سلام دوستان
خوب رسیدیم به زمن و جنجالهایش بریم برای نابودی زمن با این که در این راه گرگهای رم رو در پیش رو داریم ولی تیم با تساوی که فیوره ازش گرفت کمی به خودش اومده و پتانسیل بالایی داره برای پیروزی برابر شاگردان این مرد :دی
بازی فردا شب ساعت 22:15 هستش و شبکه AzTV هم در ترک این بازی رو پوشش می دهد
به احتمال زیاد کد نمی شود ولی اینم کدش: Key:12 34 56 00 65 43 21 00
جواد جان واقعا الکس تک هستش و کتابش هم مثل خودشه در کل جواد جان چاکریم :happy:
------------------
ووچنیچ : اگر هوادار بودم زمن را هو میکردم
Juventusfc.iR – میرکو ووچنیچ مهاجم مونتهنگرویی تیم یوونتوس امروز در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل آسرم مصاحبه ای را با اسکای اسپرت ترتیب داد .
یووه – رم ؟
” ما به این بازی به مانند سایر بازیها نگاه میکنیم ، چرا که یووه تیمی است که تنها به برد فکر میکند و تیم مقابل برایش تفاوتی ندارد . ”
تفاوت رم و تورین ؟
” رم شهری پر از آشوب و جنجال است ،در حالی که در تورین میتوانید در صلح و آرامش زندگی کنید . ”
یووه ای ها از زمن متنفر هستند ،اما تو از او خاطره خوبی داری ؟
” مطمئنا ، من با هدایت او ۱۹ گل در لیگ به ثمر رساندم ، او چیزهای زیادی به من یاد داد و از او تشکر میکنم . من اگر جای هواداران یووه بودم در استادیوم زدنیک را هو میکردم ، اما اکنون یک بازیکن هستم و به نشانه احترام با او دست میدهم چراکه به او بدهکار هستم ”
یووه – رم چه نتیجه ای در بر خواهد داشت ؟
” همیشه به پیروزی یووه امیدوارم ، چرا که اکنون سرباز این تیم هستم .”
پیرلو منتقدین بسیار زیادی در این فصل داشته است ؟
” به نظرم او عملکرد بسیار خوبی داشته است ، او تنها بازیکنی در فوتبال است که تنها دو و یا سه بازیکن را پیش روی خود میبیند که برای مهار او تلاش میکنند و از این نظر او یک قهرمان واقعی است . “
فلیپی : رم با ما برای اسکودتو میجنگد
Juventusfc.iR – بر اساس دستور باشگاه یوونتوس و تصمیم کونته ، امروز کلودیو فلیپی مربی دروازه بان های تیم یوونتوس به کنفرانس خبری آمد و به جای ماسیمو کاررا و کونته پاسخگوی خبرنگاران بود .
- یک بازی حساس با رم ، اما در کنفرانس خبری مربی دروازه بان ها حضور پیدا کرده است ، این مسئله چگونه است ؟
” این یک تصمیم کاملا واضح از سوی سرمربی تیم کونته بود ؛ او به من و ماکس این وظیفه را سپرد و اکنون ما صدای آنتونیو کونته در کنفرانس خبری تیم هستیم . “
- در باره این نظر و عقیده ؛ احتمالا نظر زدنیک زمن را شنیده باشید که این یک سبک عجیب برای برگزاری کنفرانس خبری است ، چرا که خبرنگاران دوست دارند شخص ارجح را درکنفرانس خبری ببینند .
” در حقیقیت و منو مکس نیز از این موضوع آگاه هستیم و برای ما نیز دغدغه ای است . ”
- واضح و روشن : پیرلو استراحت میکند و یا بازی میکند ؟
” پیرلو بازی خواهد کرد ؛ او ستاره بازی فردا شب خواهد بود . ”
- از نظر فنی ، کونته مربی بزرگی است ؟
” من از نزدیک وضعیت تیم های رم و لاتزیو را شاهد بوده ام و باید بگویم که بله ، او از نظر فنی مربی ارزشمند و با تجربه ایست . ”
- اغلب مشخص است که شما پیغام هایی را از کونته به کاررا در طول بازی میرسانید ، در کنار زمین چه اتفاقاتی میافتد ؟
” بله ، ما با کاررا صحبت میکنیم ؛ اما لزوما صحبت های کونته را نمیرسانیم ، شاید کاررا نکته هایی را که قبل از بازی بین مربیان رد و بدل شده فراموش کند و ما تنها این مسئله را یادآور میشویم . ”
- پیغام هایی از سکوهای بالاتر ؟
” منظورتان پشت شیشه هاست ؟ ( میخندد )
- از حریف فردا شب چه انتظاری دارید ؟
” رم تیم قدرتمندی است ، مربی با بازیکنان مهم و کلیدی به همراه مربی با تجربه ، آنها به همراه ما برای اسکودتو خواهند جنگید . ”
- در جدال سمپدوریا – رم ، زدنیک زمن گفته بود که کاررا باید دست او را رد نمیکرد و با او دست میداد چون فرارا جوانتر بود ، وضعیت برای یووه چگونه است ؟ شما با زمن دست خواهید داد ؟
” به نظرم دست دادن با کسی که از شما بزرگتر است نشانه احترام است و ما به عنوان میهمان از آنها میزبانی شایسته ای خواهیم داشت. ”
موجی : رم منتظر شکست سختی باشد
Juventusfc.iR – در آستانه دیدار رم و یوونتوس هدایت تیم پایتخت نشین توسط زدنیک زمن باعث ایجاد تنش و مصاحبه های تندی میان مسئولین سابق و کنونی دو باشگاه و بیشتر از سوی یووه باشد .
اینبار نوبت به لوچیانو موجی مدیر ورزشی اسبق یوونتوس در دوران کالچوپولی است که در مصاحبه با Ilsussidiario درباره دیدار فردا شب و همچنین زدنک زمن نیز صحبت کرد .
- رم و یووه در جدالی داغ ، همانطور که قول داده بودید
” مشکل اینجاست که یک نفر از بیرون سعی دارد جنگ روانی ایجاد کند . ”
- زمن و بازگشتش به تورین ، استقبال هواداران چگونه خواهد بود ؟
” مردم تورین و هواداران یووه باشعور و باهوش تر از آن هستند که جنگی را با زمن راه بیاندازند ، آنها تنها به برد یووه فکر خواهند کرد. ”
- زمن میگوید طبیعی است که هواداران یووه با او بد باشند چرا که او برخی حقایق را در رابطه با دوپینگ مشخص و برملا کرده است ؟
” من تنها به او میگویم که دادگاه یوونتوس را تبرئه کرد ، پس نیازی نیست که شخصی مانند تو بار دیگر این تنش را در میان هواداران ایجاد کند . ”
- اما دیدار فردا شب ؟
” رم تیم بزرگی نیست ، آنها نتایج ضعیفی در این فصل گرفته اند و بیشتر نتایج آنها با شانس همراه بوده است ، از نظر من باید منتظر یووه ای قدرتمند و شکست سختی برای رم بود . ”
- رم در خارج از خانه تیم قدرتمندی است ؟
” این دلیل خوبی نیست ،چرا که در یوونتوس آرهنا یووه هرگز مغلوب نشده است ، احتمالا نتیجه ۳-۰ در مقابل کالیاری که با لابی برای این تیم همراه بود آمار این تیم را در خارج از خانه خوب کرده است ( موجی میخندد )