• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
تبریک میگم پیروزی قاطع یووه رو مقابل اودینزه...
از آقا جواد گل هم ممنون که خیلی زود بچه های یوونتوسی رو از نتیجه و شرح بازی آگاه می کنه و از نگرانی خارج...:D
راستی بنتنر چرا بازی نکرده؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان
تبریک میگم پیروزی قاطع یووه رو مقابل اودینزه...
از آقا جواد گل هم ممنون که خیلی زود بچه های یوونتوسی رو از نتیجه و شرح بازی آگاه می کنه و از نگرانی خارج...:D
راستی بنتنر چرا بازی نکرده؟

بهنام جان خیلی چاکریم :D
بنتنر در نیمکت هم نبود , گفته می شه به خاطر تمرین نداشتن با تیم و مچ نبودنش نگذاشتندش توی بازی البته نبودش توی این بازی هم حس نشد :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
خب من فقط نیمه اول رو دیدم
فکر کنم داور داشت خرابکاری میکرد که کمک به دادش رسید

برد خوبی بود تبریک میگم
خیلی بازی مهمی رو بردیم / تو زمین ادینزه بازی همیشه سخته /
خوشم نمیاد ویدال پنالتی میزنه :دی چرا مهندس نمیزنه؟ یا مارکیزیو. حالا بهرحال
مورچه اتمی بهترین عملکرد رو داشته.

داریم بازیهای یووه رو میبینیم / دیگه سوال اولیه این چند سال اخیر رو نداریم / آله فیکسه؟ جواب دیگه همیشه نه هست. باور کردنی نیست برام یووه بدون الکس. حتی بازی یه جوریه. یه چیزی کمه چیزی که انگار مهمترین چیزه.

برد رو تبریک میگم و صدر رو / امیدوارم تا پایام روی روند موفقین قدم بزنیم.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
دیگه سوال اولیه این چند سال اخیر رو نداریم / آله فیکسه؟ جواب دیگه همیشه نه هست. باور کردنی نیست برام یووه بدون الکس. حتی بازی یه جوریه. یه چیزی کمه چیزی که انگار مهمترین چیزه.
آره واقعا... خدا از باعث و بانیش نگذره...از آنیلی به خاطر الکس نفرت دارم و فقط بخاطر یووه دوست دارم موفق باشه اما در کل سر تمدید نکردن قرارداد الکس خیلی ازش متنفرم...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
داریم بازیهای یووه رو میبینیم / دیگه سوال اولیه این چند سال اخیر رو نداریم / آله فیکسه؟ جواب دیگه همیشه نه هست. باور کردنی نیست برام یووه بدون الکس. حتی بازی یه جوریه. یه چیزی کمه چیزی که انگار مهمترین چیزه.

دیدی داش جواد هی می گفتی دوباره تمدید می کنند با الکس ( آنیلی گفت یه سوپرایز دارم ) گفتیم تمدید با الکسه که نبود :(

آره واقعا... خدا از باعث و بانیش نگذره...از آنیلی به خاطر الکس نفرت دارم و فقط بخاطر یووه دوست دارم موفق باشه اما در کل سر تمدید نکردن قرارداد الکس خیلی ازش متنفرم...

بهنام جان زیر سر آنیلی نبود زیر سر یکی دیگه بود که نمی تونست ببینه یکی از خودش بیشتر بین تماشاچی ها جاداره زیر سر همونی بود که با الیا بد رفتار کرد توی حرفاش الیا گفته بود کونته حتی با من حرف هم نمی زد انگار منو فراموش کرده بود زیر سر اونی بود که کرانسیچ رو از ستاره تیم به نیمکت نشین محض تبدیل کرد بازم بگم .....

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
یوونتوسی ها بشتابید...مشاهده پیوست 198810

timthumb.php

با توجه به اینکه یکی از سایت های مرتبط به صدا و سیما در نظر سنجی ای اقدام به مشخص کردن تعداد هواداران باشگاه های اروپایی کرده است و یوونتوس نیز بدون شک پر طرفدار ترین و با اصالت ترین تیم در کشورمان محسوب می شود ، طی اعلامیه ای شما را به این نظر سنجی فرا می خوانیم تا با هم قدرت یوونتوس را به رخ رقبا بکشیم و این را به همگان ثابت کنیم که یوونتوس تیمی نیست که بتوان با بی مهری ای که صدا و سیما به آن و هوادارانش می کند کنار آمد .
هم اکنون به سایت میدان | دریچه ای به جهان ورزش رفته و اصالت بیانکونری خود را به همگان ثابت کنید .

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
زندگینامه الساندرو دلپیرو (قسمت 10)

راز ضربات ایستگاهی الکس

اگر می خواهید رمز جادوی کاپیتان یوونتوس را در ضربات ایستگاهی کشف کنید به زمین تمرین وینوو سری بزنید زیرا رمز موفقیت انجاست. در این زمین تمرین یک زمین کوچک دیگری را خواهید دید که زمین تمرین کاپیتان است، زمینی که دل پیرو از آن استفاده می کند و ویژه اوست. شماره ده بیانکونری آموزش های،شایستگی و توان خود را در این زمین نشان می دهد و با تمرینات ویژه و فراوان، خود را به امادگی رسانده و در دیدارهای رسمی با ضربه ای دقیق و زیبا گلی زیباتر را به ثمر می رساند و افتخار کسب می کند. ضربات ایستگاهی که به جادوی اله مشهور می شود.

یک لابراتور کوچک
یک زمین کوچک، در کوچکترین فضا اما بسیار منظم و مرتب. این یک زمین ویژه کاپیتان است که اله باید تمرینات خود را متوالی و مقتدرانه ادامه دهد. در گوشه گوشه این زمین دروازه هایی ثابت شده، دروازه هایی بدون سنگربان. اینجا مکانی است که کاپیتان زمانی که سایر هم تیمی ها در حال اماده شدن برای بازگشت به خانه پس از تمرینات اند در ان حاضر می شود و تمرینات دیگری را اغاز می کند. الکس تنها و بدون حضور کسی در این زمین حاضر می شود. هیچ مزاحمی نیست و او در فاصله 35 الی 40 متری توپ را یکی پس از دیگری به سمت دروازها ارسال می کند. تمرینات اله تا لحظه ای که او تمایل دارد ادامه دارد و در نهایت زمانی که الکس تصمیم می گیرد تمرینات به اتمام می رسد و او نیز اماده رفتن به خانه و بودن در کنار توبیاس می شود.

رمز موفقیت
تمرین، تمرین و تمرین این رمز موفقیت کاپیتان بیانکونریست. رمز آمادگی و شادابی یک فوتبالیست تمام حرفه ای ...
زمانی که هم باشگاهی ها آماده رفتن به خانه اند، یک مهره فانتزی خستگی نمی شناسد و تمرینات ویژه ای را دنبال می کند و نتیجه این تمرینات جادویی است که در میدان سبز از الساندرو دل پیرو می بینید. زمانی که یک فوتبالیست در قلب تیفوسی ها رسوخ می کند و محبوب میشود باید ریشه این محبوبیت را یافت، ریشه وفاداری و خسته نشدن. پینتوریکیو هرگز ناامید و ضعیف نشد. به این ترتیب الساندرو دل پیرو در ترکیب سیاه و سفیدپوشان می درخشد و در هر دیدار با حضورش نوید گلی زیبا را به تیفوسی ها هدیه می دهد.
شماره دهی که برای شانزده فصل با پیراهن سیاه و سفید یووه می درخشد. الساندرو دل پیرو هرگز فراموش شدنی نیست...
الکسی یک کاپیتان لایق و شایسته با تکنیک و هنری قابل توجه در کنار اخلاق و شخصیتی قابل احترام و با جذبه ای جادویی و تجربه ای فراوان است ...

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ch.jpg

اعلام اسامی تیم یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا 14 شهریور 1391
تیم فوتبال یوونتوس در اولین دیدار خود از سری رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در فصل جاری به مصاف تیم چلسی خواهد رفت و بر همین اساس سران یوونتوس اسامی نفرات منتخب خود را برای حضور در این بازی ها اعلام کردند که در این میان نامی از رتو زیگلر و وینچنزو یاکوئنتا دیده نمی شود.

بر این اساس :

دروازه بان ها : بوفون - استوراری - روبینیو

مدافعین : لوسیو - کیه لینی - کاسرس - بارزالی - بونوچی - لیختشتاینر - دی چلیه

هافبک ها : پوگبا - په په - مارکیزیو - پادووین - پیرلو - آساموا - ویدال - جاکرینی - ایسلا - مارونه

مهاجمین : ووچینیچ - بنتنر - کوالیارلا - ماتری - جووینکو

گفتنی است یوونتوس در اولین دیدار خود 1391/06/29 در ورزشگاه استمفورد بریچ به مصاف چلسی خواهد رفت
...

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مدير سيدني اف‌سي:

دل‌پيرو ما را به ليورپول ترجيح مي‌دهد

توني پينياتا، مدير اجرايي سيدني اف‌سي به خريد الساندرو دل‌پيرو خوش‌بين است.
00035122.jpg

اين بازيکن 37 ساله در پايان فصل قبل قراردادش با يوونتوس به پايان رسيد و از آن هنگام بازيکن آزاد است.

باشگاه‌هاي بسياري در سراسر دنيا خواهان او هستند. ليورپول جديدترين باشگاهي است که مي‌خواهد او را بگيرد اما به نظر مي‌رسد مقصد او سيدني اف‌سي است.

مدير اجرايي ارشد باشگاه آبي‌هاي آسماني مي‌گويد: «خوش‌بين هستم. او هنوز قرارداد نبسته اما مي‌خواهد اين کار را انجام دهد. ما امشب و فردا بر سر جزئيات بحث مي‌کنيم. کار ما هنوز در جريان است.

ليورپول باشگاه بزرگي است اما استراليا کشور بزرگي است.»

دل‌پيرو هر فصل 2 ميليون دلار خواهد گرفت که اين رکوردي براي بازيکنان شاغل در باشگاه‌هاي استراليايي است.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همه جا دعوا بر سر خواستن آلکسه اما افسوس که در یووه، خانه آلکس داستان چیز دیگریست...
:(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

....
------------------

300 بازی با پیراهن یوونتوس هدف اول من
chiellini1.jpg

جورجو کیه لینی مدافع باشگاه یوونتوس دوری از میادین را بسیار ناراحت کننده برشمرد و اعلام کرد شش هفته بیرون نشستن بسیار سخت و غیر قابل تحمل بود اما اکنون احساس بهتری دارم.

جورجو که به دلیل دوری از مسابقات به اردوی تیم ملی ایتالیا دعوت نشده در این باره گفت: "در این مدت احساس بدی داشتم و در هیج مسابقه رسمی و دوستانه تیم را همراهی نکردم."

"احساسات هواداران هنگام ورود به میدان نقطه ی مثبتی برای من بود و ناراحتی من را به تمرکز شدید تبدیل کردند و از این موضوع بسیار خوشنود هستم. به هر حال حضور در سکوها و دوری از بازیکنان در میدان بسیار سخت است."

"یکی از اهداف من انجام 300 بازی با پیراهن یووه بود که هم اکنون 247 بازی انجا داده ام. 300 بازی با پیراهن یوونتوس یعنی ورود به تاریخ با عظمت و با شکوه یووه که بخشی بزرگی از زندگی را با آنها سپری کرده اید."

"ما باید اشتیاق و انگیزه ی خود را همانند فصل گذشته حفظ کنیم و نباید موفقیت باعث تکان خوردن این موضوع شود که این موضوع نیاز مند تاکتیک و بازیکنان آماده می باشد. ما باید این روحیه را برای همیشه در خود حفظ کنیم."

بنتنر باید وزن خود را کاهش دهد
timthumb (1).jpg

Juventusfc.iR – یوونتوس در آخرین روزهای نقل و انتقالات موفق شد مهاجم دانمارکی تیم آرسنال را برای تقویت خط حمله خود به خدمت بگیرد ، اما عدم حضور نام او در لیست تیم یوونتوس در دیدار با ادینزه بحث برانگیز شده است .

گزارشاتی از ایتالیا حاکی از آن است که مهاجم دانمارکی برای انجام نخستین بازی خود با پیراهن یوونتوس باید وزن خود را کاهش دهد ،این بازیکن به صورت قرضی از آرسنال به یوونتوس پیوست و به نظر می‌رسد به خاطر وزن بالایش اجازه حضور در تیم را ندارد .

بر اساس گزارشات رسانه های ایتالیایی در نخستین تمرینی که بنتنر با تیم یوونتوس انجام داد طبق نظر مربی بدنساز و نظر آنتونیو کونته این بازیکن برای حضور در ترکیب یووه باید وزن خود را کاهش دهد . برای این‌بازیکن برنامه های تمرینی مناسب و **** غذایی در نظر گرفته شده است تا به حالت عادی برگردد .

گفتنی است این بازیکن تا دو هفته دیگر قادر به حضور در ترکیب یووه نخواهد بود .

پراندلی به دفاع از کونته پرداخت
timthumb.jpg

Juventusfc.iR – چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا پس از محرومیت ۱۰ ماهه آنتونیو کونته سرمربی تیم یوونتوس که به دلیل حضور در مسائل شرطبندی در فوتبال ایتالیا محروم شده بود به دفاع از او پرداخته است .

پراندلی در این‌باره گفت :

” این مسئله می‌تواند برای هر یک از ما اتفاق افتد ، حتی با یک شایعه ،نظر من درباره شرطبندی ها تغییر نکرده است ، کونته ۱۰ ماه محروم شد ، شما چه چیزی می‌خواستید .زندگی در زندان ؟ هر کسی برای اشتباهش مجازات می‌شود اما بین این مسئله و شرطبندی تفاوت بزرگی وجود دارد ، کسی که یک تخلف ورزشی را گزارش نکرده است باید مجازات شود ؟ برای هر کسی که ۲۰ سال از زندگی خود را در فوتبال باشد این مسئله اتفاق می‌افتد ، حال با یک شایعه و دروغ . ”

فلیپه کاروبیو بازیکن سابق سیه‌نا کونته را محکوم کرد که از شرطبندی درباره دو بازی خبر داشته است ، این در حالی بود که هیچ یک از کادر فنی سیه‌نا این مسئله را نپذیرفته بودند و با او هم عقیده نبودند . سرمربی یوونتوس نیز اولین دادخواست خود برای تجدید نظر را رد شده دیده و اکنون منتظر دادگاه TNAS است .

attachment-197410d1346528757-image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
زندگینامه الساندرو دلپیرو (قسمت آخر): الساندرو شخصي استثنايي و فوتباليستي فانتزي

يك فوتباليست استثنايي و يك انسان فوق العاده...
مارچلو ليپي مربي سابق يووه و ايتاليا از الساندرو دل پيرو چنين توصيفي دارد.
او را زير نظر نمي گيرم زيرا به خوبي او را مي شناسم و همه نيز او را مي شناسند. الكس يك انسان درخشان و استثنايي ست.

شخص و فوتباليستي استثنايي
الساندرو شخصي استثنايي و فوتباليستي فانتزي و بزرگ است كه تكنيك بالايي دارد. يك حرفه اي تمام عيار در داخل و خارج از ميدان و اين دلايلي ست كه شخصي مانند او همچنان با اين قدرت بازي مي كند. الكس در يووه متفاوت كار مي كند، كلاس بازي دل پيرو استثنايي ست. او هميشه مورد توجه است و مسائل زيبايي در كنارش وجود دارد. سن او نشاني براي كنار گذاشتن فوتبال و اويختن كفش هايش نيست. او فوتباليستي ست كه هميشه به عنوان يك فوتباليست حرفه اي ظاهر مي شود.

خاطره اي جام جهاني 2006
زماني كه در المان مشغول برگزاري ديدارهاي جام جهاني بوديم خبري از تورينو رسيد و در ان لحظه الكس را براي ماندن نمي توانستيم كنترل كنيم. او سريع به تورينو پرواز كرد زيرا قلب او و جانلوكا به يكديگر گره خورده...

مصدوميت فراموش نشدني الكس و بازگشتش
هرگز 8 نووامبر سال 1998 را فراموش نمي كنم، مصدوميت برابر اودينزه و امدن برانكارد به زمين و ان صحنه هاي درد اوري كه الكس را براي يك سال از ميادين دور كرد. اما انگيزه و خواسته يك فوتباليست حرفه اي مانند او موجب شد تا بار ديگر برگردد زيرا خواسته او بازي كردن است. خاصيتي كه هم اكنون نيز در او ديده ميشود و پس از هر مصدوميت بار ديگر با قدرت به ميادين برمي گردد.

خاطره اي ميان دل پيرو و ليپي
سخت است كه از ميان خاطرات مان يكي را برگيزينم. اما مسئله كه بار ديگر بايد تاييد كنم اين مسئله است كه الكس انساني بي نظير و فوتباليستي استثنايي ست. او در كنار توتي بازيكناني هستند كه همه مربيان خواهان دارا بودن شان در تركيب تيم شان هستند. دو فوتباليستي كه تاريخ فوتبال را به خود اختصاص دادند...

مشاهده پیوست 199473

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مارادونا: وقتی خبر فوتش را شنیدم درد زیادی احساس کردم

امروز مصادف است با 23 سالروز فوت گائتانو شیره آ ستاره ی اسبق باشگاه یوونتوس که ماردونا یکی از برترین بازیکنان دنیای فوتبال در مورد او می گوید: "یک حریف بزرگ. وقتی خبر فوتش را شنیدم درد زیادی احساس کردم."

شیره آ متولد 1963 در Cernusco در ایتالیاست . فوتبال خودش را با تیم آتالانتا شروع کرد و بعد از 2 فصل راهی تورین شد و به بازی در یوونتوس پرداخت .شیره آ در یوونتوس 14 سال بازی کرد و تبدیل به یکی از اسطورهای بی بدیل یووه و ایتالیا شد.

برای یوونتوس 552 بار بازی کرد و توانست که 32 گل نیز به ثمر برساند. همزمان با پیوستن به یوونتوس ، به تیم ملی نیز دعوت شد و برای ایتالیا نیز 12 سال افتخار افرینی کرد .

اما عمر گتانو خیلی کوتاه بود ، شاید اگر اکنون زنده بود یکی از شخصیت های مهم باشگاه یوونتوس لقب می گرفت اما شیره آ فقط 36 سال زندگی کرد و سرانجام در کشور لهستان و شهر Skierniewice فوت کرد .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
خبر فوری:

آلکس به سیدنی اف سی پیوست...

timthumb.php

الساندرو دل‌پیرو اکنون دیگر بازیکن تیم سیدنی اف سی استرالیاست ، الکس بعدازظهر ساعت ۱۳:۵۰ دقیقه به وقت ایتالیا در کنفرانسی خبری در این‌باره صحبت کرد .

الکس به همراه همسر خود سونیا و فرزندش توبیاس وارد اتاق کنفرانس شد ، ابتدا برادر الکس که مدیربرنامه های او نیز هست گفت :
” از همه شما برای حضور در اینجا تشکر می‌کنم ، الکس در اینباره صحبت خواهد کرد .”
دل پیرو نیز صحبت های خود را شروع کرد :
صبح همگی بخیر ، برای حضور در این کنفرانس کوتاه از شما تشکر می‌کنم ، امروز یک روز خاص و متفاوت است ، با ابراز خوشحالی اعلام می‌کنم که من ساعاتی پیش با باشگاه سیدنی قرارداد امضا کرده ام و برای دو سال آینده در لیگ استرالیا بازی خواهم کرد ، صحبت های زیادی دارم ، من ماجراجویی و هیجان را دوست دارم این شکی نیست و بعد از مدت ها بهترین گزینه ای بود که پیش رویم بود و خوشحالم که ماجراجویی را این‌بار در استرالیا آغاز می‌کنم . از تیم های ایتالیایی بابت ابراز علاقه برای جذب من تشکر می‌کنم ، اما من تمام زندگی خود را در ایتالیا پشت سر گذاشتم و نمی‌خواستم در این کشور کار خود را ادامه دهم . بدون شک انتخاب من به نظر خاص می‌آید و من از این بابت خوشحال هستم ( سالن کنفرانس به احترام الکس دست می‌زنند ) ، اگر می‌خواستم ۱۹ سال حضورم در یووه را ادامه دهم ، ۱۰۰۰ و یک دلیل وجود داشت اما من خواستم وارد پروژه ی جدیدی شوم و سیدنی اف سی بخش جدید زندگی من است .
خبرنگار استرالیایی : از شما بابت انتخاب سیدنی متشکرم ، چرا استرالیا را انتخاب کردید ؟
برای خوش آمد گویی از شما ممنون هستم . نمی‌دانم ، در درونم دلایل فراوانی وجود دارد که من را برای آغاز این ماجراجویی جدید سوق می‌دهد . یک شور و اشتیاق وصف ناپذیری که شاید دلیل آن را به خوبی ندانم ، اما آن‌چه که میدانم و مطمئن هستم این است که به خوبی با این ماجراجویی و تجربه جدید هماهنگ هستم و میدانم که موفق می‌شوم .
مصاحبه تکمیلی به زودی ارسال می‌گردد.

آرزوی موفقیت برای پینتوریکیوی دوست داشتنی و 10 جاویدان یووه...:heart::heart::heart:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
هر طور که بخوام با خودم کنار بیام فقط مرتب یه چیز توی ذهنم تکرار میشه که دیگه برای خیلی چیزها دلیل ها از بین رفته و رفته و هنوزم داره میره. انگار قرار باشه که دیگه برهان علیت از کل غلط بشه.

حوصله نیست واقعا.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
مارادونا: وقتی خبر فوتش را شنیدم درد زیادی احساس کردم

امروز مصادف است با 23 سالروز فوت گائتانو شیره آ ستاره ی اسبق باشگاه یوونتوس که ماردونا یکی از برترین بازیکنان دنیای فوتبال در مورد او می گوید: "یک حریف بزرگ. وقتی خبر فوتش را شنیدم درد زیادی احساس کردم."

شیره آ متولد 1963 در Cernusco در ایتالیاست . فوتبال خودش را با تیم آتالانتا شروع کرد و بعد از 2 فصل راهی تورین شد و به بازی در یوونتوس پرداخت .شیره آ در یوونتوس 14 سال بازی کرد و تبدیل به یکی از اسطورهای بی بدیل یووه و ایتالیا شد.

برای یوونتوس 552 بار بازی کرد و توانست که 32 گل نیز به ثمر برساند. همزمان با پیوستن به یوونتوس ، به تیم ملی نیز دعوت شد و برای ایتالیا نیز 12 سال افتخار افرینی کرد .

اما عمر گتانو خیلی کوتاه بود ، شاید اگر اکنون زنده بود یکی از شخصیت های مهم باشگاه یوونتوس لقب می گرفت اما شیره آ فقط 36 سال زندگی کرد و سرانجام در کشور لهستان و شهر Skierniewice فوت کرد .
هنوز که هنوزه لحظه ای که خبر مرگش رو در مجله دنیای ورزشی خوندم یادمه. :(
اونطور که یادم میاد بعلت سانجه تصادف اتومبیلش کشته شد.
شیره آ از نسل اون مدافعینی بود که دیگه فکر نکنم به این زودیها در فوتبال ایتالیا نظیرشون دیده بشه.
روحش شاد

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
رفتن الکس به استرالیا از جهاتی میتونه خوب هم باشه. فکرش رو بکنید که اگه سیدنی با یک تیم ایرانی در تهران روبرو بشه
فقط اشکالش اینه که سیدنی فصل گذشته نتونست سهمیه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا رو بگیره.

جواد جان شما که با حاج فتل رابطت خوبه حاجی هم که اخیرا میره از استرالیا بازیکن میاره . بهش پیشنهاد بدید یک بازی دوستانه با سیدنی تدارک ببینه .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
هر طور که بخوام با خودم کنار بیام فقط مرتب یه چیز توی ذهنم تکرار میشه که دیگه برای خیلی چیزها دلیل ها از بین رفته و رفته و هنوزم داره میره. انگار قرار باشه که دیگه برهان علیت از کل غلط بشه.

حوصله نیست واقعا.

آلکس از یووه جدا شد و راهی به غیر از قبول کردن این واقعیت نیست... ما طرفداران یووه دیگه باید به بی مهری های سران باشگاه به اسطوره هامون عادت کرده باشیم...بعد از سقوط یووه به سری B دشان تیم خودش رو رها کرد و اومد تو اون شرایط یووه رو کمک کرد و تیم رو بالا آورد اما حاصل چه بود؟ اخراج
اینزاگی که یکی از ارکان اصلی یووه بود بعد از چندین فصل بازی های درخشان در یووه چه سرنوشتی داشت؟ اخراج
تره زگه از سال 2000 تو یووه بازی کرد و حتی تو سری B یووه رو تنها نگذاشت و روی خیلی ها رو مثل زامبروتا و کاناوارو سیاه کرد که ادعای تعصب به یووه رو داشتن... اما حاصل چه بود؟ اخراج
و...
آلکس هم از این قضیه بی بهره نبود و بعد از 19 فصل درخشان و در حالی که به اسطوره تاریخ باشگاه تبدیل شده بود، در میان اشکهای خود و تماشاگران به راحتی از تیم کنار گذاشته شد...
و احتمالا یکی دو فصل دیگه باید منتظر عدم تمدید قرارداد بوفون بود...(برای تمدید قراردادش تو این فصل در حالی که یووه کاملا بهش نیاز داره شرط و شروط گذاشتن که میزان دریافتیش از باشگاه رو کم کنه، حالا وای به حال دو فصل دیگه اگه افت کرده باشه...)
فقط باید افسوس خورد که مدیران و مربیانی که خودشون رو متعصب به باشگاه میدونن با عقده هاشون به غیر از نابود کردن اصالت و ریشه باشگاهی به بزرگی یووه کاری انجام نمی دن...
آله همیشه و در هر کجا باشه یه جای دنج و مخصوص توی قلب همه یوونتوسی داره بدون شک...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوست داشتم الکسی رو تو اروپا یا امریکای جنوبی یا حداقل امریکا میدیدم:( نه توی اخر دنیا استرالیا:blink:
ولی وقتی میبینم ستاره های بزرگ فوتبال در اخر سر از تیمهای عربی در میارن یکم از ناراحتیم کم میشه از این انتخاب الکسی:happy:

بالا