یورنته میتواند در ژانویه به یوونتوس برود
ایجنت فرناندو یورنته، مهاجم اتلتیک بیلبائو اعلام کرده است که وی میخواهد در فصل نقل و انتقالات ژانویه به یوونتوس منتقل شود. مهاجم اسپانیایی اتلتیک روز دوشنبه درگیری با بیلسا سرمربی این تیم داشته است و با ترک تمرین این تیم به رختکن رفت.
ایجنت وی در این مورد چنین میگوید: ”در تابستان یورنته میخواست به یوونتوس برود ولی اتلتیک حاضر نشد با مبلغ مدنظر یوونتوس موافقت کند.“
”انتقال در ژانویه به ایتالیا؟ چرا نه؟ آنجا لیگ بزرگی است و یورنته میخواهد به آنجا برود. یوونتوس تیم بزرگی است، اینتر، میلان و منچسترسیتی هم خواهان جذب وی هستند. ما منتظریم که ببینیم چه اتفاقی میافتد.“
جوزپه ماروتا تاکید کرده است که سبک بازی یورنته چیزی است که بانوی پیر ایتالیا به آن علاقه دارد: ”او بازیکن بزرگی است که ما همیشه در پی جذب او هستیم. با احترام به دیگر بازیکنان تیم، کونته ویژگیهای تاکتیکی را مدنظر دارد که یورنته برای سیستم وی کاملا مناسب است.“
شواهد جدید از پرونده اسکومسه پولی
Juventusfc.iR - گزارشاتی شوکه کننده عصر امروز در رسانه های ایتالیایی منتشر شد ، شواهدی و گزارشاتی که در صورت حقیقت میتواند کونته را تبرئه کند .
عصر امروز گفته شد ، فلیپو کاروبیو قصد داشته داستان و صحبت های خود علیه کونته را در مسئله شرطبندی به مبلغ ۱۵ هزار یورو به فروش برساند . سرمربی تیم یوونتوس اکنون در حال پشت سر گذاشتن محرومیت ۱۰ ماهه خود بر سر همین مسئله هستند ، او متهم به با خبر بودن از دو شرطبندی در تیم سیهنا در سریب و عدم گزارش آن است .
تنها شواهد علیه کونته ، صحبت ها و شواهد بازیکن سابق فلیپو کاروبیو است که از سوی کمیته انضباطی معتبر اعلام شده بود . امروز فابریزیو کرونا ایجنت مالی صحبت های عجیبی را در مصاحبه با رادیو ۲۴ منتشر کرد و به نظر حاضر به ارائه این شواهد به TNAS خواهد شد .
کرونا در این باره گفت :
” همه میدانند که آنها میتوانند از این داستان و شواهد خود درآمد کسب کنند ، میدانم یک مصاحبه با کاروبیو ارزش اقتصادی بالای دارد ، کاروبیو و همسرش پیش من آمدند و خواستند شواهد و یک مصاحبه را به ارزش ۱۵۰۰۰ هزار یورو به من بفروشند ، اما من با ۳۰۰۰ هزار یورو قصد معامله با آنان را داشتم .
کونته روز یکشنبه در آخرین مرحله از دادگاهی خود قرار دارد و احتمالا از این شواهد به عنوان مدارک جدیدی در پرونده اسکومسه پولی استفاده شود ، گفتنی است این مدارک و شواهد میتواند حتی به تبرئه کونته منجر شد
پ.ن:
به امید تبرئه کونته که اگر این اتفاق بیفته روحیه تیم به شدت بالا میره