• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آخه چرا ماتری ؟! مگه وچینیچ چشه که اینو گذاشته بود توی زمین :| چرا کاسرس رو به جای دچلیه نفرستاد تو ! بارزالی چرا بازی نکرد مگه مصدومه :(

کلا اعصاب برام نموند با این تیم ارنج کردنشون و بازی کردنشون , هیچی نگم بهتره .
------------------

نهمین تساوی متوالی اروپایی برای یوونتوس
vucinicnew1.jpg

سومین تساوی متوالی یوونتوس در لیگ قهرمانان امسال و نهمین تساوی یووه در بازی های اروپایی مقابل نورشلند به دست آمد و در حالی که انتظار می رفت شاگردان کونته در یک دیدار راحت به برتری دست پیدا کنند اما گل دقایق پایانی ووچینیچ مانع از شکست یووه شد.

نیمه اول دیدار مقابل نورشلند گلی میان دو تیم رد و بدل نشد و یوونتوس مدت زمان بسیار زیادی را از بازی در اختیار داشت اما با این وجود نتوانست قفل دروازه ی حریف دانمارکی را بشکند

بزگترین نقطه ضعف یوونتوس در این نیمه عدم آمادگی و اشتباهات زیادی خط میانی یووه بود که در این میان ارتورو ویدال و پائولو ده چلیه نمایش فوق العاده ضعیفی داشتند و مارکیزیو دیگر بازیکن میانی یووه نیز بسیار کم فروغ ظاهر شد.

پیرلو و ایسلا دو بازیکن دیگر خط پنج نفره ی میانی میدان یوونتوس بودند که بهتر از بقیه ظاهر شدند ولی تلاش آنها نتیجه ای در بر نداشت و در صورت کلی نمایش خط میانی یوونتوس پایین تر از حد انتظار بود.

تلاش های پیرلو و پاس های فوق العاده ی وی در پشت دفاع یکی از نکات مثبت نمایش یووه در نیمه اول بود و در چند موقعیت مهاجمان یوونتوس را در فضای ازاد پشت مدافعان نورشلند صاحب توپ کرد.

متری و جووینکو دو مهاجم یووه در این نیمه نیز بسیار کم اثر بودند و سبا در چندین موقعیتی که به دست آورد بسیار آماتور عمل کرد و معدود فرصت های یوونتوس در وقت اول را هدر داد.

بهترین موقعیت تیم نورشلند نیز توسط جیجی بوفون سنگربان یووه به زیبایی دفع شد تا حریف دانمارکی نتواند در ورزشگاه خودی دروازه ی یوونتوس را باز کند.

ضربه ازاد بکمن که به تیر دوم فرستاده شد و بوفون نتوانست ان را مهار کند و نورشلند موفق شد دروازه ی یوونتوس را در 50 دقیقه دیدار باز کند.

بعد از گل جریان بازی عوض شد و نوبت به یوونتوس رسید که فشار حملات خود را بر روی دروازه ی حریف افزایش دهد اما عکس العمل های دیدنی سنگربان حریف اجازه باز شدن به مهاجمان یووه را نمی داد

حملات یوونتوسی ها ادامه داشت اما ثمری در بر نداشت و در طرف مقابل نورشلند در اکثر دقایق دیدار سعی در دفع توپ های ارسالی داشت و تا اخرین لحظات دیدار نیز موفق به این مهم بود.

در 81 دقیقه ی دیدار میرکو ووچینیچ مهاجم تازه وارد یوونتوس موفق شد ارسال دیدنی ایسلا را وارد دروازه ی نورشلند کند تا طلسم این دروازه سرانجام شکسته شود.

محاصره ی یوونتوس در دقایق پایانی دیدار نیز ادامه داشت اما تلاش بازیکنان بانوی پیر نتیجه ای در بر نداشت و یووه در سومین دیدار خود نیز به تساوی رسید تا امیدهای این تیم برای حضور در مرحله ی بعدی رقابت ها کمرنگ تر از گذشته شود.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام
سریال تساوی ها در اروپا ظاهرا همچنان ادامه داره و دیگه باید لقب سلطان تساوی در اروپا رو با شایستگی تمام به یووه داد...
9 تساوی پی در پی در بازیهای اروپایی در نوع خودش رکوردی بسیار جالب و قابل توجه است که یووه موفق به خلق اون شده و شاید همچنان ادامه دار باشه...
کلا با این تساوی و برد شاختار مقابل چلسی جدول برای ما خیلی سخت و دشوار شد و الان شاختار با 7 امتیاز صدر جدوله و چلسی با 4 امتیاز رده دومه و یووه با 3 تساوی و 3 امتیاز رده سوم که این کار رو در دور برگشت خیلی سخت میکنه و تنها نکته مثبت بازیهای برگشت اینه که دو بازی در خانه داریم که این میتونه جای امیدواری باشه...
به هرحال ما همچنان منتظر شکسته شدن طلسم نبردن ها در اروپا هستیم و البته صعود به مرحله بعد...

(یووه با احتساب ۶ بازی دور گروهی لیگ اروپا و ۳ بازی این فصل لیگ قهرمانان و ۲ بازی آخر خود در آخرین لیگ قهرمانان نزدیک به ۱۱ بازی است که موفق به کسب پیروزی در سطح اروپا نشده است .)

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

به یاد لیگ قهرمانان 98-99 : صعود با 5 تساوی

timthumb.php

دیشب پس از نمایش ضعیف یوونتوس مقابل تیم گمنام دانمارکی هواداران این تیم از موفقیت تیم محبوبشان در اروپا نا امیدشدند ، اما بد نیست نگاهی به لیگ قهرمانان ۹۹-۸۹ داشته باشیم .

Group B

TeamPldWDLGFGAGDPts
یوونتوس
۶۱۵۰۷۵۸
گالاتاسری۶۲۲۲۸۸۰۸
روزنبرگ۶۲۲۲۷۸−۱۸
اتلتیک بیلبائو
۶۱۳۲۵۶−۱۶

دیدار اول : گالاتاسرای ۲-۲ یوونتوس
یووه در دل‌آلپی به مصاف تیم ترکیه ای رفت و ابتدا با گل اینزاگی جلو افتاد اما شوکور برای ترکیه ای ها در دقیقه ۴۴ گلزنی کرد و اومیت هم در دقیقه ۶۳ حساب کار را ۲-۱ کرد اما بریندلی در دقیقه ۶۸ گل تساوی را برای یووه به ثمر رساند . این تساوی دقیقا به شکل و شمایل تساوی ۲-۲ این فصل یووه مقابل چلسی بود .

دیدار دوم : روزنبرگ ۱ – ۱ یوونتوس
این بازی در استادیوم لاکندال نروژ برگزار شد ، فلیپو اینزاگی در دقیقه ۱۷ دروازه تیم رونبرگ را باز کرد اما در دقیقه ۶۸ ساکملسورد موفق شد از روی نقطه پنالتی حساب کار را ۱-۱ کند . این بازی دقیقا نتیجه دیدار شاختار و یوونتوس را که در تورین به تساوی ۱-۱ رسیدند تداعی می‌کند .

دیدار سوم : اتلتیک بیلبائو ۰-۰ یوونتوس
اما دیدار سوم ، همه از یووه نا امید شدند و کسی رای به صعود یوونتوس به مرحله بعدی نمی‌داد ، بازی در استادیوم سن‌مامس بیلبائو برگزار شد و در پایان با تساوی ۰-۰ میان یووه و اتلتیک بیلبائو خاتمه یافت ، یووه به سه تساوی اکنون در رده سوم جدول ایستاده است و به دنبال روزنه ای برای حضور در مرحله بعدی است .

دیدار چهارم : یوونتوس ۱-۱ بیلبائو
باز هم تساوی اما اینبار در تورین ، در حالی تیم بیلبائو در این بازی دقیقه ۴۴ از یووه با گل گوررو پیش افتاد ، یک دقیقه بعد مدافع این تیم لاسا دروازه خودی را بازی کرد تا یوونتوس به لطف یک گل به خودی همچنان به ادامه کار خود امیدوار باشد .

دیدار پنچم : گالاتاسری ۱-۱ یوونتوس
تساوی پنجم در پنجمین بازی این فصل لیگ قهرمانان ، یووه در استادیوم علی‌ین ترکیه به نتیجه ای بهتر از تساوی نرسید ، آموئورسو دقیقه ۶۷ برای یووه و اوموت در نودمین دقیقه برای تیم ترکیه ای گلزنی کردند ، یووه با ۵ امتیاز در مکان سوم جدول حضور داشت و به نظر می‌رسید وداع تلخی در یک گروه نسبتا ساده با لیگ قهرمانان خواهد داشت .

دیدار ششم : روزنبرگ ۰-۲ یوونتوس
در دیدار ششم در حالی که یوونتوس میزبان تیم روزنبرگ صدرنشین بود موفق شد با دو گل اینزاگی و آمائورسیو این تیم را شکست دهد و در حالی که یووه ۸ امتیازی شد به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعدی لیگ قهرمانان شود .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

دیشب که چه شبی بود والا/ ادم میمونه چی بگه!

واقعیتش اگر اون موقع حرفی میزدم فکر کنم الان پشیمون میشدم.

دست کم نگرفتیم / بد هم بازی نکردیم/ ولی عجله داشتیم /
نمیدونم چی بگم ولی من اگر مثلا باید جای مربی تو مصاحبه حرف میزدم فقط میگفتم بازی رو از دست دادیم فقط به یک علت اونم درخشش خیره کننده گلر حریف بود.
روی گلی که خوردیم . درسته خیلی خوب زد و مکانش عالی بود ولی قبول کنید باشانسی هم اوردیم. بعد بازی با بوفون یه مصاحبه زنده نشون میداد شبکه ایتالیا 1 / دقیقا داشت به این اشاره میکرد/ حتی وقتی بهش گفتن که اگر توی دیوار دفاعی جای پیرلو و بونوچی رو عوض کنیم این توپ گل نمیشد . بوفون با یه لبخندی و حسرت تایید کرد و گفت وقتی منم دیدم تصویر رو اولین چیزی که گفتم همین بود. شاید فقط 5 سانت کم اوردیم. بعد تازه اگر 5 سانت بوفون بیشتر رسیده بود به توپ ضرب دشتش اونقدر کم نبود و توپ رو منحرف میکرد. ولی متاسفانه فاصله نزدیک باعث شد با اون کف دست توپ از مسیر خارج نشه.

خیلی بد نبودیم / میشد حتی با اختلاف ببریم ولی بدبختانه به زور مساوی کردیم.
وضعیت الان بدجور شد.
به نظر میاد تیم ما نتونسته اون ریکاوری روحی لازم رو برای اروپا بدست بیاره و هنوز ترس داره!
نمیدونیم چی کمه! واقعا بد بازی نکردیم با اینکه با جواد موافقم و میشد ترکیب بهتری چید. همون موقع که گفتن به دو نفر استراحت میدن هم گفتم نباید شل بگیرند / دیشب مشکل اصلی ما ضربات آخر بود. فقط جوینکو تنها باید هتریک میکرد. ماتری چند تا توپ خراب کرد؟ اون ضربه ویدال رو لحظه اخر از گل دراورد/ مارکیزیو / .... خیلی خیلی توپ هدر رفت.
واقعا من یکی که انگشت به دهن مونده بودم.

امیدوارم بتونیم این روند رو عوض کنیم و با همون روح لیگ به اروپا هم نگاه کنیم. از قدیم گفتن ترس برادر مرگه.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
فکر نمیکنم با 5 تساوی و 1 برد ایندفعه بشه صعود کرد چون تو این گروه شاختار و چلسی هستند.نخسوزن که این شاختار خیلی شاخ شده :دی
اگر دو بازی خانگی رو ببریم و اون یکی هم مساوی کنیم احتمال زیاد صعود میکنیم.جالب تر از همه اینکه سرمربی شاختار گفته یووه و شاختار به مرحله بعدی صعود میکنند.

بوفون : نتیجه نگرفتن در اروپا طبیعی است

timthumb.php

Juventusfc.iR – سنگربان با تجربه یوونتوس که پس از دریافت گل نخست تیم نورژلاند از روی یک ضربه آزاد به شدت عصبانی ظاهر شد در پایان پاسخگوی خبرنگار اسکای بود .

جیجی بوفون در اینباره گفت :

” به نظرم این اولین بار بود که ما در نیمه نخست به این شدت بد ظاهر شدیم ، ما شانس های بسیاری به دست آوردیم و اما راه استفاده از آنها را نمی‌دانستیم ، این یک نتیجه تصادفی بود ، اما تلاش می‌کنیم که هر سه بازی باقیمانده را پیروز باشیم ، مطمئنا کار سختی پیش رو داریم ، اما شرایط اینگونه ایجاب می‌کند .”

بوفون در ادامه گفت :

” تیم آن انسجام و قدرت خود را در رقابت های لیگ در اروپا به کار نمی‌گیرید و شاید از نظر من این مسئله نیز طبیعی باشد ،خستگی بیش از حد خط میانی تیم این مشکل را به وجود می‌آورد و به نظرم نتیجه نگرفتن در اروپا در این مقطع زمانی کاملا طبیعی است . “

پ.ن: به نظرم پیرلو نباید گوش راست دیوار دفاعی قرار میگرفت !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جالب تر از همه اینکه سرمربی شاختار گفته یووه و شاختار به مرحله بعدی صعود میکنند.

پ.ن: به نظرم پیرلو نباید گوش راست دیوار دفاعی قرار میگرفت !

دم مربی شاختار گرم. بهرحال اونها یه برد خانگی اوردن اونم جلوی چلسی که این جرات رو بهش میده که خودش رو صعود کننده ببینه. خیلی بیراه هم شاید نمیگه حداقل و متاسفانه شاید در مورد صعود خودشون!

اما این عکس کاشته/
ببینید این خیلی گویاست ولی بازم هنوز جا داره که یکی دو فریم زودتر از این لحظه رو ببینید. وقتی من گل رو از همین زاویه عکس دقیقا دیدم فقط همین اومد تو ذهنم. چون تو این عکس یه ذره توپ دیگه رد شده از دیوار و رفته بالا. یکی دو فریم قبل این دقیقا میشه گفت 10 سانت با سر پیرلو فاصله داشت که با توجه به اختلاف قدی که میبینیم میتونست مانع باشه.
البته همه این یه حرف هست. این یه اشتباه نیست. توی دیوار دفاعی چیدن معمولا نفرات بلند قد رو به همین ترتیب میچینند / خب اگر همه بلند قد باشند که بهتر هم هست ولی خب تمام این صحبت اینه که یه نمه کم اورد. از حق نگذریم عالی زد

عیبی نداره / بهرحال بازی و فرصت خوبی رو به بدی از دست دادیم. شاختار نشون داد میشه کار سخت رو انجام داد. من نمیگم نیاز به معجزه داریم! ولی باید بهتر ظاهر بشیم .
ما توی یه فازی قرار گرفتیم که باید ازش عبور کنیم.
این مرحله از بازگشت رو هنوز باید طی کنیم. هنوز این رو تابان اون محکومیت میشه دید ولی الان شرایط برای گذر ازش محیاست. اگر بخواهیم الان رد نشیم بعد ها شاید بدتر و سخت تر بشه.
اگر این بازی رو میبردیم شاید گفته میشد که این تیم ضعیف بود و باز استرس بازی اروپایی رو تو بازی بعدی داشتیم. الان چیزی عوض نشد بجز 3 امتیاز دیگه ای که سوزوندیم.

سه بازی 3 امتیاز/ سه بازی بعدی رو باید حداقل 7 تاش رو بگیریم.

qw.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بوفون بهترين دروازه‌بان تمام ادوار تاريخ است
در آستانه ديدار کاتانيا و يوونتوس در هفته آينده ، دروازه‌بان آرژانتيني تيم کاتانيا در مصاحبه اي با ايتااسپورت ، جيانلوئجي بوفون همتاي خود را در يووه بهترين دروازه بان تمام ادوار تاريخ خواند .
ماريانو آندوخار آرژانتيني در اين‌باره گفت :" خوشحالم که مقابل جيانلوئجي بوفون قرار خواهم گرفت ، او يک افسانه است ، او در تمام ادوار تاريخ بهترين دروازه‌بان است ، شايد اگر او دروازه بان نبود اکنون توپ طلا را کسب مي‌کرد ، قدرت رهبري و شخصيت فوق العاده جيجي هميشه الگوي من است ، در ذهنم هيچ دروازه باني را به مانند او نمي‌بينم . ”

يوونتوس يکشنبه سب در سيسيل به مصاف تيم کاتانيا خواهد رفت .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دشان : به خاطر ترک يووه پشيمانم
سرمربي کنوني تيم ملي فرانسه در مصاحبه اي خاطرنشان کرد که اگر به سال 2007 برمي‌گشت هيچ وقت يوونتوس را ترک نمي‌کرد .
سرمربي فرانسوي يوونتوس و بازيکن سابق اين تيم در فصل 2007 موفق شد اين تيم را از سري‌ب به سري‌آ رساند و اين تيم را ترک کرد ، دشام در اين باره به اسکاي اسپرت گفت :

” اشتباهات زيادي را در تصميم گيري براي آينده ام گرفته ام ،اگر در زمان حرکت مي‌کردم و به گذشته برمي‌گشتم هيچ گاه يوونتوس را ترک نمي‌کردم ، ترک بيانکونري اشتباه ترين تصميم زندگي‌ام بود . از اين تصميم پشيمان هستم ”

دشان در زمان کالچوپولي هدايت يوونتوس را برعهده گرفت و در سري‌ب سرمربي اين تيم بود .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این برنامه رو ببینید / علاوه بر حریف به فاصله زمانی بازیها و همینطور میزبانی و میهمانی هم فکر کنید.

شما هم مثل من فکر میکنید؟

2012/10/28 ---- لیگ------------------------ کاتانیا---یوونتوس

2012/10/31 --- لیگ ------------------------یوونتوس ---بولونیا

2012/11/3 ----- لیگ------------------------یوونتوس --اینتر

2012/11/8 --- سی ال--------------------یوونتوس --نوژلند

2012/11/10 --- لیگ------------------------پسکارا --یوونتوس

2012/11/17-----لیگ --------------------- یوونتوس--لاتزيو

2012/11/21----سی ال----------------- یوونتوس--چلسی

2012/11/25---- لیگ----------------------- میلان -- یوونتوس

2012/12/1 ---- لیگ ---------------------- یوونتوس -- تورينو

2012/12/6 --- سی ال --------------- شاختار -- یوونتوس

سه بازی پشت هم توی لیگ داریم. دقیقا فاصله 3 روز و مهم اینکه سومیش با اینتر هست. این بازی انرژی زیادی میگیره و هر نتیجه ای که داشته باشه چه برد و چه باخت و مساوی قشنگ دو روز تمرکز تیم رو بهم میزنه حداقل!
بعد از این سه بازی میخوریم به بازی حیاتی اروپا که باید ببریم. به قول بوفون دیگه مجبوریم
خب بعد از این بازی اروپایی فاصله دور روز رو داریم و میرسیم به یه بازی لیگ خارج خونه.
بعدش یه هفته وقت هست که الان من نمیدونم ولی احتمال بازی ملی هست. فکر کنم ایتالیا بازی داره و این یعنی تیم ما استراحتی نداره.
بعد از این تازه با لازیو بازی خواهیم کرد که امسال خیلی خوب و مدعی هم هست.
و باز میخوریم به بازی اروپایی و شاید مهمترینش . با چلسی.
بازیهای سنگین پشت سر هم و فاصله کم. خیلی که بگردیم میتونیم یه نکته مثبت دربیاریم! اونم اینکه تو این دو بازی تو تو خونه خواهد بود.
ولی این هم فراموش کنید چون 4 روز بعدش باید به میدان میلان بریم خارج از خونه و احتمالا تا اون زمان به پست یه میلان متفاوت خواهیم خورد.
بعد میلان این دربی تورین هست که همه میدونیم این تیم همیشه چقدر برای ما گردن کلفت میشه.
و بعد اون با یه روز فرصت بیشتر یعنی 4-5 روز یه سفر و بازی حیاتی آخر با شاختار.

خیلی بازیهای سخت خوردن تو هم. در واقعا 40 روز بسیار سنگین و پر فشار رو خواهیم داشت که سرنوشت خیلی چیزها رو توش رقم خواهیم زد. از رکود شکست نخوردن تا گروه سی ال و روند تیم در جدول لیگ

خب تن همه لرزید فکر کنم :دی امیدوارم این مدت رو با موفقیت بریم جلو و بعد بازی با شاختار همه اینجا از این حرف بزنیم که از این فشردگی جون سالم بدر بردیم :cool:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

Untitled.jpg

خوب اینم تصویری تاریخ های بالا که یکیشون منو ترسنود که گویا اشتباه بود :دی

2012/11/8 --- سی ال--------------------یوونتوس --نوژلند

2012/11/10 --- لیگ------------------------پسکارا --یوونتوس

دیگه گفتم یه روز نمی شه استراحت کرد پس اون 5 روز هم می شه 4 روز و اگه در این بین تیم ملی هم بازی داشته باشه که دیگه هیچی می شه غوز بالا غوز ( قوز ؟ غوز ؟ :دی )

ولی اگه با همین فشردگی بازی ها بشه از تیم دوم هم در بعضی از بازی ها استفاده کرد تیممون کم نمی یاره ( ولی واقعا کار سختیه ولی نشدنی نیست )

K.T.O

Registered User
لایک‌ها
134
سلام
آقا این برنامه دیگه رسما شبیه جنگه !:blink:
اگه اون مابین بازی ملی باشه ،حتی به تیم ملی ایتالیا هم ضربه میزنه!
ولی اگر تیم از این بازیا سربلند بیرون بیاد چی میشه!:lol:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بوفون: بازی با چلسی تعیین کننده است

timthumb.php

جیانلوئیجی بوفون کاپیتان یوونتوس معتقد است که بازی تیمش برابر چلسی تکلیف صعود آنها از گروه E مسابقات را مشخص خواهد کرد.
بیانکونری در ۲۰ نوامبر میزبان مدافع قهرمانی اروپا خواهد بود، و از نظر گلر افسانه ای برنده این جدال حساس به مرحله بعدی صعود می کند. “من همیشه گفتم که ما برای صدرنشینی در گروه با شاختار دونتسک می جنگیم. مسابقه برابر چلسی تعیین کننده خواهد بود، و جدالی برای صعود به مرحله حذفی بین ماست.” “لیگ قهرمانان رقابتی سخت است، اما شنیدن سرود آن قبل از هر مسابقه چیز خوشایندی است.” جی جی صحبت کوتاهی هم در مورد دوران بازی اش برای بیانکونری انجام داده و از بهترین و بدترین بازی هایشان برای باشگاه گفته است. “من به خاطر هواداران با تیم در سری ب ماندم. سالهای سختی بودند، و وقتی به سری آ برگشتیم شرایط سخت بود.” “آن بازی که ۱-۰ میلان را بردیم همیشه در قلب من می ماند. داوید ترزگه آن گل را زد.” “بدترین بازی هم سال گذشته برابر لچه بود. من وحشتناک بودم.”

______________________________________________________________________________________________

دراکسلر در رادار یووه

timthumb.php

رسانه های ایتالیا خبر داده اند که یوونتوس قصد دارد در ژانویه برای جذب جولیان دراکسلر بازیساز ۱۹ ساله شالکه وارد عمل شود.
بازیکن جوان در این فصل تقریبا یکی از بازیکنان ترکیب اصلی تیم هوب استیونس بوده است. طبق گزارش کالچو مرکاتیو، بیانکونری به این بازیکن علاقه مند است اما رقیبی بزرگ چون بایرن مونیخ هم دراکسلر را زیر نظر دارد. دراکسلر برای اولین بار در ژانویه ۲۰۱۱ شناخته شده، جایی که به عنوان دومین بازیکن جوان تاریخ بوندس لیگا به میدان رفت و او دو بازی هم برای تیم ملی آلمان انجام داده است. احتمالا شالکه برای فروش این بازیکن آینده دار ۱۲ میلیون یورو درخواست می کند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ویا برای حضور در یووه ابراز علاقه کرد

timthumb.php

گزارش‌هایی جالب امروز از اسپانیا حاکی از آن است که داوید ویا مهاجم تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا مشتاق است که در ژانویه به یوونتوس ملحق شود .
سران بیانکونری در تابستان گذشته نیز به این ملی‌پوش بارسلونایی پیشنهاد داده بودند ، اما این بازیکن ترجیح داده بود که در بارسلونا بماند و دوران مصدومیت خود را پشت سر بگذارد و اکنون پس از نزدیک به ۸ ماه او هنوز در ترکیب بارسا جای نیافتاده است . به گزارش نشریه Fichajes.net داوید ویا از تصمیم خود پشیمان است .
بر اساس این گزارش این بازیکن برای حضور در یوونتوس در ژانویه پیش رو و حل مشکل گلزنی یووه ابراز علاقه کرده است .از طرفی ویا می‌تواند گزینه ای ایده‌آل برای تقویت خط حمله بیانکونری در نیم فصل دوم باشد ، گفتنی است ویا تا ۳۱ دسامبر شرایط کامل بازی کردن را پیدا نخواهد کرد .

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
خب مثل اینکه شبکه های رایگان خارجی هم بازی فردا یووه رو نشون نمیدن.از طرفی صداسیما هم اوج خصومت و کینه خودش به یووه رو نشون داد و طبق برنامه پخش خودش اعلام کرد که بازی های میلان و ناپولی واث میلان و اس رم با حریف هاشون رو در طول این هفته از شبکه 3 و ورزش نشون میده ؛ واقعا یووه داره کجای مسئولین شبکه 3 رو میسوزونه که هیچ بازیشو تو این فصل از شبکه 3 پخش نکردند و فقط همون بازی چلسی و یه بازی دیگه بود که از یووه پخش شد اونم از شبکه ورزش.از طرفی طرفداران یووه بیشتر هستند یا رم یا اث میلان یا حتی بقیه تیم های سری A ؟ فقط این نیست.هفته پیش بازی میلان نصفه قطع شد که بازی بارسا رو نشون بدن، وقتی بازی میلان – لاتزیو تا دقیقه ۶۰ پخش می‌شود و این بازی قطع می‌شود و باید دوستداران سری‌آ بازی بارسا را نظاره گر باشند . آیا دیدار لیورپول و اورتون آنقدر مهم است که ساعت ۱۷:۰۰ پخش شود اما در دو هفته گذشته دیدار یوونتوس و ناپولی صدرنشینان لیگ ساعت ۱۹:۳۰ مورد پخش قرار نگیرد ؛ این بی‌احترامی محض به طرفداران بی‌شمار باشگاه یوونتوس است ؛ مگر ما هواداران فوتبال ایتالیا چه گناهی کرده ایم که عاشق فوتبال ایتالیا هستیم ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
ویا بسیار خرید بدی خواهد بود! بازیکن خوبیه ولی الان دیگه به کار ما نمیاد ضمن اینکه سنش هم داره میره بالا دیگه.
الان دیگه من حتی به سوارز هم فکر نمیکنم چرا که کلا بازیش و شکل بازیش با اون چیزی که در 2010 ازش دیدیم و قبلش در آژاکس کلا فرق کرده
کاوانی هم اخلاقش تنده و بازیش همش خشن هست به کلاس کاری ما نمیخوره این هوچی گری ها
روسی هم که معلوم نشد رو فرم میاد یا نه
ژکو رو هم دیگه کم کم فراموش کردیم ولی همچنان میتونه گزینه بهتری باشه به نسبت بعضی ها البته قیمتش مهمه اگر گرون باشه لازم نیست.
اگرو هم دیگه اونجا رو حالا حالا ها ول نمیکنه
بنزما هم دیگه بحثش به نظرم بسته شده
هیگواین میتونه مطرح بشه که اونم دیگه بکار ما نمیاد چون مثل سوارز خیلی فاصله گرفته و اون شور پیشرفتش فروکش کرده و مثلا بیا انگیزه ای نداره

تنها گزینه مورد نظر الان کسی هست که بهترین خرید هست حالا گیر هر تیمی که بیاد. فالکائو. زمانی که تو پورتو بود باید میرفتن دنبالش و الان دیگه خیلی سرش شلوغه. بدون شک این بازیکن الان یه فروارد همه چی تموم هست. سرعت و دقت و تکنیک / در خدمت تیم / سر زن/ شوت زن/ آمادگی بدنی عالی و فیزیک مناسب / درجه یکه / تا 45 تا هم جا داره خرجش بشه. انصافا می ارزه.

در مورد پخش مستقیم هم اعصاب خودتون رو خورد نکنید. فراموش کنید که شبکه سه ای وجود داشته تو این سیما.
برنامه های این شبکه همه و همه دقیقا و بدون یک درصد شک! سلیقه شخصی چند تا آدم به اصطلاح فوتبالی هست که مثلا وقتی یکیشون میشه مجری و اون یکی اخبار ورزشی میگه و یکی دیگه میشه برنامه ریز و یکی دیگه گزارشگر آدم کلا و کمپلت از اینکه با اونها طرفدار یه ورزش هست هم نگران و ناراحت میشه. //
فراموشش کنید آقا / فراموش.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ساعت 15 روز یکشنبه تیم یوونتوس در ورزشگاه آنجلو ماسیمینو میهمان کاتانیا خواهد بود.
.
.
مشاهده پیوست 228430

با نگاه به جدول رده بندی سری آ تا پایان هفته هشتم و قرار گرفتن کاتانیا بین هفت تیم برتر ایتالیا، می توان دیدار یکشنبه بین دو تیم یوونتوس و کاتانیا را جزو سخت ترین دیدار های بانوی پیر تا به این جای کار دانست، به خصوص اگر بدانیم که این دیدار قرار است در ورزشگاهی برگزار شود که کاتانیا در این فصل تا به حال در آن شکست نخورده است.

کاتانیا
مشاهده پیوست 228432
روساتزوری (قرمز و آبی ها) پس از یک بازی سخت و دشوار مقابل اینتر در سن سیرو که با نتیجه 2-0 به سود نراتزوری به پایان رسید، در فاصله یک هفته باید به مصاف یکی دیگر از تیم های قدرتمند سری آ و صدرنشبن فعلی، یوونتوس برود.

بعد از جدایی وینچنزو مونتلا در فصل گذشته، سکان هدایت تیم کاتانیا به رولندو ماران سپرده شد. کسی که توانست تیم گمنام وارسه را به مرحله پلی آف سری B برساند و البته در آنجا تیمش مغلوب سمپدوریا شد و از راهیابی به سری آ باز ماند. ماران با آمدن به سیسیل تغییرات زیادی در تیمش ایجاد کرد. به عنوان مثال آنها از شیوه دفاع سه نفره دوباره به شیوه 3-3-4 بازگشتند که البته آمار خط دفاعی کاتانیا در این فصل با 13 گل خورده در هشت بازی چندان جالب به نظر نمی رسد.

در قلب خط دفاع روساتزوری نیکولا لگروتالیه بازیکن سابق باشگاه یوونتوس حضور دارد. او با 36 سال سن هنوز هم نقش موثری در موفقیت تیم داشته و مطمئنا در جدال با تیم قبلی کمک زیادی به دفاع کاتانیا خواهد کرد.

فرانچسکو لودی طراح تیم کاتانیا نیز با یک گل زده و دو پاس گل تا اینجای فصل یکی از بازیکنان کلیدی تیم میزبان بوده است. البته حضور یک یوونتوسی سابق دیگر با نام سرجیو آلمیرون در کنار لودی می تواند توان خط میانی کاتانیا را افزایش دهد.

در خط حمله این تیم گونزالو برگسیو، مهاجم آرژانتینی با سه گل زده در فصل جاری تقریبا حضورش مقابل بیانکونری قطعی است و احتمالا زوج او دیگر مهاجم آرژانتینی کاتانیا، الخاندرو گومز خواهد بود.

ترکیب احتمالی کاتانیا:

آندوخار - آلوارز - لگروتالیه - اسپولی - مارکزه - ایزکو - لودی - آلمیرون - بارینتوس - برگسیو - گومز

یوونتوس
مشاهده پیوست 228433
بانوی پیر فوتبال ایتالیا با یک تساوی نا امید کننده مقابل نورشلند در لیگ قهرمانان اروپا و یک استراحت سه روزه، باید مقابل تیم کاتانیا قرار گیرد. جدا از نتیجه 1-1 آنها در دانمارک، پیروزی 2-0 هفته قبل بیانکونری مقابل ناپولی و ایجاد فاصله سه امتیازی با این تیم در صدر جدول، هنوز هم روحیه تیم را بالا نگه داشته است.

مطمئنا تغییرات در یوونتوس به دلیل انجام دو بازی در یک هفته در مقایسه با تیم میزبان بیشتر خواهد بود. آنتونیو کونته با استراحت دادن به بونوچی در دیدار مقابل نورشلند، این بار می تواند از ترکیب ثابت دفاع تیمش یعنی کیه لینی، بونوچی و بارزالی سود ببرد.

شاید بدترین خبر برای کونته قبل از این بازی مصدومیت مارکیزیو باشد. او دوباره و این بار از ناحیه مچ پا آسیب دید و احتمالا گلزن هفته پیش یوونتوس مقابل ناپولی، پول پوگبا جانشین این هافبک پر تلاش خواهد بود.

کوادوو آساموا و استفان لیشتاینر نیز به نوعی در بازی سه شنبه استراحت کردند و حالا می توانند دو بال یووه در این بازی را تشکیل دهند.

و اما خط حمله مهمترین دغدغه این روزهای آنتونیو کونته. شاید راحت ترین انتخاب برای او نیمکت نشین کردن، ماتری، بنتنر، کوالیارلا و در عوض بازی دادن به جیووینکو و ووچینیچ باشد. حضور ووچینیچ به دلیل عملکرد خوبش در بازی برابر نورشلند تقریبا قطعی است و به نظر می رسد جیووینکو که این هفته ها به طور ثابت در تر کیب یووه قرار می گیرد، بهترین مکمل برای او خواهد بود.

در این بین بازگشت سیمونه په په و قرار گرفتن در لیست نهایی کونته می تواند خبری خوش برای بیانکونری باشد.

ترکیب احتمالی یوونتوس:

بوفون - کیه لینی - بونوچی - بارزالی - لیشتاینر - ویدال - پیرلو - پوگبا - آساموا - ووچینیچ - جیووینکو

نکات مهم بازی

1- در آخرین مصاف دو تیم در سری آ، فصل گذشته تیم فوتبال یوونتوس موفق شد با نتیجه 3-1 از سد حریف خود بگذرد. آندرا پیرلو در آن بازی با یک گل و دو پاس گل ستاره میدان بود.

2- آخرین برد کاتانیا مقابل یوونتوس برمی‌گردد به دسامبر 2009 در تورین که آنها موفق شدند 2-1 میزبان خود را شکست دهند. در آن دیدار ماریانو ایزکو هافبک فعلی کاتانیا، گل برتری روساتزوری را به ثمر رساند.

3- آخرین باری که یوونتوس در ورزشگاه آنجلو ماسیمینو شکست خورده است برمی‌گردد به سال 1965. آنها در سیسیل با نتیجه 3-1 مغلوب کاتانیا شدند.

4- علی رغم داشتن بدترین خط دفاع با خوردن 13 گل بعد از کیه وو و پسکارا (15 گل)، کاتانیا تاکنون در این فصل در خانه شکست نخورده است.

5- یوونتوس در برابر تیم تحت ***** ماران، رکورد شش بازی بدون شکست را ثبت کرده است.

6- پیرلو و جیووینکو از یوونتوس و برگسیو از کاتانیا با سه گل زده بهترین گلزنان دو تیم هستند.

7- کوادوو آساموا و فرانچسکو لودی به ترتیب با 3 و 2 پاس گل، به عنوان بهترین پاسور های دو تیم شناخته می شوند.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
.
مشاهده پیوست 228593
.
الساندرو دل پیرو با بازی امروز برابر پرث گلوری در لیگ استرالیا، 800مین بازی رسمی در طول دوران ورزشی اش را جشن گرفت.

در پایان دیدار امروز صبح اف سی سیدنی و پرث گلوری که با نتیجه 2-1 به سود سیدنی و البته گلزنی الکس همراه بود، پیراهنی با ثبث چنین یادبودی بر روی آن به اسطوره باشگاه یوونتوس اهدا شد.

دل پیرو این 800 بازی را در تیم های پادوا (2سال)، یوونتوس (19سال) و سیدنی (4بازی)، به همراه 91 بازی برای تیم ملی ایتالیا انجام داده است.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مشاهده پیوست 228594

تیم فوتبال اف سی سیدنی استرالیا با گلزنی الساندرو دل پیرو موفق شد دومین پیروزی این فصل را به دست بیاورد.

به گزارش football australia، الکس دل پیرو، اسطوره باشگاه یوونتوس در ادامه هفته چهارم A لیگ با گلزنی خود باعث ثبت پیروزی 2-1 اف سی سیدنی مقابل پرث گلوری شد.

در این دیدار که امروز صبح به وقت تهران در ورزشگاه سیدنی آره نا برگزار می شد، تیم میهمان در همان آغار بازی و در دقیقه 18 با گل تراویس داد از سیدنی جلو افتاد و تلاش های تیم میزبان برای گلزنی سودی نداشت تا بازی در نیمه اول با همین نتیجه به پایان برسد.

در آغاز نیمه دوم تیم پرث گلوری با خظا در محوطه جریمه و اخراج استیو پانتلیدیس در دقیقه 56 ده نفره شد و این فرصت خوبی برای بازگشت سیدنی به بازی بود. طبق معمول الساندرو دل پیرو پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و این بار برخلاف هفته گذشته، همان ضربه اول را وارد دروازه کرد تا نتیجه مساوی شود. این سومین گل پیاپی دل پیرو برای سیدنی بود.

حملات اف سی سیدنی همچنان ادامه یافت و سرانجام برت امرتون بازیکن ملی پوش میزبان در دقیقه 71 دروازه پرث گلوری را برای بار دوم بار کرد تا دومین پیروزی سیدنی در فاصله یک هفته ثبت شود.

تیم اف سی سیدنی با این نتیجه و کسب 6 امتیاز از 4 بازی در مکان پنجم جدول 10 تیمی A لیگ قرار دارد. تیم های آدلایت یونایتد و نیوکاسل جتز نیز با 9 امتیاز صدرنشین هستند.

بالا