سلام دوستان
در غیاب ملی پوشان پوگبا گویا گرد و خاک کرده :happy:
راستی الان جواب اون سوالم رو هم متوجه شدم که چرا ماسیمو کاررا آخرین بازی هست که به جای کونته روی نیمکت می شینه :دی
------------------
اگر سال پیش به من می گفتید به استرالیا خواهید رفت ...
الساندرو دل پیرو ستاره ی اسبق باشگاه یوونتوس ایتالیا که جدیدا به تیم سیدنی استرالیا پیوسته در برنامه ی The World Game حاضر شد و مصاحبه ی مفصلی را انجام داد
بعد از نخستین شکست چه احساس دارید ؟
" خوشحالم از اینکه یک فصل و ماجراجویی جدید را آغاز کردم. احتمال شکست خوردن همیشه وجود دارد."
سه هفته از حضور شما در اینجا میگذرد. نظر شما در مورد سیدنی ؟
"وقتی کمی را برای گردش در شهر اختصاص می دهم. آب و هوای سیدنی فوق العاده ست و این شهر بسیار زیباست ؛ امیدوارم که مدت زمان زیادی اینجا بمانم تا بتوانم خیلی خوب این شهر را ببینم البته من برای این کار به اینجا نیامدم اما امیدوارم که بتوانم این کار را انجام بدهم."
بنظر میرسد که شما از حضور در استرالیا خوشحال هستید ، خانواده ی شما چطور ؟
"آن ها هم خوشحال هستند "
نظر شما در مورد فوتبال استرالیا ؟
" برای نظر دادن در این مورد به وقت بیشتری نیاز هست البته فوتبال استرالیا بازیکنان با کیفیت زیادی دارد ، فقط بعد از گذشت 10 یا 15 دیدار می توانم نظر خودم را در مورد فوتبال استرالیا اعلام کنم ؛ در هفته ی گذشته تمام بازی ها را دیدم با این حال باید بازی های بیشتری را ببینم "
گفته می شود که فوتبال استرالیا ، یک فوتبال فیزیکی و قدرتی هست ؟
"بنظر من آمادگی جسمانی بازیکنان فوق العاده ست ؛ گاهی بازیکنان در دویدن زیاده روی میکنند ، شاید هم این به دلیل انگیزه ای باشد که آن ها دارند ؛ دویدن در زمین باید هدف دار باشد ؛ وضعیت ما روز به روز بهتر می شود و ما با هم آشنا می شویم ، این می تواند کلید موفقیت ما باشد"
برگردیم به سال های ابتدایی حضور شما در فوتبال ؛ اینکه شما ابتدا دروازه بان بودید واقعیت دارد ؟
" مادرم می ترسید بازیکنانی که بلند قد بودن به من آسیب برسانند به همین دلیل از من می خواست درون دروازه قرار بگیرم تا از مصدومیت و برخوردها در امان باشم "
شما زیر نظر لیپی و کاپلو دو سرمربی بزرگ فوتبال بازی کردید ؛ تفاوت این دو سرمربی چیست ؟
" هر دو سرمربی در بکار گیری بازی دفاعی زیاده روی نمی کردند ؛ لیپی بیشتر از کاپلو با بازیکنان صحبت می کرد ؛ هر دو سرمربی به دنبال پیروزی بودند و در هر دیدار فقط به پیروزی فکر می کردند ؛ من 7 سال را در تیم لیپی سپری کردم و 2 سال را در تیم کاپلو به همین دلیل آشنایی بیشتری از لیپی دارم البته بدون تردید هر دو سرمربی بزرگی هستند "
در دوران کاپلو روزهای دشواری را تجربه کردید ؟
" بله اما توانستم گل های فراوان و زیبایی را بزنم ؛ وقتیکه در وضعیت دشواری قرار می گیرید باید به این فکر کنید که چگونه این دشواری ها را پشت سر بگذارید "
در کنار زیدان توپ زدید ؛ آيا زیدان برترین بازیکن بود ؟
" وی کامل ترین و برترین بازیکن بود ؛ به نظر من بین یک بازیکن با یک قهرمان فاصله ی زیادی وجود دارد و زیدان یک قهرمان بود "
شما سابقه ی بازی کنار باجو و زیدان را دارید ؛ بازی کنار زیدان بعنوان یک دوست و هم تیمی چگونه بود ؟
" وی دوستی با شخصیت و یک بازیکن تکنیکی بود ؛ زیدان برای موقیت ، پیشرفت و پیروزی تیم بازی می کرد "
بعد از فینال جام جهانی با زیدان صحبت کردید ؟
" بله ؛ آن خیلی ناراحت شده بود ، این اتفاق ها میفتند و این بار برای وی چنین اتفاقی افتاد "
هنگامیکه یوونتوس به سری ب فرستاده شد چرا تیم را ترک نکردید ؟
" زیرا من کاپیتان بودم ؛ برای بازگشت به سری آ در تیم نماندم بلکه این قلب من بود که از من خواست بمانم ؛ بدلیل وفاداری و بسیاری از چیزهای دیگر ؛ من قدیمی ترین بازیکن و کاپیتان تیم بودم ؛ خوشحالم از اینکه چنین تصمیمی گرفتم ، حضور در سری ب یکی از زیباترین فصل های من بود "
آيا اعتقاد دارید که چنین وفاداری هایی در حال از بین رفتن هستند و بازیکنان برای بدست آوردن پول تیم را ترک می کنند ؟
" بله ، زندگی اینگونه ست ؛ انسان ها با یکدیگر تفاوت دارند ، من به گذشته ام افتخار می کنم و نمی خوام در مورد دیگران قضاوت کنم "
پست مورد علاقه ی شما هافبک تهاجمی ست ؟
" من مهاجم هستم اما گاهی دوست دارم به عقب برگردم و به خط میانی نزدیک شوم ؛ من برای قرار گرفتن در هر پستی آماده هستم اما بهترین پست من قرار گرفتن در خط حمله ست "
در 19 سال فوتبال دل پیرو ؛ فوتبال از نظر فنی تغییرات گسترده ای تجربه کرد به گونه ای که اکنون بارسلونا محبوب ترین تیم است ، نظر شما در این مورد چیست ؟
" بارسلونا فوتبال رو در قالب تیم به خوبی ارائه می دهد ؛ برای ارائه ی چنین فوتبالی باید از نظر فنی فوق العاده باشید ؛ در گذشته مردم تیم ها را بر اساس توانایی فیزیکی انتخاب و تشویق می کردند اما به نظر من در حال حاضر بهترین گزینه بارسلوناست "
شما از تیم های ایتالیایی می خواهید که چنین فوتبالی ارائه بدهند ؟
" فوتبال ایتالیا در حال آغاز دوران جدیدی است ؛ بازیکنانی مانند من ، توتی و کاناوارو یا فوتبال را کنار گذاشتند یا سال های پایانی فوتبال را سپری می کنند ؛ نسل فوتبال ایتالیا در حال تغییر است و من امیدوارم که در نسل جدید بازیکنان مناسب را پیدا کنند "
چرا لیگ ایتالیا مثل گذشته نمی تواند بازیکنان بزرگ را جذب کنه ؟
" به این دلیل که دیگر کشورها پیشرفت کرده اند ؛ وقت یکه ایتالیا بیدار شد ، دیگر کشورها پیشرفت کرده و برای قهرمانی برنامه ریزی کرده بودند ؛ می توان هم گفت که دوران قدرت گرفتن اسپانیا و انگلستان هست و آن ها در همه چیز برتر هستد."
پول هم بی تاثیر نیست ؛ برلسکونی که بازیکنان بزرگ جذب می کرد اکنون بازیکنان بزرگ را می فروشد؟
" میلان ، اینتر و یوونتوس دیگر این توانایی را ندارند تا مانند منچستر ، چلسی یا رئال و بارسلونا برای خرید بازیکن پول پرداخت کنند "
خانواده ی شما ثروتمند نبود به همین دلیل به مردم بدشانس و نیازمند کمک می کنید ؟
" به همین دلیل باید تمام توان خودم را برای کمک به آن ها بکار بگیرم "
شنیدیم که به موزیک و گروه Oasis علاقه ی زیادی دارید ؟
" موزیک را دوست دارم زیرا از موزیک مثل ورزش احساس خوبی به من دست میدهد "
اینکه صدای شما باعث شد یک کودک 12 ساله بعد از سپری کردن 15 روز در کما ، به هوش بیاد واقعیت دارد ؟
" بله ، چند ماه پیش این ماجرا اتفاق افتاد البته بنظر من این صدای من نبود که باعث شد این کودک به هوش بیاید ؛ یک پیام برای وی فرستادم زیرا وی هوادار من و یوونتوس بود ؛ به وی گفتم که من برای کمک به او کنار خانواده ش هستم "
معجزه بود ؟
" بله اما کار صدای من نبود "
واتیکان از این ماحرا خبر داره ؟
" نه ، هنوز نه ( می خندد ) "
دو فرزند داری ، توبیاس و دوروتیا ؟
" و ساشا سه فرزند "
ببخشید ، آيا سه فرزند شما فوتبالیست خواهند شد ؟
" من از آن ها نمی خواهم که فوتبالیست بشوند اما از آن ها می خواهم که وارد ورزش بشوند زیرا ورزش فوق العاده ست البته من در زندگی خصوصی آن ها دخالت نمی کنم و آن ها باید تصمیم بگیرن "
آينده ی شدما ، به مربیگری روی خواهید آورد ؟
" نمی دانم به این دلیل که اگر یک سال پیش به من می گفتید که به استرالیا خواهید رفت اینگونه جداب شما را می دادم " نه ، غیر ممکن است " ، می خواهم اینجا بمانم و با فوتبال خداحافظی کنم ؛ گاهی اتفاق هایی می افتد که دور از ذهن هستند و سرنوشت را تغییر می دهند به همین دلیل من می خوام فقط به امروز خودم فکر کنم ، به تیم سیدنی و فصل جدید "
السیو جانشین کاررا می شود
در مدت زمانی که انتونیو کونته و انجلو السیو، سرمربی و کمک مربی باشگاه یوونتوس از فعالیت محروم بودند تصمیم بر آن شد که ماسیمو کاررا یکی دیگر از اعضای کادر فنی یوونتوس هدایت تیم را بر عهده گیرد.
کاررا که از دیدار سوپر کاپ ایتالیا مقابل ناپولی هدایت یوونتوس را بر عهده گرفت موفق شد نتایج خوبی را به همراه بانوی پیر رقم بزند اما به نظر می رسد زمان کنار رفتن وی از نیمکت یووه رسیده باشد.
با توجه به بخشیده شدن انجلو السیو از سوی TNAS، از بازی بعدی کمک مربی کونته در کنار زمین حضور خواهد داشت و هدایت یوونتوسی ها عهده دار است.
دیدار مقابل سیه نا که با برتری دو بر یک یوونتوس به پایان رسید آخرین مسابقه ای بود که کاررا هدایت یوونتوسی ها را بر عهده داشت و از دیدار بعدی یووه در مقابل ناپولی، السیو این وظیفه را خواهد داشت.
سه بازیکن یوونتوس کاندید دریافت توپ طلا
شش بازیکن ایتالیایی در لیست جدید توپ طلا حضور دارند که در این میان باشگاه یوونتوس همچون گذشته 3 بازیکن بزرگ به نام های جیجی بوفون - اندره ا پیرلو و کلودیو مارکیزیو حضور دارد.
ماریو بالوتلی از منچستر سیتی - دانلیه ده روسی از رم و انتونیو دی ناتاله از اودنیزه دیگر بازیکنان ایتالیایی حاضر در این لیست 53 نفره هستند که در اخر اکتبر این تعداد به 23 نفر کاهش پیدا می کند و در تاریخ 30 نوامبر این آمار به سه نفر نهایی کاهش پیدا می کند.
در لیست برترین مربیان ایتالیا نیز نامی از انتونیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس دیده نمی شد و پیش بینی می شود این موضوع به محرومیت چند ماهه ی کونته در فصل جدید بی ربط نباشد.
3 گل برای پوگبا ! 2 گل برای متری