• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم تولد داریم یک تولد ویژه :happy:

011.jpg

-----------------

یوونتوس تولدت مبارک باد ! بیانکونری 115 ساله شد
1897.jpg

افسانه خواستن ؛ در یک روز زیبا و به یاد ماندنی در اولین روز ماه نووامبر بر روی نیمکتی در خیابان ره اومبرتو توسط گروهی جوان که در دبیرستان داتزلیو تحصیل می کردند، درکنار رویای داشتن یک تیم ورزشی، همراه با تاسیس یک تیم فوتبال اغاز شد و به این ترتیب یوونتوس در تاریخ 1 نووامبر 1897 در تورینو متولد شد.

مجموعه ای متمدن که برای بازی فوتبال ، تفریح و لذت بردن از فوتبال و خواسته ها و ایده های نو توسط شاگردان مدرسه ماسیمو داتزلیو تاسیس شد. برادران کنفاری سرانجام در اولین روز ماه نووامبر تصمیمی که از مدتها پیش در نظر گرفته بودند را عملی ساختند تا حیات باشگاهی به عظمت یوونتوس اغاز شود.

اولین دیدار این تیم تازه تاسیس با حضور جوانان و دوستداران در تئاتر ساختمان دارما برگزار شد. انریکو کنفاری در نخستین سخنان خود از خواسته های بزرگ باشگاه صحبت می کند، وی تاکید دارد با شروع فصل پاییز خواسته و ارزویی که از مدتها پیش داشته اند به وقوع پیوست.

ایوجنیو و انریکو تصمیم مهمی در زندگی خود گرفته بودند و خواستار داشتن یک باشگاه حرفه و بزرگ فوتبال بودند، بنابر این زمانی که با شوق جوانان روبرو شدند با قاطعیت بیشتری برنامه و کار خود را ادامه دادند.

و اکنون از تاریخ تاسیس یوونتوس 115 سال گذشته و تیم ایتالیایی همواره در میان برترین تیم های دنیا قرار گرفته و هر روز تاریخ با عظمت و شکوه خود را ادامه می دهد.

وب سایت یوونتوس دات ای ار تولد 115 سالگی تیم محبوب ایتالیایی را به تمام دوستداران این تیم در ایران تبریک می گوید.

گلزنی همیشه برای من مهم است
quagliarellanews1.jpg

همیشه از فرصت هایی که به وی داده می شود به بهترین شکل استفاده می کند و شب گذشته در دیدار مقابل بولونیا موفق شد یکی از گل های یوونتوس را به ثمر برساند و نقش مهمی در پیروزی بانوی پیر داشته باشد.

فابیو کوالیارلا که در بازی مقابل بولونیا از ابتدا در ترکیب یووه قرار داشت در پایان به خبرنگاران گفت:

"برای گلی که زدم خوشحالم اما مهمتر از آن کسب پیروزی در این برای ما بسیار مهم بود و ما در آخرین دقایق بازی موفق شد تیم برتر میدان باشیم."

"به عنوان یک مهاجم زدن گل برای من همیشه مهم است ، تا آخرین لحظه مبارزه کردیم و شایسته این برد بودیم و بولونیا از یک غفلت ما استفاده کرد و گل تساوی را به ثمر رساند."

کوالیارلا در پایان به دیدار حساس مقابل اینتر در هفته آینده اشاره کرد و گفت: "بدون شک مسابقه ی بسیار بزرگی خواهد بود و ما امیدوار هستیم بتوانیم در این دیدار هم به برتری دست پیدا کنیم."

پوگبا: گلزنی را دوست دارم
pogbanew3.jpg

بدون شک بهترین بازیکن یوونتوس در دیدار مقابل بولونیا کسی نبود جز پوگبا ستاره ی 19 ساله ی فرانسوی که نقش مهمی در برتری یووه داشت و گل دقایق پایانی وی بانوی پیر را به سه امتیاز مهم رساند.

پوگبا که سایقه ی حضور در منچستر یونایتد را دارد در پایان دیدار مقابل بولنیا در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: "امروز خیلی خوشحالم بخاطر اینکه موفق به زدن گل برتری تیم شدم ولی هنوز نیاز به پیشرفت دارم و در اینجا متوقف نخواهم شد."

جوان 19 ساله در ادامه گفت: "ما از این پیروزی لذت بردیم و فردا به بازی با اینتر فکر خواهیم کرد تا بتوانیم روند صعودی خود را همچنان حفظ کنیم و در صدر جدول بمانیم."

مرد سیاه چهره ی یووه در مورد گل دقایق پایانی خود گفت: "گلزنی را دوست دارم و همیشه می خواهم روبه جلو بازی کنم حتی زمانی که در منچستر بودم دوست داشتم چنین نقشی داشته باشم . "

ترزگل برای بازی در ایتالیا و فرانسه فکر می کند
trezeguet3.jpg

image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
وای که چه روزیه امروز
تولد :heart:یوونتوس:heart: عزیز
تبریکات فراوان همراه با آرزوی موفقیت های هر چه بیشتر برای یووه و هوادارای بی شمارش...

مشاهده پیوست 230816

فورررررررررررررررررزا یوونتوس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

آقا واقعا که نمیشه دوباره یاد این بازی نکرد. عجب خشم و استرسی با هم قاطی شده بود :دی واقعا اگه نمیبردیم خیلی بد میشد. خیلی هم روی بدی از فوتبال میشد. تازه بعدشم بازی با اینتر بود و بعدم اروپایی. خلاصه که این برد لازم بود و خوشبختانه رخ داد.
همونطور که فکر میکردم پوگبا ما رو همچنان بیشتر امیدوار میکنه حتی برای بازیهای مهمتر.
اصلا و اصلا این ربطی به گلش نداشت ولی خب نمیشه گلزنی تو اون شرایط رو یه گلزنی ساده تصور کرد. امادگی ذهنی بالایی داشت.
اما بازی رو که بیاد بیاریم میبینم که چقدر مسلط اون وسط میجنگه و خوش استیله! :دی نمیدونم حتما الان زوده که بخواهیم مقایسه کنیم با بازیکنهای بزرگ ولی من میگم تو این سطح از پیشرفت میتونه از بایکنهایی مثل سیسوکو و ملو که داشتیم خیلی بهتر هم بشه و میخوام پا رو فراتر بذارم و بگم اگر بتونه استیلش رو محکم تر کنه و روحش رو جسور تر کنه حتی میتونه یه پاتریک ویرا دیگه بشه. این حرف الان میتونه خیلی زود باشه ولی من تو این بازیکن میبینم که میتونه بزرگ بشه . امیدوارم خراب نشه و همیشه تشنه بمونه. حیفم میاد که برای فرانسه بازی میکنه و کاش ملیت ایتالیایی داشت!

چه اونهایی که بازی رو دیدن و چه اونهایی که ندیدن این گل رو دانلود کنید و با نهایت صدا یه بار دیگه ببینید این گل رو. چه روحی داشت استادیوم و چه خوشحالی هایی میکنه پوگبا . کلا فاز مثبتی بود بازی آقا !
خوب اتفاق خوب دیگه نتیجه نگرفتن ناپل بود . الان اختلافمون شد 6/ یه همت بکنیم و اینتر رو هم ببریم فاصله با اینتر هم میشه 7 و خیالمون راحت میشه و با آسودگی خاطر میریم سراغ بهبود وضعیت تو اروپا.

Pogba.jpg

منم تبریک میگم تولد یوونتوس عزیز رو.
beat5.gif
beat5.gif
beat5.gif

53707745149231799813.png

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
السیو پوگبا را تحسین کرد

post-1351760394-motoz.jpg

آنجلو السیو، کمک مربی یوونتوس و دستیار اول آنتونیو کونته، پس از پیروزی 2-1 تیمش مقابل بولونیا، بازی خوب پل پوگبا هافبک فرانسوی بیانکونری را ستود و تاکید کرد که او هنوز باید پیشرفت کند.
به گزارش forza italian football، هافبک 19 ساله یووه در جریان رقابت دیشب، با گل دقیقه 92 خود، ضمن اینکه بانوی پیر را به سه امتیاز حساس این بازی رساند، باعث شد فاصله چهار امتیازی یووه با اینتر در صدر جدول حفظ شود.آنجلو السیو بعد از این بازی گفت: "پوگبا خیلی خوب بازی کرد و گل مهمی را برای ما به ثمر رساند. البته او هنوز باید به پیشرفتش ادامه دهد. او در 20 دقیقه اول بازی فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشت، اما در دقایق بعدی تحرک او کاهش پیدا کرد و این موضوع قابل قبول نیست."کمک مربی بیانکونری ادامه می دهد: "تنها انتقادی که از بازی او می توان داشت اینست که او باید بتواند استحکام و اثربخشی خود را در طول بازی حفظ کند. در تیم آنتونیو کونته او نباید به یکباره از حرکت بایستد."السیو همچنین از سایر بازیکنان یووه تشکر کرد: "ما از سیستم چرخشی برای چینش باریکنان استفاده کردیم و کسانی که امشب در زمین بودند خیلی خوب بازی کردند. آنها با آرایش تیم هماهنگ شدند و وظایف خود را به خوبی انجام دادند."مربی 47 ساله بیانکونری اضافه می کند: "ما باید همچنان امیدوار باشیم تا مهاجمین نیز گلزنی خود را آغاز کنند، اگرچه کمک هافبک ها بسیار مهم خواهد بود. کل تیم در تمامی دیدارها، حتی در بازی مقابل یک تیم کوچک، باید از نظر انگیزه و قدرت در یک سطح بازی کند."ما امشب در آخرین دقیقه بازی پیروز شدیم، در صورتیکه می توانستیم زودتر به این نتیجه دست یابیم."در پایان جلسه مطبوعاتی، السیو این پیروزی را به عموی خود دومنیکو که یک روز قبل فوت کرده بود، تقدیم کرد.

پیرلو، دو سال بدون شکست

post-1351688003-caced.jpg

یوونتوس 48 بازی است که در سری آ شکست نخورده، اما آندرا پیرلو هافبک بازیساز بیانکونری حتی رکوردی بالاتر از تیمش را در نباختن به ثبت رسانده است. رکوردی که امروز دو ساله شد.به گزارش فوتبال-ایتالیا، آخرین باخت آندرا پیرلو در سری آ برمی‌گردد به 30 اکتبر 2010 (دوسال پیش) که یوونتوس با نتیجه 2-1 میلان را شکست داد. پیرلو در آن زمان پیراهن روسونری را بر تن داشت و از آن تاریخ به بعد هرگز در هیچ مسابقه ای در سری آ شکست نخورده است.هافبک 33 ساله یوونتوس در این دوسال 53 بار در سری آ بازی کرده که حاصل آن 36 برد و 17 تساوی بوده است.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
میکولی یووه را با قهرمان کشتی کج جهان مقایسه می‌کند!

post-1351709798-vifeg.jpg

فابریتزیو میکولی، شماره 10 پالرمو، باشگاه یوونتوس را با CM Punk (جک بروکس)، قهرمان کشتی کج جهان مقایسه کرد.
به گزارش توتو اسپورت، بازیکن سابق یوونتوس، توانایی بیانکونری برای بازگشت دوباره به قله ایتالیا را ستود و اضافه کرد که آنها از اتفاقات کوچک فوتبال به بهترین شکل استفاده می کنند."یووه را می‌توان با CM Punk که 344 روز شکست نخورده است مقایسه کرد. هر دو قدرتمندند و در جریان مسابقه جنگنده های فوق العاده ای هستند.
"بعد از نمایش قابل قبول میکولی در برابر میلان، پیترو لو موناکو، مدیر باشگاه پالرمو از او خواست تا انتهای دوران بازیگریش در رنزو باربرا بماند.مهاجم 33 ساله این تیم در این باره نیز می گوید: "این اولین باری است که من چنین حرفی را می شنوم. با اشتیاق باید بگویم که ما باید به زودی با هم صحبت کنیم. اگر همه چیز مهیا باشد، چراکه نه؟ به هرحال هر اتفاقی بیافتد رابطه من و او تغییری نخواهد کرد."

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
اول از همه تبریک به همه طرفداران باشگاه بانوی پیر که 115 ساله شد .البته یووه با لقب های دیگری هم در ایتالیا و در دنیا شناخته میشه ؛ از جمله :
Fidanzata d'Italia ( دوست دختر ایتالیا )
bianconeri (سیاه و سفید )
Signora Omicidi ( بانوی کشنده )
و...

این باشگاه توسط گروه جوانی از دانش اموزان تورینی تاسیس شد و از سال 1923 تا کنون توسط خانواده انیلی اداره میشه و یووه اولین باشگاه حرفه ای در ایتالیاست و طی سالیان تبدیل به سمبل فرهنگ ملی ایتالیایی ها شده .این باشگاه بیشترین هوادار در ایتالیا رو داره و یکی از محبوب ترین تیم ها در دنیاست.این باشگاه افتخارات زیادی دارد و 53 عنوان ملی و بین المللی دارد و بازیکنان بزرگی چون انیلی و زیدان و الکس دلپیرو و ندود و ترزگه و بسیاری دیگر در این تم بوده اند. (یرگرفته از پیج یووه در ویکیپدیا)

407611_507006732643190_1989391199_n.jpg

و اما در مورد بازی با میلان؛ طبق گفته میلیتو اگر یووه پیروز این بازی بشه دیگه دست هیچ تیمی در لیگ به یووه نمیرسه و به امید خدا یک نفس راحت میکشیم.بعد از این بازی اگر ببریم میتونیم تمام تمرکز رو روی لیگ قهرمانان بگذاریم

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
امشب شاید حساس ترین بازی فصل رو پیش روی خواهیم داشت که مطمئنا بازی فوق العاده حساس و حیثیتیه که امیدوارم بتونیم از این آزمون هم به خوبی و با سربلندی کامل بیرون بیایم.
اینتر با مربی جدیدش تو این فصل خیلی خوب نتیجه گرفته و تا قبل از این بازی 6 پیروزی متوالی رو بدست آورده که انشالا امشب نوار این بردها با یک شکست جانانه از سوی یووه پاره خواهد شد.
یک خبر جالب هم در مورد این بازی اینه که بلخره شبکه 3 ناپرهیزی کرده و قراره این بازی رو امشب پخش کنه خدا رو شکرررررررررر

آمار و ارقام دربی ایتالیا

11.jpg

در دیدار فردا شب تیم های یوونتوس و اینتر،بانوی پیر میتواند به رکورد ۵۰ بازی بدون شکست برسد. اینتر نیز با مربی جوان خود در صورت کسب پیروزی ،نهمین برد پیاپی را جشن میگیرد و میتواند امیدوار باشد تا رکورد ۱۳ برد پشت سر هم با مانچینی را بشکند. از مجموع ۱۸۵ بازی در سری آ،۸۳ برد سهم بیانکونری بوده و ۵۶ بازی به سود نراتزوری به اتمام رسیده. تیم اینتر از سال ۲۰۰۸ تا کنون در تورین نتوانسته یووه را مغلوب کند. بزرگترین پیروزی اینتر مقابل یووه در سال ۱۹۵۴ با نتیجه ۶-۰ رقم خورد.
بزرگترین پیروزی بانوی پیر نیز با نتیجه ۹-۱ در سال ۱۹۶۱ مقابل تیم نراتزوری بوده است. از ۵۷۶ گل زده شده در دربی ایتالیا،سهم اینتر ۲۶۸ و سهم یوونتوس ۳۰۸ گل بوده. میلیتو و کاسانو هر کدام با ۵ گل زده تا اینجا بهترین گلزنان اینتر محسوب میشوند پیرلو،کوالیارلا،جیووینکو و ویدال هم هرکدام با ۳ گل زده بهترین گلزنان یوونتوس هستند. یوونتوس و اینتر تا اینجای فصل به ترتیب با ۲۲ و ۱۹ گل زده بهترین خط حمله سری آ‌را دارند.البته رم نیز با یووه در عدد۲۲ برابری میکند.

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
لوسیو یووه را ترک خواهد کرد

20110703143322_lucio_752475.jpg

اسکای اسپرت ایتالیا گزارش داد لوسیو به زودی تورین را ترک کند.
یوونتوس در حال حاضر یکه تاز فوتبال ایتالیاست اما مدافع برزیلی سهم چندانی در موفقیت های بیانکونری نداشته و معمولا روی نیمکت بانوی پیر می نشیند. این بازیکن ۳۴ ساله تنها در دو بازی این فصل برابر کیه وو و نوردزلاند در ترکیب اصلی قرار گرفته و شاید در ژانویه به کشورش بازگردد و البته فنرباغچه ترکیه هم از علاقه مندان به اوست. لوسیو در تابستان به طور آزاد به یووه ملحق شد و از او به عنوان جانشین لئوناردو بونوچی نام برده می شد، بازیکنی که در خطر محرومیتی طولانی مدت قرار داشت اما سرانجام مدافع ایتالیایی از اتهام وارده تبرئه شد.

__________________________________________________________________________________________________________________________

ویا در لیست خرید یووه

villa30.jpg

موندو دپورتیوو خبر داد داوید ویا مهاجم بارسلونا در لیست خرید یوونتوس برای تابستانی آتی قرار گرفته است.
ملی پوش اسپانیایی مدتی هست که مورد توجه بیانکونری قرار دارد و آنها دوباره تلاش می کنند تا او را به تورین بیاورند. بانوی پیر جوزپه بوتزو را مامور جذب ویا کرده و آنها امیدوارند با آژانس انتقال بازیکنان VOS که نماینده بازیکن اسپانیایی است به توافق برسند. بوتزو مدیربرنامه های چندین بازیکن فعلی یووه است و برای جذب مجدد مارتین کاسرس به بیانکونری در مذاکره با سویا کمک کرد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دل‌پيرو: به‌خاطر جدايي از يووه حسرت نمي‌خورم
الساندرو دل پيرو، کاپيتان سابق يوونتوس اعلام کرد که به خاطر جدايي اش از يوونتوس و پيوستن به اف سي سيدني حسرت نمي‌خورد.
اين ستاره 37 ساله بعد از 19 سال حضور در يووه در تابستان امسال از اين تيم جدا شد و حالا در اين باره صحبت کرده.

دل پيرو به کوريره دلاسرا گفت:« آنچه در آخرين بازي ام براي يوونتوس در شهر تورين رخ داد، واقعا مرا تحت تاثير قرار داد.من سعي کردم تا از اين باشگاه دل بکنم ولي مي دانستم که مهم است درک کنم که به روياهايم در يووه رسيده ام.»

دل پيروزي 37 ساله ادامه داد:« من به دنبال جنجال آفريني نيستم.از همه کارهايي که انجام داده ام راضي ام و اصلا حسرت هيچ چيزي را نمي خورم.بايد به تصميمات احترام گذاشت و به زمان حال تکيه کرد و نه گذشته. »

او همچنين به اين نکته اشاره کرد که او در زمين مسابقه شخصيت کاملا متفاوتي در مقايسه با شخصيتش در خانه و جمع خانواده اش دارد و به اين نکته اشاره کرد که اين الزام را حس مي کند که بايد الگوي خوبي براي جوانان باشد:« در زمين مسابقه من براي برد من همه کاري مي کنم ولي وقتي به خانه برمي گردم با فرزندانم بازي مي کنم و مراقب زندگي خصوصي ام هستم. من اين احساس مسئوليت را حس مي کنم که الگوي خوبي براي جوانان باشم؛ کساني که من الگويشان هستم. فکر مي کنم که بايد بتوان يک چهره مثبت و خوب بود.»

او در مورد درگذشت پدرش که تاثير زيادي در داخل و خارج از زمين چمن روي او داشت گفت:«درسال 2001 و وقتي پدرم درگذشت لحظات خيلي سختي را داشتم.چه از نظر شخصي و چه از نظر حرفه اي. من تمام پولهاي دنيا را در اختيار داشتم ولي نمي توانستم کاري براي درمان بيماري علاج ناپذير او انجام دهم.»

او حالا در اف سي سيدني تنها به رشد و پيشرفت فکر مي کند .دل پيرو در بخش پاياني صحبت هايش گفت:« زندگي دراستراليا به من کمک کرد تا از چيزهاي متفاوتي لذت ببرم. حتي در سيدني هم مردم براي تماشاي گلزني هايم و بردهاي تيم به ورزشگاه ها مي آيند.»

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یوونتوس ثانیه 19 به گل رسید

چه افتضاحی کرد داور !!! افساید به اون واضحی رو ندید !!! داور بازی رو از همین نقطه شروعش برد به حاشیه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی بی انصافیه..

اینکه من گفتم گل یووه افساید بود و داور با اشتباهش بازی رو برد به حاشیه

آیا دروغ بود ؟
ایا حرف بدی بود ؟
ایا بی احترامی به یوزرها و تیم بود ؟
ایا مربوط به بازی یووه و اینتر نبود ؟

خلاصه اینو بدونید اون مدیر عزیزی که زد پست ما رو پاک کرد ازش دلخور شدم. احتمالا این پست هم پاک میشه.

ممنون میشم دلیل پاک شدن پست بنده رو به اطلاعم برسونید.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
متاسفانه در شبی که میتونستیم بازی رو با برد یا با تساوی نگه داریم باختیم.انصافا هم امشب تیم ما بعد از 10 دقیقه اول کامل وا داد بازیو و اشتباهات مهلکی کردن و شانس اوردیم لیخ اشتاینر اخراج نشد.بعد از گل ویدال کاملا اینتر به هم ریخت و چند موقعیت عالی از دست رفت که باید کار همونجا تمام میشد.ولی بعد از متعادل شدن بازی میلان گل اول رو که زد انگیزشون رفت بالا برای برد که متاسفانه همین هم شد و رکورد بدون شکست ما اینجا خاتمه پیدا کرد.

بالا