• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تاکیناردی: دیدن کونته در جایگاه آزارم می دهد

timthumb.php

Juventusfc.iR – آلسیو تاکیناردی هافبک اسبق باشگاه یوونتوس در آستانه دیدار بیانکونری با آس‌رم در مصاحبه ای خاطرنشان می‌کند که بودن کونته بر جایگاه‌ آزار دهنده است .
- زدنیک زمن و صحبت هایش علیه یوونتوس
” زمن نیز مانند سایرین است ، اما او اشتباه می‌کند که به جای توجه به تیم خود و نتیجه گیری از یووه صحبت می‌کند ؛ همه می‌دانند یوونتوس بهترین تیم ایتالیاست ، ما بیشترین قهرمانی را در ایتالیا داریم و این صحیح نیست که زمن علیه یووه صحبت کند ؛ یووه همیشه تیم شایسته ای برای قهرمانی در همه رقابت ها بوده است و زمن با صحبت هایش کوچکترین مشکلی برای بانوی پیر ایجاد نخواهد کرد. ”
- هواداران یوونتوس
” آن‌ها نباید کوچکترین اهمیتی برای صحبت های زمن قائل شوند، امیدوار هستم آن‌ها به بازی تیم خودشان یووه فکر کنند و علیه زمن واکنشی انجام ندهند . ”
- بازی چگونه خواهد بود
” یوونتوس پیروز بازیست ؛ رم قطعا در تورین حالتی تدافعی به خود خواهد گرفت ، انتظار دارم بازی در تمامی دقایقی جنجالی و پر از شور و اشتیاق از سوی هواداران و بازی زیبا خواهد بود .
- ماسیمو کاررا و کونته
” هر دو بازیکنانی هستند که DNA یوونتوسی دارند ؛کونته نشان داد نبودش در کنار زمین خللی در هدایت یووه ایجاد نمی‌کند ، اما واقعا از اینکه کونته را در جایگاه میبینم بسیار برایم آزار دهنده است. “

بازنده ای همیشگی در مقابل یووه به نام : زدنیک زمن

timthumb.php

Juventusfc.iR – فردا شب شاهد جدالی سراسر از هیجان چه خارج و چه داخل زمین خواهیم بود ، سرمربی جنجالی تیم آس‌رم از مصاف هایش با یووه نتیجه خوبی در کارنامه ندارد .
از ۲۱ باری که این مربی اهل جمهوری چک در مقابل یووه قرار گرفته تنها ۴ بار پیروز بود ، ۳ تساوی و ۱۴ شکست در کارنامه خود می‌بیند ، آخرین دیداری که زمن در مقابل یووه انجام داده است با تیم لچه بود که در سال ۲۰۰۶ و اواخر نیم فصل بود که زمن و شاگردانش با نتیجه ۴-۱ زمین گیر شد .
این مربی چک تبار نزدیک به ۱۵ سال است که موفق به شکست یووه نشده است و آخرین برد او به پیروزی ۲-۰ با تیم آس‌رم در سال ۱۹۹۸ بر می‌گردد .
اما در تورین نزدیک به ۱۸ سال است که زمن به پیروزی نرسیده است و آخرین برد این تیم به دیداری یووه – لاتزیو در سال ۱۹۹۵ برمی‌گرددکه لاتزیو با سه گل به پیروزی رسید .
بنابراین زمن از مصاف هایش با یووه از ۶۳ امتیاز ممکن تنها ۱۵ امتیاز کسب کرده است .
زنده باد نام یووه بزرگ …

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]پورتو ماتري راازيوونتوس مي‌گيرد...[/h]
به نقل از آبولا، مديران پورتو در تکاپو هستند ابتداي زمستان همزمان با شروع ايام نقل و انتقالات ميان فصل (پنجره زمستاني) مهاجمي کارآمد جذب کنند.

به گزارش فارس،آنها از طريق کارشناسان خود «آلساندرو ماتري» را‌ از «بانوي پير» (يوونتوس) مدنظر قراردادند و اکنون پس از بحث و تبادل نظر بسيار بودجه‌اي بالغ بر 11 ميليون يورو را اختصاص داده‌اند.

اين گزارش حاکي است تيم پرتغالي هنوز پيشنهاد خود را مطرح نکرده است. اما قبلا از طريق واسطه‌هاي خود متوجه شده توريني‌ها براي واگذاري مهاجم 28 ساله 15 ميليون يورو مي‌خواهد.

به اعتقاد روساي پورتو، آن‌ها در صورت چانه‌زني با همتاهاي توريني مي‌توانند گلزني که تا سال 2017 با يووه قرارداد دارد ‌را به استخدام خود درآورند.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
چه می کنه این یووه !!!
همیشه بردن تیمهای زدنیک زمن یه مزهء دیگه ای داره بخصوص اگه اون تیم رم باشه
20 دقیقه گذشته 3-0 جلو هستیم

واقعا حیف که نمیتونم بازی رو ببینم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
- اما دیدار فردا شب ؟

” رم تیم بزرگی نیست ، آن‌ها نتایج ضعیفی در این فصل گرفته اند و بیشتر نتایج آن‌ها با شانس همراه بوده است ، از نظر من باید منتظر یووه ای قدرتمند و شکست سختی برای رم بود . ”

- رم در خارج از خانه تیم قدرتمندی است ؟

” این دلیل خوبی نیست ،چرا که در یوونتوس آره‌نا یووه هرگز مغلوب نشده است ، احتمالا نتیجه ۳-۰ در مقابل کالیاری که با لابی برای این تیم همراه بود آمار این تیم را در خارج از خانه خوب کرده است ( موجی می‌خندد )
ایول ، موجی عجب پیش بینی درستی کرده
مدیر مقتدر به این میگن چقدر خوب جواب رمی ها و مربی حنجالیشون رو داده

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم برد شیرینی بود :happy:

بلاخره با 4 گل شکستشون دادیم تا این زمن درس عبرت بگیره با این می دونم این هیچوقت درست بشو نیست :D
------------------

زمن امشب را فراموش نخواهد کرد ( یوونتوس 4 - 1 رم )
juveroma20121.jpg

با توجه به نمایش یووه در بازی گذشته و خستگی بازیکنان، کمتر هواداری انتظار چنین نمایشی را از بانوی پیر در دیدار مقابل داشت اما بازی دیدنی و فوق العاده شاگردان کاررا نتیجه ای جالب توجه را ثبت کرد و یووه با گل های پیرلو، ویدال و متری به برتری چهار بر یک دست پیدا کرد تا خود را آماده دیدار برابر شاختار در جام باشگاه های اروپا کند.

نیمه اول یوونتوس بازی راحتی را در پیش داشت و تاکتیک های زمن سرمربی رم به هیچ وجه نتوانست مانعی برای اجرای برنامه های مربی یووه شود و در بسیاری از صحنه ها شانس به کمک رم آمد تا نیمه اول بیش از سه گل به سود سیاه و سفید پوشان نداشته باشد.

گل اول یوونتوس بر روی ضربه ازاد دیدنی پیرلو به دست امد و ستاره ی میانی یووه موفق شد با ضربه ای دیدنی از نزدیکی محوطه جریمه دروازه ی استکلنبرگ را باز کند.

دومین گل یوونتوس را ویدال از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. کاستان بازیکن رم با با خطای هند خود داور را مجبور کرد تا سوت خود را به نشانه ضربه پنالتی به صدا در اورد.

گل سوم یوونتوس را الساندرو متری بر روی پاس دیدنی ویدال به ثمر رساند تا بازگشت به میادین را با این گل دیدنی جشن بگیرد.

در نهایت نیمه اول با سه گل به سود یووه به پایان رسید و این در حالی بود که بانوی پیر موقعیت های گل بی شمار دیگری را از دست داد و بازیکنان دو تیم با سوت داور دیدار راهی رختکن شدند.

نیمه دوم این دیدار تا حدودی آرام تر از نیمه اول دنبال شد و یووه که نتیجه لازم را کسب کرده بود بیشتر به مرور کارهای تیمی می پرداخت و در این میان موقعیت های گل یووه بیش از تیم رم بود و تا دقیقه 65 به جرات می توان گفت رم صاحب کوچک ترین شانسی برای گلزنی نشد.

در حالی که بازی به دقیقه 70 نزدیک می شد خطای بی مورد و بچه گانه ی بونوچی در محوطه ی جریمه باعث شد تا داور دیدار این بار نقطه پنالتی را به سود تیم رم نشان دهد و اوسوالدو در غیاب توتی که تعویض شده بود اولین گل این تیم را وارد دروازه بوفون کند.

یوونتوسی ها که سه شنبه باید در جام باشگاه های اروپا به مصاف شاختار بروند تغییراتی را در ترکیب تیم خود دادند و جووینکو، اساموا و پوگبا وارد بازی شدند تا یووه با نفرات جدید بازی را دنبال کند.

در ادامه یووه بیشتر سعی در کنترل بازی داشت و رم با توجه به نتیجه بازی و تمام توان خود تلاش می کرد تا راهی برای رسیدن به دروازه ی یوونتوس پیدا کند اما عملکرد مدافعان و بازیکنان میانی یووه هیچ راهی برای رمی ها باقی نگذاشت.

داور دیدار سه دقیقه زمان تلف شده اعلام کرد که در همین اوقات، بارتزالی مدافع پیش تاخته یووه با فرار از مرکز میدان پاس زیبایی را برای جووینکو فراهم کرد و مورچه اتمی بانوی پیر چهارمین گل تیم خود را به ثمر رساند.

در نهایت یوونتوس در یک شب به یاد ماندنی در ورزشگاه خانگی موفق شد تیم رم با مربیگری زمن را در هم بکوبد و شبی خاطره انگیز را به جا بگذارد.

attachment-213112-image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تبریک به همه دوستان
بازی فوق العاده بود و نتیجه ای فوق العاده تر... بیشتر از نتیجه و پیروزی امشب از کم شدن روی زمن خوشحال شدم و مطمئناً درس خوبی به این پیرمرد وراج داده شد.
ماتری هم باز ثابت کرد یک تموم کننده فوق العادست و حیف که بهش بازی نمی رسه...
به امید پیروزی برابر شاختار در لیگ قهرمانان...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
تبریک میگم دوستان یه بار دیگه موفق بودیم و سه امتیاز دیگه به سوی موفقیت نهایی.

قبل هر چیز بگم که دوستانی که پیگیر بازیها هستند در جریان باشند که امسال آذربایجان از طریق دو شبکه AZ TV , Idman بازیهای اروپا رو پخش میکنه. هم از انگلیس و هم اروپا و هم از ایتالیا که خصوصا ایتالیاش رو خیلی قوی تر دنبال میکنه و مرتب بازیهای یووه و میلان رو نشون میده. حتما این دو شبکه رو ترک داشته باشید. این از این.

اما بازی.
دقیقا بردن تیم زمن خیلی چسبید. این مربی کلا زبون تلخی داره و گاها حرفهاش رو حتی خودش هم باور نداره ولی میگه. عیبی نداره و خوشحالیم که تو زمین جواب مصاحبه های چند روز گذشته اش رو گرفت. براش آرزوی موفقیت دارم مخصوصا جلوی رقبای اصلی ما!

بازی بسیار راحت بود. اصلا این رم نشونی از اون رم رو نداشت.
خیلی راحت و زود اختلاف رو بالا بردیم و من فکر میکنم اگر سه شنبه بازی اروپایی رو نداشتیم حداقل اختلاف میتونست چیزی بشه که یه نتیجه تاریخی رقم بخوره.
تیم کاملا سرحال بود. تو نیمه اول فقط دو تا توپمون به تیر خورد و دو سه تا هم خوب همکاری نشد ضمن یه افساید غلط از ماتری/
نیمه دوم هم تیم و مخصوصا ووچینیچ روی به گلزنی فردی داشتند که باعث شد خیلی توپ از دست بدیم. اگر تعویضها زودتر انجام میشد شاید انگیزه رو برای دقایق بیشتری داشتیم و بازم بیشتر گل میزدیم.

بهرحال همه چی اوکی بود.
داوری هم: پنالتی ما درست بود کارت هم داشت حداقل زرد که نداد بهش چون اگر با دست نمیزد توپ تو گل بود / پنالتی اونها هم به نظر من که تمارض بود. حتی زحمت اینو به خودش نداد که خودش رو بزنه به دفاع و بندازه ، زاویه داور بد بود شاید هرچند مهم نیست.
اون مهاجمشون لاملا هم بسیار بد اخلاق بازی کرد و سر درگیری بی موردش در دومرتبه با بونوچی لایق گرقتن کارت قرمز هم بود حتی. کاملا بی دلیل بهش گیر میداد خصوصا روی اون صحنه که بونوچی با ضربه سر زد تو کرنر من نمیدونم واسه چی دعوا راه انداخت که حتی داشت به درگیری بونوچی و میرکو هم میانجامید.

کلا شب خوبی بود. مطمئنا این هفته تو اروپا هم موفق خواهیم بود / ترکیبی از ذخیره و اصلی رو امشب در خط حمله و هافبک داشتیم و این کار رو برای بازی با شاختار راحت تر میکنه. با این ترکیب حرفی برای رم باقی نذاشتیم و با ترکیب کامل موفق تر هم خواهیم بود.
خوبیش اینه که این هفته کلا تو خونه هستیم و مشکل سفر هم نخواهد بود.

بازم تبریک میگم.

پ.ن: دوستان یه خواهشی دارم. صحبت از تیمهای رقیب رو به هیج عنوان به این تاپیک نکشید و اگر عکسی یا موردی بود از تاپیک کل کل جهانی استفاده کنید.
فضای خوب تاپیکمون رو با تنش به بیراهه نبریم بهتره و خودمون بیشتر اینجا راحت خواهیم بود. مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
راستی دوستان گویا شبکه ورزش هم داره چند بازی از یووه رو پخش می کنه و امشب هم بازی با رم رو پخش کرده :دی

چند تا عکس در گردش از چهره کتاب :دی

-------------------
601495_372205046195066_1841808333_n.jpg

421334_372230686192502_528763353_n.jpg

395348_120072371476493_742689242_n.jpg

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دوستان تبریک
ولی موقعیت های زیادی هدر رفت...
تو چمپیونز لیگ اینقدر موقعیت واسه یه تیم ایجاد نمیشه که از بین اونها ۱-۲ تا رو گل کنه باید از تک موقعیت ها هم گل بسازیم...
به نظرم واسه ضربات پایانی باید بیشتر تمرین و دقت کنند.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نظر من بازی با شاختار رو اصلا نباید دست کم گرفت. شاختار بسیار تیم منسجم و با ثباتی هست و با کمی بی احتیاطی میتونه برامون دردسرساز بشه
به امید دشت اولین برد در لیگ قهرمانان

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به نظر من بازی با شاختار رو اصلا نباید دست کم گرفت. شاختار بسیار تیم منسجم و با ثباتی هست و با کمی بی احتیاطی میتونه برامون دردسرساز بشه
به امید دشت اولین برد در لیگ قهرمانان

دقیقا شاختار بسیار تیم خطرناکی هست . البته امسال به نسبت دو سال قبلش یه مقداری ضعیفتر شده.
سرنا هنوز از بهترین هاشون هست و ویلیام هم بازیکن خطرناکی نشون میده.
تو خط حمله هم لوئس ادریانو مهمترین مهرشون هست.
هنوزم تیم زهرداری هستند ولی فکر میکنم تو خونه ما حرفی نخواهند داشت. این تیم برای چلسی میتونه خطرناک تر بشه اگر ما ببریمشون که نباید این فرصت رو از دست بدیم. میتونه صدرنشین رو تعیین کنه.
تصور من کلا از یووه در امسال اینه که خط دفاع ما کاملا جا افتاده شده. مهرهای خوبی هم داریم.
بارزالی و جورجو و بونوچی عالی هستند. لیخ بازی میکنه احتمالا که دیشب هم استراحت کرد. دیشب کاسرس و دچیلیه بودند که خوب هم بود . کلا تیم تو مهرهای دفاعی خیلی خوب توانا هست. تو این سیستم 3-5-2 هم باز نیاز به اون بازیکنهای اصطلاحا پیستون هست که ما خوب مهرهایی رو داشتیم مثل همین لیخشتاینر . فکر میکنم توان مقابله در دفاع با هر تیمی رو داریم الان. وقتی سفت میگیریم حریف واقعا اذیت میشه ولی مثل دیشب که حریف قدرت زیادی به کار نمیبنده دفاع ما هم یه جورایی بی انگیزه میشه.
از اینها گذشته نقش دفاع های ما روی خیلی از گلهای این فصل مستقیم بوده. مثلا دیشب بارزالی روی گل آخر شاهکار کرد.

توی فاز حمله هم اگر پیرلو خسته نباشه اوضاع میتونه رویایی جلو بره. ویدال خیال ما رو خیلی خوب راحت کرده. مارکیزیو هم حرف نداره. وقعا چیزی نمیشه در موردش گفت فقط بدشانسه تو گل زنی. دیشب حداقل دو تا توپ خوبش گل نشد که یکیش به تیر خورد.

اون جلو خلاقیت جوینکو خوبه ولی نباید بذارند توی بازی محو بشه مثل بازی با فیوره که من میذارم به پای خستگی / وویچینیچ هم کم کم داره دلچسب تر میشه راستش. خونسردیش خوبه. خطا خوب میگیره . دریبلینگش بد نیست تقریبا میشه گفت خوبه که از خونسردیش هم میاد. روی شوتهاش بد نیست . ولی دو تا ایراد داره کارش. دوست داره گل بزنه! یعنی گاهی گذشت نمیکنه. از طرفی توی 18 گاهی تعلل میکنه و زمان از دست میدیم. ولی در کل داره خیلی بهتر از گذشته عمل میکنه.

ماتری دیشب خوب بود و به نظرم حیفه از دست بدیمش. واقعا حیفه.
کوا رو هم داریم که الان دوباره امگیزه تیم ملی رو داره
کلا فاز هجومی تیم هم مناسب هست.

من کم کم دارم به نمایش قابل قبول و یه کارنامه خوب در اروپای امسال امیدوار میشم. توی کالچو اوضاعمون خیلی خوبه. اگر دچار تحلیل و اینها نشیم که با تقسیم نیرو بعید هست میتونیم امسال کار رو راحتر از سال قبل به پایان ببریم . باید دید آخرش چی میشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جان ممنون بابت تحلیل کامل و عالی که گذاشتید.آدم اطلاعات فوتبالی شما رو که می بینه لذت می بره.

ای بابا . آقا ما که پیش شما باید کلاس بیاییم. لطف دارید.

اما دوستان مفتخرم که اینجا اعلام کنم یه نیمه کامل بدون باخت! رکود بدون باخت تیم در سری آ به 45 بازی رسید و رفتیم رختکن. فکر کن اگه کاملا رویایی برسیم به عدد 90! :دی

پک عکسهای همیشگی هنوز نرسیده! اونم از دیشب تا حالا که عجیبه! عکاس انگار کلا با ما مهربان نیست ولی خب در ادامه عکسهای جواد داداشم من یه سری آوردم که بسی زیباست. صفحه سنگین میشه ولی خب به خاطر حریف کوتاهی نمیکنیم :دی جواد اونها با تو دیگه :دی

4f6b9e5a85f0bb863f78b8b67aa46526.jpg
9f43da8f5772848495d7161b2a9ab801.jpg
75bc20c2588daea1a665cb9de2ce5278.jpg
3775371a49facea00759d9a64cd746a8.jpg
41908178ee1324f9e46c249258d64f64.jpg
d39f7653d3ecba6d5f3c31bcb5f795a4.jpg
f00edbbea1eb4b3d6713cb88db317b64.jpg
f4901845bda978c08835aa1e42903535.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بسیار عالی بسیار عالی :دی

تبریک میگم به همه بروبچ یووه ای ، خیلی حال داد دیشب تیم های مورد علاقم دوتاشون برد های خوبی داشتن

نیمه اول بازی یووه رو دیدم اگه وچینیچ دقت میکرد به همراه مارکیزیو توی همون نیمه 5 تا گل زده بودند:دی

ولی اشکالی نداره یووه داره خوب نتیجه میگیره امیدوارم که این روند رو ادامه بده

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
از روند یووه خیلی خوشحالم و جالب اینه که هنوز واسم عادی نشده. از اولین بازی فصل پیش تا الان هنوز هم باور نمیکنم این بازگشت رو. رکورد و قهرمانی رو. نمیدونم چه چیزی به خون یووه تزریق شد که در عرض یک فصل گذشته تا الان به چنین تیمی تبدیلش کرده که حتی با حاشیه های عجیبی مثل معلق کردن مربی واسه 10 ماه . دادگاهی بازیکنا و حتی اتهام قتل به مربی جایگزین بازم تیم دارم رو ریل خودش جلو میره.

پ.ن : (فکر کنم دو فصل پیش بود که بوفون گفت که بازسازی یووه بیشتر از اون چیزی که فکر میکرده طول کشیده ....)

Last edited:
بالا