سلام دوستان
....
------------------
300 بازی با پیراهن یوونتوس هدف اول من
جورجو کیه لینی مدافع باشگاه یوونتوس دوری از میادین را بسیار ناراحت کننده برشمرد و اعلام کرد شش هفته بیرون نشستن بسیار سخت و غیر قابل تحمل بود اما اکنون احساس بهتری دارم.
جورجو که به دلیل دوری از مسابقات به اردوی تیم ملی ایتالیا دعوت نشده در این باره گفت: "در این مدت احساس بدی داشتم و در هیج مسابقه رسمی و دوستانه تیم را همراهی نکردم."
"احساسات هواداران هنگام ورود به میدان نقطه ی مثبتی برای من بود و ناراحتی من را به تمرکز شدید تبدیل کردند و از این موضوع بسیار خوشنود هستم. به هر حال حضور در سکوها و دوری از بازیکنان در میدان بسیار سخت است."
"یکی از اهداف من انجام 300 بازی با پیراهن یووه بود که هم اکنون 247 بازی انجا داده ام. 300 بازی با پیراهن یوونتوس یعنی ورود به تاریخ با عظمت و با شکوه یووه که بخشی بزرگی از زندگی را با آنها سپری کرده اید."
"ما باید اشتیاق و انگیزه ی خود را همانند فصل گذشته حفظ کنیم و نباید موفقیت باعث تکان خوردن این موضوع شود که این موضوع نیاز مند تاکتیک و بازیکنان آماده می باشد. ما باید این روحیه را برای همیشه در خود حفظ کنیم."
بنتنر باید وزن خود را کاهش دهد
Juventusfc.iR – یوونتوس در آخرین روزهای نقل و انتقالات موفق شد مهاجم دانمارکی تیم آرسنال را برای تقویت خط حمله خود به خدمت بگیرد ، اما عدم حضور نام او در لیست تیم یوونتوس در دیدار با ادینزه بحث برانگیز شده است .
گزارشاتی از ایتالیا حاکی از آن است که مهاجم دانمارکی برای انجام نخستین بازی خود با پیراهن یوونتوس باید وزن خود را کاهش دهد ،این بازیکن به صورت قرضی از آرسنال به یوونتوس پیوست و به نظر میرسد به خاطر وزن بالایش اجازه حضور در تیم را ندارد .
بر اساس گزارشات رسانه های ایتالیایی در نخستین تمرینی که بنتنر با تیم یوونتوس انجام داد طبق نظر مربی بدنساز و نظر آنتونیو کونته این بازیکن برای حضور در ترکیب یووه باید وزن خود را کاهش دهد . برای اینبازیکن برنامه های تمرینی مناسب و **** غذایی در نظر گرفته شده است تا به حالت عادی برگردد .
گفتنی است این بازیکن تا دو هفته دیگر قادر به حضور در ترکیب یووه نخواهد بود .
پراندلی به دفاع از کونته پرداخت
Juventusfc.iR – چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا پس از محرومیت ۱۰ ماهه آنتونیو کونته سرمربی تیم یوونتوس که به دلیل حضور در مسائل شرطبندی در فوتبال ایتالیا محروم شده بود به دفاع از او پرداخته است .
پراندلی در اینباره گفت :
” این مسئله میتواند برای هر یک از ما اتفاق افتد ، حتی با یک شایعه ،نظر من درباره شرطبندی ها تغییر نکرده است ، کونته ۱۰ ماه محروم شد ، شما چه چیزی میخواستید .زندگی در زندان ؟ هر کسی برای اشتباهش مجازات میشود اما بین این مسئله و شرطبندی تفاوت بزرگی وجود دارد ، کسی که یک تخلف ورزشی را گزارش نکرده است باید مجازات شود ؟ برای هر کسی که ۲۰ سال از زندگی خود را در فوتبال باشد این مسئله اتفاق میافتد ، حال با یک شایعه و دروغ . ”
فلیپه کاروبیو بازیکن سابق سیهنا کونته را محکوم کرد که از شرطبندی درباره دو بازی خبر داشته است ، این در حالی بود که هیچ یک از کادر فنی سیهنا این مسئله را نپذیرفته بودند و با او هم عقیده نبودند . سرمربی یوونتوس نیز اولین دادخواست خود برای تجدید نظر را رد شده دیده و اکنون منتظر دادگاه TNAS است .