• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
آلکس از یووه جدا شد و راهی به غیر از قبول کردن این واقعیت نیست... ما طرفداران یووه دیگه باید به بی مهری های سران باشگاه به اسطوره هامون عادت کرده باشیم...بعد از سقوط یووه به سری B دشان تیم خودش رو رها کرد و اومد تو اون شرایط یووه رو کمک کرد و تیم رو بالا آورد اما حاصل چه بود؟ اخراج
آله همیشه و در هر کجا باشه یه جای دنج و مخصوص توی قلب همه یوونتوسی داره بدون شک...

بهنام جان با همه حرف هایت موافقم ولی گزینه اولی توی یکی از خبر ها خوندم که گویا خودش از یووه رفته و گفته بزرگترین اشتباه من کنار گذاشتن یووه بود ( حتی یادم روبی عزیز هم از این مساله مثل من و تمام یوونتوسی ها متعجب شده بود که دشام چرا خودش تیم رو رها کرده و فکر می کردیم اخراج شده ) در هر صورت الکس یکی از بهترین و تاثیر گزارترین بازیکنان توپ گرد برای من بود و هنوزم برای من الکس تموم نشده مثل اسکای ایتالیا که گفته فوتبال های سیدنی مستقیم پخش می شه :happy:

چقدر خبر داشتیم امروز یه چند تاشو برم گلچین کنم بزارم:D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
مورینیو : حضور یووه در نیمه نهایی تعجب بر انگیز نخواهد بود
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – سرمربی بزرگ پرتغالی تیم رئال مادرید در صحبت هایی از بازگشت یوونتوس به لیگ قهرمانان ابراز خوشحالی کرد و درباره کونته نیز صحبت هایی کرد .

جوزه مورینیو در این‌باره گفت :

” یووه باشگاه بزرگی است ، باشگاهی است که کسب جام برای این تیم عجیب نیست ، تشنه موفقیت و پیروزی ، خوشحالم که تیم با پرستیژی مانند یوونتوس به لیگ قهرمانان برگشته است ، اگر یووه فصل آینده به نیمه نهایی و یا ۱/۴ لیگ قهرمانان رسید تعجب نخواهم کرد ”

در ایتالیا کونته را مورینیو جدید می‌نامند :

” این برای من افتخاری است ، آنتونیو شباهت های زیادی با من دارد ، یک مربی موفق و با شخصیت بالا و کاریزماتیک ، او مانند من تشنه موفقیت است . ”

یووه برای لیگ قهرمانان بازیکن تاپ ندارد :

” این مسئله صحیح نیست ، یووه اگر بازیکن خوب نداشت پس چگونه فاتح سری آ شد ، هر چند طبق اطلاعاتی که دارم ، ژانویه آینده یورنته به یووه ملحق خواهد شد . “

اسپالتی : یووه با استادیوم جدیدش آماده آغاز عصری جدید است
timthumb (1).jpg

Juventusfc.iR – پس از صحبت های امروز مورینیو درباره بازگشت یوونتوس به لیگ قهرمانان اروپا ، لوچیانو اسپالتی سرمربی تیم زنیت سنپطرزبورگ روسیه و سابق تیم رم در صحبت هایی در این‌باره یوونتوس را تشنه موفقیت خواند .

اسپالتی در مصاحبه ای با توتواسپرت گفت :

” یووه پیشینه موفقی در لیگ قهرمانان دارد ، آن‌ها دو باره این رقابت ها را پیروز شده و چندین بار نیز در فینال حضور داشته اند . بیانکونری در لیگ قهرمانان تشنه موفقیت است ، مطمئنا بازگشت یووه به لیگ قهرمانان بسیار خوشآیند خواهد بود . یووه با استادیوم جدیدش می‌خواهد عصر جدیدی را در اروپا آغاز کند و موفقیتش دور از انتظار نیست . ”

بهترین بازیکن یووه :

” درست است یووه بازیکنان بزرگی دارد اما سباستین جووینکو من را متحیر کرده است ، او بسیار با تجربه شده است و بازی او را در دیدار با پارما و اودینزه دنبال کردم ، او بی‌نظیر است . “

سیموئنه : یووه اینگونه می‌تواند چلسی را شکست دهد
timthumb (2).jpg

Juventusfc.iR – سرمربی موفق و آرژانتینی تیم اتلتیکو مادرید که چند روز پیش تیم تحت هدایتش موفق شد با نتیجه ۴-۱ چلسی را در سوپرکاپ اروپا شکست دهد برای پیروزی یووه مقابل این تیم توصیه هایی می‌کند .

باشگاه یوونتوس در آغاز رقابت های لیگ قهرمانان روز ۲۹ شهریور باید در استادیوم استمفورد بریج شهر لندن به مصاف تیم چلسی قهرمان اروپا در فصل گذشته رود .

دیه‌گو سیموئنه آرژانتینی و بازیکن سابق تیم های لاتزیو اینتر در این‌باره می‌گوید :

” بازیکنان دستورعمل های من را به خوبی انجام دادند ، سمت راست چلسی با برانیسلاف ایوانوویچ آسیب پذیر است ، میکل بازی عمقی را در دستور کار دارد ، بنابراین ما فشار سنگینی بر چلسی آوردیم و از غفلت بازیکنان خط میانی نهایت استفاده را بردیم . یوونتوس به راحتی می‌تواند چلسی را همینگونه شکست دهد ، اگرچه آنتونیو کونته با تجربه است و به توصیه های من نیازی ندارد ، او یک مربی پیروز است ، مانند مورینیو و منچینی ”

صبح امروز مورینیو سرمربی تیم رئال مادرید ، آنتونیو کونته را مرد خاص فوتبال ایتالیا خوانده بود .

بانوی پیر ، حالا پیرتر شده ...
alexsydney3.jpg

attachment-197410d1346528757-image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
رکوردهایی که یوونتوس جا به جا کرد

یوونتوسی ها با سرمربیگری انتونیو کونته علاوه بر کسب مقام قهرمانی موفق شدند رکوردهای جدیدی را در تاریخ سری آ رقم بزنند و از این حیث یکی از برترین سال های یووه در تاریخ ثبت می شود.

یوونتوس تنها تیم تاریخ ایتالیا شد که در لیگ 20 تیمی بدون شکست قهرمان می شود.

یوونتوس دومین تیم تاریخ ایتالیا شد که بدون شکست قهرمان می شود

یوونتوس سومین تیم تاریخ ایتالیا شد که یک فصل را بدون شکست تمام می کند.

یوونتوس با 20 گل خورده، رکورد کمترین گل خورده تاریخ سری آ در لیگ 20 تیمی که 24 گل خورده بود و به طور مشترک متعلق به مودنا - یوونتوس و میلان را شکست.

الکس با این گل مقابل اتالانتا در سری آ 188 گله شد، و در جدول بهترین گل زنان تاریخ سری آ، به رکورد سینوری رسید و نفر 8 م تاریخ سری آ شد.

در این فصل 19 بازیکن مختلف یوونتوس گل زدند که در نوع خود رکورد جدیدی می باشد

پیرلو با 13 پاس گل، بهترین پاس گل دهنده ی فصل سری آ شد.

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
این امضاء یک انقلاب بزرگ برای تیم سیدنی بود

سرانجام الکس دل پیرو اسطوره ی باشگاه یوونتوس و محبوب ترین ستاره ی این تیم تصمیم خود را گرفت و راهی تیم سیدنی استرالیا شد تا فصل آینده در این تیم توپ بزند و فوتبال حرفه ای خود را دنبال کند.

اسکات بارلو رئیس باشگاه سیدنی بعد از امضای قرارداد با دل پیرو گفت:

"این امضاء یک انقلاب بزرگ برای تیم سیدنی بود و یک روز تاریخی برای فوتبال استرالیا ، این برای همه ُ طرفداران فوتبال در استرالیا است."

"الساندرو دل پیرو یک نماد جهانی در فوتبال می باشد و برای ما باعث افتخار است که او از بین همه ُ گزینه ها تیم سیدنی را انتخاب کرد .

"او فصل درخشانی را در دوران حرفه ای خود در باشگاه سیدنی آغاز خواهد کرد"

الکس در ادامه گفت از ت
مام قاره ها پیشنهاد داشتم اما سیدنی رو انتخاب کردم

alexsydney2.jpg

از تمام قاره ها پیشنهاد داشتم اما سیدنی را انتخاب کردم

تصمیم نهایی دل پیرو سرانجام اتخاد شد و الکس دل پیرو بازیکن و ستاره ی اسبق تیم یوونتوس ایتالیا که مدت زمان 19 سال را همراه با افتخار و شکوه در این تیم سپری کرد تیم بعدی خود را انتخاب و راهی استرالیا شد.

وی در اولین کنفرانس خبری خود بعد از ثبت قرارداد با تیم سیدنی استرالیا درحالی که لبخند بر لب داشت گفت:

"سرانجام تصمیم خود را گرفتم و آینده ی من در استرالیا رقم خواهد خورد و امروز برای من بسیار خاص و متفاوت خواهد بود و از این موضوع خوشحال هستم."

"تیم سیدنی را انتخاب کردم زیرا مقصد بهتری برای من وجود نداشت و از اینکه تجربه ی جدیدی را سپری می کنم بسیار خوشنود هستم. از تمام تیم هایی که برای جذب من ابراز علاقه کردند تشکر می کنم."

"من انتظار تماس از چنین باشگاهی را نداشتم و این موضوع را اعتراف می کنم و در انتظار تجربه ی جدیدی بودم و پشنهاد تیم استرالیایی این شرایط را برای من فراهم کرد."

"در اینجا قصد ندارم اسم تیمی را بیاورم ولی می خواهم از تمام تیم ها تشکر کنم و مدیر برنامه های من با تمام قاره ها ارتباط داشت و من از ایتالیا نیز پیشنهاداتی داشتم."

"من نمی خواستم برای تیم ایتالیایی دیگری بازی کنم و این به دلیل دشمنی با آنها نیست بلکه تصور می کنم این کار درستی نیست و از تصمیم خود راضی هستم."

"بسیاری از تیم های معتبر دنیا به دنبال من بودند و این موضوع حس خوبی برای من داشت. تیم لیورپول نیز در آخرین دقایق به دنبال جذب من بود ولی من به دنبال شرایط جدیدی بودم."

"تصمیم من برای پیوستن به استرالیا متفاوت بود و ما ایده های زیادی برای این کار داشتیم و این یک پروژه بین من، باشگاه سیدنی و تمام صنعت فوتبال استرالیا می باشد."

"من می خواهم به فوتبال استرالیا کمک کنم و امیدوارم فوتبال در این نقطه از جهان پیشرفت کند و ما بتوانیم به کمک هم باعث ارتقا سطح فنی فوتبال شویم."

"تجربه جدید من از امروز آغاز می شود و این حس خوبی برای من است و این موضوع برای دل پیرو که خیلی کم باشگاه عوض کرده تغییر بسیار مهم و اساسی است."

"من تیمی را ترک کرده ام که 19 سال در آنجا با افتخار بازی کرده ام ولی همچنان یوونتوس را به خاطر هزاران دلیل حمایت و طرفداری می کنم. تاثیر من برای باشگاه یوونتوس از امروز تمام نمی شود زیرا من هر چه داشتم برای این باشگاه داده ام."

الکس بعد از امضاء قرار داد با سیدنی اف سی استرالیا در نشست خبری حاضر شد تا به سوالات خبرنگاران پاسخ بده

الساندرو دل‌پیرو اکنون دیگر بازیکن تیم سیدنی اف سی استرالیاست ، الکس بعدازظهر ساعت ۱۳:۵۰ دقیقه به وقت ایتالیا در کنفرانسی خبری در این‌باره صحبت کرد .
الکس به همراه همسر خود سونیا و فرزندش توبیاس وارد اتاق کنفرانس شد ، ابتدا برادر الکس که مدیربرنامه های او نیز هست گفت :
” از همه شما برای حضور در اینجا تشکر می‌کنم ، الکس در اینباره صحبت خواهد کرد .”
دل پیرو نیز صحبت های خود را شروع کرد :
صبح همگی بخیر ، برای حضور در این کنفرانس کوتاه از شما تشکر می‌کنم ، امروز یک روز خاص و متفاوت است ، با ابراز خوشحالی اعلام می‌کنم که من ساعاتی پیش با باشگاه سیدنی قرارداد امضا کرده ام و برای دو سال آینده در لیگ استرالیا بازی خواهم کرد ، صحبت های زیادی دارم ، من ماجراجویی و هیجان را دوست دارم این شکی نیست و بعد از مدت ها بهترین گزینه ای بود که پیش رویم بود و خوشحالم که ماجراجویی را این‌بار در استرالیا آغاز می‌کنم . از تیم های ایتالیایی بابت ابراز علاقه برای جذب من تشکر می‌کنم ، اما من تمام زندگی خود را در ایتالیا پشت سر گذاشتم و نمی‌خواستم در این کشور کار خود را ادامه دهم . بدون شک انتخاب من به نظر خاص می‌آید و من از این بابت خوشحال هستم ( سالن کنفرانس به احترام الکس دست می‌زنند ) ، اگر می‌خواستم ۱۹ سال حضورم در یووه را ادامه دهم ، ۱۰۰۰ و یک دلیل وجود داشت اما من خواستم وارد پروژه ی جدیدی شوم و سیدنی اف سی بخش جدید زندگی من است .
خبرنگار استرالیایی : از شما بابت انتخاب سیدنی متشکرم ، چرا استرالیا را انتخاب کردید ؟
برای خوش آمد گویی از شما ممنون هستم . نمی‌دانم ، در درونم دلایل فراوانی وجود دارد که من را برای آغاز این ماجراجویی جدید سوق می‌دهد . یک شور و اشتیاق وصف ناپذیری که شاید دلیل آن را به خوبی ندانم ، اما آن‌چه که میدانم و مطمئن هستم این است که به خوبی با این ماجراجویی و تجربه جدید هماهنگ هستم و میدانم که موفق می‌شوم .

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
دلیل رد پیشنهاد لیورپول چه بود؟

مدیر برنامه های الکس دل پیرو در مورد رد پیشنهاد لیورپول گفت: "او به عنوان یک یوونتوسی و به احترام کشته شدگان فاجعه ی هیسل به لیورپولی ها نه گفت"
پیام فوتبالی ها به آله

حضور دل پیرو در تیم سیدنی و فوتبال استرالیا باعث شد تا بسیاری از بازیکنان و دوستان الکس برای وی پیام های تبریک زیادی را ارسال کنند که در این میان پیام لوچانو موجی مدیر اسبق یوونتوس جلب توجه می کرد و شاید قشنگ ترین جمله مربوط به هواداران یووه بود که نوشته بودند: بانوی پیر ، حالا پیرتر شده ...

موجی: "الكس به علت دلایل زندگي استراليا را انتخاب كرد، نمی دانم كه او از انگليس و ايتاليا پيشنهادي داشته ولي براي او آرزوي موفقيت می کنم. او نماد و الگو يوونتوس بود."

الساندرو متری: "پیوستن الکس به تیم جدیدش را تبریک می گویم و امیدوارم در استرالیا موفق باشد."

آمه ريني: "او بهترین انتخاب ممکن را انجام داد و تجربه ی جدید و متفاوتی را خواهد داشت. امیدوارم موفق باشی."

اوسوالدو: "از اینکه دیگر در ایتالیا نیستی ناراحت هستم. ما تو را دوست داریم و برایت آرزوی موفقیت می کنم. "

ویالی: "او انتخاب جالب و هیجان انگیزی را انجام داد اما امیدوارم او روزی به انگلیس سفر کند."

ماجو: "امیدوار هستم تجربه ی موفقی داشته باشی و در موفق باشی. بدون شک از نبودنت در ایتالیا نگران هستیم ولی برایت بهترین ها را آرزو داریم."

کلودیو مارکیزیو که بسیاری او را وارث الکس در بخش اخلاقی می دانند نیز با ارسال پیامی به الکس این انتخاب را تبریک گفت " موفق باشی اله، امیدوارم که دنیای دیگری را همراه خانواده ات تجربه کنی، ممنونم برای هر چه در این سال ها به بیانکونری هدیه کردی چه مانند یک بازیکن اما به ویژه به عنوان یک انسان بزرگ و یک شماره ده واقعی "

دامیانو تومازی نیز در پیامی گفت " از اینکه الکس را دوباره در زمین می بینیم خوشحالیم، اما ناراحتی و تاسف ما از اینکه او دیگر در رقابت های قهرمانی ایتالیا نیست. "

جان کارلو ابته، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا نیز در پیامی گفت " دل پیرو یک شخصیت خاص در زمینه ورزش و خارج از میدان ورزش است. برای او از صمیم قلب در زندگی جدیدش در استرالیا ارزوی موفقیت می کنم، او سفیر فوتبال ایتالیا در این کشور است. "

سپ بلاتر نیز گفت " تبریک به دل پیرو و ارزوی موفقیت در باشگاه جدیدش، مطمئن هستم که او سفیر بزرگ و مهمی برای فوتبال خواهد بود. " الکس نیز از پلاتر تشکر کرد " ممنون رئیس،تشویق شما برای من افتخار بزرگی ست. "

رافائله پالادینو، مهره ای که پیش از این زمانی برای یووه و در کنار الکس بازی می کرد نیز گفت " صمیمانه به الکس می گویم موفق باشی، او انتخاب بسیار خوبی داشت، از کوچکی هوادار یووه بودم و با ارزوی و تصور بت زندگی ام الکس بزرگ شدم، در سال های اخیر شانس ان را داشتم با او بازی کنم و این برای بزرگ ترین افتخار است، او شایسته پوشیدن شماره ده را برای همیشه داشت. "

جان کاسمینا، مربی ادلاید که تجربه مربیگری در تیم سیدنی را داشته نیز با خوشحالی بسیار زیادی می گوید " فوق العاده است، فوق العاده، تبریک بسیار زیاد، دل پیرو شخصیتی جهانی ست. "

فلیپو اینزاگی، مهاجمی که چند سالی در کنار الکس در تیم یووه بازی می کرد نیز برای این هم بازی قدیمی ارزوی موفقیت کرد و تاکید داشت که در تیمش جدیدش او و نمایش هایش را دنبال خواهد کرد و هوادارش خواهد بود.

عکس های آلکس با پیراهن سیدنی

مشاهده پیوست 201110
مشاهده پیوست 201111
مشاهده پیوست 201112

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مشاهده پیوست 201473

ماتری کسی بود که فصل گدشته اغلب تفاوت را رقم زد. باید دید که آیا بنتنر هم انتخاب ارجحی نسبت به شماره ۳۲ خواهد بود و اینکه ماتری در لیگ قهرمانان چقدر به بازی گرفته خواهد شد؟

تابستان گذشته نمیتوانست تابستان راحتی برای الساندرو ماتری بوده باشد.
برای تمام مدت طولانی که شایعه پیوستن استیوان یووتیچ به یووه وجود داشت، زمزمه های رفتن ماتری در جهت مخالف نیز شنیده می شد. بعد از آن شایعات بازگشت به تیم سابقش میلان بوجود آمد. همه اینها باعث مطمئن نبودن جایگاه ماتری در یوونتوس بود تا اینکه ۳۱ آگوست، آخرین مهلت نقل و انتقالات هم سپری شد. در عین حال بازیکن جدیدی به خط حمله بیانکونری اضافه شده بود. نیکلاس بنتنر؛ اما جوزپه ماروتا تاکید کرد او آن مهاجم تاپی که آنها به دنبالش بودند، نیست. آمدن این دانمارکی رقابت را در خط حمله بیشتر هم خواهد کرد.

فقط 34 دقیقه
تمام کنندگی عالی مقابل هرتابرلین و دو شوت مرگبار در برابر مالاگا، پیش فصل خوبی برای ماتری رقم زد. و این مسئله وی را به همراه جووینکو در ترکیب اولیه ۱۱ نفره بازی سوپر کاپ قرار داد. اما در مدت ۴۵ دقیقه حضورش در زمین حمایت کمی از وی صورت گرفت و تنها ماند. این قضیه منجر به ترجیح داده شدن زوج ووچینیچ – جووینکو در ۲-۵-۳ آنتونیو کونته شد. یوونتوس در دو بازی اولش در سری آ پیروز شده است. با اینکه هر دو پیروزی راحتی بوده اند اما ماسیمو کاررا تا آخرین دقایق بازی نسبت به انجام تعویض بی میل بوده است.
ماتری تحت نظر کاررا در این دو بازی دو بار به عنوان یار جانشین وارد بازی شده و مجموعا ۳۴ دقیقه بازی کرده است بدون اینکه گلزنی کند.

گلهای مهم ماتری
حضور کوتاه او در زمین به همراه جووینکو و زوج وی با ووچینیچ در فصل گذشته منجر به این شده است که کونته خط حمله اش را با مورچه اتمی و یار مونته نگرویی تشکیل دهد. فصل گذشته ماتری معمولا به عنوان بازیکن راس در ترکیب سه نفره خط حمله که معمولا در نیمه های اول بازیها به کار گرفته میشد، انجام وظیفه می کرد. شش ماه اول حضور او در یوونتوس موید این نکته است.

در آن زمان که او معمولا در کنار الساندرو دل پیرو در زمین حاضر میشد، ۹ بار گلزنی کرد. این گلها به هوادارانی که مدتها منتظر جامپائولو پاتزینی بودند، امید بسیاری داد.
میل او به گلزنی در شرایط حساس یکی از ویژگی های فصل گذشته بود. او با ۱۰ گل برترین گلزن یووه بود و به جز یکی ۹ گل وی مستقیما موجب کسب امتیاز برای بانوی پیر شد. تنها گل بی اهمیت او مقابل پالرمو بود. بقیه مانند گلهایش مقابل سیه نا، فیورنتینا و اودینزه منجر به برد و گلش به میلان منجر به کسب امتیاز شد.

او می تواند ، نمی تواند؟
وقتی دور از مدافعان بازی کند بسیار موثر است. او همچنین قادر به آوردن بقیه به بازی است – ۵ پاس گلش در فصل گذشته این را ثابت می کند – و در محوطه شش قدم می تواند کارایی بسیاری برای سایر مهاجمان یووه داشته باشد. آمار ۱۰ گل از ۶۸ شوت وی بسیار بهتر از نفر دوم یعنی میرکو ووچینیچ بود که از ۱۰۲ شوتش ۹ گل به ثمر رساند. ضمنا ماتری در مقایسه با ۲۲۸۷ دقیقه ووچینیچ فقط ۱۹۱۰ دقیقه بازی کرد.

بعد از گل دهمش در سن سیرو در ماه فوریه، مارکو بوریلو با وجود عدم گلزنی و نمایشهای غیر دلپذیرش در اولویت انتخاب قرار گرفت. همانطور که مدت زمان حضور ماتری روی نیمکت بیشتر می شد، اعتماد به نفس وی در زمین هم رفته رفته کاهش می یافت. این همان موقعی بود که جایگاه ماتری در ترکیب ایتالیا هم ناپدید شد.

در کدام نقش؟
حالا این سوال به ذهن می آید که باشگاه و کونته تا چه اندازه به ماتری اعتماد کرده اند؟ خرید بازیکنی که هواداران در موردش شک و تردید دارند بهتر از اعتماد به “میترا ماتری” است؟ باعث شده کونته – و حالا کاررا – نسبت به تعویض زود هنگام بی میل باشند؟

ماتری کسی بود که فصل گدشته اغلب تفاوت را رقم زد. باید دید که آیا بنتنر هم انتخاب ارجحی نسبت به شماره ۳۲ خواهد بود و اینکه ماتری در لیگ قهرمانان چقدر به بازی گرفته خواهد شد؟ با توجه به توانایی هایش و نیازهای بیشتر یووه در این فصل به دلیل حضور در رقابتهای اروپایی، ماتری همچنان در تیم نقشی برای ایفا کردن دارد. هرچند او باید از کمترین فرصت ها بیشترین استفاده را ببرد و ثابت کند که توانایی گلزنی در حضور مداوم در زمین را دارد تا ارزششهایش را به کونته و کاررا اثبات کند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب بعد مدتها منم دست به کار شدم و رفتم پشت میزم :دی

اولین خبر مربوط میشه به گزینه دیگه ای که توتو اسپورت ازش نام برده به عنوان مهاجمی برای یووه در پنجره نقل و انتقالات زمستانی.
huntelaar490ai.jpg
هونتلار هلندی/ خب زمان میلانش رو به یاد داریم تقریبا عملکرد نا موفقی داشت ولی خب خیلی ضعیف هم نبود در واقع. 25 بازی و 7 گل. بعد به شالکه رفت و با رئول دو فصل خوب داشت.
حالا این اسم مطرح شده. همه میدونیم که اخر ماجرا چیست :دی البته اینم بگم این بازیکن الان مرز سی سالکی رو داره !
یورنته نیز هدف جدی ای میتونه باشه در نیم فصل و
در مورد دروگبا که این روزها مطرح شده ظاهرا فعلا خبری نیست چرا که دستمزد بالایی مورد نظر بوده یعنی بیشتر از سالی 5 میلیون.

خبر بعدی مربوط میشه به شماره یک
buffonangry490_2.jpg
جی جی بزودی قرارداد جدیدش رو که احتمالا تا ژوئن 2016 خواهد بود به امضا خواهد رسوند. قراردادی به ارزش سالیانه 6 میلیون .

یووینیچ فیوره
jovetic-shorthair490_9.jpg
ظاهرا خبرهایی هست که فیورنتینا از دست یووه شاکی شده سر جریان برباتوف و یووه رو عامل این میدونه که این مهاجم نیومد به فیوره. برای همین بندی در قرارداد مهاجم مورد توجه خودش از سوی یووه قرار داده که یویتیچ نتونه به یووه بیاد. اونها که پیش از این قرارداد 25 تایی یووه رو رد کرده بودند حالا برای خروج این بازیکن و پیوستنش به یووه مبلغ 40 میلیون رو در قراردادش شرط کردند و البته ثبت کردن. یعنی اگر مثلا هر وقت یووه اینو بخواد باید 40 تا بده.

و چند تا عکس هم زدم تنگش:

Claudio+Marchisio+Juventus+FC+v+Cagliari+Calcio+6AJsb0i6RFnx.jpgtumblr_m5nqqbSI851rw4lyyo1_500.jpg

tumblr_m3z1urtskC1rtobfgo1_500.png

tumblr_m3z1urtskC1rtobfgo2_500.png

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

امروز:

Ciro Immobile
بازیکنی هست که از آکادمی یووه رشد کرده و الان بعد دو فصل قرضی در تیم دیگه ای بازی میکنه. با قرارداد کامل به جنوا رفته.
immobile-ciro-300x185.jpg
امارش رو ببینید:
Ciro Immobile - Wikipedia, the free encyclopedia

خب مصاحبه ای شده و از او به عنوان کسی اسم برده شده که جوینکو صدای پاش رو میشنوه!
این بازیکن گفته وقتی پیشنهادی از جنوا رسید بدون تعلل گفتم بله. این جای رشد و پیشرفت من است.
در ادامه گفته شده او نیز به مانند همتاش در یووه با استعداد است اما جوان و باید منتظر باشد تا بار دیگر از سوی یووه فراخوانده شود همانطور که سباستین به تیمهای دیگه رفت و حالا برگشت او نیز دو سال قرضی بازی کرد و حالا راهی جنوا شده / پس از بازی در سری بی حالا او صاحب تجربه بیشتر در سری آ خواهد شد
خودش که الان در تیم امید ایتالیا عضو هست گفته این بحران اقصادی به ما کمک خوبی کرد چرا که باشگاهها رو مجبور کرد تا به جوانها بیشتر اعتماد کنند.
من خوش شانس هستم و در مسیر خوبی قرار گرفتم. میخواهم هنگام فراخوانده شدن کامل تر شده باشم.
در مورد بازی پیش رو با یووه از او سوال پرسیده شده که گفته: با تمام وجود بازی خواهم کرد و یک عملکرد خوب چرا که یووه اینجا یک حریف است.

کونته در مورد جوانان مورد انتظار پدیده شدن تیمش گفته:
12q.jpg
جوینکو یک پدیده تخواهد شد و من از درخشش او تعجب نخواهم کرد چرا که او را به عنوان یک بازیکن کامل میشناسم و یک بازیکن سطح بالا است که توقع من از او بالاست .
بازیکن مورد انتظار من پوگبا و مارونه هستند که فکر میکنم قابلیت پدیده شدن و درخشش را خواهند داشت.

مهندس پیرلو نیز صحبتی کرده :
1234.jpg
مطمئن هستم که باشگاه قادر خواهد بود برای تمام جامها بجنگد و موفق باشد.
اگرچه توقع و انتظار همه یک تمام کننده ستاره در خط حمله بود ولی سیاست باشگاه قابل قبول است. حالا ما چهره های جدیدی را در خط میانی میبینیم و این برای ما یک هدف خواهد ساخت.
حالا در اغاز فصل هستیم و میتوانیم به بهترین شکل شروع کنیم.

امروز یه چند تا عکس و وال از پیرلو :
pirloooo.jpg
andrea pirlo.jpg
andrea-pirlo-juventus-2012.jpg
Andrea-Pirlo-Juventus-Wallpapers.jpg
Pirlo_Juventus_Wallpaper.jpg

اینم خیلی خودم خوشم اومد گفتم شما نیز شاید بپسندید :دی
کاپتان همیشه جات تو قلبه یووست و کلودیو یه جانشین شایسته و با اخلاق و خوش تکنیک و درجه یک .
ale to machi.gif
واقعا این یه افتخاره و کاملا قابل حسودی کردن؛ تو زمین الکس بیاد و بازوبند رو رو دستت محکم کنه و تو رو در غیاب خودش امین بدونه. فکرشو کن :rolleyes:

39335079781197944769.jpg

image.php

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از باشگاه
----------------

لخشتاینر در نظر داشت یووه را ترک کند اما ..
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – استفان لیخشتاینر مدافع سوئیسی یوونتوس پیش از صحبت نهایی با آنتونیو کونته در نظر داشت تصمیماتی در مورد آینده خود اتخاذ کند .
هافبک/مدافع ملی پوش سوئیسی در تابستان امسال با باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه مذاکراتی برای انتقال انجام داده بود ، اما در نهایت در یوونتوس ماندنی شد .

مارکو لخشتاینر ایجنت این بازیکن در مصاحبه با کالچیو نیوز ۲۴ فاش کرد که او قصد جدایی از یووه را داشته است . او در این‌باره گفت :

” او قصد جدایی از این تیم را داشت ، اما نه یک باشگاه ایتالیایی چون این یک کار صحیح نبود ، او باشگاهی در خارج از ایتالیا را در نظر داشت ، در دوران پیش فصل آنتونیو کونته و استفن لخشتاینر با یکدیگر صحبت کردند و پس از این صحبت بود که برادرم به من گفت می‌خواهم با پیراهن بیانکونری به کار خود ادامه دهم ، یووه باشگاهی با تاریخچه بی‌نظیر است ، استفن از این بابت خوشحال است که عضوی از این تیم بزرگ است . من و استفن اطمینان داریم که یووه آینده ای درخشان خواهد داشت . ”

این بازیکن ۲۸ ساله که در پست هافبک راست برای یووه به خوبی جا افتاده است با ۱۰٫۵ میلیون یورو از لاتزیو به بیانکونری پیوست .

آنیلی نماینده جدید ایتالیا در اتحادیه باشگاه های اروپایی
timthumb (1).jpg

Juventusfc.iR – آندره‌آ آنیلی ریاست جوان باشگاه یوونتوس از سوی یوفا به عنوان نماینده کشور ایتالیا برای اتحادیه باشگاه های اروپایی انتخاب شد .

ریاست باشگاه یوونتوس به عنوان نماینده هشت باشگاه : یوونتوس ، فیورنتینا ، اینتر ، میلان ، ناپولی ، رم ، سمپدوریا ، پالرمو در نشست ECA حاضر خواهد شد . ECA نشستی مستقل از سوی یوفا است که از ۲۰۱ باشگاه در سطح اروپا تشکیل شده است . این نشست جایگزین نشست پیشین معروف به G14 است که در سال ۲۰۰۸ منحل شد .

آنیلی اکنون در ژنف و مجمع عمومی یوفا حضور دارد که در آن مسائل مختلف مورد بحث قرار می‌گیرد که شامل فیرپلی مالی ، توزیع سود حاصل از یورو ۲۰۱۲ و صحبت در مورد جوانان در فوتبال اروپاست .

فرارا:پیرلو بازیکن تاپ سری آ است
timthumb (2).jpg

Juventusfc.iR –توتواسپورت هم زمان با مصاحبه با کونته مصاحبه ای را چیرو فرارا انجام داده بود

چه بازیکنی به عنوان بازیکن تاپ جدید سری آ معرفی خواهد شد؟

- اکنون هم او شناخته شده است،پیرلو

آیا یووه سورپرایز لیگ قهرمانان است؟

- بله،من منتظر یوونتوسی پر قدرت در چمیونز لیگ هستم

میلان تا کجا در اروپا پیش خواهد رفت؟

- امیدوارم تا نیمه نهایی بالا برود

کدام تیم پدیده سری آ خواهد بود؟

- بولونیا

گتوزو : با کونته ناعادلانه برخورد شد!
timthumb (3).jpg

image.php

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تولدت مبارک یوونتوس آرنا...

timthumb.php

ابتدای سال ۱۹۹۰ میلادی و با توجه به اینکه کشور ایتالیا میزبان جام جهانی بود، ورزشگاه دل آلپی در شهر تورین بازسازی و افتتاح شد.
از آن زمان تیم یوونتوس دیدارهای خود را در دل آلپی برگزار می کرد تا اینکه در ابتدای دهه ی نخست قرن ۲۱، مدیران یوونتوس و در راس آنها بته گا و لوجیانو موجی، ساخت ورزشگاه را در دستور کار خود قرار دادند.
ساخت دل آلپی جدید در سال ۲۰۰۶ و به سبک ورزشگاه های انگلستان آغاز شد، بر خلاف دیگر ورزشگاه های ایتالیا، فاصله ی نزدیک ترین هواداران با میدان مسابقه ۷٫۵ متر است. این فاصله در دل آلپی سابق ۵۰ متر بود…
به عبارت دیگر فاصله دورترین صندلی ورزشگاه جدید یووه از نزدیک ترین صندلی دل آلپی قدیم، نزدیک تر است !یکی از نکات منفی که در ۲۰ سال گذشته در رابطه با ورزشگاه خانگی یووه (دل آلپی ) وجود داشت خالی بودن سکوهای تماشاگران بود که این موضوع علاوه وضعیت بد ورزشگاه دل آلپی با سکو های بتونی و سرد، به عامل مهمتری وابسته بود و آن دوری بیش از حد صندلی های ورزشگاه به زمین بود. مسئله ای که در ساخت این ورزشگاه به آن اهمیت ویژه ای داده شد نزدیکی تماشاگران به زمین است که می تواند مشکل نیمه خالی بودن ورزشگاه یووه را برای همیشه مرتفع کند. باشگاه یوونتوس برای اینکه امکانات ورزشگاه جدید در تمام روزهای هفته برای مردم قابل استفاده باشد، در اطراف دل آلپی جدید رستوران ها و مجتمع های تفریحی خواهد ساخت و برای این کار ورزشگاه را به پارکینگی با ظرفیتی بالغ بر ۴۰۰۰ اتومبیل اختصاص خواهد داد.
احداث این ورزشگاه با هزینه ای بالغ بر ۱۵۰ میلیون یورو انجام گرفته است که دو شرکت بزرگ Unicredit & SPORTFIVE هزینه های آن را برعهده گرفتند. البته باشگاه یوونتوس نیز ۶۰ میلیون یورو را بعنوان وام از بانک دریافت کرده است، پیش بینی می شود که باشگاه که اکنون۲۰ میلیون یورو در سال درآمد دارد، پس از افتتاح ورزشگاه این مبلغ به بیش از ۴۰ میلیون یورو خواهد رسید و این در حالی است که در امد سالانه باشگاه میلان از بزرگترین ورزشگاه ایتالیا (سن سیرو) به بیش از ۳۰ میلیون یورو نمی رسد. شرکت SPORTFIVE که در آلمان نام گذاری ورزشگاه های مخصوص دو باشگاه هامبورگ و دورتموند را نیز در اختیار دارد، نام گذاری ورزشگاه جدید را تا ۱۲ سال آینده نیز نیز برعهده خواهد داشت که به احتمال فراوان نام این ورزشگاه فوق مدرن در رقابت های اروپایی “ Juventus Arena ” خواهد بود .
ورزشگاه جدید از لحاظ امنیتی نیز مشکلی نخواهد داشت چرا که در حالت وقوع حادثه ای خطرناک و با توجه به وجود ۱۶ مسیر خروجی می توان تمام حاضران در ورزشگاه را ظرف ۴ دقیقه به بیرون از ورزشگاه هدایت کرد، البته ورزشگاه به جایگاه ویژه ی معلولان نیز مجهز خواهد بود و برای اینکه هواداران بتوانند در تمامی روزهای هفته وقت خود را در آنجا سپری کنند، ۳۰۰۰۰۰ متر مربع فضای سبز نیز در اطراف ورزشگاه پدید خواهد آمد.
۸ سپتمر ۲۰۱۱ بود که با دیدار یوونتوس با ناتس کانتی این استادیوم باشکوه افتتاح شد و اکنون یکسال از این استادیوم خوش یمن می‌گذرد ، در طول این یکسال هیچ تیمی موفق به شکست دادن یوونتوس در این استادیوم نشده است و به علاوه در این استادیوم تیم های میلان ، اینتر ، ناپولی و رم همگی شکست خورده و بدون امتیاز از این استادیوم خارج شدند .
امید است که یوونتوس کبیر با شایستگی بتواند در رقابت های اروپایی نیز طلسم بدون شکست خود را حفظ کند و چلسی را نیز در این استادیوم ناکام گذاشته و آغاز گر دوران باشکوه یوونتوس باشد .
شما برای ما بگویید ! بهترین خاطره تان از یوونتوس آره‌نا در فصلی که گذشت کدام بازی بود؟

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

یووه نانی را می خواهد...

timthumb.php

در حالی که به نقل و انتقالات ژانویه فرصت زیادی باقی‌مانده است ، هر روز شایعاتی کم و بیش از رسانه های مختلف از اهداف احتمالی یووه در این فصل نقل و انتقالات شنیده می‌شود .

رسانه های پرتغالی فاش کردند که سران باشگاه یوونتوس مذاکراتی را با نانی پرتغالی داشته اند و قصد دارند در ژانویه آینده او را به عنوان یک نام بزرگ راهی یوونتوس کنند . سران باشگاه با انتقال قرضی نیکلاس بنتنر مهاجم دانمارکی تیم آرسنال نشان دادند که به دنبال یک مهاجم هستند .
بر اساس گزارش وبسایت پرتغالی Futebol365 بانوی پیر این ستاره تیم منچستر یونایتد را در لیست انتقالات احتمالی خود قرار داده است ، این بازیکن سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱ یکی از کلیدی ترین بازیکنان تیم فرگوسن بود اما این روزها با حضور شینجی کاگاوا دیگر جای ثابت خود را در ترکیب شیاطین سرخ نمی‌بیند .
البته صحبت هایی میان منچستر یونایتد و این بازیکن بر سر تمدید قرارداد نیز شد اما این هافبک/مهاجم پرتغالی شرایط موجود را برای تمدید نپذیرفته است ، بنابراین نانی یکی از گزینه های جدی یوونتوس خواهد بود و باید دید منچستر یونایتدی که ۵ سال پیش برای جذب این بازیکن ۲۰ میلیون پوند پرداخت کرده است اکنون با چه مبلغی راضی به از دست دادن این ستاره می‌شود .
نانی در ۱۹۶ بازی در ترکیب این تیم موفق به زدن ۳۶ گل شده است .

روی پرونده یورنته کار می کنیم

timthumb.php

امروز صبح ، ریاست باشگاه آندره‌آ آنیلی و جوزپه ماروتا مدیر نقل و انتقالات برای آغاز ترم جدید آموزشگاه باشگاه یوونتوس به دانش‌آموزان خوش آمد گفتند و در حاشیه این مراسم ماروتا مصاحبه ای را ترتیب داد که به صورت کامل در ادامه مطالعه کنید .

” ما به رای TNAs برای کونته اعتماد به نفس داریم ، امیدوارم به زودی تنها بر روی اخبار ورزشی تمرکز کنیم ، این‌ روزها تنها در روزنامه ها از دادگاه و سیستم قضایی ایتالیا در ورزش دیده می‌شود .
نقل و انتقالات ؟ در کنار باشگاه ها بزرگ همیشه شایعات زیادی وجود دارد که بی اساس است ، برای مثال اخیرا صحبت از دیاکیته بازیکن لاتزیو شده بود ، من همین جا اعلام میکنم این بازیکن هیچ گاه به یوونتوس نخواهد آمد و ما برای خرید او هیچ مذاکره ای انجام نداده ایم
یووتیچ ؟ به او علاقه مندیم اما او اکنون بازیکن فیورنتینا است ، ما خصوصیات این بازیکن مونته نگرویی را برای خود مثبت دیدیم ، اما او فیورنتنیا را برای ادامه کار خود انتخاب کرد . یورنته ؟ بر روی پروژه جذب او کار می‌کنیم ، شاید ژانویه مذاکرات با او را نهایی کنیم
لیگ قهرمانان ؟ خوشحالم که به جو بی‌نظیر این رقابت ها برگشته ایم ، فصل قبل اسکودتو و سوپرکاپ را فتح کردیم ، اکنون به فتح لیگ قهرمانان نیز فکر می‌کنیم
کونته ؟ به رای TNAs بسیار امیدواریم باید تا آن زمان منتظر بمانیم ، بنتنر ؟ تصمیم کونته بود ، او گفت نیکلاس جوان است و برای تیم من ایده آل . ”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
timthumb.php

حقوق سالیانه بازیکنان یووه
Juventusfc.iR – به نظر می‌رسد بوفون تا به این لحظه در کنار اسنایدر و ده روسی گرانقیمت ترین بازیکنان سری‌آ هستند ، یوونتوس نیز در مجموع با پرداخت دستمزد سالیانه بازیکنانش در جایگاه دوم قرار دارد .
بر اساس گزارش روزنامه گاتزتا دلو اسپرت ، جیانلوئیجی بوفون ، دانیه‌له ده روسی و وسلی اسنایدر با دستمزد سالیانه ۶ میلیون یورویی گرانقیمت ترین بازیکنان سری‌آ به حساب می‌آیند . از طرفی باشگاه آث میلان با ۱۲۰ میلیون یورو دستمزد سالیانه در جایگاه نخست قرار دارد و یوونتوس با ۱۱۵ میلیون یورو دوم و اینتر میلان با ۱۰۰ میلیون یورو در رده سوم قرار دارد .
بالاترین حقوق را در یووه ، بوفون (۶ میلیون یورو ) پیرلو ( ۳٫۵ میلیون یورو ) کیه لینی و یاکوینتا (۳ میلیون یورو ) دریافت می‌کنند
حقوق سالیانه ی بازیکنان یووه در فصل ۲۰۱۲/۱۳ به شرح زیر است :
جیانلوئجی بوفون ( ۶ میلیون یورو )
آندره آ پیرلو (۳٫۵ میلیون یورو )
جورجیو کیه لینی (۳ میلیون یورو )
وینچنزو یاکوینتا ( ۳ میلیون یورو )
کلودیو مارکیزیو ( ۳ میلیون یورو )
آرتورو ویدال ( ۳ میلیون یورو )
میرکو ووچنیچ ( ۲٫۷ میلیون یورو )
الساندرو ماتری ( ۲٫۲ میلیون یورو )
کوالیارلا ( ۲٫۱ میلیون یورو )
لوسیو ( ۲ میلیون یورو )
بارزالی ( ۱٫۷ میلیون یورو )
بونوچی ( ۱٫۷ میلیون یورو )
کاسرس ( ۱٫۷ میلیون یورو )
لخشتاینر ( ۱٫۷ میلیون یورو )
نیکلاس بنتنر ( ۱٫۵ میلیون یورو )
استوراری (۱٫۵ میلیون یورو )
آساموائه (۱٫۴ میلیون یورو )
جووینکو (۱٫۴ میلیون یورو )
مائوریسیو ایسلا ( ۱٫۴ میلیون یورو )
پائولو دیچلیه ( ۱٫۳ میلیون یورو )
سیمونه په په ( ۱٫۳ میلیون یورو )
سیمونه پادووین ( ۷۰۰ هزار یورو )
امانوئل جاکرینی ( ۶۰۰ هزار یورو )
پائول پوگبا ( ۶۰۰ هزار یورو )
مارونه (۴۰۰ هزار یورو )
روبینیو ( ۲۰۰ هزار یورو )

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مشاهده پیوست 204006

دروازه بان بینکونری بی صبرانه درانتظار حضور در رقابت های فصل جدید لیگ قهرمانان اروپاست

جانلوئیجی بوفون، دروازه بان باشگاه یوونتوس در صحبت هایی اعلام کرد که از اینکه از سال 2009 به بعد، سرود رسمی بازی های لیگ قهرمانان اروپا را از روی کاناپه ای در خانه اش شنیده ،به شدت ناامید می شده.
حالا یووه بعد از چند سال غیبت در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، شانس حضور در این رقابتها را یافته و تا کمتر از یک هفته دیگر اولین بازی اش را در این تورنمنت برگزار خواهد کرد.

کاپیتان تیم ملی ایتالیا در فصل 11-2010 با یووه در لیگ اروپا حضور یافت وحالا خودش را برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا آماده می کند.
بوفون در گفتگو با کوریره دلوسپورت دراین باره گفت:« خوشحالم که دوباره سرود لیگ قهرمانان اروپا را از نزدیک می شنوم. در طول سالهای اخیر مجبور بودم سرود رسمی این بازیها را از کاناپه منزلم گوش کنم و این درست نبود.»

یووه فصل جدید رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را در روز 4شنبه هفته آینده و در استمفورد بریج مقابل چلسی ، قهرمان دوره قبل این رقابتها آغاز می کند و امیدهای بسیاری دارد تا بتواند شروعی طوفانی را در این رقابتها رقم بزند.

این درحالی است که یووه این روزها درگیری ها و دغدغه های فکری متعددی هم دارد و آنتونیو کنته، مربی این تیم به جرم اطلاع از تبانی، برای مدت 10 ماه از حضور برروی نیمکت مربیگری این تیم محروم است. البته بوفون معتقد است که تیمش کاملا متمرکز به کار و تلاش ادامه می دهد:« ما باید به همان ذهنیت و جنگندگی سال قبلمان بازگردیم.»

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آخه چرا من همیشه باید خبرای بد رو بگذارم :(
------------------

ماروتا با یوونتوس تمدید کرد!
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – این‌بار یک قرارداد دیگر تمدید می‌شود ، اما این‌بار مدیر نقل و انتقالات یوونتوس جوزپه ماروتا تا سه سال دیگر قرارداد خود را در این سمت تمدید می‌کند .

قرارداد جوزپه ماروتا مدیر ورزشی و مسئول نقل و انتقالات یوونتوس دیروز با حضور در گالیلو فراریس و مقر باشگاه یوونتوس با امضای قراردادی سه ساله تا سال ۲۰۱۵ در سمت خود ابقا شد . او در دیدای چند ساعته با آنیلی و کونته درباره مسائل مختلف صحبت کرده و در نهایت با آنیلی قراداد جدید را به امضا رساند .

این تمدید قراداد می‌تواند ماروتا را برای پروژه های جدید مصمم کند و راه را برای موفقیت یووه هموار کند . به نظر می‌رسد در هفته آینده باید شاهد تمدید قرارداد جیانلوئیجی بوفون نیز باشیم .

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
شما برای ما بگویید ! بهترین خاطره تان از یوونتوس آره‌نا در فصلی که گذشت کدام بازی بود؟
از نظر من همون افتتاحیه خیلی زیبا و رویایی بود . خیلی غرور انگیز بود و اون شب اصن وضعیت خاصی به هر یوونتوسی ای غالب میشد. مخصوصا وقتی که اون 50 ستاره یکی یکی اومدن .... تا دو ستاره فوت شده و اشکهای بزرگان و ... تا اون نیمکت و اله و ... / خلاصه خیلی شب خاصی بود.
ماروتا با یوونتوس تمدید کرد!
خدا خدا کردیم این دو سال تموم شه. حالا سه سال دیگه اضافه شد.
کم کم ماروتا فقط مونده که تاریخچه یووه رو هم نابود کنه.
اله چمدون هاشو بسته که بره:(
مشاهده پیوست 204694
اصل حالگیریه .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
چند خبر:

به گزارش آتزوری و به نقل از اف‌سی یوونتوس دات آی آر:
با توجه به اعلام حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا و محرومیت ده ماهه آنتونیو کونته، سران یوونتوس که اعتراض خود را به بالاترین مرجع و مسولین Tnas ارجاع کردند، باید برای اعلام نتیجه این شکایت تا صبح روز ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ صبر کنند.
طبق اعلام مسولین دادگاه Tnas اودینزه، صبح روز ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۲ (پنج شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۱) سران این بخش حکم خود را در خصوص انتونیو کونته اعلام خواهند کرد.
گفتنی است که یوونتوس پیش از آن در روز ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۲ (چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۱) در لندن به مصاف چلسی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا خواهد رفت.

________________________________________________________________________________________________________________________

تورس هم به جمع نامهای دیگر اضافه شد:

رسانه های بریتانیایی خبر می دهند که یوونتوس ها وضعیت فرناندو تورس را هم به عنوان گزینه جایگزین فرناندو لیورنته بررسی می کنند.
مدیرعامل یووه بپه ماروتا تایید کرده که آنها هنوز برای تقویت خط حمله تیمشان در ژانویه فعالیت می کنند.
در حالی که لیورنته مهاجم اتلتیک بیلبائو گزینه اصلی آنهاست، Talksport ادعا می کند که بیانکونری به دنبال مهاجم چلسی هم هست.
البته این خبری غیرعادی است زیرا تورس گران تر از لیورنته است و پس از انتقال ۵۰ میلیون پوندی اش به چلسی هم بی ثبات کار کرده است.
یووه فعلا نیکلاس بنتنر را به طور قرضی از آرسنال گرفته و آنها در ژانویه دوباره تلاش می کنند تا بیلبائو را راضی کنند زیرا قرارداد لیورنته در پایان فصل به بی اعتبار می شود و این بازیکن می تواند به طور آزاد به تیمی دیگر برود.
اما با این حال در صورتی که یوونتوس قصد داشته باشد تا مهاجمی را از لیگ برتر بخرد ادین ژکو از منچسترسیتی و نانی از منچستریونایتد گزینه های اصلی هستند.

________________________________________________________________________________________________________________________

timthumb.php

تیم یوونتوس پس از تعطیلات تیم ملی ایتالیا ، از روز یکشنبه کار خود را با بازی مقابل جنوا آغاز خواهد کرد ، اما یوونتوس سه هفته سخت با بازی های فشرده در انتظار خود می‌بیند .
برنامه ی فوق فشرده ی بازی‌ها در نیم فصل اول:
یووه در دوره بیست و یک روزه پیش رو باید هفت بازی ( پنج بازی داخلی و دو بازی اروپایی ) انجام دهد . یعنی تقریبا به عبارتی هر سه روز یک بازی که برنامه بازی ها را برای یووه فشرده می‌کند .
برنامه ی بیست و یک روز اول:
یک شنبه ۱۶ سپتامبر (۲۶ شهریور، ساعت ۱۷:۳۰): جنوا – یوونتوس
چهار شنبه ۱۹ سپتامبر (۲۹ شهریور، ساعت ۲۳:۱۵): چلسی – یوونتوس
شنبه ۲۲ سپتامبر (۱ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): یوونتوس – کیه وو
سه‌ شنبه ۲۵ سپتامبر (۴ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): فیورنتینا – یوونتوس
شنبه ۲۹ سپتامبر (۸ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): یوونتوس – رم
سه‌ شنبه ۲ اکتبر (۱۱ مهر، ساعت ۲۲:۱۵): یوونتوس – شاختار
یک شنبه ۷ اکتبر (۱۶ مهر، ساعت ۱۶:۳۰): سیه نا – یوونتوس
لازم به ذکر است زمان بعضی از بازی ها به علت تغییر ساعت کشور ایران یک ساعت به عقب کشیده شده است

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امروز با جنوا بازی داریم ساعت 5:30 دقیقه و یک خبر که ناراحت کننده است :(
-----------------

دل پیرو : دلتنگ یووه ام، اما …
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – الساندرو دل پیرو در حالی برای یووه احساس دلتنگی می کند که سفر هیجان انگیزش به سیدنی را آغاز کرده ومی گوید که هرگز پیامی از آندرا آنیلی دریافت نکرده است.

این قهرمان جام جهانی در راه استرالیاست تا ماجراجویی جدیدی در ای-لیگ شروع کند.

الکس در مصاحبه با اسکای به بیان نکات جالبی پرداخته است: “دل پیرو امروز چه کسی است؟ کسی که تصمیمی مهم در زندگی اش گرفته است.”

“او تا قبل از این هرگز با اینگونه تغییرات آشنا نبوده اما این تغییر را به بهترین شکل و در بهترین زمان ممکن انجام داد.”

“احساس دلتنگی می کنم؟ بله دلم برای دنیایی که ۱۹ سال به عنوان یک بازیکن و یک هوادار جزئی از آن بودم، تنگ شده است. تیفوسیها هنوز هم اسم مرا در استادیوم فریاد می زنند و ای زمان را برای من به عقب بر میگرداند. بله، احساس دلتنگی وجود دارد؛ همچنین احساس هیجان برای ماجراجویی جدید.”

دل پیرو به این سوال که آیا از آنیلی رئیس یوونتوس پیام خداحافظی دریافت کرده است یا نه، پاسخ غیر منتظره ای می دهد: “نه، من هیچ چیز دیگری از او نشنیدم. هر کسی زندگی خودش را دارد و به باید تصمیمات احترام گذاشته شود. مرز بین من و یوونتوس فراتر از یک رئیس، مربی و یا مدیران است. این مرز در طول سالها بسیار قوی و مهمتر از این حرفها بوده است.”

“اما سیدنی. نمیتوانم بیشتر از این برای مستقر شدن در این تیم و این شهر منتظر بمانم. می خواهم تجربه ای همراه با رضایت و بدون دغدغه خاطر و پر از شور و هیجان برای من باشد. این اشتیاق و حرارت هواداران است که بیشترین انگیزه را به من می دهد.”

attachment-197410d1346528757-image.gif

بالا