• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من بازی رو نصفه و نیمه دیدم . ولی به نظرم استفاده از ماتری خوب نبود ، همینطور فکر می کنم شاید بهتر بود به جووینکو از اول بازی می داد و شاید بهتر بود ووچنیچ مثل خیلی از بازیها به عنوان یار تعویض به میدان میومد. کلا من شروع بازی رو با جووینکو و کوالیارلا با توجه به گلزنی های اخیر نفر دوم بیشتر می پسندیدم.
نهایتا تیم به نظرم دیشب کمی کند و سنگین بود که فکر کنم بیشتر به خط هافبک برمیگشت. شانس هم آوردیم توپ ویلان خورد به تیرک.تنها نکته مثبت این بازی برای من گلزنی تکسیرا بود که توی ترکیب تیم فانتزیم بود :دی

شاد و پیروز باشید

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
چند تا نکته به نظر من اومد :

1- دیشب تقریبا شاختار هرچی حمله میکرد به دروازه ما میرسید و خیلی دفاع رو ازار دادند.البته تیمشون فکر کنم نصفیشون برزیلی بودن :دی (مزدک هم گفت که یک سوپر بیلیاردر شاختار رو خریده و مثل بنز داره خرج میکنه )
2- فکر کنم تیم ما از اون اب هایی که به پرسپولیس داده بودن هم خورده بود !
3- دیشب یکم صندلی های خالی توی ورزشگاه توی ذوق میزد
4- نمیدونم چی شده این مزدک بدجوری کلا علیه ایتالیا و یوونتوس جبهه گرفته و بازی رو کمابیش تلخ کرد!
5-این داور هم شاهکار بود! توی محوطه جریمه مدافع شاختار روی ماتری فن یک دست و یک پا رو به زیبایی هر چه تمامتر اجرا کرد ولی داور نه به پنالتی اعتقاد داشت نه به روح امواتش ! :دی
6-امیدوارم توی بازی های بعدی جبران کنیم.هنوز خیلی شانس داریم تا جبران کنیم. اگر محرومیت کنته بشه 3 ماه تیم از لحاظ روحی و تاکتیکی اوضاعش خیلی بهتر میشه (هرچند هی این دادگاه رو به تعویق میدازن و نمیذارن تیم اسایش داشته باشه)

x6qarp848m6e0t4q5mmh.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[FONT=&amp]سلام بر یوونتوسی های عزیز[/FONT]
[FONT=&amp]دیشب من هر کاری کردم نتونستم بازی رو ببینم (از داداش جواد عزیز هم ممنونم بخاطر لینک بازی) اما از نوشته های بچه ها اینطور برمیاد که خوب بازی نکردیم و ظاهرا شب خوبی برای یووه نبوده[/FONT]...
[FONT=&amp]اما تساوی دیشب کارو یک خورده سخت کرده، بخصوص پیروزی پرگل چلسی مقابل تیم دانمارکی اونم تو دانمارک[/FONT]...
الان چلسی و شاختار 4 امتیازی هستن و یووه 2 امتیاز داره و این کار رو سخت میکنه، چون ما هر طور شده باید تیم اول از گروه بالا بیایم تا مرحله بعد قرعه آسون تری نصیبمون بشه...
هر طور بود باید دیشب می بردیم...;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

یه نگاه دوباره کنیم .
وضع خوب پیش نرفت ولی بد نیست.

توی تیم مشکلی نیست. ولی کلا تمرکز تیم پایین بود. واقعیت این بازی هر چی بود پر رنگترینش این بود که خیل خط هافبک خوبی داشتند. اینو نمیشه ندید گرفت . عملا نبض بازی رو دست گرفتن. ما با ویدال و پیرلو و مارکیزیو یه جورایی تو خونه دنبال اونها بودیم. البته نه اینکه بگیم خیلی سرتر بودند ولی چیزی که بود این بود که ما به بازی خط نمیدادیم!
حالا اون بازی با رم اینقدر تاثیر داشته یا نه! به نظر من نه. چون اون بازی بعد 3-0 ما دیگه بازی نکردیم / عملا میشد دید که تیم راضی شد. پس میخواستیم اینجا بیشتر بجنگیم ولی نشد
کلا چیزی که بود اونها زمان و مخصوصا فضا رو از ما گرفتند. نظم ما رو بهم ریختند وگرنه میتونستیم تو همون بازی با نواسانمون هم موفق بشیم.

حملات خوبی داشتند و خطر ناک. من میگم شانس هم آوردیم .
حملا ما هم بد نبود ولی کافی نبود. ما هم شانس نداشتیم ولی قبل از شانس دقت نداشتیم. اگر با تمرکز بهتری ضربات رو میزدیم شانس هم بدست میآمد.

اما مهره ها. منم با جواد موافقم. ماتری متاسفانه جواب نداد. دو تا توپ خاص از دست داد جلوی دروازه که یه تک ضربه ما رو به گل میرسوند. این توپها سخته البته ولی از توپهایی هست که وقتی یکی گل نمیکنه اگه 9 تا مهاجم دیگه بیرون باشن میگن من بودم گلش میکردم. شاید واقعا بودند گل میکردند ولی پای عمل شاید هم نمیتونستند. اما ماتری الان نتونست! این دلیل نمیشه که بخوان درهای خروجی رو بیشتر براش باز کنند. بهرحال نشد دیگه ولی مهاجم بدی نیست.
دقیقا منم فکر میکنم بهتر بود بجای میرکو ماتری رو میکشید بیرون.
جوینکو دیشب خیلی سرحال تر نشون داد و شاید فیکس بودنش بهمون کمک بهتری میکرد که من با انرژی ای که ازش دیدم میگم قطعا باعث تغییر میشد.
فابیو هم منو یه جورایی یاد فورواردهای خودمون میندازه. نوسان داره. روحیه اش زیادی تو کارش دخالت میکنه. دیشب قابل دفاع نبود یه جورایی البته فرصتش رو هم نداشت .
در مورد میرکو هم من فکر میکنم نهایتا با ورود کوا و جوینکو بهتر بود اونم حفظ میشد و تو گوش ازش استفاده میشد.

دفاعمون زیاد بهم ریخت ولی کلا به نظرم دفاع عالی هست به جز همون تمرکز که کل تیم نداشت! مشکل حادی نیست به نظرم. فقط باید تیم آرامشش رو حفظ کنه.
این برگشت کونته هم حیاتی میزنه یه جورایی / امید که زودتر بیاد کنار زمین.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اما جدول:
در کل وضعیت خوب نشد! مخصوصا که چلسی پر گل برد. ولی ما هم میتونیم.
این تیم دانمارکی تعیین کننده هست. باید خوب ببریمش.
از طرفی بازی بعدی شاختار تو خونه اش هست با چلسی . و ما تو زمین حریف دانمارکی باید بازی کنیم. یه مساوی از اون دو تا و یه برد خوب از ما همه چی رو به نفع ما تغییر میده. اونوقت ما میشیم 5 و اونها هم میشن 5! یعنی سه تیم 5 امتیازی و در حالی که ما از 3 بازی برگشت دو تاش رو میزبان خواهیم بود.
تو دور برگشت اول بازی راحتمون رو میکنیم با همین دانمارکیه تو تورین.
بعد چلسی رو میزبانی میکنیم و دست اخر میریم به زمین شاختار.

نکته مهم اینه: بازی روز سوم و چهارم برای ما همه چیو روشن میکنه. دو بازی میکنیم با تیم دانمارکی و شاختار و چلسی دو بازی با هم میکنند. اینطوری خوشبینانه میشه گفت ما مشیم 8 امتیازی و اون دو تا میشن 7 امتیازی! برای ما بد میشه یه جورایی چون دیگه بازی راحت ها رو تموم کردیم. ولی اگر راضی به برد هر دو بازی از چلسی باشیم با اینکه صدر رو از دست میدیم دیگه اما شانس صعودمون میره بالاتر. اونطوری ما میشیم به فرض 8 و شاختار4 و چلسی 10
در ادامه بازی رو در رو ما و چلسی تو زمین ما میتونه تعیین سرگروه هم بکنه . کلا جدول بهم پیچیده شده ولی من میگم برعکس همیشه که تو گروهی آدم دوست داره رقیب ها مساوی کنند ما باید دوست داشته باشیم که یکی از حریفها هر دو بازی رودررو رو با هم رو ببره!
شانس اینو داریم که سرگروه بریم و این تهدید رو هم داریم که زبونم لال :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
جواد جان با حرفات کاملا موافقم اما یک نکته بد اینجا وجود داره و اونم اینه که یووه در اروپا کلا نمیتونه برد بدست بیاره و آروم آروم داره یک رکورد تاریخی رو برای خودش ثبت می کنه...
خبر زیر رو اگه بخونید متوجه میشید که یووه تو اروپا مشکل داره...

رکورد منفی یوونتوس در اروپا

timthumb.php

Juventusfc.iR – یووه باز هم در اروپا به تساوی رسید تا نشان دهد، حذف از لیگ اروپا با ۶ تساوی در دو فصل گذشته تصادفی نبوده و این یووه در اروپا طلسم شده است .
تساوی دیشب با شاختار برای یووه یک رکورد منفی به همراه داشت . این هشتمین بازی اروپایی بود که بیانکونری در آن به تساوی می‌رسید و پیروزی کسب نمی‌کرد .
بانوی پیر از ۲۶ آگست ۲۰۱۰ که با نتیجه ۱-۰ اشتورم گراتس را در مرحله مقدماتی لیگ اروپا از پیش رو برداشت موفق به پیروزی نشده است ، این سومین ناکامی یوونتوس در رقابت های اروپایی محسوب می‌شود
پیش از این در فصل های ۲۰۰۹-۲۰۱۰ و ۱۹۹۸-۱۹۹۹ لیگ قهرمانان نیز یووه تنها در دو بازی ابتدایی موفق به کسب دو امتیاز شده بود .

اما به هرحال امیدواریم که یووه در بازی های بعدی بتونه این روند نبردن ها رو قطع کنه و نه تنها از گروه خودش بالا بیاد بلکه بتونه سرگروه بشه انشاالله...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جان با حرفات کاملا موافقم اما یک نکته بد اینجا وجود داره و اونم اینه که یووه در اروپا کلا نمیتونه برد بدست بیاره و آروم آروم داره یک رکورد تاریخی رو برای خودش ثبت می کنه...
خبر زیر رو اگه بخونید متوجه میشید که یووه تو اروپا مشکل داره...

درسته /
دیشب هنوز بازی تموم نشده بود که یاد دو سال قبل افتادم تو جام یوفا که با سیتی همگروه بودیم و با 6 مساوی از 6 باز ی اوت شدیم. اتفاقا گروه شبیه همین بود . یه تیم ضعیف که لخ پوزنان بود فکر کنم و سیتی و یکی دیگه هم یادم نیست :دی
اما الان وضع فرق کرده.
اون موقع تیم ما در آستانه از تو منفجر شدن بود اون روح شکننده کاملا به ما غالب بود. سال قبلش 7 ام شدیم و همون سال هم 7! یعنی کلا تیم تو افت میرفت. ترس داشتیم.
اون سیتی تازه داشت ظهور میکرد ولی این چلسی قهرمان شده! کلا وضعیت فرق میکرد ولی حالا نتایج شبیه شده.

قبول دارم و خودمم هم گفتم زبونم لال میشه اتفاقهای بدی بیافته ولی این بار ما قوی هستیم.

یه روزهایی بود ما تو اروپا بردهامون یک هیچ یک هیچ بود / مساوی و حتی تو اوت شدنهای رفت و برگشتی معمولا مساوی تعیین کننده میشد
نگاه کنید به تورنمنتهای ایتالیا. تیم ملی رو میگم / اکثرا مساوی! و باخت هم پیش میاد. برد ها هم با اختلاف یک!
یووه برگرفته و دقیقا کپی هست. حتی وقتهایی که بوده زیبا بازی کردیم ولی اگه زیاد زدیم زیاد هم خوردیم! اینطوری بودیم و هستیم ! ولی الان داره یه تحول میشه . هم تو ایتالیا و هم تو یووه. یه سبک بازی جدیده. دفاع همون دفاع قوی هست ولی یه کمی زور اصلی ازش برداشته شده بجاش داره سعی میشه اون فانتزی ایتالیایی و فوبتال زیبا توش زیاد بشه. برگردیم به بازی ایتالیا تو یورو با انگلیس و المان و اسپانیا (البته بازی مقدماتی) اونطور چیزی رو الان داریم دو سال تو یووه میبینیم.

این اگر باشه به نفع کل فوتبال ایتالیا میشه. ولی خب خطراتی هم داره!
بحث نتونستن نیست ولی یه جورایی باید تغییراتی بوجود بیاد که ما بیشتر احتیاط رو رها کنیم. بریم به همون سمتی که دفاع خوبه باشه! بریم 4 تا بزنیم 3 تا هم خوردیم مشکلی نیست. وقتی زیاد زدن عادت شد میشه دوباره برگشت به عقب و کم خوردن رو تقویت کرد. ما هنوز داریم زیادی به گل نخوردن فکر میکنیم در حالی که توانمون کافی هست و شاید رویایی نباشه ولی کافیه. اینطوری یعنی به نظر میاد

بهرحال منم مثل شما امید وارم که این بار مثل اون دفعه نباشه و همه چیزو بهم بزنیم و بتونیم شرایط خوبی رو پیش رو ببینیم.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
متاسفانه همونطور که فکر می کردم شاختار برامون شاخ شد. بدشانسی ما این بود که گل اول رو خوردیم .
نظر شخصی ام اینه که چلسی میتونه در زمین شاختار از پس این تیم بر بیاد. و ما مقابل حریف دانمارکی در زمین حریف ممکنه دوباره به مشکل بخوریم . البته این تیم دانمارکی خیلی رو فرم نیست و اگه بدشانسی نیازیم باید بتونیم ببریمش ولی بعید میدونم با یک برد پرگل مثل چلسی ، دانمارک رو ترک کنیم. کلا ایتالیایی ها همیشه مقابل تیم های به ظاهر ضعیف دچار مشکل میشند. بزرگترین مشکلی تیم نوسانات در گلزنی هست بعضی وقتها خیلی خوب گل می زنیم و بعضی وقتها هم کارمون به سختی گره می خوره و لنگ یک گل می مونیم. مشکل در اینجاست که این فراز و نشیب ها بصورت متوالی نیستند که بگیم تیم یک روند نزولی یا صعودی داره بلکه بعد از یک بازی که کلی گل زدیم بازی بعدی می بینیم که تیم دچار مشکل گلزنی میشه و ممکنه بازی بعدش دوباره یک برد پرگل داشته باشیم بعبارتی نمودار گلزنیمون مثل یک موج مثلثی هست نه سینوسی و این یعنی نوسان با فرکانس بالا:D
در کل من تنها راه صعود به دور بعد رو در این می بینم که چلسی رو در خانه و شاختار رو در خارج از خانه شکست بدیم.

پ.ن: متاسفانه به نظر میاد سطح لیگ ایتالیا خیلی پایین اومده و کم کم داریم به یک لیگ درجه دو تبدیل میشیم شاید هم شده باشیم . مدتی هست که تیمهای ایتالیایی در اروپا حتی مقابل تیمهای کشورهای درجه دو به مشکل می خورند. ما قهرمان ایتالیا هستیم و در لیگ خودمون به تیمی مثل رم به راحتی 4 گل میزنیم اما از زدن دو گل به شاختار عاجزیم حالا دیگه ببنید وضعیت تیمهایی مثل رم و اینتر در مقیاس اروپایی چیه؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مشاهده پیوست 215308

کلودیو مارکیزیو اعتراف کرد که یووه می‌توانست در بازی سه شنبه شب برابر شاختار حتی بازنده بازی باشد. او همچنین معتقد است که آنها برای داشتن شانس صعود به مرحله حذفی‏ باید امتیازات کامل دو بازی مقابل نوردیالند را از آن خود کنند.

در بازی دیشب‏‏، یوونتوس ابتدا با تک گل الکس تکسچیرا از حریف اوکراینی خود عقب افتاد، اما به فاصله سه دقیقه‏، گل بونوچی روی ضربه کرنل زیبای آندرا پیرلو بازی را به تساوی رساند. در ادامه هر دو تیم شانس های زیادی برای گلزنی داشتند که هیچ کدام به گل تبدیل نشد.

کلودیو مارکیزیو هافبک جوان بیانکونری در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت: "ما در برابر تیمی قرار گرفته بودیم که هم فوتبال خوبی ارائه می‌کرد و هم در ضد حملات بسیار سریع بود. بازی را خوب شروع نکردیم، اما در ادامه توانستیم تیم را به جلو هدایت کنیم و چند موقعیت خوب گلزنی هم خلق کردیم.

"نباید فراموش کرد که بازیکنان ما هر چه به انتهای بازی نزدیک می‌شدیم، خسته تر می‌شدند و این به دلیل بازی های فشرده ما در لیگ بود. به هرحال همین خستگی باعث شد که در انتهای بازی چند موقعیت خوب گلزنی به آنها بدهیم و حتی ممکن بود این بازی را ببازیم."

بازیکن 26 ساله تیم ملی ایتالیا ادامه می‌دهد: "حالا دو بازی با نوردیالند داریم که حداقل روی کاغذ ساده به نطر می‌رسند. ولی باید خیلی مواظب باشم زیرا در این دو بازی حق اشتباه کردن نخواهیم داشت.

"یووه تازه به لیگ قهرمانان اروپا بازگشته و بازیکنان ما برای نشان دادن توانایی هایشان در این رقابتها، به کمی زمان نیاز دارند."

لازم به ذکر است، یووه در گروه E رقابتها با کسب دو امتیاز از دو بازی در مکان سوم قرار دارد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان یوونتوسی
اگه دوستان موافق باشن خواستم طرح یه مسابقه هفتگی رو تو تاپیک یوونتوس مطرح کنم که هر هفته و قبل از هر مسابقه یووه، همه دوستان نتیجه بازی رو پیش بینی کنن و در آخر و بعد از نتیجه نهایی بر حسب پیش بینی امتیازی به هر نفر داده بشه تا ببینیم در انتهای فصل چه کسی امتیاز بیشتری بدست میاره...
فکر می کنم اگه همه دوستان موافق این مسابقه باشن میتونه هیجان و انرژی زیادی به تاپیک خوب یووه بده...
لطفا در اینباره نظر بدید تا اگه اکثریت دوستان موافق بودن از بازی این هفته یووه مسابقه پیش بینی رو شروع کنیم.
winksmiley02.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
الکساندرو دل‌پیرو ، اسطوره‌ی فراموش‌نشدنی باشگاه یوونتوس که حالا دیگر در مجموعه‌ی بیانکونری جائی ندارد ، پس از 19 سال حضور در این تیم ، به تیم اف سیدنی پیوسته است و این‌ روزها درگیر تمرینات آماده‌سازی است تا حضوری موفق را در استرالیا تجربه کند.

مشاهده پیوست 216216

گرچه بسیار سخت و شاید تراژدیک باشد که پینتوریکیو را در پیراهنی غیر از پیراهن یوونتوس ببینم اما باید بپذیریم که او امروز مهاجم تیم اف سی سیدنی است و موظف و متهد به پیراهن این تیم است. به نظر دل‌پیرو از انگیزه‌های فراوانی برای درخشش در تیم جدید خود برخوردار است و به دنبال درخشیدن است نه اتلاف وقت. او در یکی از مصاحبه‌های اخیر خود گفته بود در استرالیا است تا قهرمان شود.

این ستاره‌ی 37 ساله که با روزهای بازنشستگی نیز فاصله‌ی چندانی ندارد ، برای آغاز رقابت‌های لیگ در استرالیا چشم انتظاری می‌کند تا شرایط خود در این تیم را محک بزند و راه‌های موفقیت در این تیم را بیابد. بدون تردید دل‌پیرو به دنبال آن است تا در لیگ استرالیا همان پسر طلائی تورین باشد.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
یورنته می‌تواند در ژانویه به یوونتوس برود

ایجنت فرناندو یورنته، مهاجم اتلتیک بیلبائو اعلام کرده است که وی می‌خواهد در فصل نقل و انتقالات ژانویه به یوونتوس منتقل شود. مهاجم اسپانیایی اتلتیک روز دوشنبه درگیری با بیلسا سرمربی این تیم داشته است و با ترک تمرین این تیم به رختکن رفت.

ایجنت وی در این مورد چنین می‌گوید: ”در تابستان یورنته می‌خواست به یوونتوس برود ولی اتلتیک حاضر نشد با مبلغ مدنظر یوونتوس موافقت کند.“

”انتقال در ژانویه به ایتالیا؟ چرا نه؟ آنجا لیگ بزرگی است و یورنته می‌خواهد به آنجا برود. یوونتوس تیم بزرگی است، اینتر، میلان و منچسترسیتی هم خواهان جذب وی هستند. ما منتظریم که ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.“

جوزپه ماروتا تاکید کرده است که سبک بازی یورنته چیزی است که بانوی پیر ایتالیا به آن علاقه دارد: ”او بازیکن بزرگی است که ما همیشه در پی جذب او هستیم. با احترام به دیگر بازیکنان تیم، کونته ویژگی‌های تاکتیکی را مدنظر دارد که یورنته برای سیستم وی کاملا مناسب است.“

شواهد جدید از پرونده اسکومسه پولی

timthumb.php

Juventusfc.iR - گزارشاتی شوکه کننده عصر امروز در رسانه های ایتالیایی منتشر شد ، شواهدی و گزارشاتی که در صورت حقیقت می‌تواند کونته را تبرئه کند .

عصر امروز گفته شد ، فلیپو کاروبیو قصد داشته داستان و صحبت های خود علیه کونته را در مسئله شرطبندی به مبلغ ۱۵ هزار یورو به فروش برساند . سرمربی تیم یوونتوس اکنون در حال پشت سر گذاشتن محرومیت ۱۰ ماهه خود بر سر همین مسئله هستند ، او متهم به با خبر بودن از دو شرطبندی در تیم سیه‌نا در سری‌ب و عدم گزارش آن است .

تنها شواهد علیه کونته ، صحبت ها و شواهد بازیکن سابق فلیپو کاروبیو است که از سوی کمیته انضباطی معتبر اعلام شده بود . امروز فابریزیو کرونا ایجنت مالی صحبت های عجیبی را در مصاحبه با رادیو ۲۴ منتشر کرد و به نظر حاضر به ارائه این شواهد به TNAS خواهد شد .

کرونا در این باره گفت :

” همه می‌دانند که آنها می‌توانند از این داستان و شواهد خود درآمد کسب کنند ، می‌دانم یک مصاحبه با کاروبیو ارزش اقتصادی بالای دارد ، کاروبیو و همسرش پیش من آمدند و خواستند شواهد و یک مصاحبه را به ارزش ۱۵۰۰۰ هزار یورو به من بفروشند ، اما من با ۳۰۰۰ هزار یورو قصد معامله با آنان را داشتم .

کونته روز یکشنبه در آخرین مرحله از دادگاهی خود قرار دارد و احتمالا از این شواهد به عنوان مدارک جدیدی در پرونده اسکومسه پولی استفاده شود ، گفتنی است این مدارک و شواهد می‌تواند حتی به تبرئه کونته منجر شد

پ.ن:
به امید تبرئه کونته که اگر این اتفاق بیفته روحیه تیم به شدت بالا میره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

چند تا چیز میخوام بگم اگه یادم نره :دی

اولا که دنبال یه مطلبی تو آرشیو چند روز گذشته ایران !! :دی ورزشی میگشتم که برخوردم به چند تا پوستر یوونتوسی که مال چند روز اخیر بوده :دی آپ کردم و گذاشتم پایین:
4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
به ترتیب. تیم یووه بازی با چلسی و بعدی کوا و بعدی اله :( / کیفیتش زیاد خوب نیس ولی اندازش بزرگه اگر کوچکتر کنید خوب میشه.

//
بعد اینکه یه نکته ای کشف کردم حالا شاید خیلی هنر نکردم :دی
اینکه ایتالیا 1 و کانال 5 ؛ از شبکه های ایتالیایی که هر دو یه فرک هم هستند؛ امسال لیگ قهرمانان رو 50 درصد پوشش میدن اونم تازه تیمهای ایتالیایی یعنی میلان و یووه. یه هفته یووه یه هفته میلان. بازی یووه رو کانال 5 و میلان رو ایتالیا 1 نشون میده. یعنی این هفته که بیاد نوبت ما میشه و کانال 5 باید نشون بده.
الانم ایتالیا یک داره ناپولی رو نشون میده.
//
یکیش یادم رفت باز! :(
//

و اما پیشنهاد آقا بهنام/ خیلی هم عالی.
راستش کلیتش خوبه :دی ولی دو تا مورد / مورد اول اینکه بهنام جان همه کارش دست خودت رو میبوسه :دی و دومی اینکه این قضیه رو جوری جلو ببریم که خیلی تاپیک رو از مسیرش اوت نکنه و نتیجه زدن ها و اینها در قابل همون پستهامون باشه ، یعنی همراه همون خبر گذاشتن و اظهار نظر کردن و .. / فکر کنم اینطوری خیلی خوبتر باشه .
بعد نکته کلیدیش همونه که خودت هم نگفتی! :دی ولی من اینطوری برداشت کردم که مربوط به یووه ای ها باشه! این یه لم پیشگیرانه هم داره که همه میدونیم . تعدادمون هم مشخصه و همه هم همدیگه رو میشناسیم.
ببخشید من خیلی صریح گفتم. چون همه اینها رو برای نظم بهتر تاپیک محبوبمون به مخم میرسید گفتم.

حالا بهنام جان بیا طرحت رو تشریح کن ببینیم چند چندیم؟ یعنی یه قوانینی لازمه مثل شیوه امتیاز دادن و جدول و ... / / مختاری آقا و صاحب کار. :blush: ببینیم چیکار میکنی. هر چند از الان معلومه روبی اول میشه :دی

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جواد جان اختیار دارید . ما که تا به حال هر چی مسابقه پیش بینی بوده پشت سر شما قرار گرفتیم قربان:happy:
اما این مساله شلوغ شدن تاپیک هم به نظر میاد مساله مهمی باشه باید جوری برنامه ریزی بشه که به اصل تاپیک لطمه ای نخوره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جان اختیار دارید . ما که تا به حال هر چی مسابقه پیش بینی بوده پشت سر شما قرار گرفتیم قربان:happy:
اما این مساله شلوغ شدن تاپیک هم به نظر میاد مساله مهمی باشه باید جوری برنامه ریزی بشه که به اصل تاپیک لطمه ای نخوره

شاگردیم :) .

بله باید طوری برنامه ریزی کنیم که تاپیک روندش رو حفظ کنه و نظمش که مهمترین فاکتورشه بهم نخوره. حالا ببینم رفقا چی در ذهن دارند .
//

اما بعد از این پست حامد جان یه چرخی زدم در مورد کونته.
قضیه انگار خیلی جدیه! و انگار ایندفعه پرنده رو شونه ما نشسته.
صبر کنیم تا یکشنبه ببینیم چی میشه.
اگر واقعا اینطوری بشه عالیه و اونوقت خیلی چیزها تغییر میکنه.
راستشو بگم دلم برای کونته سوخت یه جورایی! چطور بخاطر حفظ ساخته هاش تن به قبول و محرومیت داده و بعد هم که اعترافش الکی شد و محکوم . از طرفی میگم شاید بازم چیزهایی باشه یا بوده ! نمیدونم ولی فکر کنم اگه من بودم زیر بار نمیرفتم بعد اون قضیه 2006 این خیلی برامون سنگین بود. /

یکشنبه حکم معلوم میشه.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اول از همه اینکه از آقا جواد گل ممنون بابت توضیحات خوب و کاملش...
بعد از اون باید این مطلب رو اضافه کنم که مسابقه پیش بینی نتایج بازی های یووه رو در نظر داشتم همون طور که جواد جان اشاره کرد فقط با شرکت بچه های خود تاپیک یووه انجام بشه تا از بهم خوردن ریتم تاپیک جلوگیری شه اما تو این مسیر به کمک همه بچه ها نیازه و اللخصوص خود آقا جواد...
اما در مورد نحوه امتیاز دهی به پیش بینی ها یک طرح مد نظرم بود به این شکل که پیش بینی ها در 3 حالت انجام میشه...
1-پیش بینی دقیق نتیجه بازی(نتیجه و تعداد گلهای زده هر تیم)
2-پیش بینی درست نتیجه بازی(برد-مساوی-باخت)
3-پیش بینی اشتباه بازی
که همون طور که کاملا مشخصه گزینه اول بیشترین امتیاز رو خواهد داشت...
امتیاز بندی پیش بینی نتایج بازی ها رو هم چون داستان فوتبالیه، فوتبالی حساب میکنیم یعنی گزینه اول 3 امتیاز، گزینه دوم 1 امتیاز و گزینه سوم بدون امتیاز خواهد بود و من هم بعد از هر بازی جدول امتیاز ها رو تو تاپیک میذارم تا همه از جدول اطلاع پیدا کنن...
باز اگه دوستان ایده یا نظری در این مورد دارن اعلام کنن تا مسابقه با نظم و سامان بهتری انجام بشه...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان من مخالف 100% این پیش بینی بازی هستم روح فوتبال رو نشونه میره همه قشنگیه فوتبال به غیر قابل پیش بینی بودن اونه:happy: این پیش بینی چیز جالبی نمیتونه باشه مخصوصا توی تاپیک
شما مثلا پیش بینی میکنی یوننتوس بیاد لاتزیو رو 1-3 بزنه حالا داری بازیو نگاه میکنی بجای اینکه فکرت به بازی باشه همش فکرت ناخود اگاه میره به اینکه بازی 1-3 بشه:wacko: همین باعث میشه اون لذتی که همیشه از نگاه کردن فوتبال میبری رو دیگه بخاطر اینکه ذهنت درگیر پیش بینیه رو دیگه نبری و جالب اینجان حتی تیمت 1-6 هم ببره و تیم مقابل رو گل بارون کنه ولی ته دلت یه جورایی ناراحتی که چرا 1-3 نبرده :jealous:

نکته دیگه اینه که این پیش بینی روند تاپیک رو کاملا بهم میزنه یه سایت فارسی بود در مورد ایتالیا قبلا خیلی اونجا میرفتم بعد بازی همه نظر میدادن بحث میکردن اما اونجا هم یه مسابقه گذاشتن راجع به پیش بینی بعد از اون بود که دیگه سایت به گند کشیده شد :hmm: بعد از مسابقه حالا بجای که بحث فوتبال و مسائل فنی و فوتبالی کنن حرفها و نظرات همه شده بود پیش بینی این با اون کل کل میکرد که پیش بینیه من درسته اون میگفت نه من امشب درست میگم خلاصه اوضاع مسخره ایی شد بیشتر بدرد زیر 16 سال میخورد منم دیگه بی خیال اونجا شدم

یادمه جاودانی(مغز فندقی) از خیلی از مفسران فوتبال این سوال رو میپرسید که بازی چند چند میشه خیلیاشون از جمله دکتر صدر و محصص میگفتن اصلا پیش بینی فوتبال معنی نداره یه بار هم از حاج رضایی پرسید بازی انگلیس - برزیل بود (حاج رضایی انگلیسیه) پرسید ازش چند چند میشه حاج رضایی هم جو گیر شد گفت انگلیس حتما میزنه اتفاقا انگلیس باخت :lol: اخر بازی حاج رضایی اعتراف کرد پیش بینی فوتبال چیز مسخره اییه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

چند تا چیز میخوام بگم اگه یادم نره :دی

//
یکیش یادم رفت باز! :(
//
یادم افتاد
penguin-004.png
penguin-004.png
penguin-004.png
penguin-003.gif

1000
با افتخار معرفی میکنم داش جواد گل اولین هزار پستی تاپیک یووه.... انصاف رو در نظر بگیریم هر پست جواد دو سه تا پست عرف در بخش هست. یعنی الان فکر کنید حداقل 2500 تا. اونم تازه بدون عجله :دی
یکی از انگیزه های من برای اومدن به پی تی این پسر بود و هست.
مدتها تنهایی چراغ این تاپیک رو روشن نگه داشته.
تو روزهای تلخ خوشبختانه کنارش بودیم که بزنیم تو سر هم. :دی جواد جان تبریک میگم داداش. خیلی :دی
اینم یه هزار ******* و شکلاتی از رنگ صورتی یوونتوسی و مشکیش!
8.171823.jpg

بهنام جان هر کمکی از دست من بیاد در خدمتم. یه قوانینی برای نظم تاپیک من فکر میکنم و نو ویزیتور اطلاع میدم بهت تا فردا/ ایشا... خوب میشه.

Last edited:
بالا