• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
گل دوم به نظرم گل نبود. توپ از خط نگذشت!!

به هر حال بازی اول رو بردن!

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام

خب این از اولین بازی که با برد هم آغاز شد.تبریک به همه ی دوستان یوونتوسی...
h%20%289%29.gif

من که نیمه ی اول بازی رو ندیدم.و نیمه ی دوم هم به لطف این تلویزین میلی و اینترنت ذغالی ما تیکه تیکه میدیدم.خلاصه بردیم دیگه.بازیکن ها خوب بازی میکردند و معلوم بود روی فرم هستند.این استوراری هم یکمی بهتر شده و دیگه اون اشتباهات بچه گونه رو نمیکنه.مارکیزیو/پیرلو و میدال هم مثل پارسال خوب بودند.این جووینکو هم با ووچینیچ راه بیافتند دیگه هیچ کس جلودارشون نیست.قرار گرفتن مارونه توی خط دفاع هم جالب بود.

58433435994135910709.png
پ.ن:سه تا ستاره ی تابلوی تبلیغات خیلی مغرورم کرد :دی
41607992571567824205.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دوستان تبریک می گم :happy:

بازی خوبی بود و البته می تونست گل های بیشتری هم داشته باشه :rolleyes: گل پیرلو به نظر من اولش اشتباه بود ولی دریک صحنه دیدم که دربازه بان قبل از نشون دادن توپ به داور و بونوچی کمی توپ رو از بقلش غلت داد به سمت خط و کمک داور به درستی گل رو اعلام کرد:happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بعد از یک برد روحیه بخش بریم سراغ اخبار بعد از بازی :دی

گویا من سیتی به یووه برای انتقال ژکو پاسخ مثبت داده و یورنته هم که گفته اگه امسال به یووه نروم سال دیگه بازیکن آزاد به یووه خواهم رفت و هر دو بازیکن در یک قدمی یووه هستند اما یووتیچ هم امروز هر دو گل فیورنتینا رو زده و باشگاه هم از فروشش دوباره منصرف شده :دی
--------------

بدون کونته هم پیروز می شویم ( یوونتوس 2 - 0 پارما )
le.jpg

همیشه شروع با پیروزی زیباست و مطئنا تکرار پیروزی زیباترست. مانند فصل گذشته همه چیز از نو اغاز شد، حریف هفته نخست، پیروزی و حتی گلزن نخست فصل، حالا این یووه به امید تکرار افتخارات فصل گذشته به روزهای بهتر و قوی تر از قبل می اندیشد. یوونتوسی که دیگر در ترکیبش الساندرو دل پیرو را نخواهد دید و امروز بعد از گذشت 19 سال فصل را بدون اله شروع کرد.

اما او تنها غایب بانوی پیر نبود، درون دروازه جان لوئیجی بوفون نیست و روی نیمکت نیز خبری از انتونیو کونته نبود، اما این یووه همانند گذشته پیروز شد تا فصل جدید را با برتری دو بر صفر مقابل پارما اغاز کند.

همانند فصل پیش بازی اول با گلزنی لختشتاینر آغاز شد و بانوی پیر در مسابقه ای که تنها در 45 دقیقه ی دوم امیدوار کننده نشان داد موفق شد تیم زرد و آبی پوش پارما را با دو گل شکست دهد.

نیمه اول برای تیفوسی های تورین چندان لذت بخش نبود و تیم سیاه و سفید یوونتوس نتوانست نمایش قابل قبولی را از خود بر جای بگذارد و این در حالی بود که تعداد زیادی از طرفداران یووه در ورزشگاه حضور داشتند.

یوونتوس در این دیدار که بدون کونته سرمربی خود به میدان آمده بود نتوانست در طول دقایق سپری شده نمایش های سال گذشته ی خود را تکرار کند و عدم هماهنگی در میان بازیکنان یووه بیش از پیش جلب توجه می کرد.

جوونیکو و ووچینیچ دو مهاجم یوونتوس در بازی امشب توسط هافبک های یووه تغذیه نشدند و می توان گفت یووه موقعیت مسلم گلزنی به دست نیاورد و شاید تنها صحنه ی حساس این بازی پنالتی تیم یوونتوس بود.

در 34 دقیقه ی دیدار داور بازی یک ضربه ی پنالتی به سود یوونتوس اعلام کرد که ارتورو ویدال هافبک شیلیایی یووه این ضربه را به بدن میرانته کوبید تا بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

نیمه دوم یوونتوس متفاوتی را شاهد بودیم و تاثیر صحبت های مربیان در وقت اضافی به خوبی نمایان بود و بانوی پیر توانست نمایش بهتری را نسبت به نیمه اول به اجرا بگذارد.

در حالی که تنها ده دقیقه از زمان بازی در نیمه دوم سپری شده استفن لختشتاینر همانند فصل گذشته اولین گل یوونتوس را در بازی مقابل پارما به ثمر رساند تا یوونتوسی ها امیدوار به کسب سه امتیاز ابتدایی فصل باشند.

تنها 4 قیقه بعد اندره ا پیرلو ستاره ی میانه ی میدان یوونتوس موفق شد با ضربه ی از راه دور دروازه ی میرانته را برای دومین بار باز کند و خیال تیفوسی ها را از بابت سه امتیاز بازی راحت کند.

بعد از به ثمر رساندن دو گل یوونتوس با نرمش بیشتری در میدان حضور پیدا کرد و بازیکنان این تیم به خصوص در میانه ی میدان سعی در کنترل بازی داشتند و همین موضوع سبب شد تا پارما فرصت بیشتری برای نمایش در زمین داشته باشد.

مصدومیت جووینکو که به نظر بسیار شدید می امد از نکات منفی این دیدار بود و باعث شد تا وی به بیرون از ورزشگاه منتقل شود.

در نهایت بعد از 4 دقیقه زمان تلف شده داور دیدار سوت پایان بازی را به صدا در آورد و یوونتوس موفق شد با دو گل تیم پارما را شکست دهد و با سه امتیاز در صدر جدول قرار گیرد.

ما برای یک تیم و برای هم می جنگیم
asamoah-le.jpg

یکی از تاثیرگذارترین و بهترین بازیکنان یووه که در کمترین زمان حضورش در این تیم خوش درخشید. اساموا هافبک تازه خریداری شده بانوی پیر پس از برتری دو بر صفر تیمش مقابل پارما تاکید کرد که تیم در نیمه دوم جان تازه ای گرفت و توانست نمایش خوبی داشته باشد.

" خیلی خوشحالم که اینجا هستم، پیروزی در بازی نخست بسیار مهم بود، خوب شروع کردن و کسب سه امتیاز. در ضربه پنالتی اشتباه کردیم اما این فوتبال است و در نیمه دوم بسیار خوب شدیم و توانستیم با گردش سریع توپ مالکیت زمین و توپ را در اختیار بگیریم و نسبت به نیمه نخست بهتر کار کنیم. "

وی در خصوص نمایشش هم گفت " من تنها خوب بازی نکردم، تمام تیم خوب بود، ما همیشه برای دیگری بازی می کنیم و به فکر هم تیمی هستیم، باید به هم کمک کنیم به ویژه زمانی که نیاز است ، با این روحیه می توانیم در تمام طول فصل موفق باشیم. "

اساموا در خصوص پستی که در یووه بازی می کند نیز می گوید " با مستر در این خصوص صحبت کردیم و بارها در تمرین این روش را امتحان کردیم، باید هنوز یاد بگیرم، زمانی که در یک حرکت تک به تک اشتباه کنیم مهم نیست. باید امتحان و تلاش کنیم، دیدید که در این بازی نیز به این روش به گل رسیدیم. "

راضی از سرگیری رقابت های با پیروزی دوباره یوونتوس
carrera3.jpg

جدال لفظی اش با مربی مردان بندر ناپل برای او یک پیروزی دیگر در بر داشت و حالا جانشین انتونیو کونته در نخستین دیدار سری ا که روی نیمکت بیانکونری می نشیند نیز پیروز می شود تا نخستین سه امتیاز رسمی مسابقات را به دست بیاورد. ماسیمو کاررا از تکرار دوباره برتری ها توسط یوونتوس خوشحال است.

پنالتی از دست رفته و اینکه کدام بازیکن پنالتی زن بیانکورنی ست؟
ویدال و ووچینیچ هر دو پنالتی زن های یوونتوس هستند و کسی که اماده باشد باید ضربه پنالتی را بزند.

زندگی در این لحظات چطور است و جدال پیش از بازی
" همیشه در خصوص فوتبال باید در اخر صحبت کرد. انتونیو کونته مربی بزرگی ست و دارای کاریزامای خاصی ست، او به خوبی از شرایط اگاه است و در طول هفته همه مسائل را به بازیکنان گوش زد می کند. "

تصمیمات را شما می گیرید یا کونته ؟
من و بعد با کونته مشورت می شود ، ما همانند هم فکر می کنیم ما بیشتر از یک سال است که با هم کار کرده ایم.

انتظار داشتید این نمایش را از اساموا ببنید؟
او بسار خوب بازی کرد و خصوصیات خود را در نقش که داشت ارائه کرد، خصوصیاتش برای این پست بسیار خوب است.

نیمه نخست و ضعیف کار کردن مارکیزیو و ویدال در این نیمه.
در نیمه نخست اشتباهاتی داشتیم و ضعیف بازی کردیم، کلودیو و ارتورو کمی اشتباه داشتند امام در نیمه دوم توانستیم به بازی برگردیم.

در اینده علاقه ای دارید تا مربی نخست تیمی را به عهده گیرید؟
در حال حاضر من جانشین مستر هستم، زمانی که بازگردد در این خصوص فکر می کنیم ببینیم چه می شود.

فکر می کنید که مارونه در پست دفاع از شما قوی تر شود؟
برای او ارزوی موفقیت می کنم و امیدوارم. در حال حاضر خوب کار می کند و در تمرینات هم بسیار خوب است.

میرکو زمانی که تعویض شد زیاد خوشحال نبود، دوست داشت که هنوز در زمین باشد. به تو هنگام خروج چه گفت؟
می خواستم که شرایط دفاع را بهبود بخشم، او فکر کرد که شاید خوب بازی نکرده و به همین جهت ناراحت بود.

پیش از بازی ویدویی به نمایش گذاشتی با عنوان " Ogni maledetta domenica" در رختکن قبل بازی
می خندد نه او را اتوبوس گذاشتیم و به استادیوم امدیم

چند عکس از بازی:مشاهده پیوست parma.zip

image.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب امکانات حداقله و همین نت هم هست جای شکرش باقیه! :دی من بازیو ندیدم ولی دلم با تیم بود:دی
تبریک میگم برد اول رو و امید که شرایط خوبی رو پی بگیریم.
نود باید یه نظر سنجی بذاره که ما مهاجم میگیریم یا نه بعد درصدش در میاد 98 به 2 که نمیگیریم!
در حالی که تنها ده دقیقه از زمان بازی در نیمه دوم سپری شده استفن لختشتاینر همانند فصل گذشته اولین گل یوونتوس را در بازی مقابل پارما به ثمر رساند تا یوونتوسی ها امیدوار به کسب سه امتیاز ابتدایی فصل باشند.
خوبه قدمش سبکه :دی

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
تبريك...اولين بازي اولين پيروزي!!!!!نيمه اول رو ديدم ولي ديگه برا نيمه دوم خوابم برد:ديتو همون نيمه اول پارما يك تيم چغر به نظر ميرسيد ولي خرا رو شكر برديم!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام
من هم تبریک میگم اولین پیروزی یووه رو...
به امید پیروزی های بعدی و فتح جام های زیاد...:p
همیشه شروع با پیروزی زیباست و مطئنا تکرار پیروزی زیباترست. مانند فصل گذشته همه چیز از نو اغاز شد، حریف هفته نخست، پیروزی و حتی گلزن نخست فصل، حالا این یووه به امید تکرار افتخارات فصل گذشته به روزهای بهتر و قوی تر از قبل می اندیشد.

به امید خدا همین تکرارها نشون میده که این فصل هم جام مال خودومونه...:D

یوونتوسی که دیگر در ترکیبش الساندرو دل پیرو را نخواهد دید و امروز بعد از گذشت 19 سال فصل را بدون اله شروع کرد.

وقتی صحبت از آله میشه، دلم خیلی میگیره...:hmm:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
تبریک هارو بچه ها گفتن :دی
این یووه ی منه :دی
یوویتیچ رو هم بگیرید دل من شاد شه پلیز :دی

اینم برای دوستانی که زورشون تو فوتبال نمیرسه و دوس دارن خودشون و سر کار بزارن

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]لوسيو دچار پارگي رباط شده است[/h]
[h=2] مدافع برزيلي يوونتوس روز جمعه در جلسه تمريني بيانکونري با آسيب ديدگي روبه‌رو شد و پزشکان اعلام کردند مدت‌ها دور از ميادين خواهد بود.[/h]
00940884.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، باشگاه يوونتوس ممکن است بيشتر فصل را بدون مدافع جديد خود بگذراند.

لوسيو که فصل پيش در اينترميلان حضور داشت، چندي پيش و در پي مشکل‌هايي که با سران نراتزوري پيدا کرد، قراردادش را فسخ و به رقيب اين تيم يعني يوونتوس پيوست.

اين بازيکن روز جمعه دچار آسيب‌ديدگي شد و پزشکان يووه روز گذشته با اسکن‌ها و MRI به عمل آمده از قوزک پاي لوسيو به اين نتيجه رسيدند که اين بازيکن دچار پارگي کامل رباط شده است.

هنوز مدت زمان دوري اين مدافع برزيلي از ميادين مشخص نشده ولي پيش بيني مي‌شود او چند ماهي را بايد خارج از ميدان باشد.

در حال حاضر يوونتوس اين فرصت را دارد که در فصل نقل و انتقالات تابستاني به دنبال جايگزين مطمئن براي مدافع ملي پوش برزيلي خود باشد.

خبر دیگه اینکه باشگاه منچستر اعلام کرده حاضره با دریافت 3 میلیون پوند برباتف رو بفروشه... بنظرم اگه یووه می گرفتش بد نبود...(قیمتش خیلی مناسبه)

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
زندگینامه الساندرو دلپیرو(قسمت 6)
رسیدن به آرزو
جام جهانی 2006 آلمان و حضور ایتالیا نا امید و بی روحیه . در ایتالیا جنجال های زیادی درباره تبانی باشگاه های یوونتوس . میلان . فیورنتینا و لاتزیو بود و احتمال سقوط آنها به دسته پایین تر . از همین رو بسیاری از بازیکنان ایتالیا که عضو همین تیم ها بودند نگران وضعیت خود بودند . زمان بازی اول میرسه . ایتالیا-غنا یک بازی دشوار. غنا یکی از بهترین تیمهای این گروه بود و ایتالیا با قدرت تونست این تیم رو با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد.
بازی بعدی با آمریکا بود یک بای خشن و فیزیکی . در همان دقایق اولیه ده روسی اخراج شد و بعدش هم بازیکن آمریکا . این بازی که به نوعی ضعیف ترین بازی ایتالیا بود و با نتیجه 1 بر 1 مساوی به پایان رسید.
بازی سوم و نگرانی همه از اینکه ایتالیا در مقابل حریف قدرتمندی مانند چک به چه نتیجه ای دست پیدا می کنه .
اما این ایتالیا مصمم شده بود برای برد و این بازی رو با نتیجه 2 بر صفر به سود خود خاتمه داد . در مرحله بعد ایتالیا باید به مصاف استرالیا می رفت . اخراج زودهنگام و اشتباه ماتراتزی همه برنامه های ایتالیا رو به هم ریخت.
و رو به بازی منطقی اورد و در ثانیه پایانی بازی توتی از روی نقطه پنالتی گل پیروزی ایتالیا را زد.
بعد از این نیز اوکراین دیگر حریف ایتالیا بود اما ایتالیا خیلی راحت با 3 گل این تیم را در هم کوبید. آلمان میزبان رقابتها و خوشحال از شکست آرژانتین حریف بعدی ایتالیا بود.
این بازی بدون شک یک بازی رویایی بود. به خصوص برای الساندر دلپیروکه در این دیدار فوق العاده بود . ایتالیا حتی یک لحطه هم دفاع نکرد و یک بازی تمام هجومی را به نمایش گذاشته بود و باز هم تیزهوشی لیپی در انتخاب بازیکنان در وقت های اضافه بود که تابلو بالا رفت و شماره 7 روی اون حک شد. بله الکس دل پیرو به بازی اومد . در اولین حرت خودش رو یک سانتر بود که ایتالیا توسط گروسو به گل رسید . دقیقه 119 بود که روی یک فرار و پاس برای الکس و ضربه بی نظیر الکس وارد دروازه آلمان شد و یک پیروزی بزرگ برای لیپی و ایتالیا شکل گرفت.
انتقام
ایتالیا در فینال جام ملتهای اروپا 2000 در فینال به فرانسه باخت اما حالا باید در فینال جام جهانی 2006 به مصاف همین تیم میرفت در دقیقه 7 فرانسه توسط زیدان از روی نقطه پنالتی به گل رسید . اما ماتراتزی یکی از بهترین بازیکنان ایتالیا گل تساوی رو به ثمر رسوند و البته تونی یکبار به تیرک دروازه فرانسه زد . در دقایق پایانی بازی حرفهایی بین زیدان و ماتراتزی رد و بدل میشه که باعث میشه زیدان با یک حرکت با سر به سینه مارکو بکوبه و اخراج شود. بازی دیگر اتفاق خاصی نداشت تا اینکه ضربات پنالتی باید تیم قهرمان را مشخص می کرد. ایتالیا همه ضربات خودش رو به گل تبدیل کردکه دلپیرو یکی از زنندگان این پنالتی ها بود . اما دیوید تره زگه که 6 سال پیش قهرمانی رو از ایتالیا گرفته بود اینبار قهرمانی رو از فرانسه میگیره و ایتالیا برای چهارمین بار در تاریخ فوتبالش
قهرمان جهان میشه در جشن قهرمانی الکس رو بقدری خوشحال دیدیم که شاید دیگر اونقدر خوشحال نبینیمش. الکس بارها گفته بود که ارزوشه قهرمانی جهان و در سن 31 سالگی به این به این آرزو رسید.
یووه برای همیشه
اتفاقات ناگواری در مدت دو ماه گذشته در تورینو به وقوع پیوسته است که هر کدام نگرانی های زیادی را به همراه داشت . پرت شدن جان لوکا پسونو از ساختمان یووه وسپس سقوط به سری b .
دلپیرو به دادگاه رسوایی فوتبال ایتالیا اشاره می کند ، او گفت : همه ما روز ها ولحظات سختی را گذراندیم چه قبل از جام جهانی وچه حالا که به نظر می رسد همه چیز به پایان رسیده اما من در تمام این مدت فقط به یک چیز فکر
می کردم ماندن در یوونتوس برای همیشه . آینده من در یوونتوس وبا پیراهن بیانکونری خواهد بود ودوست ندارم در روزهایی که تیم به من نیاز دارد از اینجا بروم . باورم نمی شود که در مورد یووه چنین حکمی را بریده اند ، چرا که ما با همه ی توان به میدان می رفتیم و اتفاقاتی که خارج از زمین روی می داد تأ ثیری نمی توانست در بازی های ما داشته باشد .

بازی در سری b
رفتن یوونتوس به سری b شروع درخششی دیگر برای الکس بود . باوجود کسر17 امتیازاز یوونتوس ، این تیم کار آسانی برای بازگشت به سری a نداشت . در این میان درخشش و بازی های فوقالعاده ی الکس و به ثمر رساندن 20 گل در این فصل ، باعث شد تا او عنوان آقای گلی سری b ویکی از بهترین و پر اثرترین بازیکن یووه را به خود اختصاص دهد وشایستگی این عناوین را با قهرمان کردن تیم به همگان ثابت کرد تا فصل بعد را درسری a بازی کند

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=2]گابیادینی به یوونتوس پیوست[/h]

timthumb.php

گفته میشود که یوونتوس در رقابت برای جذب مانولو گابیادینی مهاجم جوان آتالانتا یک گام از سایرین پیش افتاده است و سران یووه با آتلانتا بر سر این انتقال به توافق رسیده اند
این مهاجم در ۱۹ بازی این فصل ۱ گل زده اما به عنوان ستاره آینده در نظر گرفته میشود.این بازیکن ۲۰ ساله در تیم ملی زیر ۲۱ ساله ها آمار فوق العاده ای دارد و موفق شده در ۱۴ بازی ۱۰ گل برای آتزورینی به ثمر برساند. او یکی دیگر از تولیدات آکادمی آتالانتاست که بعد از یک فصل حضور قرضی در چیتادلا به برگامو برگشته است.
این بازیکن با قراردادی ۱۱ میلیون یورویی که در سه قسط پرداخت خواهد شد به یوونتوس پیوسته است .
از سویی جیمز ترویسی نیز با قراردادی ۴ میلیون یورویی که در سه قسط پرداخت می‌شود نیز به یوونتوس پیوسته است .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=2]ماروتا : ما به دنبال کاوانی هستیم نه ویا[/h]

timthumb.php

Juventusfc.iR – در حالی که بازار نقل و انتقالات تابستانی بسیار داغ دنبال می‌شود ، هنوز مهاجم مد نظر یوونتوس برای خط حمله جذب نشده است .
این در حالی است که اخیرا شایعاتی مبنی بر مذاکرات یوونتوس با داوید ویا مهاجم تیم بارسلونا وجود داشت، جوزپه ماروتا در مصاحبه ای که قبل از بازی دیشب با روزنامه ال موندو دپورتیوو گفت :
” من همینجا به شایعات مذاکره با داوید ویا خاتمه می‌دهم، ویا بازیکن بزرگی است اما ما به دنبال بازیکنی با سبک او نیستیم ، ما بازیکنی با استایل کاوانی و یا یورنته می‌خواهیم ، ادین ژکو نیز در ترکیب یووه به خوبی پاسخ خواهد داد ، قطعا به زودی یکی از مهاجمان یاد شده را در یوونتوس خواهید دید .”
روزنامه های ایتالیایی نیز اخیرا اسکار کاردوزو مهاجم پاراگوئه ای تیم بنفیکا را به سران یوونتوس پیشنهاد کرده بودند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=2]دل پیرو را به استادیوم دعوت نکردند[/h]

timthumb.php

Juventusfc.iR – الساندرو دل پیرو اسطوره ی افسانه ای باشگاه یوونتوس برای اولین دیدار این تیم که امشب در یوونتوس استادیوم برگزار می‌شود دعوت نشده است .
کاپیتان پس از ۲۰ سال حضور در باشگاه یوونتوس با یک خداحافظی باشکوه با حضور در بیانکونری وداع کرد . هر چند گفته می‌شد که دل پیرو برای حمایت از یوونتوس به استادیوم نمی‌رود مشخص شد که باشگاه دعوتی از او به عمل نیاورده است . دل پیرو اکنون زیر نظر یک مربی بدنساز اختصاصی تمرینات خود را برای حفظ آمادگی دنبال می‌کند .
برادر الکس دل پیرو ، استفانو دل پیرو که ایجنت او نیز هست در این باره به کالچیومرکاتو گفت :
” الساندرو هنوز تیم بعدی خود را انتخاب نکرده است ، اما زمان تصمیم گیری او نزدیک است ،این حقیقت دارد که بسیاری از باشگاه سری آ برای این بازیکن پیشنهاد داده تا شاید نظر او مبنی بر عدم حضور در تیم ایتالیایی به غیر از یوونتوس را تغییر دهند اما نظر الکس تغییری نکرده است . ”
او ادامه داد :
” ما در حال مشخص کردن وضعیت نهایی او برای انتخاب تیم بعدی هستیم ، او زیر نظر مربی بدنساز شخصی خود تمرینات را برای حفظ آمادگی حضور در تیم فصل آینده اش دنبال می‌کند . ”
دل پیرو در تابستان امسال از آمریکا ، آرژانتین ، برزیل ، دوبی ، ژاپن و اسپانیا تیم هایی را مورد علاقه خود دید اما هنوز تیمی را انتخاب نکرده است ، برادر او در این باره می‌گوید :
” در حال حاضر هیچ باشگاهی شانس بیشتری ندارد ، مذاکراتی با تیم های MLS و آمریکای جنوبی و حتی امارات داشته ایم ، هر چند تیم های اروپایی بسیاری هم ابراز علاقه کرده اند اما حضور اله در اروپا بعید است . ”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
تبریک میگم... میلان تو اولین بازیش 1 بر 0 مقابل سامپدوریا باخت، جالب اینه که مربی سامپدوريا جیرو فرارا بازیکن و مربی سابق یووه ست.:p

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]رکورد شکست ناپذيري يوونتوس به 40 بازي رسيد[/h]
[h=2] يوونتوس رکورد شکست ناپذيري در رقابت هاي فوتبال ايتاليا را شکست.[/h]
00028400.jpg

به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، تيم يوونتوس شنبه شب در هفته نخست فصل جديد سري آ ايتاليا با 2 گل پارما را شکست داد و رکورد جديدي در تاريخ رقابت ها به ثبت رساند. يووه با اين نتيجه چهلمين بازي بدون باخت خود را پشت سر گذاشت.

تيم يوونتوس که از 15 مي 2011 در سري آ ايتاليا نباخته، در اين مدت 24 برد و 16 تساوي کسب کرده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

هر چند وقت یه بار بچه ها یاد آوری میکنن اینجا فعالیت نکردن بهتره.
:)
این چیزارو که این جا میبینم بیشتر یاد حرفای مارچلو میفتم.
فعالیت کردن تو این فروم پایین اوردن شخصیت خودمونه!

رضا جان مارسلو هر چی بگه اونقدر کارش درسته که حرفی توش نیست. سلام منم بهش برسون.

اما فکر کنم برای حفظ نظم رعایت چند تا قانون ساده خیلی کار سختی نیست. شاید که نه صد البته درباره من قضاوت خواهی کرد و صفاتی رو به من نسبت خواهی داد ولی تو نفس عمل فرقی نمیکنه و شما قانون رو رعایت نکردی و الی ما بقی داستان

اتفاقا من از شما که باهات رفاقت داشتم و دارم انتظار بیشتری دارم

طبیعی هست که تاپیک یووه جای تیکه انداختن به میلان نیست و نهایتش این هست که میلان باخته و ما به عنوان رقیب خوشحال میشیم. مثل همین تیمهای داخلی و یا بارسا و رئال و .... /اطلاع رسانی هست باید در قاب خودش باشه مثل پستی که هنوزم هست./ اما وقتی چنین حرفی زده میشه میشه نتیجه اینکه یکی از هوادارای رقیب میاد و جواب میده و به تیم مورد علاقه شما و من و جواد و فرزاد و سایر دوستان جملاتی رو ربط میده که در واقع پاسخ شماست ولی داره توی یه محیط پابلیک و به همه ما گفته میشه . این میشه که بی نظمی میشه . شاید چند نفر اینجا جواب ندهند به این پاسخ های متقابل ولی خب نمیشه هم گذاشت ادامه پیدا کنه.

مطمعنا من و شما هم دوست نداریم توی تاپیک میلان کسی تیم ما رو مسخره کنه ! شما دوست داری؟ معلومه که نداری پس همین احترام رو باید برای عقاید و علایق دیگران قائل شد دیگه . این چیزی هست که خود شما هم میدونی.

کامل توضیح دادم و عمومی که باعث ناراحتی شما و خودم و بقیه دوستان نشه.
همه خوشحال میشیم که بچه های اینجا بیشتر و بیشتر باشه . ما روزهای باخت رو با هم گذروندیم و تو روزهای برد باید باهم جشن بگیریم / اینکه شما نخواهی فعالت کنی برای خود من که ناراحت کننده هست ولی خب باید قوانین رو هم در نظر گرفت.

این پست شما جاش تو تاپیک کل کل جهانی هست و اینجا باعث پاسخ رقیبان میشه (که شد) و جای کل کل تو تاپیک هواداری نیست .

امیدوارم منطقی باشی و با آرامش بخونی.

مخلصیم!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=2]آخرین وضعیت مصدومان: بازگشت کیه لینی[/h]

timthumb.php

Juventusfc.iR – در حاشیه مصدومیت های این روزهای یوونتوس نیز هم خبرهای بدی وجود دارد و هم خبری خوب برای هواداران بیانکونری که منتظر دومین دیدار تیم‌شان در سری آ هستند .
لوسیو طبق آخرین اخبار ۴۵ روز از میادین به خاطر مصدومیت از ناحیه لیگامنت زانوی راست خود دور خواهد بود . اما سباستین جووینکو که در دیدار با پارما مصدوم شده بود هنوز وضعیت نهایی اش را مشخص نشده میبیند ، پیش بینی می‌شود وضعیت نهایی او امروز اعلام شود ، گفتنی است او ۱۰ روز از میادین دور خواهد بود .
خبر خوب برای هواداران بازگشت مدافع مستحکم جورجیو کیه لینی است که در فینال یورو ۲۰۱۲ مقابل اسپانیا مصدوم شده بود ، طبق آخرین خبرها او در دیدار اودینزه از ابتدا در ترکیب یوونتوس خواهد بود ،
ترکیب احتمالی یوونتوس در دیدار مقابل اودینزه :
بوفون – بارزالی – بونوچی – کیه لینی – لیختشاینر – آساموائه – پیرلو – ویدال – مارکیزیو – ووچنیچ – ماتری
گفتنی است ایسلا نیز برای حضور در این مسابقه کاملا آماده است .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

timthumb.php

پیشنهاد ۶۰ میلیون یورویی بایرن مونیخ را برای جذب دو ستاره یووه ، کلودیو مارکیزیو و آرتورو ویدال

Juventusfc.iR – پس از نمایش بازیکنان یوونتوس در فصل گذشته و کسب سه جام در کمتر از سه ماه اخیر ، ستارگان بیانکونری را بار دیگر در سطح اول اروپا قرار داده است .
این‌بار نوبت به بایرن مونیخ نایب قهرمان فعلی اروپاست تا بار دیگر برای جذب دو ستاره خط میانی یوونتوس پیشنهادی را ارائه کند . بر اساس گزارش توتواسپرت ، جوزپه ماروتا پیشنهاد ۶۰ میلیون یورویی بایرن مونیخ را برای جذب دو ستاره یووه ، کلودیو مارکیزیو و آرتورو ویدال رد کرده است .
این پیشنهاد چیزی شبیه به پیشنهاد پاریس سن ژرمن به باشگاه میلان برای سیلوا و ابراهیموویچ بود که از طرف میلانی با پاسخ مثبت مواجه شده بود . گفتنی است هاینکس سرمربی آلمانی بایرن مونیخ به شدت این دو بازیکن را برای موفقیت در فصل آینده لیگ قهرمانان زیر نظر داشته است .
باشگاه یوونتوس در جوابیه ای اعلام کرد : ” پاسخ واضح و روشن است ، یووه خود در لیگ قهرمانان حضور دارد و بازیکنان خود را در اختیار تیم آلمانی قرار نخواهد داد . ”
باشگاه پاریس سن ژرمن نیز چندی پیش برای جذب پیرلو پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی ارائه کرده بود که از سوی بیانکونری رد شد .

بالا