• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
یوونتوس نیکلاس بنتنر را قرض گرفت

206439hp2.jpg

یوونتوس تایید کرد که نیکلاس بنتنر را برای یک فصل از آرسنال قرض گرفته.

این ملی‌پوش دانمارکی در چند روز گذشته مورد توجه یووه قرار گرفته بود. آنها خواهان خرید دیمیتار برباتوف بودند که به فولام پیوست.

بنتنر فصل گذشته را به‌صورت قرضی در ساندرلند گذرانده بود و یوونتوس او را به عنوان گزینه دیگر خود در نظر گرفته بود.

آنها این گزینه را در قرارداد او گنجانده‌اند که بتوانند در پایان فصل او را بخرند.

در بیانیه‌ای که در سایت باشگاه منتشر شده آمده: «نیکلاس بنتنر بازیکن یوونتوس است. ما با آرسنال بر سر انتقال قرضی او به توافق رسیده‌ایم و این بازیکن دانمارکی متولد 1988 را به خدمت گرفته‌ایم. قرارداد او تا 30 ژوئن 2013 است.»

سیه‌نا هم خواهان بنتنر 24 ساله بود. اخیرا روبینیو، دروازه‌بان سابق پالرمو هم به یووه پیوسته.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
برنامه بازی های یووه در لیگ قهرمانان:
چلسی – یوونتوس [ چهارشنبه ۲۹ شهریور ]
یوونتوس – شاختار دانتسک [ سه شنبه ۱۱ مهر ]
نورژلان – یوونتوس [ سه شنبه ۲ آبان ]
یوونتوس – نورژلان [ چهار شنبه ۱۷ آبان ]
یوونتوس – چلسی [ سه شنبه ۳۰ آبان ]
شاختار دانتسک [ چهارشنبه ۱۵ آذر ]

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب اینم بنتنر!!!
خدا کنه که جواب بده و ترس ما بیهوده باشه . حداقلش اینه که پیر نیست و میشه بهش امید داشت که متحول بشه و پخته شده باشه خصوصا بعد از یورویی که براش با توجه به تیمش بد هم نبود.
فکر میکنم نهایتا برامون در مجموع سه جام ده الی دوازده تا گل بزنه ! این رقم برای خودش شاید قابل قبول باشه ولی برای ما که یه گلزن تمام عیار میخواهیم نمیتونه راضی کننده باشه.

//
خبر های مربوط به اله هم داره جدی میشه ولی قطعی نیست. من شخصا ترجیح میدم به تیمی مثل تاتنهام یا حتی امریکا میرفت و نه فوتبال آسیا. فکر میکنم سیدنی انتخاب خوبی نیست و اله بعد از حضور شاید متوجه این موضوع بشه چرا که سطح فوتبال باشگاهی استرالیا خیلی پایینه و خروج بازیکنان ملی این کشور نشونگر این موضوع هست. ام ال اس خیلی بهتر بود و از طرفی این آرسنال هست که به نظر من بهترین انتخاب خواهد بود به همه دلایل.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خودمونیم ها هیچ کاری نکرد ماروتا اینقدر بازیکن رد و بدل شد :دی

02.jpg
01.jpg
03.jpg

اینم نتیجه نقل و انتقالات خدا بده برکت :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من به عنوان یک آرسنالی تنها آرسنالی هستم که توانایی های فنی بنتنر رو قبول داشتم و دارم! ولی بدی که داره این هست که خیلی عجول هست و واقعا فکر می کنه ابراهیموویچه!!! اگر به جای درگیر شدن با خودش و ونگر سر کم بازی رسیدن بهش بیشتر به خودش فشار می آورد الان تو آرسنال برای خودش کسی بود!
به هر حال کینه ای ندارم ازش:lol: و مطمئنم یه روزی می درخشه!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
نقل و انتقالات تموم شد و ماروتا مطابق سالهای قبل با آوردن نام های بزرگ همه نگاه ها رو معطوف یووه کرد و در پایان، نتیجه کار خرید یه مهاجم در سطح مهاجمان فعلی و حتی پایینتر شد...
اما به هر حال بنظر تو سری آ یووه امسال شانس اوله و من خودم شخصا جام رو مال خودمون میدونم ایشالا و اگه تو حذفی هم با تیم کامل بازی کنیم و مثل فینال گذشته با ناپولی تیم دوم رو تو زمین نذاریم قهرمانی میتونه مال ما باشه...
تو لیگ قهرمانان هم فکر نمیکنم برای صعود به مرحله بعد مشکلی داشته باشیم اما تو مراحل بعدی شاید کمبود یه تموم کننده شش دانگ رو احساس کنیم و به مشکل بر بخوریم...
به امید موفقیت یووه کبیر...:D

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
زندگینامه الساندرو دلپیرو (قسمت 8)
توبیاس کوچولو متولدشد
در بین فصل یک هفته به یاد ماندنی و زیبا برای الکس و خانواده دل پیرو وجود داشت ، توبیاس اولین فرزند الکس و سونیا متولد شد تا خانواده سه نفری دل پیرو زندگی تازه خود را شروع کنند. باید آن هفته را از ان الکس دانست و به او تبریک گفت، هفته ای واقعی و جذاب. سه شنبه قبل وی با یووه تمدید کرد ، شب قبل برابر جنوا یوونتوس با تک گل کاپیتان به پیروزی رسید وصبح آن روز راس ساعت 11 صبح 22 اکتبر در بیمارستان سنتا انا تورینو ، توبیاس فرزند دل پیرو به دنیا امد تا شادی وی و هواداران دو چندان شود. توبیاس اولین پسر خانواده دل پیرو است .
یورو 2008
در حالی که الکس در فصل قبل فوق العاده ظاهر شده بود و آقای گل رقابت ها هم بود به سختی و درآخرین لحظات از سوی دونادونی به تیم ملی دعوت شد تا از قبل رقابت ها شاهد مخالفت دونادونی با الکس آماده باشیم . این در صورتی بود که رسانه ها و کارشنانسان ایتالیا از دونادونی دعوت الکس را خواسته بودند . در شروع جام هم این مخالفت ادامه داشت ودراولین بازی الکس نیمکت نشین بود و درنیمه دوم به بازی آمد اما دیگر ایتالیا 3گل از هلند دریافت کرده بود و کاری از دست الکس بر نمی آمد . در بازی دوم الکس از ابتدا در ترکیب بود . اما باز ایتالیا نتیجه خوب نگرفت وبا رومانی 1-1 مساوی کرد . در بازی سوم هم که الکس اصلاُ بازی نکرد اما ایتالیا دربرابر فرانسه پیروز شد تا به دور بعد صعود کند . در مرحله ی بعد ایتالا حریف اسپانیا بود وبازالکس نیمکت نشین .
آله درحالی که بازی بدون گل دنبال می شد در دقیقه ی 117 به بازی آمد ودر همان لحظات آمادگی خود را با یک حرکت زیبا و جا گذاشتن راموس و سیلوا نشان داد . اما کار به پنالتی کشید وباز اشتباه دونادونی و این بار در ترکیب زنندگان پنالتی بود . الکس آخرین زننده بود اما پنالتی به او نرسید وایتالیا از گردونه ی رقابت ها حذف شد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من فقط اینو میدونم که همه جا یکی پیدا میشه که به دیگری ظلم کنه.
تنها سوالم از مسئولین یووه اینه که الان ما کیو گرفتیم که از الکس بهتر باشه؟ واقعا کی؟ هدف چی بود؟ الکس دیگه اسطوره بود چه باشه و چه نباشه. خدا رو شکر از همه چی هم تمام و کمال بود و هست / چه از لحاظ فنی و چه اخلاقی. نه شب گردی داشت و نه بی احترامی به مربی و پیرهن و هوادار. درجه یک با پیشینه ای ملی و باشگاهی در حد عالی. چرا نباید حتی مجانی روی نیمکت بشینه در حالی که هر تیمی آرزوی همین بازیکن 37-8 ساله رو دارند؟

ظلم کردند و امیدوارم تابانش رو شخصا بپردازند چرا که مطمئنا اله و هیچ یوونتوسی دیگه ای راضی نیست تیم حتی در حد یک ثانیه بایت تابان این غرض ورزی ضربه بخوره.
واقعا تموم شد دیگه و الکس رو از دست دادیم. خودمون دو دستی در رو برای خروجش باز کردیم در حالی که خودش برای موندن از همه چی گذشت.

الکس تو به آرزوت رسیدی نزدیک به دو دهه یه شماره ده واقعی برای تیمت بودی اما تیمت ناسپاس بود. متاسفم!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به هر حال کینه ای ندارم ازش :lol: و مطمئنم یه روزی می درخشه!

امیر جان مرسی از این که بنتنر رو با نفرین بدرقه نکردی خدا رو چه دیدی ایشالله بیاد یووه یه چیزی بشه :happy:
------------------

20 انتقال برتر از دیدگاه گل ( آساموا در رده پنجم جدوله )

20: Xherdan Shaqiri (Basel to Bayern - €13m)
19: Oscar (Internacional to Chelsea - €31.5m)
18: Granit Xhaka (Basel to Monchengladbach - €8.5m)
17: Hugo Lloris (Lyon to Tottenham - €15m)
16: Luka Modric (Tottenham to Real Madrid - €35m)
15: Walter Gargano (Napoli to Inter - loan)
14: Javi Martinez (Athletic to Bayern €40m)
13: Nuri Sahin (Real Madrid to Liverpool - loan)
12: Antonio Cassano (AC Milan to Inter - €7m*)
11: Nigel De Jong (Man City to AC Milan - €5m)
10: Moussa Dembele (Fulham to Tottenham - €19m)
9: Thiago Silva (AC Milan to PSG - €42m)
8: Jordi Alba (Valencia to Barcelona - €14m)
7: Shinji Kagawa (Dortmund to Man Utd €17.5)
6: Marco Reus (Monchengladbach to Dortmund €17.5m)
5: Kwadwo Asamoah (Udinese to Juventus €10m)
4: Robin van Persie (Arsenal to Man Utd - €30m)
3: Zlatan Ibrahimovic (AC Milan to PSG - €20m)
2: Santi Cazorla (Malaga to Arsenal - €20m)
1: Eden Hazard (Lille to Chelsea - €40m)

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

buffonnew1.jpg

چلسی همواره تیم قدرتمندی بوده است

بعد از قرعه کشی مرحله ی مقدماتی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، جیجی بوفون سنگربان یوونتوس در مصاحبه ای با رسانه های ایتالیا شرکت کرد و از شرایط این بازی ها سخن گفت:

"علاقه زیادی به شنیدن دوباره ُ موسیقی لیگ قهرمانان اروپا دارم .من چندین سال این رقابت ها را از دست دادم اما حالا در این بازی ها حضور دارم و با بهترین تیم ها رقابت خواهم کرد."

"بازی در برابر چلسی در سال 2009 را بخاطر می آورم اگر کمی خوش شانس بودیم می توانستینم به دور بعد صعود کنیم .به نظرمن یوونتوس نسبت به آن زمان قوی تر شده است."

"چلسی در 3 سال پیش تیمی قوی بود و شاید حالا بهتر از گذشته باشند ، آنها می خواهند از قهرمانی خود دفاع کنند. شاختار شاید نسبت به تیم های دیگر پرستیژ بالایی نداشته باشد اما آنها در حال حاضر یک واقعیت از فوتبال اروپا هستند .

"نباید فراموش کنیم که تنها اسم یک باشگاه نمی تواند باعث صعود آنها شود آن هم در چنین رقابت های دشواری مانند لیگ قهرمانان اروپا. باید در مقابل دو تیم شاختار و نورشلند تمرکزمان را حفظ کنیم آنها شاید چندان شناخته شده نباشند اما همین تیم های ناشناخته می توانند شگفتی ساز شوند و برای ما مشکل درست کنند."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

فابیو بیانکونری ماند

qua3.jpg

در اخرین روز نقل و انتقالات فوتبال اروپا اخباری در خصوص احتمال فروش فابیو کوالیارلا منتشر شد، اخباری که نشان می داد این مهاجم گلزن مورد توجه تیم ولفسبورگ المان قرار گرفته اما سران یووه به این پیشنهاد پاسخ منفی دادند تا فابیو همچنان بیانکونری بماند.

در شرایطی که بانوی پیر مهاجم گلزن و تمام کننده بسیار زیادی ندارد، فروش وی به نظر مناسب نمی امد که در نهایت نیز مدیران از فروش وی صرف نظر کردند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
marchisio3.jpg

نمی توانیم حریفانمان را دست کم بگیریم

کلودیو مارکیزیو ستاره ی خط میانی باشگاه یوونتوس در جدید ترین مصاحبه ی خود بعد از قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا گفت: " روی کاغذ می توانیم بگوییم قرعه ُ خوبی نصیب ما شده است اما نمی توانیم حریفانمان را دست کم بگیریم ."

"ما بیشتر روی چلسی شناخت داریم ولی تیم های دیگر نیز کیفیت خوبی دارند. ما به همه ُ تیم ها احترام می گذاریم اما از هیچ تیمی نمی ترسیم ، می خواهیم بازی های خوبی را از خود به نمایش بگذاریم .

وی سپس به دیدار این هفته ی سری آ اشاره کرد و کفت: "اودینزه تیمی است که در سال های اخیر بازی های خوبی ارائه کرده ،تاسف برانگیز است که آنها از لیگ قهرمانان اروپا حذف شدند."

"اودینزه در برابر براگا خوب بازی کرد و فقط حوادث باعث حذف آنها شد. اودینزه در برابر ما انگیزه ُ زیادی خواهد داشت و ما می دانیم برنده شدن در ورزشگاه فریولی کار ساده ای نخواهد بود ."

کلودیو در مورد شرایط تیم گفت: "پوگبا و مارونه هردو خوب کار کردند، پوگبا در منچستر به خوبی آموزش دیده و آینده ُ خوبی در انتظار او خواهد بود. کیفیت بازی و شخصیت و فیزیک او مرا یاد ویرا می اندازد،لوکا مارونه در کنار پیرلو پیشرفت زیادی داشته است .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
timthumb.php

تیم یوونتوس یکشنبه در دومین دیدار خود در فصل جدید سری آ به مصاف تیم اودینزه خواهد رفت .
استادیوم : فریولی
زمان : ۱۲ شهریورماه ۱۳۹۱
ساعت ۲۰:۳۰
یوونتوس و اودینزه ۸۳ بار به مصاف هم رفته اند که نتیجه ی آن ۵۳ برد برای یوونتوس ، ۱۹ مساوی و ۱۱ برد برای اودینزه بوده است .
همچنین این دو تیم ۷۶ بار در سری آ به مصاف هم رفته اند که ۵۰ برد برای بیانکونری ، ۱۱ برد برای اودینزه و ۱۵ مساوی ثبت شده است .
در مصاف این دو تیم یوونتوس توانسته ۱۶۳ بار دروازه ی اودینزه را باز کند که ۱۵۴ بار آن در سری آ بوده و همچنین ۶۸ بار دروازه ی خود را فرو ریخته دیده که ۶۵ بار آن در سری آ بوده است .
در ۳۸ بازی ای که در اودینه برگزار شده ۲۲ برد برای یووه ( آخرین برد (۴-۰) ۱۹ / ۹ / ۲۰۱۰ ) ، ۵ برد برای اودینزه ( آخرین برد (۳-۰) ۳ / ۴ / ۲۰۱۰ ) و ۱۱ بازی نیز با نتیجه ی مساوی ( آخرین مساوی (۰-۰) ۲۱ / ۱۲ / ۲۰۱۱ ) به پایان رسیده است .
۶۸ گل برای یووه و ۲۸ گل برای اودینزه .
بزرگ مرد ِ تاریخ ِ یوونتوس ، الساندرو دلپیرو با ۱۲ بازی و ۴ گل ، رکورد دار یوونتوس مقابل اودینزه می باشد .
بهترین نتیجه ی یووه در اودینه ، برد ۷-۲ در فصل ۵۲-۱۹۵۱ و بهترین برد اودینزه در خانه برد ۳-۰ در فصل های ۵۷-۱۹۵۶ و ۱۰-۲۰۰۹ می باشد .
متداول ترین نتیجه در اودینه هم ۰-۱ به نفع یوونتوس بوده که ۶ بار اتفاق افتاده است .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه :)
------------------

ویالی: موفقیت یوونتوس در نقل و انتقالات
vialli3.jpg

جان لوکا ویالی ستاره ی اسبق باشگاه یوونتوس در مورد خرید جدید تیم تورینی ، نیکلاس بنتنر ، صحبت کرد و اظهار داشت: من به استراتژی یوونتوس در نقل و انتقالات از 10 ، 8 می دهم زیرا واقعاً بازیکنان سطح بالا بیش از حد گران بودند. یوونتوس کوادو آساموآ و مائوریسیو ایسلا را گرفت ، که با توجه به کیفیت و مبلغی که برای انان پرداخت شد ایده ال است.

بنتنر می تواند یک پدیده باشد ، زیرا خود باوری زیادی دارد و به سختی تلاش می کند. در ایتالیا او می تواند از شجاعت و فیزیکش نهایت استفاده را ببرد ، اما اگر قصد دارد فقط از توانایی هاش استفاده کند پس لیگ اشتباهی را انتخاب کرده است.

من اعتقاد دارم که آنتونیو کونته می داند چگونه بهترین استفاده را از وی ببرد و علاوه بر این ، یووه حتی بدون بازیکن ستاره در خط حمله ، باز هم می تواند اسکودتو را فتح کنند.

در بهترین تیم ایتالیا هستم
bendtner1.jpg

نیکلاس بنتنر ، متولد 16 ژانویه 1988 در شهر کپنهاگن کشور دانمارک است. این فوتبالیست دانمارکی ، فوتبال حرفه ای خود را از تیم جوانان ترنبی بولد کلاب دانمارک آغاز نمود. بنتنر موفق به انجام 52 بازی برای تیم ملی دانمارک نیز شده است.

او در تابستان سال 2012 در روز های پایانی نقل و انتقالات تابستانی فوتبال اروپا ، پس از به توافق رسیدن 2 باشگاه آرسنال و یوونتوس بر سر جابجایی او به تورین ، راهی شهر شمالی کشور ایتالیا گردید.

وی در جدید ترین مصاحبه خود بعد از پیوستن به یووه گفت: "اولین احساسم این است که در بهترین تیم ایتالیا هستم."

"این انتقال در بهترین زمان مناسب در زندگی من اتفاق اقتاد ، در برابر خیلی از تیم های سری آ بازی کرده ام آنها همیشه تاکتیک های خوبی برای بازی کردن دارند."

"اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارم و می خواهم آنرا در میدان مسابقه نشان دهم.به بودن در اینجا و پوشیدن پیراهن سیاه و سفید افتخار می کنم ، می خواهم گل های زیادی برای برای این تیم بزنم.

اسامی دعوت شدگان برای دیدار با اودینزه
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – ماسیمو کاررا و آنتونیو کونته پس از آخرین جلسه تمرینی عصر امروز در تورینو اسامی دعوت شدگان به این مسابقه را اعلام کردند .

به این ترتیب یووه با تیم کامل خود و بازگشت مصدومین خود در این دیدار حاضر خواهد بود . بازی فردا شب ساعت ۸:۳۰ در استادیوم فریولی شهر اودین برگزار خواهد شد .

اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به این مسابقه به شرح زیر است

بازیکنان : بوفون – کیه لینی – کاسرس – پوگبا – مارکیزیو – دیچلیه – ووچنیچ – جووینکو – بارزالی – بونوچی – پیرلو – آساموائه – ویدال – جاکرینی – لخشتاینر – کوالیارلا – استوراری – برانسکو – ماتری – مارونه

بازگشت بوفون ، کیه لینی ، کاسرس و جووینکو پس از مشکل مصدومیت خود از نکات مهم این لیست است . لازم به ذکر است این مسابقه از چهارچوب سری آ و از هفته دوم مسابقات برگزار می‌شود .

image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
زندگینامه الساندرو دلپیرو (قسمت9 )
اظهار نظرها درباره ی الکس
لیپی : آلکس بازیکن بزرگی ست و این رو از اخلاق بی نظیرش میشه فهمید هیچ بازیکنی تحمل نیمکت نشینی رو نداره و دست به اعتراض میزنه اما آلکس در یک نکته متفاوت از دیگران است او حتی اگر نیمکت نشین باشد اعتراض نمیکند و منتظر حتی 1 دقیقه بازی میشود که خودش رو به مربی تیم تحمیل کنه . من زمانی که مربی یوونتوس بودم معمولا تو انتخاب 10 بازیکن مشکل داشتم چون به بازی الکس یقین داشتم و همیشه الکس رو به میدان می فرستادم چون تاثیر او بر روی بازی نه فقط به عنوان یک بازیکن سطح بالا بلکه به عنوان یک اسطوره و **** در تیم بسیار بالاست و فرقی نمیکند که چه کسی مربی باشد. در یوونتوس همه او رو دوست دارند حتی بازیکنان تازه وارد .و این خصوصیتی که هر بازیکنی نداره.
آنجلوتی : من تا به حالا یک بار مربی آلکس بودم و جدا از کار با او لذت بردم .همیشه دوست داشتم در تیمی باشم که آلکس نیز در این تیم بازی کنه.
بوفون: او را نه فقط به عنوان کاپیتان تیم یا هم تیمی بلکه به عنوان یک دوست و آدم متشخص دوست دارم و همیشه سعی کردم که با او رابطه ای نزدیک داشته باشم چون معتقدم کسی که با آلکس باشد همیشه موفق هست!
نیکولا آموروزو : با آلکس من زمانی هم تیمی بودم و کاملا الکس رو میشناسم آدم متفاوتی هست و نمیشه الکس رو با کسی مقایسه کرد یا برعکس. وقتی که به خاستگاری خواهرم اومد بدون هیچ حرفی رای موافقت خودم رو دادم.
چون معتقد بودم آلکس میتونه خواهرم رو خوشبخت کنه و دیگه انتخاب با خود سونیا بود که خوشحالم انتخاب درستی کرد.
پلاتینی : آلکس پیراهن من رو می پوشه شماره 10 . از سبک بازی الکس وتمرکز و خونسردی او در بازی خوشم میاد . همیشه اخبار مرتبط بایوونتوس و
دل پیرو رو دنبال می کنم من هنوز هم یوونتوسی هستم و عاشق این تیمم و عاشق بازیکنی که پیراهن منو به شایستگی به تن کرده . من فقط یک آرزو دارم اون هم اینه که عصبانیت آلکس رو ببینم (با خنده) .

ستاره ايتاليايي و کاپيتان يوونتوس از جهاتي شانس زيادي آورده چون اين باشگاه توسط خانواده ي آنيلي اداره ميشود يعني همان خانواده اي که صاحب کمپاني خودرو سازي فيات... و جاي تعجبي نيست که فيات آخرين مدل خود را که يک اتومبيل سفيد 500 ميني هست رو به او اهدا کرده.
البته آله به جز اين يک اتومبيل لانسيا دلتا مدل اينتگرال هم دارد.
اما شايد مهمترين ملک الکسي خانه ي ويلايي وي در حومه ي شهر تورين باشه که به واقع مشابه يک قصر پادشاهي است. اين خانه ي ويلايي کاملا مجهز واستثنايي طراحي شده است و جالب اینه که در باغ پشتي اين خانه يک زمين فوتبال با ابزار کاملا هيدروليک و متحرک ساخته شده است که الکسي از آن براي تمرينات فوتبال و بخصوص ضربات ايستگاهي استفاده ميکند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

یه خبر الان خوندم نمی دونم شایعست یا نه اما امیدوارم واقعیت داشته باشه(کاچی به از هیچی)

يوونتوس و بنفيکا بازيکن معاوضه کردند

باشگاه يوونتوس اعلام کرد با قرارداد رسمي گلزن پاراگوئه اي را از تيم فوتبال بنفيکاي پرتغال به خدمت گرفته است.
مشاهده پیوست 197725

به گزارش خبرگزاري اسپانيا، به نوشته روزنامه توتو اسپرت، اسکار کاردوزوي 29 ساله پس از توافق دو باشگاه راهي يووه شد و در ازاي اين انتقال يوونتوس نيز ريتو زيگلر مدافع سوئيسي خود را به تيم بنفيکا منتقل کرد.

يوونتوس همچنين قرار بود استفان يووتيچ را نيز از فيورنتينا خريداري کند اما در نهايت فيورنتينا با فروش هافبک هجومي مونته نگرويي خود موافقت نکرد.

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
نیمه اول رو 2-0 بردیم.

این نیمه رو ندیدم ولی دقیقه 14 دروازه بان اودینزه روی جووینکو تو موقعییت تک به تک پنالتی کرده و
هم اخراج شده هم پنالتی داده که گل اول رو ویدال زده.
گل دوم هم ووچینیچ دقیقه آخر زده و نیمه رو 2-0 بردن.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان بازی خوبی بود :happy:
راستی دی متئو هم از بازی دیدن می کرد :دی

--------------

پیروزی راحت در فریولی ( یوونتوس 4 - 1 اودنیزه )
team20124.jpg

یوونتوس در یک بازی راحت و بدون دردسر موفق شد تیم اودنیزه را در ورزشگاه فریولی شکست دهد اما نمایش یوونتوسی ها در حالی که چهار گل به ثمر رساندند زیبا و دیدنی نبود و این دیدار یکی از ضعیف ترین نمایش های اودینزه طی سال های اخیر بود.

یوونتوسی ها نیمه اول دومین دیدار خود در رقابت های سری آ ایتالیا را با گل های میرکو ووچینیچ و ارتورو ویدال از روی نقطه ی پنالتی با برتری پشت سر گذاشتند و در انتظار آغاز نیمه دوم این دیدار هستند.

شاگردان ماسیمو کررا با نیمه اول را با ترکیب : بوفون - بارتزالی - بونوچی - کیه لینی - لختشتاینر - ویدال - پیرلو - مارکیزیو - اساموا - جووینکو و ووچینیچ آغاز کردند و بازگشت سه مصدوم یووه به ترکیب اصلی از نکات جالب این دیدار بود.

در دقیقه ی 12 نیمه اول این دیدار سباستین جووینکو مهاجم ریز نقش یووه در این دیدار در برخوردی شدید با دروازه بان حریف بر روی زمین افتاد و داور در تصمیمی مشکوک سوت خود را به نشانه ی ضربه ی پنالتی به صدا در آورد و سنگربان اودنیزه را از زمین بازی اخراج کرد.

ارتورو ویدال بازیکن شیلیایی یووه در دقیقه 14 موفق شد از روی نقطه ی پنالتی اولین گل این دیدار را به ثمر برساند تا شروعی خود در آغاز دیدار داشته باشد هر چند اعلام ضربه ی پنالتی با تردیدهای زیادی رو به رو بود.

یوونتوسی ها که با یک بازیکن بیشتر بازی را دنبال می کردند حاکمیت میدان را در اختیار گرفته بودند و در اکثر دقایق نیمه اول صاحب توپ و میدان بودند اما نتوانستد نمایش خوبی را از خود بر جای بگذارند و تنها مالکیت توپ را در اختیار داشتند.

در ادامه میرکو ووچینیچ مهاجم یووه در این دیدار موفق شد در آخرین دقیقه از نیمه ی اول با ضربه ای دیدنی برای دومین بار دروازه ی اودنیزه را باز کند و یووه با برتری مطمئن راهی رختکن شد.

در نیمه دوم یووه تغییری در ترکیب خود نداد و با همان نفرات راهی میدان شد و در طرف مقابل تیم ده نفره اودنیزه که توان حمله با یووه را نداشت تصمیم به بازی با سیستم دفاعی گرفت که همین موضوع باعث کاهش کیفیت بازی شد.

صورتی پوشان یووه در این نیمه همانند وقت اول تسلط کامل بر بازی داشتند و به نسبت نیمه اول بازی بهتری را از خود به جا گذاشتند و جا به جایی زیاد دو مهاجم یووه در این دیدار باعث شده بود تا تحرک نسبتا بالایی در این منطقه از زمین شاهد باشیم.

در دقیقه ی 53 بازی سباستین جووینکو موفق شد از روی ریباند شوت مارکیزیو دروازه ی حریف را برای سومین بار باز کند و نام خود را در میان گلزنان این دیدار ثبت کند.

اشتیاق یوونتوسی ها برای گلزنی پایان نداشت و باز هم جووینکو با شوت از راه موفق به گلزنی شد و یوونتوس را به چهارمین گل در این دیدار رساند و خود را دو گل کرد.

ماسیمو کاررا سرمربی یووه که از کسب پیروزی در این دیدار مطمئن به نظر می رسید سه تغییر در تیم خود انجام داد و مارونه - متری و کوالیارلا را به جای کیه لینی - ووچینیچ و جووینکو به میدان فرستاد و قرار گرفتن مارونه در خط دفاعی جلب توجه می کرد.

اودنیزه که بازی را با چهار گل واگذار کرده بود در یکی از معدود حملات خود و بر روی اشتباه خط دفاعی موفق شد توسط لاتزاری یکی از گل های خود را جبران کند و اختلاف گل دو تیم به سه برسد.

در ادامه و در دقایق پایانی بازی با افت زیادی رو به رو شد و دو تیم تنها در انتظار سوت پایان دیدار بودند و یووه در معدود حملات خود شانس های دیگری را به دست آورد اما موفق به گلزنی نشد تا بانوی پیر با نتیجه قاطع 4 - 1 تیم اودنیزه را شکست دهد.

attachment-197410d1346528757-image.gif

بالا