزرگی از دیدگاه آدم است، نه فقط ورزش."

ما داریم به فصل نزدیک می شویم و بحث و جدل ها هنوز ادامه دارد ، به نظر شما ، چگونه می شود همه چیز را بست و فقط بر روی فوتبال تمرکز کرد؟
بحث و جدل ها همیشه بخشی از دنیای ما بوده اند و بعضی وقت ها حتی یک سری عبارات کوچولو هنرمندانه به وسیله شما دستکاری می شود. واقعا اعتقاد داریم که وقتی آدم با آدمهای فوتبالی مواجه می شود، آدمهایی که به زمین وارد می شوند، آدمایی که بر روی نیمکت هستند، بعد آن چیزی که از دیگر حقایق نتیجه می شود. با این چیزی که آدم در روزنامه ها می خواند کاملا متفاوت است."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

عجب هواداران متعصبی دارن این اسپانیایی ها :D
ماروتا جان خسته نباشی ژکو هم احتمالا به خاطر مصدومیت اگرو در سیتی موندنی شده و یووتیچ هم با سیتی داره تموم می کنه فقط اگه زحمتی نیست ببین بوریلو با رم نبسته اگه نبسته زودتر بگیرش که بی ستاره نمونیم:hmm:
------------------

شوک یورنته به یوونتوس
timthumb.php

Juventusfc.iR – در حالی که زمزمه هایی مبنی بر توافق یوونتوس با فرناندو یورنته اسپانیایی به گوش می‌رسد او در مصاحبه ای با اعلام رضایت از حضور در بیلبائو هواداران بانوی پیر اروپا را شوکه کرد.

فرناندو یورنته از سوی هواداران افراطی تیم اتلتیک بیلبائو حتی به قتل نیز تهدید شده بود او در صحبت های جدید خود اعلام کرد که می‌خواهد در اتلتیک بیلبائو بماند و از بودن در باسک خوشحال است . تیم بیلبائو در غیاب مارتینز و یورنته که پیش از این از جدایی از بیلبائو صحبت کرده بودند در نخستین بازی لالیگا با شکست سنگینی روبرو شد .
شاید این صحبت ها برای آرام تر کردن هواداران خشمگین باسکی باشد. همچنین شرایط خاوی مارتینز که گفته می‌شد به صورت رسمی به بایرن مونیخ پیوسته است نیز پیچیده است و وی علی رغم توافقات، هنوز با باشگاه مونیخی قراردادی امضا نکرده است.

بالا