• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
timthumb.php

آخرین جلسه یووه با سران بیلبائو
پاراتیچی نماینده ماروتا دیروز وارد اسپانیا شد و ساعاتی پیش مذاکراتی با سران بیلبائو داشته است
بعد از شایعات حضور یورنته در انگلیس ،دیروز رسانه های اسپانیا اعلام کرده اند یونته فقط قصد حضور در یووه را دارد و پیشنهاد یووه هم توسط سران بیلبائو پذیرفته شده است
ساعاتی پیش پاراتیچی با سران بیلبائو مذاکراتی داشته و به نظر می رسد ساعاتی دیگر اخرین جلسه هم برگزار شود
رسانه های اسپانیا کار انتقال یورنته به یووه تمام شده می دانند
اخرین پیشنهاد یووه برای خرید وی ۲۳ میلیون یورو ذکر شده است

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان
------------------

دل‌پیرو با سیون به توافق رسید
timthumb (1).jpg

Juventusfc.iR – پس از مذاکرات میان مدیربرنامه های الکس دل پیرو و باشگاه سیون در تورین، گزینه آلساندرو دل پیرو برای این فصل میتواند پیوستن به رینو گاتوزو در تیم سیون سوئیس باشد.

مهاجم کهنه کار ایتالیایی و سابق یوونتوس پس از قهرمانی در سری آ در فصل گذشته بازیکن آزاد اعلام شد و از آن پس علاقه مندان زیادی از جمله مونترال در لیگ MLS و ریورپلاته آرژانتین پیدا کرده است اما با این وجود همچنان یک بازیکن آزاد محسوب میشود.

با توجه به گزارشها در ایتالیا، با توجه به اهداف بلندپروازانه مسئولان سیون ممکن است سرنوشت وی تغییر کند و به دیگر بازیکن مطرح ایتالیایی این تیم یعنی جنارو ایوان گاتوزو بپیوندد.

باید منتظر نشست و دید با نزدیک شدن به پایان فصل نقل و انتقالات، سرانجام اسطوره باشگاه یوونتوس با کدام باشگاه برای حضور در آن به توافق خواهد رسید .

یووتیچ در یووه : بله ، اما در ۲۰۱۳
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – دیروز استیون یووتیچ مونته نگرویی رسما اعلام کرد که این فصل را نیز در تیم فیورنتینا پشت سر خواهد گذاشت و شایعات حضورش در من سیتی را رد کرد .

اما دیروز سران یوونتوس در آخرین مذاکرات خود با باشگاه فیورنتینا به توافق رسیدند که این بازیکن مونته نگرویی ژوئن ۲۰۱۳ به یووه ملحق شود ، از سویی در ملاقات سه جانبه ، طرف یوونتوسی با ایجنت یووتیچ و باشگاه فیوره نیز این مسئله یادآور شد و قرار است این بازیکن پس از پایان فصل آتی سری آ رسما به یوونتوس ملحق شد

لازم به ذکر است امروز مهاجم جدید تیم یوونتوس معرفی خواهد شد ، پیش بینی می‌شود شانس یورنته و ژکو از همه بالاتر باشد ، نقل و انتقالات نیز تا روز سه شنبه ادامه خواهد داشت .

پ.ن:
01.از این به بعد بازی های سیون دیدن داره:)
02.ماروتا و چه به این کارا :دی

attachment-193530d1345933469-image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

احتمال هم تيمي شدن دل پيرو و گتوزو در سيون

00035122.jpg

بعد از آنکه جنارو گتوزو، ستاره ايتاليايي ميلان بعد از جدايي از رختکن روسونري به تيم سوئيسي سيون پيوسـت، حالا اين احتمال وجود دارد که اين تيم در روزهاي پاياي بازار نقل و انتقالات تابستاني، خريد جنجالي ديگري نيز داشته باشد و اين بازيکن جنجالي کسي نخواهد بود به جز الساندرو دل پيرو.

حالا، پس از مذاکرات ميان مديربرنامه هاي الکس دل پيرو و باشگاه سيون در تورين، اين اسطوره سابق بينکونري ممکن است روانه سوئيس شده و درکنار گتوزو توپ بزند .

مهاجم کهنه کار ايتاليايي و سابق يوونتوس پس از آنکه فصل گذشته با يووه در سري آ به قهرماني رسيد، بازيکن آزاد اعلام شد و از آن پس علاقه مندان زيادي از جمله مونترال در ليگ MLS و ريورپلاته آرژانتين پيدا کرد؛ اما با اين وجود همچنان يک بازيکن آزاد محسوب مي شود و هنوز تيم آتي اش را برنگزيده.

بايد منتظر نشست و ديد با نزديک شدن به پايان فصل نقل و انتقالات، سرانجام اسطوره باشگاه يوونتوس با کدام باشگاه براي حضور در آن به توافق خواهد رسيد.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
والا ما که تبریک گفتیم و آرزوی موفقیت کردیم که بعد از چند سال اومدید تو سی ال ! اینم پاک کردن داشت ؟!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
:heart:[FONT=&amp]موضوع: دعوت بچه های یوونتوسی کلوپ هواداران به فعالیت بیشتر...[/FONT][FONT=&amp]

[/FONT][FONT=&amp]سلام دوستان یوونتوسی ...[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT][FONT=&amp]تو این پست میخوام از دوستان کلوپ هواداران یووه دعوت کنم که خواهشا فعالیت خودشون رو بیشتر کنن[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT][FONT=&amp]راستش از اینکه میبینم کلوپ یووه نسبت به تیمهای دیگه از نظر تعداد صفحات در بعضی موارد خیلی کمتره ناراحت میشم...[/FONT][FONT=&amp]
من بعنوان یک یوونتوسی از همه بچه های گل کلوپ [/FONT]

[FONT=&amp]j_2006_n[/FONT]

[FONT=&amp]JVD
[/FONT]
[FONT=&amp]
FERI KHAN[/FONT]

[FONT=&amp]Erfan_Buffon[/FONT]

[FONT=&amp]Benchmarker[/FONT]

[FONT=&amp]R E Z @[/FONT]

[FONT=&amp]lord-hamed[/FONT]

[FONT=&amp]و سایر دوستان ... دعوت به فعالیت بیشتر میکنم[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]مخلص همه بجه های یوونتوسی: بهنام[/FONT]:heart:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
زندگینامه الساندرو دل پیرو (قسمت 7)
پای طلای 2007
الکس دل پیرو پای طلایی 2007 رو از آن خودش کرد هرساله طی مراسمی درموناكو كفش طلا به بازیكنان بالاتر از 29 سال كه بیشترین افتخارفردی و تیمی را كسب كرده‌اند، اهدا می‌شود صرف نظرازوجود شرایط سنی درانتخاب بازیكنی كه این كفش به وی تعلق می‌گیرد، معرفی 10 تن از بهترین‌های گروه سنی یادشده در دنیای فوتبال امری ضروری است كه عموم مردم با رای خود یكی از آنها را به عنوان صاحب پای طلایی انتخاب می‌كنند.
برهمین اساس ممكن است، یك بازیكن به علت كسب موفقیت‌های نامتعارف و بدیع و یا حتی عوامل احساسی در یك بازی به این جایزه دست پیدا كند.
اما علت اینكه پای زرین 2007 به دل پیرو رسید این است كه یوونتوس به خاطر دخالت در رسوایی تبانی در فوتبال سری a امتیاز از دست داد و به لیگ دسته دوم سقوط كرد اما او كمك كرد تا این تیم بار دیگر به جایگاه اصلی‌اش بازگردد.
روبرتو كارلوس به علت اینكه در آخرین فصل بازی‌اش دررئال مادرید قهرمانی لالیگا را به دست آورد، عنوان دوم را به خود اختصاص داد ودیوید بكام نیز به دلیل مشابه بر سكوی سوم ایستاد پائولو مالدینی، كاپیتان میلان به علت اینكه موفق شد در كنار روسونری‌ها یك عنوان قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا دیگر را در كارنامه‌اش به ثبت برساند، چهارم شد و لوئیس فیگو و تیه‌ری آنری نیز پس از وی قرار گرفتند. فابیو كاناوارو، كافو، رایان گیگز و رائول نیز اسامی دیگر این فهرست 10 نفره بودند.
پا طلای سال 2007 پنجمین كفش طلایی بود كه به یكی از فوتبالیست‌های جهان داده می‌شد و برندگان این جایزه در4 سال گذشته روبرتو باجو، پاول ندود ، آندری شوچنكو و رونالدو بودند.

دل پیرو یک قدم تا میلان
در یوونتوس چه خبر است ؟ در مورد الکس دلپیرو باشگاه حاضر به هیچ گونه انعطافی نبود و وضعیت به گونه ای بود که احتمال جدایی تک ستاره محبوب یووه از تیم بسیار زیاد بود . باشگاه از تمایل به حفظ دل پیرو حرف می زد اما از توجه به خواسته ی این ستاره ارزشمند طفره می رفت وشرایط به حدی ناراحت کننده بود که صحبت از پیوستن کاپیتان یووه به تیمی چون میلان به میان آمده بود .
رؤسای جدید باشگاه تورینی بدون توجه به نام وزحمات الساندرو دل پیرو تلاشی برای جلب رضایت او نمی کردن واز طرفی دیگر رسونری ها نیز از اینکه می توانستند الکس را بعد از پایان قراردادش با یووه به عنوان بازیکن آزاد در خدمت بگیرند اعلام خشنودی کردند .
هواداران الکس ویووه برای نگه داشتن الکس در باشگاه مبلغی بیش از مبلغ در خواستی الکس ازباشگاه را جمع آوری
کرده بودند تا رضایت الکس را جلب کنند . باشگاه بعد فشار آوردن هواداران واشتیاق آنان برای ماندن الکس مجبورشد تا رضایت او را حاصل کند وبا الکس قرارداد بست تا پسر طلایی تورین همچنان یوونتوسی بماند

رسیدن دوباره به اوج
با بازگشت یوونتوس به سری الکس هم دوباره دوران اوج خود بازگشت . الکس در ابتدای فصل کمتر از ابتدای بازی در میدان قرار می گرفت اما کم کم با بازی های خوب خود کار را به جایی رساند که در تمام بازی ها از ابتدا وارد میدان میشد و نشاندنش روی نیمکت کاری غیر ممکن شده بود . الکس در این فصل توانست با به ثمر رساندن 21 گل که برابر با تعداد گلهای زده اش در فصل 98-97 که دوران اوج او بود آقای گل کالچیو شود وبالاتر از ترزگه با 20 گل و بوریلو با 19 گل قرار بگیرد و همچنین با سوم شدن یووه جواز حضور در لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرد . و نشان داد که هنوز تمام نشده است .

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بهنام خان شما ماشالا اینقد فعالید چیزی واسه ما که نمیمونه بذاریم!!!
دستت درد نکنه این مدته سنگ تموم گذاشتی:)

خدایی کلوپ یووه از تموم کلوپ های دیگه خیلی بهتره و بچه های خیلی خیلی خوب و البته محترمی توش فعالن و منو حسابی پاگیر کرده...
اگه انشالله همه بچه ها فعالیتشون رو حتی با گذاشتن عکس بازیکنان یووه زیاد کنن مطمئنن بهترین کلوپ خواهیم بود...

خبر دیگه اینکه فردا قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا تو موناکو انجام می‌شه و از ایتالیا فقط یوونتوس و میلان در این رقابت ها حضور خواهند داشت.
سید ۱ : چلسی – بارسلونا – منچستر یونایتد – رئال مادرید – آرسنال – بایرن مونیخ – پورتو – میلان
سید ۲ : والنسیا – بنفیکا – شاختار دونتسک – زنیت – شالکه – منچستر سیتی – براگا
سید ۳٫۲ : المپیاکو
سید ۳ : آژاکس – اندرلچت بلژیک – یوونتوس – پاریس سن ژرمن
سید ۳٫۴ : گالاتاسرای – بورسیا درتموند
سید ۴ : باته بوریسوف ، دینامو زاگرب – مالاگا -مونته‌پلیر – نوردیسلند
تو بدترین حالت یووه ممکنه با بارسلونا - منچستر سیتی و دورتمند هم گروه بشه...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
:heart:[FONT=&]موضوع: دعوت بچه های یوونتوسی کلوپ هواداران به فعالیت بیشتر...[/FONT][FONT=&]

[/FONT][FONT=&]سلام دوستان یوونتوسی ...[/FONT][FONT=&]
[/FONT][FONT=&]تو این پست میخوام از دوستان کلوپ هواداران یووه دعوت کنم که خواهشا فعالیت خودشون رو بیشتر کنن[/FONT][FONT=&]
[/FONT][FONT=&]راستش از اینکه میبینم کلوپ یووه نسبت به تیمهای دیگه از نظر تعداد صفحات در بعضی موارد خیلی کمتره ناراحت میشم...[/FONT][FONT=&]
من بعنوان یک یوونتوسی از همه بچه های گل کلوپ [/FONT]

[FONT=&]j_2006_n[/FONT]

[FONT=&]JVD
[/FONT]
[FONT=&]
FERI KHAN[/FONT]

[FONT=&]Erfan_Buffon[/FONT]

[FONT=&]Benchmarker[/FONT]

[FONT=&]R E Z @[/FONT]

[FONT=&]lord-hamed[/FONT]

[FONT=&]و سایر دوستان ... دعوت به فعالیت بیشتر میکنم[/FONT][FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]مخلص همه بجه های یوونتوسی: بهنام[/FONT]:heart:

درود

بهنام جان اولا تشکر بخاطر احساس خوبی که به تاپیک داری و از طرف خودم و سایر دوستان هم تشکر میکنم بخاطر لطف فراوانت.
اما در مورد این مطلب شما یه توضیحات روشن کننده ای بدم که یه وقت باعث برداشت اشتباه نشه یا اینکه به پای کم لطفی ما ها نخوره :دی

خود من اصل عضو شدنم تو پی تی فقط و فقط به خاطر همین تاپیک بوده و خواهد بود. اون موقع زمانی شده بود که این جواد داداش یه تنه و تو روزهای سخت این تاپیک رو حفظ کرده بود و جلو میبرد و من خیلی باهاش حال کردم بخاطر این روحیه اش و باعث شد بیام و عضو بشم و بشم وردستش. (البته من تا اون موقع اصلا نمیدونستم فروم چیه و یکی از دوستانم منو در این جریان قرار داد که الان موقتا در پی تی نیست :دی)
سایر دوستان هم اینجا رو رونق دادند و منم مثل شما امید دارم که روزهای پر هیجان و اکتیو تری رو برای این تاپیک ببینیم.
خوشبختانه از اون به بعد به نظرم ما خود عضو فعال داشتیم اینجا و نمونه های خوبش همین خود شما و یا عرفان و نیز فری خان و .. هستند. قدیمی هایی مثل روبی و رئیس هم که جای خود
یه جورایی جواد داداش و من الان رفتیم تو فاز استراحت :دی ولی خارج از شوخی و مطمئنا هر وقت که هر کدوم از دوستان فرصت نت داشته باشند اینجا از اولین جاهایی هست که سرمیزنند و خب یه مقداری گاهی اوقات گرفتاری ها فاصله میندازه ولی همه هستیم و یه جورایی به امید هم هستیم که دیگری چراغ رو روشن نگه میداره .

در مورد تعداد صفحات و ... ولی من با شما موافق نیستم. چرا؟
به این دلیل که مثلا بارسا تعداد صفحات دوبرابر ماست. تیمی که تو ده سال گذشته همیشه رو اوج بوده و در نظر بگیرید چند نفر اونجا پست میزنند؟ طرفداران قدیمی و پایه بارسا بجای خود و طرفدارانی که طی این سالها به این تیم علاقمند شدن هم جای خود. با این حال اینجا با تعداد زیر ده تا کاربر ثابت از تاپیک تیمهای موفق اروپا در این سالها عقب نیست. ضمن اینکه باز در نظر بگیرید که بعد سالها امسال تیم ما از خاکستر بلند شده و این تازه اول راه هست و در اینده این قضیه به نحو چشمگیری رشد خواهد داشت.
حالا اینها رو هم در نظر بگیرید که مثلا جواد یکی دو خبر رو تو یه پست نمیاره و همینطور سایر دوستان مثلا دو تا خبر رو برای یه پست کم میدونند همونطور که اصول فروم نیز البته چنین هست وگرنه اینطوری حساب کنیم وضع خیلی هم خوبه. یه دوستی تو این فروم (یادم نیست کی بود) یه بار مطرح کردند که مثلا ما ده تا خبر رو یه پست میزنیم و اینطوری تاپیک روزی یه پست میخوره و کم پیش میره که اون موقع هم یادمه مقایسه کردیم کیفیت ها رو و الی اخر... در کل این اعداد رو زیاد مهم ندونید هرچند اعداد هم بزودی درست خواهد شد.

همه مکلف هستیم که گل روی آقا بهنام رونق رو بیش از پیش کنیم . منم برگردم بیشتر وقت میذارم.

پ.ن: این پیرهن آب و ستاره های روی شونه بی شک برای من پر غرورترین پیراهن بود چرا که ستاره ها خیلی پر نور بود . البته الان که دیگه پر نور تر هم میشه هر روز.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بهنام جان ممنون به خاطر فعالیت خوب و مفیدتون من و دوستان هم سعی می کنیم تمام تلاشمون رو بکنیم , بلاخره یک یووه که بیشتر نداریم :happy:
------------------

مارونه : از هم تیمی‌های خودم تجربه کسب کردم
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – لوکا مارونه بازیکن تیم یوونتوس که در غیاب مدافعین یووه در نخستین دیدار بیانکونری مقابل پارما در نقش مدافع ظاهر شد و نمایش خوبی از خود به جای گذاشت .

مارونه از هم تیمی‌های خود به خاطر کمک به او برای به انجام رساندن وظیفه دفاعی خود تشکر کرد . هافبک ۲۲ ساله یوونتوس در غیاب جورجیو کیه لینی ، لوسیو و مارتین کاسرس در مقابل پارما در مرکز خط دفاعی توپ می‌زد .

مارونه به خبرنگار کانال یوونتوس گفت :

” مهم ترین نکته که در نخستین دیدار احساس کردم این است که هم تیمی‌هایم به من برای حضورم در خط دفاعی کمک زیادی کردند ، برایم بسیار دشوار بود که در خط دفاعی حضور پیدا کنم ، در پستی که باید همیشه تمرکز داشت تا خط دفاعی را پوشش داد ، اما وقتی که در جریان بازی قرار گرفتم ، احساس کردم که در این پست مفید هستم ، من ۱۰ متر عقب تر از آندره آ پیرلو بازی می‌کردم و در واقع نقش یک سویپر را داشتم . من در طول هفته از کمک ها و نصیحت های سرمربی و هم بازی های خود بهره گرفتم و از آن‌ها تشکر می‌کنم .

تیم یوونتوس یکشنبه شب در اودین به مصاف تیم اودینزه خواهد رفت .

رسمی : روبینیو به یوونتوس پیوست
timthumb (1).jpg

Juventusfc.iR – باشگاه یوونتوس رسما اعلام کرد که دروازه بان ۳۰ ساله و برزیلی روبنس فرناندو مودیم را به خدمت گرفته است . دروازه بان ۳۰ ساله برزیلی که به روبینیو معروف است به یوونتوس پیوست .

این بازیکن پس از اتمام قراردادش با پالرمو به صورت آزاد به یوونتوس پیوست . این بازیکن دوران حرفه ای را از باشگاه کورینتیانس آغاز کرد و سال ۲۰۰۶ به تیم جنوا پیوست .

این بازیکن در تیم های لیوورنو و تورینو نیز به صورت قرضی حضور داشته است ، لازم به ذکر است این دروازه بان به عنوان دروازه بان سوم یوونتوس فصل آتی سری آ را آغاز خواهد کرد .

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این لباس یووه رو خیلی دوست دارم...خیلی با جذبه ست.

مشاهده پیوست 195270
مشاهده پیوست 195271

عکسهای خفن میزاری میبری ما رو غرق نوستالژی میکنی :thumbsup:
عکس بالایی : پروتزی - راوانلی - فرارا - کنته - توریچلی - ویالی - دلپیرو - دشام - پسوتو
اینارو میشناسم فقط توی همون عکس اول پایین سمت راست و پایین سمت چپ نمیشناسم البته اون که پیشه راوانلیه فکر کنم مال یوگسلاوی و اونورا باشه یکی کمک کنه ببینیم این دوتا که گفتم کی هستن ؟ یووه ایی ها بریزن تو

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب همونطوری که اطلاع دارید جمعه ساعت 21 و چند دقیقه شب نقل و انتقالات ایتالیا بسته می شه و در حال حاضر یووه هنوز نتونسته مهاجم سطح بالایی به تیم اضافه کنه ولی امروز خبرهایی شده که گویا یووه برباتوف رو از دست فیوره گرفته باید دید تا چه قدر این خبر درسته !!!

Juventus hijack Berbatov deal?
berbatov-training490ai.jpg

There are reports in Italy that Juventus have hijacked Fiorentina’s proposed move for Manchester United’s Dimitar Berbatov.

The Viola had seemingly wrapped up a deal for the Bulgarian striker who was expected in Florence this afternoon.

However, Berbatov had still not arrived at the club’s headquarters at 2.30pm local time which led to stories that he may have changed his mind.

According to the Gazzetta dello Sport, Juve could have made a late bid to sign the Old Trafford man as they look for a new striker.

Other sources are speculating that Juventus have offered the 31-year-old a higher salary than the Tuscan club – around €1m more a season.

The Italian champions have been after a new striker for most of the summer after missing out on Arsenal’s Robin Van Persie who eventually joined United.

و ایا با گرفتن برباتوف یووه هنوز هم دست به خرید یک مهاجم طراز اول می زنه ( می تونه خرید خوبی باشه البته اگه کنارش یک مهاجم دیگه جذب بشه ) از طرفی هم اودینزه از لیگ قهرمانان جا مانده و باید دید که یووه موفق می شه پابلو آرمرو رو جذب کنه :(

کلا وضعیت مهاجمامون برای لیگ قهرمانان خوب نیست ماروتا به قول رضا اگه من نبینمت :|

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
اين كليپ رو ببينيد برباتوف Dimitar Berbatov 50 goals - Manchester United - YouTube
همچين بازيكن بدي هم نيست از كواليرا و ماتري كه بهتره ولي اين مديراي احمقمون اگه دست روي دست نميزاشتن الان يووتيچ رو خريده بوديم:(

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام به همه ی عاشقان یوونتوس

اول از همه اینکه:"بهنام خان///چشم ما هم این جا فعالیت میکنیم ولی حضور پر رنگ شما ما رو شادمان می کند.
victory.gif

بعدش اینکه:این قضیه توافق الکس با سیون واقعیت؟اصلا این تیم چطور تیمی هست؟در چه سطحی؟چمپیونز لیگ هست؟
و آخر اینکه:ای ماروتای لعنتی......!زدی تیم رو داغون کردی با این یارگیریت.نه از اون گزینه هایی که اول درموردشون صحبت بود نه از این هایی که الان میگن.برباتف دیگه مثل قبلش نیست.خیلی ضعیف شده و فکر نکنم بتونه برای ما کارایی داشته باشه.ولی این چیزهایی که من الان خوندم جالب بود.
یووه----------دروگبا...!!!!واقعا اگه بشه چی میشه.با اینکه دیگی پا به سن گذاشته ولی من خیلی دوسش دارم.زهرش رو سریع به تیم حریف میریزه.این خبر چند درصد واقعیت داره.میشه امیدوار بود؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اين كليپ رو ببينيد برباتوف Dimitar Berbatov 50 goals - Manchester United - YouTube
همچين بازيكن بدي هم نيست از كواليرا و ماتري كه بهتره ولي اين مديراي احمقمون اگه دست روي دست نميزاشتن الان يووتيچ رو خريده بوديم:(

شاید زیاد بد نباشه ولی مهاجم تاپی نیست که قولش رو بهمون داده بودند و می تونه ذخیره خوبی باشه :)
راستی خبرش کمی پر رنگ تر شده و گفته می شه هوادارای فیورنتینا حسابی شاکی شدن :دی

سلام به همه ی عاشقان یوونتوس

اول از همه اینکه:"بهنام خان///چشم ما هم این جا فعالیت میکنیم ولی حضور پر رنگ شما ما رو شادمان می کند.
victory.gif

بعدش اینکه:این قضیه توافق الکس با سیون واقعیت؟اصلا این تیم چطور تیمی هست؟در چه سطحی؟چمپیونز لیگ هست؟
و آخر اینکه:ای ماروتای لعنتی......!زدی تیم رو داغون کردی با این یارگیریت.نه از اون گزینه هایی که اول درموردشون صحبت بود نه از این هایی که الان میگن.برباتف دیگه مثل قبلش نیست.خیلی ضعیف شده و فکر نکنم بتونه برای ما کارایی داشته باشه.ولی این چیزهایی که من الان خوندم جالب بود.
یووه----------دروگبا...!!!!واقعا اگه بشه چی میشه.با اینکه دیگی پا به سن گذاشته ولی من خیلی دوسش دارم.زهرش رو سریع به تیم حریف میریزه.این خبر چند درصد واقعیت داره.میشه امیدوار بود؟

فرزاد جان در مورد الکس هنوز چیزی قطعی نشده ولی گویا از این تیم خوشش اومده باید دید بلاخره سرنوشت الکس چی می شه :)
در مورد دروگبا هم باهاتون موافقم ( اگه بشه چی میشه ) :D

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
يكي از بچه ها ميگه:
اگر برباتوف رو جذب کنیم ، دیگه باید خواب یووتیچ رو ببینیم ، چون فیورنتینایی ها به خونمون تشنه میشن

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
يكي از بچه ها ميگه:
اگر برباتوف رو جذب کنیم ، دیگه باید خواب یووتیچ رو ببینیم ، چون فیورنتینایی ها به خونمون تشنه میشن

خوب گویا قضیه داره جالب می شه طرفداران یووه این خرید رو قبول ندارند و تجمع کردند و رئیس هم زیاد به جذب برباتوف رضایت نداره
اینم خبر مربوطه :دی

-----------
آنیلی اجازه حضور برباتف را نمی‌دهد
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – در حالی که شنیده می‌شد که برباتف مهاجم بلغاری و اسبق تیم منچستر یونایتد در یک قدمی تیم فیورنتینا قرار دارد ، اخبار به یکباره عوض شد و این بازیکن اکنون به یوونتوس نزدیک شده است .

به گزارش اسکای اسپرت یوونتوس در یک قدمی جذب برباتف است و این بازیکن اکنون در تورین به سر می‌برد . جیانلوکا دی ماریزیو تحلیلگر مسائل نقل و انتقالات در این باره میگوید : بیانکونری با منچستر یونایتد برای قراردادی ۵ میلیون یورویی به توافق رسیده است . البته در این لحظات طبق آخرین اخبار باشگاه فولام انگلیس و فیورنتینا پیشنهادات جدید را به باشگاه منچستر یونایتد ارسال کرده اند .

از سویی هواداران ناراضی یوونتوس در ایتالیا خواستار لغو مذاکرات با این بازیکن شوند ، اکنون نیز خبر می‌رسد که ماروتا و پاراتیاچی در حال صحبت با آنیلی برای جذب این بازیکن و کسب رضایت ریاست باشگاه برای انجام این انتقال هستند . در صورتی که آنیلی پاسخ مثبت خود را اعلام کند این بازیکن فردا بیانکونری می‌شود اما رسانه های ایتالیایی اعلام می‌کنند آنیلی حاضر به پذیرفتن برباتف نخواهد بود ..

اخبار تکمیلی به زودی ارسال می‌گردد .

بالا