شروعی معقولانه برای یوونتوس در اروپا ( چلسی ۲-۲ یوونتوس )
Juventusfc.iR – دو تیم چلسی و یوونتوس دقایقی قبل به کار خود در نخستین دیدارشان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان خاتمه دادند تا امتیازات تقسیم شود .
بازی در ابتدا با برتری حریف انگلیسی شروع شد و کاملا آشکار بود که بازیکنان یوونتوس با جو ورزشگاه و مسابقه اروپایی نا آشنا بودند اما رفته رفته بازی زیباتر شد و دو تیم موقعیت هایی را روی دروازه یکدیگر ایجاد کردند . میرکو ووچنیچ خطرناک ترین موقعیت یووه را در دقایق ابتدایی از دست داد تا شگفتی تیم چلسی دست به درخشش بزند .
اسکار بازیکن جوان و برزیلی با شوتی از راه دور که به نظر میرسید راهی به دروازه ندارد قصد تهدید دروازه یووه را داشت ، توپ در میانه راه با اشتباه لئوناردو بونوچی کمانه کرد و وارد دروازه بوفون شد که پس از گل از دفاع بونوچی بسیار عصبی بود .
تنها چند دقیقه بعد باز هم این اسکار بود که با ضربه ای دیدنی و تماشایی که گرفتن آن غیر قابل تصور بود موفق شد دروازه یووه را باز کند و یوونتوس خود را در آستانه شکستی تلخ ببیند .
اما این پایان کار نبود و آرتورو ویدال شیلیایی با ضربه ای که با پای چپ خود در پشت محوطه جریمه تیم چلسی زد موفق شد اختلاف را به حداقل برساند و نیمه نخست با پیروزی ۲-۱ چلسی پایان یابد .
اما نیمه دوم نوبت به درخشش بوفون بود که یک ضربه آزاد و چندین حرکت خوب را از سوی بازیکنان تیم چلسی مهار کرد و آن ها را در گلزنی ناکام گذاشت .
در ادامه فابیو کوالیارلا به جای سباستین جووینکو راهی زمین شد و در حالی که تنها دقایقی از حضورش در زمین نگذشته بود که مارکیزیو با پاسی عمقی و بی نقص فابیو را صاحب توپ کرد و او با ضربه ای حرفه ای توانست توپ را از بین پاهای پیتر چک وارد دروازه چلسی کند و شور و شوق به هواداران حاضر یوونتوس در استادیوم برگردد .
در ادامه باز هم کوالیارلا با ضربه پای چپ و زیبا دروازه چلسی را هدف قرار داد اما توپ به تیر افقی بر خورد کرد و راه به دروازه نبرد تا در پایان یوونتوس با نتیجه ای معقولانه و یک امتیاز ارزشمند رقابت های اروپایی را آغاز کند .
ویدال : این یووه همیشه دوست داشتنی خواهد بود
Juventusfc.iR – نمایش زیبا از آرتورو ویدال هافبک شیلیایی یوونتوس که با زدن یک گل یووه را به روند بازی برگرداند باعث شد اسکای اسپرت او را به عنوان بهترین بازیکن یووه انتخاب کند .
ویدال در پایان مصاحبه ای را با اسکای اسپرت ترتیب داد
- با مشکل مصدومیت از ناحیه زانو بیرون رفتی و وقتی برگشتی اسکار دو گل به یووه زده بود ..
مشکل زیادی نداشتم و برگشتم تا گل بزنم ، اکنون بسیار خوب هستم و برای تیم خوشحالم که نشان داد این تیم در لیگ قهرمانان هم حرفی برای گفتن دارد .
- باز هم پس از گلزنی نشان قلب را با دستت نشان دادی ..
این قلب در اروپا نیز با من خواهد بود ، این یووه همیشه دوست داشتنی است .
- مشکل زانو ؟
نه مشکلی ندارم ، خوب هستم و به بازی شنبه فکر میکنم .
بوفون : نتیجه نهایی مهم است
Juventusfc.iR – کاملا واضح بود که او در هر دو گل هیچ تقصیری نداشت و همانطور که گزارشگر الجزیره گفت هیچ دروازه بانی قبل و بعد از بوفون نخواهد توانست آن ضربه اسکار را مهار کند .
بوفون که در نیمه دوم چند عکس العمل زیبا از خود به جای گذاشت در پایان پاسخگوی خبرنگار مدیاست بود :
” برای نخستین دیدار بسیار خوب بود، وقتی با دو گل عقب بودیم بسیار ناراحت بودم چرا که به بازی خوب توجه نمیشود و تنها نتیجه نهایی مهم است ، واقعا شکست ۲-۰ نا عادلانه بود اما ما خود را نباخته و بازی خود را ارائه دادیم ، این نتیجه پس از غیبت طولانی مدت در این رقابت ها و دو فصل ضعیف ما در سری آ بسیار دلچسب و ارزشمند بود و امیدوارم که دیگر اشتباهات این دیدار را تکرار نکنیم .